vineri, 25 noiembrie 2016

CEAȚĂ EXTREM DE DENSĂ ! ATENȚIE ! NU SE VA VEDEA ,NICI LA UN METRU ÎN FAȚĂ !

                                   24 - 25 Noiembrie 2016,ora 1,38 !

                                           Dragii mei,  

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragii mei, la 1 metru in fața mea o strada in care ceața alba si extrem de densa ,se asemăna cu un perete de zid.
Pe strada toate masinile stationau, nici oameni nu mai erau, desi era ziua.

Image result for CEATA DENSAImage result for CEATA DENSAImage result for CEATA DENSAImage result for CEATA DENSA..
 Dragii mei, nu se vedea nici macar la un metru in față.atât de de densă era ceața.
Dragilor, trebuie sa fim foarte atenti la trafic, deoarece ,pot apărea portiuni de drum cu ceață extrem de densă, si Doamne fereste, sa nu facem vreun accident.
Sa circulam cu mare atentie, ca sa ajungem in cea mai mare siguranta la sreviciu ,precum si acasa la cei dragi si scumpi sufletului nostru.
                                            Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Din pacate,nu setine cont de avertizari!Si fara ceata au fost foarte multe accidente ,asa cum ati primit avertizarea.Cu drag si respect Maria H

    RăspundețiȘtergere
  2. Este anuntată ceata de mult timp dar oamenii nu iau seama,si mor pe capete zilnic pe majoritatea îi domină plăcerea vitezei,mor si ei dar ucid si pe altii parcă au înebunit toti gonesc spre moarte inconstienti.Din păcate moartea pleacă de pe șosele cu pradă bogată,Dumnezeu să îi ierte pe cei ce au murit în așa împrejurări.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum se rezolva aceasta problema? Noi trebuie sa-i spunem lui d.nu Ciolos? Camere de luat vederi ! Atunci o sa vada si politia cu ce viteza neadaptata la conditiile de drum se circula si ca nu se respecta distanta intre autovehicule. D.nu Ciolos, nici in Constanta primaria si politia nu vor sa instaleze camere video pe stazi, cu toate ca orasul e plin de tigani, golani, vagabonzi, de contrabandistii de tigari ce sa mai spun ? Si se mai vrea si oras turistic? Se ascunde de fapt coruptia neinstaland camere video. Ce puteti sa faceti d.voastra in acest sens? Se vrea sau nu se vrea stoparea coruptiei si a neregulilor? Alin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine sa ne punem direct chip, sa masoare cu cat merge chipul, pe unde umbla, ce cumpara, etc. Halal.

      Ștergere
  4. Pt 15.42. De ce ii domina placerea vitezei? Raspunsul sta in lipsa de educatie alimentara. Cati dintre oameni stiu ca coffeina este considerata un drog de medicina? Are timpul cel mai scurt de creare a dependentei. Actioneaza pe sistemul nervos central. Coffeina in exces produce peste normal cortizol ( hormonul suprarenalei). Doar cei care au mers prin tarile din UE au vazut ca dimineata se bea doar o cescuta de cafea, si in ea isi pun frisca sau lapte condensat pt ai micsora taria. La noi se bea ca apa. Asa ne dam seama de educatia celui de langa noi. Dupa cateva cesti cu coffeina simte taranul needucat cum "cresc muschii pe el" , incepe sa se certe si sa se contrazica cu toti din jur pt ca isi inchipuie ca doar el are dreptate, si desigur accelereaza. Daca li se testeaza cortizolul din sange celor care produc accidente s-ar constata valori cu mult peste normal datorita excesului de coffeina. Cris

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i cafeaua de vina Cris. Este rezultatul mitocaniei. De unde vine mitocania in om? De vina este primitivismul.Sofatul unui auto nu este pentru orice mitocan ci este pentru oameni responsabili.

      Ștergere
    2. Crezi cu totul se rezuma la baut de cafea!
      Totul se rezuma la mândrie..
      Toti cei ce calca pedala is prea mândri de ei si nu mai incap in propiile haine !!!

      Ștergere
    3. Se consuma foarte multa cafea in Germania, Olanda, tarile nordice.Si multa si tare.

      Ștergere
    4. serb ilie-sorinel,Dommnul Iisus Hristos,spunea undeva in Marea Evanghelie dupa Ioan despre cafea ca este destinata magarilor si camilelor si oamenilor in cele zece porun ci le spunea sa nu consume nimic din acelea ce le vatama simturile.Ia cititi voi,suflete dragi Marea Evanghelie dupa Ioan scvrisa prin dicteu divin de JACOB lORBER,INSA VOPI NU AVETI TIMP DRAGILOR SI STIITI DE CE ,PENTRU CA VOI NU SUNTETI STAPANIII TIMPULUI VOSTYRU.IA GHICITI VOI CINE STAPANESTE TIMPUL IN LOCUL VOSTRU.TAI,TAI.

      Ștergere
    5. Ilie sorinel in cartra lui Iorber zice de cafwa dar in Biblie nu exista asa ceva

      Ștergere
    6. Am auzit si eu ca este pacat sa bem cafea..si totusi as crede si totusi nu as crede

      Ștergere
  5. Ia uitati, doamna Maria , nici nu postati bine mesajele ca se si intampla . Eu cand vad ca postati vreun cutremur, am deja bagajul la usa, sunt cu un picior afara . Aici sunteti nr. 1 , nu va intrece nici Harra , nici Mara, nici Tara !!!!

    Cutremure devastatoare în China. Cel mai puternic, de 6,3 grade pe scara Richter :

    https://www.antena3.ro/externe/cutremure-devastatoare-in-china-cel-mai-puternic-de-6-9-grade-387653.html

    RăspundețiȘtergere
  6. ISUS HRISTOS a fost DECLARAT oficial REGELE Poloniei
    https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/11/25/isus-hristos-a-fost-declarat-oficial-regele-poloniei/

    RăspundețiȘtergere
  7. 19 Noiembrie 2016 – Isus a fost declarat regele Poloniei

    Isus a fost numit Regele țării în cadrul unei ceremonii la care au participat sâmbătă președintele Poloniei Andrzej Duda. Ceremonia a avut loc la Biserica Milostivirii Divine în Cracovia.

    Ceremonia a coincis cu sfârșitul Jubileului Anul Mercy(Anul Indurarii) a Bisericii Catolice și a 1050-a aniversare a creștinismului polonez.

    „În inimile noastre, domneste Tu, Hristos! În familiile noastre, domneste Tu, Hristos! … În școlile și universitățile noastre, domneste Tu, Hristos,” a fost rugăciunea ceremoniei. „Prin intermediul națiunii poloneze, domneste Tu, Hristos! … ne angajăm să apărăm închinarea Ta sfântă și să predicam slava Ta regală, Hristos Regele nostru, promitem.

    .. „Încredințăm poporul polonez și liderii polonezi, in mana Ta. Fa-i să exercite puterea în mod echitabil și în conformitate cu legile Tale … domneste-ne Tu, Hristos! Imparateste în patria noastră si în fiecare națiune – pentru o mai mare slava a Preasfintei Treimi și pentru mântuirea omenirii.”
    Episcopul Andrzej Czaja a spus după ceremonia de sâmbătă: „Nu este o declarație a lui Hristos ca Rege, pentru că El este Rege. nu este o declarație a lui Hristos ca Rege al Poloniei. Impărăția Lui nu este (numai) pe acest pământ, și domnia lui este peste.. întregul univers. ”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos sa vezi cum o tara intreaga,si mai ales cei ce o conduc ,sa il declare Rege pe Iisus .si toate si tot sa i se inchine Lui .frumos
      Multumesc pt link

      Ștergere
  8. Anonim 16:48 exagerezi sa vezi in America si Canada cita cafea se bea

    RăspundețiȘtergere
  9. Cei dependenti de coffeina nu or sa spuna niciodata ca e ceva rau. E un drog. Statisticile din Canada arata ca in 2-3-4 ani dementa Alzhaimer va fi pe primul loc ca nr de persoane afectate. Asa ca beti in continuare pana nu o sa mai stiti de voi, dar sa va pregatiti din timp o persoana care sa va schimbe pempersul si sa va dea cu lingurita sa mancati la batranete. Acelasi lucru se preconizeaza si in SUA si Europa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita si tu fara sa bei cafea poti sa ajungi sa iti puna pampers altcineva..deci in locul tau as fi tacut din gira sa vb asemenea tampenii.stii tu ce vrea Dumnezeu cu noi.stii tu ca toti ce bea cafea o sa ajunga sa poarte pampers.
      Vorbesti numai prostii doar sa te afli in treaba .
      Eu cunosc pe multi cu pampers care nu au baut cafea .
      Asa ca mai bine ai fi tacut decat sa scoti prostiile astea

      Ștergere
  10. 2,20 nu cred ca e de vina cafeaua,doctorii spun ca chiar face bine mai ales la Parkinson,are mai mult legatua cu virstra inaintata si acumularea unei proteine,deci o au mai ales cei ce consuma multa carne si putina vitamina E care este mai ales in legume-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. http://romani-buni.info/2016/12/video-ninge-cu-tunete-in-romania-la-cluj-brasov-sibiu-e-prima-data-n-viata-ca-vad-si-aud-asa-ceva/?utm_medium=social&utm_campaign=postplanner&utm_source=facebook.com

    RăspundețiȘtergere