joi, 10 noiembrie 2016

JUDECATA DE APOI !

                                                        12 Octombrie 2016,ora 23,12 !

                                                     Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas din Cerul Sfant,care imi spune asa:

                       ”Va veni o zi ,în care vom fi supuși Judecatii Universale ! 
                  Aceasta va fi Judecata de Apoi ! ”

                                                   Image result for JUDECATA DE APOI..
.
Asadar fratilor,sa purtam mai multa grija de suflet, decât de trup; sa nu mai judecăm pe altii pentru faptele lor,ca sa nu fim judecati si sa primim o pedeapsa vesnica; sa avem in vedere faptul că, fiecare vom raspunde pentru faptele noastre, inclusiv eu.
Decât să aruncati cu bolovani in mine si cu jigniri de tot felul, mai bine gândiți-vă la sufletul vostru, si  aveti grija sa-l adăpați cu Dragoste si cu Lumina Invierii Lui Hristos. 
Image result for JUDECATA DE APOI..
Cumplită va fi JUDECATA de Apoi!
La Judecata de apoi Hristos va judeca si pe oameni si pe ingeri, adica pe diavoli si toate popoarele lumii. Atunci cand va veni Fiul Omului intru slava Sa, va pune pe pacatosi de-a stanga Sa si pe drepti de-a dreapta Sa si va rasplati fiecaruia dupa faptele lui.
Dar sa stiti ca judecata universala a lumii va fi anuntata mai intai prin aratarea semnului Sfintei Cruci pe cer. Ca zice: Si vor vedea pe norii cerului semnul Fiului Omului, adica Crucea Mantuitorului, Care va veni pe nori si va straluci mult mai tare decat soarele.
Cand vor vedea Sfanta Cruce toate popoarele pagane, si cei ce nu o cinstesc, ca vine inaintea Imparatului Hristos pe norii cerului, ca o aduc ingerii si va lumina toate popoarele, atunci, cum zice Evanghelistul Matei : Vor plange toate pooparele lumii.
Atunci vor cunoaste al cui semn este semnul Crucii, Cine vine dupa el, Cine a avut Cruce si Cine S-a rastignit pe ea, adica Hristos Mantuitorul lumii. Era obicei la romani si la egipteni, cand avea sa vina imparatul intr-o cetate, sa-i aduca sceptrul inainte. deci, mergea toiagul imparatesc de aur, pe care il duceau niste slugi si ziceau : " Vine in urma Imparatul !" Asa vor aduce ingerii Sfanta Cruce pe norii cerului, inainte de a veni judecata lumii.
Si cand vor vedea ca straluceste Crucea, toate marginile lumii, toate popoarele pagane care au hulit Crucea si cei ce au fost crestini si au injurat-o si nu s-au pocait si toate sectele ce s-au lepadat de Cruce, in mare frica si cutremur vor fi, stiind ca in urma Crucii vine Acela, care S-a rastignit pe dansa si Care a avut-o ca arma cu care a daramat iadul. Dupa aratarea Sfintei Cruci, alt semn al judecatii este trambita, glasul trambitei de apoi. Dar fac intrebare unii din sfinti : " Oare o trambita va fi ?" Ca apostolul zice ca toti ne vom schimba la glasul trambitei de apoi, intr-o clipeala a ochilor. Iar Evanghelia spune asa : Cand va trimite Dumnezeu pe ingerii Sai cu trambite. Oare o trambita va fi ? Nu. Cand auzi glasul trambitei, este glasul lui Hristos. Iar cand auzi ca va trimite pe ingerii Sai cu trambite, aceste trambite vor fi purtate de milioane de ingeri. Care ingeri vor veni cu trambitele acestea ? Ne arata Sfantul Grigorie Teologul, si anume : ceata incepatoriilor sau a capeteniilor. Acestia sunt care pazesca cum hotarele imparatiilor lumii. Fiindca fiecare tara are ingerul sau, fiecare oras are ingerul sau, fiecare sat are ingerul sau, fiecare regiune are ingerul sau, cum arata dumnezeiestii Parinti. Acesti ingeri care pazesc satele, orasele, tinuturile si tarile sunt ingerii din ceata incepatoriilor. Cea mai de jos este ceata ingerilor, a doua este ceata arhanghelilor si a treia este ceata capeteniilor sau a incepatoriilor.
Aceasta misiune o au ei. Dupa cum stapaniile ocarmuiesc vazduhurile si vanturile, accestia pazesc hotarele limbilor. Este ceea ce a spus marele Prooroc Moise : Si au pus hotarele tarilor dupa numarul ingerilor lui Dumnezeu. Dar nu numai fiecare tara si oras si sat are ingerul ei, ci si fiecare om are cate un inger pazitor de la dumnezeiescul Botez.
Aceasta este cinstirea cea mare a crestinismului ! Popoarele pagane de-abia, au cate un inger pazitor la fiecare sat si oras, iar la crestinii ortodocsi, fiecare are ingerul sau pazitor.
Ce vor face acesti ingeri la judecata ? Vor suna cu trambite de aur. Si auzi ce spune Sfantul Grigore Teologul in " Cuvant la Judecata de apoi ", cat de puternice vor fi aceste trambite : " Ce trambite, zice, vor fi acelea care vor spinteca vazduhurile, vor desparti stihiile, vor deschide mormintele, vor sfarama portile iadului, vor deschide deasupra portile cerului ? Atata cutremur va fi,incat se va clatina pamantul ca o frunza, cand vor incepe aceste trambite. Toate popoarele vor fi atunci in mare spaima si, de-ar putea sa mai moara atunci, ar muri de mii de ori de glasul cel jalnic al trambitelor. Si cand vor suna aceste trambite, ganditi-va, se vor deschide mormintele de la inceputul zidirii lumii, de cand a murit primul om, pana astazi; si la glasul acestor trambite Duhul Sfant va veni sa invie pe toti oamenii de la inceputul zidirii lumii.
Corpul omului este facut din cele patru stihii : din pamant, din apa, din aer si din foc. La Judecata de apoi, intr-o clipeala a ochilor se vor preface trupurile noastre inapoi in aceste patru elemente din care au fost facute, cat am trai pe pamant.
Aceste trambite, cand vor suna si vor scula toate popoarele de la zidirea lumii pe pamant si toti oamenii vor fi rapiti in vazduh, dupa cum spune Sfantul Apostol Pavel si vor sta intru intampinarea Domnului, ca pamantul nu-i va incapea, de-ar fi cat furnicile de mici. De aceea vor sta in vazduh, iar tronul judecatii va sta deasupra Vaii Plangerii.
Care ati fost la Ierusalim, stiti ca Valea Ghetsimani este la rasarit de Ierusalim, numita si Valea Plangerii sau Valea lui Iosafat, pe unde curge paraul cedrilor. Deasupra aceleiasi vai si a Muntelui Eleon va sta, in vazduh, tronul Mantuitorului, iar vazduhul si tot pamantul va fi plin de ingeri si de oameni inviati, de sufletele dreptilor adunati la infricosata Judecata.
Atunci cand vor suna trambitele acestea, nu vor avea putere sa sune numai in jos, ci si in sus. Odata cu deschiderea iadului, odata cu deschiderea cerurilor, va chema nu numai sufletele oamenilor la judecata, ci si pe toti diavolii care nu au numar, toate duhurile le va scoate din iad si ii va chema la judecata sa dea seama de ce nu s-au supus poruncii Ziditorului si de ce au inselat lumea atatea mii de ani si au indemnat pe oameni sa faca rau.
Atunci se va implini ceea ce spune proorocul David : Chema-va cerul de sus si pamantul de jos, ca sa aleaga pe poporul Sau. Cand auzi ca va chema cerul, inseamna toate puterile ingeresti, toti ingerii din cer se vor cobori la glasul trambitelor.
Si cand auzi ca va chema pamantul de jos, inseamna toti oamenii care sunt pe pamant si toate duhurile din iad vor fi chemate in vazduh sa dea seama de rautatea lor. Ca zice : Chema-va cerul de sus si pamantul de jos. Pentru ce ? Ca sa aleaga pe poporul Sau. Atunci va desparti, cum spune Evanghelia, pe cei drepti de cei pacatosi, precum desparte pastorul oile de capre; si vor merge cei ce au facut cele bune in viata vesnica, iar cei ce au facut cele rele, intru munca si osanda vesnica.
Dar, fratii mei, cand va suna trambita judecatii si milioane de trambite vor invia pe toti oamenii, oare asa o sa inviem si noi, cum suntem acum si cum murim ? Cutare om sau cutare femeie asa va invia ?
Doamne fereste ! La judecata nu este varsta si nu este materie care o poti vedea, ci toti vor invia la varsta de treizeci de ani. Nu mai este copil si batran, ci varsta pe care a avut-o Mantuitorul la botez. Toti vor fi de treizeci de ani. Afara de asta, sa stiti, cand vor invia miliardele si miliardele de oameni,fiecare trup va straluci dupa cum i-au fost faptele. Iata, nici sufletele nu vor fi exact unul ca celalalt, ci dupa faptele lor. Cei ce vor fi pacatosi, vor avea trupuri intunecate; cei care vor fi mai pacatosi, vor avea trupuri si mai intunecate si altii vor fi ca diavolii de intunecati.
Iar cei buni vor fi albi, si altii foarte albi si luminosi. Ca zice Sfantul Efrem Sirul : " Dupa asezarea cea din afara, la judecata se vor cunoaste faptele omului ".
Si nu numai atat. Cand vor intampina pe Domnul in vazduh, cei pacatosi si foarte rai nu vor merge in vazduh, ci vor ramane pe pamant. Iar cei drepti, dupa masura dreptatii, au sa se ridice de la pamant. Unii au sa fie de un metru de la pamant, altii, de o suta de metri; altii, de o mie; altii, in nori, dupa fapte.
De aici are sa se cunoasca dreptatea lui Dumnezeu. Te-a tras pamantul ? Ai slujit pamantului in lumea asta si faptelor pamantesti ? De aceea stai pe pamant, ca de acolo mergi in iad !Iar cei drepti, de s-au ridicat o palma de la pamant, in vecii vecilor tot in sus vor merge. Merge-vor din putere in putere, cum ati auzit ca spune Proorocul david, din slava in slava spre Dumnezeu, Care n-are margini. Ca acestia s-au invrednicit sa zboare de la pamant. Iar cei ce-au ramas pe pamant merg cu diavolii in jos, unde vor fi osanditi. Asa va fi la judecata !
Trupurile pe care le vom primi la inviere nu mai au moarte, iar trupurile pacatosilor vor arde in vecii vecilor si nu se vor topi, caci nu mai sunt trupuri materiale ca acestea care se frig de o lumanare si de un chibrit. Ce fel de trupuri vom primi la Judecata, auzim pe Sfantul Apostol Pavel, ca zice : Seamana-se-va intru slabiciune, scula-se-va intru putere. Trupul pe care il primesc dreptii dupa Judecata stiti cata putere are ? Poate clatina lumea toata ca pe un mar; poate muta muntii din loc, poate birui toate ostirile lumii numai cu amenintarea. Atata putere au sa aiba dreptii. Seamana-se-va intru slabiciune, scula-se-va intru putere.
Si iarasi zice Apostolul, a doua insusire : Seamana-se-va intru necinste, scula-se-va intru slava. Ce semanam in mormant ? Viermi, putoare, mancare viermilor, tarana ... Du-te la un mort, dupa ce l-ai ingropat, pe cel mai iubit al tau, ca miroase mai urat decat toata murdaria lumii, la cateva zile. Ti-i greata, fugi de dansul! Oare asa o sa se scoale la inviere ? Cei pacatosi se vor scula tot cu trupuri nestricacioase, dar intunecate si urate, care vor arata faptele lor; iar cei drepti, nu asa.
Se seamana intru necinste pe pamant, pentru ca dupa trup suntem mancarea viermilor si tarana si putoare. Dar maine, mai mult : Scula-se-va intru slava. Trupurile dreptilor vor fi mult mai stralucitoare decat soarele, cum spune Mantuitorul. Atunci dreptii vor straluci ca soarele intru imparatia Tatalui Meu.
Ia inchipuiti-va acum, daca ar fi la amiaza si ai vedea soarele pe cer, si ai mai vedea un soare, si ai mai vedea o suta de sori, si ai mai vedea o mie de sori, atunci de groaza n-ai sti unde sa te duci. Mori de frica ! Dar cand vor veni milioane de drepti si vor straluci mai tare decat soarele, ce lumina va fi atunci ? Ce spaima, ce minune mare va inconjura tot pamantul, cand vor vedea atata slava a dreptilor care va veni ?
Asa vor veni dreptii la Judecata, cu slava mai mare decat soarele. Intre acestia, cel mai mult vor straluci sfintii din cer : Apostolii, Proorocii, Mucenicii, Cuviosii; toti calugarii, care au dus viata ingereasca pe pamant; pastorii de suflete, care au pastorit bine turma lui Hristos; cei ce au postit si s-au rugat cu inima curata; mamele cu copii, pe care i-au crescut in frica de Dumnezeu; copiii nevinovati, cei ce s-au nevoit in feciorie si curatenie, cei care au fost milostivi, smeriti si blanzi cu inima si toti cei ce au iubit pe Hristos si Biserica Lui si au trait cu sfintenie intru dreapta credinta.
Si iarasi zice marele Apostol Pavel : Seamana-se trup sufletesc, scula-se-va trup duhovnicesc. Nu se mai scoala trupul acesta de tarana asa. Trupurile duhovnicesti stiti cata putere au ? Stiti cata subtiratate au ? Cum arata marele Vasile si fericitul Ieronim si dumnezeiescul Parinte Ioan Gura de Aur. Trupurile duhovnicesti sunt ca trupurile ingeresti, nemuritoare, luminoase si pot sa mearga mai repede ca razele fulgerelor.
Asa va fi si sufletul noastru, dupa ce iese din trup. Ca zice proorocul Iezechiel : Alerga-vor, Doamne, in graba sufletele dreptilor si mai repede ca razele fulgerelor se vor intoarce la Tine. Credeti ca sufletul, dupa ce iese din trup, merge asa cum mergem noi ? Mai repede ca fulgerul merge, ca tot asa de repede merge si ingerul. Poate inconjura lumea, cat ai clipi din ochi.
Asa, trupurile duhovnicesti cum arata dumnezeiestii Parinti, ca fulgerul se vor purta. Intr-o clipeala de ochi trupurile duhovnicesti ale dreptilor se pogoara in iad sau se suie la cer, se duc la marginea lumii si nimeni nu-i mai poate opri, atat de subtiri sunt si atata putere de alergare au.
Auzi ce spune iarasi Sfantul Apostol Pavel : seamana-se intru stricaciune. Aceasta este a patra insusire a trupului inviat; scula-se-va intru nestricaciune. Pai, nu se seamana intru stricaciune, cand se zamisleste omul in pacat ? Apoi, nu vezi ca se strica mortul inca de pe pamant, daca nu-l ingropi repede ? Si apoi, in groapa trupul nu se face tarana si putoare ? Dar, dupa inviere, scula-se-va intru nestricaciune, zice marele Apostol Pavel. Trupurile dreptilor, dupa inviere, au insusiri ingeresti. Nu mai mor, nu imbatarnesc, nu au dureri, nu le trebuie mancare, nu se pot taia de sabie, nu se ard de foc, nu se imbolnavesc, nu se mai pot tine de lacate, trec prin usile incuiate, cum a trecut Mantuitorul dupa Inviere. Aceste trupuri stricacioase, devin nestricacioase prin inviere.
Acestea sunt cele patru insusiri ale trupurilor mortilor dupa inviere, cand va suna trambita judecatii de apoi si de trei ori fericit este acela, care se va invrednici de insusirile acestea, ca sa fie drept inaintea lui Dumnezeu si sa primeasca aceste daruri, adica : nestricaciunea, cinstea, puterea duhovniceasca si slava.
Ingerii din cer care pazesc stihiile si care vor suna din trambite la Judecata de apoi sunt ingeri pazitori, care-l pazesc pe om de la dumnezeiescul Botez si pana la moartea lui.
De aceea, sunteti datori totdeauna, cand va rugati lui Dumnezeu seara si dimineata, pe langa alte rugaciuni, sa faceti si cateva inchinaciuni sau metanii catre ingerul pazitor si sa ziceti asa :
"Sfinte ingere, pazitorul vietii mele, roaga-te lui Hristos Dumnezeu, pentru mine, pacatosul".
Rugati-va la ingerul pazitor, caci el calatoreste cu noi toata viata, de la Botez pana la moarte, si insoteste sufletul prin vamile vazduhului patruzeci de zile, pana la judecata particulara, iar in vremea de apoi mijloceste mila pentru sufletul pe care l-a pazit. Amin.
                                      Cu dragoste,Maria.

36 de comentarii:

  1. De ce nu postezi toate articolele in momentul primirii lor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare de ce???
      Sunt si eu om ca fiecare dintre voi.Am familie, am serviciu,am obligatii si raspundere lumeasca.
      Scriu când pot si cât pot. Si cel mai mult,stau noptile ca sa scriu, iar ziua primesc de la unii cititori, jigniri si pietre!DUMNEZEU sa-i ierte!

      Ștergere
    2. Ai dreptate in ceea ce sustii Maria, esti om si ai o serie de indatoriri ce trebuie indeplinite, insa diferenta de timp dintre primirea si postarea acestei viziuni, este de o luna! Dar in fine, "toate la timpul lor"

      Ștergere
    3. Mai buna intrebare ar fi fost: "oare de ce nu postati toate comentariile care nu contin cuvinte jignitoare, dar nu va convin?" Unde e libera exprimare? Am inteles ca le cenzurati pe cele ce contin cuvinte jignitoare, dar totusi...am scris de nu stiu cate ori unele chestii si n-au aparut! Ce nu va convine nu publicati! Doar mesajele celor care va perie le postati!

      Ștergere
  2. Prin aceasta judecata ii speriati pe sarmanii oameni doamna Maria...Cu siguranta nu o sa imi publicati acest comentariu.Noi suntem fiinte de lumina si putem fi stapani pe propriile noastre ganduri,sa lasam toate dogmele religioasa care ne-au incetinit sau mai bine spus au construit un zid in fata evolutiei noastre.Am fost si eu un "fan infocat" al religiei,norocul meu e ca m-am "trezit" si stiu cu adevarat cine sunt , ma simt mult mai liber si stapan pe mine.Dvs nu constientizati ca tot zicand "judecata" transmiteti o energie mai putin benefica in subconsientul oamenilor.Chiar sunteti sigura ca primiti mesaje de la Divinitate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu draga an.o1:38!

      Ștergere
    2. Anonim10 noiembrie 2016, 01:38
      iadul vazut si marturie clara CA SA VEZI

      https://www.youtube.com/watch?v=a3KhUvgfntQ

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    3. (Pt anonim 17:23) Ma intreb cu cat a fost platit domnul acela sa va prosteasca!Sunt multi care abereaza la greu.

      Ștergere
    4. Anonim10 noiembrie 2016, 23:04
      (Pt anonim 17:23) Ma intreb cu cat a fost platit domnul acela sa va prosteasca!Sunt multi care abereaza la greu.

      raspuns :
      serios ?
      ia sa mai vedem si pe altii si pot continua la infinit cu adevarul IADULUI SI RAIUlui .... deci alte filmulete CLARE .... IADUL SI RAIUL EXISTA FIZIC SI AICI SI ALTE DOVEZI CLARE A OAMENILOR

      https://www.youtube.com/watch?v=uMJrCQZoXp8
      1- 9 parti straini

      alt roman
      https://www.youtube.com/watch?v=wS4L62CG434

      dupa ce te uiti la ele apoi daca mai vrei mai am destule si iadul si raiul exista si e scris :
      Sfinta scriptura

      Si a murit saracul; a fost dus de catre ingeri in sanul lui Avraam. Şi a murit si bogatul si a fost inmormantat. Şi in iad, ridicandu-si ochii, fiind in chinuri, el a vazut de departe pe Avraam si pe Lazar in sanul lui. Şi strigand a zis: Parinte Avraame, fie-ti mila de mine si trimite pe Lazar sa-si ude varful degetului in apa si sa-mi racoreasca limba, caci rau ma chinuiesc in aceasta vapaie! Dar Avraam a zis: Fiule, ti-adu aminte: Ai primit cele bune ale tale in viata ta, iar Lazar pe cele rele. Acum aici el se mangaie, iara tu te chinuiesti. Iar peste toate acestea, intre noi si voi s-a intarit prapastie adanca, incat cei care voiesc sa treaca de aici la voi, sa nu poata, nici cei de acolo sa treaca la noi. Iar el a mai zis: Rogu-te, dar, parinte, sa-l trimiti in casa tatalui meu, caci am cinci frati, sa le spuna si lor acestea, ca sa nu vina si ei in acest loc de chin. I-a zis Avraam: Au pe Moise si pe prooroci; sa asculte de ei. El a zis: Nu, parinte Avraame, ci, daca cineva dintre morti se va duce la ei, se vor pocai. Si i-a zis Avraam: Daca nu asculta de Moise si de prooroci, nu vor crede nici daca ar invia cineva din morti” (Luca 16, 19-31).
      vamile vazduhului
      https://www.youtube.com/watch?v=HXW3s5vjRcE


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      PS vedeti SI NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA

      aviz amatorilor si amataorelor

      crestin ortodox



      Ștergere
  3. "La judecata de apoi Hristos va judeca si pe oameni si pe ingeri,adica pe draci si pe toate popoarele lumii"...Poti sa ne explici ce inseama asta,Maria?

    RăspundețiȘtergere
  4. FRICA este cel mai mare dusman al omului...este alegerea mea sa va cred sau nu si a dumneavoastra sa o promovati. Carei binele carel faceti promovand FRICA tineti credulii (pe cei adormiti)intro vibratie joasa...foarte convenabila intunecatilor. Este doar opinia mea,nu am dreptul sa va judec. Pace lumina si iubire

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cel necredincios, frica de Dumnezeu este frica de judecata Lui Dumnezeu, și de moartea veșnică, moarte ce înseamnă despărțire veșnică de Dumnezeu (Luca 12:5; Evrei 10:31). Altfel stau lucrurile cu cel credincios. Pentru el, frica este reverență față de Dumnezeu. În Evrei 12:28-29 se găsește o excelentă descriere a acestei frici de Domnul, „Fiindcă am primit dar o împărăție, care nu se poate clătina, să ne arătăm mulțumitori, și să aducem astfel Lui Dumnezeu, o închinare plăcută, cu evlavie și cu frică; fiindcă Dumnezeul nostru este un foc mistuitor.” Acest sentiment de respect și uimire exprimă frica de Domnul pentru cel credincios. Acesta este factorul care ne motivează să ne supunem Creatorului Universului.
      Până nu înțelegem Cine este Dumnezeu și nu dezvoltăm o frică reverențioasă față de El, nu putem avea adevărata înțelepciune. Ramanem niste imaturi spiritual hraniti de propriul orgoliu.
      A te teme de Domnul înseamnă a-L respecta, a te supune pedepsei Lui și a te închina cu simțul uimirii înaintea Lui!
      Desigur că respectul este inclus în conceptul fricii de Domnul, dar frica de Domnul e mai mult decât simplu respect! Frica de Domnul care este biblică, trebuie să includă înțelegerea faptului că Dumnezeu urăște păcatul, și neaparat trebuie să existe elementul fricii de judecata Lui Dumnezeu pentru păcat, chiar în viața celui credincios. În Evrei 12:5-11 citim despre felul cum Dumnezeu pedepsește, disciplinează pe cel credincios. Deși, pedeapsa este dată în dragoste (Evrei 12:6), este totuși un lucru de temut. Ca și copii, frica de pedeapsa părinților ne-a păzit, de unele acțiuni greșite! Același adevăr trebuie să fie valabil și în relația noastră cu Dumnezeu. Trebuie să ne temem de pedeapsa Lui, și de aceea trebuie să trăim în așa fel încât să-I fim plăcuți Lui Dumnezeu.

      Ștergere
  5. Anonim 10 noi. Tu te sperii de vorbele uneu femei care nu iti poate face nimic dar nu vrei ca sa sti de DUMNEZEU evoluezi de unul singur esti o fiinta de lumina atunci de cine iti este frica ? Poti ca sa emani lumina, dar vezi ca lumina ta in iad nu tine devina intuneric, e ca si cum din virful unui munte se porneste o avalansa, cineva te avertizeaza sa te feresti iar tu te intorci cu spatele si astepti sa evoluezi pina cind avalansa te prinde rimani stechit si gata evolutia ta iar lumina devine intuneric deci trezestete.Ika

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnul Dumnezeu a chemat pe om si a zis:unde esti? Asadar ,printr.un singur om a intrat pacatul in lume,si prin pacat a intrat moartea,toti oamenii au pacatuit si au fost lipsiti de slava lui Dumnezeu. Si ce crezi tu omule?ca vei scapa de judecata lui Dumnezeu?nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cartea 'PLANETA LUMINII'.Aceasta carte este dictata de Ingerul de Lumina Credinta si Coroana,Conducatorul Cetelor de Ingeri din Semintia Neamului 25 din RAI,din care neam facem si noi parte. '-Unde mergem/Ingerul imi spune;-Pe Planeta SILL-PLANETA LUMINII,Planeta ce este fara de pacat. Am observat ca barca in care eram eu cu Ingerul meu,urca pe un drum foarte sclipitor ce era ca o panglica luminoasa de circa 3 metri de lata.Barca inainta pe aceasta panglica si nu parasea banda de lumina sau drumul de lumina ce unea cerul cu pamantul.Eram, foarte impresionata,in jurul nostru cam 70-80 de cm. de o parte si de alta a barcii era acel drum de lumina.Acel culoar ce era ca auru de stralucitor si era in jurul nostru.Sareau stelele in diverse forme ce se uneau se transformau si ce vedeam foarte clar,formae de stele ca niste flori ce erau de culoare galben foarte stralucitoare,M-am uitat in urma barcii.In clipa aceea doream sa stiu daca barca inainta cu noi pe flori,ca eu vedeam in jurul nostru flori galbene ce credeai ca sunt din aur,asa era impresia sigandul meu in acel timp.Nu puteam vedea virful barcii ca inainta pe flori galbene.In momentul privirii mele in spatele barcii,am vazut aceleasi flori din stele ce erau la stanga si la dreapta barcii noastre.De jur imprejurul panglicii aceleia ce era in jur de 3 m. de lumina era Cerul albastru fara stele si lumina asa cum vedeam seara cand ieseam afara din casa.Vedeam o zare mare fara de sfarsit.LA UN MOMENT DAT AM VAZUT CA ACEA PANGLICA LUMINOASA MERGEA IN JURUL UNOR PESTI MARI CA FORMA DE PESTE 'SOMN',CE ERAU AERIENE SI NE INCONJURAU.Eram mirata si nu m-am putut stapani si am intrebat.-Ingere ce vad eu/Exista pesti asa de mari ce sunt in atmosfera/-CE VEZI SUNT NAVE DUPA PLANETA SILL-NUMITA SI PLANETA LUMINII SI AU VENIT IN INTAMPINAREA NOASTRA.aM OBSERVAT CA ACELE NAVE CA FORMA DE PESTE-SOMN,AVEAU INSCRIPTII PE CORPUL LOR CU LITERE DE TIPAR CA FORMA ROMANEASCA SI AM CITIT R.O.N.,APOI CIFRELE9.19.3.Da,pamanteana georgetaacestea sunt navele ce circula deasupra Pamantului si ele sunt dupa Planeta SILL-Planeta Luminii,iar dupa pamant se vad numai lumini in miscare In aceste nave in forma de peste sunt fiinte-oameni ce traiesc pe aceasta planeta,dar ele sunt nave ce circula deasupra pamantului pentru MENTINEREA LUI.

      Ștergere
    2. De ce asta/-PENTRU CA PE PAMANT ACUM ESTE MULT PACAT,MULT MAI MULT DECAT FAPTE BUNE.ACESTE NAVE SUNT CA NISTE FABRICI CARE ABSORB ACELE PACATE,ENERGII NEGATIVE CE INTUNECA TOTUL IN JURUL VOSTRU.FARA ACESTE NAVE,CE AU PORUNCA DE LA TATAL CERESC SA CURETE ATMOSFERA DE DEASUPRA PAMANTULUI,VOI PAMANTENII NU ATI MAI EXISTA.In momentul cand Ingerul imi facea acea comunicare,am vazut cum acele nave s-au intors toate spre noi si am vazut clar in fata lor ce era gura acelui peste-nava au fost deschise ca doua orificii de unde au iesit in exterior ca doua tevi,sau mai precis doua furtune ca erau mobile si de diverse lungimi.Ingerul imi comunica precum ca un orificiu este de absorbtie al raului si celalalt orificiu ecte ca o pompa prin care se trimite deasupra Pamantului energie buna,luminoasa,curata,care sa mentina viata.

      Ștergere
    3. Bine ca il lăsați pe anonim sa ne scrie cărțile d-nei Georgeta, iar comentariile noastre le triați cu mare atenție.

      Ștergere
  7. Dumnezeul nostru drag e drept si corect el are grija de noi insa lumea e oarba dupa material si averi nu luam nimic cu noi decat faptele noastre!

    RăspundețiȘtergere
  8. Din cite am citit si eu biblia a fost scrisa prin insuflarea Duhului Sfint,iar apocalipsa a fost scrisa prin rapirea sf evanghelist Ioan la cer.Sa anulam acum toate cele scrise? Oare nu ne cerem osinda singuri in fata lui Dumnezeu? Sa fim noi mai buni si vom fi rasplatiti de Tatal Ceresc cu viata vesnica in rai.

    RăspundețiȘtergere
  9. Defineste-l pe Dumnezeu,Adyna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu este totul,a fost si va fi.in mana Lui este tot pamantul si tot ce se afla pe el.
      DUMNEZEU este inceputul si sfarsitul ...
      Am venit pe pământ datorita Lui ,suntem in viata datorita Lui
      Dumnezeu este tatal meu ,al nostru ,al tuturor..
      Dumnezeu este creatorul Lumii..
      Dumnezeu este ca un tata pt mine.orice ma apasa pe suflet Lui ii spun,orice bucurie ,orice suparare,orice binecuvantare,orice necaz,Lui ii spun orice am pe suflet. LUI ii mulțumesc pt tot..
      DUMNEZEU ESTE TOTUL

      Ștergere
  10. Orice om care crede in MANTUIRE , trebuie sa discearna [daca nu poate , sa ceara de la DUMNEZEU ] ceea ce aste de la DUMNEZEU , si ceea ce este de la opusul lui, adica de la dracul.
    Mare Pacatos

    RăspundețiȘtergere
  11. La aceasta ora cand scriu , este ora 19:52 , daca sar mai fi actualizat acest blog , macar o data intre 19:52 si ora ultimului comment 10:44 , cred ca ar sti mai multi despre acest site.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai oameni buni... sa zicem ca ar exista iadul si raiul.Asta inseamna ca cei cu probleme psihice ar ajunge toti in rai... stii cum e vorba aia "Trb sa fii constient de acea fapta ca sa se numeasca pacat".Atunci eram multumit sa stau toata viata intr-un scaun cu rotile sau sa fi fost surd,orb ca pe urma sa merg direct in rai nu? Cum sa mai fac pacate daca nu imi permite corpul sau capul ?Asta ar insemna discriminare ,nu credeti?TREZITI-VA!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare are o cruce de dus. Nu jindui după crucea celuilalt. Dacă erai vrednic sa o duci Dumnezeu ti-o încredința tie.
      Dumnezeu nu-ti cere mai mult decât stie ca poți duce.

      Ștergere
  13. Nici o problema an 22;54 , după ce cei pleca din aceasta viata , ti se va arată Raiul , dar si IADUL , care pt f mulți nu mai este doar o vizită, ci o locație. Deci ai grija la ce crezi! .

    RăspundețiȘtergere
  14. Bravo Adina !Esti tare in "Credinta"Felicitari Dumnezeu exista cu adevarat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc..este slava Domnului, nu a mea ..fara Dumnezeu nu as fi nimic.

      Ștergere
  15. Adyna,de unde copii toate postările acestea,unele sunt foarte lungi și sunt sigur că nu le citește aproape nimeni,cum de ai atât de mult timp liber,ești singură?vili

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care postari??eu doar o postare am postat cu ..fa.ti timp... .. eu tot ce scriu aici imi apare numele.nu postez cu anonim..

      Ștergere
  16. Mai concis,CEEA CE NOI NUMIM DUMNEZEU,ESTE TOT CEEA CE ESTE,ESTE SURSA A TOT CE ESTE VIU.
    DIVINITATEA este ENERGIE care se manifesta si in materie,deci TOT si TOTI care ne inconjoara ESTE si SUNT reprezentari ale SALE. Nu trebuie sa mergi undeva ca sa gasesti divinul caci El este cu tine este in tine si in jurul tau,doar RECUNOASTE-L!

    Si inca ceva;nu mai spuneti "om fara suflet"fiindca nu este un adevar sa dati vina pe suflet pentru ce face o minte bolnava/virusata de orgoliu.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. Acum defineste omul,Adyna,cine este el pentru tine?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine este omul pentru mine?
      Omul??eu sunt omul,tu esti omul, el este omul,ea este omul.orice suflet este "omul".
      "Omul" suntem toti de pe pamant..
      Pentru mine un "om" un "suflet" toti,sunt facuti de Dumnezeu ,toti avem acelasi sfarsit,moartea, .
      Pt mine "omul"de langa mine sunt "eu" .adica eu suflet ,el suflet.
      Acum"omul"este de 2 feluri ,;bun si rau..cel bun poate sa devina cel rău,iar cel rau poate sa devina cel bun..fiecare om isi alege cum vrea sa traiasca,cum vrea sa fie,dar acelasi sfarsit are fiecare "om /suflet)moartea fizica si viata vesnica sufleteasca .
      "Omul este un abur ce apare putintel si apoi dispare" adica omul .adica orice suflare,adica noi toti.
      "Om fara suflet" pentru ca din.nauntrul ,din inima oamenilor, ies gandurile rele,preacurviile,curviile,uciderile,furtisagurile,lacomiile,viclesugurile,faptele de rusine,ochiul rau,hula,trufia,nebunia"toate aceste lucruri rele ies din nauntru si spurca pe om. (Referitor la ce ai zis mai sus ,parerea mea .o minte bolnava este un suflet bolnav, care trebuie vindecat de Dumnezeu,sa nu te superi dar na asta este parerea mea)

      Ștergere
  18. Moartea nu exista oameni buni, exista Viata Veșnică în Isus Hristoa, Domnul nostru

    RăspundețiȘtergere