vineri, 11 noiembrie 2016

HILARY CLINTON : SE PREGATESTE CEVA !

                                                        10 Noiembrie 2016,ora 21,50 !

                                                Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog,vad in stanga mea, desi eram cu ochii pe monitor, văd pe d-na HILARY CLINTON, ce vine in fugă intr-un birou,având multe hârtii,dosare, în mâinile sale,hârtii ce le stivuieste pe un birou, trăgându-si sufletul după graba cu, care venise.        

                                     Image result for HILLARY CLINTON.
Hilary Clinton îmbracata in costumul albastru, incepe a grai asa:
                  ” Uite că am fugit de Trump,si am venit aici. Se pregateste ceva!”
După care totul dispare,asa precum a si apărut.
Asadar dragilor, sa nu ne asteptam sa fie pace si liniste in lume,căci nu va fi ,din păcate.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, ca sa nu ne dea nouă după faptele noastre omenesti, ci sa ne dea noua toate,după mare Mila Sa, si după Iubirea Sa de oameni,Amin.
                                         Cu dragoste,Maria.   

86 de comentarii:

  1. va fi asasinat Trump si incepe WW3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Ra, mizerabilii de la Oculta Mondiala au avut si au planuri, dar nu le va iesi nimic pentru ca se vor lovi de Insusi Dumnezeu. Nu mai merge. S-a terminat cu ei si cu gasca lor de unde fac parte si Obama, Hillary si evindent demonul Soros. Pana aici le-a fost!Dumnezeu este cu noi! Dumnezeu ne protejeaza! Sa avem incredere in El! Altu-i planul decat cel stabilit de Oculta. Dovada a fost caderea lui Hillary. Aceasta a fost voia divina!Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Da, asa-i Anonim 10:24! Planul lui Dumnezeu nu-i acelasi cu planul lui Obama si a lui Clinton si al lui Merkel si al celor din grupul lui Soros!
      Faptul ca sunt proteste este ceva normal, oriunde se intampla asa, cand iese un candidat! tabara celuilalt, o perioada isi exprima frustrarile in strada si asculta ce le dicteaza cei care-au fost, pana acum, "regizorii", asa cum isi exprima (si aci si prin media) frustrarile cei care-l blameaza pe Trump. Presedintele Trump are o echipa exceptionala, un program excelent si io asta am sustinut si sustin, in continuare.(pe mine nu ma intereseaza ca ma jigneste cineva, nu ma afecteaza, nu ma reprezinta, asta asa ca sa va intelegeti)
      Pe la noi este-o vorba: "Nu mor caii cand vor cainii!".

      Toate cele bune,

      Lucia Dobrea(Bistrita)

      Ștergere
    3. Da anonim 10.24 asa zic si eu, si normal si logic asa trebue sa fie! Doamne ajuta-i pe romani si scumpa noastra Romania !

      Ștergere
  2. Asa va fi si la noi, nu ai pe cine alege toti sunt vanduti de la cel mai mare pana la cel mai mic. Suntem ca niste oi fara cioban si caine. Doamne blocurile astea comuniste ne sunt noua sicriu. Sunt oameni care nu stiu sa se descurce fara un lider, conducator, fara bani. Pacat ca omul a ajuns robul banilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sotii Clinton au fost prieteni cu Trump,au fost si la nunta lui.

      Ștergere
    2. Trump i-a dat bani lu hillary sa vina la nunta, declaratia lui trump in timpul candidaturii pentru a deveni reprezentantul republican la presedentie.

      O gasesti pe net.

      Ștergere
  3. Citind aceste rânduri .pe spate un fior ma trecură .Ma rog bunului dumnezeu sa ierte pe totii si sa aibă mila de copii nostri .

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa se rastoarne pamantul,raul a venit in lume odata cu Trump sa ne pregatim urgent pentru mantuire.Ne vom rasturna, polii se vor clatina brusc spre Nord.Va fii rau de tot,oameni buni.Nu stiti..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-e frica de lupul rau ...tra,la,la,la :p
      O sa ne "cocotam" in bratele mari ale Iubitului nostru IIsus;nu are incotro,trebuie sa aive grija de sarmanii Lui copiluti ce si-au pus TOATA nadejdea in El!Nu-i asa,Maria noastra?
      V

      Ștergere
    2. Nu a venit nici un rau odata cu Trump. Raul este pe pamant din timpurile vechi. Cauta raul in tabara lui Hillary. Acolo este raul si desfranarea. Acolo de unde vine si demonul Soros. Nu tot scrieti aiurea. Stati un pic si ganditi.

      Ștergere
    3. Anonim 10:16.pun pariu pe ce vrei ca Satana te detroneaza la nivel de IQ si inteligenta umană,nici nu stii prin si sub ce forme te poate manipula si păcăli asa cum a reusit acum cu toate natiunile lumii inclusiv Romania.Totul a fost o minciuna propagandistica,Satan/Lucifer s-a folosit de la bun inceput de niste tipare care erau practic cu totul altfel de cum crede lumea.Hillary avea partea ei rea dar nu asa de rea precum ca a lui Trump.Elitele s-au folosit de hackerul Guccifer pentru a reusi a manipula masele de oameni.Acum si-a facut treaba cu succes poate fii eliberat.Lucifer este in spatele noului Presedinte SUA si prin el isi va desfasura lucrarile satanice vizând Agenda Iluminatilor/Globalistilor.Îmi pare rău de tine dar esti înselat necercedand cum si in ce fel si pe baza cui a fost ales presedintele SUA.Poate vei afla singur dar trebuie sa ceri fortelor divine sa te ajute sa dezlegi misterul altfel te asigur ca nu te vei prinde decat poate prea tarziu Cand lucrurile au fost masluite.
      PS:Doamna Maria va felicit pentru priceperea si înțelepciunea de care da-ti dovada prin care Duhul Sfânt va descopera adevarul asta inseamna ca dvs.sunteți singura de pe blog care v-ati prins si ati inteles ce se petrece la nivel subtil si sub ce masca Diavolul isi face de cap si ca sa prindă pe toți in lanț. Asa este, noul presedinte al SUA va aduce distrugere in SUA,si nu este nici pe departe un salvator asa cum cred Natiunile.Va felicit si ma bucur ca Duhul Sfânt va tine trează si nu va lasă sa cadeti in adormire si va arată Adevarul.Păcat ca nu inteleg si oamenii ce se petrece.Doamne Ajuta!

      Ștergere
    4. Da asa este anonim 10.16, mai bine informati-va apoi comentati!

      Ștergere
    5. Anonim 11 noiembrie 2016, 12:50, tu bati campii. Hillary este o mizerablila manjita iar asta nu este de la Guccifer, sunt alte probe care atesta asta. Ea va merge acolo unde ii este locul si unde stau oameni de teapa ei decazuta. Nu te da destept caci in mintea ta, toate sunt cu capul in jos. Atentie!

      Ștergere
    6. Anonim 11 noiembrie 2016, 12:50, esti departe de Adevar. Imi pare tare rau pentru tine, insa Satan se joaca bine de tot cu mintea ta!Vezi ca esti manipulat!Sau daca asculti cu buna stiinta de Soros, am o veste proasta pentru tine: s-a terminat! It's over! Toata gasca lui Soros, a primit o lovitura grea odata cu caderea demoniacei Hillary. Iar acesta este un motiv de nespusa bucurie! Este un dar de la Bunul Dumnezeu dar este si o avertizare pentru nemernicii din Oculta. A venit vremea sfarsitului pentru ei!

      Ștergere
    7. Anonim11 noiembrie 2016, 18:49,esti inselat,mai cauta pe dedesupturi poate gasesti ceva.Doamna Maria spune adevarul adevarat,pacat ca nu o credeti pe ea ,pe mine sa ma credeti prea putin ma intereseaza.

      Ștergere
    8. Anonim11 noiembrie 2016, 19:13, eu il cred pe Dumnezeu. Este suficient!

      Ștergere
  5. In jurul acestei femei au fost multe crime, ce mai conteaza inca una atit doar ca asta o sa fie rasunatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa o judece pe aceasta infama! Cerem asta!

      Ștergere
    2. Da, toti criminalii si raii lumii sa fie judecati, Dumnezeu sa nu-i uite si pe ai nostri care dupa '89 au degradat, vandut si distrus tot ce le-a stat in cale din Romania !!!!!

      Ștergere
    3. Postati niste timpenii,nu stiu cum le da drumul dna Maria, de parca dzeu ar fii dupa colt sa va citeasca si indeplinesca toate rabufnirile si ineptiile;daca ati citit ceva orin cartile sfinte ar trebui sa stiti ca dzeu isi iubeste creatia, la fel si pe cel bun ori rau,nu exista razbunare sau pedeapsa cum o intelegem noi muritorii de rind. La judecata fiecare va primii cindva,undeva, ce merita; dupa fapta si rasplata!

      Ștergere
    4. Cei care cu buna stiinta nu respecta LEGILE DIVINE si produc suferita semenilor vor fi judecati si rasplatiti dupa faptele lor draga anonim 18.16. Pricepi matale cum stau treburile cu LEGILE UNIVERSALE ?

      Ștergere
  6. Tare ma tem ca in timpul mandatului sau Anticristul va apare,si va pregati calea sa,si Ierusalimul se va preda direct lui Lucifer,pentru intronare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate anonim....in timpul mandatului Anticristul va aparea...
      In 2019 va veni pe pamant prima fiara care va lucra 3 ani jumate apoi va veni cea dea doua fiara care tot atata va lucra.in acești 7 ani va fi chin,razboaie ,cutremure..noi cei de la oras va trebui sa fugim la sate ,va fi foamete.(asa mi.a zis cineva si mie)
      Dumnezeu sa aibe mila de noi sa ne ajute sa rezistam pana la capat .

      Ștergere
    2. Nu te grabi sa faci predictii Anonim 11 noiembrie 2016, 08:34!

      Ștergere
    3. Dumnezeu exista!Si are treaba multa,ce tot ii dati cu anticristul!

      Ștergere
  7. poate asa trebuie sa se intample sistemul vechi nu mai este viabil si se prabuseste , legea concurentei este legea junglei care nu poate sa se mai sustina .

    RăspundețiȘtergere
  8. Se vede ca satana de hylari nu se lasa cu una cu doua infranta

    RăspundețiȘtergere
  9. Oameni buni,ce-i asta?! hahaha,chiar sa fie posibil?!
    http://www.cancan.ro/actualitate/fenomen-meteo-unic-in-lume-o-cadere-masiva-de-nori-a-avut-loc-in-italia-16045730
    V

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu s-a mai auzit pana acum ca un presedinte ales democratic al US, sa fie inconjurat cu atata ostilitate in interior si exteriorul tarii! Mai ales ca bietul om nu a facut rau la nimeni… Gasesc doar o singura explicatie: sa il determine/sperie sa ….”se alature clicii” ! Si asta repede, pana la juramant, ca „lumea” sa rasufle usurata: e de-al nostru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte multi din interior si exterior isi pierd scaunele,Tramp a starnit cuibul de vespi si acum bazie peste tot in lume. Si la Bucuresti le tremura chilotii in fund la multi,va fi o schimbare lafel ca 1989,dar pasnica. Doamne ajuta !

      Ștergere
    2. Era normal si era timpul ca acest sistem sa cada. Nu stiu cum de unii se mai pot gandi ca s-ar putea rasturna rezultatul, care este foarte clar ! Nu se mai putea, sub nicio forma, ca administratia care-a dominat USA si intreaga lume, pana acum, sa mai poata continua! Oricum au fortat cu mult nota...

      Ștergere
    3. Bunul Dumnezeu sa-l ocroteasca pe Trump si sa-l ajute sa schimbe ceia ce este impetuos necesar sa fie schimbat !

      Ștergere
  11. În principiu Trump este președinte pentru că a câștigat cel mai mare număr de electori,Nu cunosc sistemul de alegere din S.U.A.dar întreb : este obligatoriu ca acești electori să voteze automat cu el sau fiecare votează liber ?Acești electori sunt niște persoane presupun nu sunt niște numere ?Ce se întâmplă dacă ei votează pentru Hilary și răstoarnă votul populației ?Evident revolte ,tulburări și eventual legea marțială în S.U.A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum o dau oamenii sunt nemultumiti acolo, se tot revolta si or sa continue, era de asteptat oricine ar fi castigat.

      Daca il rastoarna pe Trump o sa iasa razboi civil. Ceea ce le surade multora si nu e exclus. Insa nu cred ca se mai pot schimba multe.

      S-a intamplat ceva zilele astea dincolo de simtirile noastre si anumite evenimente s-au schimbat tragand dupa ele o noua istorie in desfasurare.

      Ramane de vazut. Pana pe 20 ianuarie se mai pot intampla multe.

      Ștergere
    2. Toti debitati numai tampenii.

      Ștergere
    3. nu tocmai https://vocea.biz/international/2016/nov/11/rasturnare-de-situatie-in-sua-cum-poate-ajunge-hillary-presedinte/

      Ștergere
    4. nu tocmai http://www.evz.ro/lupta-pentru-casa-alba-nu-s-a-incheiat-scenariul-halucinant.html

      Ștergere
    5. Anonim 11 noiembrie 2016, 23:29, s-a inchiat, daca ai uitat cumva iar Donald Trump este noul presedinte ales al SUA.

      Ștergere
    6. Si dacă s-a încheiat, de ce oamenii manifestează pe străzi? Li s-a urat cu libertatea sau sunt șomeri si nu au unde munci?

      Ștergere
    7. Manifesta pentru ca au fost platiti... acei "tineri frumosi si liberi". Mai are sens sa mentionam de catre cine? :) Sunt penibili. Este acelasi model care a fost folosit si la noi de catre oamenii lui Soros. Dar nu le mai tine. The game is over!Se vor calma pana la urma.

      Ștergere
    8. Nu sunt penibil, ci se simt furați. Cu 200000 de voturi pt Hillary in plus fata de Trump.
      Tu dacă ești furat protestezi, te duci la poliție si reclami, sau stai la o bere cu prietenii si aplauzi pe cel care te-a lăsat fara bunuri?

      Ștergere
    9. Anonim 12 noiembrie 2016, 23:08, nu a fost furat nimeni. Procesul electoral a fost unul corect si democratic. Majoritatea a votat Trump. Ceea ce se intampla in ce privesc manifestantii sunt incercarile morbide al unui sistem invins de popor care a ales diferit de data aceasta!

      Ștergere
    10. A fost furt. Punct. Altfel n-ar fi văzut dna Maria pe Clinton câștigătoare. La fel a fost si in cazul Ponta. Cui ii pasă să descopere adevarul?

      Ștergere
    11. Anonim 13 noiembrie 2016, 09:14, in SUA nu a fost nici un furt. Aceasta a fost vointa electoratului american. Calmeaza-te.

      Ștergere
    12. N-a vazut-o castigatoare! a vazut-o in fata cu benzi negre si maro. Asta inseamna ca va merge la puscarie cu toata sleahta de demoni care au propagat razboaiele si au foinfiintat si finantat statul islamic si au facut islamizarea europei.

      Ștergere
  12. H.Clinton, va fi arestata cat de curand ,habar nu aveti ce nenorociri a facut jigodia acesta.Stire din surse demne de incredere.

    RăspundețiȘtergere
  13. La Puscarie ! Cu jigodia asta ortinara.

    RăspundețiȘtergere
  14. am confirmarea că se poate întoarce votul americanilorhttps://vocea.biz/international/2016/nov/11/rasturnare-de-situatie-in-sua-cum-poate-ajunge-hillary-presedinte/?utm_source=antena3-interior&utm_medium=cross&utm_campaign=antena3-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este corect linkul,il poti rescrie te rog?

      Ștergere
    2. scuze https://vocea.biz/international/2016/nov/11/rasturnare-de-situatie-in-sua-cum-poate-ajunge-hillary-presedinte/
      sper sa meargă

      Ștergere
    3. Speri degeaba Anonim11 noiembrie 2016, 22:44.

      Ștergere
    4. Nu e vorba de speranță, ci de certitudine.

      Ștergere
    5. Nici o certitudine! vremurile sunt in schimbare gata cu ticalosii!!!

      Ștergere
  15. https://saccsiv.wordpress.com/2016/11/10/de-ce-papusarii-l-au-desemnat-presedinte-sua-pe-mister-brexit-adica-pe-donald-trump/

    RăspundețiȘtergere
  16. trumph este presedinte peste o tara care o vedem democratica la fata dar pe fond este fascismul lumii si desigur un om imprevizibil ca el nu o sa fie pace dar nici bine la cei rai !

    RăspundețiȘtergere
  17. Răspunsuri
    1. Cred ca abia atunci intra Trump ca si presedinte al tarii..pana atunci ramane tot Obama

      Ștergere
  18. Rabdare, rabdare, rabdare..

    RăspundețiȘtergere
  19. De pe facebook:

    DONALD TRUMP – O FALSĂ OPOZIŢIE, ÎN REALITATE ESTE UN STÂLP DE BAZĂ AL SISTEMULUI, UN AUTENTIC ANTIAMERICAN ŞI ANTIUMAN. Si Trump și Hilary sunt oameni ai sistemului, mafioții conducatori au creat două profile antagonice oarecum ca să creeze o iluzie de luptă democratică. Americanii nu a avut nimic de ales, ambii sunt antiamericani. O schemă aplicată a fel ca în restul Lumii, cu foarte foarte rare excepții.

    Acest articol poate fi inutil întrucât cei care nu se uita la televizor deja ştiu aproape sau tot ce este scris aici, iar cei ce se uita la televizor, chiar şi numai un minut pe an, vor respinge informaţia întrucât nu se potriveşte cu ceea ce ei deja au în minte, respectiv cu prejudecăţile inoculate direct în subconştient de către Mass Media, prejudecăți pe care le iau drept adevăr absolut, care nu mai trebuie verificat. Dar totuşi eu perseverez şi solicit pe oricine să dea “Share” să ajutăm românii să afle pe ce Lume ne aflăm.

    Strămoșii înţelepţi au transmis: „Toți VORBESC frumos, doar FAPTELE ÎI DIFERENȚIAZĂ”

    Eminescu a scris: „ADEVĂRUL nu este în vorbe, ADEVĂRUL este în fapte întrucât FAPTA este însuși ADEVĂRUL!”

    Evanghelia Matei 7. 20. “DE ACEEA, DUPĂ ROADELE LOR ÎI VEŢI CUNOAŞTE.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AIUREA Anonim11 noiembrie 2016, 19:24. Nu crede orice tembelism de pe facebook. Asteapta si vom vedea cine-i Tump! Sa sti ca : graba strica treaba! Deci nu te grabi fara rost.

      Ștergere
    2. Faptele lui de după alegeri spun totul. E schimbat la 180 grade. Ii este dragă viața asa ca va fi un presedinte cuminte si docil. Si-au luat țeapă cei care au crezut ca e un războinic. E asa cum il recomandă numele: mare la vorbă, mic la fapte.
      Oamenii din clasa de mijloc si cei săraci au fost mințiți si trădați. Aceasta e politica. Plina de promisiuni, zero fapte.
      Vom trăi si vom vedea.

      Ștergere
    3. Nu te grabi sa tragi concluzii. Vom vedea impreuna cine este Trump ca presedinte. Ai rabdare si nu te ambala asa, fara rost, caci ramai fara energie. Calm.

      Ștergere
  20. http://www.romaniatv.net/mobi/un-consilier-al-lui-putin-daca-trump-nu-ar-fi-fost-ales-ar-fi-izbucnit-al-treilea-razboi-mondial_325096.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trump este in proces de acomodare cu noul statut. Este instruit. Deja si-a schimbat discursul. Tare ma tem ca in strada nu vor mai ieși cei care au susținut-o pe Hillary, ci cei care au fost amăgiti de cuvintele patriotice si fara suport real ale lui Donald. Lumea are un curs. Cine se opune, risca. Nu știu cine este dispus sa riște atât de mult pt oameni si binele lumii.
      Cel mai bine e sa se liniștească oamenii. Nu strada e soluția.
      Doar un președinte care are curaj si se poate opune sistemului poate reuși, mai ales dacă are si suportul populației. Vise! :)

      Ștergere
    2. Teama ta este nefondata Anonim 12 noiembrie 2016, 22:12!

      Ștergere
    3. Kylari era buna prietena cu MONSANTO care propaga alimentele modificate genetic care imbolnavesc lumea. Oamneni buni cand a-ti mai pomenit atata boala ca acum?

      http://humansarefree.com/2016/11/bombshell-clinton-campaign-was-heavily.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HumansAreFree+%28Humans+Are+Free%29

      Ștergere
  21. http://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/alegeri-sua-2016/hillary-clinton-il-acuza-pe-seful-fbi-ca-a-dat-o-lovitura-campaniei-sale-presa-611348

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-a dat nici o lovitura! ar trebui vazute si publicate toate email-urile cu pricina si astfel ar sti tot omul cine este cu adevarat aceasta femeie...

      Ștergere
  22. am gasit asta : http://www.alternativenews.ro/2016/11/teorie-halucinanta-hillary-clinton-ar-putea-ajunge-liderul-sua.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Povestile celor care o plang, stati linistiti ca niciodata asa ceva nu se va intampla

      Ștergere
  23. http://www.alternativenews.ro/2016/11/teorie-halucinanta-hillary-clinton-ar-putea-ajunge-liderul-sua.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  24. de citit urgent. http://www.alternativenews.ro/2016/11/teorie-halucinanta-hillary-clinton-ar-putea-ajunge-liderul-sua.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se va intampla in acest fel. Hillary nu va fi presedinte al SUA pentru ca nu ii este dat.

      Ștergere
    2. Raspunsul este valabil si pentru Thor Nordik.

      Ștergere
  25. Ia ascultati.ma un pic voi ...
    Cine se bucura ca a iesit Trump ..se bucura degeaba . Tot cineva din partidul republican v-a fi presedinte . Obama ori Clinton .
    In decembrie vor vota marii electori de confirma sau nu votul popular . Vor vota inpotriva lui Trump . Asa ca ...vor incepe revoltele . Mai exact un razboi civil total , in America . Cei din mediul rural (de la tara ) vor ataca fortwle guvernative . Asa ca se va instaura legea martiala in USA . Un razboi total va fi...!!! La inceput Trump va face precum Lincoln , incercind si facind apeluri la unitate nationala . Degeaba . Asta v-a fi . Apoi ...urmind exemplul americanilor vor incepe revoltele si in Europa . Din Franta mai exact ..iar dupa se vor extinde peste tot . Doar dupa acele momente rusii vor ataca . De asemeni si Iranul v.a ataca Israelul , nemaifiind acestia protejati de catre America ..iar evreii vor raspunde cu atomicele ..Mai e pina atunci ...dar primul pas v.a fi facut deconfirmarea sau nu a presedintelui american . Mai aveti rabdare pina in decembrie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim Sorin T pt mesaj. Poate astfel il citește cine trebuie si se amâna războiul si distrugerea lumii.

      Ștergere
    2. Obama si Clinton sunt democrati nu republicani.

      Ștergere
    3. Anonim 14 noiembrie 2016, 12:28, este doar un scenariu acesta, unul dintre mai multe. Stim ca sunt mai multe posibilitati ale viitorului. Nu este nimic fix.

      Ștergere
  26. Corect , este doar un scenariu dar zarurioe pare ca au fost aruncate deja pt America , cel putin . Mai tine-ti minte ca in Statele Unite sunt 240 mil. de arme . 22 de mil le are guvernul ..iar restul populatia civila !!
    Sorin .

    RăspundețiȘtergere
  27. Democratici , democratici ...un lapsus .
    O completare la ce am scris mai sus .
    La inceput , dupa invalidarea alegerilor presidentiale , vor fi mari proteste . In urma acestora va fi instaurata legea martiala . Aceasta lege v.a fi inpusa in orase , dar in mediul rural vor intampina guvernantii o puternica rezistenta , ce se v.a transforma in ...rezistenta armata . Apoi revolutionarii vor ataca marile orase unde vor fi cu guvernul . Nu va fi de gluma , un razboi la propriu . Crunt ...ce v.a dura multi ani . E oviu ca se poate schimba linia temporala , dar ... o vor face americanii ? E probabil ca nu !
    Sorin .

    RăspundețiȘtergere
  28. http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/donald-trump-nu-poate-deveni-presedintele-sua-pentru-ca-nu-s-ar-fi-nascut-in-america-e-pakistanez-cine-face-aceste-afirmatii-1658500

    RăspundețiȘtergere
  29. Dezbatere in SUA pe tema alegerilor.,americanii nemultumiti ca desi Hilary a avut la votul cetatenilor peste un milion de voturi mai mult ca Trump acesta din urma e cistigator conform votului pe sistemul lor cu electori pe state. Dar pina la investitura peste 3 luni e posibila o revolta a electorilor care teoretic mai au sansa sa o dea invingatoare pe Hilary-craciun

    RăspundețiȘtergere