luni, 11 martie 2013

STIM NOI OARE, CUM SA SARUTAM ,SFINTELE ICOANE ?

APRILIE 2008, cand ,in casa fiind, si trebaluind, vad brusc, cu ochii inchisi( eu asa vad toate MINUNILE, cu ochii inchisi, decat cu ei deschisi), deci, va SFANTA ICOANA, ARGINTATA, cu MAICA DOMNULUI SI PRUNCUL IISUS ,in bratele SALE., in SFANTA BISERICA.
PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU, tinea MANA SA dreapta, pe ,piciorusile PRUNCULUI IISUS.  Vad o persoana, care se apropie de SFANTA ICOANA, si saruta,partea de jos, adica, MANA DREAPTA, a MAICII DOMNULUI. In acest moment, MAICUTA DOMNULUI, prinde cu MANA SA, PICIORUSILE PRUNCULUI, si-L trage mai in jos, pentru ca acea persoane, sa sarute si PICIORUSILE LUI IISUS,PRUNCUL.. Numai ca, acea persoana, nu observa, ce se intampla, si atunci, MAICA DOMNULUI, prinde PICIORUSELE PRUNCULUI, in toata PALMA SA, si iese usor, la suprafata SFINTEI ICOANE, si lipeste EA, PICIORUSELE PRUNCULUI, de buzele acelei persoane, care saruta SFANTA ICOANA.  Si astfel, MINUNEA se intamplase, fara ca persoana, care se inchina, sa observe, ca, PICIORUSELE LUI IISUS, coborase mai in jos, si se lipise de buzele sale.
               FRATILOR, atunci cand ne inchinam si sarutam SFINTELE ICOANE, SA AVEM MARE GRIJA, SA SARUTAM, PE FIECARE SFANT, din SFANTA ICOANA, doar la picioare sau la maini, dar niciodata pe CHIP.  Sa ne inchinam cu inima si sufletul, si cu CREDINTA TARE, si mare ajutor si folos sufleteesc si trupesc, vom dobandi. In fiecare camera, sa asezati pe PERETE la RASARIT, O SFANTA ICOANA SI O SFANTA CRUCE, sfintite de PREOT ,in SFANTA BISERICA, si veti fi paziti ,cu totii, care locuiti in acea casa, de duhurile rele si de necazuri. Cu pretuire si Dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu