marți, 22 noiembrie 2016

O DUMINICA CU BOMBĂ ! O BOMBĂ VA FI AMPLASATA INTR-O ZI DE DUMINICĂ !

                             22 Noiembrie 2016 ,ora 7,21 dimineața !    

                                                  Dragii mei,

În aceasta dimineață, treaza fiind, aud un glas care spune ceva cutremurator.

Glasul dragilor, vorbea cu cineva asa :

                  ”O Bombă !

              Da ! Am hotărât !

             Aici ,vom amplasa Bomba ! 

Dar un alt glas, îi confirmă si adaugă :

                 O să vin Duminică aici , cu Bomba !”  

Clipă in care, văd o incapere intunecoasă ,iar aici vad un barbat care se ridica de pe un scaun ,si care tine in mâini, ceva ce-i încleiase degetele, era ceva uleios.

Barbatul tinea cu greu un obiect pe care nu -l vedeam, însă, vedeam  cum facea un efort deosebit,ca sa transporte obiectul dintr-o incapere intr-alta,precum si mainile sale acoperite de ceva vâscos.

Doar din spate ,vedeam aceasta persoana, precum si mâinile sale uleioase , lucioase, care tineau cu grija acel obiect, posibil o Bombă.

Dragii mei, ma cutremur la propriu de toate cate aud si vad, si mai ales atunci cand, acestea se adeveresc,intr-un timp mai scurt sau mai lung. 

Eu nu stiu unde anume, in ce loc, sau in ce Țară ,si in ce perioada, in care Duminica din an,se va intampla aceasta TRAGEDIE cumplita, dar ceea ce stiu fara nicio indoiala, stiu că aceasta se va intampla,asa precum mi s-a spus.

O BOMBĂ va fi amplasata undeva in lume,intr-o zi de DUMINICĂ,si va fi un adevarat DEZASTRU; un adevarat carnagiu.

Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI,ca sa nu ingaduie sa se intample o asemenea mare nenorocire, si ca acesti călăi,sa fie descoperiti la timp si sa -i opreasca nebunia lor.

Dragii mei,

Eu am scris de curând, un articol cu titlul:                  

O DUMINICĂ , CARE NU SE VA MAI REPETA NICIODATA ! 

https://plus.google.com/.../XmqWsya37H5
3 days ago - O DUMINICĂ , CARE NU SE VA MAI REPETA NICIODATA ! O DUMINICĂ , CARE NU SE VA MAI REPETA NICIODATA !

Oare sa fie posibil, ca acest ATENTAT cu BOMBĂ, sa aiba loc Duminica si sa fie un adevarat carnagiu? 
Sau, nu are legatura acest ATENTAT cu BOMBĂ,chiar daca va fi amplasata Duminica?
Iata articolul meu ,cu ziua de Duminica. Care Duminică? Nimeni nu stie! Numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,stiu. 
 
                              10 Noiembrie 2016,ora 6,23 dimineața !

                                             Dragii mei,

Asa cum reiese din titlul articolului, vom avea parte de o altfel de Duminică,o Duminică care, nu se va mai repeta vreodată.
Iata ce spune un glas,atât de dimineață:

                ”Le-am spus:
          O astfel de Duminică,nu se va mai repeta niciodată!”
 Dragii mei, oare ce Duminică ne asteapta in viitorul mai apropiat, sau mai îndepărtat? 
Să nădăjduim dragii mei, ca va veni o DUMINICĂ in care toata suflarea de pe Pământ sa se bucure, si sa se întăreasca în CREDINȚĂ. 
Este bine dragilor, ca sa fim pregatiti pentru o astfel de Duminică, si sa ne spovedim la Părintele duhovnic in fiecare post de peste an, pentru a ne invrednici sa primim SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTASANIE,ca sa ne gaseasca curati sufleteste si trupeste.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI,Amin! 
                           Cu dragoste,Maria. 

139 de comentarii:

  1. Duminica oameni merg la liturghie sau la marchett sa evitam locurile aglomerate gen concerte, fotbal, acum ca vin sarbatorile magazinele sunt pline ochi. :'(

    RăspundețiȘtergere
  2. Bomba poate fi amplasata duminica atunci cind lumea nu circula,pentru a doua zi de luni,era interesant daca vedea-ti detali ale locului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă e duminică atunci ori în vreo biserica sau Moll .Doamne fereste .

    RăspundețiȘtergere
  4. DESPRE MANTUIRE SI BISERICA CREDINTEI CRESTINE...Dragi credinciosi,am aflat de la Imparateasa mea,Iudita,despre mantuire;-'Am citit si ascultat intr-o Duminica in Biserica ,ca Domnul IISUS MANTUIESTE numai pe cei ce sunt in cultul ortodox si am vrut sa stiu adevarul.Dupa urcarea la Cer a Domnului Iisus a aparut Credinta Crestina.In Credinta Crestina s-a crezut,s-a scris si s-a propovaduit despre faptele Fiului lui Dumnezeu Iisus Hristos.Aceasta credinta a fost propovaduita in popor pana a aparut sau mai bine spus ,s-a dat in doua si s-au format doua culte ;ortodox si catolic.Mai tarziu au aparut mai multe culte ,secte ,pana a aparut si cel satanic ,ce are conducator pe Satan-Lucifer,adica diavolul.AFLATI CA FIECARE SECTAFIECARE CULT SPUNE CA EI SUNT ADEVARATII SI TOTUL DESPRE EI LA SUPERLATIV.NU ESTE NIMIC ADEVARAT.Dupa ce vor veni musulmanii si ne vor conduce pentru 7 ani ,toate cultele,sectele,se vor uni in prima Credinta dupa IISUS, numita 'CREDINTA CRESTINA'.Aceasta Credinta Crestina va crede in Unicul Dumnezeu si va venera pe FIUL SAU IISUS ,CARE VA FI CONDUCATORUL CREDINTEI CRESTINE.In aceasta credinta vor fi cei credinciosi ,cei drepti,cei care vor conduce Cuvantul LUI Dumnezeu si vor face numai fapte bune.In aceasta credinta nu vor fi violatori,criminali,hoti ,ci numai credinciosi crestini ,care vor fi corecti,muncitori,in care sa primeze credinta ,nu banii,care vor pieri.Ganditi,judecati si credeti ca raul va pieri ,iar diavolul va fi legat pentru 900 de ani.Credinta Crestina va avea Biserica Credintei Crestine ce trebuie construita la maxim 100 de km.in raza de la km.0 din Bucuresti,situat la Biserica Sfantul Gheorghe din centrul Bucurestiului.Aceasta Biserica trebuie construita,si nu Bisewrica Neamului.Cu Dumnezeu inainte.IUDITA.'' ACUMA,IA GANDITI-VA ,SUFLETE DRAGI,LA CE DISTANTA DE BUCURESTI ESTE CONSTRUITA DEJA,BISERICA SFANTA NOUL IERUSALIM DE LA PUCIOASA,SI FACETI LEGATURA.DAR NUMAI CEI ALESI AU STAREA DE A FACE ACEASTA LEGATURA.DIN PACATE,ACESTA-I 'CRUDUL'ADEVAR PENTRU MULTI DINTRE VOI ,SUFLETE DRAGI.MA ROG DOMNULUI IISUS HRISTOSUL SA VA TRIMITA INGERII PAZITORI SA VA LUMINEZE MINTILE SA PUTETI PRICEPE ACESTEA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine zis..Biserica Crestina.
      Credinta crestina .crestinii au fost pe vremea lui Iisus ..toti oamenii au venit la credinta propavaduita de Iisus Hristos.
      Nu mai spuneti ca doar cei din ortodoxie va avea viata vesnica cu Dumnezeu,Iisus ne.a chemat pe toti la o credinta. Adica sa credem in El si sa ascultam de El si sa facem voia Tatalui Lui adica Dumnezeu..
      Iisus iubeste pe toti,ar vrea ca toti sa vina la El sa aibe parte de viata vesnica...
      Dumnezeu a zis ca si.a dat singurul sau Fiu pentru ca orice crede in El sa aibe viata vesnica

      Ștergere
    2. Puteti sa va semnatI? Doar anonim?
      Cu drag Neluta

      Multumim, dna Maria, pentru efortul zilnic

      Ștergere
    3. Adyna, nu te tot plange atat. Fiecare merge pe drumul pe care il considera ca e bun. Ulterior va vedea daca a fost bun sau rau ce a ales. Fiecare e liber sa considere ce vrea si cum vrea, este parerea personala a fiecaruia.

      Ștergere
    4. Vezi ca ma tot plang..
      Cred ca nu vezi bine.
      Eu mi.am zis parerea mea..daca tu iti zici o parere personala aia inseamna ca te plangi..
      Nu mai poti sa scri ceva ca sariti ca lupii pe oameni..
      Daca ai posta cu nume as putea sa iti zic si eu ca te plangi.,dar cum esti pe anonim nu am ce sa zic..va ascunde ti dupa anonimat ca sa nu sara lupii pe voi pentru orice parere ai avea

      Ștergere
    5. Adyna, exact asta faci, la nivel subtil pentru ca nu esti sigura pe alegerea facuta, iti doresti confirmari. Dar e bine sa-ti asumi calea pe care ti-ai ales-o, daca asa ai ales. Asa cum iti spuneam: fiecare merge pe drumul pe care il considera ca e bun. Ulterior va vedea daca a fost bun sau rau ce a ales.

      Ștergere
    6. draga anonim sunt foarte sigura de alegerea facuta,,,,si imi asum calea mea,,,doar ca nu cred ca cineva poate sa afirme ceva ce nu este de nasul lui

      Ștergere
    7. confirmari nici nu am nevoie de la oameni ,,,cine se increde in om este blestemat ,,confirmari doar de la Dumnezeu putem sa primim in legatura cu sufletul nostru,,
      doar si doar DUMNEZEU va decide in dreptul nostru,,pentru ca DUmnezeu este Sfant si va judeca dupa dreptatea lui cea dreapta,,omul judeca gresit de multe ori,,
      si Da la sfarsit vom vedea ce cale am urmat
      cum iti asterni asa vei dormi,,,multa pace

      Ștergere
    8. Adyna din nou: nu te supara! Nu am facut aceste observatii aiurea. Este pentru binele tau. Un om sigur pe convingerile lui nu simte deranj de ce spune x sau y. Intelegi acum? De ce te deranjeaza si pui accent pe ce afirma cineva? Fiecare poate sa spuna ce vrea. Important este ce se intampla la tine in interior. Te tulbura? Nu ar trebui.

      Ștergere
    9. Si inca ceva, Adyna: o parere personala vine dintr-o convingere a ta. O convingere de unde vine?:)

      Ștergere
    10. nu ma tulbur deloc,,daar aici am mai vorbit cu cineva si zicea ca numai sectele zic ca ei sunt cei mantuiti si in rest la Iad ,si uite ca nu e chiar asa,,,
      nu ma supar deloc,,,eu tot ce este biblic nu am ce comenta ,,in rest ce nu este scris in Sfanta Scriptura oricare ar fi acel om ,pot sa imi zic parerea mea ,sau convingerea ,pentru ca scrie doar Dumnezeu va judeca si va judeca drept ,,eu asta stiu si attat ,,
      da si fiecare e liber sa zica ce vrea dar atata timp cat vb despre mantuirea unui suflet si mai si de Dumnezeu ,si mai zici ca esti crestin ,nu ai voie sa pronunti ca cineva merge la stanga si altu la dreapta,nu trebuie sa ne jucam cu cuvintele noastre mai ales cand e sa dai un verdict care habar nu ai c acel verdict il poate da doar Dumnezeu in rest nimeni,
      asta este parerea ,mea convingerea mea,,doar Dumnezeu va decide unde ne vom petrece vesnicia(bineinteles depinde doar si doar demine sau noi,)

      Ștergere
    11. Adyna, accepta si parerile celorlati ca existente. Poate ai tu dreptate, poate altul, poate niciunul. Nu trebuie sa ii obligam pe altii sa gandeasca la fel. Repet: fiecare are dreptul de a exprima ceea ce crede. Ca e bine, ca e rau, nu e treaba noastra. Pe un om matur spiritual nu il "zgandareste" nici o parere a cuiva.Pe tine de ce te deranjeaza parerea cuiva?

      Ștergere
    12. Asa este aveti dreptate..am zis si eu parerea mea .doar atata am facut:)
      Multa sănătate va doresc

      Ștergere
    13. Adina,si eu te iubesc.Sunt D.

      Ștergere
    14. Va multumesc la amandoi anonimi.
      Va doresc ceea ce imi doresc mie.
      Ci aici nu ma refer la bogatii pamanetesti ,
      Eu imi doresc doar sa am parte cu Dumnezeu Tatal .atata vreau !!in rest nu doresc nimic ,caci aici pe pamant am de toate dar degeaba as avea toata lumea daca mi.as pierde sufletul nemuritor.
      Va pup daca sunteti femei😊😊😊 daca sunteti barbati va salut🙈🙈🙈🙈

      Ștergere
  5. I-L RDG DIN INMA MEA PE FRATELE ALEXANDRU SA SCRIE PE BLOGUL SOREI MARIOARA SI DOMNUL IISUS HRISTOSUL SA-L AJUTE SA VA LUMIEZE EL MAI MULT,CA IN MINE NU AVETI INCREDERE,SUFLETE DRAGI.VA MULTUMESC SI NU UITATI;ACDLD SUS SE VOR BUCURA TOTI PENTRU CEI DINTRE VOI CARE SUNTETI IN STARE DE A RAZBI O NUCA ATAT DE TARE.CEI CU DINTII DE LAPTE SA SE ABTINA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este bomba ce va exploda la Deveselu,aveati un mesaj care suna similar cu acest mesaj,doua persoane care incercau sa aprinda un fitil care a cauzat o explozie la Deveselu.Vedeti asemanarile dintre cele doua mesaje doamna Maria.
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  7. COD ROȘU DEVESELU ! ???
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/08/cod-rosu-deveselu.html
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  8. Asemanarile izbitoare dintre cele doua mesaje,sunt doua persoane "Aici ,vom amplasa Bomba ! ",unde si in celalalt mesaj cu Cod rosu Deveselu sunt tot doua persoane "Să-i dau acel Cod rosu ? "
    Alt glas spune:
    Nu ! Eu nu i-l dau pe acela !
    Vedeti asemanarile doamna Maria? Sa fie vorba de Deveselu acea duminica care nu se va mai repeta niciodata?
    Monica Meryah.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusii, au fabricat valize nucleare care pot fi amplasate oriunde in lume,nu e exclus sa fi ajuns cateva si in Romania,iar la semnalul primit de unde trebuie sa fie detonate. Aceste bombe tip valiza se afla foarte multe pe teritoriul Europei occidentale si al SUA. Pana si Bill Clinton l-a intrebat pe Boris Eltin daca are asemnene valize nucleare pe teritoril american,raspunsul a fost un zimbet din partea lui Eltin. Otilia

      Ștergere
    2. Otilia văd că ai devenit și tu obsedată de ruși precum Crăciun.Vezi poate plutește vreo valiză pe apă cu vreun chinez in ea,că așa se proceda în 1990 cind au venit in România.Rușii nu se ocupă cu așa ceva,ei lansează rachete sol aer,dacă îi mai zgîndărim mult și îi tot acuzăm.DS

      Ștergere
  9. Citez:
    ” Deveselu !
    Să-i dau acel Cod rosu ?
    Alt glas spune:
    Nu ! Eu nu i-l dau pe acela !
    Dar primul glas spune:
    Da!”
    Clipă în care, văd înspre Sud un Cer de noapte, iar jos pe Pământ ,văd o persona care se apleaca si trage cu mâna sa , ceva de jos în sus; ceva ca un fitil, sau ca un buton .
    În aceasta clipă dragii mei, s-a declansat o Explozie puternică, încât Pământul ,arăta precum un vulcan în clocot.
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/08/cod-rosu-deveselu.html
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Valizele nucleare rusesti se afla cu siguranta in zona Deveselu, doar trebuiesc in ziua Z sa fie amorsate.

      Ștergere
  10. MOTTO;CETATEA SFANTA NOUL IERUSALIM;'INALTATI SPRE MINE CRUCEA CREDINTEI SFINTE ,EVANGHELIA IMPARATIEI ,CARE SE VESTESTE PE SINE LA TOATE NEAMURILE ,CA SA VINA APOI SFARSITUL PROOROCIT DE MINE ,SA VINA VENIREA MEA SI IMPARATIA MEA PENTRU CEI DREPTI'/citat din CUVANTUL LUI DUMNEZEU ,14/27 SEPTEMBRIE 1998.'In cartea profetica APOCALIPSA se prooroceste despre restaurarea profunda a Bisericii Lui Hristos si despre ajungerea ei la sfintenia apostolica.Ea este numita CETATEA SFANTA NOUL IERUSALIM.Proorocul ISAIIA;'Pe zidurile tale Ierusalime ,EU pun strajeri,care nici zi nici noapte nu vor tacea/Voi care aduceti aminte Domnului de fagaduintele LUI ,sa nu aveti odihna.Si sa nu-Idati ragaz pana ce nu va aseza din nou Ierusalimul ca sa faca din el LAUDA PAMANTULUI'.Sfantul NIL ATHONITUL;'Pe la anul 1900,mergand spre jumatatea mileniului al 8-lea de la facerea lumii ,aceasta se va schimba si se va face de nerecunoscut...Pastorii crestinilor,arhierei si preoti ,vor fi oameni cu slava desarta ,afara de preaputini ,cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga...Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii.Curatia va pieri de la oameni ,si va stapani faradelegea.' 'Vai,vai,o,parintilor/Plang si ma vaiet dupa refacerea starii dintai a acestui munte.Fiindca dupa 1913,trecand 79 de ani,se vor face toate rautatile despre venirea lui antihrist ,ani de la facerea lumii 7500.Si CONTINUA CU SFANTUL NIFON AL CONSTANTIANEI,SI MAI CITITI SI VOI FRATILOR,ADICA CEI ALESI SI LAMURITI-I SI PE CEILALTI SI NU TINETI ADEVARUL SUB OBROC,NU DE ALTA,DAR MARE PACAT VETI AVEA DACA NU-I AJUTATI,VOI FIIND IN CUNOSTINTA DE CAUZA ,SI MAI ALES,NU AVETI TEAMA CA VA PIERDETI AVANTAJELE ACESTEI LUMI PLINE DE PACAT,CI GANDITI-VA LA RASPLATA VIETII VESNICE DIN RAIU LUI IISUS HRISTOSUL.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  11. Offf...Dumnezeule mare!!!! In loc.sa fim mai buni mai umili, mai cu frica de cel de sus si sa spunem sa ne pazeasca Dumnezeu si Maica Sfanta de tot ce poate fi mai rau pe lumea, inloc sa ne rugam pentru sufletele noastre sa ne fie iertate pacate...nu stim altceva sa facem decat sa hulim,sa dam cu presupusul!!! Din tot ce prezice aceasta doamna, este purul adevar. Ne da semne Cel de sus, noua romanilor, sa le vedem si auzi, ca sa ne intorcem cu fata spre credinta si sa nu mai pacatuim cu gandul, vorba si cu fapta. Dragi cititori, hai sa fim mai buni mai umani si cu multa credinta si iubire de Isus Hristos si Maica Sa, Fecioara Maria!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria mama fetitei Sapte sa dus intro manastire sa nasca, sotul ei a duso, maicutele au preluato. Este o femeie credincioasa si stiu maicutele ca este aleasa. O:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este asa,Prunca Sapte se va naste in Joia mare.

      Ștergere
    2. CATEGORIC este un NEADEVAR!
      PRUNCA ȘAPTE se va naste intr-o JOIA MARE, in SAPTAMANA PĂTIMIRILOR LUI IISUS HRISTOS,iar eu voi sti cu 3 zile inainte,locul si persoana care o va naste pe SAPTE.
      SAPTE va veni din CERUL SFANT,precum o suliță. Nimeni nu va cunoaste pe MAMA care o va aduce pe lume, decat cu trei zile inainte de nastere. Orice speculatii sunt neadevaruri. SAPTE va avea pe frunte 11 STELE DIVINE,pentru ca LUMEA toata sa cunoasca ca este PRUNCA LUI DUMNEZEU .Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    3. Dar de ce 11 stele Maria,ce reprezinta nr.11 ?

      Ștergere
    4. Eu nu am spus ca naste acum, ci ca merge la manastire pentru a complecta lunile de sarcina.

      Ștergere
    5. Doamna Maria de ce nu credeti ca si altul are vedere, pentru ca trezirea a inceput in constiinta la mai multi oameni. Dumnezeu trezeste pe copii sai din somn si vrea cati mai multi.

      Ștergere
  13. Doamne fereste sa nu fie chiar la Prislop de inplinirea a 26 de ani de cand parintele Arsenie Boca a plecat dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Oare sa fie vorba de mesajul de asta vara cu SF. Ioan? Sa fie in vizor o biserica?

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu mă tem să nu se întîmple ceva chiar în duminica alegerilor.DS

    RăspundețiȘtergere
  16. In Italia se tine un referendum pe 4 dec. Cine stie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-i pe italieni că săracii au trecut prin atîtea cutremure și inundații,încît nu le mai trebuie altă nenorocire.Sper ne apere Dumnezeu pe toți de orice catastrofă,că oricum ne-au făcut politicienii viața grea,măcar să avem liniște și PACE.DS

      Ștergere
  17. Si acum toată lumea cu ochii în patru să anihilam bomba si sa evitam încă o tragedie

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamna Maria va multumesc din suflet ca ne-ati spus despre acest articol.Maicuta Domnului sa fereasca toata omenirea de acest prapad.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  19. De la Sfantul Apostol Pavel;'Duhul sa nu-l stingeti,proorociile sa nu le dispretuiti.'De la Sfantul Teodor Studitul;'Atunci cand corabia se afla in primejdie ,porunca Domnului este de a nu pastra tacere.Daca e vorba de credinta ,nimeni nu mai are dreptul sa zica;Dar cine sunt eu,preot oare/N-am nimic de-a face cu acestea.Sau un carmuitor/Nici acesta nu doreste sa aiba vreun amestec.Sau un sarac care de abia isi castiga existenta/Nu am nici cadere,nici vreun interes in chestiunea aceasta.'SA TINETI MINTE IUBITILOR,CA NU ORISICINE ESTE PREOT PE PAMANT,ESTE EI IN CER,NU ORISICINE ESTE SFANT PE PAMANT ESTE SI IN CER.Inchei cu ceea ce scrie tot in CUVANTUL LUI DUMNEZEU de la CETATEA SFANTA NOUL IERUSALIM;'TATAL NOSTRU,CARE ESTI IN CERURI,SFINTESTE-L PE ISRAEL,SFINTESTE NUMELE TAU IN ISRAEL IERTANDU-L DE GRESALE,TATA.FA,TATA IMPARATIE VIE DE LA TINEPESTE POPORUL TAU SI INVATA-L SA SE LASE IN VOIA TA ,IN VOIA CUVANTULUI TAU,TATA,CA SA FIE SI IN ISRAEL PRECUM ESTE IN CERURI,TATA./vorbirea Maicii Domnului,8/21 septembrie 1996.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna seara ♡.Maria draga mea te rog frumos sfatuieste-ma din nou.In ultimul timp nu mä mai pot ruga aproape deloc ,iar din cauza aceasta am o neliniste in suflet si ma simt tulburata, pentru ca simt ca am pierdut legatura cu Dumnezeu ,si nu mai stiu cum sa o reiau...Nu ma mai pot concentra foarte tare nici macar la rugaciunile scurte incepatoare sau psalmi...Parca nu mai simt nimic la rugaciune :( Iar acatistele si paraclisele au inceput sa mi se para grele si lungi ( desi NU sunt asa ! ) Inainte reuseam sa le spun fara dificultate si din toata inima fiind preferatele mele.Nu stiu de ce nu mai sunt in stare de nimic.. Oare mi-a slabit credinta ? Ce pasi sa urmez pentru a ma apropia din nou de Tatal ? Mentionez ca in perioada in care ma rugam eram multtttttttt mai linistita sufleteste, ma simteam protejata de orice rau si somnul imi era usor fara vise urate si cosmaruri ca acum.Iti multumesc anticipat si Doamne Ajuta la toata lumea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania este atacata psihotronic, nici eu nu-mi mai aud gandurile, doar cand plang de durere, suparare, batjocura celor din jur, mai simt rugaciunea; datoeita atacurilor psihotronice gandim cum vor ei

      Ștergere
    2. Citiți blogul mai cu patima si va ve-ti întări in Credinta sufleteste.Acest blog nu este al dnei.Maria ci al Mântuitorului Hristos care ii transmite toate aceste mesaje prin Duhul Sfânt.Urmați învățăturile si o sa va mantuiti.

      Ștergere
    3. Lasă-L pe Dumnezeu sa-ți umple mintea, inima si sufletul. Oferă-te Lui din zi pana in noapte si din noapte pana in zi. Încredințează-i Lui problemele tale si lasă-te in brațele Lui. Accepta situatia de acum, nu mai lupta si nu te lamenta, si vei vedea ca vei începe sa te rogi ca înainte.
      Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. 21.17

      Usor, trage aer in piept si respira , nu mai compara ce e in prezent cu alte dati , nu faci concurenta cu nimeni si cu nimic . E Postul Craciunului , Dumnezeu ii accepta pe toti care se straduiesc . Depaseste momentul constientizand ca legatura ta cu El exista .

      Ștergere
    5. SCUMPA mea,
      Este SFANTUL POST al NASTERII DOMNULUI, si este normal ca sa treci prin astfel de episoade. Acum ,si mai ales acum, diavolul umbla racnind pe cine sa ma înghită. Dar sa nu-ti fie teama! Aseaza-te în genunchi in fața SFINTELOR ICOANE, si vorbeste cu DUMNEZEU su cu MĂICUȚA DOMNULUI,asa cum vorbesti cu cel mai bun prieten. Roagă-L pe IISUS HRISTOS ,ca sa-ti daruiasca Dragostea si Mila Sa, iar pe MAICA DOMNULUI sa te acopere cu aripile -I ocrotitoare. Nu este nevoie sa citesti din CARTI,anumite RUGACIUNI. Ci pur si simplu spune-i LUI IISUS HRISTOS durerea ta sufleteasca,EL te va auzi si te va ajuta fara nicio indoiala. Aprinde o lumânare de orice fel, si vorbeste cu IISUS si cu MAICA DOMNULUI cu ale tale cuvinte. LACRIMILE vor veni fara voia ta,si astfel vei ajunge cu ale tale cuvinte si ganduri la SCAUNUL IMPĂRĂTESC.Diavolul va fugi cât il țin copitele,daca vei proceda asa. Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
    6. Frumos ati spus , doamna Maria ! Sa ne sprijinim fiecare cand avem nevoie.

      Ștergere
    7. Buna dimineata ♡ Sunt placut surprinsa vazand ca am primit atatea raspunsuri de la voi.Le-am citit cu mare atentie si luare aminte si va spun cu toata sinceritatea ca fiind incurajata de voi toti ,ma simt mult mai bine! Va multumesc tuturor pentru imbarbatare si va urez toate cele bune !

      Ștergere
    8. Aveți dreptate doamna Maria.Cam toți suntem ispitiți în perioada postului.Am zis că țin post,dar am poftit ceva de mancare,imediata mi-a apărut pe buza inferioară o rană mică şi în mişocul ei o cruce mică.E clar că,e un semn de la Dumnezeu.Am fost la farmacie şi am cumpărat ceva ptr rană respectivă.Nici acum nu mi-a trecut ,din contră a început să sangereze în locul respectiv.Dumnezeu să ne întărească,căci singuri nu putem,fără El suntem nimic!

      Ștergere
    9. Anonim 22 noiembrie 2016, 21:17, cand IUBIREA neconditionata isi va face locas in sufletul si inima ta, vei fi in pace. Caci IUBIREA schimba totul. Dumnezeu sa fie cu tine!

      Ștergere
    10. Buna seara ♡ Va multumesc pentru sfat si gandurile bune.Cu siguranta aveti dreptate! Va urez toate cele bune !

      Ștergere
  21. Isis ataca o țară creștină probabil Rusia România intr.o Duminică.

    RăspundețiȘtergere
  22. Asta cu bomba imi vine greu sa cred ca va fi in Romania, poate pe la anu

    RăspundețiȘtergere
  23. Răspunsuri
    1. PRUNCA LUI DUMNEZEU ŞAPTE , VA PREGĂTI CALEA VENIRII LUI IISUS HRISTOS , PE PĂMÂNT ROMÂNESC !
      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/prunca-lui-dumnezeu-sapte-va-pregati.html

      Ștergere
    2. Prunca Sapte este doar una dintre Vestale. Zeita Vesta este deja prezenta si este o femeie matura, asa se vehiculeaza prin grupurile esoterice si nu numai. Ea are descarcate asupra ei (si) capacitatile, calitatile, atributele celei care este Fecioara Maria.

      Ștergere
    3. Da, este vorba de o femeie matura. Asa este, Anonim 23 noiembrie 2016, 17:45!

      Ștergere
    4. PRUNCA ȘAPTE, este PRUNCA LUI DUMNEZEU, care ne va fi noua trimisa din CER,si-mi va fi descoperita mie, cu trei zile inainte de nastere.
      PRUNCA SAPTE, nu este un copil pământean, ci va avea 11 STELE pe fruntea SA,pentru a se deosebi de o eventuala inselare,din partea unor persoane.
      PRUNCA SAPTE se va naste intr-o JOIA MARE, si va intari cele scrise de mine,pregatind si CALEA VENIRII LUI IISUS HRISTOS pe Pământ romanesc.
      Orice speculatie pe aceasta TEMA, este total neadevarata,CHEIA intregii TAINE,este la mine prin IISUS HRISTOS,DOMNUL si MANTUITORUL nostru al tuturor ,care imi va descoperi mie, cu trei zile inainte de nastere,unde si cand se va naste, ora si minutul si mai ales persoana care o va aduce pe lume,pe care eu o cunosc deja.
      Sa avem rabdare si sa asteptam,fara ca sa facem diferite presupuneri,care sunt total eronate.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    5. Doamna Maria,ati spus ca o cunoasteti pe mama pruncei sapte este din anturajul dvs ati vazut-o vreodată in realitate sau doar in viziune?Va rog sa răspundeți ca sa fim lămuriți intr-un fel.

      Ștergere
    6. Inseamna ca Prunca Sapte nu este Aleasa despre care vorbesc Profetiile. Pentru ca Aleasa este o femeie matura.

      Ștergere
    7. Ce profetii,unde le pot citi?

      Ștergere
    8. Da, asa-i, Anonim 00:51 .

      Ștergere
    9. Anonim 23:55, este asa cum scrii si tu. Maria, sunt cateva Chei si sunt la cateva persoane...

      Ștergere
    10. Cineva de aici este la curent cu aceste Profetii, adica a citit. A facut referinta la ele in alta pagina de pe blog. A amintit de Nostradamus si de Coran!Anonimule, daca citesti acest mesaj, ne poti da de acolo ciatele? Este importat!Multumim frumos!

      Ștergere
    11. Anonim24 noiembrie 2016, 00:51,asa este profetiile vorbesc despre o alta persoana matura nu in persoana unei PRUNCE copil in fasa,deci este exclus ca Prunca sa fie Aleasa.
      Cealalta este, dar cealalta inca nu a venit.In nici o profetie nu se vorbeste despre Prunca Sapte.Studiati mai cu atentie si ve-ti descoperi indicii noi.

      Ștergere
    12. Aleasa ESTE,dar cealalta inca nu a aparut.Descifrati corect profetiile pentru ca o sa va dati seama exact despre cine este vorba.Incurcate sunt caile Domnului.Uff.

      Ștergere
    13. ESTE ADEVARAT ce spui,Anonim24 noiembrie 2016, 10:56,Chei,ai zis bine.

      Ștergere
    14. Pe Aleasa o asteptam, sa puna lucrurile in ordine. Sa ajute aceasta omenire, avem nevoie de Ea. Umanitatea are nevoie de Ea mai mult ca oricand caci este in prag de autodistrugere.

      Ștergere
  24. Sa fereasca TATAL CERESC sa nu se intimple in piata SAN PIETRO VATICAN pentru ca in fiecare duminica merg crestinii la slujba de duminica, unde se gasesc si numerosi romini.

    RăspundețiȘtergere
  25. Rusii sint suparati pe europeni,ca ii lasa pe americani sa vina cu armament în tara!Azi a anuntat pe stiri.

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim 21:17,spune rugaciunea inimii de cat mai multe ori pe zi;"Doamne IISUSE HRISTOASE Fiul Lui DUMNEZEU,miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa."Sa participi la Sfanta Liturghie si la Sfantul Maslu.DUMNEZEU sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata ♡ . Ma bucura mult raspunsul si sfaturile tale. Conteaza mult pentru mine ! Cu voia lui Dumnezeu asa voi face.Iti urez toate cele bune ! Doamne Ajuta !

      Ștergere
  27. Aveati ceva despre Norvegia, cum ca nu a mai fost nicaieri asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  28. La noi pericolul mare este Deveselul,in alta zona a tarii nu ar fi ceva ,,interesant,, de aruncat in aer.Cred ca occidentul e vizat iar, vin sarbatorile crestine si vigilenta scade oamenii ies in masa in centrele oraselor.Timpul si locul e numai bun de atacuri teroriste.Romanii stiu sa petreaca si acasa sarbatorile si cred ca un plus de atentie nu ar strica nimanui.Mai grav ar fi daca rusii si americanii ar incepe sa se ,,joace,, dea razboiu.Mesajul spune de amplasarea unei bombe sigur este atac terorist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 09:07, Ce zici daca va fi aruncata in aer centrala nucleara de la Cernavoda ,hidrocentralele, fabricele,rafinarile,depozitele,garile,aeroporturile,etc. Sunt multe lucruri Interesante de aruncat in aer pentru a fi ingenunchiat definitiv. Otilia

      Ștergere
  29. Anonim 22 nov 21.17 si eu am aceeasi problema cu rugaciunea, pleaca mintea la plimbare cum vrea ea stii ca parintele Cleopa spunea mintea omului(mintea subconstienta) este PODUL DRACILOR.Lupta e foarte grea cind mi se intimpla si vad ca din rugaciunea abia terminata eu nu am inteles nimic o recitesc iar apoi merg mai departe.Asta este pedeapsa data de mine mintii ca nu e atenta,si de la o ora jumate se intinde rinduiala la mult mai mult timp. Avind si de facut treaba nu pot lungi mult rugaciunea si atunci sunt mai mult decit atenta.Trebuie sa cerem si ajutorul Domnului sa ne pazeasca mintea treaza la rugaciune. Sa nu crezi ca ati este slabita credinta, rugatorii si cei ce cred in Dumnezeu sunt mult chinuiti de cel rau cu tot felul de necazuri si vise urite.Toate le face sa te clatine sa crezi ca Dumnezeu nu mai este cu tine si in zadar te mai rogi.Tu dai inainte cu rugaciunea tamaiaza, da cu aghiasma prin casa ca Tatal Ceresc vede osteneala si lupta ta si vei fi rasplatita cu siguranta.Doamne ajuta pe toti rugatorii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara ♡ ! Va multumesc pentru mesajul suberb ,asa este e nevoie de concentrare si mers inainte cu rugaciunea indiferent de ispite vise sau ganduri.Va urez toate cele bune.Doamne Ajuta

      Ștergere
  30. manile miscandu-se lent semnifica se va intampla totusi un atentat pe undeva dar nu in timpul apropiat peste ceva timp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lent,incet inseamna precautie,deci sunt precauti,vor reusi din pacate.

      Ștergere
  31. https://www.antena3.ro/actualitate/locale/alarma-cu-bomba-la-palatul-de-justitie-din-baia-mare-au-fost-suspendate-toate-sedintele-387205.html

    RăspundețiȘtergere
  32. Alarma de bomba azi la Baia Mare neconfirmata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi vor mai fi foarte multe alarme false mai ales acum in prag de alegeri,vor să ne testeze vigilența.DS

      Ștergere
  33. Dragi romini cea mai mare bomba posibila este aceea de la europee care ne obliga in tara noastra sa jucam dupa cum ne cinta ei sa vindem si cui sa vindem cit din productia agricola se poate pune pe piata , cum trebuie ca sa mincam doar produse din import, cum si cind trebuie sa ne vaccinam si cu ce , si ooate ordinile pe care le dau ei , ce sintem noi romini o tara de handicapati , pentru ce sint parlamentari si guvernanti pentru a indeplini comenzi de sus ? sau sint pusi pentru a conduce tara in favoarea si pentru binele rominiei ? ce sint romini pioni de sah pentru a fi mutati dintru-n loc in altul dupa placerea celor de sus ? pina cind vom sta gura casca in fata tv pentru a vedea pe cei din guvern cum ingroapa Romania ? CE MAI ASTEPTAM NU NE PUTEM CONDUCE SI SINGURI MAREA BRITANIE O RAMAS TOT IN PICIOARE ROMINI TREZITIVA . Ika

    RăspundețiȘtergere
  34. Dragi romini cea mai mare bomba posibila este aceea de la europee care ne obliga in tara noastra sa jucam dupa cum ne cinta ei sa vindem si cui sa vindem cit din productia agricola se poate pune pe piata , cum trebuie ca sa mincam doar produse din import, cum si cind trebuie sa ne vaccinam si cu ce , si ooate ordinile pe care le dau ei , ce sintem noi romini o tara de handicapati , pentru ce sint parlamentari si guvernanti pentru a indeplini comenzi de sus ? sau sint pusi pentru a conduce tara in favoarea si pentru binele rominiei ? ce sint romini pioni de sah pentru a fi mutati dintru-n loc in altul dupa placerea celor de sus ? pina cind vom sta gura casca in fata tv pentru a vedea pe cei din guvern cum ingroapa Romania ? CE MAI ASTEPTAM NU NE PUTEM CONDUCE SI SINGURI MAREA BRITANIE O RAMAS TOT IN PICIOARE ROMINI TREZITIVA . Ika

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23 nov 15:38 dacă romănii ar fi de acord să ieșim din UE și din Nato,ar fi foarte bine,dar nu o să vedem așa ceva pentru că au prins gustul occidentului,al banilor mulți făcuți repede.Romănii au plecat la cules de căpșuni in Spania și viile din Romănia au rămas neculese că nu există forță de muncă.Stiu că țoți dau vina pe salariile mici de aici,dar atunci hai să plecăm toți din țară si s-ă o lăsăm pradă străinilor.Pentru a ne putea conduce singuri țara trebuie să fim adevărați patrioți,nu trădători ca unii care au plecat cînd a fost mai greu aici.Stiu că cei care se vor simți cu musca pe căciulă vor comenta negativ,dar ăsta e adevărul. Romănia va prospera numai atunci cind romanii vor fi uniți și vor muncii în țara lor,așa cum au făcut străbunii noștri.Atîta vreme cit suntem dezbinați,străinii vor profita și vor face experimente pe noi,cum au făcut și pînă acum.Presimt că și alegerile din 11 dec vor fi un dezastru pentru că 19% dintre români au creierul spălat și vor vota cu USR-ul lui Soroș si 18% cu PNL-ul lui Iohannis.Imaginati-vă că aceste două formațiunii se vor unii special pentru a putea intra la guvernare.În disperarea lor vor face alianță și cu UDMR-ul numai să nu scape ciolanul că oricum și ungurii vor dezbinare și regionalizare ca și ceilalți care vor să ne distrugă.DS

      Ștergere
    2. Anonim 00:39 d.s...nu zici nimic de P.S.D.!!! Ei au început să jefuiască țara, să vândă pământul și pădurile tării de parcă erau ale lor.Probabil... ai uitat!!!

      Ștergere
    3. anonim 15,51 toti fura,toti au furat si toti o sa mai fure,
      nu mai am incredere in nimeni ,
      mereu si mereu zic ca nu mai merg la vot,dar in ziua votului parca nu pot sa stau acasa,si pana la urma mergg sa votez,,
      ca cica mai bine merg sa votez sa nu poata fura votul,,dar si daca merg la vot ,tot poate sa fure votul,
      deci tot aia e ca merg sau ca nu merg ,

      Ștergere
    4. Anonim24 noiembrie 2016, 15:51, lasa tu PSD, caci suntem in 2016 iar in prezent sunt hoti mai mari, gen PNL (cu PD inclus acolo) si avem unii obedienti gen USR, care asculta de taucul lor din America.

      Ștergere
  35. Doamna Maria,se pare ca incepe conflict in PAKISTAN,sunt tensiuni mari in acest moment,India se pregateste de razboi cu Pakistan.
    PEACE IS OVER! INDIAN ARMY GOES ON A FULL-SCALE OFFENSIVE AGAINST PAKISTAN
    http://www.disclose.tv/news/peace_is_over_indian_army_goes_on_a_full_scale_offensive_against_pakistan/136682

    RăspundețiȘtergere
  36. Astăzi am văzut la star news cum cei puternici si f bogați trăiesc ani mulți făcând transplanturi fara număr de organe si transfuzii de sânge regulate.
    Suntem păpușelele in mâinile acestor oameni. Chiar dacă ați vrea sa va ridicați nu veți putea, nu sunteți MB. Bucurați-va de viata voastră, de cei dragi, iubiți viata si închinați-va lui Dumnezeu. Revolutiile nu sunt bune. Nu cele in știința.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daa asa este,dar si cei bogati mor intr,o zi ,
      cum a fost si Patriciu a facut transplant de ficat si tot a murit cu toata bogatia lui ,,,

      Ștergere
    2. Adyna, bogatia nu rezolva dezechilibrele din interior. Bogat sau sarac, ala care are dezechilibre va dezvolta boli. Nu are nici o legatura starea materiala ci atitudinea pe care o ai fata de tot si toate. Iar atitudinea are legatura cu interiorul. Cine suntem noi in interior, cine? Imparatia Cerurilor este mai ales acolo. Cum esti in interior? Identifica. Intra un pic acolo si vezi cum sta treaba...

      Ștergere
    3. bogatia nu rezolva nimic,,chiar daca esti bogat esti sarac de ffapt,
      conteaza cum esti la suflet ,,de aia am zis ca degeaba esti boggat ca de fapt tot un om e si bogatul,conteaza cum este el,,ce este in viata la purtarea lui de zi cu zi cu cei din jurul lui

      Ștergere
    4. PATRICIU a murit pt ca nu a avut banii si puterea celor care conduc astăzi lumea. Este unul de 101 ani care a facut ultimul transplant de inima la el acasă acum doua luni de zile....
      Sau poate ca n-a murit, nu a văzut nimeni cine era in sicriu.
      Cui ii pasa?
      Prefer sa trăiesc o viata frumoasa, atât cat îmi da Dumnezeu sa trăiesc, nu una lunga si falsa.

      Ștergere
    5. Adyna, conteaza cat de echilibrat este totul in noi. Nu ai echilibru, ai parte de blocaje si de acolo vin bolile. Treaba asta este foarte complexa, sa sti. Orice boala este semnul unui dezechilibru. Cine gaseste rezolvarea acelui dezechilibru acela se vindeca de boala determinata de el. De aceea medicamentele doar calmeaza dar problema care genereaza dezechilibrul si boala este intotdeauna de natura emotionala. Ceva in care se greseste si se intretine multa vreme genereaza dezechilibrul si de acolo blocajul energetic si de acolo vine boala. Degeaba spune oarecine ca are suflet bun iar inauntru lui pe latura emotionala e plin de dezechilibre. Un suflet bun este unul echilibrat, deplin fericit cu adevarat si iubitor. Acuma deplina fericire interioara, e cel mai greu de obtinut, pentru ca apar conditionarile pe care tot noi ni le stabilim.

      Ștergere
    6. daa ai dreptate ,o viata frumoasa dar langa Dumnezeu,
      cat despre cel de 101 ani ,daca are facut transplant de inimia ,si a are o inima de copil iti dai seama ca mai traieste 100 ani,,,,:) ce sa zic nici nu imi pot imagina cati bani au altii ,
      cat despre Patriciu eu cred ca este mort,,doamne dc sa se ascunda ,sa se bata femeile pt averea lui,,,cine stie ce mai exista in lume

      Ștergere
    7. Anonim16.43 bine zici ..ar fi bine ca toti cei bolnavi sa isi gaseasca rezolvarea acelui dezechilibru sa se vindece..
      Eu stiu si crede.ma ca vad cu ochii mei caci doar Dumnezeu tine suflarea in viata a unui om..chiar daca medicii au zis 5 luni mai traieste si vad cu ochii mei cum Dumnezeu lungeste zilele unui om,cum Dumnezeu da suflare in fiecare dimineata sa deschida ochii. Cand doctorii zic ca nu au ce sa iti faca,doar Dumnezeu poate si doar El

      Ștergere
    8. Adyna, exista un numitor comun: fericirea deplina. Un om fericit deplin nu se inbolnaveste. Iubeste-i pe toti ca pe tine insati. Cu adevarat iubeste-i. Asta inseamna ca ma vad pe mine in fiinta lor. Eu sunt dar arat altfel: ca ea, ca el, ca ceilalti, dar tot eu sunt si ma manifest. Este amuzant, oarecum. Insa toti suntem Aceeasi Fiinta care se manifesta in fiecare. Toti suntem Una.

      Ștergere
    9. Da ar fi sa fim toti asa cum zici tu.
      Toti sa fim Una..din pacate mai rar asa face in ziua de azi.oamenii sunt plini de rautate.ura .dusmanie.invidie.mandrie

      Ștergere
    10. Cand vezi o persoana sa sti ca esti tot tu, dar altfel. Dar tot tu esti, intr-un alt mod de manifestare. Priveste asa, ai sa vezi cat de mult se schimba totul. Cateodata este amuzant.

      Ștergere
    11. Adyna de undeva trebuie sa inceapa aceasta schimbare. Iubirea neconditionata este fundamentul. Dar in modul cel mai real nu iluzoriu, amagitor. Credem ca iubim dar de fapt, iubim?

      Ștergere
    12. MAI,SUFLETE DRAGI,DUPA MULTI ANI DE ZILE,M-AM INTALNIT IN FATA CASEI PARINTESTI CU FOSTA SOTIE SI CU OMUL EI ACTUAL.A VENIT SA-SI VADA COPIII ,ACUMA ,DUPA CE I-AM CRESCUT.LE-AM SPUS CA-I IUBESC SI AM DAT SA-I STRANG IN BRATE,DAR EI S-AU RETRAS.SI ACUMA DEUNA-ZI,AU VENIT,SI CAND AM VOIT SA LE DAU NISTE RUGACIUNI ALESE DE MINE LE-AU FACUT UITATE.NU AI CE SA LE FACI ANUMITOR OAMENI SI NICI NU LE POTI BAGA PE GAT.TREBUIE SA-I LASI IN PACVE PE FIECARE CU PACATELE LOR,DAR STIE AMARUL,CA NICI ASA NU-I BINE,CA TE TOT GANDESTI CA PUTEAI SA-I AJUTI MAI MULT.FIECAREW CU ALEGEREA LUI.MULTUMESC FRUMOS.SERB ILIE-SORINEL.

      Ștergere
    13. O POVESTE PENTRU ADYNA SI PENTRU VOI,SUFLETE DRAGI.Veneau pe la noi prin sat ,tigancuse la cersit.Printre ele una Paraschiva cu fetele ei.Le omeneam in curte,insa numai cand tata nu era acasa.Merg acum trei ani la moara inainte de nasterea Domnului,intr-o zi de marti,si ma rog sa-mi vina una dintre ele ,cea mai credincioasa si mai frumoasa si mai sfielnica dintre ele,sa o ominesc in amintirea mamei mele.Vin de la moara si ma trezesc cu Cristina,ca asa o chema,fara a fi botezata la bioserica,cu un copilas mic in brate si cu un fratior descult,la vreo sase ani.I-am dat de toate,ca atunci am avut taiat si porc mare de craciun si vazind ca se apropie trenul,am luat un landou wilkinson,i-am pus toate in el,le-am dat cate o hainuta la fiecare si o pereche de incaltari si i-am condus la tyren.nu aveam decat 2 lei,ca nu mai aveam serviciu atunci si i-am urcat in tren si l-am rugat pe nasu sa-si faca mila de ei.Vanzatorul de bilete din halta,vazandu-ma ca i-l pup si pe copilul plin de muci,m-a intrebat;-Ce-i,Ilie,ti-ai adus neamurile la tren/-Si eu i-am raspuns printre lacrimi,ca si lacrimile Cristinei curgeau siroaie in semn de recunostinta;ACESTEA SUNT NEAMURILE MELE ADEVARATE,CI NU VOI MAI NESATUILOR.SI ACUMA PLANG DE CATA FERICIRE AM ADUS CRISTINEI SI FRATELUI EI,ATUNCI,IN PRAG DE CRACIUN,DE ATUNCI NU AM MAI VAZUT-O PE TIGANCUSA MEA FRUMOASA SI NICI PE MAMA EI.SUFLETWE DRAGI,EU NU AM FACUT NICIODATA DIFERENTA INTRE OAMENI,CU TOATE CA AM PIERDUT DE MULTE ORI.VORBA UNEI COPILE Adoptate,care imi mai da exemple de viata.stiiti voi ce-mi spunea;si-apai ce-are,nenea Sorin,ca tot tu ala esti care ajuti dupa puterea ta si eu ma rog pentru tine mereu,si sa stiti ca rugaciunile acelei fetwe orfane,Andreea,au avut efect.Sa stiti,iubitilor,ca Doamne Doamne nu doarme.Haideti saa fiim precum copiiii ,sa fiiiim mai buni,mai iertatori,sa nu ne mai legam de ce ,pentru ce,de ce unul stie mai multy.Sa cautam sa cunoastem mai mult,fara conditii,sas multumim.Voua,de exemplu,de v-as spune p[rin cate am trecut nu m-ati creder,.Marioara nu stie decat foarte putin.Va rog sa o credeti pe cuvant si sa\ O ASCULTATI,SUFLETE DRAGI.VA MULTUMESC.

      Ștergere
    14. Anonim 25 noiembrie 2016, 20:21, iubesti tu cu adevarat orice fiinta? Cand iubesti nu poti face rau. Nu poti omori nici macar un animal. Te-ai gandit vreodata la asta? Sti tu ca si el are un suflet si ca il doare? Sti tu ca el nu vrea sa moara? Nici macar nu se poate apara de tine, tu care cauti sa-l ucizi. Cu ce drept ii iei viata? Nu mai taia/omori porci (sau alte biete animale). Este o fapta rea. Schimba-te. Asa cu iti pasa de copilasii tai asa sa iti pese de orice vietate.

      Ștergere
    15. Pai schimbarea mereu si mereu trebuie sa inceapa de la mine,cu mine aia e clar.
      Si anonim 20.53 cred ca nici nu mananci nimic carne ,nu? Ca daca e pacat sa taiem o gaina inseamna ca e pacat sa si o mancam,si dvs cum spui ca e pacat sa o tai sper ca nu manaci deloc.ca daca manci carne degeaba e pacat sa tai porcu dar iti place sa il infuleci.

      Ștergere
    16. Da Sorinel trebuie sa ajutam pe toti.dar mai ales pe cei bogati.nu sa ne dam banii la biserica si gata ne.am facut datoria.
      Mai bine banii aia i.am dat la cineva unde stim siguri unde ajung.mai bine ajut un orfan un sarac si e mult mai binee.

      Ștergere
    17. https://www.youtube.com/watch?v=phpLpmgKEcE

      Ștergere
    18. Da, Adyna, nu mananc carne. Si e mult mai bine asa, crede-ma. Spiritualitatea nu implca vreo crima, niciodata. Implica insa iubire, multa iubire.

      Ștergere
    19. E foarte bine daca nu mananci carne.e spre binele sanatatii tale.
      Oricum ceva proteina trebuie in corp (asa spun medicii)
      Dar eu totusi cred ca pasarilele,porcii,pestii si alte animale le.a facut Dumnezeu sa le mancam.si mie mi.e mila cand vad ca tai un porc sau gaina (odata am auzit cum taie un porc am plans cand am vazut cum facea saracu),dar ce sa fac ca eu zic ca sunt pt mancat.
      Nu cred ca e pacat sa mananci carne ,Iisus a zis ca nu ce bagi in gura spurca pe om si ce iese din gura spurca pe om,caci din nauntrul omului ies faptele rele,curvia,preacurvia,mandria,ura ,rautatea ..

      Ștergere
    20. Hehe am scris mai sus sa ajutam pe cei bogati..
      Acum am vazut ca am scris"bogati"😂😂 ma refeream la cei saraci

      Ștergere
    21. Este pacat Adyna sa omori/ucizi. Iar cel care manaca indirect mentine aceste crime. Asculta-ti inima si vezi ce-ti spune. Acolo este adevarul. Scrierile au fost de multe ori traduse eronat. Dar adevarul din inima/suflet nu-l poate nimeni cenzura sau modifica.

      Ștergere
    22. Animalele nu sunt pentru mancat. Ele sunt fiinte ca si noi, doar ca apartin altor specii. Cum noi suntem o specie cu drept de a trai pe acest pamant asa si ele au dreptul la viata pe acest pamant. Nu avem dreptul sa luam viata nimanui. Sa nu facem raul pe pamant ca sa nu avem plati de facut mai incolo.

      Ștergere
    23. Carnea pe care o consumi determina exces de proteina in organism. Excesul de proteina determina secretie in exces de "fiere" (bila) . Stim ca excesul de fiere aduce nervozitate, furie, cearta, rautate, neiertare, etc. Nu degeaba in popor se spune despre un om rau, neiertator si furios ca "este plin de fiere". Deci trebuie sa avem grija ce bagam in gura, ca de asta poate depinde ce iese pe gura. De ce bagam in gura depinde sanatatea noastra. Nu este deloc neglijabil acest aspect.

      Ștergere
    24. Frumoasa melodie anonim
      Merci🖒🖒🖒🖒

      Ștergere
    25. Stiu ca daca iubesti animalele si cand te gandesti ca le manci dupa ce le omoara cineva ..e greu .normal ca sufletul mei zice nu..mai ales ca eu iubesc animalele enorm de mult,bine nu toate doar cainii( cel mai mult),dar aia nu inseamna ca nu sunt de acord cu omorarea lor.imi este mila .
      Am zis si eu ca nu mai manc carne .mai ales si pt sanatate este bine.dar na....

      Ștergere
    26. Adyna, in momentul in care mananci carne pe langa faptul ca asimilezi mult prea multa proteina, trebuie sa sti ca in acea carne sunt inmagazinate frica si trauma animalului la momentul uciderii. Sub aspect energetic asimilezi si acestea, ceea ce iti va face rau tie, caci stim ca orice boala are o cauza subtila si emotia este principalul promotor. De ce crezi ca oamenii lui Dumnezeu, sfintii nu mai mananaca carne? Pentru ca nu este bine. Ca sa te apropii mai tare de Dumnezeu, postesti, nu-i asa? Cum? Fara carne. Crezi ca este la intamplare eliminarea carnii? Nu este. Cine vrea sa mearga pe calea sfintirii cu adevarat, va alege sa nu mai manance carne.

      Ștergere
    27. Eu cand postesc ,postesc fara apa fara mancare ..post negru cum se zice.
      Asa tin eu post
      Aveti dreptate si dvs in ceea ce spuneti dar na..:) stiti cum e zic ca nu mai manc si tot manc..e ca un regim .tot il tin dar nu mai apuc sa tin:))
      Cred ca nici lapte si oua branza nu mancati deloc,nu?adica tot ce vine de la animale,sunteti vegetariana sau vegana ?

      Ștergere
    28. Ideea este sa nu mai mananci carne, daca poti. Pentru ca ajuta mult acest lucru pentru armonizare cu Energia Divina. Eu nu mananc carne si ce implica. Mananc insa lactate, deocamdata. Dar facem pasi pentru a evolua tot mai mult. Energia Divina este foarte fina, de aceea trebuie sa fim cat mai puri pentru a putea sa ne armonizam cu ea. Vei simti tot mai bine asta, daca vei renunta la carne. De aceea sfintii nu o consuma. Carnea are energie grosiera care este mult prea joasa fata de Energia Divina.
      (Iar in completare,un om care nu consuma carne nu va mai putea bea alcool. Se opreste aceasta pofta.)

      Ștergere
    29. Am inteles.
      As dori si eu sa nu mai pap carne. Sigur ca pot daca vreau .
      Sanatate sa doresc.
      Va pup ca parca simpt ca sunteti femie.
      Numai bine

      Ștergere
    30. Daca iti vei dori cu adevarat, vei reusi. In felul acesta vei cunoaste mai mult si mai mult Esenta Divina. E o treapta, pe urma vine alta si alta... astfel crestem tot mai mult. Numai bine!:)

      Ștergere
  37. Chiar daca se iese din UE tot se poate iesi din tara cu viza ca mai inainte si tot se poate merge la lucru in strainatate pe baza de pasaport, dar asa macar nu ne conduc cei de afara, iar rominul nostru harnic si muncitor deja sa facut cunoscut in intreaga lume CA ROMINUL NUI NICIUNUL.........(excludem uscaturile) , dar cei care au lucrat inafara tot in tara au construit, cind vor merge cu pasaport no sa poata sa mearga cei care umbla doar la furat si rostitutie si va fi mai bine ca ne-au facut destul de rusuine.

    RăspundețiȘtergere
  38. In tarile baltice au scos o brosura in care pregatesc populatia pentru un razbou de gherila sub ocupatie.Oare DS de ce vecin de la rasarit le e teama ca la vest au doar marea.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Crăciun avînd în vedere că Rusia e cea mai puternică țară din Est nu ți se pare normal să le fie teamă tuturor? Noi,ca și alte țări din Est,nu am știut să ne păstrăm relatii bune cu vecinii, i-am preferat pe americani,care ne vor întoarce spatele cît de curînd,să ne săturăm de occident.DS

      Ștergere
    2. Iubirea, cea adevarata este divina. Iubirea este incompatibila cu uciderea. Sa iubim neconditionat deci,cu adevrat, acesta este marele secret care aduce linistea, pacea, sanatatea si viata!

      Ștergere
  39. Precis sint aceiasi care ne-au testat cu mecanismul exploziv de la Baia Mare.

    RăspundețiȘtergere
  40. La Chisinau s-a spus ca Sofia ,Belgradul si Budapesta vor fi ocupate,astfel s-ar implini profetia lui Arsenie Boca,care vorbea de rusi,atunci Romania ar fi cum spunea Arsenie prinsa intr-un cerc de focsi tot arcul Carpatic ar putea cadea fara eforturi si timp prea mare prin incercuire si izolare,visul si strategie imperiala.

    RăspundețiȘtergere
  41. Atentie!!! la Iasi in gara CFR s-a gasit o valiza suspecta,am anuntat ISU si le-am aratat postarea Mariei,s-a declansat operatiunea,,cod rosu,,se pare ca este de provenienta ruseasca adusa de un killer cazac,Maria ai avut dreptate,te for cauta cei de la CNN,vreau previziuni pentru SUA.Octav

    RăspundețiȘtergere
  42. Nu exista zi in care sa nu vad, cel putin o data, fete cu broboada aia musulmana in cap... Mai ales prin mall-uri...

    RăspundețiȘtergere