vineri, 25 noiembrie 2016

DUPĂ CUTREMURUL DIN SUA, SĂ DĂM DRUMUL LA FURTUNĂ !


                                Noapte de 24 -25 Noiembrie 2016,ora 0,40 !

                                              Dragii mei, 

Stim cu totii, că în SUA s-a produs un CUTREMUR foarte mare,dar în Ocean.
A fost alerta de Tsunami,după care.alerta a fost ridicata din fericire.
Iata:

Cutremur cu intensitatea iniţială de 7,2 grade, produs în largul statelor ...

www.mediafax.ro/.../cutremur-cu-intensitatea-initiala-...
4 hours ago - Un cutremur de suprafaţă cu intensitatea preliminară de 7,2 grade s-a produs joi în Oceanul Pacific, în apropierea coastelor statelor Nicaragua, ...

Update: Cutremur America Centrală, cu magnitudinea de 7 pe Richter ...

https://huff.ro/.../cutremur-america-centrala-cu-magnit...
20 hours ago - Cutremur America Centrală. Un cutremur cu magnitudinea de 7 pe scara Richter s-a produs în El Salvador,, în America Centrală.Dar iata dragii mei, ce s -a întâmplat in aceasta noapte,în timp ce scriam la articoul anterior.
Deci, în timp ce scriam la articolul anterior,aud glas care spune asa:
                    ” După Cutremurul din SUA, haideti să dăm drumul la Furtună!”

Clipă în care dragii mei, văd în fața mea, desi eram cu privirea ațintita pe monitor,vad o încapere ingusta, ca un hol, iar aici vad un bărbat cu tenul inchis la culoare, dar tânăr, ce se ridica pe varfuri ca sa ajunga la un raft.
De aici, bărbatul ia un borcan de circa 400 gr, unul cu capac sigilat,in care vad ceva ca un praf maro, precum cafeaua rasnita.
Bărbatul forteaza capacul, iar in clipa in care se deschide ,se aude un zgomot , precum acela de la sticla cu apă minerala.   
Dragii mei, eu nu cunosc unde si daca va fi o furtuna adevarata,sau vreun plan ascuns al teroristilor,care prin actiunile lor, vor provoca mai mult decat o furtuna în lume.
Spun acest lucru,deoarece, acel bărbat se asemana intru totul, cu cei care seamana teroare si furtuna in Lumea intreaga,adica, cu ISIS. 
Dragii mei, indiferent unde s-ar produce aceasta tragedie, tot ne doare sufletul si inima, pentru cei care vor avea de suferit.
Nu ne ramane decat ,sa ne rugam pentru semenii nostri in suferinta, si sa avem mare grija atunci cand ne aflam în locuri extrem de aglomerate.
                                        Cu dragoste,Maria. 
  

6 comentarii:

  1. 1)Este alerta de uragan in America Centrala
    2)Ar putea fi vorba de substantele imprastiate pt a stinge incendiile devastatoare provocate in Israel:
    Zeci de mii de israelieni, evacuați din calea incendiilor. ”Este un act de terorism”
    https://www.antena3.ro/externe/zeci-de-mii-de-israelieni-evacuati-din-calea-incendiilor-este-un-act-de-terorism-387540.html

    RăspundețiȘtergere
  2. http://observator.tv/extern/atentat-cu-masinacapcana-la-bagdad-cel-putin-100-de-morti-si-zeci-de-raniti-190816.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu atîtea schimbări climatice pe pămînt nu va exista un loc in lumea asta să nu fie un dezastru.Planeta scutură si spală balastru de mizeria făcută de om cu bună știintă.Acum suportăm consecintele, nu avem ce face care scapă, scapă care nu moare totul e la mila Domnului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact.Peste tot in lume exista dezastre in fiecare zi!
      Dumnezeu mai da si dezastre sa se trezeasca cei adormiti!!!
      Asa a fost de generatii intregi , fiecare moare cand a sosit clipa lui!

      Ștergere
  4. Desigur dupa cutremurul de la americani au nevoie de apa sa fie spalati. Ma intreb dece nu faceau demonstratii poporul american atunci cand AMERICA invada tari una dupa alta si le lua bogatiile si le impunea ordinele lor? atunci poporul american dormea, se simtea bine ca prospera pe suferinta altora, a oameni ca ei, femei, barbati, copii ? I-au apucat acum sa se revolte impotriva unui presedinte legal ales? desigur ca acest presedinte vrea pace iar cei care se imbogatesc de pe urma razboaielor de cotropire nu-l doresc. Dumnezeu sa aduca PACEA in lume si IUBIREA SI TOLERANTA intre oameni. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum poate ma crede si pe mine cineva cand spun ca toate-s provocate!Nu mai sti ce e real si ce e de la Dumnezeu..insa toate-s cu acordul Lui.

    RăspundețiȘtergere