duminică, 13 noiembrie 2016

UN CUTREMUR DE PĂMÂNT , ÎNSPRE SUD !!


                                                        13  Noiembrie 2016,ora 7,10 

                                                      Dragii mei, 

Astazi dimineață treaza fiind, vad dragilor propria -mi camera, si o mică măsuță ,care a inceput a se cutremura brusc si destul de intens.

                                                     Image result for SEISMOGRAF.

Un Cutremur destul de intens, incepuse brusc, dar nu a durat mult.
Dragii mei, vom auzi de un Cutremur mai intens, dar  sa nadajduim că nu va fi un Cutremur dezastruos,deoarece, Mesajul pentru România, a fost cu ceva timp in urmă, precum că, nu va fi încă CUTREMURUL mare,iar cele care sunt acum, au rolul de a reaseza pământul.
Dragii mei, acest Cutremur este posibil sa se produca si in altă Țară,chiar dacă mi s-a arătat camera mea.
Dar sa nu ne fie teamă,ci să avem Credință,Nădejde si Dragoste în BUNUL DUMNEZEU si -n MĂICUȚA DOMNULUI, sa ne rugam si Sfintilor Săi care ne sunt mijlocitori,si nu vom avea de suferit.  
                                      Cu dragoste,Maria 

91 de comentarii:

  1. Astazi sint alegeri in R Moldova,e o zi de de rascruce.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fugit 2 săptămâni la țară și in soecal de ziua de 8 noiembrie , deoarece am tot citit lucruri neplăcute si profeții de aceasta zi .Mi.am rezolvat lucrurile , am revenit aseară în capitală și acum ce citesc ??
    😨😨😨😨😨😨

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca esti simpatic 8.46 ! Pai de ce ti-e frica , nu scapi .

      Ștergere
    2. De ce iti este destinat nu poti fugii! nu ai stiut pina acum? si apoi mai are si dna Maria erori ca orce in viata asta.

      Ștergere
    3. Poti sa fugi de tot la tara si sa rezolvi la lucruri, fara numar!

      Ștergere
    4. Că nu putem scăpa de soartă....

      Ștergere
    5. Mergeti inapoi,daca nu v-ati convins ca afirmatiile de pe acest blog nu se verifica in totalitate.De exemplu "profetia" sau "comunicarea" ca va iesi Hillary Clinton presedinta Americii nu s-a indeplinit...

      Ștergere
    6. Rugati-va,nu fugiti!Ajutorul vine de la bunul Dumnezeu.Maria H

      Ștergere
    7. Pai ce sa citesti ca sunt cutremure in lume!
      Maine am treaba in capitala, asta ar insemna ca nu mai fac nimic si astept, ce?
      Viata mere inainte, daca dai coltul aia e, pana acolo ai avut bilet!
      Sa fiti destepti si fara frica!
      Nu ma numesc... Mitica!

      Ștergere
    8. Anonim 13 noiembrie 2016, 13:20


      Idem cea cu Ciolos .

      Ștergere
    9. ce sa fac fratilor daca imi este frica sa nai locuiesc in Bucuresti? ..... Am o casuta si la tara , si locuiesc acolo mai mult decat in capitala . Stiu ca soarta o sa ma gaseasca si in gaura de sarpe , dar nu-mi place deloc ideea sa ma faca pilaf blocul ....

      Ștergere
    10. Stati linistiti oameni buni,nu va fii cutremurul cel mare acum in Romania,adica cel devastator,vreau sa va linistesc,pentru ca am descoperit indicii clare in privinta cutremurului asteptat si nu va fii acuma,mai este mult si bine pana atunci,pana atunci totul va fii bine si liniste.Dar nu va pot spune cand va fii timpul.Doar atat ca trebuie sa mai treaca ceva ani.

      Ștergere
    11. 19.36 ai dreptate !

      Daca te poti desprinde de bloc, fa-o ! Fa-ti conditii bune la tara, consolideaza-ti acolo ce trebuie , e mai multa liniste, mai putina aglomeratie, aer, ai de castigat si in sanatate si financiar. In occident toti care ies la pensie se retrag din marile orase unde mai raman doar cei care depind de locul de munca sau pentru copii cu scolile . Nimanui nu surade ideea sa moara sub daramaturi .

      Ștergere
  3. Bine ca ai unde fugi (la tara) ca alti nu au nici la tara nici la oras , dar. Cind va trebui sa te gaseasca te gaseste ori unde , sanatoasa este ruga nu fuga.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria acum citeam cateva rânduri scrie de arhimandritul Gavriil : diavolul are 666 de mreje. In timpul lui antichrist oamenii vor aștepta salvarea din cosmos.aceasta va fi cea mai mare înșelare a diavolului:omenirea va cere ajutor de la extratereștri,Neștiind ca aceia subt demoni. Ce sa mai înțelegem si ce sa mai credem despre extraterestru? Dvs ne Spuneti ca ei sunt Creați de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred că calamitățile vor lua o nou forma,cu mult mai agresive.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut ca nu toate comentariile mele sunt publicate.

    Fara nici o suparare, dar nu cred ca altcineva are pozitia, intelegerea si ratiunea sa ia hotararea ce apare sau ce nu apare atata timp cat nu ma apuc sa injur ci doar exprim niste idei.
    E vorba de o forma de cenzura nemeritata, cu care, desigur, nu sunt de acord.

    Acesta e ultimul mesaj postat aici.

    Eu imi voi continua treaba mea pe cont propriu asa cum mi-am facut-o si pana acum, in tacere, fara sa fie nevoie sa postez pe aici :) .
    O vreme am considerat ca ar fi fost frumos si interesant ca oamenii sa vada interactiunea a doua persoane cu capacitati intuitive inalte.
    Se pare ca altii nu considera la fel.
    Ca ultim cuvant din partea mea pentru voi atat va zic: feriti-va de frica. Frica isi are sursa la diavol, nu la Dumnezeu! Si Dumnezeu isi are deja oamenii Sai trimisi sa lucreze din tacere pe pamant.
    Pana la finalul anului 2017 o sa auziti si o sa vedeti o multime de amenintari. NICI UNA NU VA FI REALIZATA SI DUSA PANA LA CAPAT ! Dar vai si amar de pielea celor ce vor gandi rau impotriva Romaniei si romanilor! Nici gunoi nu ramane dupa ei, nici praf si nici nimic!

    Succes va doresc,
    Doamne ajuta,

    Numai bine si lumina si curaj va doresc!
    Lui Iisus ii plac curajosii (caci aceasta e masura credintei - curajul!) nu ii plac fricosii ! :)

    Valeriu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Valeriu nu trebuie sa pleci pt ca nu au fost publicate toate mesajele tale..si eu am scris multe fără jigniri si nu au fost publicate.dar asta e..scrie in continuare si ce va fi publicat poti comunica cu noi ceilalți.
      Nu te supara asa repede🙈

      Ștergere
    2. La fel voi proceda si eu . Zeci de comentarii au fost nelasate a fi scrise pe acest blog . Nu mai este blogul lui Dumnezeu . Aici nu sunt acceptati nici intectualii , nici persoanele ce respecta biblia si psalmii . Totul este triat si eliminat .

      Ștergere
    3. Valeriu au plecat in timp multi de pe blog: Emanuel scrie rar, Craciun la fel, nu mai este nici Alina, Lucia G, Ovidiu, Gabriel, Mira, Liliana ...

      Ștergere
    4. Valeriu nu te supăra poate fara sa vrea doamna Maria a sters com.stii s-a mai întâmplat. Uneori cred ca e bine sa ne incarcam cu energie pozitivă si sa nu spunem nu.noi te asteptam tot aici.Si pe d.Maria câți o supără ar trebui sa nu mai publice nimic.ce zici .?si ajuta ne sa alegem pe cine trebuie pe 11dec.niculina

      Ștergere
    5. Bravo!frumos punctat ,în asentimentul meu ,consider că pe acest blog triajul se face în defavoarea doamnei în cauză,in general avem dorința de a evolua chiar și prin a ne înconjura de oameni cu un nivel de educație,cultura si se subintelege păreri proprii.Atata timp cât nu acceptam alte păreri și ne este confortabil mai degrabă să fim" adulți,preamariti" nu prea e loc de progres.Nici mie nu mi-a apărut un comentariu însă sunt mulțumită dacă măcar a fost citit,poate o frântură din ceea ce am dorit să spun s-a înțeles în adevăratul sens.PS.As fi interesata dacă dl. Valeriu are blog sau ceva

      Ștergere
    6. Doamna Maria vedeți ce se întâmplă când începeți să deveniți celebra si uneori "pălăria"să fie prea mare,constat ca mai sunt si oameni cu păreri diferite care văzând că le sunt cenzurate comentariile( a se sublinia decente)se retrag conștientizând ca nu are rost.

      Ștergere
    7. Așa este. Nu ne sunt publicate comentariile, iar acest lucru este o răutate a Mariei. Asta e, blogul va rămâne gol, va fi bântuit doar de adoratorii si prietenii Mariei, care o pupa zilnic si ii spun te iubesc, asta pt ca soțul ei nu o mai accepta in viata ei. E frustrata ca nu o duce capul sa descâlcească mesajele si ne pune pe noi, dar nu le publica, sa nu se vadă cat de mică este de fapt.
      Știu ca nu va publica mesajul, nu are curaj. Poate doar ca sa culeagă alte tone de pupici de la fani. E dependentă de ei, sa-i spună ca e grozava.

      Ștergere
    8. Valeriu nu are nicio problema , el a ridicat o problema . Nu poti scrie ceva care iti este eliminat din start , nu este vorba de stergre ,,din greseala''. O groaza de persoana reclama acelasi lucru . Asta este si se observa acest aspect de catre multi din noi.

      Ștergere
    9. PRIETENI dragi,
      Nu este corect ceea ce spuneti! In continuare public toate COMENTARIILE care sunt decente din toate punctele de vedere.
      Cei care dau dovada de violență în vorbire, si aduc jigniri si amenințări la adresa mea, nu numai că le voi sterge Comentariile,dar le voi bloca accesul pe acest BLOG.
      Asadar ,atentie si tu HIPNOTIK HIPNO, nu ti se pare ca ale tale Comentarii sunt amenintari la adresa mea?
      Sunteti Musafirii mei, Pritenii mei,va rog din suflet ca sa va purtati ca atare.

      Ștergere
    10. Valeriu, te rog sa postezi mai departe. Nu te rog la intamplare. Iar tu sti asta.

      Ștergere
    11. Ce inseamna ,,decent'' in acceptiunea dvs?

      Explicati pe larg. Ies din discutie apriori jignirile .
      Prin urmare, definiti cum trebuie sa arate un comentariu care trebuie ,,acceptat '' .
      Va rog sa publicati , asta ne va ajuta sa intelegem .
      Multumesc.

      Ștergere
    12. Valeriu.pe blogul ăsta se vinde foarte bine FRICA.ăsta e rolul doamnei și a blogului ei.tu ai adus LINIȘTEA. SIGURANTA.INCREDEREA și SPERANTA în MAI BINE pt noi...D na da dovadă de foarte mult EGOISM ( din cate șțiu e un păcat) când cineva îi face concurență și o contrazice, este eliminat.Așa sunt unii oameni care mai pretind că vorbesc și cu Dzeu, fără frică ca fac un păcat ..sincer, îmi pare rău
      :(( Blogul ăsta e sută la sută numai cu mesaje negative :(( știu ca nu o sa publicați și dacă o faceți o sa spuneți ca o sa mi arate și mie D zeu...

      Ștergere
    13. ,,Sunteti Musafirii mei, Pritenii mei''


      Este adevarat , Doamna Maria insa doar in cazul in care acest blog l-ati fi destinat unui scop literar sau de divertisment sau culinar sau de alta natura, insa dvs. faceti transmisia mesajelor DUHULUI SFANT, el este cel caruia noi ii dam crezare...prin dvs. , El face diferenta intre intre un blog oarecare si unul divin .
      Daca acest blog devine unul la intamplare , credeti ca oamenii mai sunt tentati sa mai posteze intrebari, sfaturi, nelinisti personale ?
      Am citit de multe ori persoane frumoase la suflet , inzestrate...mult inzestrate , mamici grijulii , oameni cu idei , originali, incredibili . Deseori le-am pus intrebari , ei au raspuns . Doamne, ce bogatie de oameni aveti aici ! Va dati seama , realizati cine sunt ei ? Nici ei nu stiu cine sunt eu , am preferat in mare parte sa ramanem anonimi , din modestie, din considerente personale sau sa nu ne trezim cu vreo ,,binecuvantare'' din partea dvs.
      Daca acesta e blogul lui Dumnezeu , doamna Maria , a cuvantului Maicii noastre sfinte, a Duhului Sfant , lasati-i pe ei sa decida , sa trieze, sa ne elimine , dumneavoastra aveti butonul delete la dispozitie , noi doar cuvintele .
      cu stima .

      Ștergere
    14. Anonim 22.14 ce frumos ai descris .. ai mare dreptate in tot ce ai spus!!!!

      Ștergere
    15. Maria,nu ai dreptate,ai sters muuuulte com.care nu aveau nici un cusur!

      Ștergere
    16. Buna seara.Nu va supărați pe doamna Maria,ca nu postează tot,înțelegeți ca voi sunteți foarte bine documentați,si o persoana nu trebuie sa afle toate secretele,pana nu este timpul lor,așa cum si Vaticanul are secrete,si doamna Maria la fel.Va veni timpul când si cei din vest vor merge spre est,sai ceara scuze ca dau supărat pe doamna Maria.
      Sfatul meu este cu toții sa va întoarceți pe blogul acesta daca il iubiți din suflet pe IISUS.
      Când o sa aflați de ce sunt oprite mesajele voastre,o sa rideti,si o să-i dați dreptate doamnei Maria.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    17. Mariana din Banat nu se intelege nimic din ceea ce ai spus . Faci din propriul mesaj , misterul lumii .
      Deci, de ce a sters intentionat mesajele d-na Maria ? Raspunde la intrebare ! De secretele cui vorbesti si cine din vest sa se intoarca in est ???? Doamne sfinte !

      Ștergere
  7. A fost un cutremur in Noua Zeelanda - http://www.evz.ro/news-alert-cutremur-7,4-noua-zeelanda.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu aceste mesaje de cutremure , cred ca se vrea a se mentine o anumita stare .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!o stare permanentă de teama si blocaj emoțional,de ce oare? Prietenii stiu de ce😀

      Ștergere
    2. Si Eu zic la fel!Cutremur si iar Cutremur ! De ma gandesc daca maine mai sunt intre cei vii.Nu se poate sa atragem energiile negative permanent!

      Ștergere
  9. Cutremur de 6,4 in Japonia si de 7,4 in Noua Zeelanda!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna , cu cutremurele le aveti la fix , nici nu le postati bine, ca ...iata au loc - 7,4 grade in Noua Zeelanda :

    https://www.antena3.ro/externe/cutremur-urias-in-noua-zeelanda-385665.html

    Un cutremur puternic cu magnitudinea estimată iniţal la 7.4 grade pe scara Richter a avut loc duminică dimineaţa în Christchurch, Noua Zeelandă , anunţă Institutul american de geofizică (USGS).

    Epicentrul seismului a fost localizat la 95 de kilometri de Christchurch, al doilea oraş ca importanţă din Noua Zeelandă, informează BBC News.

    Deocamdată, nu se cunosc informații referitoare la victime sau la pagubele provocate de cataclism.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria nu a zis ca va fi cutremur în data de 8 și dacă citim postările sale nu cred ca o sa fie un cutremur devastator.... Nu acum

    RăspundețiȘtergere
  12. iata si seismul
    https://www.realitatea.net/cutremur-violent-cu-putin-timp-in-urma-in-noua-zeelanda-7-5-grade_2002649.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

    RăspundețiȘtergere
  13. azi cutremur de 6, 2 in Noua Zeelanda https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=cutremur+azi

    RăspundețiȘtergere
  14. A fost cutremur de 7.4 in Noua Zeelanda ��

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga an.o8:46,nu mai fugi,ca de ce fugi de aia nu scapi,lasa-te in voia Lui Dumnezeu,El are un plan cu fiecare om,destinul ne este scris inca de la intrupare in pantecele mamelor noastre,nu de la nastere cum se spune de obicei,crede-ma,din fata a ceea ce-ti este scris nu poti fugii.Sau ,poti fugi,dar...pe drum sau acolo unde mergi poti pati altceva,asa ca...trage tu concluzia!TCB

    RăspundețiȘtergere
  16. Si din pacate sa adeverit acum putin timp un cutremur de 7,4 a fost in noua zeelanda sa anuntat acum.pe mai multe siteuri de stiri..

    RăspundețiȘtergere
  17. 7,9 Noua Zeelanda urmat de replici de intensitate mare

    RăspundețiȘtergere
  18. Cernerea, urmeaza cernerea, Dumnezeu sa aiba grija de noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cernerea despre care vorbiti mai este si o curatare a planetei ce isi face intrarea pe Noul taram al Fagaduintei..Bucurati-va timpul este aproape de final.
      Pamantul se va cutremura,apele vor da inapoi,muntii se vor prabusi,Dumnezeu Tatal face curatenia pe pamant.Neghina se va strange si va fii aruncata afara de pe teritoriul noului PAMANT.

      Ștergere
  19. Doamna Maria a-ti avut dreptate in legatura cu cutremurul chiar azi duminica s-a produs un cutremur in Noua Zeelanda de 7,4 grade.

    RăspundețiȘtergere
  20. Azi a fost cutremur de 7,4 in Noua Zeelandă,dar nu stiu daca este legat de previziunea dvs.

    RăspundețiȘtergere
  21. M7.8 - 53km NNE of Amberley, New Zealand
    http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us1000778i?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#executive

    RăspundețiȘtergere
  22. https://vremuritulburi.com/2016/11/12/revoltele-din-america-a-celor-care-nu-sunt-de-acord-cu-donald-trump-presedinte-sunt-create-de-aceasi-care-l-au-pus-pe-donald-trump-presedinte/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici te contrazic Anonim13 noiembrie 2016, 15:06. Revoltele sun create de multi-miliardarul Soros si echipa Ocultei pe fondul nemultumirii. Dar se termina si cu ele. Sunt nemultumiti pentru ca le-au scapat fraiele. Dar chiar le-au scapat fraiele din maini iar acest lucru va fi si mai evident in viitor!

      Ștergere
    2. Asa este, Anonim 12:35.

      Ștergere
  23. CUTREMUR de 7,4 grade în Noua Zeelandă
    Autorităţile neozeelandeze au anunţat că un seism puternic cu magnitudinea de 7,4 grade s-a produs, duminică, la 91 de kilometri de Christchurch, cea mai mare localitate de pe insula sudică a Noii Zeelande.
    http://www.romaniatv.net/cutremur-de-7-4-grade-in-noua-zeelanda_325241.html

    RăspundețiȘtergere
  24. D-na.Mria,la star magazin pe antena3,au spus ca martori oculari au spus ca,la pelerinaj la SFANTUL NECTARIE ,Sfantul a deschis ochii.Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  25. http://www.bbc.com/news/world-asia-37967178?ocid=socialflow_facebook&ns_mchannel=social&ns_campaign=bbcnews&ns_source=facebook

    RăspundețiȘtergere
  26. In Noua Zeelandă , 7,8 azi la 12...si

    RăspundețiȘtergere
  27. Din pacate cutremurul sa adeverit in nueva zeelanda de 7,5 provocind sunami bravo doamna maria va pup

    RăspundețiȘtergere
  28. A venit in, emisfera sudica,Noua Zeelanda.Cutremur extrem de puternic de 7.8 / scara richter conform USGS
    https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/#%7B%22autoUpdate%22%3A%5B%22autoUpdate%22%5D%2C%22basemap%22%3A%22grayscale%22%2C%22feed%22%3A%221day_m25%22%2C%22listFormat%22%3A%22default%22%2C%22mapposition%22%3A%5B%5B-86.40197606876063%2C-160.3125%5D%2C%5B86.357579368499%2C575.15625%5D%5D%2C%22overlays%22%3A%5B%22plates%22%5D%2C%22restrictListToMap%22%3A%5B%22restrictListToMap%22%5D%2C%22search%22%3Anull%2C%22sort%22%3A%22newest%22%2C%22timezone%22%3A%22utc%22%2C%22viewModes%22%3A%5B%22list%22%2C%22map%22%5D%2C%22event%22%3A%22us1000778i%22%7D

    RăspundețiȘtergere
  29. Cristchurch(Noua Zeelanda)

    RăspundețiȘtergere
  30. http://www.timesofisrael.com/tsunami-warning-as-strong-7-8-quake-rocks-new-zealand/

    RăspundețiȘtergere
  31. Cutremurul s-a produs în Noua Zeelandă și ultima estimare a fost de 7.8 grade

    RăspundețiȘtergere
  32. Sufletul, trupul şi aura unui şamparan, sunt alcătuite din 3 mari grupe de interii, adică:
    1 - din interiile personale
    2 - din interiile vindecătoare ale semenilor din noi (părinţii, familia şi semenii) interii prin care se face schimb de vindecare adică interiile părinţilor, interiile semenilor din familie, şi interiile semenilor din alte familii.
    3 - din interiile veghetorilor procesului de vindecare, adică din interiile DOMNULUI Dumnezeu făcut Hristos, din interiile Mariei, din interiile lui Andrei, şi din interiile sfiinţilor. Pentru un şamparan, pentru un asemenea Om, Adam care primeşte un astfel de vehicol românesc dotat cu asemenea opţiuni (interiile Hristice, Marianice, Andreice şi interiile sfiinţilor) acest vehicul îi conferă varianta optimă de a vindeca semenii şi de a fi vindecat de semeni în acelaşi timp.
    - Modelul de comportament al şamparanilor prin tipul şamparanic de suflet, trup şi aură, este dat chiar de alcătuirea acestui tip de suflet, trup şi aură. Un şamparan este dornic să prospere în pace şi prin adevăr şi să creeze o atmosferă familială Hristică, ideală, şi o atmosferă Hristică, ideală a Marii Familii Româneşti. Coborârea pe teritoriul românesc actual a şamparanilor adică a celor 3 generaţii de Oameni, Adami, în suflet, trup şi aură românească de tip Hristic-Mariano-Andreic, are un singur scop, şi anume, demascarea şi condamnarea publică a tuturor celor care azi, întrebuinţează în mod antihristic, sufletul, trupul şi aura sa de român, şi refacerea atmosferei, climatului Marii Familii Româneşti, deteriorat prin atacuri antihriste cu energii nedumnezeieşti de gând, de cuvânt şi de purtare.
    2 – Şaimanderii, (zeii încă activi), adică oamenii, Adamii, care se încăpăţânează să nu se întoarcă la Dumnezeu.Această categorie de oameni, Adami, nu vin din Astralul lui Dumnezeu, ci din lumile Zeilor,ultimele bastioane ale Oamenilor, Adamilor căzuţi, ale îngerilor căzuţi şi ale fiinţelor căzute ale naturii, fiinţe care nu vor să renunţe nici acum la poziţia lor de Zei fără de Dumnezeu. Duhurile lor descărnate, scheletice, putrezite şi mirosul lor dar îndeosebi răutatea lor, îngrozesc.Aceştia sunt Zeii cu care slugile lor de azi"maeştrii spirituali" păcălesc pe foarte mulţi români…
    Misiunea Romaniei-.Nicolae Eugen Gasca.

    RăspundețiȘtergere
  33. În ce tip de suflet, trup şi aură vin şaimanderii
    Această categorie de Oameni, Adami rebeli, sunt aduşi prin adulter, curvie sau preacurvie, adică de şamparani care şi-au defectat, îmbolnăvit sufletul, trupul şi aura lor prin împreunarea cu unul sau cu mai multe suflete, trupuri şi aure foarte bolnave. În acest fel, prin legea atracţiei universale, ei aduc prin practici sexuale bolnave, nedrepte, ne-bune, duhurile pe moarte, bolnave, nedrepte, nebune. Prin astfel de contacte, de părtaşii intime ale românilor prin sufletul, trupul şi aura lor, interzise, ei aduc fiinţe interzise pe teritoriul românesc actual. Aceste fiinţe sunt şaimanderii, cei pe care îi cunoaştem sub numele de diavolul şi satan. Sufletul, trupul şi aura lor nu este de tip românesc Hristic-Mariano-Andreic, iar între sufletul, trupul şi aura lor, şi teritoriul actual românesc nu există nicio legătură. Sufletul, trupul şi aura unui şaimander, sunt alcătuite din bucăţi din sufletul,trupul şi aura şamparanilor, românii păcăliţi pe Pământ şi ajunşi în iadurile din lumile lor. În acest tip de vehicul diavolesc, satanic, lipsit de interiile DOMNULUI, Dumnezeu făcut Hristos, de interiile Marianice, de interiile Andreice de interiile sfinţilor şi de interiile celor 3 ţinuturi româneşti, denotă un singur lucru: INVAZIE…
    Modelul de comportament al şaimanderilor
    Aceşti semeni ai noştrii încă rebeli, care se comportă încă anti-dumnezeiesc în ceruri, intră pe teritoriul românesc într-un mod ne-Hristic, ne-Marianic, ne-Andreic, ne-Sfinţit, într-un model de suflet, trup şi aură nefiresc, neromânesc, opus modelului românesc Hristic-Mariano-Andreic. Tipul de comportament al acestor dumne-zei anti- Dumnezeu în ceruri, comportament pe care îl dezvoltă pe teritoriul românesc, prin modelul de suflet, trup şi aură ne-Hristic şi ne-românesc, este anti-Hristic şi anti- românesc. Perturbările, pagubele nespus de mari şi multe din acestea sunt de neremediat, aduse de şaimanderi atmosferei, climatului energetic la nivel de familie, şi la nivelul Marii Familii Româneşti, denotă un singur cuvânt: GENOCID. Iar sclavia celor 3 generaţii de români actuali, şamparani şi sâmtemii, minţirea lor, deposedarea lor de pământuri şi de bunuri, infectarea apei, aerului şi mâncării românului cu otrăvuri, menţinerea lui în mizerie, sărăcie şi boală, tot genocidul acesta făţiş, denotă un singur lucru: DEPOPULAREA ROMÂNIEI. Acest plan ANTIHRIST, vizează întreg Pământul. Depopularea Pământului de şamparani şi popularea lui cu o altă stirpe: dumne-zeii fără de Dumnezeu, împreună cu toţi fii şi fiicele lor, sâmtemiile.
    Misiunea Romaniei-Nicolae Eugen Gasca.

    RăspundețiȘtergere
  34. Cititi pe situl acces direct si pe romania tv astazi a fost cutremur in noua zeelanda de 7,4

    RăspundețiȘtergere
  35. Cernerea , mai este si o curatare a planetei ce isi face intrarea pe Noul taram al Fagaduintei..Bucurati-va timpul este aproape de final.
    Pamantul se va cutremura,apele vor da inapoi,muntii se vor prabusi,Dumnezeu Tatal face curatenia pe pamant.Neghina se va strange si va fii aruncata afara de pe teritoriul noului PAMANT.TOTUL SE VA CURATI PE PAMANT,PLEAVA VA FII ARUNCATA IN FOC.
    Sunt scrise in Apocalipsa.

    RăspundețiȘtergere
  36. Valeriu nu pleca de pe acest Blog mie chiar îmi plăceau postările tale și sincer am aflat multe lucruri de la tine cred că și alții îmi împărtășesc aceleași fonduri.Nu te supăra așa de repede .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.34

      Este greșit să convingem oamenii?

      2Corinteni 5:11, SCC: “Cunoscând deci frica de Domnul, convingem pe oameni; iar noi am fost arătaţi lui Dumnezeu, dar sper să fim arătaţi şi în conştiinţele voastre”.

      Mulți oamenii încearcă să convingă pe oamenii din firea lor sau călăuziți de înțelepciunea firească, alți spun că: “ei nu încearcă să convingă pe nimeni”, alții spun că Duhul convinge, și nu ei, atunci care este realitatea?

      Apostolul Pavel inspirat de Dumnezeu spune în 2Corinteni 5:11, SCC: “Cunoscând deci frica de Domnul, convingem pe oameni; iar noi am fost arătaţi lui Dumnezeu, dar sper să fim arătaţi şi în conştiinţele voastre”.

      Arătând că cei cu frică de Domnul Isus, conving pe oameni cu ajutorul Spiritului Sfânt spre căință, credință și adevăr.

      În limba greacă apare: “peitomen” care înseamnă: a convinge, a fi persuasiv, a concilia, a îndupleca, etc. Alte forme ale cuvântului mai apare și în Fapte 12:20; Matei 27:20, etc.

      În Fapte 18:4, ni se relatează: “Iar în sinagogă discuta în fiecare sabat, şi convingea şi pe iudei şi pe greci”. Iată apostolul Pavel călăuzit de Spiritul lui Dumnezeu, convingea oamenii prin discuții ce le purta cu iudeii și grecii. Astfel această convingere venea de la Dumnezeu prin Spiritul Sfânt prin oameni, așa cum este scris: “Dar cum au să cheme pe Cel în care nu au crezut?

      Şi cum au să creadă în Cel de care nu au auzit? Şi cum au să audă fără predicatori? Şi cum au să predice dacă nu au să fie trimişi?

      După cum a fost scris: Ce plăcute sunt picioarele celor binevestind Evanghelia păcii, celor binevestind cele bune! Dar nu toţi au ascultat de Evanghelie.

      Aşadar credinţa este din auzire, iar auzirea este prin cuvântul lui Dumnezeu. Dar eu zic: oare nu au auzit? Desigur, glasul lor a ieşit peste tot pământul, şi cuvintele lor până la marginile pământului” (Romani 10:14-18, SCC).

      Iată credința dintr-un om vine auzind predica unui alt om, care este trimis de a predica de Domnul Isus, și care predică Cuvântul lui Dumnezeu, nu filozofi omenești sau răstălmăciri.

      Evanghelia predicată de ei este prin Spiritul Sfânt (1Petru 1:12), este un Cuvânt ieșit din gura lui Dumnezeu (în greacă rhema) și transmis oamenilor prin evanghelizatori.

      Aceștia vorbesc în locul lui Dumnezeu (2Corinteni 5:18-20), ei sunt descriși de Biblie astfel:

      „Pentru că noi nu suntem ca cei mulţi, speculând cuvântul lui Dumnezeu; ci ca din sinceritate, ci ca din Dumnezeu, înaintea lui Dumnezeu, vorbim în Christos” (2Corinteni 2:17, SCC).

      Prin urmare, când suntem călăuziți de Dumnezeu nu este greșit să-i convingem de oameni, imitând exemplul lui Christos (Luca 24:32,Luca 24:44-45) și al lui Pavel, a cărei lucrare este descrisă în Fapte 17:2-4,SCC: “…a discutat cu ei din Scripturi; explicând şi dovedind că Christosul trebuia

      să sufere şi să învie dintre morţi; şi că Acesta este Christosul, adică Iesus pe care eu vi-L vestesc. Şi unii dintre ei au fost convinşi, şi s-au alăturat lui Pavel şi lui Sila; precum şi mulţime multă dintre grecii evlavioşi, şi nu puţine dintre cele dintâi femei”.

      Acum urmează să te analizezi personal, să vezi dacă ai fost convins de Dumnezeu prin servitorii Săi, prin Evanghelie. Și dacă da, să te întrebi sincer: convingi și tu la rândul tău pe alții?

      Ceri tu înțelpciune de la Dumnezeu (Iacob 1:5), pentru a convinge și tu pe la alții spre viață veșnică?

      Ștergere
    2. Ceri tu înțelpciune de la Dumnezeu (Iacob 1:5), pentru a convinge și tu pe la alții spre viață veșnică?

      Daa frumos,o rugaciune mica dar importanta.. si totusi ca sa conving pe altii spre viata vesnica,trebuie sa fiu o lumina in lume,sa ma deosebesc de lume.
      Degeaba eu ii spun daca vede in mine,ura,rautate,curvie,preacurvie ,betie,mândrie,...etc...ce o sa zica persoana respectiva ..
      Degeaba ma cheama cineva la Dumnezeu cu jigniri,vorbe urate,ura si rautate,judecata ..
      De aia trebuie sa fim Lumina in lume ,sa ne deosebim de lume,sa iesim din lume.sa vada ca într-adevăr ii slujim lui Dumnezeu viu care exista cu adevarat si care dupa moartea fizica exista viata .o viata vesnica ..
      In ziua de azi atata ura exista intre oameni,,atatea jigniri,,atata invidie,,atata rautate ..nu mai ai incredere in nimeni,alte cazuri chiar si fratii se cearta intre ei pt o mana de pamant (banii ochiul dracului).
      IISUS ne.a poruncit sa .L iubim pe Tatal din toata inima si cu tot cugetul nostru ,si sa ne iubim vrasmasii (a zis vrasmasii caci stia Iisus,ca daca ne iubim vrasmasii ,pe cei de langa noi,nici nu se putea sa nu.i iubim)

      Ștergere
  37. Sfaturi in caz de cutremur :


    1) Oricine care pur si simplu "se apleaca si se acopera" cand cladirile se prabusesc, este zdrobit si ucis. De fiecare data, fara exceptie. Oamenii care se pun sub obiecte, ca birouri sau masini, sunt intotdeauna zdrobiti.
    2) Cainii, pisicile si copii mici sunt uneori in mod natural ghemuiti in pozitia fetala. Si tu ar trebui sa faci la fel in caz de cutremur. Este un instinct de supravietuire natural. Poti supravietui intr-un mic gol. Du-te langa un obiect, langa o canapea, langa un obiect mare si voluminos, care se va comprima intr-o oarecare masura, dar care va lasa un gol langa el.
    3) Cladirile din lemn sunt cele mai sigure cladiri in timpul unui cutremur. Motivul este simplu: lemnul este flexibil si se misca cu forta cutremurului. Daca acea cladire din lemn se prabuseste, sunt create mari goluri de supravietuire. De asemenea, cladirile din lemn au mai putina greutate concentrata care se poate prabusi. Cladirile din caramizi se vor sparge in caramizi individuale. Caramizile vor cauza multe rani, dar mai putine trupuri zdrobite decat lespezile din beton.
    4) Daca esti in pat, pe timp de noapte si apare un cutremur, pur si simplu rostogoleste-te jos din pat. Un vid de siguranta va exista in jurul patului. Hotelurile pot obtine o rata mai mare de supravietuire in cutremure, daca pun un semn pe spatele usii fiecarei camere, spunandu-le ocupantilor sa se intinda pe podea, langa baza patului, in timpul unui cutremur.
    5) Daca apare un cutremur in timp ce te uiti la televizor si nu poti scapa usor iesind pe geam sau pe usa , atunci intinde-te jos si ghemuieste-te in pozitie fetala, langa canapea sau un obiect mare.
    6) Toti care se aseaza sub usa de la o intrare cand cladirea se darama sunt omorati. Daca stai sub o usa de la o intrare si tocul usii cade inainte sau inapoi, vei fi zdrobit de tavanul de deasupra. Daca tocul cade in parti, vei fi taiat in doua de intrarea usii. In oricare din cazuri vei fi omorat.
    7) Niciodata sa nu mergi la scari. Scarile au un moment de frecventa diferit (se leagana separat de partea principala a cladirii). Scarile si restul cladirii se lovesc reciproc in continuu, pana cand are loc prabusirea scarilor. Oamenii care se duc pe scari inainte sa se prabuseasca, sunt ciopartiti de treptele scarii. Sunt mutilati oribil. Chiar daca imobilul nu se prabuseste, nu mergeti pe scari. Scarile sunt cea mai de asteptat parte a cladirii de a fi avariate. Chiar daca scarile nu sunt prabusite de cutremur, s-ar putea prabusi mai tarziu, cand ar putea fi aglomerate cu oameni. Ar trebui intotdeauna sa fie verificate chiar daca restul cladirii nu este avariat.
    8) Mergeti langa zidul exterior al cladirilor sau in afara lor daca este posibil - este mult mai bine sa fi langa exteriorul unei cladiri decat in interior. Cu cat esti mai in interior fata de perimetrul exterior al cladirii, cu atat este mai mare probabilitatea ca drumul tau de scapare sa fie blocat.
    9) Oamenii din interiorul vehiculelor sunt zdrobiti cand soseaua de deasupra cade intr-un cutremur si le zdrobeste vehiculele; ceea ce s-a intamplat cu lespezile dintre puntile de trecere ale Autostrazii Nimitz. Victimele cutremurului din San Francisco au stat in interiorul vehiculelor. Au fost toti omorati. Ar fi putut cu usurinta sa supravietuiasca iesind afara si intinzandu-se langa vehiculele lor, spune autorul. Toate masinile zdrobite au avut goluri de aproximativ 1,5 m langa ele, cu exceptia masinilor care au avut coloane cazute direct peste ele.
    10) Am descoperit, in timp ce ma taram inauntrul unei institutii ziaristice si al altor institutii cu multa hartie, ca hartia nu se taseaza. Se gasesc goluri mari in jurul teancurilor de hartie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pt postare...dar cred ca in caz de un cutremur,in acel moment de panica ,frica ,cred ca nu stiu cum voi reactiona.cred ca primul lucru ce imi va trece prin minte il voi face. Din pacate cam toti oamenii in acele momente nu mai stau sa gandeasca ,care ar fi decizia cea mai potrivita .

      Ștergere
    2. Primul lucru Adyna este sa nu fugi, sa ramai pe loc . E regula nr. 1 .

      Ștergere
    3. Eu cred ca asta as face in caz de cutremur :sa fug!!! Eu stau la casa de va fi cutremur ,fug in curte.,dar daca voi fi in alta parte nu stiu cum voi reactiona..
      Am prins un cutremur ,a fost cand eram mica,(nu mai stiu cati ani aveam ,oricum cu 20de ani in urma )atunci stateam la bloc ,am văzut cum se misca candelabru,bibelourile si sa stii ca nu am fugit niciunde . Sper sa pot sa tin cont de sfaturi,multumesc multtt

      Ștergere
  38. Iată principalele date,principalele informaţii culese prin intermediul clarvederii directe în răstimpul a 15 ani, date suficiente pentru a elucida prin răspunsuri, întrebările care ne macină cu privire la locul de unde venim, locul în care suntem, locul unde mergem de aici, şi la cele 3 identităţi ale noastre din aceste 3 locuri:
    - Sunt 3 locuri diferite de unde se vine, se coboară pe teritoriul românesc actual
    - Sunt 3 categorii de fiinţe diferite, aflate azi pe teritoriul românesc
    - Sunt 3 tipuri diferite de suflet, trup şi aură în care se îmbracă cele 3 categorii de fiinţe
    - Sunt 3 tipuri diferite de comportament, influenţate de cele 3 tipuri de suflet, trup şi aură îmbrăcate de cele 3 categorii de fiinţe
    - Sunt 3 scopuri diferite, pentru care cele 3 categorii de fiinţe diferite,vin din 3 locuri diferite, îmbracă aici 3 tipuri diferite de suflet, trup şi aură de român, şi se comportă prin acestea în 3 moduri diferite.
    Sârgul şi de ce nu, excesul de zel depus pe teritoriul românesc de către toate cele 3 categorii pe timpul unei vieţi, denotă clar 3 misiuni… De găseşti ochii care sa vadă şi priveşti prin tipul de clarvedere directă populaţia pestriţă de azi de pe întreg teritoriu românesc, stabileşti după ani de studiu că azi, aici, există 3 categorii de fiinţe, care vin din 3 locuri diferite, în 3 modele, tipuri diferite de suflet, trup şi aură, care le imprimă 3 modele, tipuri diferite de comportament, prin care influenţează în 3 moduri diferite, Marea Familie Românească, România, adică teritoriul actual alcătuit din cele 3 tărâmuri româneşti.
    Prezenţa pe teritoriul românesc actual a 3 categorii de fiinţe, străine una de alta ca esenţă şi comportament, ne arată 3 scopuri străine unul de altul,3 misiuni cu totul şi cu totul străine una de alta.
    1 – Şamparanii (zeii dezactivaţi), adică oamenii, Adamii întorşi la Dumnezeu.
    - locul de unde se coboară pe teritoriul românesc – Astralul, adică Lumea De Aşteptare.
    - categoria de fiinţe coborâte pe teritoriul românesc – Oameni, Adami căzuţi de demult din Lumea Şcoală De Îndumnezeire a lor prin trupul duh. Toţi aceşti Adami s- au amăgit de demult şi poftind să fie dumne –zei fără de Dumnezeu nu au fost. Ei au alcătuit lumi şi creaţii, prin duhul lor lipsit de Dumnezeu, înainte să apuce să se îndumnezeiască în trupul lor duh. Astfel, lumile lor şi creaţiile lor lipsite de Dumnezeu în alcătuirea lor, au început să se stingă, să moară.Duhurile acestor dumne-zei, lipsite de Dumnezeu, au început să se defecteze, să se descompleteze, să piară, adică să moară.
    Misiunea Romaniei-Nicolae Eugen Gasca.

    RăspundețiȘtergere
  39. Îngroziţi de ceea ce au făcut şi speriaţi de deteriorarea trupurilor lor duh, au conştientizat că trebuie să înceteze să mai folosească duhul lor în scopuri total nedumnezeieşti. Trupul lor duh lipsit,descompletat în ceruri de Dumnezeu, de semenii din familie şi de semenii din alte familii, prin stricarea părtăşiei dumnezeieşti cu ei, se reumple pe Pământ, prin sufletul, trupul şi aura de român, cu Dumnezeul din ceruri, coborât pe Pământ, în suflet, trup şi aură, cu semenii din ceruri coborâţi pe Pământ în suflet, trup şi aură, în familie, şi cu semenii din ceruri coborâţi în suflet, trup şi aură de român, în alte familii. Această categorie de oameni, Adami care au renunţat la poziţia lor apostată de dumne-zei fară Dumnezeu şi îşi vindecă trupurile lor duh îmbolnăvite în ceruri, prin acumulare de Duh Sfânt pe Pământ prin suflet, trup şi aură de român, poartă numele de şamparani. Tradus în limba vorbită în ţinutul material românesc, acest cuvânt, şamparan, înseamnă zeu – dezactivat.
    Tipul de suflet, trup şi aură îmbrăcat de şamparani Şamparanii sunt aduşi prin naştere, de către fiinţe similare în ceea ce priveşte alcătuirea sufletului, trupului şi aurei, şi în ceea ce priveşte modul de comportament prin acest tip, model de vehicul unic, românesc. Toţi cei care îmbracă tipul,modelul de suflet, trup şi aură Hristic-Mariano-Andreic, au parte de un model perfect de vehicul, prin care îşi pot vindeca trupul duh doar prin câteva coborâri, încarnări pe teritoriul românesc. Am observat de-a lungul anilor de studii atente prin clarvedere, că eficienţa maximă a acestui tip de vehicul românesc (compartimentat în 3 structuri - suflet, trup şi aură), este dată de faptul că sunt alcătuite, vegheate permanent şi întreţinute, reparate pe timpul unei folosiri a lor de către Omul ce le împrumută pe timpul unei existenţe.Misiunea Romaniei-Nicolae Eugen Gasca.

    RăspundețiȘtergere
  40. https://www.scribd.com/doc/34221090/EUGEN-NICOLAE-GISC%C4%82-MISIUNEA-ROMANIEI-OBSERVAT%C4%82-PRIN-CLARVEDERE

    RăspundețiȘtergere
  41. Valeriu, care sant acele doua persoane cu capacități intuitive, tu si dna Maria ?
    Nu-i corect sa ridici mingea la fileu fara sa joci asa ca astept sa ma lamuresti !

    RăspundețiȘtergere
  42. Noua Zeelanda;Christchurch= biserica lui Cristos.ora locala: 00.02.ptiuuu măi sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  43. http://www.alternativenews.ro/2016/11/informatii-trecute-sub-tacere-de-presa-centrala-razboiul-este-iminent.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  44. Fratilor de pe acest Blog :Daca ne unim in "Credinta"Nimeni nu ne poate "Dezbina"Asa sa ne ajute "Bunul Dumnezeu Amin "Dan"

    RăspundețiȘtergere
  45. Pentru fricosii care intra aici doar pentru a-si hrani frica!In urma cutremurului din Noua Zeelanda a murit un om si acela roman. Deci credinta celor care vor sa fuga sau se bucura ca un eveniment nu este la noi ci in alta tara nu prea ii sustine!

    Frica te gaseste si insoteste oriunde ai fi, chiar si dincolo de moarte."Mori" in frici,traiesti si dincolo tot in frici! Asa cum esti AICI asa vei fi si DINCOLO,ba chiar mai rau fiindca atunci nu vei mai fi inconjurat de constiinte diferite ca sa te poti redresa ci constiintele care te inconjoara sunt exact ca a ta.Vei merge in dimensiunea cu frecventa de vibratie care ai avut-o pe Pamant,stii cum se spune;CASA DOMNULUI MULTE LACASURI ARE"!Ai vibratie inalta mergi in "Rai" ai vibratie joasa ramai in jurul Pamantului si bantui pe "aia" care crezi tu, ca, ti-au facut rau.

    Deci ce vei face cu frica ta,fiindca este o energie creata e tine si intretinuta de stirile din exterior?

    Inc-odata spun;Raiul si Iadul sunt in interiorul nostru,funtie de cum ai ales sa-ti traiesti viata aici asa vei trai si dupa moarte.Cei care refuzati acest ADEVAR ACUM,macar sa vi-l amintiti cand veti trece dincolo fiindca va va ajuta!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  46. Fata Draga D , in mare parte iti dau dreptate , in legatura cu "fricile " care hranesc pe cei "cazuti" .
    Dar RAIUL si Iadul nu sunt in interiorul nostru , ci sunt niste locatii FIZICE , si nu metaforice asa cum crezi tu .
    Eu te inteleg , ai citit ce stim noi ca ai citit , dar tu faci abstractie de cele ce lea lasat IISUS HRISTOS dupa Inaltarea Lui la CER.
    Adica , sa traim o viata dupa invataturile lui pre Sfinte , sa ne SPOVEDIM de pacate , si sa ne Impartasim cu TRUPUL si SANGALE lui , care este prezent in Sfanta EURAHISTIE .
    Aceasta este Calea care duce catre ELIBERAREA de [Matrix ] asa cum crezi tu , sau ELIBERAREA de "jugul " satanei , asa cum o credem noi Crestinii.
    Mare Pacatos

    RăspundețiȘtergere
  47. http://stirileprotv.ro/stiri/international/cutremur-cu-magnitudinea-7-resimtit-in-nicaragua-si-el-salvador-s-a-emis-alerta-de-tsunami.html

    RăspundețiȘtergere