joi, 17 noiembrie 2016

UN CUTREMUR INTENS ÎN JAPONIA ,SAU CHINA !

                                   17 Noiembrie 2016,ora 6,55 dimineața!

                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineață trează fiind, vad precum fulgerul pe Cer,vad o incapere mare de tot,in care se afla multa lume, atât de multă,încât nu aveai unde sa arunci un ac.
Ca pe o scena, vad o tânără cu o rochie galbena până în pământ, care vorbea celor din acea incapere mare. 
Tânăra arată cu mâna sa stîngă spre Sud -Vest si spune asa:

                  ”Cutremurul s-a produs la ....adîncime !”

Image result for PORTUL CHINEZESCImage result for PORTUL JAPONEZ.
 Nu am mai inteles la câți kilometri adâncime s -a produs Cutremurul, cert este că,multimea de oameni de acolo, era pusă la adăpost de ceea ce se întâmplase,sau de ceea ce ar putea urma după un Cutremur mare;probabil vreun Tsunami.
                                    
Image result for seismograf
Dragii mei, eu nu stiu se va produce Cutremurul cu exactitate,deoarece,si chinezii si japonezii seamana intre ei la chip si culoarea pielii. Tânara aceasta, avea tenul inchis usor la culoare, spre creol.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI ca sa-i apere de tot raul si de tot necazul,Amin !
                                       Cu dragoste,Maria.
P.S.
Cutremurul ,poate fi posibil si in ASIA!

84 de comentarii:

  1. Cutremurul ar putea avea loc in Asia,cu valuri tsunami in luna Decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte posibil! Oamenii de acolo,seamana unii cu altii la chip.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cutremurul s-a produs in seara acceasta in Japonia si a fost urmat de 4 replici !

      Ștergere
  3. Probabil ca va veni un cutremur de pamant, mare de tot!

    Semne sunt...

    RăspundețiȘtergere
  4. Si daca NU ar mai avea loc.Haideti sa NU il alegem!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona, ei il atrang nu noi. Daca ai sti ce mizerii se intampla, mai ales in China. Oribile. Verificati pe net ce sunt in stare sa manance (si nu e vorba de sobolani la ce ma refer). Sunt un fel de canibali. Incredibil ce pot face acesti chinezi. Sunt pacate strigatoare. Problema este ca au ajuns si europeni sa merga acolo sa faca asta.

      Ștergere
    2. Pai zi draga despre ce e vorba,nu ne lasa asa sa ghicim,"merg acolo sa faca asta"ce anume???

      Ștergere
    3. Cauta pe google: supa chinezi. Vei vedea despre ce e vorba... sper sa poti suporta ce vei citi. Am avut un soc.

      Ștergere
    4. https://saccsiv.wordpress.com/2009/10/23/foto-soc-exista-o-intreaga-industrie-ce-foloseste-fetusii-umani-de-la-delicatese-culinare-si-pana-la-cosmetice/

      Ștergere
    5. http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/socant-chinezii-mananca-fetusi-umani-399051

      Ștergere
    6. Nu pot sa cred ce am citit chiar in halul asta de degradare morala ,supa din fetuși umani.Ma întreb cat ne mai răbda Dumnezeu !Salutari dnei Maria

      Ștergere
    7. Si khazarii evrei sacrifica copiii si ii mananca in urma ritualilor.De cateva sute de ani practica aceasta,pentru a tine lumea sub control.La ei inseamna PUTERE,canibalismul.

      Ștergere
    8. SECTE RELIGIOASE CARE AU SOCAT LUMEA

      https://www.youtube.com/watch?v=MuhW_z0ru_4

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  5. Da in Rusia v-a fi asasinat un om important (lucrător cu arma),președintele Erdogan v-a fi asasinat,papa v-a fi omorât ( se v-a afla ulterior ca a fost otravit) Romania v-a decadea foarte mult din toate punctele de vedere,susțin ca pe harta astrologică Romania este predispusă in toamna anului acesta (Noiembrie)si primăvara 2017 la un cutremur de pământ etc.dar asta nu o spun eu ci d-nu-l Ioan Burculet .constelatiadestinului.blogspot.ro. Publica foarte rar dar ce spune spune bine.il puteți găsi si pe Facebook

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unul asasinat si unul omorat?mai sa fie....ce-o mai fi si asta?

      Ștergere
  6. Urmăriți va rog pe YouTube Before the flood. Veți vedea ce se întâmpla si ce se v-a întâmpla cu planeta in următorii ani.Sper sa găsiți filmul cu subtitrare in limba romană

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe teritoriul actual românesc, există 2 categorii de apostoli:
    1 – Apostolii lui Hristos – apostolii Hristici (apostolii lui Dumnezeu coborât pe Pământ în chip de Hristos, Mântuitor, Salvator a ceea ce era pierdut)
    2 – Apostolii anti-Hristici – marii maeştrii spirituali, ezoterişti, ocultişti:
    A - apostolii Zeilor,adică apostoli ai duhurilor căzute de Adami, Oameni ajunşi dumne-zei fară de Dumnezeu şi deveniţi adversari, potrivnici (satan, diavol) ai lui Dumnezeu şi ai fraţilor lor
    B - apostolii duhurilor îngereşti fără de Dumnezeu(dracii)
    C - apostolii duhurilor naturii căzute (demonii).
    Mesajele lor sunt foarte clare şi foarte importante pentru cele 3 categorii de fiinţe aflate azi pe teritoriul actual românesc.Aceste mesaje ne sunt arhicunoscute,sub denumirea de evanghelii.
    Pe teritoriul actual românesc se propovăduiesc 2 categorii de evanghelii:
    1 – Evanghelia Luminii, adică evanghelia Hristică – propovăduită de apostolii lui Hristos.
    2 – Evangheliile întunecate, adică evangheliile anti-Hristice – propovăduite de apostolii anti-Hristici:
    A – evangheliile satanice şi evangheliile diavoleşti: aşa zisele învăţături de control,de dominaţie şi de exploatare a semenului de către semen, mascate sub sloganele răsuflate ale unei democraţii false, neadevărate, contrafăcute, asemenea fiinţelor contrafăcute, nedumnezeieşti care o insuflă şi care o menţin prin teroare şi frică. - aşa zisele tehnici de evoluţie rapidă, aşa zisele tehnici de vindecare şi de autovindecare. Toate aceste învăţături şi tehnici ale duhurilor omeneşti căzute – zeii sau dumne- zeii fără de Dumnezeu, nu sunt altceva decât evangheliile întunecate ale Zeilor.
    B – evangheliile draconice –aşa zisele învăţături de evoluţie rapidă şi tehnici de vindecare şi de autovindecare - specifice duhurilor îngerilor căzuţi - dracii.
    C – evangheliile demonice –aşa zisele învăţături de evoluţie rapidă şi tehnici de vindecare şi de autovindecare – specifice duhurilor căzute ale naturii – demonii.Misiunea Romaniei-Nicolae Eugen Gasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17 noiembrie 2016, 22:41, dar de invatarori mincinosi ai auzit? Atentie! Mare atentie!

      Ștergere
    2. Anonim 17 noiembrie 2016, 22:41, mai bine asculta de Maria, net superioara lui Gasca.

      Ștergere
    3. Anonim 17 noiembrie 2016, 22:41, Maria iti vorbeste de la Duhul lui Dumnezeu, mai bine asculti de invataturile venite de Sus!

      Ștergere
    4. Nu sunt chiar asa de sigura.

      Ștergere
    5. A-NONIMULUI CARE CITEAZA DIN SCRIERILE LUI EUGEN,NOUL ENOH,NU MAI RASPUNDE LA TELEFON,DACA AI STII NOUL NUM,AR TE ROG SAS MI-L DAI.NU AM MAI VORBIT CU EUGEN DE VREO TREI ANI.ITI MULTUMESTE FRUMOS SERB ILIE-SORINEL.SAU LASAI-L MARIOAREI CA NU SA SUPARA,CA MA STIE.

      Ștergere
    6. SA VA MAI SPUN CEVA SUFLETE DRAGI,INTRE CEI ALESI NU EXISTA MAI MARE ORI MAI MIC,FIECARE ISI DUCE LA CAPAT MISIUNEA LUI PE PAMANT ,LA FEL CUM FACEM FIECARE DINTRE NOI.NU MAI FGITI PROSTUTI,MAI IUBITILOR,CA ATI TRECUT DE MULT DE COP[ILARIE.EUGEN ESTE IN LEGATURA PERMANENTA CU ARHANGHELUL GABRIEL,MARIOARA CU INGERUL EI SI CU SFANTUL DUH,GEORGETA FLOREA CU INGERUL DE COROANA SI LUMINA,CONDUCATORUL CETELOR INGERESTI DIN SEMINTIA NEAMULUI 25,NICOLETA PASAT DIN SIBIU CU MAICA DOMNULUI SI NOI CU INGEREUL NOSTRU PAZITOR,CARUIA AI SIMTIM PREZENTA TOT TIMPUL.CAUTATI SA-I SIMTITI PREZENTA SI SA VEDETI VOI DRAGILOR CA VA VETI SIMTI PRECUM COPIII MICI LANGA MAMA LOR.VA MULTUMESC.PACE VOUA ,SADITI PACEA,SUFLETE DRAGI.

      Ștergere
    7. Anonim 18 noiembrie 2016, 07:56, asta este fix problema ta!

      Ștergere
    8. Anonim 18 noiembrie 2016, 09:33, esti bine de tot prins de clica asta cu Marioara, cu Georgeta cu Gasca... ceva nu-i ok. Iti folosesc energia astia, pentru ca numai acolo te gandesti.

      Ștergere
  8. O sa vedeti ca va fi cum va spun eu si o sa-mi dati dreptate cind o sa ajungem la un singur conducator si o singura limba o singura moneda acest mesaj este venit de sus direct de la dumnzeu tatal nostru si pina atunci o sa se intimple multe ca sa se curete pamintul de pacatele care sunt o sa vedeti cind eram in biserica mia venit mesjul stiu ca ma credeti nebuna sau poate nu credeti nimic suntem in postul craciunului si nu vreau sa spun minciuni dat asa o sa fie sigur dumnzeu si maicata domnului sa ne pazeasca sa ne ocroteasca europa si poporul de ce va urma sa vina atita va spun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18 noiembrie 2016, 07:50,credeti ca la anul va fii razboi?Sunt profetii pe aceasta tema,oamenii vor cauta sa fuga la dealuri si la munti ca sa-si scape viata.Romania va fii inconjurata de foc si vor fii bocete si plansete in tara noastra ,o prapadenie nemaivazuta vine asa spune Domnul Dumnezeu,apostolilor sai.

      Ștergere
    2. La limba romana te referi, sper!

      Ștergere
    3. De ce maltratati limba romana?
      1."mia venit" corect este mi-a venit
      2. de ce sa ocroteasca Dumnezeu numai Europa, pe celelalte continente nu sunt oameni?
      3.Dumnezeu face sau ingaduie ceea ce crede El de cuviinta, cine esti tu sa te opui?

      Ștergere
    4. V-ati gasit zeci de prooroci pe banda rulanta sa tot proorociti , deh, e la moda !
      Azi toata lumea stie, cunoaste , are vedenii, mesaje cu duiumul, prevad totul , fara dubii , merg la fix!!!

      Chiar nu va puteti opri, nu va puteti face un examen de constiinta ? Nu tot ce straluceste e aur ,nu tot ce ,,vedeti si auziti'' e de la cine spuneti voi .
      Lasati oamenii curati la suflet si trup, pe cei alesi ( putini la nr.)sa fie cei in har, care pentru Dumnezeu au lasat cele lumesti si nu mai slujesc la 2 stapani.
      E plin spitalul 9 de rudele lui Nostradamus !

      Ștergere
  9. Daca ati stii ce ritualuri atroce fac unii,(prefer sa nu spun cine)cu bebelusii,copii vii pentru a se hrani cu energia lor pura!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona te rog sa ne spui! Este pentru eliberarea omenirii aceasta. Nu o mai tine invaluita aceasta informatie daca o cunosti!

      Ștergere
    2. Da mai multe detalii D,multumesc!

      Ștergere
  10. Mai bună ai spune ce si cine dacă știi că nu cumva să fii judecată mai apoi ca ai știut și n-ai făcut nimic să împiedici cumva aceste ritualuri cu bebeluși.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru ca presedintele japonez s-a intilnit cu Donald trump oculta v-a declansa un cutremur in japonia

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria ce spune duhul despre canibalismul ce are loc in lune multumesc

    RăspundețiȘtergere
  13. este o iluzie , demonii se hranesc cu energia oamenilor si cu cat este mai pacatos omul cu atata poate fi jefuit mai mult de energie si atuncia criminalii acestea ii hranesc PE DEMONI cu sufletul SI INTIRESUL ESTE SA NU MOARA CI SA TRAIASCA CAT MAI MULT PT ACEASTA LUCRARE !

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim 9si 13as spune mai multe dar nu vreau sa ma creada lumea nebuna si sa aruncee cu pietre in mine cum arunca in doamna maria care spune si ea ce vede ca mine si o pretuesc mult va pup dulce doamna maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa mare importanta are pentru tine"ce spune lumea" si in plus ti-e teama de "pietre"?!
      Dar nasucul tau obraznic,ti-l vezi? glumesc,te imbratisez cu drag! :)
      V

      Ștergere
  15. Atunci nu ma mira ca se intampla ce se intampla, Maria nu ar fi mai bine sa il lasam noi pe Dumnezeu sa isi faca treaba lui sa nu ne mai rugam pentru alti ci doar rugaciunea personala, rugaciunea inimi. Pentru ca trebuie facuta curatirea, cernerea, si cei vinovati sa isi plateasca pacatele daca nu vor sa isi mantuiasca sufletele??????????.

    RăspundețiȘtergere
  16. China are peste 1 miliard de oameni si chiar daca sunt considerati evoluati tehnologic ---ma gandesc ca social nu sunt departe de Coreea de nord--asadar sunt muuulti saraci care fac foamea--nevoiti sa manance toate spurcaciunile--in Coreea de nord un emigrant din tara a fost nevoit sa-si manance ghetele--dehhh greu este

    RăspundețiȘtergere
  17. la sf acestui an ,o noapte nu se va mai intuneca,se va vedea ca zorii unei dimineti si multi vor zice dc nu se mai intuneca cerul,,Voi face un sfat cu privire la pmantul acesta,pentru ca Am vazut multa nelegiuire si pacat peste om,sfaturi peste sfaturi,si oamenii au uitat de Mine,,,noaptea aceea va fi un sfat cu Sfintii,Voi dezlantui multe nenorociri pe pamant pentru ca omul,a pornit rau spre rau,si sa invelit cu raul ca o patura,si a uitat care este Creatorul,mania Mi,o voi revarsa pe pamant,unele parti va fi inecate de apa,e planul meu acolo unde Voi rasturna focul,,asa cum rastoarna carul lucrurile,,unde va trece foc, foc va fi si numai foc se va vedea,dar peste copii Mei ,voi lasa protectie divina,rugati,va ca veti vedea veti auzi aCeste lucruri,,,unii dintre voi le veti vedea in calatoriile vostre pe strazi,unii veti vedea cum cade foc din cer,,sa stiti ca este focul care va cadea din cer pe pamant,opriti,va ,rugati ,va pt vremeea aceea,opriti,va din sfaturi nebune,,pt bogatie,pt adunat si ridicat,nu mai e vremea, sa spui vom trai sute de ani,si generatie
    de generatie,,Imi pregatesc a Mea MIREASA,dar inainte Imi voi arata puterea si pe pamant prin nenorociri sa vada omul ,ca sunt Stapan ,DA Imi voi trimite ingerii MEI IN JURUL MASINILOR Voastre,in jurul caselor voastre,pentru ca da strazile vor crapa,oamenii se vor intoarce inapooi din calatorii,,vor alerga la case si se vor ascunde,dar peste copii Mei voi trimite INGERII Mei sa pazeasca casele,rugati,va pentru ca nu va spun se va intampla peste 10 ani,anul care va urma va fi nenorociri,voi incepe dintr,o parte in cealalta parte a pamantului,nu mai e timpul sa faceti multe sfaturi,rugati,va sa va maresc credinta,sa nu fie frica peste voi,cand veti auzi toate acestea sa spune,ti Dumnezeu sa maniat pe pamant,dar voi sa ramaneti linistiti ca prin aceasta voi mai trezi inca popor la mantuire,,unii vor intra in sioane si vor zice aici e Dumnezeul adevarat,de aceea se va umple unele case de rugaciune,caci in om va intra o frica ,si frica aceea il va duce la mantuire,,voi sa va bucurati si sa spuneti Domnul lucreaza si isi pregateste Mireasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo Adinuta,ce-ai patit si tu?!

      Ștergere
    2. Ale cui mai sunt si previziunile astea, Adyna? Sau te-ai contaminat si tu ?

      Ștergere
    3. Sunt de la proorocii neoprotestanti care spun ca vorbesc "ïn limbi"...asa este la ei...Adyna a redat un astfel de mesaj.

      Ștergere
    4. Nu am patit nimic😂..am gasit pe youtube..si am primit pe wataps..
      Om vedea daca va fi asa...oricum eu din tot ce vad si aud ,retin doar ce este bun si biblic

      Ștergere
    5. M.ati facut sa rad ...va multumesc ..

      Ștergere
    6. Anonim18 noiembrie 2016, 21:15,Dumnezeu este universal,si este prezent in fiecare fiinta umana,si prezent deasemenea in orice lacas de cult ,deci nu face abstractie,caci te inseli.Eu sunt ortodoxa dar sunt universala imbratisez toate religiile intr-un cuvant ,pentru ca Dumnezeu este peste tot,nu numai la ortodoxi.Incetati cu dezbinarile intre frati,apostolii Mantuitorului au calatorit peste tot in lume indiferent de cult sau religie si i-a intors catre Unul Dumnezeu Tatal.Credeti ca doar la voi este Adevarul?Raspunsul este NU.Adevarul este cel care te elibereaza si nu religia.Iubiti-va intre voi si cautati pacea,nu ura.

      Ștergere
    7. da anonim 21,15,,sunt proroci ,,,,la noi la rugciune daca este un proroc are voie sa proroceasca,bineinteles daca se confirma ca prorociile se adeveresc,,,,ca nu orice se apuca sa zica ce vrea

      Ștergere
    8. Asa este anonim 21.48
      Unde sunt doi sau trei in numele Lui ,Iisus este prezent si El.
      Iisus a zis dupa prima porunca bineînțeles care este sa iubim pe Dumnezeu cu toata fiinta cu tot cugetul nostru, a doua porunca a zis sa ne iubim unii pe alti,sa ne iubim chiar si vrasmasii.a zis sa ne iubim vrasmasii pentru ca stia ca f greu poti sa iubesti pe cineva care iti face un rau ,de aceea a zis sa ne iubim chiar si vrasmasii ,ca daca ne iubim vrasmasii atunci iubim si pe aproapele .

      Ștergere
    9. Ce sti tu Anonim 18 noiembrie 2016, 21:48? Of, of, of. Tu vezi numai glazura, nu vezi profunzimea. Nu-i vina ta, pana la urma. Iti lipseste informatie. Asta este.

      Ștergere
    10. Adyna, cunosc cum este la voi. Insa marea majoritate a mesajelor indiferent de prooroc sunt pe acelasi tipar, daca esti atenta. Discutabil.

      Ștergere
    11. Anonim 01.19
      Nu toti sunt din Domnul. Adica nu toti prorocii ce vorbesc ,vorbesc din Duhul Sfant..
      Eu sincer am intalnit care chiar vorbeste Dumnezeu prin gura lor, ma refer la lucrare in dreptul meu chiar asa a fost.
      Dar într-adevăr sunt multi ce vorbesc din firea lor,din pacate,dar ei vor plati inaintea lui Dumnezeu.
      Acum eu daca ascult ceva de ex cum este postatea mea,am gasit.o pe youtube,eu daca este Biblic o cred ,iar daca vad ca nu este Biblic sau nu se implineste ,inseamna ca a vorbit "vorbe din burta lui". Dar ce vina am eu ca nu este adevarata,eu doar am postat.o aici
      Om trai cu ajutorul lui Dumnezeu,si o sa vedem ,daca este asa .
      Eu stiu ca din cer va pica foc pentru ca este scris in Apocalipsa.
      Eu am avut un vis ,pe cer erau linii rosi si am zis (in vis )ca acel rosu este sangele lu Iisus si cand se spargea o linie pica joc pe pamant si unde pica foc ardea cu o flacare mare.

      Ștergere
    12. Adyna, la pocaitii neoprotestanti, ceea ce voi credeti ca este de la Dumnezeu este de la sufletele destrupate a celor ucisi de Biserica Catolica in decursul vremilor. Aceste suflete nu au putut ierta, de aceea nu au trecut in Lumina. Ce cauta sa faca acestea este sa se razbune pe Biserica Traditionala, cautand sa posedeze si sa atraga crestinii in afara ei si nu numai. Acele entitati nu inteleg ca nu are nici un rost acest plan de razbunare. Cel mai bine este sa IERTE si sa treaca in Lumina Tatalui. Sigur ca o entitate destrupata poate sa vada in viitor si sa-ti spuna unele lucruri prin asa-numitii "prooroci" care se pot implini, astfel atragandu-te in eroarea ca este mesaj de la Dumnezeu. Grija mare!

      Ștergere
    13. Eu iau ce este bun si ma zideste ,si daca se implineste sau nu ,chiar nu ma intereseaza.
      Sunt multi mincinoși din pacate ,mai rar sa vezi un prorroc adevara sa vb din Duhul Sfant a lui Dumnezeu...dar cei ce vb din burta o sa plateasca ei pt faptele lor.

      Ștergere
  18. Adyna,uite o prorocie similara cu ce ai scris si tu mai sus.Este a doua confirmare.La anul vor incepe nenorocirile spune Domnul Dumnezeu.Mesaj pentru toti.
    Prorocie: Mari nenorociri vin peste România și peste întreg pământul!
    https://www.youtube.com/watch?v=zdQplu8G90M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai calm Anonim 18 noiembrie 2016, 21:19, linisteste-te. Te iei si tu dupa orice "zboara"...

      Ștergere
    2. Nu este tot ce zboara Anonim,sunt cuvintele Tatalui Dumnezeu catre fii sai,lasati atitudinea pe care o aveti si studiati cu atentie ceea ce ne vesteste de sus Tatal.

      Ștergere
    3. da anonim 21,19,,am ascultat,oo
      IISUS curand vine si isi pregateste MIREASA pt venirea LUI

      Ștergere
    4. Am mai scris un mes ,dar iar sa pierdut🙈🙈🙈🙈
      Fie, am zis sa avem dragoste frățească intre noi,sa vorbim cu vorbe dulci,sa împrăștiem iubire,pace,unitate, dragoste intre noi.,in jurul nostru
      Sa nu aruncam cu vorbe goale si rautacioase catre cei de langa noi,pentru ca toti suntem suflete ,toti avem acelasi sfarsit al calatoriei pe acest pamant,si toti vom sta in fata lui Dumnezeu intr.o zi.
      Sa avem mila de toti din jurul nostru,pentru ca toti vrem sa ajungem langa Tatal.mai degraba sa ne ajutam intre noi.
      De aia vorbeste Dumnezeu peste tot de rautatea din noi oamneii. Chiar asa este.

      Ștergere
    5. Anonim 18 noiembrie 2016, 21:41, esti naiv. Foarte.

      Ștergere
  19. Cea mai puternică prorocie pentru România și Biserică, din ultimii 70 de ani!Foarte important!
    https://www.youtube.com/watch?v=mfavpw9jWsk

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da si pe asta am ascultat,oo
      noi trebuie sa luam ce este BIblic,,si daca se va intampla inseamna ca a vorbit Duhul Sfant prin gura omului

      Ștergere
  20. Un mare razboi va veni in scurta vreme,asa cum n-a mai fost inainte,minte de om nu poate gandi zice Domnul.Se pregateste pentru intreg pamantul si un mare cutremur de pamant. Scurte sunt zilele pana se vor implini toate acestea zice Domnul.
    ASCULTATI cu mare ATENTIE!
    https://www.youtube.com/watch?v=mfavpw9jWsk

    RăspundețiȘtergere
  21. Va scriu aici o profetie evreiasca pe care am tradus-o si o transcriu si aici.Si este adresat in special celor care se ocupa cu studiul biblic.Ok.Este vorba despre un fost rabin cunoscut al vremurilor din cetatea Ierusalimului.Iata ce spune profetia.

    "Conform profetiilor Iuda Ben Samuel a fost un rabin german legendar cu o viata consacrata lui Dumnezeu,fiind adesea numit "Lumina lui Israel" si asteptand totodata revenirea lui Mesiah.Chiar profetul ILIE care va preceda pe Mesia i-a dezvaluit multe lucruri cu privire la Timpul Sfarsitului.
    El insusi nu a putut sa se bucure de implinirea lor pentru ca prima profetie a devenit realitate la 300 ani dupa moartea sa.
    Imperiul Otoman (turcii) care erau o putere vor stapanii peste Ierusalim timp de 8 Jubilee (400 ani) ,1 jubilee avand 50 ani (Leviticul 25).
    Ulterior in al noulea jubileu dupa (50 ani) va veni din nou in posesia poporului evreu care ar insemna inceputul timpului sfarsitului Mesianic.
    Exact dupa 400 ani in 1917 Turcii Otomani au fost cuceriti si alungati afara din Ierusalim si Tara Sfanta de britanici. Iar incepand de atunci Ierusalimul a fost terenul (tara) nimanui exact intre anii 1917-1967.
    Apoi Israel a capturat Ierusalimul in Razboiul de Sase Zile din 1967 dupa un jubileu (50 ani), dupa care conform profetiei Ierusalimul va deveni proprietatea evreiasca-israelian din nou in Iunie 2017 inainte ca sa se termine aceasta generatie de 70 ani. In conform cu profetia lui Iuda Ben Samuel , timpul Mesianic al sfarsitului vremurilor a inceput. Profetia a fost facuta in anul 1517 ,cand peste 10 jubilee mai tarziu (500 de ani )Ierusalimul va fi din nou sub controlul evreilor (Iunie 2017)si Sfarsitul Lumii va incepe. Jubileul a inceput in 1967 si se va incheia in Septembrie 2017. De remarcat este ca generatia de saptezeci de ani se potriveste exact cu profetiile Rabinului. Saptezeci de ani sunt anii termenul limita al numaratorii de la inceputul insfiintarii Statului evreu din anii 1947-1948.

    RăspundețiȘtergere
  22. O NOUA DESCOPERIRE ZGUDUITOARE......
    https://www.youtube.com/watch?v=FnIhbgB0HbY

    RăspundețiȘtergere
  23. Citesc pe blogul asta si ma crucesc citi profeti au aparut,ca ciupercile dupa ploaie.Maria vad ca ne dai mesaje mai putine de ceva vreme,dar blogul tau nu duce lipsa de proroci unul mai catastrofa decit altul.Astia nu cumva sunt penticostali ca astia au vedenii in masa, ce puri sunt saracii, in cer nici ingerii nu pot privi fata sfinta Celui ce a facut cerul si pamintul,dar astia il vad fata catre fata ba le si vorbeste.Sihastrii din manastiri si pustii cu o viata atit de aspra nu ies la ,,rampa,, cu asemenea ,,prorocii divine,, dar tunatii astia sunt jalea lumii ei sunt alesii Domnului.Iata ca suntem in 18 11 2016 si nu a venit intunericul de doua saptamini asa mult trimbitat si de NASA.Minciuni minciuni, minciuni si iar minciuni nu mai bagati frica in oameni cu prosteala voastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna ca dupa cum ati vb pot sa zic ca sunteti femeie..eu daca am transmis aici ceva.si altii care au postat ceva,este si pe youtube..eu nu pot sa bag frica in nimeni..
      Eu nu am spus ca am vedenii..
      Cred ca acest Blog este despre Dumnezeu .nu?atunci trebuie sa vorbim doar de El.
      Daca cineva are sau gaseste o lucrare,o vedenie ,o poate posta aici,acum eu ca cititor pot sa citesc orice dar iau ce este bun si Biblic .
      Din vorbele dvs vad o ura la adresa unor oameni.,unor suflete fie ele de alta religie,culoare
      Nu trebuie sa va suparati .dar aici pe blog sunt multi ce posteaza "vedenii sau altele".
      Trebuie sa ne iubim unii pe altii si sa nu judecam noi pe copii lui Dumnezeu ,caci toti suntem copii Lui si de fapt cand judecam ne judecam pe noi..

      Ștergere
    2. Prorocia aceea a fost ștearsă de pe youtube.

      Ștergere
  24. Iisus TE IUBESC.Te iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  25. Maria de ce nu ne vorbesc preoti nostri pe limba omului simplu de la tara ce se intampla, ei sunt ciobani nostri, pastori oilor, Doamne vorbeste pe limba noastra si mai tare sa auda si cei din fundul pamantului, surdul, mai clar, vrem ca PREOTII SA VORBEASCA. Pentru ca ei stiu multe nu este asa Maria?!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=cv9nsQLC7XU&feature=share

      Ștergere
  26. Cutremur azi in Vrancea de4,3, oare maine va fi duminica de nerepetat??

    RăspundețiȘtergere
  27. https://www.realitatea.net/cutremur-cu-magnitudinea-de-7-3-in-japonia_2005471.html

    RăspundețiȘtergere
  28. Magnitude Mw 6.9
    Region NEAR EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
    Date time 2016-11-21 20:59:49.4 UTC
    Location 37.38 N ; 141.40 E
    Depth 10 km

    RăspundețiȘtergere
  29. Prieteni dragi,
    va multumesc tuturor celor care,mi-ati trimis stirea cu,CUTREMURUL din JAPONIA.
    Din păcate ,s-a adeverit intocmai precum am scris.

    RăspundețiȘtergere
  30. Doamna maria as dori si eu sa vorbesc cu dv o adresa de facebok nu am messenger multumesc

    RăspundețiȘtergere
  31. Doamna maria as dori si eu sa vorbesc cu dv o adresa de facebok nu am messenger multumesc

    RăspundețiȘtergere
  32. pentru anonim 19 noiembrie 06.53--preotii nu vorbesc decat pe limba lor indoctrinata--nu toti stiu sa se exprime nu toti au daruri--este in functie de viata privata--daca tin posturi severe viata curata fara juddecati --rar gasesti azi preot sau calugar cu daruri de la DUMNEZEU--duhovmicul meu zicea--o sa alergati dupa un preot cu dar zeci sute de km-ca sa-l gasiti--si bineinteles daca il gasiti s-ar putea sa va procopsiti cu ponoasele--pentru ca acesti duhovnici mari au fost si ei oropsiti si neintelesi de multi --si uite asa ne trezim ca ne judecam unii pe altii--sanatate si pace

    RăspundețiȘtergere