vineri, 25 noiembrie 2016

UN CUTREMUR CU APĂ RECE !

                                                        25 Noiembrie 2016,ora 16,20 !

                                                  Dragii mei, 

În această după amiază, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cutremurator.
Glasul spunea asa ,dragilor:

                       „Un Cutremur cu apă rece !”

Clipă în care, văd o încapere înspre Sud, iar aici, vad un batran care da drumul la apa de la chiuveta, moment in care ,incepe un CUTREMUR mare care făcea ca Pământul, să salte ca pe arcuri.
Dragii mei, din nefericire vom mai auzi de un CUTREMUR mare, care va scutura bine si locuintele oamenilor,deoarece, mi-a fost arătata aceasta camera ,cum se cutremura de jos in sus,si invers.
 Image result for seismograf.

Unde anume se va produce, eu nu stiu;si nici când anume va fi.
Ceea ce stiu, este faptul că, ROMÂNIA este ocolita încă, de acest CUTREMUR  devastator, despre care vorbeste toata lumea.   
Dragii mei, de ce i se spune un Cutremur în apă rece, cred eu, că va fi unul mare în Ocean, cu urmari dezastruoase după ce inceteaza. 
Sa ne întărim fratilor în Credință ,sa daruim dragoste Aproapelui nostru, sa facem fapte bune si sa ne rugam unul pentru altul.
Numai asa ne vom face bineplacuți Lui DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI, si astfel, vom fi ocrotiti si păziți de tot ce ne aduce suferință.
                                Cu dragoste,Maria.  

13 comentarii:

  1. Oceanul inghetat, zona nordica. Antartica ca continent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inedite fragmente de arta romaneasca . Bucurati-va sufletul :


    https://www.youtube.com/watch?v=QjI_YfryFy8&list=PL131F1C01E5C54477

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, toti marii nostri actori nu mai sunt .

      Ștergere
  3. http://stirileprotv.ro/stiri/international/grav-accident-feroviar-in-iran-dupa-ce-doua-trenuri-s-au-ciocnit-cel-putin-8-persoane-au-murit-si-alte-20-au-fost-ranite.html

    RăspundețiȘtergere
  4. probabil echilibrul dintre ghiata care se topeste in antartica cu nivelul apei de la ecuator care trebuie sa fie in crestere , cine stie ? ce lanturi sustine totul in echilibru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce lanturi crezi ca sustine ghiata in echilibrul ?

      Ștergere
  5. Dacă e vorba si de apă cred că va fi in ocean,e frămintare multă in scoarta terestră. Prăpăd nu va face cutremurul cît va face apa prin tunamii.Doamne apără si păzeste pe cei ce sunt în pericol!

    RăspundețiȘtergere
  6. 12,02 dar mai e un lucru care genereaza cutremure,modificarea vitezei si timpului de rotatie al pamintului,dar si primele razboaie pentru apa in lume.Este vorba de barajele numeroase si imense construite de chinezi in Tibet ,pe care Mao l a anexat si cucerit dupa 1949,unde acum chinezii vor sa deturneze o parte din apa ce curge spre INDIA si Asia de sud est,ceia ce va provoca conflicte ,Primele razboaie pentru apa din lume, afectarea miscarii de rotatie si axei pamintului si nu in ultimul rind CUTREMURELE APEI RECI DE MUNTE si razboaie pentru apa dulce dar si caderea unor mari partide-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. 12,02 toate indiciile,calculele converg si arata mutarea axei de rotatie in peninsula Camciatca din nord-estul Siberiei si Chinei ducind la racirea acelei zone cea ce v-a provoca migratia chinezilor spre vest cu conflictele de rigoare,revenirea comunismului spre Europa si la noi o usoara incalzire a climei in Romania si mai mare in Europa de vest,unde vor aparea din ocean noi insule o data cu acoperirea de ape uceanice a zonelor joase,toate tarile cu iesire la mare vor pierde teritoriu sub ape ,inclusiv Romania.Dar cel mai grav vor fi intensificarea numarului si amplorii cutremurelor dar si schimbarilor bruste de vreme cu generarea de pagube materiale iar zonele de seceta vor urca spre vestul si sudul Europei.O adevarata APOCALIPSA,migratie foamete,razboaie secete 0 perioada grea.

    RăspundețiȘtergere
  8. In curând acest blog va fi comentat doar de cel care postează cărțile Georgetei F. Si a lui Gasca.
    Doar asta e pe placul gazdei.
    Nu ne mai simțim bineveniți pe acest blog.... Au plecat toți cei care aveau într-adevăr ceva bun de spus si cu folos, nu ideile fixe si fara noima ale unor scriitori ezoterici.
    D-na Maria, nu ne interesează elucubrațiile celui care umple blogul cu Inepții. Pe astea nu le ștergeți? Doar cele care chiar au un mesaj frumos de transmis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dargii mei,
      Daca am mai scapat cate ceva despre GEORGETA FLOREA sau dl GASCA,va rog sa-mi spuneti si le voi sterge.
      Dar COMENTARIILE lui ILIE SORINEL SERB, daca sunt decente, nu am niciun motiv ca sa nu i le public.
      Nici pe ale lui nu le public pe toate,adica pe acelea in care îi face reclama lui gasca si lui Gerogeta Florea. Daca cumva mai sunt msj cu acesti oameni ,va rog sa mi le truimiteti si eu le voi sterge. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere