joi, 10 noiembrie 2016

URAGAN , PLOI TORENTIALE SI FULGERE PE CER, CA ÎN MIJLOCUL VERII !

                                       Noapte de 9 -10 Noiembrie 2016,ora 0,25 !

                                                     Dragii mei,

În timp ce scriam la articolul anterior,desi eram cu ochii pe monitor,văd in stanga mea,inspre Sud si Sud - Est, un Cer plin de nori până la pământ,iar pe Cer multe,multe fulgere asa ca in timpul verii.

Image result for PLOIImage result for PLOIImage result for PLOI..
Iar dinspre Nord -Est ,precum si dinspre Sud -Est,s-a format un Ciclon, un vânt extrem de puternic,care ridica tot si toate de la Pământ.
Dragii mei, vedeam cum si cladirile le sfărâma,le lua pe sus cu totul. 
Image result for PLOI.
Din nefericire dragilor, vom auzi si de aceste fenomene dezastruoase,care se vor manifesta chiar si în România.
Oamenii s-au schimbat în rău,clima s-a schimbat si ea,aducându-ne necazuri si distrugeri materiale.
Atunci când dragostea față de Aproapele slabeste, iar CREDINȚA nu se mai păstreaza măcar căldicică în sufletul nostru, DUMNEZEU Își ridică Mâna sa ocrotitoare de pe noi. 
Doamne ,Te rugam apara-ne si ne păzeste, si nu-ti ridica Mâna Ta ocrotitoare de deasupra noastra,Amin!
                                                          Cu dragoste,Maria. 

10 comentarii:

  1. D-na Maria--nu-i de mirare ca s-a schimbat clima--iata ce-au patit italienii-tornada--au fost si la noi mai mici-va spuneam de extraterestrii pe blog--sf parinti pe care i-am cunoscut ziceau asa-sa stiti mai ca extraterestrii exista--universul creat de D-zeu nu se poate calcula-este taina mare--omul este limitat--a cam pierdut legatura cu cerul--ei sunt alta rasa de humanoizi mult avansati--daca va uitati noaptea pe cer-puzderie de stele--nici savantii nu le-au dat de capat--voi nu stiti ce este in mare in adancuri-- si vreti sa stiti tainele lui D-zeu---asa mi-au zis sf parinti--cu energiile necreate sa nu ne jucam--DUMNEZEU ARE SUPREMATIA--ASTEPT RASPUNS-cu stima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astepti raspuns la ce?

      Ștergere
    2. Care sfinti parinti ti au spus, nu au nici un nume? Ce raspuns astepti, ai intrebat ceva , mai bine intrebai sfintii parinti, despre ce energii necreate este vorba?

      Ștergere
  2. nu de la tine astept raspuns- anonim 10 noiembrie 10-30---de la cei care au avut curiozitatea de a citi- a comenta imbogatindu-si cunostintele -ca sa nu stea in inertie-il cunosti pe Dumnezeul launtric-scanteia divina --o avem toti si-apoi citim din carti sau ascultam pe cei cu mintile libere ne reducem stiinta la o patratica de care ne tinem cu dintii -fii liber-nu cu prejudecati -ca asa a zis DOMNUL-sanatate

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa bate Domnul pe om pt ca e tare in cerbice si nu asculta, nu ia in serios Divinitatea.Cit sa ne mai rabde a trimis pe Fiul Sau sa ne mintuiasca, si profita oamenii de acest ajutor nepretuit?Nu, multi spun ca Iisus Hristos e o poveste,ce e atit de greu sa duca omul o viata curata bine placuta Domnului?

    RăspundețiȘtergere
  4. anonim 10 noiembrie 21.22--asa cum ieromonahul Arsenie Boca si altii au iesit la iVeala asa astept eu acest lucru--te bagi in seama--nu esti crestin din biserica ortodoxa--e clar--ai fi stiut ca in biserica adeseori se Vorbeste despre energii necreate--este insusi DUMNEZEU--treci peste ce scriu eu --nu este pt persoane irascibile ca dumneata--sa-ti lumineze Dumnezeu mintea

    RăspundețiȘtergere
  5. totusi problema cu extraterestrii este ca : noi nu ne cunoastem pe noi insine si pretindem ca o sa i cunoastem nu de aicia incepe adevaratul intuneric ? si de aicia porneste neputinta noastra ?:adevarul va va face liberi : oare cum trebuie sa rumegam traba asta ? daca libertatea nu este interioara in om degeaba vorbim de pace la exterior !

    RăspundețiȘtergere
  6. Este stire pe protv ca dupa/in timpul cutremurrul din.Noua Zeelanda au fost niste descarcari electrice spectaculoase

    RăspundețiȘtergere
  7. http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3737297

    RăspundețiȘtergere