duminică, 13 noiembrie 2016

COMANDĂ CARTEA - ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT, AICI !

                                                            Dragii mei, 

Fac un Apel, la toti cititorii care au donat pentru editarea CARTII - ADEVĂRUL  DUHULUI  SFÂNT, să-mi scrie in privat pe facebook: maria.ghiorghiu.com,sau pe maill: mariatecuci61@yahoo.com, adresa unde pot sa trimit CARTEA absolut GRATUIT ,precum  si un numar de telefon,pentru a confirma datele personale.
Toti DONATORII vor primi CARTEA absolut GRATUIT,indiferent de locul unde locuieste ,sau de Țara in care locuieste. 
Cititorii Blogului : DUMNEZEU EXISTA - MARTURII, pot comanda CARTEA  ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT,la prețul de 35 lei + taxele postale, sau taxa Fan curier,după preferință. 

            

                               Adevarul Duhului  Sfant

47 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. De unde stii,exact data cand va fi?
      Si eu am visat ca ploua asa tare ca masinile erau pana la jumatate acoperite de apa..iar pe cer erau multe linii de culoare rosu ,si cand o linie se rupea acolo pica foc pe pamant..si tot asa unde se rupea linia pica foc pe pamant ..

      Ștergere
    2. Ai vazut o ploaie cum spui ?, unde si cand ?

      Ștergere
    3. Cine a spus asta😒😮

      Ștergere
    4. De unde aveti informatia?

      Ștergere
    5. Asa au spus si despre 21 decembrie 2012 si despre multe alte date in care vor fi mari dezastre sau schimbari fundamentale si....NIMIC.Numai minciuni pentru "prostirea prostilor' printre care,in 2012, m-am numarat si eu....De-atunci eu nu mai cred nimic din ce se spune,caci nimic nu s-a adeverit!!!

      Ștergere
    6. Dna. Maria ati primit vreun mesaj despre moartea Madalinei Manole? Mi se pare greu de crezut ca o mama si-ar parasi puiul in felul asta.

      Ștergere
    7. Anonim 23.07 vrei sa te bagi in seama?Daca nu,explica!O zi buna.

      Ștergere
    8. nu vreau sa ma bag in seama si sper sa gresesc sa nu fie cum am spus. Acesta e mesajul pe care l-am primit in vis: PE 1 IULIE 2017 VA PLOUA CU FOC! ce inseamna asta nu stiu, insa imi doresc sa nu se intample asa ceva.

      Ștergere
    9. domna are dreptate sau indeplinit ce a prezis ,damna a spus adevaru si sa indeplinit.

      Ștergere
  2. http://www.cocoon.ro/trump-voi-fi-cel-mai-mare-reprezentant-al-crestinilor-cum-nu-au-mai-avut-multi-ani-iubesc-biblia-fiica-lui-ivanka-maternitatea-este-cea-mai-importanta-slujba


    http://www.cocoon.ro/iata-presedintii-americii-de-pana-acum-cate-tari-nevinovate-au-atacat-votantii-lui-hillary-care-radea-cand-spunea-cum-l-au-lichidat-pe-gaddafi-sunt-adeptii-razboaielor

    RăspundețiȘtergere
  3. d-na Maria--un anonim de pe blogul d-stra mi-a recomandat 2 filmulete a cate 2 serii despre -INGERUL RUS-OTROC VEACESLAV --FIECARE FILMULET ESTE IN JUR DE 1 ORA--ce adevaruri sunt scrise de acest copil care a murit la 11 ani o sa ramaneti uimita--se vorbeste si despre etraterestrii care sunt RAI si traiesc la adancimi in mare sau uscat dar si cei din univers -sa va faceti timp daca vreti sa-l vizionati --cu stima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma bucur ca l-ati urmarit!!! Raspanditi sa afle cat mai multa lume de acest reportaj!!!

      Ștergere
    2. Sunt 4 serii cu cate 2 filme fiecare!

      Ștergere
    3. Otroc Veaceslav a fost un inger/arhanghel/sfant intrupat in zilele noastre (1982) care a venit sa ne avertizeze despre vremurile pe care le traim! Cand se va descoperi in lavra Rusiei acea cartea veche despre care vorbeste si cand lumea va afla cine a fost, toti se vor cutremura!

      Ștergere
    4. Va multumesc ca ati postat aceasta informatie, multe din cele spuse de Otroc, sunt transmise si de Ingerul de Lumina Credinta si Coroana, Dnei Georgeta Florea. Ma cutremur cand vad cu cata iubire ne asteapta Dumnezeu sa ne "maturizam" dpdv spiritual, este ca un parinte care isi iubeste foarte mult copilul si il avertizeaza de pericolul ce il asteapta daca mai merge pe calea lui gresita....si copilul nu asculta...si incearca sa il duca la preot, la doctor, la profesor...asa si Dumnezeu ne trimite mesaje prin oameni alesi...in momentul asta sunt 13 pe pamant

      Ștergere
  4. Am comandat cartea Dvs. la librarie, am cumparat-o si cand am ridicat-o cu bucurie de la posta, iesind din cladirea postei, merg 10 m si imi iese in cale un PORUMBEL ALB, asemanator celui de pe coperta cartii dvs. M-am bucurat foarte mult. Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa va binecuvanteze in continuare. Cartea dvs. este un balsam pentru suflet. Va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  5. (Re)" intrarea in matriarhat" este o idee discutata in multe "centre de spiritualitate", sa zic asa. Am fost intrebata recent ce parere am despre acest aspect? Da, este prestabilita si face parte din Planul Divin de Restaurare (totala) a Creatiei si se va infaptui, pe cale pasnica. Vreau sa va atrag atentia asupra unui lucru, care necesita "discernamant la sange"(adica asa da, asa nu), fiind vorba despre asa-zisa "Miscare Feminista", Dragilor, cele pe care le vedeti manifestandu-se, in fel de fel de "ipostaze", cu sanii goi ori "protestand prin biserici, in batjocura cerand ajutorul Maicii Sfinte, care actioneaza ca niste "zombii" la comanda celor care-au vrut-o pe Clinton la presedintia USA, nu reprezinta sistemul de tip matriarhat. Nu asa se reinstaleaza acest sistem, ci este doar inca una din "tacticile" asa-zisilor "democrati progresisti", care au vrut sa-si bata joc de omenire, pozand in "cei buni", vroind "integrarea tuturor" in "matrix-ul" gandit de catre cei carelupta pentru desacralizarea omenirii, lucru care-i contrar insasi Creatiei lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Astazi este SUPER LUNA PLINA,si sunt transmise energiile luminii de catre ZEITA LUNII LUNA,care sprijina intuitia si viziunea interioara.Respirati odata cu Dumnezeu constient pentru a va conecta cu ENERGIA INALTA A LUMINII.

    Un sfat;fiti constienti,fiti vigilenti pentru urmatoarele 28 de zile deoarece vor fi mari schimbari nu numai la nivel mondial dar si la nivel personal!Se vor termina multe,multe...si vor fi noi inceputuri!Nimic nu-i intamplator,si orice ar veni in fata voastra,permiteti!Totul are un scop! Chiar daca pare de neacceptat si ne creaza discomfort.Va fi bine! Fiti fara frica!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Doamna D! Bine ati revenit ! Sunteti una din persoanele minunate ale acestui blog .

      Ștergere
    2. De unde sti toate astea D?

      Ștergere
  7. INCREDIBIL!Klaus Iohannis membru intr-un ONG INFIINTAT de SOROS! Este ILEGAL.
    http://www.bzi.ro/incredibil-klaus-iohannis-membru-intr-un-ong-infiintat-de-soros-este-ilegal---foto-580398

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Presedintele-Romaniei-e-membru-in-consiliul-unui-think-tank-fondat-de-George-Soros.-EXCLUSIVITATE-138236

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohannis asta, ne crede fraierii lui. Cum isi permite? Ar trebui sa-si dea demisia, dar imediat. Rusine vanzatorilor de tara!

      Ștergere
    2. Da, Iohannis, Ciolos si Isarescu si CA al BNR isi dau demisia urgent, altfel nu se poate!

      Ștergere
    3. Anonim 14 noiembrie 2016, 21:41, ar fi cazul! Pentru ca nu sunt buni de nimic: Iohannis, Ciolos & Co decat la un singur lucru se pricep: sa tradeze Romania!Rusine vanzatorilor de neam si tara!

      Ștergere
  8. De ce doar 28 zile , si de ce urmatoarele 28.....
    Mare Păcătos.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este o profetie a calugarilor rusi, care sustin ca Divina Mama va rezolva problemele umanitatii de pe planeta Pamant. Dupa cate observam, cam toate vechile popoare, nicio clipa nu si-au pierdut increderea ca Zeita Mama ii va scoate de sub "dominatia straina". Si asa este !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai are legatura cu Prunca Sapte, atunci...

      Ștergere
    2. Anonim 21:06, nu stiu ce legatura ar fi, insa, din cate se spune, deja, se-ntampla ca Principul Feminin sa fie prezent pe planeta pamant si nu oricum, ci untr-o femeie matura.
      Nu stiu ce sa zic, posibil ca sa fie ceva surprize! Om rai si om vedea!

      Ștergere
    3. Anonim 22:43 stii ceva informatii?

      Ștergere
    4. Doamne ajuta! Binele sa invinga!

      Ștergere
    5. Sa lamurim.Prunca Sapte are rolul pentru foarte putin timp ca sa propovaduiasca in pielea unui prunc si ca sa ne fie noua semn ca lumea se va termina odată cu revenirea a doua pe pământ a Mântuitorului.

      Ștergere
    6. Anonim 15 noiembrie 2016, 00:03, in locul tau nu as fi asa sigur. Nu va fi vorba nici de foarte putin timp si nici de "propovaduire in pielea unui prunc" ci este vorba de o persoana matura asa cu a precizat Anonim 14 noiembrie 2016, 22:43. Vom vedea ce va fi.

      Ștergere
    7. Din cate stiu Maria a spus ca nasterea Pruncii o va stii cu trei zile inainte.Deci vom cunoaste toți momentul nasterii ei,iar ea va propovadui in timp util pana la maturizarea ei.Nici cu asta nu sunteți de acord?Ok.Inseamna ca asteptati de fapt alte "surprize"cu totul neasteptate ve-ti afla deja de o persoana matura ceea ce se va si intampla.Dar nu e vorba nici pe departe de prunca sapte daca astea-s asteptările voastre.Totusi cineva va veni daca va ganditi la profetia lui Nostradamus am ghicit oare??

      Ștergere
    8. Cunosc aceasta persoana cine va fii si este din Romania.

      Ștergere
    9. Anonim15 noiembrie 2016, 14:08, poate fi vorba de un altfel de "nastere". Ce zici?

      Ștergere
    10. Si, nu Anonim 15 noiembrie 2016, 14:08, nu stiu ce prevad profetiile lui Nostradamus, insa acea persoana nu va fi o copila nou-nascuta la sensul propriu. Este mult mai profund totul,asa consider.

      Ștergere
    11. Anonim 14:47 cred ca te referi la o reantrupare sau o extensie a ei aici pe pamant care deja bine s-a spus mai sus s-a infaptuit pe teritoriul românesc,care este deja nascuta.Sunt pe aproape?ce spui suntem pe aceeasi lungime?Acuma sa aflăm sa vedem cine "este acea ea".

      Ștergere
    12. Anonim 15 noiembrie 2016, 15:09, nu-i reintrupare, e altfel. Cred ca va fi vizibil pentru noi cand va incepe misiunea ei mai deslusit, sa ma exprim cumva: adica "la vedere". Nu stiu cine este, dar cred ca o vom recunoaste la timpul potrivit.

      Ștergere
    13. Anonim 16:05,profetia lui Nostradamus este mentionata si in Coranul musulmanilor si este vorba despre o Ea si este o Aleasă.Dar interesant este ca si catrenele lui Nostradamus vorbeste tot despre Aleasa care va apare la finalul lumii înaintea celui de-al treilea RAZBOI mondial.Daca citesti profetiile vei intelege.Dar se stie ca aceasta Aleasa va avea pe mâinile ei semnul,marca.Si acest semn este spre vindecarea si salvarea lumii.In previziune include si venirea Oznurilor ca trimise din cer spre protectia si salvarea ei,adică Hristos va lua multe forme spre ai veni in ajutor Alesei chiar si sub forma de Ozn. Este o intreaga poveste si acest lucru este scris in Coran si Nostradamus
      .Poate ca despre aceasta persoana ai încercat sa ma lamuresti mai sus.Si unii ar fii vazut-o prin harul clarvederii ca ar fii deja născută aici.

      Ștergere
    14. Anonim 15 noiembrie 2016, 17:02, cred ca va fi un fel de transfer de energie sfanta de Sus (...) in aceasta persoana speciala, dar nu va fi dintr-o data ci gradat.Nu cred ca in momentul acesta cunoaste deslusit despre ea insasi totul,dar cand va veni vremea si timpul hotarat va sti si intelege complet si isi va incepe misiunea pentru care a venit.Doamne ajuta Lucrarii Dumnezeiesti, Puterea Sfanta sa lucreze pe pamant iar planul divin sa se infaptuiasca!

      Ștergere
    15. Anonim 20:45 mare dreptate ai cred ca am ajuns la un consens si am inteles exact despre ce este vorba in toata aceasta poveste.Cred ca aceasta persoana aleasă exista si isi cunoaste exact misiunea care ii va fii îndeplinită.In tot acest timp ea este inițiată inainte de a fii remarcată.Daca s-a nascut sau urmează a se naste asta vom afla.

      Ștergere
    16. Anonim 15 noiembrie 2016, 22:05,eu vad "nasterea" ei, momentul desavarsirii sale, atunci cand totul va fi pregatit si potrivit pentru a-si incepe sfanta misiune. Cred ca despre aceasta a primit Maria mesaj ca va sti cu 3 zile inainte.

      Ștergere
  10. PENTRU ANONIM 14 NOIEMBBRIE 14.38--VA MULTUMESC -AM REUSIT SA VAD DOAR SERIILE 1 SI 2 --SUNT DISPERSATE PE YOUTUBE--CE S-A INTAMPLAT IN RUSIA ASA SI IN ROMANIA--SCRIAM PE BLOGUL D-NEI MARIA CEVA MAI IN URMA DESPRE CALUGARI SI PREOTI --SPIRITE FF INALTE--CUM AU FOST CHINUTI-DE POLITIE SI CHIAR DE FRATII LOR TURNATORI--IAR CINEVA UN ANONIM M-A INTREBAT CINE SUNT ACESTIA DESPRE CARE VORBESC EU-EU NU TRADEZ--ASADAR DOAR DESPRE IEROMONAUL NIL DOROBANTU POT VORBI DAR EXISTA CARTI APARUTE--MARE A FOST SI UMILIT LA SANGE--VA IMBRATISEZ CU DRAG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu cum e pentru ca am avut un unghi cu rang mare in biserica ortodoxa si care a murit suspect! Si stiu ce urmarit si mancat a fost de securitate si ca erau securisti infiltrati in biserica..si inca mai sunt! Cautati si celelalte episoade din Otroc Veaceslav! Trebuie sa fie 8 in total din care 1 nu se vede probabil a fost interzis de youtube pentru coloana sonora, ca s-au incalcat drepturile de autor sau asa ceva..

      Ștergere
  11. Toti avem daruri divine,trebuie doar sa le desoperim si sa credem in ele.Toti oamenii sunt alesi si iubiti la fel, fara masura,si mai ales sunt asteptati sa-si aminteasca natura lor de creatori ai realitatilor.

    Am spus 28 de zile deoarece acestea reprezinta inceputuri,care sunt intotdeauna greu de acceptat,asta nu inseamna ca totul se va opri dupa aceste zile.

    Anul 2017, este an de vibratie 1 care reprezinta un nou ciclu de noua ani diferiti de ce a fost pana acum.De noi depinde ce linie temporala alegem sa experimentam;razboi sau instaurarea pacii!

    Fiti acceptare si trimiteti binecuvantari si iubire din inima voastra care este cristalul luminii, tuturor celor care detin conducerea acestei planete,fiindca inima lor va primii acestea si poate vor lua deciziile bune pentru omenire.De fapt aceasta este misiunea fiecaruia dintre noi in aceasta incarnare.Suntem foarte importanti pentru planeta si mai ales pentru cei care au uitat de Divinitatea lor.Noi avem puterea sa-i scoatem din intuneric.
    Aveti incredere in voi,sunteti in locul si momentul care trebuie. Nu va faceti griji ca nu stiti ce aveti de facut,doar folositi-va INTENTIA care sa fie incarcata de BINECUVANTARI SI RECUNOSTINTA si totul se intampla!
    Eliberati judecata spunandu-va;"iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac"!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere