sâmbătă, 19 noiembrie 2016

PIEDICĂ ! UN CUVÂNT CUTREMURĂTOR ! MEDICII TREBUIESC REMUNERAȚI , LA ADEVĂRATA LOR VALOARE !


                                                           
                              18 Noiembrie 2016,ora 22,10 !

                                              Dragii mei, 

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cutremurător.
Glasul spunea asa:
               ” Piedică ! 
            Piedică = Cuvânt cutremurător !”

Clipă în care dragii mei, văd un salon de spital, iar un Medic în halat alb,consulta cu mare atentie un tânăr.
Prieteni dragi, cu adevărat acest cuvânt :Piedică”, este echivalentul acestui cuvânt:   Cutremurător !
Iar in acest Mesaj, este vorba despre MEDICI si Medicină !
Pentru ca în România , sa avem Spitale cu Medici foarte buni,la orice oră din zi si din noapte, acestia trebuie respectati si remunerați la adevărata lor valoare.
Dragii mei, dacă nu se va renunța la ponegrirea Medicilor din România, la amenințarea lor în privința asa zisei ”mite”, vom rămâne fara cei mai buni Medici,iar acest lucru va fi o Piedică în salvarea vieților ,de orice vârsta. 
Iar rezultatul, va fi cu adevărat: = Cutremurător !
Fac un APEL, la Autoritățile în drept:
               Lăsați Medicii sa-si facă datoria , și remunerați-i după adevărata lor valoare!     
Image result for SPITALImage result for SPITALImage result for SPITAL.
Nu puneti Piedică Medicilor, precum si tuturor celor care-și riscă viața ,pentru a salva alte vieți.
Acolo unde Medicii lipsesc,este prezentă cea care ia Viața. Adică, Moartea !
Moartea ne cutremură din toate mădularele,atunci când cineva drag nouă,pleaca la Domnul ,sub privirile noastre,si care, ar fi putut fi salvat, de ar fi existat un Medic.
                                 Cu dragoste,Maria. 

29 de comentarii:

  1. Autoritatile dorm ca de obicei.fac legi si legi pt orice numai pt medici nu fac nimic.
    Sa le ofere salarii la medici pe masura muncii lor.
    Sunt medici care muncesc enorm de mult,sunt medici foarte buni,sunt in primul rand niste oameni minunati care chiar isi fac meseria cu drag.
    In ultimul timp am umblat ff mult pe la medici,si am vazut ca sunt oameni minunati.,care isi fac meseria fara sa ceara un ban,fara sa aibe pretentii la nimic, doar sa ii fie bine pacientului,sa ii ofere o viata fara chin, cat mai are de
    trait ..sunt medici care chiar isi fac meseria foarte bine,asistentele au grija de pacienti fara sa aibe pretentii de nimic.
    Eu am ramas uimita cand am vazut ce oameni minunati si sufletisti sunt medici nostri.
    Ii multumesc lui Dumnezeu caci am dat doar de oameni (medici)care isi fac meseria fara nici un interes,fara sa ceara un leu.
    Am vazut anestezisti ci nu o data,de multe ori care au refuzat banii,au lipit banii pe pieptul omului refuzand sa ia un leu de la un bolnav.
    Bine sunt si cazuri de medici care nu au interes dar eu nu vorbesc de ei pentru ca nu am trait pe propria mea exeperienta .
    De aceeea zic medicii sa aibe salarii mari caci este meritul lor,salveaza vieti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ADYNA! Ne pleaca cei mai buni MEDICI din Țara,datorita hotilor de politicieni!

      Ștergere
  2. EU M-AS GANDI CA MEDICII VOR AJUTA TINERI,VOR ,,IMPIEDICA ,,PLECAREA LA RAZBOI,DATORITA UNOR AAFECTIUNI INCOMPATIBILE.FEREASCA DOMNUL SA AJUNGEM ACOLO.

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea ca macar unul din guvern si dintre cei care ii vedem la televizor dormind in fotoliile confortabile din parlament deci toti acei care au facut legi pentru a deveni ei miliardari (hotiiiiii) ar trebui luati unul cite unul si bagati in salile de operatie si obligati sa asiste la taieturi la singe la transplanturi si multe alte lucruri care se fac in spital, si in urma sudorilor care le curg pe fruntea medicului , stresul si tot acel lucru migalos si cu raspundere pe care il face un medic , deci ei (hoti) ar trebui sa asiste si sa vada daca acei medici sint platiti asa cum trebuie, imi pare rau sa spun dar as dori ca acel incendiu pe care la vazut dn Maria odata la casa poporului sa izbucneasca in parlament cind va fi sala mai plina ca sa scapam odata de toti hotiiiii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA,si sa ajunga pe mainile medicilor romani!Da Doamne!!!

      Ștergere
  4. Mama mea a murit de cancer a fost internata de mai multe ori, dar in ultimile sase luni a venit acasa, de mai multe ori am rugat atit medicul de familie cit si doctorita la care a fost internata sa vie acasa ca sa ii dea ceva ca sa nu se chinue atit in ultimile trei saptamini dar a venit de vreo doua ori si a spus canu are ce sai dea, am vazut bolnav in strainatate cu aceeasi boala caa mamei mele care a murit linistit fara sa se chinue pentru cai-au fost administrate perfuzi cucalmante, pe mama nu au vrut ca sa o mai tina in spital pt ca a zis ca nu mai are ce sai faca ,am inteles darmacar calmante putea sa-i dea desi au trecut 3 ani de cind a plecat dintre noi de ff multe ori imi amintesc de suferinta ei si ca nu am pututo ajuta cu nimic nu pot dormi si pling ma macina suferinta ei ERA O MAMA SFINTA SE RUGA FF MULT ERA CORISTA LA BISERICA CIND VORBEA DE ISUS PLINGEA TOT TIMPUL, deci ma intreb cite persoane sint in aceiasi faza ca mama si nu sint ajutate, nu toti medici sint la fel sint si buni si rai , dar cei rai cind vor da ochi cu cei care i-au chinuit JUDECATA DOMNULUI PT EI O SA FIE FOARTE GREA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau pt mama ta.
      Trebuia sa mergi cu actele sa o inscrii la un oncolog,si el iti elibera reteta gratuita cu morfina.
      Medicul de familie nu are treaba bolile de cancer.oncologul da pastile de durere si chiar si morfina.

      Ștergere
    2. Am zis de morfina sunt injectii,sunt plasturi ce se lipesc pe piele si tine 72 ore efectul.dar acest calmant numai la oncologie sa da.numai medicul oncolog poate elibera acest medicament.
      De ex un om bolnav de cancer care boala ia afectat un rinichi si este internat la spital de urologie ,acolo nu exista morfina doar calmante usoare care la dureeri de cancer nu isi fac efectul

      Ștergere
    3. Anonim 19 nov 01:08 in primul rînd condoleanțe pentru mama ta și imi pare rau că ai trecut prin această suferință.Văd că toată lumea laudă medicii,dar sunt foarte puțini cei care fac munca lor cu dăruire și fără să pretindă ceva.In ultimul timp majoritatea celor buni au plecat afară,aici au ramas foarte multi spăgari și printre ei,doar cîțiva serioși.Se spune mereu că medicii au salarii mici,dar atunci cum va explicati că majoritatea au case de vacantă in afara orașului și mașini de zeci de mii de euro?Așa cum au dispărut preoții cu har,așa au dispărut și medicii buni.Nu vreau sa-i bag pe toți in aceiași oală,dar sunt prea puțini cei care au ramas să lupte cu sistemul.DS

      Ștergere
    4. DS .....
      .din păcate , aici ai mare dreptate .Nu este posibil să mergi la medic , si sa înceapă negocierile pt costul unei operații .Mama mea are 87 de ani , o femeie de la tara cu o pensie de 700 lei Si atunci când am avut nevoie de o intervenție la ochi (deși am plătit tot, nu este suportat nimic de asigurarea socială ) ei așteptau spaga de la ea si anestezistul de asemenea . Așa ca nu toți sunt la fel .......din păcate .
      😐😐😐😐😣😣😣

      Ștergere
  5. As vrea ca macar unul din guvern si dintre cei care ii vedem la televizor dormind in fotoliile confortabile din parlament deci toti acei care au facut legi pentru a deveni ei miliardari (hotiiiiii) ar trebui luati unul cite unul si bagati in salile de operatie si obligati sa asiste la taieturi la singe la transplanturi si multe alte lucruri care se fac in spital, si in urma sudorilor care le curg pe fruntea medicului , stresul si tot acel lucru migalos si cu raspundere pe care il face un medic , deci ei (hoti) ar trebui sa asiste si sa vada daca acei medici sint platiti asa cum trebuie, imi pare rau sa spun dar as dori ca acel incendiu pe care la vazut dn Maria odata la casa poporului sa izbucneasca in parlament cind va fi sala mai plina ca sa scapam odata de toti hotiiiii.

    RăspundețiȘtergere
  6. avem medici excelenti--nu va doresc sa mergeti in anglia unde nepotica mea este tratata pentru pneumonie cu paracetamol--dupa nenumarate viroze cred ca are bronsita astmatiforma si-i da nurofen care distruge ficatulDOAMNE IARTA-I SI PE EI SI PE NOI BUCURIESI SANATATE

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne-au macelarit economia si daca nu ai o economie solida nu ai bani .S-a furat foarte mult si daca ai hoti nu dai inainte(Bancorex Albina ....Etc ) ,ramai mereu sarac .Copii scoliti ai romaniei au plecat ,si au facut o alta viata in strainatate si nu mai suporta scarba si defaimarea (principalul motiv pentru care nu vor sa se mai intoarca .S-au daramat prea multe fabrici si nu s-a pus nimic in loc .Voi nu vedeti pustiirea sau va uitati prea mult la televizor ? ESTE PREA TARZIU .NU SE MAI POATE FACE NIMIC .De 25 de ani suntem vanduti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi vedem pustiirea,dar se pare că unii nu o vad și continuă să voteze tot cu ei.DS

      Ștergere
    2. Dumnezeu poate face miracole daca-l rugam. Adevarul iese la iveala iar ticalosii vor da ortu popi.

      Ștergere
  8. Problema nu e cit cistiga un medic, problema e ca nu se multumesc cu un mic supliment de la pacient, ei pretind mai mult, au devenit oameni de afaceri, abia mai au timp sa-si Administreze apartamentele pe care le-au cumparat si le inchiriaza. Problema nu e a medicilor, ci a celor platiti cu salariul minim si asta nu e neaparat lacomia patronilor ci a politicienilor care permit acest salariu minim. Intotdeuna sintem nemultumiti de inechitati, daca un medic cistiga 5000 sau 10000, e normal ca un muncitor care lucreaza in frig sa ia 1000? Si cind ajunge la medic, de unde sa scoata un ciubuc multumitor? Din ce a reusit sa fure de la locul de munca? Am auzit ca o doctorita a primit 100 lei pentru o operatie de apendicita si i-a aruncat pe jos, zicind ca-si bate joc de ea, tariful fiind de 300 .Am auzit si ca in occident esti tratat cu adevarat profesionist, fara ciubuc, iar la cabinetele cu plata tarifele sint mult mai mici decit la noi, raportat la salariul minim de acolo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si aici este mult adevăr .....
      😝😖😖😖😖

      Ștergere
  9. Problema e ca sistemul de invatamint, medical sau altul, e prost, studentii sint pusi sa memoreze si apoi uita, ajung medici dupa ce au pierdut ani in scoala si apoi sint nevoiti sa invete ceva la locul de munca. Si mai e problema ca, daca politistii cistiga cit nu trebuie si ies la pensii nesimtite,la fel si altii din justitie, penitenciare, armata, primari, politicieni, DA, salariul medicilor e mic!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu numai ca sunt proceduri absurde si criminale dar in sistem sunt infiltrati medici criminali care omoara oameni cu buna stiinta.Aveti mare grija.Un spital este si un loc al crimelor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 19 nov 08:03 așa este îți dau dreptate și cei mai mari criminali sunt cei 300 de directori de spitale,care chipurile erau obligați să achiziționeze numai produse de la Hexipharma. Tinerii din Colectiv mureau de infecții nozocromiene,iar ei spuneau că situația e sub control.Acești criminali mincinoși, nu au avut curajul să demaște sistemul pentru că toți au fost numiți politic in funcții de conducere și țineau cu dinții de scaun,iar tinerii plăteau cu viața.Medicii nu trebuie să facă politică,așa cum nici preoții nu au voie și totuși o fac.In aceste condiții nu mă miră că oamenii nu mai au încredere în medici sau în preoți.Aceste profesii trebuiesc făcute cu mare dăruire și ele merg mînă in mînă pentru că una vindecă trupul și alta sufletul.Atunci cind un medic sau un preot îți pretinde o sumă care depășește puterea ta financiară nu poti decît să te resemnezi și să te lași în mîna lui Dumnezeu.DS

      Ștergere
  11. Nu numai ca sunt proceduri absurde si criminale dar in sistem sunt infiltrati medici criminali care omoara oameni cu buna stiinta.Aveti mare grija.Un spital este si un loc al crimelor

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu se mai poate face nimic pentru ca nici noi oamenii nu am facut nimic i-an lasat pe toti sa-si faca de cap si am asistat cu nepasare la toate hotiile lor.Romania a ajuns ca un bolnav de cancer cu multe metastaze,asa ca imi cer scuze pentru comparatie,dar acesta e adevarul.Daca oamenii vor continua sa mearga la vot pentru:o galeata, 1kg de faina,1kg de ulei,1kg de malai nu se va intimpla nimic bun.DS

    RăspundețiȘtergere
  13. La noi sint bani multi dar se dau pensi uriase calailor comunismului,dar ce se va intimpla daca amenintarile de razboi devin realitate cind sistemul sanitar nu face fata nici acum.

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa este totul e darimat din pacate, nu numai sistemul sanitar, in aceasta tara. Eu cred ca numai Isus prin a Sa venire poate repara stricaciunile facute de om pe pamint. Sintem specialisti in asa ceva.
    Iertare, asta nu exclude existenta oamenilor de bine prntre noi, chiar daca putini. Doamne mai iarta-ne te rugam.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vedeti lacrimi de durere, de aceia Dumnezeu nu mai rabda sa isi vada copii plangand si suferind, copii avortati si oameni ucisii plang si cer razbunare, iar Dumnezeu vrea sa isi faca datoria si uni dintre noi nu il lasam, tot tragem de timp , il tot lungim dar degeaba nu este azi dar maine tot va fi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Asteptam ziua de mine 20 si sa vedeti ce se intimpla eu nu spun nimic mai mult ca sa ma faceti nebuna

    RăspundețiȘtergere
  17. La spitalul unde era mama mea era si oncolog dar de mai multe ori nu avea paturi goale in repartul sau punea pacientul in alte saloane la ex dn doctor.... si ei colabarau unul cu altul, dar vedeti dvs dezinteresul pentru persoane mai in virsta se vede de mai multe ori si la tv cum plimba batrini de la un spital la altul desi cind a fost mamala spital am cumparat toate medicamentele pe bani nostri ei iti fac reteta si te trimite la farmacie am cumparat tot ce au zis dar dezinteresul ( ce sai faci ca e batrina deci avea 83) dar DUMNEZEU NU DOARME nu toti dar multi din ei sint DN DOCTORI CU ARGINTI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate , aveți dreptate...
      😥😥😥😥😥😥

      Ștergere
  18. SE PARE CA S-A ADEVERIT MESAJL-MEDICII SUNT IMPIEDICATI SA FACA TRANSPLANTURI IN SPITALELE DIN ROMANIA,ORGANELE PRELEVATE FIIND TRIMISE IN AFARA TARII.

    RăspundețiȘtergere