sâmbătă, 26 noiembrie 2016

GEORGE SOROS ȘI JOCUL DE - A SOARECELE CU PISICA , CU POLITICIENII !

                                                    
                          25 Noiembrie 2016,ora 16,50 !

                                      Dragii mei,

 În aceasta după amiază ,desi eram atenta la ceea ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva despre un om putred de bogat în bani, dar si mai putred pe interior, pentru că el nu crede în nimic, si calcă chiar si pe cadavre ,numai să facă bani.
Pentru acest om, asa cum chiar el a declarat,nu conteaza daca vreo Țară ar avea de suferit ca urmare a faptelor sale deloc ortodoxe, ci contează, ca el sa faca bani.
La ce-i folosesc atâția bani......, numai el stie.
Pentru acest om SOROS, Aproapele lui ,este precum o musca,pe care o strivesti fara niciun regret,dacă vrei să faci bani.
Dar iata, ce spunea un glas :

                  ” Lui Soroș îi place ,că mai are oameni ca noi !”
Dragii mei, pentru ca noi să ne dăm seama de puterea financiara a acestui om fara niciun Dumnezeu, vad intr-o camera, o imagine cu desene animate,in care protagonistii, erau indragitii TOM și JERRY. 
În imagine ,soricelul JERRY îl pupă cu patos si cu zgomot pe Tom motanul, pe obrazul drept.
De aici dragilor, se intelege ce fel de om este GEORGE SOROS, si cum se joaca el cu mintile oamenilor, asa precum soarecele cu pisica. 

Diversiunea George Soros, o sperietoare moştenită de la Securitate ...

adevarul.ro/.../diversiunea-george-soros-sperietoare-m...
2 days ago - Miliardarul George Soros, sperietoarea de serviciu a PSD şi PRU ..... Soros-mason, ateu, promoveaza Noua Ordine Mondiala, adica un guvern ...Image result for george sorosImage result for george soros..
Prieteni dragi, am ramas fara cuvinte.
De toate si despre multe am scris până acum, dar despre acest om total ATEU, si fara milă față de Aproapele,nu ma asteptam sa primesc un astfel de MESAJ.
Cu siguranță ,are multe tentacule si în ROMÂNIA.
Dar aceasta este treaba AUTORITATILOR Române, ca sa descopere eventualele fapte ilegale.
                                            Cu dragoste,MARIA. 

111 comentarii:

  1. Acest individ este un pericol pentru securitatea noastra nationala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Afara din Romania cu ONG-urile finantate de acest ticalos.

      Ștergere
    2. Soros George sa-si vada de treaba si sa lase Romania in pace, caci este pamant protejat de Divinitate.

      https://www.youtube.com/watch?v=uTejHCnT-5w

      Ștergere
    3. O fi pământul protejat,dar e în proprietatea străinilor.ce protecție!? De trădători nu scăpa pământul...

      Ștergere
    4. Anonim 30 noiembrie 2016, 11:24, nu ne referim doar la tarana, in cazul de fapta. E mult mai mult.

      Ștergere
  2. Din cate se observa ar avea nevoie imediata de exorcizari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intradevar, este o diversiune a securitatii si a securistilor aflati in umbra celor 2 partide care au distrus tara. Nu are ce sa-l intereseze pe un om asa bogat o tara distrusa economic, putreda de coruptie, cu o justitie corupta. Nici un om normal la cap nu ar baga bani intr-o asa gaura neagra. De asta nici investitorii nu vin. Si astepta Soros 27 ani ca sa ce? La televiziuni zilele trecute s-au prezentat numele celor care au fost sponsorizati de Soros ( proiecte, fundatii) pana acum. Printre ei figura MRU, fostul sef al securitatii, al serviciilor, asa ca despre ce pericole mai vorbim? Cine e mai important intr-o tara decat seful serviciilor? Cine ar putea intr-o tara sa fie mai important decat acest om? Deci se poate spune ca de mult timp Soros a aflat ce a vrut sa afle. Adevarata problema este a acestor 2 partide care au condus si distrus tara pana acum si care se tem ca vor aparea si alte partide noi, ele pierzand ciolanul si privilegiile si functiile si influenta de care dispun. De asta scornesc chipurile tot felul de pericole. Pana anul acesta lansau pericolul ungurilor care voiau autonomie. Vechea securitate era renumita in lume pt diversiunile si dezinformarile pe care le lansa. Asa ca nu mai puneti botul la asa ceva. Concluzia: ei se tem sa nu cumva lumea sa schimbe prin vot actualele 2 partide si sa-i amendeze pt dezastrul din tara pe 11.12, asta e problema lor. De asta inventeaza pericole inexistente. Si apropo, tara e de mult pe mana masonilor: de la guvernatorul bancii nationale, managerii celor mai importante banci comerciale, managerii multinationalelor din Romania,ministri, etc. Cititi lista masonilor din Romania publicata de SRI acum cativa ani si o sa vedeti cui apartine tara demult timp. Folositi Netul pt informare, cautati pe net si astfel de lucruri, nu numai facebook.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 noiembrie 2016, 02:56,mai sorosistule, NU CAUTA SA INDUCI LUMEA IN EROARE. SOROS ESTE FOARTE INTERESAT DE ROMANIA INCA DINAINTE DE 1989 SI MAI ALES DUPA. Are legatura cu ce s-a intamplat in Romania in 1989, foarte mare legatura si implicatie, nu este un inocent. Un subiect foarte atractiv pentru nesatulul de Soros este ROSIA MONTANA. Inca mai vrea sa pradaleasca Romania in continuare. Inca mai are ce lua de aici, stai tu calm, nu fa pe naivul, ca nu prostesti pe nimeni. El este cel care a finantat USR si tot el sustine PNL-ul, pe Iohannis si pe incompetentul de Ciolos (ambii tradatori si vanzatori de tara). MRU este cel care l-a aservit pe Soros, de asemeni. El a cedat mostenirea Godjdu care apartinea statului roman in valoare de un miliard de dolari in favoarea Ungariei. Este unul din slugile lui Soros si el. De asemeni nu ii este strain acestui Soros nici ce s-a intamplat la Colectiv ca sa poata veni mizeria de guvern tehnocrat. Asa ca nu vom vota nici PNL nici USR pentru ca nu mai avem nevoie de tradatori si vanzatori de neam sa hotarasca pentru Romania. Destul.

      Ștergere
    2. Uiati-va cititi aici cine-i acest demon ticalos soros :

      http://www.veteranstoday.com/2016/11/26/george-soros-i-carry-potent-messianic-fantasies/

      Ștergere
    3. Este un mizerabil ticalos. Nerusinat si fara de Dumnezeu.

      Ștergere
  4. Pericolul cel mai mare pt securitatea noastra nationala este coruptia, in special cea din justitie. Tema care trebuia dezbatuta de toate partidele politice si de toti politicienii si votata si pusa in practica este RASPUNDEREA PERSONALA a JUDECATORILOR. Ar trebui facute presiuni de catre UE, de catre ambasadele tarilor in Romania pt adoptarea acestei legi, pt stoparea coruptiei inimaginabile. Fiecare om macar odata in viata ajunge in instante, ajunge la mana judecatorilor si nu vrea sa moara cu dreptatea in mana. Am vazut cazuri prezentate la tv de oameni condamnati la inchisoare fara sa existe probe in acest sens. A povestit ce inseamna puscaria in Romania. Probabil ca multi au avut cosmaruri in acea noapte dupa aceea. Asa ceva nu e posibil. Pt asa ceva ar trebui iesit in strada. Pt asa ceva trebuiau depuse demisii, trebuia data legea raspunderii personale de URGENTA. Acest parlament nu ne reprezinta, nu vrea stoparea coruptiei, nu vrea sa domneasca legea si dreptatea. Actualul parlament e o rusine a tarii, terfelesc imaginea Romaniei. Cand un judecator poate fi cumparat de orice mafiot cu bani despre ce tara mai vorbim? Asta e adevarata problema din Romania. Tara a fost distrusa din interior, de politicienii si partidele pe care le votam ca autistii de 27 ani si care lanseaza teme false si discutii false despre pericole externe. Pericolul e in interior. Aveti ocazia sa alegeti schimarea cu stampila doar. Macar atat sa facem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce garantie avem ca liderii noilor partide aparute ad-hoc,sunt ,,curati" .De unde stim ca nu sunt planul de rezerva al acelorasi mari partide ? Daca totul se cumpara cu bani multi, ei ne considera o simpla marfa ce poate fi vanduta en gros.

      Ștergere
    2. Ticalosul de Soros are implicatii in tot ce se intampla rau in Romania in prezent, este o ciuma acest batran pentru Romania. Iohannis, Ciolos cu guvernul de tehnocrat, PNL, USR toti il au in spate pe acest ticalos. Ei sunt pionii lui Soros, acesti tradatori de neam si tara. Nu cauta scuze, Anonim 26 noiembrie 2016, 03:52 caci nu exista.

      Ștergere
  5. Cati ani are dl.So.? La varsta lui are si parkinson si alzhaim. si isi scapa paturile.Hai sa fim seriosi.Pe asta il cauta aia cu coasa.Periculosi sunt adeptii lui care de fapt il manipuleaza si vor bani si putere.Acesti adepti fara principii umane il au ca sef pe bafomet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 86 ani..asa am gasit ,parca nu am vazut bine,asa multi ani sa aibe .

      Ștergere
    2. bafometul e cu banii si cu ideile, este fara Dumnezeu, prin el lucreaza satan.

      Ștergere
    3. Soros are multe tentacule in Romania. ONG-urile acestui batran trebuiesc inchise pentru ca actioneaza in favoarea intereselor straine. Iar USR trebuie scos in afara legii, pentru ca reprezinta interese straine din afara Romaniei.

      Ștergere
    4. Fii tu sănătos si nu avea grija de bogății lumii. Ei fac transfuzii si transplanturi destul de des. Caută in presa si vei găsi articole care te vor lămuri. Sunt niște Mumii vii, fara suflet, avari dupa ultimul cent.

      Ștergere
  6. Are catelusii lui in Romania si interese o gramada .

    RăspundețiȘtergere
  7. Tara aceasta numita Romania este o tara bogata si ravnita de multi...pana acum acesti ticalosi care au condus-o au actionat si inca actioneaza la comanda celor ca soros. Cum credeti ca Romania este o gaura neagra si ca nu mai este nimic de luat? este o sursa inepuizabila de bogatie pe care ar dori s-o aiba cei care ar sti pentru ei ce sa faca. Din pacate istoria este asa cum o vedem dar cu siguranta ca totul se schimba, Dumnezeu nu mai poate rabda aceste nelegiuiri ale celor fara de nici o lege, fara suflet si ratiune. Trebue sa ne rugam neincetat ca Bunul Dumnezeu sa-si intoarca fata la noi deoarece doar EL ne poate salva tara si pe noi romanii din situatia pe care o avem in prezent. Cat despre judecatori, sunt inconstienti dar vai si amar ce-i asteapta la judecata Domnului!!! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soros actioneaza malefic asupra Romaniei in mod continuu prin aservitii lui: Iohannis, Ciolos & Co, PNL-ul tot. Iar de USR, ce sa mai spunem? Este taticul lor. Este creatia lui Soros acest USR.

      Ștergere
  8. Se cere urgent o iesire in strada cu TOTII.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine sa iesim inainte de alegeri

      Ștergere
    2. SUFLET DRAGI,VA DORITI IARASI MACEL IN STRADA.FACA-SE VOIA VOASTRA IARASI SI IARASI.INGERII VOSTRII PAZITORI SA FIE CU VOI TOTI.AMIN.

      Ștergere
    3. Sa-l dam jos pe incompetentul Iohannis! Demisia Iohannis!

      Ștergere

    4. Constantin Tănase: Şi cu asta ce-am
      făcut?
      Cuplet al celui mai mare pamfletar pe care l-a avut Romania, Constantin Tănase, de acum peste 70 de ani, de o actualitate descurajantă...
      Sau cum zicea Eminescu: "Toate-s vechi şi noi sunt toate!"


      Şi cu asta ce-am făcut?

      Ne-am trezit din hibernare
      Şi-am strigat cât am putut:
      Sus Cutare! Jos Cutare!?
      Şi cu asta ce-am făcut?

      Am dorit, cu mic, cu mare,
      Şi-am luptat, cum am ştiut,
      S-avem nouă guvernare?
      Şi cu asta ce-am făcut?


      Ca mai bine să ne fie,
      Ne-a crescut salariul brut,
      Dar trăim în săracie?
      Şi cu asta ce-am făcut?

      Ia corupţia amploare,
      Cum nicicând nu s-a văzut,
      Scoatem totul la vânzare?
      Şi cu asta ce-am făcut?

      Pentru-a câştiga o pâine,
      Mulţi o iau de la-nceput,
      Rătăcesc prin ţări străine?
      Şi cu asta ce-am făcut?

      Traversam ani grei cu crize,
      Leul iar a decăzut,
      Cresc întruna taxe-accize?
      Şi cu asta ce-am făcut?

      Totul este ca-nainte,
      De belele n-am trecut,
      Se trag sforile, se minte,
      Şi cu asta ce-am făcut?

      Se urzesc pe-ascuns vendete,
      Cum nicicând nu s-a văzut,
      Ţara-i plină de vedete,
      Şi cu asta ce-am făcut?

      Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
      E sloganul cunoscut;
      Iarăşi am votat ca proştii,
      Şi cu asta ce-am făcut?

      Constantin Tănase, născut la 5 iulie, 1880, în Vaslui, a murit la Bucureşti, în 1945.

      Există zvonuri potrivit cărora ar fi fost ucis de Armata Roşie invadatoare, deşi surse mai credibile indică faptul că moartea sa s-a datorat unui blocaj renal.

      Constantin Tănase încă mai juca în Bucureşti, la un an de la invazia sovietică, şi se spune că ar fi fost ucis din cauza satirei la adresa soldaţilor ruşi, care aveau obiceiul să rechiziţioneze mai ales ceasuri, folosind expresia: "Davai Ceas" (davai = dă-mi)

      Rău era cu "der, die, das"
      Da-i mai rău cu "davai ceas"
      De la Nistru pân' la Don
      Davai ceas, davai palton
      Davai ceas, davai moşie
      Haraşo tovărăşie

      După mai multe reprezentaţii a fost arestat, ameninţat cu moartea şi i s-a ordonat să nu mai joace piesa.

      În următorul spectacol a apărut pe scenă într-un pardesiu imens, cu mânecile pardesiului căptuşite de sus până jos cu ceasuri de mână.

      Spectatorii l-au aplaudat frenetic la apariţie, deşi actorul nu a scos niciun cuvânt.

      Apoi şi-a descheiat pardesiul, scoţând la iveală un ceas cu pendulă!

      A spus doar: "El tic, eu tac, el tic, eu tac".

      Două zile mai târziu marele actor era mort.

      Ștergere
    5. Ai dreptate, atunci ce facem stam si ne asteptam sfarsitul. Sfarsitul unei natii, Doamne iarta'ma.

      Ștergere
    6. Merci Dragomire pt com asta ! L A

      Ștergere
  9. Soros si bolsevicul KGB-ist Putin ,doua fete ale aceleiasi monede,zilele trecute Putin declara; Rusia nu are granite' Tot asa viseaza neobolsevicul Soros globalizarea.Soros foloseste banul -ochiul Diavolului,Putin foloseste propaganda expansionismului panslavist. Unul foloseste momeala Dracului, celalalt undita lui Skaraoski-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Soros si bolsevicul KGB-ist Putin ,doua fete ale aceleiasi monede,zilele trecute Putin declara; Rusia nu are granite' Tot asa viseaza neobolsevicul Soros globalizarea.Soros foloseste banul -ochiul Diavolului,Putin foloseste propaganda expansionismului panslavist. Unul foloseste momeala Dracului, celalalt undita lui Skaraoski.Acelasi DRAC,acelasi scop dar cu denumiri diferite,doar e Democratie.Alegeti intre DRACUL si SKARAOSKI-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca liderii celorlalte partide nu ar fii curati nu ar fi atacati cu atata putere de cei vechi. Sa spui de un om ca e papusa lui Soros ( vezi Nicusor Dan) cand de fapt bani a primit MRU de la fundatiile lui Soros e clar ca e mana securitatii. Hotul striga hotii. Nicusor Dan e un nimeni in comparatie cu seful serviciilor. Ce poate sa afle Soros de la un om care nu a calcat poate vreodata prin parlament? Doar sa-si stearga pantofii de praf cu el. Pe cand de la MRU ? Ce credeti? Care e omul lui Soros? Din cauza acestor practici ale securitattii am ajuns sa votam ca autistii doar 2 partide de 27 ani. Partide care au distrus tara. Cum e posibil sa credem ca toti ceilalti oameni sunt identici cu acesti nenorociti care au distrus tara? Daca acesti oameni noi, tineri, atacati din toate partile de cei vechi au curajul sa indure toate astea spunand ca vor sa schimbe si sa faca si ceva bine pt Romania inseamna ca le-a ajuns cutitu la os. E profesor de matematica Nicusor Dan, nu mafiot penal, ca noi cu astia ne-am obisnuit. Acesti raspandaci vorbesc de banii si investitiile lui Soros de parca ar fi cel putin avocatul sau contabilul lui Soros. Probabil ca nici copiii lui nu stiu in ce investeste el banii, dar postacii din Romania stiu cu siguranta. Nu vedeti la ce aberatii si la ce dezinformari s-a ajuns? Le e frica ca pierd locurile calde din parlament, asta-i motivul. Nu altceva. Va pupam d.na Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 noiembrie 2016, 09:58, nu cauta sa acoperi mizeria ca miroase oribil. Ce crezi tu ca noi suntem prosti? Te anunt ca nu suntem. Stim cine este Soros si ce urmareste. Foarte bine stim. Mai stim si cine sunt cei platiti de el ca sa distruga aceasta tara. Asa ca nu incerca tehnici de manipulare mai anonim, caci nu tine la noi. Ne-am trezit, nu ne mai puteti duce de nas mai sorosistilor. Rusine sa va fie.

      Ștergere
  12. SUFLETE DRAGI,IA UITATI-VA LA FATA LUI,CE FATA DE REPTILOID ARE.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt. ce tot multumesti frumos suflete dragi?

      Ștergere
    2. Ii multumeste doamnei Maria ca ii publica mesajele.
      :)

      Ștergere
    3. Așa trebuie să facem toți?

      Ștergere
    4. Anonim 14.30 nu trebuie sa facem tot asa..
      E de ajuns odata sa multumesti.
      Eu cand eram mica stateam la bloc si daca pe un vecin il vedeam intr.o zi de 20 ori de 20 ori ii spuneam "sermana"ca era barbat sau femeie tot asa ziceam,
      Asa face si Sorinel.
      Ai inteles:)))

      Ștergere
  13. SUFLETE DRAG,DACA AI CUMVA NUMARUL DE TELEFON ACTUAL AL LUI EUGEN TE ROG SA I-L DAI SI DUMNEAEI MI-L VA DA SI MIE.MULTUMESC FRUMOS.serb ilie -sorinel.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cerere de renumarare a voturilor in 3 state din SUA cu anomalii electronice, in care a cistigat Trump, la limita,deci pina la investitura mai pot interveni surprize,inclusiv o revolta a electorilor,cu atit mai mult cu cit la votul individual Clinton are peste un milion de voturi in plus-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cracin vezi că poate te i-a criminala de Clinton sa-i faci pantofii dimineața că prea o ridici in slăvi.Asta bineînțeles dacă ți-ai propus să mori,că ea așa procedează cu toți,se folosește de ei,apoi îi elimină urgent.Lista celor uciși o găsești pe net,hai spor la treabă și mult curaj.DS

      Ștergere
  15. Anonim 08:44 nu aveti lider degeaba iesiti in strada pe cine puneti spuneti si mie Asa este peste tot nu numai in romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara.
      Pe IISUS HRISTOS.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  16. Romania nu o sa fie niciodata o tara ca inainte o tara izolata cu credinta si oameni pasnici In curind toata lunea cu atitea tari o sa fie o singura tara defapt lumea doreste asta nici pe departe eu

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu-i bine ceea ce face acest domn, Soros! Este si el, la randul lui, manipulat, asa cum el ii manipuleaza pe adeptii sai. Ii atrage cu bani/functii/pozitii sociale, ii santajeaza si le comanda. Urat, foarte urat ca acestia au ajuns sa conduca omenirea . Aceasta stare de lucruri inceteaza, imediat, deoarece nu este in ordine.

    Doamne ajuta!

    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi pare rau dar nu am nr.de telefon al lui N.E.Gasca.

    RăspundețiȘtergere
  19. 'Trebuie inlaturate definitiv din existenta voastra intunericul,cu toate manifestarile sale.Facand aceasta veti aduce energia benefica a Cerului si a celui ce v-a creat si veti fi de folos celor din apropierea voastra.Puterea nemasurata a lui Dumnezeu se va manifesta cu toate energiile sale pure asupra voastra si voi veti fi placuti lui Dumnezeu si veti avea o viata frumoasa si luminoasa.Fiiti constienti ca tot ce este rau si vine de la Satan,va va perturba existenta voastra si aceste energii rele ale lui Satan vor face ca voi sa nu fiiti/viiti/fericiti,chiar daca aveti materialul BANUL.Banul si raul vor face ca voi sa nu fiiti buni,drepti si prin energiile rele va veti distruge mintea si sufletul vostru.Este necesar sa va conduceti viata spre Credinta,spre Lumina,caciLumina si Credinta va va oferi totul si TOTUL IN VIATA VESNICA.Invatati sa primiti Lumina lui Dumnezeu,ca sa aveti parte de suflet luminat in viata vesnica.Acum ca suntem la FORTA,te rog sa scrii o rugaciune mica.

    RăspundețiȘtergere
  20. "Omule, tu încă te temi ca nu cumva să ai de suferit. Încă vrei ca tu şi ai tăi să vă bucuraţi de toate cele ale lumii. Dar viaţa îndestulată nu este măsura dragostei dumnezeieşti!

    Tu n-ai ajuns să înțelegi rostul suferinţei şi de aceea eşti nefericit şi trist. Nu pricepi că, fie ea cât de grea, povara acceptată nu mai este atât de chinuitoare. N-ai înțeles că preţul vieţii veşnice este tocmai suferinţa de care te temi din toată fiinţa ta. Pentru ce te tulburi în încercări şi necazuri?

    Ştii doar că atunci când toţi te-au părăsit, acolo sus este Cineva care ocroteşte viaţa ta şi te iubeşte aşa cum oamenii nu pot iubi. Când vei înțelege rostul suferinţei, când te vei încredința Domnului cu toate problemele vieţii tale, cărora nu le dai de capăt şi iţi vei pune nădejdea nu în om, ci în Dumnezeu, rugându-te: „Doamne, ajută-mă să fac voia Ta!”, atunci în tine va începe să se lucreze acea schimbare ce-ţi va aduce lumină, pace şi bunătate, atât de necesare sufletului tău şi tuturor."-Preotul martir,Constantin Sarbu.

    RăspundețiȘtergere
  21. 'Te rog Doamne,Dumnezeul meu Sa-mi dai forta si putere Sa fiu bun,sa fiu sanatos Sa iert pe aproapele meu Sa fiu drept,sa fiu credincios Sa pot sa slujesc CUVANTULUI TAU Dupa puterea mintii mele Data de Tine. Te rog,Doamne,sa faci ca mintea mea sa fie puternica Ca sa o folosesc pentru a face Pe cei din jurul meu sa fie mai buni Mai iubitori si mai credinciosi Ca noi toti sa fim/viim/mai aproape De Tine Doamne.AMIN.ACUMA PLANG DE BUCURIE SUFLETE DRAGI.

    RăspundețiȘtergere
  22. Am voit sa ma duc la sfanta manastire de la Pucioasa de Sf.ilie si mi-am rupt trei coaste alunecand pe un naylon cu un lighean de apa in brate pe la miezul noptii.Apoi spital,damigeana cu apa si sange,tot tacamul.Mi-am dat cu seama mai tarziu,ca nu trebuia sa ajung acolo,ca eram ferm hotarat sa nu ma mai intorc in 'lume'.Si acuma stau pe capul vostru,iubitilor si va rog sa ma iertati si mai ales pe sora Marioara,draga de ea ,ca numa de mine mai avea lipsa.Multumiti Bunului Dumnezeu de toate cate vi se intampla in viata,ca de a-ti stii voi cxate am mai patit eu v-ati cruci,iubitilor.Va multumesc si va iubesc pe toti deopotriva ,si buni,si mai putin buni,ca odata si-o data vom fii/vii/buni cu totii impreuna.PACE SI LUMINA,SUFLETE DRAGI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fii sanatos, mai omule !

      Ștergere
    2. Ma Iliuta,i-mi pare rau de pataniile tale,dar am o curiozitate,ce faceai tu la miezul noptii prin curte?oricum,m-ai facut sa rad putin cam mult,Doamne iarta-ma!

      Ștergere
    3. Suflet drag Ilie. Pentru ce ai dat nr tau de tel la doamna Maria sa mi.l dea mie.
      Ce sa fac cu nr tau???
      Poate si raspunzi

      Ștergere
    4. Anonim 26 noiembrie 2016,17:09
      Îmi cer scuze,dar îndrăznesc să vă întreb câți ani aveți?
      Dumnezeu să vă ocrotească și Iisus să fie sprijinul dvs în viață!

      Ștergere
    5. SUFLETE DRAG,SUNT NASCUT IN ACEEASI ZI CU SORA MARIOARA,MAI MARE CU TREI ANI.ADINEI.AM VRUT SA-TI TRIMIT O CARTE.

      Ștergere
    6. O carte Sorinel.frumos gest din partea ta .iti multumesc
      58 de ani ai .multi inainte binecuvantati de Dumnezeu.

      Ștergere
    7. Iliuta,cine-i sora Marioara,ca eu nu mai inteleg nimic?!

      Ștergere
    8. Cred ca sora Marioara este doamna Maria.
      Nu SOrinele?

      Ștergere
  23. 'Te rog Doamne,Dumnezeul meu Sa-mi dai forta si putere Sa fiu bun,sa fiu sanatos Sa iert pe aproapele meu Sa fiu drept,sa fiu credincios Sa pot sa slujesc CUVANTULUI TAU Dupa puterea mintii mele Data de Tine. Te rog,Doamne,sa faci ca mintea mea sa fie puternica Ca sa o folosesc pentru a face Pe cei din jurul meu sa fie mai buni Mai iubitori si mai credinciosi Ca noi toti sa fim/viim/mai aproape De Tine Doamne.AMIN.ACUMA PLANG DE BUCURIE SUFLETE DRAGI.

    RăspundețiȘtergere
  24. Deci romanii la alegeri trebuie să ocolească rubricile cu PNL si USR. Aceste două partide fac jocul bosorogului Soros.Dragi romani treziti-vă, scoateti capul din galeti,făină,ulei,si alte ,,bucurii,,de care ati beneficiat mai ales cei de la tară.Nu se mai poate să fim atit de ignoranti si să ducem tara de rîpă.După alegeri trebuie să cerem demisia presedintelui să fie un presedinte roman curat nu etnic.(mă intreb pe cine să punem?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate,fi sigura ca se va gasiun Om in toata tara.

      Ștergere
  25. SI NUMAI ASA AM AJUNS SA CITESC SI SA PRICEP DE CE DOMNULUI IISUS HRISTOS I-A CURS FIIND IMPUNS IN COASTA SANGE SI APA,ADICA SANGE DE PAMANTEAN SI APA DIVINA,ADICA SANGE DIVIN,PENTRU CA A FOST CONCEPUT PE NAVA BARCA CURCUBEU ALE CELOR DE PE PLANETA SILL,PLANETA LUMINII,PLANETA FARA DE PACAT.

    RăspundețiȘtergere
  26. Despre Intelepciune;'Cea mai mare intelepciune este la un intelept,fata mea.Inteleptul intelege mult mai mult si mult mai repede si aceasta prin puterea lui de a intelege,nu mai poate sa fie agresat,iar bucuria inteleptului este de a cuceri cele mai inalte culmi ale Cunoasterii.Inteleptul stie ca va deveni o fiinta puternica si ca se va putea apara de puterea rautatilor trimise de cei rai.Acesta este cazul surioarei Marioara,iubitilor.

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonim 15:45 unde erați când imediat după revoluție au vândut mii de hectare de pământ și păduri și au distrus TOATE fabricile și uzine (mii și mii de locuri de muncă)Acum , că zici că te-ai trezit,realizezi că trebuia să trăim mai bine decât polonezii pt țara nu avea DATORII EXTERNE????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sorosistule, mergi si intreaba-l pe Soros caci are implicatie directa. Sau poate o intrebi pe Sandra Pralong sa-ti spuna mai multe, caci sigur are ce sa-ti povesteasca.

      Ștergere
  28. Poate spune cineva daca in toti cei 27 de ani puterea a tinut cu poporul roman? NU! nici unul nu a servit interesul national.Diferenta dintre atunci si acum este ca noi suntem mai sleiti de vointa si putere iar ei prin puii securistilor sunt multi puternici si ne stapanesc.

    RăspundețiȘtergere
  29. Alexandru parca e o gresala,rusii veneau de la rasarit-Nistru iar Tanase ar fi spus;,/De la Nistru pin' la DONAU[=Dunare]/Davai ceas ,davai palton-craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. Sorinel Ilie, intreaba-l pe Basescu de numarul de telefon a lui N.E.Gasca. Asa s-ar putea ca-l vei avea.

    RăspundețiȘtergere
  31. Despre Intelepciune;'Cea mai mare intelepciune este la un intelept,fata mea.Inteleptul intelege mult mai mult si mult mai repede si aceasta prin puterea lui de a intelege,nu mai poate sa fie agresat,iar bucuria inteleptului este de a cuceri cele mai inalte culmi ale Cunoasterii.Inteleptul stie ca va deveni o fiinta puternica si ca se va putea apara de puterea rautatilor trimise de cei rai.Acesta este cazul surioarei Marioara,iubitilor.

    RăspundețiȘtergere
  32. CE AUTO-RITATI,MARIOARA DRAGA,CA-S TOTI O APA SI-UN PAMANT.CU TOTII SUNT SLUGI ALE BANULUI VERDE.NU TE MAI NECAJI,MARIOARA SI MAI BINE A-I FACE SA TE ROGI SA NU TE ATACE,SAU MAI BINE SPUS SA TE APERI,PENTRU CA TOTI CEI CARE SPUNETI ADEVARUL SUNTETI MONITORIZATI,SI TU,SI FLOREA GEORGETA ,SI EUGEN NICOLAE GASCA,NOUL ENOH,SI IOAN SUCIU DINN GERMANIA,CARE A SCRIS MAREA EVANGHELIE A CERURILOR SI A PAMANTULUI,SI MULTI PREOTI CARE SPUN ADEVARUL,VEZI PARINTELE MITROPOLIT DE ALBA-IULIA CEL CARE A SFINTIT BISERICA SFANTA DE LA NOUL IERUSALIM.PACE SI IUBIRE.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  33. SA CONTINUAM,SUFLETE DRAGI,SA NU NE OPRIM,PENTRU CA MERSUL INAINTE INSEMEAZA VIATA.VOI STITI DE UNDE VINE DENUMIREA SIBIULUI/DE LA SA HIU,DE LA A FI,A VII,DE A FI VIU.DE LA SAGHIU CUM ZACEAU BATRANII,MAI SUFLETE DRGI.IO AM MAI SCRIS,DA MARIOARA NU A PUBLICAT,DRAGA DE EA.V-AM MAI SCRIS SI DESPRE SATUL MEU,SEICA-MARE,DIN JUDETUL SIBIU,SATUL SEICEI CELEI MARI,A DOAMNEI CELEI MARI,A MAICII DOMNULUI,SAT IN FORMA DE CRUCE,IUBITILOR,CE ARE O VALE A PLANGERII,NOI CONSATENII AI SPUNEM VALEA POPII,CE ARE OVALE A CALVARULUI,NOI AI SPUNEM CALVA,O VALE A CADERII,NOI COSATENII AI SPUNEM RAPA,CU I DIN A ,O VALE A VISEI,VISA=666.V-AS SPUNE MAI MULTE,INSA TOATE LA TIMPUL LOR,IUBITILOR.PACE SI LUMINA.

    RăspundețiȘtergere
  34. 'Ingere,ce putere este mai mare/-Puterea imaginatiei este Puterea cea mai mare.Am vazut in capul tau ca ai gandit ca puterea fizica este cea mai mare,dar nu este asa,fata mea.PUTEREA IMAGINATIEI ESTE MULT MAI MARE,pentru ca va ajuta sa va cultivati toate calitatile corpului fizic si corpului de lumina.Tot puterea imaginatiei va ajuta sa va realizati menirea,safiiti/sa viiti/fericiti.Va imaginati intamplari frumoase si va ajuta sa va creati imagini in creier.Puterea imaginatiei SE ACTIVEAZA PRIN RUGACIUNE.RUGACIUNEA FACUTA DIN SUFLET,ARE VALORI INALTE UMANE SI FACE XCA FUNCTIA IMAGINATIEI SA DEVINA PUTERNICA.IMAGINATIA ARE FORTA SI PUTERE ALATURI DE MINTE SI VA AJUTA SA AVETI MOMENTE DE LINISTE SI PACE.TOT PRIN PUTEREA IMAGINATIEI SE POT REALIZA MUTATII IN GANDIRE SI IESE LA IVEALA IMAGINATIA.Cu puterea imaginatiei se aduc ganduri de BUCURIE si face sa ai o calitate personala de a FI CREATOR SI A DEVENI O FIINTA LUMINATA.Puterea imaginatiei este CALITATEA CEA MAI IMPORTANTA,PRIN CARE SE CONDUCE EXISTENTA SPRE MANIFESTAREA SANATATII,FERICIRII SI BUNASTARII. MAI SUFLETE DRAGI,DE ATI FI CITIT VOI MAREA EVANGHELIE DUPA IOAN SCRISA DE JACOB LORBER SCIBUL LUI DUMNEZEU,V-AR FI FOST MAI LA INDEMANA SA LE PRICEPETI,DRAGII DE VOI.FACETI-VA TIMP,IUBITILOR SI CITITI SI IARASI CIOTITI,CA VOI SUNTETI STAPANII TIMPULUI VOSTRU,VOI ATI UITAT SA FIITI STAPANII TIMPULUI VOSTRU,VOI ATI UITAT CA SUNTETI DUMNEZEI SI DUMNEZEITE INTRUPATE.NICI NU MAI STIU CUM SA VA FAC SA INTELEGETI.CEI CARE ATI CITIT DIN SCRIERILE LUI EUGEN NICOLAE GASCA ,MACAR VOI PRICEPETI CAT DE CAT.

    RăspundețiȘtergere
  35. Imaginile care sunt create in minte,cuprind locuri,culori,dimensiuni care activeaza functiile imaginative,Puterea imaginatiei sa fie in acord cu Legile moralei si implinirii spirituale.Ingerul pazitor este cel ce va ajuta sa va creati cu puterea imaginatiei numai bine ,frumos si drept,sa aveti manifestari inalte create prin Lumina.

    RăspundețiȘtergere
  36. DESPRE FRICA;Frica este unul din cele mai rele sentimente.Frica vine de la faptul ca cei au frica,au lipsa de incredere in fortele lor proprii.Au sentimente de joasa vibratie,ce-i indeparteaza de ADEVARATA VALOARE A FIINTEI LOR.Frica este sentimentul CEL MAI DAUNATOR PENTRU OAMENI.Din cauza fricii oamenii de foarte multe ori iau decizii gresite in viata lor. Cei ce iau decizii gresite nu pot VEDEA BINELE,BUCURIA,FRUMOSUL,LUMINA SI INTELEPCIUNEA.Frica este sentimentul ce este cultivat-inoculat in timpul copilariei.La acest sentiment au participat in primul rand parintii,apoi invatatorii la scoala,mai tarziu frica a fost inoculata LA LOCUL DE MUNCA.VOI PAMANTENII SA STITI,CA DUMNEZEU DE LA CREATIE V-A FACUT PUTERNICI SA PUTETI DOMINA ACEST SENTIMENT,PENTRU CA DUMNEZEU V-A FACUT CONDUCATORUL TUTUROR ANIMALELOR DUPA PLANETA PAMANT.

    RăspundețiȘtergere
  37. V OI VETI FI PAMANTENI PUTERNICI CAND VETI RENUNTA SA VA CULTIVATI FRICA SI ACEASTA O FACETI DIN NESTIINTA SI PROSTIE.CEL CE ARE FRICA ,NU ESTE UN PAMANTEAN CREDINCIOS.Cel ce nu are Credinta nu poate fi racordat la valorile inalte ale UniversuluiSpiritual.Fricosul nu poate controla Puterea Mintii,nu poate avea posibilitatea sa-si manifeste puterea reala,vointa de actiune in viata va fi paralizata din cauza fricii.Voi pamantenii faceti eforturi de inteligenta,nu eforturi fizice si inlaturati acest sentiment din viata voastra.La maj0ritatea pamantenilor le este frcab de moarte,dar ati aflat ca exista numai moartea corpului material si nu moartea sufletului,a corpului de lu mina.Moartea corpului material-fizic este numai trecerea dintr-o dimensiune in alta.

    RăspundețiȘtergere
  38. PAMANTENI/ELIMINATI DIN EXISTENTA VOASTRA SENTIMENTUL DE FRICA.Cel ce inlatura acest sentiment ai va creste puterea spirituala si atunci voi COPII AI LUI DUMNEZEU VETI DEVENI MAI INTELEPTI SI MAI PUTERNICI.NU UITATI,CA VOI CAND VETI MERGE SA TRAITI IN CORP DE LUMINA LA RAI,SAU CEI CU PACATE LA IAD,CA NU VETI LUA CU VOI NICI CASE,NICI MASINI,NICI PAMANT,SI NICI LAZI CU BANI.SINGURA BOGATIE PE CARE O PUTETI LUA,ESTE BAGAJUL VOSTRU DE CREDINTA CARE VA FI CONCENTRAT IN LUMINA CORPULUI VOSTRU,CE ESTE VIATA VESNICA.STRALUCIREA ACESTUI CORP DE LUMINA O PUTETI LUA CU VOI,ESTE SINGURA BOGATIE.

    RăspundețiȘtergere
  39. AFLATI PAMANTENI,CA FRICA ESTE DUSMANUL VOSTRU SI NU CEL INDEPARTAT,CI ESTE DUSMANUL VOSTRU CEL MAI APROPIAT,CEL PE CARE AL CARATAI PE SPATELE SI UMERII VOSTRI IN TOT TIMPUL.NU UITATI CA TREBUIE SA CONSTIENTIZATI CA DUMNEZEU ESTE CU VOI PRIN SCANTEIA DIVINA CE O POARTA FIECARE PAMANTEAN IN CORPUL DE LUMINA.ATENTIE...NU INTUNECATI ACEASTA SCANTEIE DIVINA CE ESTE DIN DUMNEZEU SI FACETI CA EA SA STRALUCEASCA.ACCEPTATI CA DUMNEZEU EXISTA IN VOI PRIN ACEASTA SCANTEIE DIVINA SI NU TREBUIE SA VA FIE FRICA.FIITI CONSTIENTI SI FIITI FARA FRICA,DAR MASURATI-VA PUTEREA FIZICA CAND FACETI CEVA SI JUDECATI CU PUTEREA CXREDIN TEI.CREDETI IN PRIMUL RAND IN PUTEREA VOASTRA INTERIOARA,APOI CREDETI IN CE ESTE VIU,VIGUROS,PUTERNIC,CREDETI IN DUYMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  40. VOI CONSTIENTIZATI CA ATI FOST TRIMESI PE PLANETA PAMANT CA VOI SA INVATATI SA DARUITI PACE SI IUBIRE SI SA INVATATI SA FACETI LUCRURI MARETE CA DUMNEZEU SI FIUL SAU SA SE BUCURE PENTRU VOI,SA NU FIE TRISTI CAND PRIVESC LA VIATA VOASTRA.VOI PAMANTENII SPUNETI-VA CA SUNTETI PUTERNICI,CA SUNTETI CREDINCIOSI,CA SUNTETI FIII LUI DUMNEZEU,CA IN VOI PULSEAZA VIBRATII COSMICE SI VA VA DISPAREA FRICA.

    RăspundețiȘtergere
  41. Haha ce comic esti anonim 18.28
    Poate nici Base nu il are😂

    RăspundețiȘtergere
  42. Il are sigur. Se cunosc, din motive lesne de inteles.

    RăspundețiȘtergere
  43. Pentru ca voi sa intelegeti ce mult gresiti,Dumnezeu va da ,prin Ingerul pazitor incercarile pe care le aveti in timpul vietii pamantene,Este necesar ca voi pamantenii,sa intelegeti ca viata pamanteana si viata spirituala au o legatura intre ele.Cautarile si trairile voastre au legatura intre ele.Pamanteanul va cauta bogatia,va deveni bogat,cel ce va cauta intelepciunea va deveni intelept si cel ce va cauta credinta si lumina,va deveni credincios si stralucitor.

    RăspundețiȘtergere
  44. Cel ce doreste sa ajunga la valorile inalte ale spiritului,acela trebuie sa ierte.Iertarea duce la mantuire.Prin iertare va apropiati mai mult de Dumnezeu.Invatati sa iertati,ca asa veti face pas cu pas,sa fiiti mai puternici,mai credinciosi si mai iubiti de Dumnezeu.Iertand,veti putea iubi orice fiinta creata de Dumnezeu.Cel ce nu iarta,nu are Credinta,nu are sentimente nobile,inaltatoare,ci are sentimente urate,care sunt departe de marile adevaruri.Cel ce iubeste si iarta este un om puternic si drept si acesta va aduce in viata lui numai bucurii spirituale.Repet,cel ce iarta ,va vaea el insusi sansa sa fie iertat la judecata sufletului sau,va avea sansa de mantuire.Acceptati ca si voi fiecare gresiti fata de altii si voi la randul vostru ati fost iertati.Numai iertand veti accepta ca si voi ati gresit fata de altii.Iertand pe cel din fata voastra,va veti inalta,veti putea intelege pe deplin sensul vietii,veti fi/vii/mai puternici si in primul rand veti avea si voi parte de iertarea Divina.

    RăspundețiȘtergere
  45. PAMANTENI SPUNETI;'DOAMNE DUMEZEUL MEU EU SUNT CREATIA TA SI TU M-AI IERTAT DE MULTE ORI DE AM AJUNS DIN NOU PE PAMANT DE ACEEA ITI MULTUMESC DUMNEZEUL MEU CA MI-AI DAT PUTEREA CA EU UN PACATOS,SA POT IERTA PE APROAPELE MEU CA EU SA-MI MANTUIESC SUFLETUL SI SA TRAIESC VIATA VESNICA IN PACE,FERICIRE SI LUMINA. ITI MULTUMESC DUMNEZEUL MEU CA M-AI AJUTAT SA POT CULTIVA IERTAREA PACATULUI CELUI DIN APROPIEREA MEA ITI MULTUMESC DOAMNE,CA AM INVATAT CA A IERTA,ESTE DUMNEZEIESTE SI A GRESI,ESTE OMENESTE ITI MULTUMESC,DOAMNE,CA M-AI AJUTAT SA INDEPARTEZ FRICA SI M-AI AJUTAT SA TREC PESTE NECAZURILE VIETII.'Marioara,asta-i una din cele mai frumoase rugaciuni pe care am aflat-o in toata viata mea.Multumesc frumos,nici nu mai stiu cui,DOMNULUI,TIE,LA TOTI SI LA TOATE,CA TOTI SUNTEM UNA IN IERTARE SI-N IUBIRE.

    RăspundețiȘtergere
  46. Deocamdata anumite simturi din corpul vostru dorm.In timpul cand simturile voastre se vor trezi,trebuie sa va obisnuiti cu vedeniile si apoi veti realiza totul despre Lumea de Lumina.In concluzie este necesara adaptarea voastra dupa trezire.

    RăspundețiȘtergere
  47. AFLA,fata mea,ca Dumnezeu a oranduit ca omul,ca fiecare om si fiecare animal sa doarma.Dupa o zi de munca omul simte nevoia sa doarma.In timp cat omul doarme,Ingerul pazitor iese din corp si pleaca la plimbare,dar si spiritul iese din corp,imediat ce iese Ingerul si spiritul este cel mai rebel si atunci Ingerul il leaga cu un fir de lumina de el,ca sa nu se indeparteze.In timp ce Ingerul iese la plimbare,lasa corpul sa faca vise ce sunt ireale.Ingerul are permisiunea sa construiasca un vis real,atunci cand anumite situatii o cer,cand trebuie sa anunte ceva,ca data,loc sau eveniment.Voi pamantenii ce sunteti alesi sa cititi aceste carti ,sa stiti ca trupul pamanteanului aude si vede lumina fizica si majoritatea traiesc pentru a agonisi materialul,in schimb noi ce suntem Entitati Divine ale Cerului si suntem fara corp material pe noi,nu ne intereseaza materialul,ci noi indeplinim Planul Divin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai prosti-tampenii-ai transcris,crezi ca toata lumea e idioata sa inghita aceste galusti-vai de pamanteanca Georgeta!

      Ștergere
    2. Hahahaha,deci ingerul plimba spiritul "rebel" cum ne plimbam noi catelul legat de funie?! :))
      Mai,dar pliba-te tu cu imparateasa ta Georgeta pe campii si dealuri :))
      Nici macar din curiozitate n-am sa cumpar cartile acestei doamne.

      Ștergere
  48. ROMANI.Nu taceti,rugati-va,vorbiti in jurul vostru,cat mai este timp.Nu uitati ca vocea voastra poate salva suflete.Nu fiti egoisti si judecati.Ati venit pe Pamant goi si tot goi veti pleca dupa Pamant.Fiti buni si ajutaticu ce puteti face si doreste Dumnezeu.Numai asa veti supravietui vantului care va aduce gaze si le va imprastia.Este perioada cand vor fi cantarite faptele voastre bune si cele rele,ca cei buni sa supravietiasca.Dumnezeu v-a vorbit prin suflete alese,dar voi nu le-ati luat in seama.Ba ,mai mult,au fost blamati,facuti nebuni,inchisi si multi omorati.Mesaje v-a trimesDumnezeu,nu le dati cu piciorul,ca nu va fi bine de voi.Macar acum in ultimul timp,treziti-va.Cereti iertare,faceti fapte bune si rugati-va.Amintiti-va de Cuvantul lui Dumnezeu,transmiteti din gura in gura ca sa supravietuiti cat mai multi.Judecati daca Dumnezeu permite ca acest mesaj al meu sa ajunga la voi si voi sunteti alesi de Dumnezeu sa puteti sa supravioetuiti.Judecati daca acest mesaj a ajuns la voi,indiferent de religia voastra,inseamna ca Dumnezezu doreste ca voi sa supravietuiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ai dreptate anonim.
      Asa trebuie sa fim sa facem.
      Sa ne ajute Dumenzeu

      Ștergere
  49. Aflati ca Dumnezeu v-a ales si nu fugiti de noroc,ca acesta va trece pe langa voi.Fiti cu ochii deschisi si opriti norocul de a supravietui,in fata voastra.Aflati pamanteni ca invatati din propria experienta,pe langa cartile ce eu le-am dictata ORGANIZA REALITATEA IN IDEOLOGII,FILOZOFII,RELIGII,FACAND ABSTRACTIE DE ORDINEA UNIVERSALA DE ARMONIE,INSEAMNA A FI IMPOTRIVA EI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu si mereu alte idiotenii!

      Ștergere
    2. Inainte de cazatura , tot asa erai d-le ilie?
      Cu parintele la biserica ai vorbit, ce zice ? Poate daca iti citeste acum in postul mare, te mai lasa obsesiile cu Nicolae Gasca si D-na Florea .

      Ștergere
    3. Observ că majoritatea mesajelor nu au nici o legatură cu previziunea D-nei Maria de pe această pagină.Nu credeți că o obosiți cu tot felul de lucruri,care nu au nicio legătură?DS

      Ștergere
  50. Faceti fapte bune fara cuvinte mari,pentru a rosti cuvintele mari,singura posibilitate de a le rosti,sunt faptele,altminteri se ajunge la starea de blocaj Nu uitati pamanteni ca omul ca entitate,ca divinitate,nu traieste pentru a manca,ci traieste pentru a evolua si prin schimbarea gradului de alimentatie,se va ridica gradul de constiinta,Va recomand alimentatie naturala,ca prin alimentatie naturala,creste vitalitatea de 10 ori fata de nivelul traditional,iar prin cea lichida de 100 de ori,dar acest proces poate fi sustinut numai prin control mental.Aveti rabdare si intelegeti ca un lucru nedepasit sau neinteles fgace imposibil progresul.Mergeti pas cu pas,in intelegere si rabdare ca numai asa vi se vor deschide noi orizonturi.Azi pe pamabntoamenii considerta alimentatia mai presus decat ratiunea,spre elemente de consum si nicidecum spre progres,spre cunoastere universala.

    RăspundețiȘtergere
  51. https://www.youtube.com/watch?v=ifIAlft47bM

    RăspundețiȘtergere
  52. SCARY as HELL? Demonic Alien Grim Reaper At Hillary's Press Conference!
    https://www.youtube.com/watch?v=xn20ahF0c0E

    RăspundețiȘtergere
  53. ;Este o lume care va asteapta,sa porniti de unde va aflati,fara sa va lasati ispititi,caci etapele nu au cum sa fie sarite.Autoeducatia se face pas cu pas,fara a sari etape,asa se continua un drum,in care nici un pas nu este intamplator.Nu uita,fata mea,cheia succesului este masura rabdarii si sinceritatii voastre'.

    RăspundețiȘtergere
  54. Despre medicina;'Medicina la ora actualaeste un capitol al comertului,unde medicul nu mai doreste sa-si vindece pacientul,ca nu va mai avea salariu daca nu mai sunt bolnavi.Azi totul se indreapta spre profit,nu spre binele real al omenirii.Acelasi lucru este si cu religiile care cauta sa capteze cat mai multi adepti,si acestia sa prefere un spectacol naiv si pueril.De aceea Biserica este impotriva ta,ca ei nu vor mai putea manipula oamenii,cand ei,oamenii,vor stii Adevarul Divin.Lupta,fata mea si nu te da batuta din cauza celor ce vor sta la iad la vesnicie.Este unproverb stramosesc;'cine nu lupta nu castiga.'Aceasta viata este grea si pentru tine si pentru toti pamantenii,ca ACEASTA ESTE VIATA CU ECHILIBRAREA BALANTEI.'ASTA-I CRUDUTA REALITATE,SUFLETE DRAGI.

    RăspundețiȘtergere
  55. Despre Ingeri;'-Da,fata mea,corp fizic aveti si voi pamantenii,corp fizic avem si noi,diferenta este ca,corpul vostru fizic este material.Corpul nostru fizic,este din materie fluidica,dar clar fata mea,este din materie fizica si nu psihica.Numai ca fizicul nostru nu este la fel cu al vostru,ca marime,compozitie,deci afla ca totul este in raport cu mediul in care traiesti.Voua vi se spune corpuri carnale si noua corpuri de lumina.Singurul corp pamantean care nu a facut pacat,care nu a gresit si care numai bine a facut pentru pamanteni,a fost Iisus.IISUS NU A ADUS PACATUL.EL A DORIT SA FIE INLATURAT PACATUL,CU CEL CE DORESTE PACATUL,CU SATAN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 27 noiembrie 2016,09:26
      Cine sunteți dvs?Prin ce vă deosebiți de noi,de sunteți corpuri de lumină?

      Ștergere
    2. Doamna Monica cel ce postează se numeste Sorinel Ilie.si el posteaza din cartea unei femie (am uitat cum o cheama) si ceea femie a vorbit cu ingerul si ingerul ii raspunde la intrebari.
      Ilie Sorinel da citatea din cartea doamnei Georgeta Florea(asa o cheama)

      Ștergere
    3. Adyna,mulțumesc!Dumnezeu să fie alături de tine pretutindeni!

      Ștergere
  56. http://www.cocoon.ro/incredibil-hackerul-roman-guccifer-sustine-ca-hillary-este-inalta-preoteasa-a-illuminati-fox-news-confirma-primirea-scrisorii/

    RăspundețiȘtergere
  57. Periodic coboara pe Pamant la intrupare suflete evoluate si credincioase.In curand vor cobori la intrupare un numar mare de suflete luminoase,care vor risipi raul dupa Pamant si va fi timpul cand Tatal nu se va mai supara ca fiul IL neagasi nici Tatal Ceresc nu se va mai supara ca unii fii IL neaga,pentru ca acestia vor disparea dupa Legile Divine,ce sunt fixe si vesnice.Opera Creatoruluieste desavarsita si nu poate fi egalata cu nimic in univers.Numai omul care sufera ai gaseste Creatorului cusur,ca a lasat suferinta care sa-l amarasca Aceasta apreciere o face din nestiinta,fata mea,ca omul nu cunoaste telurile Tatalui Ceresc si nu poate face o apreciere justa.Omul care nu poate sa se roage,sa binecuvanteze,nu poate lauda pe semenul sau,acela sete omul care face si pacatul si atarna greu in destinul sau.'

    RăspundețiȘtergere
  58. 'Intai a fost creat Lumea de Lumina,Lumea Ingerilor si o parte din aceasta lume a fost aruncata pe Planeta Pamant,odata cu Lucifer.Dupa Lumea de Lumina,a fost creata lumea materiala,a corpurilor pamantesti. In timp ce trupul material se odihneste,spiritul sau sufletul iese din corpul material si ia legaturacu suflete si entitati divine pentru a se conversa,a afla anumite informatii si in general ia legatura si cu sufletele ce a fost el inainte de intrupare.Insa acestea se fac pentru a intari corpul tau de lumina si aceasta nu se tine minte pentru ca Ingerul pazitor le sterge din memorie si lasa numai anumite parti ce sunt vise,dar ele sunt trairi din vietile anterioare.'

    RăspundețiȘtergere
  59. D-NEI MONICA LILIANA--ACEST ILIE NU STIU DACA STIE CA NOI TOTI PAMANTENII SUNTEM SCANTEIE DIN DUMNEZEU --ASA SPUN SI PREOTII--UNII S-AU DEPARTAT DE DUMNEZEU, ALTII IL CAUTA IAR CEI FF PUTINI VOR DESAVARSIREA--EL CITEAZA LA NESFARSIT DIN CARTILE D-NEI GEORETA FLOREA CARE SUSTINE NISTE IDEI[ NU RELE] DAR ESTE MULT PREA INSISTENT SI OCUPA SPATIUL DE PE BLOG--BINE AR FI SA-SI DESCHIDA BLOG PERSONAL--CU STIMA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 30 noiembrie 2016,00:35
      Aveți dreptate,fiecare are dreptate în felul lui,însă adevărul îl ştie doar Dumnezeu.
      Dumnezeu poate fi în fiecare din noi,dar asta cere sacrificii multe,de asemenea fără aşteptări de la semenii noştri.
      Sinceră să fiu...dacă vorbeşte de Dumnezeu,nu mă deranjează,dar garantat nu am răbdare să citesc tot ce notează domnul Ilie.
      Dumnezeu să vă binecuvânteze!Vă doresc numai bine!Multumesc!🤗

      Ștergere