miercuri, 9 noiembrie 2016

RUGATI-VĂ PREA SFINTEI TREIMI SI MAICII DOMNULUI !


                                           Zori de 17 Martie 2015, ora 3,30!

                                                Dragii mei, 

Până la această oră ,eu încă nu dormeam. Curentul era întrerupt de la ora 2 , iar eu imi făceam Rugaciunea la Lumina Sfintei Candele si a unei lumânărele din sfeşnic .
Şi asa cum stăteam în genunchi şi mă rugam, aud dragilor cor de Îngeri care cântau dumnezeiesc de frumos aşa :

                 "Rugaţi-vă  Lui Dumnezeu  Tatăl Cel  Ceresc , căci  Bun este !
               Rugaţi-vă Mântuitorului Hristos, căci mult a pătimit pentru păcatele voastre !
               Rugaţi-vă  Duhului  Sfânt ,şi aşa se va  sălăşlui  în sufletul  vostru.
               Numai în Biserica Lui Hristos, există mântuire !
              Rugaţi-vă  Prea Curatei Fecioarei Maria, căci este grabnic ajutătoare la Fiul Ei mult prea Iubit ! 
Slavă ,Cinste şi Închinare Prea Sfintei Treimi !
Slavă ,Cinste şi Închinare Prea Sfintei Născătoarei  de  Dumnezeu.
Slavă  Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, şi acum şi pururea şi în vecii vecilor, Amin !"

Moment în care dragilor, văd în faţa mea, Sfanta Biserică la care merg eu in fiecare sărbătoare, sub un Cer de noapte albastra.
Pe partea dinspre Est al Turlei din faţă apare la vertical, precum un roi de albine, apare un Nor de Stele aurii, orbitor de stralucitor.
Era ca o perdea de Stele, pe partea dinspre Est a Turlei.
  Image result for iisusImage result for maica domnului


 Toată partea de Est a Turlei, cât era ea de înaltă , era îmbrăcată într-un nor albastru violet plin de puzderie de Stele aurii extrem de stralucitoare.
Perdeaua de Stele aurii, a stat acolo circa 4 -5 secunde după care a dispărut ca şi prin topire.
Dragii mei, să facem şi noi întocmai precum ne-a cântat Corul de Îngeri . Să ne rugăm neîncetat Lui Dumnezeu şi Maicii  Domnului , ca nu cumva să se clatine CREDINŢA  noastra si sa ne abatem de la Calea aleasă de DUMNEZEU, pentru noi toţi. 
Să împlinim Poruncile  Domnului din dragoste si cu dragoste sufleteasca. Sa avem milă să iubire faţă e Aproapele nostru.
Să nu mai lăsăm dragilor, măcar în ziua Sfântă a Duminicii Sfintele Biserici goale.
Să mergem şi sa ne hranim Sufletul ,cu Sfânta Şi Dumnezeiasca Liturghie.  
Să postim si noi cei care suntem sănătosi si care putem, să postim atât de la mâncare, dar mai ales de la Cuvinte de ocară, faţă de Aproapele nostru. 
Să ne spovedim la Părintele Duhovnic, ca apoi să ne învrednicim a primi Sfanta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie, cu Prea Sfânt şi Prea Scump Trup şi sângele Mântuitorului nostru Iisus Hristos, şi să ne fie nouă ,spre iertarea păcatelor si spre mântuirea sufletului nostru, Amin ! 
                                Cu dragoste, Maria.

P.S.
Dragii mei, 
Iar la ora 3,45 ,văd pentru câteva clipe, colţul casei mele din curte, acolo unde arde toata noaptea un bec.
Becul era aprins dragilor, dar numai in trairea mea, căci curentul tot nu venise.
Văzând că mi-a arătat Dumnezeu becul aprins afara, mi-am zis în sinea mea, cred ca va veni lumina.
Doar un minut a mai trecut, de când eu am gândit astfel, si lumina s-a aprins in camera; avaria  se reparase. 
Am rămas uimită si de această dată !

29 de comentarii:

  1. Mesajul e clar trebuie sa ne rugam si sa ne intarim credinta ca altfel nu se poate.Sa incercam sa trezim la credinta si pe cei ce inca dorm, din failiile noastre, prieteni, vecini, cunostinte,sa nu ascundem talantul de aur.Posibil sa fim birfiti si alungati dar incercarea moarte nare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne rugam, sa mergem la biserica sa imbogatim popii ...

      Ștergere
    2. Buna ziua. Nu va bucurați de nenorocirile care vin spre America,răul acum începe,ganditiva foarte bine din cați locuitori are America pe cine a votat.Foarte,foarte trist pentrucă america nu este credincioasa,cate religii au ei,dar cel mai trist ca banul a ajuns sa conducă,nu omul.Banul a manipulat omenirea spre întuneric,chiar daca profețiile au aleși pe Clinton,necredincioșii au ales ceea ce cred ca va fi bine,dar din păcate Bunul Dumnezeu va arata puterea credinței,si ei vor primi ce au ales,(banii) adică diavolul să-i conducă,foarte trist.Sa fim cu mare băgare de seama,si noi Romanii daca ne indepartam de Sfântă Treime si Maica Domnului așa vom ajunge ca Americanii,puterea banilor sa ne conducă in continuare,la mare si grea suferință.Daca dorim sa o ducem bine,sa ne întoarcem la rugăciune,ca numai prin rugăciune putem sa devenim mai buni,uni cu alții,si plăcuți lui Dumnezeu.Sa fim uniti in credinta si sa nu mai lăsam pe cel rău sa ne conducă sa fim manipulați cu bani.Banul nu este plăcut lui Dumnezeu.
      Soarta Americii este acum foarte clara,lipsa credinței in IISUS HRISTOS,aduce numai suferință foarte mare.Vom vedea cu toții,necazurile care vin spre ei.Numai întoarcerea la adevărata credinta poate să-i salveze de la pieire.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    3. Anonim 16.20 cine te pune sa dai bani la popi, stiai ca nu se dau bani ci ulei, faina, tamaie, vin, lumanari. Si apropo cine sunteti voi sa judecati omul.

      Ștergere
    4. Americanii au ales foarte bine de data aceasta! Bravo lor! Tot respectul!!!

      Ștergere
  2. Dumnezeu si Maicuta Domnului a schimbat lumea intr'o singura zi cea de 08.11.2016. Razboaiele vor inceta la fel si cutremurele provocate. Datorita rugaciunilor catre Maicuta Sfanta si Sfanta Treime. Multumesc Maria, Multumesc Doamne, Multumesc Maicuta ca cu lacrimile Tale catre Fiul Tau primim noi acum indurare. Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da bine le zici, din pacate acestea nu vor inceta la comanda!
      Poate numai o aterizare in masa a extraterestrilor sa-i mai sperie pe aia din isis, dar la cum ii duce mintea cred ca o sa traga si in ei!

      Ștergere
    2. Dragilor, vreau sa felicit (si io si pe aceasta cale) poporul american !

      I-am acordat sansa si am sustinut echipa lui Trump. Ati vazut ce oameni adevarati, demni si de incredere, buni patrioti, are ?! Am apreciat acest lucru deoarece omenirea ajunsese intr-un moment "critic", depasindu-se si termenul de "Gratie" acordat pentru a se putea echilibra si pentru a putea invinge un sistem care-a transformat-o intr-o "sluga" a Sistemului si, astfel, se putea pune in pericol " Planul Restaurarii Creatiei pe cale pasnica" . Mi-a placut programul propus, care se pliaza(din observatiile si perceptile mele) pe ceea ce reprezinta, intradevar, poporul american. Chiar daca Trump n-a avut, tot timpul, o atitudine adecvata, totusi, se observa clar ca este hotarat , ca Presedinte al USA, sa redea demnitatea americanilor si, astfel, va avea o contributie benefica intregii lumi, intregilor popoare,, natiuni, intru echilibrare. Sa ne bucuram si sa multumim lui Dumnezeu! Asa cum va mai spusesem si altadata, in "Restaurarea Creatiei" trebuie avute in vedere si "Elementele surpriza", care apar "din cand in cand" , adica "Neprevazutul" si care intervin, intotdeauna, cand dezastrul si degradarea morala, sociala, politica s.a.m.d. pun in pericol intreaga omenire, planeta si randuiala cosmica. Poporul american si toate popoarele si natiunile lumii, merita sa traiasca in demnitate si onoare, in cinste si omenie, asa cum este un OM adevarat, altruist si drept, bucuros si fericit ca traieste pe aceasta splendoare de planeta Terra, "Floarea de Lotus a Intregului Paradis"!

      https://www.youtube.com/watch?v=wWeVqw7CsIE
      https://www.youtube.com/watch?v=aM84NjPEGSA

      Doamne ajuta, in continuare, tuturor!

      Cu drag,
      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
  3. Aceste mesaje sunt adevarate mangaieri pt.mine.Multumesc Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da sa ne rugam dar sa mai stim ca rugaciunea fara fapte este precum un clopot zanganitor. Faptele ne definesc constiinta si pe noi ca oameni. Doamne ajuta !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fara rugăciune suntem nimic. Lipsa rugăciunii a facut ca Hillary sa nu iasă președinte. Nu va bucurați prea repede si nu Spune-ți hop pana nu Săriți. Lăsați timpul sa decidă dacă aceasta alegere a fost buna sau nu. Nu mai fiți conduși de emoții, ci de rațiunea treaza, ca cea adormita naște monștri.

    RăspundețiȘtergere
  6. CARMEN HARRA a dat-o în bară | Cancan.ro
    REZULTATE ALEGERI SUA. Clarvăzătoarea Carmen Harra anunță ...
    https://www.antena3.ro/.../rezultate-alegeri-sua-clarvaz...
    Dragii mei, nu sunt singura care a prezis ca dna Clinton va iesi PRESEDINTE. Asadar, ceva s-a intamplat,sau chiar va fi PRESEDINTE, dar după ce se va intampla ceva cu TRUMP. Nu stiu ce,dar asa trebuie sa fie,precum este scris,mai devreme sau mai tarziu .Translate this page
    Clarvăzătoarea Carmen Harra a anunțat în emisiunea ''Agentul VIP'' de la Antena Stars viitorul președinte al Americii.Potrivit acesteia, Hillary Clinton va ... www.cancan.ro/.../carmen-harra-a-dat-o-in-bara-de-da...
    Translate this page
    Clarvăzătoarea Carmen Harra n-a mai nimerit-o de această data, ... urmă cu câteva luni că Hillary Clinton va câştiga alegerile şi va fi noul preşedinte al Americii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viitorul nu este niciodata fix. Deci nu a gresit nimeni. Nu e nimeni de condamnat.Doar ca azi-noapte s-a schimbat ceva spre bine, asa s-a hotarat de Sus, Dumnezeu a vrut astfel sa fie!Doamne ajuta!:)

      Ștergere
    2. Dar ce a proorocit Hara și s—a împlinit,numai aberații.

      Ștergere
    3. Doamna Maria va urmăresc an fiecare zi cu mult interes De cecuni care câteodată va sunt alături și va iubește nu înțelege că poate așa a vrut cel rău să se întâmple ca să ne zdruncine încrederea an dvs si an Sfânta treime Trebui să ne gândim de 10 ori și să vb odată ptr ca dvs va sacrificați fiecare clipă ptr omenire va iubesc si va respect ptr tot ce faceți și ne spuneți Oameni buni nu lăsați pe cel rău să ne anvrajbeasca si sa ne antoarce cu spatele la acest om minunat care asi sacrifica fiecare secundă din viața ei să ne aducă pe drumul creștinătății si sa ne apropiem mai mult de Sfânta treime Amin

      Ștergere
    4. Deci sa nu zici hop pana nu sari, in cazul asta cu kilary, amandoua ati avut dreptate. A castigat Kilary, a avut un avans de 200.000 de voturi (vocea poporului) dar a pierdut la nr de electori, care decid prin votul lor. Asa e in great america :)

      Ștergere
    5. De ce va mirați ca n-a ieșit cum a fost prezis?
      Cat si câți s-au rugat, au postit ca sa se împlinească voia lui Dumnezeu?

      Ștergere
    6. Anonim 9 noiembrie 2016, 21:05, voia lui Dumnezeu s-a implinit: a iesit Donald Trump! Amin!

      Ștergere
  7. Vad ca doar comentariile care va convin le publicati pe blog. Cele care va lauda si va sustin. Cele negative , nu !! Ati prezis ca v-a fi castigatoare deoarece era pe primul loc in sondaje. Va cam place popularitatea dobandita de pe urma acestui blog ,si faptul ca aveti oameni care va admira si va urmaresc. Puteti sa nu publicati nici un comentariu de al meu ,doar ca le cititi dumneavoastra este suficient

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Evelina 16:32, dar, speram sa-si limpezeasca inca putintel "campul"...

      Ștergere
  8. Doamna Maria , nu aveti pentru ce sa va disculpati , sa va explicati la infinit . Dumneavoastra ati redat viziunea , nu ati ghicit in cafea , si nici nu ati pus pe nimeni sa parieze la casele de pariuri . Sa fim seriosi ! Nu era internet pe vremea lui Vanga si a lui Nostradamus ca ce si-ar mai fi auzit si ei ....
    Rolul , misiunea dvs. este sa redati ceea ce vedeti si auziti , restul sa explice specialistii in domeniu . Chiar dvs. ne spuneti cand postati ce anume inseamna acea imagine, acel cuvant, acel mesaj.... tocmai pentru ca tainele sunt multe si de atatea ori inaccesibile publicului contemporan.
    Deci nu va mai faceti griji .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chestia e ca toata lumea s-a precipitat in legatura previziunile despre kilary. Oamenii abia au asteptat sa atace, doar ca voturile nu au fost numarate. Ati facut ca si Geoana, ati dat imediat in maria g. si k. hara. Amandoua au avut dreptate. Tre putina rabdare si luciditate inainte de a ataca pe cineva, daca nu cunoasteti situatia. Dar, ah ce bine v-ati simtit sa atacati. Asa e omul. Mai bn v-ati face o autoanaliza si sa va pregatiti spiritual pt ce va urma. Ma intreb de ce nu are acest popor curaj si cand e vb de viata de zi cu zi? Chiar nu vedeti ca avem nevoie de o revolutie adevarata? Voi chiar stiti cine va conduce si va place sa inghiti ka ka turile ce vi se baga in gura si cap?! Aveti atatea exemple despre guvernanti, atatea nemultumiri si stati ca si strutii cu capul in mocirla!!! Rusine!!!

      Ștergere
    2. Rusii l-au ajutat pe Donald Trump sa iasa presedinte au facut in asa fel ca voturile sa fie fabricate prin intermediul calculatorului (hackeri),altfel iesea Hillary.Vladimir Putin a dorit si l-a sustinut pe prietenul sau cel mai bun sa iasa invingator.

      Ștergere
    3. Gresit Anonim 10 noiembrie 2016, 09:33!

      Ștergere
  9. An 09 ;33 , daca tu crezi ca americanii, si aici nu ma refer la gloata de rand , ci la marea tehnologie pe care o detin , ca Rusii le-au venit de hac in privinta alegerilor , esti , scuza-ma ,
    depasit de situatie .
    Mare Pacatos

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria, astupati-va urechile si ascultati doar per Dumnezeu, restul nu contezza, limba cel mai mic organ di corp , dar cel mai periculos, care duce la pierderea sufletele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Un video f importante cu un medic oncolog , sfaturi pt vitamina D.

    IMPORTANZA DELLA VITAMINA D
    DOTTSSA. DEBORA RASIO

    Acest medic oncolog care a studiat si in America impreuna cu alti specialisti in oncologie, vorbeste despre vitamina D care de fapt este un hormon, si este foarte necesar organismului, spunind ca acest hormon se produce din razele solare, si ca mortalitatea de tumore este mai mare in tarile nordice sau la persoanele care lucreaza in spati i chise si nu stau la soare, desi vitamina D se gaseste in peste dar f putina , se gaseste si in lapte brinza unt, doar daca animalele stau in cimp deschis la soare, la fel se gaseste si in zarzavaruri , cruditati si fructe cu conditia ca acestea sa nu fie cultivate in solar ele trebuie crescute in aer luber la soare pt a putea produce vit D. La fel vara cind se sta la soare nu trebuie sa ne dam cu crema protectiva, deoarece corpul nu acumuleaza vit D de la razele solare, si aceasta trebuie sa o facem doar intre orele 11 si 15 cind soarele emana acele raze necesare corpului. Dar mai bine urmariti voi video.

    RăspundețiȘtergere
  12. Carmen Hara cind este intrebata raspunde cu cuvintul:
    -poate va fi sau poste nu va fi asta depinde de.......
    -poate sa fie acolo sau poste nu asta depinde de......
    -poate va descoperii sau poste nu asta depinde de........
    -si tot asa poate da sau poste nu, daca nu ii una ii alta......

    RăspundețiȘtergere
  13. Urmariti acest video si veti vedea ca deja citeva din acele articole sint deja in vigore.

    YOUTUBE
    SCHIMBARI SOCANTE UN PACAT DIABOLIC

    RăspundețiȘtergere