luni, 21 noiembrie 2016

ATENTATE TERORISTE ???

                                          20 Noiembrie 2016,ora 15,55 !

                                             Dragii mei,

În aceasta după amiaza,în timp ce ma odihneam puțin, aud glas care imploră pe BUNUL DUMNEZEU asa:

             ” Hai ,Doamne Ajută!

           Ai grijă de noi Doamne ! 
Dar un alt glas intervine si zice:
              Băieții! Îi lăsăm pe ei să se joace!”
Dragii mei, oare ce fel de joaca poate fi aceasta,cand implori pe BUNUL DUMNEZEU, ca sa aiba grija de tine si cei dragi?
Voi ce spuneti?
                                       Cu dragoste,Maria. 
         

10 comentarii:

  1. Doamna Maria îmi puteți spune si mie cum aveți aceste viziuni? Când meditați,dormiti?sunt foarte curioasa,sunteti în stare conștientă,semiconstienta când auziti sau vedeți toate astea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu permisiunea doamnei Maria,am sa va spun cum apar viziunile,in primul rind e in starea de veghe,dar relaxare profunda atit psihica,mentala cit si fizica a muschilor,relaxare ajutata de meditatii cu mantre SI DE obicei INCHIDEREA OCHILOR pentru ca viziunea e vazuta cu cel de al treilea ochi situat in glanda pineala.In cazul doamnei Maria e ajutata de convingerile crestine profunde si de rugaciune care este tot o mantra.dar sint atit de puternice ca apar la dinsa si fara inchiderea ochilor,e un dar mare-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai craciun, pe tine o sa te credem cand o sa profetesti si tu macar un lucru adevarat, pana acum doar rateuri ai avut

      Ștergere
  3. Cu permisiunea doamnei Maria,am sa va spun cum apar viziunile,in primul rind e in starea de veghe,dar relaxare profunda atit psihica,mentala cit si fizica a muschilor,relaxare ajutata de meditatii cu mantre SI DE obicei INCHIDEREA OCHILOR pentru ca viziunea e vazuta cu cel de al treilea ochi situat in glanda pineala.In cazul doamnei Maria e ajutata de convingerile crestine profunde si de rugaciune care este tot o mantra.dar sint atit de puternice ca apar la dinsa si fara inchiderea ochilor,e un dar mare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Pot fi si teroristi, ei sunt cei ce se ,,joaca,,dea moartea in lume dar poate fi si razboi pe undeva.Acestea sunt jocurile baietilor nestiind cita durere,disperare,lacrimi amare provoaca.Eu nu pot intelege cu nici un chip de ce barbatii ,,fac razboaie,, si ucid darul lui Dumnezeu cel mai de pret VIATA.

    RăspundețiȘtergere
  5. omul este jucaria celui rau , evanghelia de sus hristica si evanghelia de jos antihristica .

    RăspundețiȘtergere
  6. 'Mai'13,03 Toma Necredinciosul' pune si tu mina si citeste o carte de specialitate,daca nu crezi ce cauti pe acest blog sau esti ... culegator de la... stelisti.

    RăspundețiȘtergere
  7. 'Mai'13,03 Toma Necredinciosul' pune si tu mina si citeste o carte de specialitate,daca nu credeti ce cautati pe acest blog sau sinteti ... culegatori de la... stelisti, de vorbesti despre tine la plural.

    RăspundețiȘtergere
  8. ...si stelistilor 13,03 faceti si voi practic, incepeti cu meditatia cu rugaciune,dar vedeti in ce cladire o faceti sa nu va cada vreo caramida in cap de prea sus ,pacatosilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria,cred totusi ca ar trebui sa incercati in cazurile asta cu bomba sa va conduceti mental viziunea in timp si spatiu pentru a incerca sa urmariti evenimentul in timp si a extrage date suplimentare.Desigur e usor de spus si mai greu de facut,dar cred ca e posibil prin exersari repetate sa obtineti date in plus.Toata consideratia-craciun

    RăspundețiȘtergere