luni, 7 noiembrie 2016

MAȘINI MILITARE BLINDATE, DE CULOARE GALBEN - PORTOCALII, VIN CU VITEZA DINSPRE NORD LA SUD !

                                          5 Noiembrie 2016 ,ora 9,15 dimineața !

                                                    Dragii mei, 

In aceasta dimineață,in tren fiind si indreptându-mă spre IASI, văd dragilor la un moment dat ,cum dispare tot ce este material in jurul meu, si astfel, mi se arata cum masini multe se indreaptau dinspre Nord la Sud, cu o viteaza foarte mare.
Masinile erau blindate,si arătau precum acestea de mai jos.
Culoarea lor, era de un galben până la portocaliu, si nu aveau prelată,ci erau blindate precum tancurile.
Image result for masini blindateImage result for masini blindate.
Dragii mei, din nefericire,ROMÂNIA condusă de asa zisi tehnocrați, este vândută bucată cu bucată, lăsând strainii sa se înradacineze pe meleagurile noastre, iar noi sa le devenim scalvi.
ROMÂNIA zilelor noastre, nu mai este condusă de cei pe care i-am ales mai mult sau mai puțin. 
ROMÂNIA zilelor noastre ,este condusa dinafara, iar noi suntem doar prinsi in mijlocul RAZBOIULUI altora, si nicidecum al nostru. 
Nu trebuie dragilor ca sa slabim in Credință, ci dimpotrivă,trebuie sa imploram pe Duhul Sfant si pe Maicuța Domnului,ca sa nu-i lase pe acesti călăi ajunsi la varful puterii,  sa nu-i lase ca sa sfârtece România Sfântă. 
Pentru aceasta, trebuie sa ne rugam si sa luptam,pentru integritatea României ,precum si pentru ingritatea fiecaruia dintre noi si a copiilor nostri.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI ,Amin !
                                       Cu dragoste,Maria. 

48 de comentarii:

  1. Simplu RAZBOI. Trebuie sa se intample, totul este cu voia Lui Dumnezeu. Amin!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta !Si acesta cat de curand,doar asa mai putem scapa de actuala clasa politica,de toate cozile de topor si nu in ultimul rand de toti chiaburi.

      Ștergere
    2. Da și eu cred că se va întîmpla ceva,chiar azi a sosit în țară o delegație Nato.DS

      Ștergere
  2. Buna Maria! Si eu am avut un vis cu oameni inarmati care trageau cu armele in toata lumea... Eu aveam un bebe mic in brate si m-am asezat dupa un copac si ma prefaceam ca sunt moarta.Luase acesti oameni inarmati multi oameni ostatici si ii urcase in trenuri.Am avut f.multe vise cu razboaie..offf...sa ne ajute Dumnezeu sa ne pazeasca de toate greutatile! Lenuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria, trupele NATO nu ne cotropesc asa cum au facuto rusii. Romania face parte din NATO iar aici sunt chemați. Pe rusi i-a chemat din nou ILIESCU in 1989, atunci cand sovieticii l-au ”debarcat” pe Ceaușescu. Sigur nimeni nu dorește război ci pace. Desigur la modul in care Rusia a invadat Ucraina, se pare ca mai sunt necesare trupe .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut corect !!!

      Ștergere
    2. Esti total dezinformata anonim 08.10! mai citeste si vezi cine face razboi. In Ucraina au lucrat oamenii lui soros care-s experti sa dea jos guverne asa cum au facut si-n Romania

      Ștergere
    3. Anonim 7 noiembrie 2016, 08:10, americanii doresc razboi si inca mult il doresc...Tu nu sti dar de multa vreme se tot chinuie sa-l porneasca. Nu te ameti singur cu apa rece.

      Ștergere
    4. Nu bate nimeni campii,Anonim 7 noiembrie 2016, 19:27, pur si simplu nu ai informatie de alta natura si nu cunosti. Insa se chinuiesc rau americanii sa declanseze razboiul.Habar nu ai... Tu nu cunosti multe. Daca ai sti care este realitatea te-ai scarbi. Atat. Mai mult nu scriu.

      Ștergere
    5. Pactul Ribbentrop-Molotov, cunoscut și ca Pactul Stalin-Hitler, a fost un tratat de neagresiune încheiat între Uniunea Sovietică și Germania nazistă, semnat la Moscova, la 23 august 1939 de șeful guvernului și ministrul de externe a URSS Viaceslav Molotov și ministrul de externe german Joachim von Ribbentrop, în prezența lui Stalin.

      asadar Germania = nato si rusia FAC din nou PACTE pe Romania .... si se adevereste ca rusia , bulgaria si ungaria INTR-O Noapte NE VOR CUCERI .... deci cine crede ca NATO( GERMANIA - BRUXELLES ) apara romania de rusi SE INSEALA AMARNIC ... trecutul e clar SI PREZENTUl E LA FEL...
      AMERICANII , GERMANII SI RUSII si CHINEZII isi impart TERITORIILE .... rusii vor fi sustinuti de chinezi
      Cooperarea militară dintre Moscova și Beijing s-a intensificat în ultimii ani. În 2015, cele două țări au organizat primele manevre comune în Marea NEagră și cea Mediterană. Anul acesta, în august, Rusia și China au mai participat la manevre navale și aeriene comune în largul Extremului Orient rus. -
      https://www.realitatea.net/rusia-i-china-demonstra-ie-de-razboi-in-fa-a-sua-in-marea-chinei-de-sud_1980799.html#sthash.BnjAgxuZ.dpuf
      RUSII VOR CASTIGA dupa razboul dezastruos care se prefigureaza CACI de fapt se bate DUHUL ANTIHRISTULUI = AMERICA si UE cu DUHUL DREPTEI CREDINTE = RUSIA in EUROPA =PAMINTUL DUHULUI LUMII = DUHUL ANTIHRISTULUI

      america DUPA RAZBOI va fi devastata ECONOMIC si teritoriul ei atacat de musulmani si cucerit si EUROPA CA TERITORIU dezastru camp de lupta , si rusia la fel VA FI obosita de atitea victime de razboi .... pregatirie celor doua mari puteri SE FAC IN SIRIA

      REPUBLICA Moldova se va uni cu Romania cind ROMANIA VA IESI DIN UNIUNEA EUROPEANA ....

      Ștergere
    6. iara nu stiti despre americani NIMIC deci putina istorie CA SA VEDETI CRIMELE LOR in ROMANIA ... deci astia pro amerICA LUATI AMINTE si NU MAI CREDETI NIMIC de la ei ....


      Acum 72 de ani fără exact o zi, în ziua de Paşte a anului 1944, iadul a venit din înaltul cerului peste Braşov şi locuitorii săi. Mielul s-a speriat şi el în tavă iar cozonacul s-a aplatizat când peste 150 de cvadrimotoare B-24 zguduiau liniştea dimineţii. Îmi şi imaginez cum sunetul a două ouă roşii ciocnite într-o familie braşoveană s-a suprapus cu sunetul primelor bombe căzute la orele 11.


      Vin americanii !
      “A doua zi, chiar în Duminca Paştelui, bombardierele americane s-au întors pentru a lovi din nou Turnu Severin (unde cele 167 de aparate B-24 aveau drept misiune să bombardeze aceleaşi obiective ca şi aviaţia britanică, vizând în special căile feroviere şi aerodromul) şi, pentru prima dată, Braşovul, marele centru industrial care fabrica avioanele IAR. Pentru a lovi oraşul transilvănean (legăturile feroviare şi Uzinele IAR) a decolat o formaţie de 158 de bombardiere B-24 Liberator. Venind dinspre Bulgaria, avioanele inamice au intrat în ţară prin zona Rusciuk-Giurgiu. Între orele 9.50 şi 13.00 au fost alarme aeriene în oraşele Giurgiu, Bucureşti, Craiova, Ploieşti, Braşov şi Sibiu. Oraşul Braşov a fost bombardat de la ora 11.00, fiind lovite Uzinele IAR, Gara Mare, Atelierele principale CFR, Întreprinderile “Schmoll Pasta”, Uzinele “Astra”, Palatul de Justiţie, Hotelul “Coroana” şi Cartierul Gării. În urma acestei misiuni a încetat activitatea uzinei şi fabricarea avionului IAR 80/81″. (Misiuni de sacrificiu – Grupul 1 Vânătoare în apărarea teritoriului naţional, aprilie – iunie 1944, Alexandru Armă şi Sorin Turturică, editura Militară, 2011)

      Ţinte lovite
      Cu alte cuvinte, un singur raid a fost suficient pentru a neutraliza Uzinele IAR (zona Tractorul de azi) şi a trece pe linie moartă producţia celebrului “vânător” românesc precum a şi aparatelor construite sub licenţă. De asemenea, americanii au “scăpat” bombe şi peste clădirea care găzduieşte Consiliul Judeţean cât şi peste Hotelul “Coroana”. Printre obiectivele importante bombardate dar care au supravieţuit probei timpului se numără şi actuala fabrică Roman. De ce şi Romanul? Pentru că deodată cu apropierea intrării României în război, Uzinele Astra nu mai produc doar locomotive şi motoare, ci şi… tunuri anti-aeriene. Sub licenţă, evident.Vila Kertsch a fost şi ea crunt lovită de bombe în acea zi, fiind demolată la începutul anilor ’70, pe locul ei construindu-se actuala clădire MODAROM. “În urma bombardamentului, 60% din clădire s-a prăbuşit. În adăpostul din subsolul vilei au murit sufocate 16 persoane, căci echipele de salvare nu au avut mijloace pentru a îndepărta la timp molozul de deasupra lor. Partea rămasă în picioare a fost mai tarziu reparată, cu unele modificări, şi a funcţionat ca sediu de instituţii, pâna în vara lui 1970, deşi încă din 1961 se prevăzuse înlocuirea ei cu un bloc nou.” (comentariu lăsat de Gruia pe orasulmemorabil.ro la o fotografie din 1930 cu respectiva clădire).

      asadar RUSII , AMERICANII , NEMTII , BULGARIA SI UNGARIA au fost , sunt si vor fi impotriva ROMANIEI .....

      Ștergere
    7. Cine au fost apărătorii Braşovului?
      Aviatorii grupului III din Escadrila 77 erau supranumiţi “Lupii Negri” (vezi foto stânga cu emblema grupului, sursa: asisbiz.com), aveau baza la Mizil, iar comandantul de grup se numea Emil Omert (foto dreapta, sursa: luftwaffe.cz). Între cele cinci B-24 doborâte în Ziua de Paşte a lui 1944, unul a fost “opera” lui Omert, care îşi trecea în cont cea de-a 69-a victorie aeriană din carieră. În final, acesta a reuşit să atingă 70 de victorii, doborând pe 21 aprilie 1944 încă un B-24. Trei zile mai târziu este mitraliat în paraşută de către mitraliorii de pe bombardierele americane după ce părăsise Messerschmitt-ul lovit decisiv. Pentru cine nu ştie, mitralierea unui aviator care s-a paraşutat este cea mai dezonorantă chestie pe care un alt aviator o poate face.

      asadar americanii au distrus in 1944 multe ...

      Ștergere
  4. Vine moartea cu viteza,ROMANIA viitoare Siria si fara americani rusii ne urau de moarte dar acum ca prea luminatii nostri conducatori ne-au bagat in birlogul ursului flamind.Sa traiti mult si bine cei ce ati vrut NATO SI UE a sosit vremea sa ne iasa pe nas aceste doua lucruri mizerabile pt tara noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate anonim 08.30 !!!

      Ștergere
    2. Din pacate pentru noi sau din fericire pentru altii razboiul va veni si cat de curand. Romania va iesi foarte rau din acest conflic,practic tara va fi divizata in trei. Va fi Moldova Unita,Transilvania si Romania in granitile Olteniei si Munteniri.In aceasta prtivinta am avut nenumarate premonitii si cred ca se va intampla curand.Otilia

      Ștergere
    3. Otilia nu te supara , cum te incadrezi tu la categoria ,,premonitii ?'' Adica , de cand le ai , in ce fel , cum stii ca sut adevarate , cine ti le transmite . Sunt destui astazi care sunt medium , canale de legatura cu rude decedate , etc. Explica-ne cum esti tu in raport cu aceste previziuni . Multumim .

      Ștergere
    4. Vor unii sa împartă țara în trei dar nu vrea și D zeu ... :)

      Ștergere
  5. aceleasi masini le-am visat si eu doar ca erau pe marginea drumului cu motoarele pornite dar nu era nimeni in ele sau pe langa ele

    RăspundețiȘtergere
  6. Suntem un stat european Daca noi am decís sa facem parte din UE ii normal sa fim condusi din afara Doar acesta ii obiectivul statelor UE Si daca vom ramane in UE in decurs de cati va ani vom fi la fel ca USA state intrun stat cu un presedinte unic pe care va trebui sa-l votam Acesta este defapt scopul Uniuni Europeo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care noi am decis ? Sa facut referendum ? Nu, o gasca de golani vanduti strainatati,mai exact lui Soros au hotarat in numele nostru intrarea in Ue si Nato. Dar un pic nai e si Ue va fi o trista amintire si credeti-ma ca stiu ce spun . Otilia

      Ștergere
    2. Otilia cati ani ai ?

      Ștergere
    3. Contează câți ani are Otilia? Si un copil de clasa a IV isi da seama ca trăim intr-o minciuna si manipulare continua si grosolana, iar asta nu poate dura la nesfârșit.
      Cat despre premonițiile Otiliei... Timpul va spune cine are sau nu dreptate.

      Ștergere
  7. Politica Romaniei trebuie sa fie in asa fel incat neamul romanesc sa fie unit si Romania sa devina "Stat Neutru", fiind in buna intelegere cu toti vecinii (si nu numai) pe care ni i-a dat Bunul Dumnezeu!

    Doamne ajuta!

    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum ne-au protejat rusii ,cind ne-u luat impreuna cu nemtii mai mult de o treime din tara si ne-au mai si deportat si omorit elita si impus comunismul.De Basarabia a-ti auzit stiti ca doar ea avea 50000 km patrati.Tot asa i-au 'PROTEJAT 'si pe polonezi si ucrainieni,pe ultimii i-au infometat si astfel au murit milioane in citiva ani si acum le-au PROTEJAT' Crimeia pe care au luat-o desi avea tratat de garantare a granitelor semnat de marile puteri inclusiv Rusia care a ocupat-o si vazind ca le tine au mai'PROTEJAT'si Dombasul etc Iar acum protejaja de razboiul civil Siria cu bombe cu fragmentatie interzise si rachete de croaziera trase din marea Caspica, care nu fac deosebire intre civili copii si combatanti.HALAL 'PROTECTIE'-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim 11.38 habar n-ai pe ce lume traesti! vorbesti prosti!!!

      Ștergere
    2. Craciun, o vorba din strabuni zice asa: " Tot raul spe bine!", asa ca, te rog sa fii intelept! iata si un cantec fain :https://www.youtube.com/watch?v=XGQPh2CGz3c

      Doamne aajuta !

      Lucia Dobrea(Bistrita)

      Ștergere
    3. Mai putem aminti de tezaur si de deportarile in Siberia...Rusii sunt un neam lacom si cotropitor.Nu ne sunt prieteni !

      Ștergere
    4. Dar serios Anonim 7 noiembrie 2016, 22:32, nu mai spune...

      Ștergere
    5. Măi Crăciu pînă cînd ai de gînd sa-i pui in spate lui Putin toate faptele lui Stalin,Boris Eltîn si altii.El nu si-a făcut țara de rîs la americanii niciodată,așa cum a făcut Boris Eltîn in 1995 cind alerga noaptea mort de beat în chiloți în curte la Casa Albă.Agentii de la Secret Service au fost șocați că în noaptea următoare Elțîn iar a dispărut și era sa-l împuște pentru că a patruns in pivnița de la Blair Hause ca un intrus,fiind dependent de alcool.Într-o vizită oficială la Stockholm numai după un pahar de șampanie s-a prăbușit de pe un podium,iar lumea a izbucnit în rîs.Eu știu multe lucruri despre orice om politic,dar toate se vor spune la timpul lor.Un singur lucru vă spun acum Maior va fi demis și va fi numit Ilie Năstase Ambasador in SUA.Prietenia lui cu Donald si vizitele la casa lui din Florida,datează de peste 20 de ani.Tramp nu este un om chiar așa de rau cum a fost descris,poate puțin mai radical,dar uneori e necesar și acest lucru.Ar fi bine să nu ne mai întoarcem in trecut,acum sunt altii oameni și trăim alte vremuri,trebuie să mergem înainte și să avem relații bune cu toate țările.DS

      Ștergere
  9. Doamna Maria sunteti o femeie credincioasa, lasati politica (va uitati prea mult la antene). Lasati tehnocratii sa isi faca treaba. Facem parte din niste structuri si trebuie sa respectam niste acorduri, nu ne conduc ei, ne conduc coruptii din partidele politice. Aia trebuiesc inlocuiti, nu tehnocratii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tehnocratii sa isi faca treaba? Ce treaba sa-si faca? Aia de a vinde tara? Aha, sa-i lasam sa-si faca "treba" pentru care au fost numiti, asta vrei tu Anonim 7 noiembrie 2016, 13:22? Sorosisti mizerabili astia si vanduti Satanei din SUA.
      Ia stai un pic Anonim 7 noiembrie 2016, 13:22, cum adica sa nu facem politica? Este dreptul oricarui cetatean din aceasta tara. Ne-am inteles, dragutule?
      Ia ui' cu ce fumigene vine pe aici. Stai cuminte in banca ta, ar fi mai potrivit decat sa postezi aiureli.

      Ștergere
    2. anonim 13.22 ce te intereseaza ce face Dna Maria? care tehnocrati? vrei sa zici ca jigodiile lui soros trimisi sa distruga Romania... de un an de cand s-au instalat dupa crima de la colectiv...ce au facut bun pentru tara si popor????

      Ștergere
    3. Anonim 7nov 13:22 hai lasă-ne cu tehnocrați tai de aici să plece de unde au venit.Au traît afară pe zeci de mii de euro si intr-un an de zile de cînd sunt aici nu au făcut nimic.Ei au fost trimiși aici să distrugă țara nu să o salveze.Nu o învăța tu pe D-na Maria ce să facă că e și ea om și are drept de vot ca și tine,ca și noi toți.DS

      Ștergere
  10. Maria vad ca tot dai de pamant cu tehnocratii... Nu zic, poate ai dreptate dar de ce crezi ca restul oamenilor politici din tara sunt patrioti? Toti au acelasi interes, furtul organizat si devalizarea tarii cu scopul imbogatirii proprii. S-a dovedit asta de la revolutie incoace. Deci? Ce ne ramane de ales?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte bine ca da de pamant cu tehnocratii, sunt niste satanisti, slugi ale libidinosuli de soros, trebuie alungati din tara cat mai urgent tehnocratii astia falsi, dusmani ai neamului romanesc

      Ștergere
    2. Acest experiment impus din afara tarii cu concursul celor pe care au reusit sa-i "duca la filmul lor" , acest " teocratism" ( adica "guvernare tehnocrata" asa cum a fost impus si comunismul) este evident, doar nu-i nimeni orb, chiar daca "ne facem ca nu vedem" sau ca nu "observam", cum zicea cineva), totusi, nu va avea izbanda, ci, ori se isca o revoluitie, ori planeta-si va "spune cuvantul"!

      Doamne ajuta!

      Ștergere
  11. seamana cu lansatoarele THAAD

    http://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2016/11/Lansator-THAAD-1024x575.jpg

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce a-ti vazut nu e in Romania.,culorile de vopsire a tehnicii militare e pentru mascare ,conform mediului in care actioneaza,in zona noastra verde-cachii ,galbenul-portocaliu vazut e pentru zone nisipoase de desert,deci le-ti vazut undeva in asia mica,probabil Siria,Irak-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=7s7dIW4jUJ8 in culorile desertului in Bucovina

      Ștergere
  13. cata manipulare ! nu cei corupti saint capul rautatilor ! cei ce au puterea nu au funtii ei se sprijina pe coruptie si ii joaca cum vreau ei ! cand ii aresteaza mintile superficiale spun este corect dar de fapt este mare intunericul pt noi si poate incepem sa vedem de ce natura sant adevaratii dusmani ai omenirii !

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am citit comentariile lui Valeriu

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/10/razboiul-se-adevereste-din-nefericire.html?m=0

    și cred cu tărie si din toată inima că țara noastră nu va fi în război, vom scăpa.eu sunt optimistă nu cred că D zeu ne pedepsește... :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Puteti sa spune-ti ce vreti o sa se ajunga sa fie un singur conducator si o sa se vorbeasca o singura limba si o sa fie o singura moneda mesaj de la tatal nostru si trebue sa se curete poporul de toti corrupi si pacatosi sa putem sa ajungem bine

    RăspundețiȘtergere
  16. Oare 7 noiembrie 19,16, uiti ca al doilea razboi mondial a inceput prin alianta nemtilor cu rusii cind conform pactului Ribentrop-Molotov, STALIN SI HITLER l-au inceput prin imparirea Poloniei si Romaniei,rusii asasinind 22500 elita Poloniei la Catin si pe romanii bucovineni la Fintina Albasi apoi basarabeni prin deportari,atunci de ce neutralitate poate fi vorba. Iar omorirea prin foamete a milioane de ucrainieni a fost aplicata si la romanii moldoveni carora le-au luat si griul de saminta urmind foametea din 1946 cind calatoreau spre Ardeal pe trenurile foamei urcati pe vagoane atenti la sirmele legate transversal peste linia ferata strigind SIRMA pentru ca toti sa se aplece sa nu fie taiati.O stiu majoritatea romanilor,sau poate tu nu esti roman.Iar dupa doi ani ne-au trimis ajutor vagoane romanesti cu griu plouat si facut gunoi in care s-au gasit si hainele putrede luate de la romani odata cu griul si vagoanele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Si sti 19,16 unde au fost tinute vagoanele romanesti cu griu capturate de rusi,la ODESA in UCRAINA dar pe ucrainieni i-au omorit intentionat cu infometarea lasind griul rominesc sa se putrezeasca in vagoane romanesti descoperite in ploaie doi ani,asta-i neutralitatea si umanismul respectat de rusii tai-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Si sti 19,16 unde au fost tinute vagoanele romanesti cu griu capturate de rusi,la ODESA in UCRAINA dar pe ucrainieni i-au omorit intentionat cu infometarea lasind griul rominesc sa se putrezeasca in vagoane romanesti descoperite in ploaie doi ani,asta-i neutralitatea si umanismul respectat de rusii tai-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Ardelenii au o vorba ei iarta dar nu uita nimic,caci ceilati care uita sint pedepsiti sa tot repete istoria Asta si vrea Putin al tau DS sa repete si refaca URSS-ul sub orice metoda si propaganda,pentru asta are nevoie de propagandisti ca tine sa-i spele pe creer si sa-i ocupe cu efort minim.

    RăspundețiȘtergere
  20. BINE ATI VENIT IN LUMEA ILLUMINATI CLUBUL INFLUENTEI FAMOASE, STAR ... este cea mai veche si cea mai mare fraternitate din lume formata din 4 milioane de membri ... Suntem o familie sub un tata care este Fiinta Suprema. .. Aici credem că ne-am născut în paradis și că nici un membru nu ar trebui să lupte în această lume .... Dacă viața ta nu merge așa cum o dorești și ai vrea să o schimbe, aderați la Illuminați astăzi pentru a obține 100.000 de dolari la fiecare zi $ 3.000.000,00 de binecuvantare pentru calitatea de membru și de aderare la ceea ce îți place să faci cel mai bine .... Online de inițiere imediată Înscrierea membrilor noi este acum deschisă online acum! .... Dacă sunteți interesat Email: agentpatrick5@gmail.com OrWhatsApp himOn +2348055329159 Notează membru serios Aplicați .... Vă rugăm să vă asigurați că v-ați hotărât înainte de a răspunde la acest e-mail.

    RăspundețiȘtergere