miercuri, 30 noiembrie 2016

UN CUTREMUR USOR INTENS ! EXTRATERESTRII INTERVIN ! POSIBIL ÎN ZONA VRANCEA !

                                    30 Noiembrie 2016 ora 14,15 după amiaza !

                                              Dragii mei,  

În aceasta după amiaza, m-am odihnit puțin ,dar fara sa adorm. 
Si stand cu ochii închiși ,vedeam printre OZN-urile care invadase atmosefera, vedeam o incapere chiar lângă  dreapta mea, o încapere mobilată , in care lucrurile s-au zgalțâit usor, ca o smuncitură si s-a oprit in clipa urmatoare.
In aceeasi clipă dragilor, vad în interiorul Pământului, lângă mine la doar 3 metri, vad doi Extraterestri de culoare gri deschis, nu aveu mai mult de 1,20- 1,30, care pur si simplu tineau cu bratele lor, cu umerii lor, PĂMÂNTUL care incepuse a se cutremura.
 Image result for extraterestri
Le vedeam chipurile schimonosite, din pricina forței pe care o depuneau ca sa țină Pământul,pentru ca acesta ,sa nu se cutremure puternic.
Dragii mei, orice s-ar spune,EXTRATERESTRII sunt Prietenii omenirii, si vor sa salveze omenirea de la AUTODISTRUGERE.
Faptul că, sunt si la ei, semeni ai lor care vor raul omenirii, este adevarat. Dar acestia sunt foarte puțini,în comparatie cu cei foarte multi,care ne sunt Prieteni cu adevarat.  
Asa arată cei răi,care vor răul omenirii:
 Image result for extraterestriImage result for extraterestri
Dragii mei, este posibil sa auzim de un Cutremur usor mai intens, dar fara urmari grave, posibil in zona VRANCEA.
Toate aceste Cutremure mici,au rolul de a reaseza Pământul ,si nicidecum ca, ar anticipa un altul catastrofal.
Chiar vă rog Prieteni dragi, sa nu intrati in panica ,indifderent ce s-ar spune prin mass media, ca ar urma un Cutremur catastrofal in România.
Iata Dovada ca nu va urma încă:

CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA ...

https://plus.google.com/.../posts/SJ9P3K9wqz...
Sep 17, 2016 - CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA CURÂND ! CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA CURÂND !

Sunt sigură că atunci când va veni, vom fi anunțati dinainte si vom sti ca sa ne păzim.
Eu sunt si voi fi aici pentru voi toți, si vă voi informa exact asa cum primesc MESAJELE de la DUHUL CEL PREA SFÂNT.
                                         Cu dragoste,Maria. 

P.S.
Urmatorul articol,va fi despre multe civilizatii care se afla deasupra noastra,dincolo de nori !

81 de comentarii:

  1. Asta inseamna ca este posibil ca in timpul cutremurului in Vrancea sa apara si Oznuri in atmosfera..Unii ar spune ca vor aparea ET pana de Craciun,ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce parere aveti despre mesajul "cutremur al patimilor noastre in luna martie" ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Numai DUMNEZEU ne iubeste si ne ocroteste cu FIUL si cu SF.DUH, cu ingerii si sfintii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumim, doamna Maria, speram sa Rămâneți sănătoasa alături de noi si sa ne atenționați cand e un pericol real pentru România.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca va atenționează de un pericol ce o să faceți?cu ce o să vă ajute?nu înțeleg logica asta cu a ști dinainte,ce puteți schimba oameni buni?

      Ștergere
    2. Pai ne ajuta, Anonim 30 noiembrie 2016, 21:38. In primul intelegem ca trebuie sa ne indreptam si sa avem o credinta mai mare. Pe urma putem sa fim atenti sa ne ferim. Uite in Italia, ultima data oamenii au fost atentionati si astfel nu au fost victime. Deci este important.

      Ștergere
    3. Credința puteți să o aveți fără să fiți fortuiti de teama ca se va întâmpla ceva rău,credinta o ai sau nu,e simplu si apoi dacă este să mori mori oricând ,oriunde la fel si daca e sa supraviețuiești.Respect părerile însă mă mira argumentele cu care veniți!

      Ștergere
    4. bravo anonimule !i-ai raspun foarte logic strict si promt la subiect. si cu ocazia asta am sa-i dau si eu un raspuns acesteia.......... daca avem credinta nu trebuie sa ne fie frica de moarte ci cu ce suflet vom parasi aceasta lume prim ce am facut daca am reusit sa fim mai buni mai spirituali daca am evoluat..............

      Ștergere
    5. Foarte corect si deja nu ar trebui să vorbim în acest caz de teama ci mai degraba de o autoanaliza si in acelasi timp o asumare a tot ce am făcut bun si Rau.Degeaba mă căiesc si ma rog la Dumnezeu să mă ierte și peste 5 minute o iau de la cap cu gânduri rele,etc care nu îmi fac cinste.Deci să avem puterea să fim noi să ne acceptăm cu bune si rele si după va veni si schimbarea.

      Ștergere
    6. N-ati inteles, din pacate mesajul meu.
      Era doar o încurajare pt. D-na Maria să fie sănătoasă si continuie să facă ceea ce face acum: să scrie mesajele primite de la Sf. Duh.
      Nu era vorba nici de teamă si nici de credință slabă. Stiu si eu că d-na Maria nu poate preciza exact locul si data, doar dacă i se dezvaluie. Deci mesajele sunt bune pentru cei ce li se îngăduie să le înțeleagă.
      Dumnezeu are planuri cu fiecare dintre noi.

      Ștergere
  5. Sa Multimim cu totii LUI Dumnezeu pt aceasta !

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria, dar puteti comunica cu ei , va este permis ?
    I-ati mai intrebat vreodata despre tara noastra , despre gasirea unei solutii medicale de vindecare de cancer, despre faptul ca Romania nu trebuie tarata in razboaiele altora?

    Va pot spune ei cate ceva din ce noi nu stim si inca nu am descoperit inca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar d na Maria, întrebați despre țara noastră ce ne așteaptă în viitor

      Ștergere
    2. Și spuneti ne și noua

      Ștergere
    3. Nu vi se pare ca e prea multa rătăcire în prezent?,chiar credeți ca răspunsurile adevărate pot veni de oriunde sau doar numai de la Dumnezeu? sau oare ne prefacem ca suntem credincioși ori habar nu avem ce e cu noi?. Cine dorește răspunsuri la toate nu le găsește rătăcind ci doar iubindu-L pe Dumnezeu poate afla orice răspuns oricât de complex ar fi,dar trebuie sa ne folosim și noi psihicul puțin sa ne dorim cu adevarat. Fără iubire de Dumnezeu și de Adevăr omul rămâne o simpla ființă care nu are o origine clara și nici destin. Dar ca o paranteza poate fi spus ca omul în general este atât de gresit informat încât chiar dacă ar găsi adevărul dorit tot nu îl accepta întrucât i se pare ca nu-i pe placul sau.

      Ștergere
    4. Mă bucur că dintr-o lume în care anormalitate a a devenit normalitate mai exista oameni care n și-au vândut sufletul și mintea din nefericire ușor ,ușor se va pierde din ce in ce mai mult umanitatea si tot ce tine de suflet si gândire rațională.Felicitari celor care mai sunt verticali si postează pe acest blog,anonim 30 noiembrie 21.00

      Ștergere
  7. Dna Maria, nu cred ca ei au vreo putere ca sa împiedice cutremurele. Singurul care poate este Dumnezeu. El le îngăduie ca noi sa ne trezim din răutatea in care trăim. Desi Sunt atâtea semne ca sfârșitul e aproape, nimeni nu ia atitudine,din contra ne afundăm din ce in ce mai mult. De ce susțineți ca trebuie sa credem in extratereștri cand însuși Biblia ne spune sa nu ne încredem in ei? Se vor ridica multi prooroci mincinoși.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aseară a fost la C.Brancu o emisiune cu OZN-uri , a fost în direct si d.na Maria .În seara aceasta o sa fie continuarea .
    👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽💀💀

    RăspundețiȘtergere
  9. Îmi pare rău dar după mintea mea simpla consider că există o forță divina clar,iar extraterestru si tot ceea ce ne mai este dat să auzim nu consider că sunt de la Dumnezeu,parerea mea este că este tot mana malefică a cuiva fiind mai ușor să dai vina pe experimente în defavoarea omenirii pe extratereștri si nu am văzut să se pomenească nicăieri în biblie de extraterestri,este doar o părere atâta sper si îmi doresc binele să învingă pentru că suntem foarte manipulați si îndobitocit din punctul meu de vedere si asta de secole,nu e nimic nou

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai avem un msg cu un cutremur in Rom din sept cred!!! In acel mesaj chiar este clar in Rom

    RăspundețiȘtergere
  11. E posibil ca in max 2-3 zile sa fie
    unu de peste 7 dar nu cred ca in
    Romania; asta e asa un vag presentiment si nu o premonitie sau o informatie

    RăspundețiȘtergere
  12. Se vor arata la momentul potrivit si cu ajutorul dvs doamna Maria vom afla din timp! Ei au remediile pentru toate bolile pentru ca aceste boli incurabile cum le credem noi sunt rezultatele experimentelor lor facute in laboratoare speciale pe care doar anumiti oameni alesi le pot vedea si dvs puteti confirma pentru ca ati avut privilegiul de a fi printre ei! Stiu ca nu va lasa sa desconspirati anumite secrete pentru ca si mie imi apar in ceea ce cred eu ca sunt vise si simt mereu presiune si amenintari din partea lor iar dimineata am un gust ciudat ca si cum mi se dau anumite substante! Toata nadejdea o avem in dvs scumpa dna Maria!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cutremur a fost si astazi in Vrancea, de 3,8!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu ni s-a facut cunoscut pana unde s-a ajuns cu cercetarea stiintifica.Astfel OZN-irile nu sunt altceva decat creatie umana iar vedeniile despre extraterestrii sunt date de potrivnic.

    RăspundețiȘtergere
  15. In asta seara, suntem din nou cu AGENTUL VIP - ANTENA STARS !
    Va astept cu mare drag prin SKIPE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim,Maria!Te iubim!(cred ca sunt in asentimentul tuturor).

      Ștergere
  16. Hei , fratilor , prieten in această lume ne este doar singurul DUMNEZEU, si nu " îngerii căzuti " (et) , care nu i-L agreează , ci din contra.
    Mare Păcătos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare dreptate ai frate,doar Dumnezeu ne este alaturi.Si eu sunt un mare pacatos.Doamne ajuta-ne.

      Ștergere
    2. ET,sunt prietenii nostrii.Te vei convinge Mare Pacatos.

      Ștergere
    3. ET sunt niste draci daca exista .
      Desi zic ca nu exista asa ceva!!!
      Poate in filme exista !!

      Ștergere
    4. ADYNA, dracii exista si sunt draci! Sunt fiorosi si cumpliti,ei traiesc in focul IADULUI.
      EXTRATERESTRII EXISTA,si sunt tot ființe create de DUMNEZEU !
      Daca crezi sau nu, este alegerea ta!
      Cel care nu are CREDINȚĂ,care este complet ATEU,cu siguranță va cunoaste cum arata un drac,inainte de a pleca din asta viata. Dar nu-i va fi deloc usor. Inchipuie-ti un BOU sau TAUR,cum vrei sa-i spui, care si-ar schimonosi chipul si ar rânji la tine, si ar sta in picioare pe copitele din spate,iar cele din față au gheare lungi, fiind negru ca abanosul, si căruia focul nu-i face nimic,pentru ca ,focul e casa dracului.
      Nu doresc nimanui sa cunoasca un drac. Mai degraba un nevinovat omulet gri,care ne vrea binele.

      Ștergere
    5. Bai fratilor,draci suntem noi,de ce ii faceti pe extraterestrii draci?Cand de fapt raul e la noi?Sincer,nu va inteleg.

      Ștergere
    6. Cand am zis draci nu m.am referit la aia de care vb dvs.care traiesc in focul iadului,m.am referit ca nu sunt creatia lui Dumnezeu (daca chiar exista).
      Poate exista poate nu.nu pot sa zic ca exista caci nu am vazut sau nu scrie in Biblie de ei sa fiu sigura ca exista.
      Poate o sa traiesc si o sa vad de exista ,desi nu cred.
      Cred ca e sod sa cred ca exista ceva ce doar in filme am vazut :)

      Ștergere
    7. Crede si cerceteaza.

      Ștergere
    8. CARTEA 'CHEIA ADEVARULUI' Cand am ajuns,am intrat undeva cred ca tot o nava a fost.Si aici am putut vedea si citi pe un panou de lumina galbena rosiatica,cu litere romanesti in majuscule,si de o culoare albastra.Am citit;'Toate planetele sunt fiicele Entitatii Soarelui.Pe Pamant sunt mai multe stari.Pamantul,este o stare solida.Apa,este o stare lichida.Aerul,este o stare gazoasa.Focul,este o stare imponderabila si face parte din fluidul cosmic originar,adica este o Lumina Astrala,data de Dumnezeu,care purifica prin ardere.Este Sufletul Luminii. Dumnezeu a lasat ca pamantenii sa poata fi supravegheati si sa se poata face toate observarile necesare,din cele mai vechi timpuri.La inceput s-au facut prin Chivotul Sfant,ce se putea deplasa,apoi prin Cartea Sfanta,Biblia.Prin porunca lui Dumnezeu,s-a facut de pamanteni Chivotul si de Ingerii Curcubeului,care da semnale luminoase,dar unele erau de o intensitate speciala,ca pamantenii sa nu vada si sa nu inteleaga.Ochiul lui Dumnezeu a fost in fiecare loc,unde a fost Chivotul.Cand se va propovadui Evanghelia ni toata lumea spre informare la toate neamurile,atunci VA VENI HRISTOSUL.iN ACEST TIMP,MI-AM DAT SEAMA ca noi suntem intr-o nava,iar acest Zeu OSIRIS,a continuat sa-mi arate ca eu sa pot citi pe acel panou luminos.'

      Ștergere
    9. '-NAVELE INGERILOR,aveau si au posibilitatea sa stabileasca directia de zbor a altor nave construite de pamanteni care erau in apropierea lor.Puteau inregistra si asculta convorbirile lor si ale tuturor pamantenilor.Puteau sa cunoasca interiorul navelor vecine.Puteau sa opreasca in zbor nave adverse .Puteau sa faca ocupantii navelor adverse sa-si piarda cunostinta si sa rapeasca pamanteni pentru studiu.-Am ridicat mana ca la scoala si am intrebat cu ce fuctioneaza aceste nave.-Egreu de spus pentru tine,ca tu nu te pricepi,GEORGETA,DAR VOI INCERCA SA TE LAMURESC.Toate se deplaseaza cu energie de tip solar,ce degaja energie prin reactie MATERIE-ANTIMATERIE si UNDE GRAVITATIONALE,CE CREEAZA UN CAMP GRAVITATIONAL DEFAZAT FATA DE CEL TERESTRU.APOI APA,CARE ESTE HRANA DIN ATMOSFERA O LUAM SI FACEM SISTEM DE PROPULSIE,PE BAZA PROCESELOR ELECTROMAGNETICE FOARTE PUTERNICE.Noi Zeii,calatorim pe axa timpului si prospectam viitorul,pentru a ne asigura existenta si necesitatea programelor si evolutia biologica.Noi culegem informatii si le prelucram pentru viitor.'

      Ștergere
    10. 'Dar noi ne deplasam pe teritorii care sunt in stapanirea anumitor Ingeri,cum este Ingerul de Lumina Credinta si Coroana,aici de fata,care este tatal tau.Exista o colaborare intre noi,Ingerii din Luminasi Ingerii din suflet de om.Dumnezeu a poruncit aceasta colaborare.Puterea Ingerilor este foarte mare pentru voi si fata de puterea voastra fizica si mentala.Ei pot face ca unii sa fie prooroci,altii sa faca minuni,altii pot vedea spiritele,talmacirea liniilor.Sa fie clar pentru tine;PROOROCIILE NU SUNT FACUTE DIN VOIA OAMENILOR,CI DIN PORUNCA LUI DUMNEZEU.Am vazut niste fiinte omenesti,dar mai altfel.Aveau 1m.pana la1,3m.,erau inchisi la fata,erau ca africanii.Fata era maronie,ochii erau negri stralucitori,gura cu buze subtiri,capul era alungitin sus,parca era un gogoloi,cu picioare subtiri si maini subtiri.Am vazut ca toti aveau costume,salopete gri,cu numere pe spate.Cei mai inaintati in civilizatie,aveau costume gri cu nasturi metalici.Acelea erau receptoare prin care comunicau.Erua ca niste papusi lucitoare.Era asa de mare deosebirea fata de ce vazusem inainte,ca oamenii normali si frumosi si foarte inalti,toti blonzi cu ochii albastri.'

      Ștergere
    11. 'Am vazut o masinarie ciudata ce a coborat pe Pamant si i-au crescut niste picioare ascutite si plasate ca un cercDin aceasta nava s-au desprins ca niste papusi sau roboti si au coborat la o turma de cai salbatici,oi,capre,boi ca bivolitele.Am vazut ca au arucat ca o seriga,tinuta de un fir luminos ce se lungea in cate un animal.Apoi au despicat animalul cu un bisturiu.Ei erau asezati in jurul animalului si fiecare avea treaba lui.Acoborat cate o punga stravezie si in fiecare puneau cate un organ.Apoi am vazut ciuperca masinarie ca si-a strans picioarele si a diparut in vazduh.'Apoi am vazut alta nava,ca o farfurie,foarte mare,argintie,cum a rapit o femeie si un barbat.Mi s-a spus ca aceste studii,sunt necesare pentru orasele subterane si aeriene,impotriva atacurilor nucleare,pentru a vedea rezistenta tesuturilor iradiate puternic.Mi s-a spus ca au mai fost oameni rapiti la care li s-a implantataparate minuscule si au fost supravegheati in continuare.Toate aceste studii sunt facute de Ingerii aerieni si de Zeii subterani.Apoi am plecat cu Ingerul sa-mi arate CARTEA SFANTA A VIITORULUI.'

      Ștergere
  17. V-am urmarit si in 29.11.2016 si va astept cu drag si in aceasta seara,cu stima aceeasi Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
  18. Adevarul care vine de la Duhul Sfant,l-au primit foarte putini Oameni,unii dintre ei sunt Sfintii pustnici si asta dupa o viata foarte stricta,dusa in credinta in DUMNEZEU post si rugaciune.Aceste mesaje care vin de la extraterestri,sunt de la cei intunecati.Aveti mare grija,nu va jucati cu focul ca nu stiti ce planuri malefice are satana pentru a ne distruge sufletele;acesta fiind unul dintre ele,pe langa ecumenism,ciparea populatiei,vaccinuri cu nanocipuri,etc.Acceptarea extraterestrilor ca salvatori,ne face sa ne indepartam de mantuirea pe care numai Domnul IISUS HRISTOS ne-o poate da.Cuvantul Lui ne spune foarte clar:"Eu sunt Calea,Adevărul şi Viaţa.Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine."(Ioan 14:6).Frica pe care Oamenii o au,inclusiv de cutremur,e de la slaba credinta in DUMNEZEU,asta insemnand ca sunt caldicei si asteapta salvarea (trupului si nu a sufletului)de la altcineva."Astfel, fiindcă eşti căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea."(Ioan 3:16).Asa ca nu asteptati salvarea de la nimeni altcineva,ca va inselati.Domnul sa ne Lumineze!

    RăspundețiȘtergere
  19. Maria,de-ar fi sa fii cu noi in fiecare seara,oricum si oriunde!

    RăspundețiȘtergere
  20. LA MULTI ANI de ziua natonala tuturor romanilor de la Tisa pina dincolo de Nistru ,de pretutindeni din lumea larga-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. Am vizionat toate filmuletele despre OTROC VACESLAV,acolo găsiti dragii mei in detaliu cine sunt extraterestrii si ce vor face cu noi dacă debarcă pe pămînt.Ferească Dumnezeu ce ne asteaptă, extraterestrii care respectă legea Divină nu vor debarca.Biblia spune de draci că sunt potrivnicii nostrii,nu cumva ăștia sunt dracii? Vizionati aceste filmulete si vă veti lămuri cu multe lucruri din clarvederile acestui ingeras de copil.Documentarea este completă si poti intelege tot ce se intîmplă acum in lume.Veti vedea pretul plătit de cei ce vor intra in navele lor să fie scăpati de boli.Maria te rog publică acest mesaj nu-l sterge,nu ar fi prima dată cind îmi faci asta desi nu te-am jignit cu nimic.Otrocul este ca si tine clarvăzător, si am fost socată de ce am vizionat.Multumesc anticipat dacă îl publici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut toate filmele cu Otroc Vaceslav si asa este,are dreptate in privinta extraterestrilor,ca nu ne vor nicidecum binele.

      Ștergere
    2. Sunt si extraterstrii rai dar acestia vor veni la Armaghedeon cu nave laser albastru.Aceia vor omora tot ce vor prinde cu lasere.Acestia pozitivi vin sa ne ajute intai pentru cresterea credintei.Nu mai fiti speriati asa. Doamna Maria stie ce spune, nu v-ar face rau cu mana ei,Dimbotriva, vrea sa va ajute sa evoluati spiritual aveti incredere, totul va fii bine.
      Ingerul Mihail.

      Ștergere
    3. Ma bucur ca ati vizionat Otroc Veaceslav (inger rus). Distribuiti-l la cat mai multe persoane!

      Ștergere
    4. Și eu am văzut și citit despre viața lui scurtă și am rămas fără cuvinte.Oamenii merg în pelerinaj la casa părintească și la mormîntul lui,unde se roagă cu lacrimi în ochi.DS

      Ștergere
  22. In ziua cutremurului din 4 martie 1977 la orele 16: 30 aparuze un ozn pe cerul Moldovei poate prevestind acel cutremur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil la-i vazut numai tu,ca pana acum nu a mai spus nimeni de o asa gogomanie.gipsy.

      Ștergere
    2. Hai psst. Spunea asta marele ufolog Calin N. Turcu care a fost in imprejurimi in aceea zi. A dat si interviuri localnicilor. Mai citeste tata, citeste si fenomene din astea.

      Ștergere
    3. ,,ufologii sunt cei mai mari mincinosi,mai ales cei are se autonumesc,un adevarat ufolog apare odata la o suta sau chiar doua sute de ani,de la Joule Vernes nu a mai fost nimeni asa cunoscut.gipsy.

      Ștergere
    4. Da ma rog. Ce zici de Erik von Daniken? A fost mincinos? A scris si multe carti desi el lucrala USAF care Fortele Aeriene cenzura orice fenomen.

      Ștergere
  23. Sa speram ca cutremurul la care ma refeream la ora 20:00 sa fi fost cel de la 00 si ceva din Costa Rica care cu toate ca a avut doar 5 gr si ceva s-a resimtit puternic..
    Daca mai vine altul, Dumnezeu cu mila!

    RăspundețiȘtergere
  24. IONA, lasa-ma pe mine cu Prea Slavitul prieten DUMNEZEU, si rămâi tu prietenii tăi ET ,care atunci când vor veni ,i-i vor invita pe câți mai mulți oameni în navele lor pt "vindecari" de boli, (Sal Rachelle -Pământul în anii 2012-2030 ) si vor intra oameni cu suflet si vor iesi ZOMBI. Cam ăstia sunt prietenii tăi IONA.
    Mare Păcătos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios?Dar cine-i autorul acela necunoscut care face acele afirmatii?Chiar crezi tot ce se spune din partea adversarului?Ai grija ca te poate insela si pe tine,multi pretind in marea lor inselare ca extraterestrii ne vor raul.Nu este adevarat ei ne vor binele omenirii.Dumnezeu ni trimite din univers.Ia si reflecteaza mai mult in privinta studiului si nu mai "stropi"pe aici nu neadevaruri,caci ii duci in eroare pe multi.

      Ștergere
    2. Daaa? Dar cand Dna Maria a fost rapita de extraterestrii in navele lor a iesit tot asa Zombi cum pretinzi tu? Eu cred ca nu. A iesit intreaga si nevatamata. Auleouu m-ai dat pe spate cu asemenea afirmatii.Ia mataluta legatura live cu dna Maria sa te lamureasca in privinta aceasta ca de nu o sa ramai cu cosmarul extraterestrilor de a te transforma in Zombi mumificat.

      Ștergere
    3. Esti mai rau ca ala Crestin Ortodox, ala cand aude de extraterestrii zice ca sunt dracii.

      Ștergere
    4. Biblia si nici preotii nu pomenesc asa ceva . !
      Sa luam aminte !

      Ștergere
    5. Vor pomeni si preotii cand vor vedea cu ochii lor fiintele extraterestre,pana atunci ramane un mister si pentru ei.Da,ii vor vedea si ei,sa vedem ce vor mai zice atunci.ha,ha.Nici atunci nu vor crede ??Tot au sustinut sus si tare ca ei nu exista..")),ba mai mult i-a dus in eroare pe multi,si vor da socoteala.

      Ștergere
  25. Nenea Mare Pacatos,te impotrivesti adevarului,tu nu ai cum sa stii ca fratii nostrii sunt ca si noi o creatie a lui Dumnezeu,Dumnezeu este creatorul tuturor deci El i-a creat ca si pe noi,nu inteleg ce sunt cu atatea convingeri religioase ca extra,fac dreg,nu fac nimic rau bre,sunt creatii ni se vor alatura noua la timpul sfarsitului..Pentru ca timpul sfarsitului se apropie si vom convietui impreuna,ori in rai ori pe pamant tot cu ei vom fii la un moment dat ,,ooo,si ce ne vom juca cu ei ca sunt tare zglobii si jucausi.:)Maria stie ce spun.:)sunt precum niste copilasi inofensivi.Dar nu numai,multi sunt printre noi dar deghizati in carne si trup mai mici de statura evident.Si culmea credem ca sunt oameni :))deci ii recunoastem pe fratiorii nostri la nivel inconstient.Da,si isi vor da masca jos dar cand oamenii vor fii pregatiti si isi doresc sa ii vada.Altfel,vor sta prichindei ascunsi prin navele lor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Roamania inca este adormita,si tinuta sub papuc de mii de ani,de aceea si slaba credinta persista in continuare sub influenta raului.Suntem condusi de catre niste forte malefice din afara,macar poporul roman sa vada adevarul si sa iasa din orbire altfel o vor face alte popoare deja mult mai inteligente si avansate ca noi, si mie ca nu ne vom mai pogora nici la papucul lor sa ne "inchinam" asta va fii imaginea romaniei peste tot in lume.Adica un zero barat.Acum e timpul trezirii,si iesirea din somnul constiintei otravitoare ale cultelor satanice si politice.De nu,vom fii o natiune pierduta pe vecie.

    RăspundețiȘtergere
  27. 'Varsta Tanarului Iisus,era de 16 ani,cand a plecat din Alexandria impreuna cu Imparateasa Iudita a Esenienilor,si la sosirea inapoi,dupa ce a vizitat DACIA,ITALIA,TURCIA SI GRECIA,Tanarul Iisus aveavarsta de 21 de ani si sase luni,In Egipt a stat o perioada de 90 de zile.Aceasta perioada cat au stat in Egipt,Tanarul Iisus si-a petrecut-onumai in Piramida,intr-o singura camera,iar in aceasta camera venea un singur Fiu al Luminii,ce-i aducea cele necesare alimentatiei si singura ce il vizita era Imparateasa Iudita.Aceasta a inteles programul Lui si prin darul ei de cunoastere,a facut totul asa cum a avut porunca Dumnezeiasca.Din porunca ei,acest Fiu al Luminii avea grija de intretinerea Tanarului Iisus,a procurariimancarii si tot ce era necesar pentru Tanarul IisusDupa aceste 90 de zile,Imparateasa Iudita,impreuna cu Tanarul Iisus,au pornit din nou pe mare,dar de data aceasta au pornit spre Tibet.Tanarul Iisus a fost insotit tot de aceeasi formatie,adica cele 7 ambarcatiuni,Imparateasa Iudita cu razboinicii ei sicei tei cai ce au fost cumparati din Tara Romaneasca.a fost scris ca cei ce au vazut caii,se rugau in fata lor,pentru ca in Egipt nu erau cai in acel timp.'

    RăspundețiȘtergere
  28. 'TATAL CERESC,numit DUMNEZEU,a trmis pe Fiul Iisus in 3 locuri dupa Pamant.Aceste trei locuri sunt;DACIA,TARA ROMANEASCA NUMITA IN CER,ROMANIA NUMITA DE VOI,TIBET si a stat si a studiat in EGIPT,Aceste trei locatii,denumirea lor,este formata din 5 litere si sunt3 locatii.Aici mai vine Muntele Athos si Olimp,ce au 5 litere in compunerea lor.Bratul Crucii Telurice,ce uneste Estul cuVestul,adica ITALIA CU TURCIA,sunt doua tari ce au in compunerea numelui lor 6 litere,sunt 2de6.Acum vine al treilea 6 ce este in GRECIA,SI AICI SUNT 6 LITERE IN COMPUNERE.din italia va ramane SICILIA,ce are 7 litere,va ramane ROMANIA,ce are 7 litere si Muntele RETEZAT,tot cu 7 litere in compunere,deci2 de 7 vor fi inROMANIA.La acestea se mai adauga inca un 7,ce este SFINXUL DIN BUCEGI.Deci,in ROMANIA sunt 3 de 7,cele trei dimensiuni ce poarta numarul7.In plus la acestea se adauga Complexul Piramidal Giseh din Egipt.Deasupra acestui Complex Piramidal este proiectia Constelatiei Orion,sa stii ca lumina celor 3 stele ale centurii ORION,cad pe cele trei Piramide din Platoul Giseh.Semai adauga Lacul Nam Co/LACUL CERULUI/ din Tibet cu capitalaLhasa a Tibetului si Lacul Iahie.Numara literele si vezi ce gasesti.

    RăspundețiȘtergere
  29. 'IN OLIMP.Imparateasa Iudita cu cele 7 nave ale ei si Tanarul Iisus au pornit din Golful Napoli,spre Marea Tireniana,au iesit prin Stramtoarea Messina in Marea Ionica,din aceasta mare au mers pana au ajuns in Marea Mediterana,apoi in Marea Egee,aici au mers pina au ajuns in Golful Petalia linga Atena.Dupa oprirea in acest golf,Tanarul Iisus i-a spus Imparatesei Iudita sa se intalneasca la Athos,in Golful Hagian dupa 6 luni.Daca nu a ajuns timp de 6 luni in acest golf,Imparateasa sa se intoarca in tara ei,ca Tatal Ceresc a dorit ca El,sa fie langa Zeii din Olimp.Tanarul Iisus,a facut tabara timp de 30 de zile la Atena.Grecia a fost locul de traire a Zeilor din Grecia Antica In aceasta tara,sunt cele mai mari edificii subterane,aici sunt culoare de lumina prin care se deplaseaza Entitatile de Lumina.In aceasta tara,este TRIUNGHIUL TATALUI CERESC,Unghiurile Triunghiului de Lumina sunt locatiile ATENA,MUNTELE OLIMP SI MUNTELE ATHOS.'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13:48, le-ai cam imbarligat.

      Dragilor, din Kogaion, tot Panteonul geto-dac si simbolurile aferente, au fost "transferate" in Grecia si nu numai, asa si Olimpul a ajuns sa fie denumit Gradina Maicii Domnului, asemenea ca Dacia. Deasemenea, va reamintesc faptul ca, atat Dorienii, cat si Ionienii, au plecat din Zona Dornelor, a Tiblesului, a Calimanilor, a Kogaiononilor ( Muntii Carpi= Carpatii- denumire data de catre unii dintre dacii hiperboreeni) si au dus in zona Greciei si nu numai, civilizatie, cultura, arta, port popular, cantec si joc, credinta, intelepciune, democratie, s.a.m.d. Toate civilizatiile lumii sunt pline de zeiteele/zeii si simbolurile geto-dace, asta-i deja descoperit, nu "primit prin Chaneling", cum apar atatea mesaje, mai mult sau mai putin "new age", ca-s pline blogurile si site-urile si, mai nou, cartile, de cei "treziti si luminosi", cum le place sa se autodenumeasca...






      Ștergere
    2. Numai prostii sunt scrise aici Anonim.

      Ștergere
  30. 'In cele30 dezile de popas la Atena,Tanarul Iisus a vegeat noaptea studiind harta Cerului,ziua studiind mersul Soarelui,iar noaptea Lumina Lunii,in drumul ei cum arata in fiecare noapte.Dela Atena,Tanarul Iisus a pornit cu cei doi razboinici la Muntele Olimp,cu o inaltime de 2917 m.Daca adunam cifrele mUNTELUI oLIMP 2917=2 ,9,i,7=i9.19 este 12plus7.Cifra 7 aici este Lumea de lUMINA A CELOR 3 DIMENSIUNI,APOI REPREZINTA ZILELE SAPTAMINII IN CARE zEII INTRAU IN COMUNIUNE CU tATAL cERESC,dUMNEZEU,CE-A FACUT CREATIA INCER SI PE Pamant.Cifra 12,reprezinta Credinta Crestina ce a fost data pe Pamant prin fii omului,la inceput prin Prooroci ce au fost URMASII INGERILOR DIN ATLANTIDA,A ILUMINATILOR LUI DUMNEZEU.De la Muntele OLIMP,Tanarul IISUS a pornit la Muntele Athos,ce are o inaltime de 2033 m.Numarul 2033=2,o,3,3=8.Cifra 8 este 3 si 5.Cifra 3 reprezinta cele trei corpuri ale fintei umane,ale pamanteanului.Aceste corpuri sunt;CORPUL SOMATIC,CORPUL ENERGETIC SI CORPUL SPIRITUAL.'

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu stiu ce sa zic dar din tot ce stiu despre extratereștrii am aflat aici pe Blog dar mă gindesc ca nu sunt de la Dumnezeu pt.ca au ciudată fizionomia apoi corpul apoi ce sa zic răpesc oameni contra voinței lor se trezesc dezbrăcați complet li se dă să bea obligatoriu un lichid sau alteori sunt examinați eu nu cred că aceste ființe sunt de partea divina atîta timp cît Dumnezeu nu face nimic contra voinței omului.Eu cred în Tatăl Fiul și Duhul Sfint în Sfânta Maria si in toți sfinții și sfintele lui Dzeu și nu cred că Tatăl s-ar supăra pe noi ca nu ne acceptăm așa zisii,,prieteni".

    RăspundețiȘtergere
  32. Daca vom reprezenta cele3 corpuri in forma de cerc,vom vedea ca aceste corpuri nu sunt egale,si corpul spiritaual are teritoriul cel mai mare din corpul omenesc.Acest corp spiritual,este impartit in 5 parti,sau mai precis in 5 corpuri,care sunt;Corpul Astral /de Lumina/,corpul mintal,corpul cauzal,corpul budhic si corpul atmic. Toate aceste corpuri sunt unite intre ele printr-un cerc de lumina ce are culoare argintie si nu este vazuta de ochiul pamanteanului.In corpul astral,sunt stranse emotiile,gandirile,memoria vietii in curs si memoria vietii anterioare. Acest corp astral este legat de ras,plans si frica.Corpul mental,este egal cu perturbatiile ce se rasframng in final in starea de sanatate a corpului somatic.In Corpul cauzal,sunt stranse ideile abstracte,cunoasterea care elaboreaza gandurile,constiinta de sine.Corpul budhic si amic,aceste corpuri sunt stranse si actioneaza impreuna.Ele au o densitate scazuta si frecventa vibratorie inalta.La aceste corpuri,apare moartea,care este desprinderea corpului fizic material,de corpul spiritual.Corpul spiritual,cu memoria vietii ce este codificata in parti de lumina,si acestea circula in Astral impreuna cu Ingerul pazitor,timp de 40 de zile,pana cand vine ziua judecatii acestui corp spiritual,ce are forma unei stelute cu o marime ce nu depaseste 9 centimetri in diametru.Acest corp in Triunghiul lui Dumnezeu /BERMUDELE/,PRIMESTE CORPUL DE LUMINA,si acestea Eu ti le-am descris in cartea'Viata vesnica a Ingerului Mihai'.

    RăspundețiȘtergere
  33. Sa revenim la perioda celor 90 de zile petrecute de Tanarul Iisus in OLIMP.aCEASTA PERIOADA DE sTUDIU,DE COMUNICARE CU FII LUI DUMNEZEU,numiti ZEI.La inceput,DUMNEZEU A facut Ingerii din Cer si PENTRU pAMANT A FACUT zEII,CE AU fost in numar de 33,iar acesti Zei,au fost numiti Fiii lui Dumnezeu.Locul de inchinare al Zeilor,este Olimpul din GRECIA,ASA CUM LOCUL DE INCHINARE AL iNGERILOR,ESTE SFINXUL DIN BUCEGI.Zeii au pierdut viata vesnica pe Pamant din cauza pacatului castitatii.Zeii au ramas cu viata vesnica in Corpul de Lumina,unde nu mai este nevoie de impreunare intre barbat si femeie.Zeii,au avut voie cat au fost pe Pamantin corpul material,sa se impreuneze cu fiica pamanteana si sa ia de sotie o fiica pamanteana,NUMAI PINA I SE NASTEA PRIMUL FIU,CE ERA CONSIDERAT TOT zEU-'fiul zeului.'Repet,din cauza pacatului impreunarii,au pierdut dreptul de a mai fi Zei pe Pamant.AL 33-LEAFIU AL LUI DUMNEZEU TRIMES PE PAMANT ESTE IISUS,CARE ESTE INTRUPAREA HRISTOSULUI,CE ESTE PRIMUL FIU AL LUI DUMNEZEU.'

    RăspundețiȘtergere
  34. Ati avut dreptate astazi a fost cutremur mic in Vrancea.

    RăspundețiȘtergere
  35. In muntele Olimp,sub scoarta lui la 27 m.adincime,este construit Sfinxul din Olimp si este locul de inchinare al Zeilor.Aici Tanarul Iisus a studiat Luna,Soarele,Cerul si Pamantul cu stiintele lui ce sunt stocate in acest munte numit Olimp.Sunt 4 Piramide in forma de CRUCE si TREI SFINCSI in forma de Triunghi echilateral.Acesti Sfincsi au locul de amplasare ;IN ROMANIA IN MUNTII BUCEGI,in Grecia in Muntele Olimp si in Egipt in Complexul Piramidal la Luxor.SFINXUL DIN BUCEGI si SFINXUL DIN OLIMP,au fost construite din timpul oamenilor mici,din primul ciclu de viata a Pamantului.Aceasta civilizatie a fost distrusa la sfarsitul planificarii ei de viata de 17000 de ani,prin inversarea polilor Pamantului.Sfinxul din Egipt a fost construit cu 3000 de ani inainte de nasterea Fiului lui Dumnezeu,IISUS SI LA 2000 DE ANI DUPA PTOP.pRIMII zEI CARE S-AU INCHINAT IN oLIMP AU FOST zEII eGIPTENI aMON,Zeita Ra,apoi Zeul Zamolxis.Fiecare Zeu,cum a pierdut corpul material,vin si se inchina aici in Olimp.Locul de inchinare al Faraonilor este Sfinxul din PLATOUL pIRAMIDAL gISEH.

    RăspundețiȘtergere
  36. In sFINXUL DIN oLIMP,ESTE ADUS UN MARE luminator,ce a fost construit in ATLANTIDA,de catre Ingerii lui Dumnezeu cazuti si care au primit iertarea lui Dumnezeu.Ei fiind cei mai evoluati si inteligenti din fiintele ce traiau atunci pe Pamant au construit un luminator de intensitate foarte mare ce a fost creat din porunca lui Dumnezeu.Luminatorul A FOST CONSTRUIT DIN 7 PARTI,oPARTE PENTRU FIECARE ZI A SAPTAMINII.cAND VA FI MONTAT ACEST LUMINATOR INCANDESCENT,DE O LUMINA NEMAIVAZUTA,EL VA EMITE LUMINA,DUPA ZILELE SAPTAMANII.Lumina va avea culorile CURCUBEULUIcELE 7 PARTI ALE LUI AU FOST IMPACHETATE SI TRANSPORTATE DE CATRE navele atlantilor care nu poluau atmosfera si circulau pe LINIA NAVA BARCA CURCUBEU.Partile au fost adusesi ingropate in Olimp la adincimea de 27m.,este aceeasi adincime cu adincimea PIRAMIDELOR CE SUNT PE CRUCEA ENERGETICA A TERREI.Cele 7 parti au un canal de lumina la 33m.fata de nivelul marii.Acesta va iesi la suprafata prin miscarea Scoartei Terrei pe verticala si tot asa vor iesi si cele 3 piramide ascunse ochiului fizic .ACESTA VA FI ADUS LA CASA LUI DUMNEZEU,UNDE VA FI 'CREDINTA CRESTINA.',LA CASA 'NOUL IERUSALIM.'

    RăspundețiȘtergere
  37. Aceste parti vor fi transportate si montate de marii initiati,ce se vor intrupa in aceasta perioada,special pentru a ridica,transporta si monta CRISTALUL/LUMINATORUL/ SI CRUCEA DIAMANTELOR,Acestia vor fiCOPIII CU PARTICULA CRISTALULUI IN CORPUL LOR,luminatorul si Cucea Diamantelor vor emite3zile si3nopti lumina alba argintie,foarte puternica inainte de aparitia lor.Deasupra Luminatorului se va asezaCRUCEA DIAMANTELOR CEA MICA CE ESTE SUB MUNTELE OMU DE MII DE ANI si asteapta sa fie scoasa si montata la locul ei.In perioada ce va urma va fi cantat un imn al crucii,ce-l vor spune toti pamantenii ce vor supravietui.

    RăspundețiȘtergere
  38. IMNUL CRUCII L-A PUBLICAT SORA MARIOARA LA SFANTUL ANDREI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MA BUCUR,SUFLETE DRAG,DAR NU STIU DE CE INTARZIE PUBLICAREA CELORLALTE,LEGATE DE PASII DOMNULUI IISUS IN DACIA,CA-S MAI FRUMOASE DECAT TOATE.I LE-AM TRIMIS ASTAZI,TOATA ZIUA.VA MULTUMESC FRUMOS./SA VEDETI LA NOI PIRAMIDE DE PIRAMIDE SI TRIUNGHIURI SFINTE SI CRUCI SFINTE ,DE NU-S PE TOT PAMANTUL,DECAT PE PAMANTUL SFANT ROMANESC.

      Ștergere