joi, 24 noiembrie 2016

ACCIDENTELE ÎN LANȚ, S - AU ADEVERIT DIN NEFERICIRE !

                                         Dragii mei, 

Scriam în 16 noiembrie 2016,un articol cu titlul:

ACCIDENTE ÎN LANȚ ! CEAȚĂ DENSĂ ȘI CHICIURĂ

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../accidente-in-lant-ceat...
Nov 16, 2016 - După care, mi se arată si o strada plină de polei si chiciură. ... Din nefericire dragilor, vom auzi de alte si alte accidente in lanț. Trebuie sa fim ...
Si din păcate dragilor, la doar o saptamana,ceea ce scriam s-a si adeverit; cumplit s-a  adeverit. Va multumesc din inimă, tuturor celor care mi-ati trimis STIREA chiar daca este tragica.Imi sunteti de mmare ajutor, si ma rog pentru voi toti.
Iata:

Autostradă blocată, după ciocnirea a 56 de autovehicule

www.evz.ro/autostrada-blocata-accident.html
1 day ago - Autostradă blocată, după ciocnirea în lanț a 56 de autovehicule. Sunt 17 ... Tag-uri: accident, 56 de masini, china, victime, raniti, morti. În lipsa ...

17 morti si 37 de raniti, intr-un accident in lant produs pe o autostrada ...

stirileprotv.ro/.../17-morti-si-37-de-raniti-intr-un-accid...
2 days ago - In carambol au fost implicate 56 de masini. accident China ... Citeste mai multe despre: China, accident, decese, vreme,. prima pagina pe scurt: ...

Iata si articolul meu, mai pe larg:
                               16 Noiembrie 2016, ora 19,24 !

                                               Dragii mei,

În aceasta seara in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva trist si dureros.
Glasul spunea asa dragilor:
                     ” Accidente în lanț! 
               Accidentele se țin lanț !”

Clipă în care, văd spre Sud-Est ,o strada in care ceața extrem de densa era la ea acasă, si nu se vedea nici măcar la un metru în față .
După care, mi se arată si o strada plină de polei si chiciură.
Asfaltul era precum oglinda  ,atât era de lucios.
Din nefericire dragilor, vom auzi de alte si alte accidente in lanț.
Trebuie sa fim foarte atenti dacă plecam la drum cu masina, si neapărat ,trebuie sa ne grabim incet.
                                   Cu dragoste,Maria. 

Iar mai jos, tragica INFORMATIE:

China: 56 de mașini și 17 morți într-un accident tras la indigo cu cel de pe A2

Autor: Auto Bild Romania Publicat: 23.11.2016 10:47
accident china Vă mai amintiți de accidentul de acum două săptămâni de pe Autostrada A2? Da, cel în care au fost rănite peste 60 de persoane, iar alte trei au decedat. Ei bine, în China a avut loc un accident asemănător, în urmă cu două zile.
Condițiile meteo au fost asemănătoare cu cele de pe Autostrada A2 din acea dimineață. Ceață, dar și polei, fenomene care au apărut la ieșirea dintr-un tunel. Accidentul s-a petrecută în regiunea Shanxi, pe autostrada care leagă Beijing și Kunming.
Advertisement
În accidentul din China au fost implicate 56 de vehicule, iar așa cum vedeți și în imagini, marea majoritate au fost mașini de mare tonaj. În urma evenimentului nefericit, 17 persoane au decedat, iar alte 37 au suferit răni. Conform mediei locale, toți răniții sunt acum în afara oricărui pericol.
World Health Organization estimează că peste 250.000 de oameni din China își pierd viața anual în accidente rutiere, însă autoritățile raportează statistici care scot la iveală valori mult mai mici.



13 comentarii:

  1. Doamna Maria,sper sa imi publicati acest mesaj.Imi cer scuze ca nu se potriveste subiectul acesta in postarea dvs, dar este unul foarte important.Vreau ca toti citiorii de pe acest blog sa se trezeasca la realitate,prin simplu fapt de a nu se mai lasa usor manipulati de Mass Media si de tot ce se afla in jurul lor.Probabil nu sa o sa fiti de acord cu ce voi spune acum...si anume ca noi ne-am ales aceasta viata pe care trb sa o suportam datorita “lor”.Noi cand am venit pe aceasta plantea,memoria noastra a fost stearsa total pt a intra in acest matrix creat de “ei”.Viata noastra este mizerabila,este din cauza “lor”.”Ei” ne influenteaza gandirea ,ne baga spaima pt a ne imbolnavi si a se hrani cu energia negativa emanata de noi.Religia,medicina,politica,armata etc toate aceste sisteme ne-au terorizat din punct de vedere psihic iar fizic prin bolile create de ei si apoi consumarea in exces a medicamentelor care ne distrug organismul.{”ei”,”lor” = demoni (zic acest cuvant “demon”) deoarece suntem familiarizati datorita sau din cauza religiei}, de fapt acesti demoni sunt entitati de frecventa joasa care lucreaza in subconstientul nostru si ne transmit aceste ganduri mai putin benefice.Daca noi realizam acest lucru cu siguranta vom fi stapani pe noi.Lasati la o parte toate gandurile care va vin in cap,nu sunteti voi care ganditi,ci “ei”.
    Poate ma credeti nebun dar sa stiti ca de cand m-am trezit gandesc altfel,sunt mult mai fericit si stapan pe mine si simt ca sunt in stransa legatura cu natura.Noi suntem liberi dar acest demoni sau entitati ne manipuleaza asa de usor fara sa ne dam seama.In concluzie nu va mai stresati oameni buni,fiti stapani pe propriile ganduri,nu va mai lasati pacaliti si nu mai lasati pe “altii” sa gandeasca in locul vostru.Legea Karmei tot ei au creat-o si la asta se rezuma ... faci un lucru rau trb sa traiesti o alta viata ca sa o indrepti,si asa mai departe ...pana la urma Karma este un sistem de suferinta.
    Dupa ce mor stiu exact ce voi face si anume,o sa renunt la acest matrix sau karma care ne ofera doar suferinta si cu siguranta nu voi mai fi pacalit sau maninuplat de aceste enitati ca sa ma mai intorc aici.Fiind o fiinta de lumina trb sa fiu libera in adevaratul sens al cuvantului.Daca vom scapa in totalitate de sistemul lor si cu siguranta vom scapa prin intrarea unor dimensiuni superioare,atunci nu vom mai fii sclavii “lor”,atunci ne vom trezii cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim24 noiembrie 2016, 01:37,fii fericit!!!!Te-ai trezit la viata.Te-ai redescoperit pe tine insuti,acum tu esti CEl ce esti.Ma bucur mult ca ai iesit din matricea vietii ca un actor ce erai si acum esti cel tu adevarat de ACASA..Toti trebuie sa simta TREZIREA,pentru ca pamantul ,timpul si vremurile se schimba ,evolueaza ACUM. DUMNEZEU sa ajute pe toti sa se trezeasca si sa creeze un nou program de gandire pentru o viata implinita, fericita,si frumoasa.

      Ștergere
    2. Bine gandite aceste comentarii sa ne rugam la bunul D zeu ca omenirea sa se trezeasca sa vada adevarata realitate pe care o traim si sa avem gandirea noastra pe care ne a lasato Divinitatea

      Ștergere
    3. Total de acord cu tine, anonim 01:37.
      Nicio secunda nu cred in legea karmei, nu vreau o secunda sa cred ca dupa moarte ma întorc in aceasta vale a plângerii ca sa ma chinui cu o alta viata. Pentru mine Pamântul nu mai are secrete. Nu-mi place mai nimic, poate doar natura. Oamenii sunt cruzi, iar pentru atingerea propriilor scopuri ucid viata, poluează aerul, doar pentru confortul lor, mint si au false nevoi.

      Ștergere
    4. Daca crezi ca Dumnezeul religiei ortodoxe este "cel rau", te inseli.

      Luc.

      Ștergere
    5. Luc :nu exista Dumnezeul religie ortodoxe.!doar un singur Dumnezeu exista peste tot si in tot !
      Exista oameni care se inchina Lui sau celuilalt (diavolul).
      Dumnezeu este acelasi azi ieri si maine,doar oamenii sunt schimbatori !

      Ștergere
    6. N-ai inteles comentariul meu.

      Anonimul 01:37 a scris ca religia "ne-a terorizat din punct de vedere psihic".

      Repet: Daca "cei treziti" cred ca Dumnezeul adevarat este diferit de Dumnezeul din religie, se inseala.

      Luc.

      Ștergere
    7. Eu am inteles exact ce ai scris tu in mesajul tau de mai sus.
      Acum poate te_ai referit la altceva.
      Dumnezeu este peste tot la toate religiile,depinde de om tot.
      Si cam religia a facut multe crime si multe violente.multi se omoara pentru religia lui,multi se urasc pentru religia lui,si etc

      Ștergere
    8. Ce fac oamenii in numele religiei nu e totuna cu religia in sine.
      Cea mai buna religie este cea in care s-a nascut fiecare, pentru ca nimic nu e intamplator.
      Iar adevarul este dincolo de orice religie.

      Dar cei treziti sunt un fel de neoprotestanti care se razvratesc impotriva religiei, crezand ca au fost tinuti in intuneric si ca fiintele de lumina pe care le-au slavit sunt de fapt "cei rai", care s-au hranit cu energia rugaciunilor lor.

      Oamenii cauta vinovati pentru viata grea pe care o duc. Dar singurii vinovati sunt ei insisi.

      Incarnarile succesive nu ne sunt impuse de nimeni. Sunt doar rezultatul gandurilor si faptelor noastre.
      Nu ne tine nimeni prizonieri in 3D. Noi alegem sa stam aici.

      Luc.

      Ștergere
    9. Nu exista om sa se razvrateasca impotriva religie.Eu cred ca se razvratesc impotriva lor si a celui in care ei cred .
      Exista oameni buni si rai.
      Exista oameni care ii slujesc lui Dumnezeu si celui rau.
      Exista Iad si Rai.
      La sf calatoriei fiecare va vedea cui a slujit.,mai marea mirare e pt cei ce ei cred ca ii slujesc lui Dumnezeu dar la sf o sa vada ca au gresit ,au slujit exact celui rau pt ca nu a respecat exact cum scrie in Biblie .

      Ștergere
    10. Luc 15:11 sunt perfect de acord cu ceea ce scrii aci: "Repet: Daca "cei treziti" cred ca Dumnezeul adevarat este diferit de Dumnezeul din religie, se inseala."
      As mai adauga si ca, pe langa faptul ca "se inseala", nici n-au inteles nimic din ceea ce li s-a revelat.

      Doamne ajuta !

      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
    11. Doamne-ajuta, Lucia!

      Luc.

      Ștergere
  2. TREZITI-VA ROMANI! DUMNEZEU ESTE IN NOI SI ESTE LUMINA, IUBIRE SI DRAGOSTE. DACA VRETI SA VA MEARGA BINE,TREBUIE SA FACETI BINE! CU MULTA DRAGOSTE! JENI.

    RăspundețiȘtergere