marți, 29 noiembrie 2016

ACCIDENT AVIATIC CUMPLIT ! CUMPLIT S - A ADEVERIT !

                                          Dragii mei, 

Cu lacrimi în inimă, cu lacrimi în suflet si pe obraji, scriu acest articol, cu titlul: ”ACCIDENT  AVIATIC  CUMPLIT !CUMPLIT S - A  ADEVERIT !”          

Dumnezeu există - Mărturii.: ACCIDENT AVIATIC CUMPLIT !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../accident-aviatic-cum...
Oct 7, 2016 - Orice accident aviatic e cumplit ca e cu morti, eu cred ca va fi un ... cei care vor murii,de aceea nu il consideri accident cumplit si spui că nu iți ...
Vă multumesc Prieteni dragi, voua tuturor care imi trimiteti Informatiile . Va imbratisez cu drag.

           DUMNEZEU SA-I IERTE ,ȘI SĂ-I ODIHNEASCĂ ÎN PACE !       

                                                 

Avion prabusit in Columbia: 75 de morti si 6 supravietuitori. Prima ...

stirileprotv.ro/.../un-avion-cu-72-de-pasageri-la-bord-...
11 hours ago - Accident aviatic, in Columbia. O aeronava ... Avion prabusit in Columbia: 75 de morti si 6 supravietuitori. Prima reactie a ... ''Este o tragedie.
                        

LIVE UPDATE | Imagini cutremuratoare: 75 morti si 6 supravietuitori in tragedia aviatica din Columbia. Ce VIDEO au postat jucatorii inainte de dezastru. Portarul si-a sunat sotia inainte sa moara la spital.



 LIVE UPDATE | Imagini cutremuratoare: 75 morti si 6 supravietuitori in tragedia aviatica din Columbia. Ce VIDEO au postat jucatorii inainte de dezastru. Portarul si-a sunat sotia inainte sa moara la spital
Live Blog
LIVE UPDATE - Tragedie aviatica
29 noiembrie 2016 14:43
Iata si articolul meu,din noaptea de 6 -7 octombrie 2016 : 

         Noapte de 6 -7 Octombrie 2016,ora 2,10 !

                                           Dragii mei, 

Doar ce mă băgasem în pat, si stând asa cu ochii închisi, văd dragilor înspre Sud,Sud - Vest ,o întindere mare de pământ,o întindere arsa cu mult fum si obiecte de tot felul , pe care se gasea doar un singur om(probabil ca mai erau si altii)care se plimba pe marginea locului care fumega.
Era noapte cred,sau as putea spune ca se ingâna ziua cu noaptea, căci nu vedeam exact ce fumega pe o asa intindere mare,usor mai inalta ca nivel ,față de pământul la șes.
Aud un glas, care striga cu uimirea si cu durere mare, asa:

                      ”Accident cumplit !
                 Victimele accidentului aviatic ...!”

Iar glasul nu mai continuă. 

                          Image result for avioane prabusite                                                  Image result for avioane prabusite.

Și văd din  nou locul cu pricina,numai că, acum se umpluse de oameni care priveau cu uimire si groaza,la ceea ce fumega; la pământul ars.
Dragii mei,din păcate vom auzi de un tragic accident aviatic!
Unde anume si când,eu nu cunosc!
Dar vor curge râuri de sânge de la cei aflati in avion,si mai multe râuri de lacrimi amare,de la familiile rămase fara cei dragi.
Dragii mei, sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUȚA DOMNULUI,ca sa nu ingaduie sa se întample o asemenea nenorocire,pentru că,ceea ce este la om cu neputință,la DUMNEZEU toate sunt cu putință.AMIN!
                                  Cu dragoste,Maria. 

4 comentarii:

  1. Da din păcate s-a întîmplat această catastrofă aviatică de care am aflat chiar dimineață la prima oră.Din nefericire in avion se afla si o echipă de fotbal din Brazilia.Acest accident mi-a amintit de un alt avion care s-a prăbușit in urmă cu mulți ani,in care se afla toată echipa națională de fotbal a Zairului cu tot cu rezerve.DS

    RăspundețiȘtergere
  2. Grila cu noua lege a salarizarii . Toate salariile bugetarilor - Cât primesc președintele, premierul și parlamentarii, dar și profesorii, medicii, polițiștii, judecătorii și preoții :

    http://www.profit.ro/stiri/economie/exclusiv-toate-salariile-bugetarilor-cat-primesc-presedintele-premierul-si-parlamentarii-dar-si-profesorii-medicii-politistii-judecatorii-si-preotii-16065579

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil ca acest accident a fost provocat...

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne să se termine odată anul acesta că prea multe accidente s-au întîmplat.A fost un an urît din toate punctele de vedere cu un guvern mizerabil și un președinte pe măsura lor.DS

    RăspundețiȘtergere