miercuri, 16 noiembrie 2016

STĂPÂNUL NOSTRU, ESTE UNUL SINGUR : IISUS HRISTOS !


                                                 IISUSE  drag si scump sufletului nostru,TU esti unicul Stăpân al nostru!


                                                   Image result for IISUS   ...

Da Prieteni dragi, cine poate fi cel mai bun Prieten al nostru si cel mai bun Stapân,daca nu Iisus Hristos?

                     Noapte de 13 -14 noiembrie 2016,ora 2,15 ! 

                                               Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas dragilor, care spune asa:

            ”Tu esti Stăpânul, cu Darul milostivirii Tale! 
                Stăpânul este Unul singur, si Acela se cheamă Iisus Hristos. 

    .
                               Image result for IISUS..
Moment in care dragilor,Îl văd pe Domnul nostru Iisus Hristos, rastignit pe Cruce, iar lângă Cruce,la picioarele Sale, era multă lume.
                   Image result for iisus rastignit.
Prieteni dragi, sa venim si noi cu inima si cu sufletul,la picioarele Lui Iisus Hristos,sa ne rugăm Lui, ca prin moartea Sa prin Cruce, sa mântuiască si sufletul nostru,Amin!
                                               Cu dragoste,Maria. 


33 de comentarii:

  1. Doamna Maria,de o buna felie de vreme,imi incep ziua culegand "flori" din"gradina"inimii dv si,desi ele au spini,vina e doar a mea,a nostra...va multumesc si va-mbratisez,mi-e sufletul plin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te iubesc Doamne , cu toata inima mea ,din tot sufletul meu ,cu tot cugetul meu ,cu toata fiinta mea si ne mimtuieste pe noi pacatosii cind vei veni intru imparatia ta..felicia

    RăspundețiȘtergere
  3. Iisus nu e stapan ci e tata iubitor pentru copiii sai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Miluiește.ne pe noi păcătoșii.
    Amin !

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul Iisus Hristos s-a rastignit pt noi pacatosii acum doua mii de ani,si din cauza rautatilor noastre se rastigneste si acum.Orice om cind face fardelegi rastgneste pe Mintuitor,exista o mai mare iubire pt noi fii cei mereu rataciti? Sacrificiu mai mare a unui tata ca cel facut de Dumnezeu Fiul mai exista?Rasplatim noi acest lucru facut pt noi? Doamne lumineaza-ne mintile cele intunecate de pacate sa nu te mai rastignim mereu si mereu!

    RăspundețiȘtergere
  6. CEEA CE CREDEM DEVENIM!
    Credem intrun stapan vom fi stapaniti/sclavi/nimicuri.

    Pentru mine Isus este fratele meu cel MARE care ma sustine in viata.Iar HRISTOS este ceea ce detin in interior inca de cand am fost creata ca entitate individuala care face parte din UNITATE.
    Cand s-a declansat TREZIRE SPIRITULUI MEU,mi-am amintit CINE SUNT EU.Stiu ca s-a depus foarte multa munca spirituala de catre SINELE MEU SUPERIOR ca eu sa-mi amintesc.
    Daca nu ati mai fi atat e ancorati in fizic ati vedea cata munca face Dumnezeu pentru noi copii sai sa ne amintim de EL.DA, Dumnezeu munceste pentru noi! Vi se pare absurd? Nu va vine sa credeti? Ohh.. este ADEVARAT!
    Dumnezeu sopteste fiecaruia la ureche si ne spune cat SUNTEM DE MARETI,doar sa ne amintim!
    AMINTITI-VA DRAGI FIINTE DE LUMINA! SUNTETI COPII CREATORULUI,NU ROBII LUI! NU AVETI STAPAN!AVEM UN TATA!
    NOI SI TATAL UNA SUNTEM!!!!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  7. Iisus este Stapan dar si Domnul Dumnezeu totodata,inchinare lui.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,miluieste-ne pe noi pacatosii!

    RăspundețiȘtergere
  9. „Caci Cel ce sfinteste si cei ce sunt sfintiti sunt dintr-unul. De aceea, Lui nu-I este rusine sa-i numeasca FRATI.” (Evrei 2) „Si voi n-ati primit un duh de robie, ca sa mai aveti frica, ci ati primit un duh de infiere care ne face sa strigam: „Ava !, adica: Tata !” Si, pentru ca sunteti fii, Dumnezeu ne-a trimis in inima Duhul Fiului Sau care striga: „Ava”, adica: „Tata !” (Romani 8 si Galateni 4)
    Esti contra Bibliei, maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba tu ii sfidezi pe Sfinti, o sa fii egal cu Domnul cand o sa primesti ocarile celor din jur si barjocura celor apropiati, ce-ai facut ru pt Domnul pana acum? Cum iti permiti sa-i vorbesti asa unei femei care numai ea si domnul stie cate a indurat in numele domnului, de la toti incepand cu familia pana la straini

      Ștergere
    2. Dn Maria, nu mai postati ereziile celor care traiesc in nestiinta caci ii va trage dupa ei si pe cei slabi de inger

      Ștergere
    3. A spus d-na Maria ca Biblia e modificata dar si psalmul 50 .

      Ștergere
    4. Anonim16 noiembrie 2016, 18:58
      BIBLIA nu este cea lăsata de IISUS HRISTOS! Nu este completa,si probabil nici corect tradusa.
      Eu completez BIBLIA, si nicidecum nu o contest sau sa o schimb.

      Ștergere
    5. Draga noastra, Maria Ghiorghiu, dragilor, deoarece tot mai multi crestini adera la conceptul lutheran, "Solla Biblia"- "Singura Scriptura", socotind textul biblic ca fiind singur reper al credintei crestine, fara sa stie cand si cine a facut sa apara aceasta Carte Sfanta a Bisericii, atunci, evident ca-s necesare cateva lamuriri, ca sa intelegem, cat de cat. Asa cum o avem acum, colectia de carti sfinte, numita "BIBLIA", dateaza din anul 363, completata cu Apocalipsa, prin actiunea hotarata a Sfantului Atanasie Cel Mare, expusa in Scrisoarea enciclica a XXX-a, in anul 364, fiind opera Bisericii Ortodoxe Apostolice. Sinodul episcopilor ortodocsi din Laodiceeea, din anul, 363, hotaraste ce carti din tezaurul Bisericii Ortodoxe Apostolice intra in colectia numita "TA BIBLIA" (in traducere "CARTILE", Biblia = Cartile= Fenomenul Adunarii Cartilor Sfinte, multe transmise din stravechime pe cale orala si apoi transcrise). Deasemenea hotaraste si ce carti sunt lasate "afara" ca fiind apocrife, false sau falsificate, multe prezentand inversul realitatii faptelor ori prezentand distorsiuni destul de grave, putand duce omul la ratacire serioasa...nemaiputand apoi sa se regaseasca, devenind subjugat total.
      Mai precizez doar ca Laodiceea (vechea cetate Laodakya " Laos Dakia" ) din Kap Dakia(care inseamna "Popor Dacic" (Kapadocia) avea o populatie predominant tracica(si stiti ca dacii erau cei mai nobili si viteji dintre traci) si acesti traci au creat monumentul unic, protejat de UNESCO, numit "Nimrut Dagi"= "Nemuritorii Daci", din nefericire total nepromovat si ignorat de catre istoriografia romana, precum si celelalte Skitopolisuri capadociene).

      Toate cele bune!

      Lucia Dobrea(Bistrita)

      Ștergere
  10. Dumnezeu nu vrea frica noastra el vrea iubire pt ca El este iubire.Din iubire pt om a jertfit pe singurul Sau Fiu,toti suntem copiii Lui iar noua nu trebuie sa ne fie frica de El ci doar sal iubim asa cum si el ne iubeste pe noi ca fii ai Sai.Dumnezeu ne este si Tata si Stapin asa cum si noi suntem pt copiii nostri si parinti dar si indrumatori nu chiar stapini,cit sunt mici copiii trebuie sa asculte de parinti asa si noi acum suntem mici pe pamint si trebuie sa ascultam de Tatal ceresc.De aceea Iisus HRISTOS zicea inca de cind era pe pamint ,,ACESTI FRATI MAI MICI AI MEI,,! Pentru Dumnezeu noi nu suntem nici sclavi,prizonieri sau nimicuri suntem fiii si fiicele Lui pe toti ne vrea in casa Lui si pe toti ne iubeste.Atit ca fiii cei mici a Domnului le cam place sa pazeasca porcii(draci), de aici si nuiaua pe care o meritam cu prisosinta.

    RăspundețiȘtergere
  11. D-NA MARIA --MI-ATI RASPUNS LA COMENTARIU ADICA BIBLIA NU-I COMPLETA A FOST MODIFICATA IN TIMP--ARE LIPSURI--DAR ANONIMUL D DIN 16 NOIE ORA 10.47 ESTE IN TOTALA EROARE--O FI YOGIN--CA NU-MI EXPLIC CA ARE IMPRESIA CA NOI OAMENII SUNTEM SCLAVII LUI---NOI NE NUMIM ROBI-- PT CA NOI NU SUNTEM VREDNICI DE ATATA RECUNOSTINTA PT CREATIA SA--IN NOI ESTE PUTERE ATATA CAT NE DA DUMNEZEU--SA FITI SANATOASA SI BUCURIE

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, este adevărat! Sunt de aceeași părere cu d-vs! Sa ne apropiem de Tatăl Ceresc cu credință, cu dragoste și cu frica dar nu de pedepse ci cu frica de a nu greși!

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim16 noiembrie 2016, 19:27
    Da! Noi suntem ROBI ai LUI DUMNEZEU.
    Si FECIOARA MARIA, cand INGERUL GAVRIIL i-a adus VESTEA ca va naste pe IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU,a spus asa:
    ”IATA ROABA DOMNULUI,FIE MIE DUPĂ VOIA SA !”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a auto-proclamat singura roaba, nu a numit-o ingerul sau Dumnezeu, asa!

      Ștergere
    2. Anonim 16 noimbrie 2016,20:08
      Unde e iubirea de aproapele tàu?
      De ce arunci tot timpul cu pietre în doamna Maria?

      Ștergere
    3. Draga mea Monica
      Liliana, mi-am exprimat opinia! Nu am afirmat absolut nimic despre gazda acestui blog si nu i-am adus nici un injuriu. Unde vezi tu neiubire? Daca cineva este in dezacord cu tine, inseamna ca nu te iubește? Daca Dumnezeu hotărăște ca intr-o anumită zi sa stai acasa deoarece ti-ai sclintit piciorul, deși tu iti doreai foarte tare sa fii prezenta la servici in acea zi si prin urmare voia Lui este in dezacord cu tine si dorința ta, asta inseamna ca Dumnezeu nu te iubește? NU, inseamna ca tintuindu-te la pat, ti-a salvat viata de vreun sofer beat cu care ti -ai fi intersectat drumul si prin urmare, concluzia este ca te iubește, chiar daca a fost in contradicție cu tine in acea zi! Asa ca nu mai privi in negru totul, ca nu e chiar asa!

      Ștergere
    4. Da, Anonim 21:39, asa este.

      Ștergere
    5. Anonim 17 noimbrie 2016,21:39
      Tie nu îti plac cuvintele:roaba Lui Dumnezeu,sclav/à.
      Si eu prefer sà fiu roaba Lui Dumnezeu,decàt roaba celui ràu.
      Noi am devenit robi odata cu pàcatul Evei.
      Dar tu nu esti Dumnezeu,aici e diferenta,deci în concluzie,tu nu ai de unde să sti ce e bine,ori rău ptr doamna Maria.
      Iubirea între noi e diferità de cea a Lui Dumnezeu.Dumnezeu ne salvează din iubire,noi ne facem ràu singuri din iubire.
      Tu esti în contradictie tot timpul cu doamna Maria.Crezi cà vei caştiga ceva?




      Ștergere
    6. Imi cer scuze, draga Monica Liliana, dar esti putin cam grea de cap. Si cine vorbeste de bine sau rau in ceea ce o priveste pe Maria? ca eu NU! Fiecare Este, Simte si Gandeste atat cat Poate, Simte si Gandeste! Nu sunt in contradictie cu nimeni, imi expun doar opinia, care uneori poate sau nu, sa coincida cu afirmatiile oricui altcineva!

      Ștergere
    7. Anonim 18 noiembrie 2016,00:21
      Tu o ironizezi pe doamna Maria si spui ca eu sunt grea de cap?
      Nu pot sa cred....,de unde aveți tupeul àsta?
      Intrati pe paginile dàsei,o ironizati,o jigniti,unii o amenința,etc,và mai dati si prietenii dansei,apoi intrati la anonimat si rezultatul e altu.
      Tu încerci sa mà prosteşti pe fată,eii bine,nu prea ai cum.
      Deci tu ai spus asa:" S-a auto-proclamat singurà roaba,nu a numit-o îngerul sau Dumnezeu,asa".Se obsevà clar din acest text de mai sus pe care tu l-ai afirmat,cà ai ironizat-o pe doamna Maria.
      Deci,noi suntem robi oricum,acuma depinde robii cui?
      Cred cà,ai vrut neapàrat să scoti în evidentà altceva,dar Dumnezeu te vede ce faci.Dumnezeu să ne ierte!

      Ștergere
    8. Cu o astfel de gandire, draga mea Monica Liliana, roaba a lui Dumnezeu, cred ca duci o existenta extrem de trista! Ceea care te limiteaza este doar mintea ta! Insa fiecare doarme asa cum isi asterne!

      Ștergere
    9. Anonim 19 noiembrie 2016,20:45
      Îti multumesc draga mea!Nu sunt tristà,din contrà.Dumnezeu sà te îndrume pe drumul cel bun!🤗

      Ștergere
  14. Este groaznic pacat sa scoti sau sa adaugi ceva la BIBLIE.
    Sa lasam BIBLIA asa cum este acum!
    Mare Pacatos.

    RăspundețiȘtergere
  15. Libertatea va fi suprimata si religia unificata
    Mesajul Domnului nostru IISUS HRISTOS catre fica sa preaiubita Luz de Maria
    3 noiembrie 2016
    Poporul meu iubit ,
    Trimit pacea mea fiecarui copil al meu.
    ...
    mergeti in cautarea adevarului cu ochii legati.
    Spiritul meu Sfant se afla in fiecare copil al meu .
    In acest moment , Spiritul meu Sfantda putere copiilor mei care doresc sa ramana uniti cu mine , pentru a nu cadea in pacat .
    EU SANT CEL care SANT {Exod;3,14}si nu-i insel pe copiii mei.
    ....Cuvantul meu este rastalmacit de unii dintre copii mei....Si acest lucru face ca in inima mea sa persiste o rana profunda .
    Poporul meu , NU sunteti o generatie ascultatoare, ci una razvratita , ; va chem si nu-mi acrdati atentie, dispretuiti chemarile mele si comiteti mari sacrilegii.
    Insistati sa nesocotiti cuvintele "Justitia Divina ", astfel incat ai mei sa actioneze cufundati cu totul in rautate , in timp ce umanitatea se incredinteaza demonului fara sa se teama ca ma ofenseaza.

    ....Unele din Templele mele vor fi daramate , altele vor fi inchise si in ele se va adaposti perditia.

    .....Poporului meu i se va interzice sa ma adore , nu o va putea chema pe Sfanta mea MAMA deoarece antihristul stie ca Mama Mea va invinge raul.

    .....Mari evenimente sunt pe cale sa aiba loc pe pamant , unele provenind din univers , altele prin craparea pamantului , sau cresterea apelor , prin eruptii vulcanice si datorita furiei umanitatii care se va ridica impotriva ei insasi...........

    Mai mult pe site-ul Reveletii ala Cerului.
    Mare Pacatos

    RăspundețiȘtergere
  16. Tocmai ce ai citat ca biblia este rastalmacita iar dn Maria spune ca o completeaza nu o rastalmaceste. De asemenea uita-te la filmul cu Ingerul rus Ostrov Veaceslav

    RăspundețiȘtergere
  17. Mare Pacatos, d.p.m.d.v. acest fragment contine adevar amestecat cu neadevar.Orice citesti trece prin filtrul tau si vei putea sa separi.Oricum ma bucur sa vad ca incepi sa-ti extinzi Constiinta!Bravo!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere