sâmbătă, 12 noiembrie 2016

PUTIN ! VLADIMIR PUTIN ! RĂZBOIUL ESTE GATA DE START !

                             11 -12 Noiembrie 2016,ora 2,15 !

                                          Dragii mei, 

În aceasta noapte dragilor,in timp ce scriam aici pe Blog, ma trezeste o lumina alba stralucitoare,si aud un glas care spune ceva despre Vladimir Putin.
Glasul spunea asa:

                ” Putin ! Vladimir Putin!
           Si-o vezi în nordul Pakistanului!
          Puțin! Încă puțin ,si-o vezi in Pakistan; în nordul Pakistanului!” 
Clipă în care văd înspre Răsărit, SOLDATI ce alearga cu armele în mâini, si care aproape ca se târăsc pe genunchi,ca sa nu fie văzuti. Si era noapte! 
              Image result for soldati rusi
Pe de altă parte, văd oameni si copii in bratele mamelor, care cautau sa fuga din calea armelor si a bombelor.  
 Image result for razboi imagini.
Dragii mei, să nu vă bucurati de schimbarea puterii din SUA!!!
Vi se pare acum,în urma alegerilor din SUA, că este minunat de bine, dar va spun cu mâna pe inimă,că nu va fi asa !   
Am undeva un articol ,in care un glas imi spunea tot legat de RAZBOI, precum că,va scăpa cine va putea.
DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI sa fie cu noi cu toti,si sa ne apere de tot răul si de tot necazul. 
Iar celor care conduc Lumea,cel puțin ei asa spun, sa le lumineze mintea si sa mențină PACEA si linistea intre popoare.
                                            Cu dragoste,Maria  

49 de comentarii:

  1. DOAMNE AJUTA SI APARA-NE ! NU POT SA COMENTEZ NIMIC !

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria draga, ma bucur din suflet ca n-a iesit lesbiana criminala! eu am avut sot homosexual acum ma intelegi? n-am stiut cand m-am maritat cu el. Pe kylari acum o plang lesbienele si homosexuali. Uita-te bine vezi pe cineva serios in multime. Desigur ca oamenilor din "sistem" nu le convine. Si papusari nostri care au facut Romania praf au fost sustinuti de "sistemul" corupt american pe care l-ar fi continuat kylari. Trebuie sa fie o schimbare in lume, sa fie o cernere ca prea si-au facut de cap carmacii, au distrus totul pentru ca ei sa se imbogateasca. Sunt tehnologii extraordinare pe care le tin pentru ei. Sa ne gandim ce descoperiri a facut Tesla. Dumnezeu sa oranduiasca treburile si viata dupa voia LUI, faca-se voia LUI AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca odata va multumesc pentru tot ce faceti pentru toti cei care va ur.aresc.Nu v-as ompara niciodata cu nici un vizionar sau astrolog,pentru ca sant sigura de sursa dumneavoastra DUHUL SFANT.Va iubesc si va stimez.Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet MARIA.H ! Mai rar exista si astfel de oameni ca tine,care simt DRAGOSTEA si ADEVARUL DUHULUI SFANT! M-ai facut sa plang,citind randurile tale. Cu dragoste ,Maria. Si eu te iubesc! Si-i iubesc chiar, si pe cei care ma ponegresc !

      Ștergere
    2. Si eu va iubesc doamna Maria,nu sunteti singura,multi va iubesc.

      Ștergere
    3. Maria eu cred ca pe blogul tau intra doar cei ce cred in tine si care te iubesc.Te iubim,Maria!

      Ștergere
    4. Din pacate,sint persoane care intra sa denigreze!Maria H

      Ștergere
  4. Uitativa cine face zarva in america? soros care i-a finantat campania cucoanei cu 25 milioane de dolari. Si-a bagat coada peste tot in europa de est, in ucraina etc. cititi va rog:

    http://sitsshow.blogspot.ro/2016/11/Billionaire-Globalist-Soros-Exposed-as-Hidden-Hand-Behind-Trump-Protests-Provoking-US-Color-Revolution.html#more

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Batranoiul-demon Soros, un mizerabil din Oculta si un ratacit care vrea dezordine. A crezut ca el este stapanul planetei. Dar prin caderea deomniacei Hillary, Dumnezeu i-a aratat ca nu este asa!

      Ștergere
    2. Se vor termina si aceste proteste. Iar demoniaca Hillary, uneala lui Soros, trebuie sa inteleaga ca Planul lui Dumnezeu nu poate fi zdrobit nici de om si nici de demon. Daca cei din Oculta nu vor intelege ca vremea lor a apus, vor suporta consecintele, caci cu Dumnezeu nimeni nu se joaca!Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Planeta aceasta intra intr-o perioada de curatire spirituala. Eliberarea de demoni precum Soros, Hillary, Obama si altii din Oculta se intampla! Iar acesti nemernici ar fi bine sa se caiasca si sa treaca spre Lumina. Altfel va fi rau cu ei. Timpul faradelegilor lor s-a incheiat. Sa nu mai opuna rezistenta caci Dumnezeu nu-i mai rabda! Degeaba este toata stradania lor prosteasca si a celor care se lasa folositi ca unelte. Degeaba. Vor constata ca totul este in van. Dumnezeu este Unul iar ei sunt pleava risipita de vant, nimic mai mult.

      Ștergere
    4. De unde știți ca e Soros? L-ați consiliat voi si de aceea sunteți atât de siguri, sau lucrați pt el si acum il dați de gol si mușcați mâna care va hrănește?
      Nu știu. E doar o constatare.
      Pana la proba contrarie sa nu demonizam diferite persoane doar pt ca nu suntem de acord cu ele sau nu le suportam.

      Ștergere
    5. Cu siguranta, Soros este cel care finanteaza. Iar demoniaca Hillary este unealta lui.Tot el si-a bagat coada si in Romania cu multe rele printre care si miscarile de strada ale tinerilor frumosi si liberi. De asemeni tot el este taticul adevarat al USR-ului si spatele lui Iohannis si a lui Ciolos care sunt in cardasie cu PNL.
      In ce priveste demonizarea, exista la acele persoane! Sti cum e, unii pot vedea si partea nevazuta, ai priceput Anonim 12 noiembrie 2016, 22:57? Nu fi atat de "naiv" in mod voit ca nu tine strategia ta.

      Ștergere
    6. Nu e sănătos să vezi demonizati si conspirații în orice loc si acțiune. Asta demonstrează ca esti sub imperiul fricii si il girezi pe cel chipurile demonizat cu o putere mai mare decât îți poți imagina si decât el stie ca are. Asa se nasc dictatorii. Din frica cu care îi investim pe cei care nu-i suportăm.
      Dacă i-ați trata cu indiferență acesti demonizati se vor face mici până dispar in uitare.
      Unde vă este atenția acolo va este si puterea. Nu dați puterea voastră oricui.

      Ștergere
    7. Pt. anonim 22.57 :
      http://sitsshow.blogspot.ro/2016/11/Billionaire-Globalist-Soros-Exposed-as-Hidden-Hand-Behind-Trump-Protests-Provoking-US-Color-Revolution.html#more

      Ștergere
    8. Anonim 12 nov 22:57 sunt atîtea dovezi clare că e mîna lui Soros și echipa lui,dar voi nu vreți să vedeți adevărul.Tot omul lor este și Maia Sandu,care a lucrat cîțiva ani la Banca Mondială,unde a lucrat și Teodor Stolojan.Săracii moldoveni ei nu știu ce îi așteaptă,ei cred că le va fi mai bine dacă vor fi pro europeni și vor vota cu Maia Sandu.Cînd o să înțelegeți că Soroși are oameni infiltrați peste tot? Unii au fost scolarizați chiar pe banii lui murdari la cele mai mari universității din lume.Toate se vor dovedi in timp, așa că mare atenție cu cine votăm pe 11 dec.DS

      Ștergere
    9. Anonim 12 nov 22:57 sunt atîtea dovezi clare că e mîna lui Soros și echipa lui,dar voi nu vreți să vedeți adevărul.Tot omul lor este și Maia Sandu,care a lucrat cîțiva ani la Banca Mondială,unde a lucrat și Teodor Stolojan.Săracii moldoveni ei nu știu ce îi așteaptă,ei cred că le va fi mai bine dacă vor fi pro europeni și vor vota cu Maia Sandu.Cînd o să înțelegeți că Soroși are oameni infiltrați peste tot? Unii au fost scolarizați chiar pe banii lui murdari la cele mai mari universități din lume.Toate se vor dovedi in timp, așa că mare atenție cu cine votăm pe 11 dec.DS

      Ștergere
    10. Anonim 13 noiembrie 2016, 09:06, sa-ti spun un adevar: frica nu exista, este un virus al mintii. Daca tu il ai scapa de el, este un sfat prietenesc.
      Ceea ce Dumnezeu descopera este adevar si nu este minciuna. Sa nu fim iresponsabili si sa ne ascundem dupa deget, prefacandu-ne ca nu exista demoni si planuri diabolice. Exista si vedem in timpurile noastre cum se manifesta si cum incearca sa faca raul pe aceasta planeta.
      Duhul Lui Dumnezu intotdeauna descopera adevarul si dezgoleste minciuna, chiar daca deranjeaza pe unii. Demonii sunt descoperiti in fata Puterii Dumnezeiesti. Ei nu au nici o forta a se preface in altceva in prezenta Duhului Sfant. Dumnezeu ii arata deslusit,daca asta vrei sa sti. Niciodata nu lasa lucrurile murdare si ascunse sa para un adevar ci le descopera.
      In ce-i priveste pe cei din Oculta Mondiala, sunt demonizati absolut toti. Unii dintre ei sunt chiar demoni cu chip de om. Dar Bunul Dumnezeu da cu planurile lor de pamant.Praful se va alege de ele. Pentru ca este Voia Lui Sfanta si Dreapta si nici o putere nu-i poate rezista, pentru ca El este Unul Dumnezeu si toate puterile cerului si ale pamantului stiu aceasta si se cutremura.
      Demonizatii nu pot fi tratati cu indiferenta pentru ca ei sunt posedati si fac actiuni iresposabile purtati de demonul interior iar daca mai ocupa si functii importante este grav. Acesti posedati trebuie sa scape de demonul interior si sa treaca spre Lumina Divina.

      Ștergere
    11. Anonim 13 noiembrie 2016, 09:06, nu este cazul, ai facut o interpretare eronata, dupa voia mintii tale. Vorbesti aiurea. Cine se increde in Dumnezeu nu are frica. Intelegi tu? Iar Dumnezeu se lasa descoperit celor care se incred cu adevarat in El.

      Ștergere
    12. Inca ceva Anonim 13 noiembrie 2016, 09:06, este foarte sanatos sa asculti de Dumnezeu si sa faci voia Lui. Iti recomand! Astfel vei reusi sa ajungi la Intelepciune; in felul acesta vrei reusi sa vezi si sa cunosti Adevarul si vei vedea lucrurile din perspectiva divina! Doamne ajuta!

      Ștergere
    13. http://www.lovendal.ro/wp52/soros-globalistul-scoate-lumea-in-strada-in-sua-pentru-a-protesta-impotriva-alegerii-democrate-a-lui-trump-pentru-globalisti-democratia-e-zero-atunci-cand-nu-le-ies-planurile/

      Ștergere
  5. Se pot întâmpla multe până în ianuarie .de exemplu un incidente cu niște avioane ale unor mari puteri sau un vot al electorilor altfel de cum ar fi normal sau un eveniment cu un candidat la președenția SUA sau mari revolte împotriva lui Trump sau cine știe ce dosare ale FBI care să-l privească pe noul Președinte .

    RăspundețiȘtergere
  6. In loc sa va caiti,rugati si sa plangeti cu lacrimi in fata Domnului Dumnezeu preferati mai degraba sa aruncati cu noroi in semeni vostrii?Unde este iubirea cine v-a stricat dracilor?De ce atata ura si ne huliti pe toti?Mai bine parasiti acest blog si vedeti-va de dracismele voastre mai departe.Cine este rau sa faca raul mai departe,cine este bun sa faca bine mai departe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoho! Ce vocabular de creștin!
      Dumnezeu sa îți ierte cuvintele aruncate cu nervi pe blog.

      Ștergere
    2. Care semenii nostri? lesbiana hylari, bilionarul soros? poate sunt semenii tai daca te simti ca esti ca ei. hylari este o draco-reptiliana, soros un draco asa ai descriu anumite surse de pe net. Pe cine sa credem? pe nimeni dar daca vedem faptele lor de zi cu zi ce vrei sa ne facem ca nu vedem? Apatia multimilor le convine lor, isi pot face mai bine agendele lor demoniace.

      Ștergere
  7. Imi pare foarte rau ca cei din biserici si,-au astupat urechile si nu-i intereseaza mesajele dvs sau probabil sint invidiosi pentru ca nu le primesc ei, dar Bunul DUMNEZEU stie cui sa I le dea la cine are inima curata , dragi preoti chemati poporul la rugaciune si faceti procesiuni pt pace asa cum se facea odata noi poporul o sa va urmam.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am visat o groapa intr-un cimitir , groapa era facuta recenta dar nu stiam pentru cine, dar cineva a venit acasa si ma chemat ca sa merg in cimitir ca sa vad o minune, cind m-am dus in groapa era doar un glob pamintesc ca acela de la ora de geografie cu un diametru de circa 0,60 cm ia in jurul lui erau stelute albe aurii parca ieseau afara din glob si se miscau in jurul globului, atunci eu am zis la nustiu cine acoperiti groapa cu o pinza subtire ca de in care era colorata cu pete de rosu maroniu verde inchis grii inchis aceste culori erau ca niste nori pe material, deci groapaa fost acoperita cu acel material pt a fi protejat globul pamintesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca este de bine visul tau. Doamne ajuta !!!

      Ștergere
  9. În legatura cu acel titlu ROM, cu scuzele de rigoare,din eroare am publicat. Voi scrie chiar acum ceva despre ROMÂNI si despre MOSCOVA. De aici era cuvantul ROM...!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iti face probleme Maria, caci ne-am dat seama!:)

      Ștergere
    2. Maria draga,nu trebuie sa te scuzi,mai ales pt.orice fleac,sanatate multa si putere sa treci peste toate,cu drag TCB

      Ștergere
  10. DOAMNE PRESFINTA TREIME SI MAICUTA DOMNULUI, STIIM CA VA PASA DE NOI DESI SINTEM RAI SI NU MERITAM MILOSTIVIREA VOASTRA, MACAR IN NUMELE COPILASILOR MICI CARE SINT CA INGERASII SI A ACELOR PERSOANE CARE STAU NEMISCATE LA PAT TIMP INDELUNGAT SI PENTRU SFINTII CALUGARI ADEVARATI CARE MAI SINT SI SE ROAGA IN MANASTIRI, PRIMITI-NE SI RUGACIUNILE NOASTRE A PACATOSILOR , CARE NE CEREM IERTARE PENTRU TOT SI PENTRU TOATE, SI FACETI CA PEDEAPSA CARE NE ASTEAPTA SA FIE FACUTA CU MILA ASA CUM FACE UN PARINTE MILOSTIV PENTRU COPII LUI INDURAREEEEEE SI IERTAREEEEE VA MULTUMIM FACASE VOIA VOASTRA AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria !
    Nu decide nuci Trump nici Hilary nici nimeni dintre cei care ieseau la puterea Americii. Ei sunt marionete care fac ceea ce l-i se dicteaxa de la conducatorii pamantului.
    Masonii sunt cei ce comanda. Doar stiti prea bine

    RăspundețiȘtergere
  12. Iata si stirea de azi despre Pakistan :

    https://www.realitatea.net/atac-sangeros-in-pakistan-cel-pu-in-30-de-mor-i-i-70-de-rani-i-intr-un-atentat-cu-bomba_2002547.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumim pentru tot si multa sanatate doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumim pentru tot si multa sanatate doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
  15. Visul Rusiei ,iesirea la o mare calda.probabil va specula divergentele dintre indieni si musulmanii pachistanezi ,odata cu anuntul lui Trump de slabire a contributiei americane la NATO.

    RăspundețiȘtergere
  16. Maria,eu mai degraba ii vad pe rusi cat de curand in nordul romaniei si nu in Pakistan,apoi rusii nu au nici o problema cu pakistanezii. Cred ca in curand rusii vor rezolva Ucraina,pana acum au stat linistiti, au finantat campania lui Tramp prin un om de afaceri israelian si nu au vrut sa-i dea apa la moara lui Clinton. Acum lucrurile find rezolvate peste ocean Putin va continua lupta in Moldova si mai ales in Ucraina. Toata flota navala ruseasca care se afla in Siria are rolul de a se antrena pentru o invazie in Ucraina.Otilia

    RăspundețiȘtergere
  17. Oare ce oroare o mai fi indurind iar pakistanezii? Mai pune ceva la cale razboinicul Putin.Asta a inebunit de tot?

    RăspundețiȘtergere
  18. Sigur ca nu decide presedintele ci guvernul din umbra care acum "sare in sus "

    RăspundețiȘtergere
  19. Razboi : http://www.alternativenews.ro/2016/11/informatii-trecute-sub-tacere-de-presa-centrala-razboiul-este-iminent.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  20. Despre cum am fost vanduti : http://www.alternativenews.ro/2016/11/informatii-trecute-sub-tacere-de-presa-centrala-razboiul-este-iminent.html?m=1.
    Mona

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamna Maria,se pare ca incepe conflict in PAKISTAN,sunt tensiuni mari in acest moment,India se pregateste de razboi cu Pakistan.
    PEACE IS OVER! INDIAN ARMY GOES ON A FULL-SCALE OFFENSIVE AGAINST PAKISTAN
    http://www.disclose.tv/news/peace_is_over_indian_army_goes_on_a_full_scale_offensive_against_pakistan/136682

    RăspundețiȘtergere
  22. I am Alecia used every single spell worker on the Internet, spent untold amounts of money and discovered they are all fakes…i was the fool though; doing the same thing over and over again and expecting different results. In the end, I decided that I wanted a tarot reading to know what my future held for me; I contacted a woman who lives locally to me and she told me about a man named (Dr Abalaka); he does not advertise on the Internet, has another job for income, has no set prices, makes no false promises and refuses to help anyone that cannot be helped and even helps
    for free sometimes, he will give you proof before taking money. He is a wonderful man and he was the only person who actually gave me real results. I really hope he doesn’t mind me advertising his contact on the Internet but I’m sure any help/ extra work will benefit him.contact him as dr.abalaka@outlook.com He travel sometimes.love marriage,finance, job promotion ,gambling voodoo,lottery Voodoo,poker voodoo,golf Voodoo,Law & Court case Spells,money voodoo,weigh loss voodoo,any sicknesses voodoo,Trouble in marriage,it’s all he does Hope this helps everyone that is in a desperate situation as I once was; I know how it feels to hold onto something and never have a chance to move on because of the false promises and then to feel trapped in wanting something
    more. his cell phone number 5182932141 !

    RăspundețiȘtergere