joi, 10 noiembrie 2016

O INTERSECTIE MARE, MULTI POLITISTI ,MULTE MASINI DE POMPIERI,SI MULTE SALVARI !


                                    5 Noiembrie 2016,ora 9,00 !

                                                Dragii mei,

In aceasta dimineață in tren fiind , in drum spre Iasi la Cuvioasa Parascheva, vad la un moment dat  inspre Vest, o strada imensa,o intersectie imensa sub un Cer de noapte.
Toate masinile de pompieri,politisti si salvari, erau cu luminile aprinse. In general predomina lumina rosie a reflectoarelor.
Zeci de politisti alergau prin lumina rosie de pe asfalt, de parca s-ar fi intamplat ceva. 
              Image result for politisti americaniImage result for politisti americaniImage result for politisti americani
Dar putin mai in fața lor, vad multi oameni care fac multa galagie, care protesteaza in limba engleza.
Uniformele politistilor erau negre si aveau si caschete negre.
Peste tot in aceasta imensa intersectie,erau zeci de politisti, si zeci de masini gata sa intervina la nevoie.
Intersectia era blocata de masini si de politistii echipati pentru interventii.
Dragii mei, vom auzi de Proteste mari, la care va fi nevoie sa intervina Politia in forță. 
Unde vor fi si cand anume, vom afla impreuna.
                                  Cu dragoste ,Maria.
 

57 de comentarii:

  1. MLTUMIM, MULTUMIM,
    CU DRAG NELUTA

    INCERC SA VA URMARESC CAND AM TIMP

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc din suflet ,caci mult bine ne faceti anuntandu-ne.Cu drag Maria H

      Ștergere
  2. Proteste au inceput de ieri In California (USA) si sunt dirijate de Soros contra lui Tramp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soros,impreuna cu jidanii,iudeo-masonii,khazarii si toti acolitii si slugile lor trebuie sa plece.Lumea lor,sistemul lor se vor scufunda si ei vor pieri in neagra vesnicie!Putintica rabdare,vorba marelui Caragiale...

      Ștergere
    2. Era de asteptat sa-i agite pe oameni, insa nu le va iesi nimic. Ma bucur ca nu le-au iesit la acesti nemernici planurile lor murdare! Exista Dumnezeu! Nu-i mai rabda! Se termina astfel si cu Soros si cu banda lui de pradatori odata cu caderea demoniacei de Hillary, unealta lor. Dumnezeu a hotarat caderea lor! A venit vremea!Dumnezeu a facut dreptate in America!

      Ștergere
    3. Dumnezeu,a mai amanat razboiul mondial dand-o la o parte pe Hillary,asta sa fie bucuria noastra,Singurul Salvator al lumii este IISUS Hristos,nu exista alt salvator in afara de El.Sa continuam linistiti,si sa ne rugam mai mult.

      Ștergere
    4. Si sa multumim lui Dumnezeu pentru alegerea lui Trump,asa se vor mai potoli apele intre tari,pana la vremea hotarata.

      Ștergere
    5. Nu s-a amânat niciun RAZBOI ! Dimpotrivă! Lucrurile se vor precipita! RAZBOIUL e mai aproape acum ! Nu va bucurati !!!

      Ștergere
    6. Maria, sa avem credinta puternica, acest razboi nu va fi! La Dumnezeu totul este posibil! Si cerul si pamantul ale Lui sunt! Doamne ajuta!:)

      Ștergere
    7. Urmareste Blogul,si vezi ce urmreaza!

      Ștergere
    8. Iar Iisus le-a răspuns:
      "Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă."

      Sa avem numai credinta mare si neclintita, asa cum Iisus ne-a invatat! Prin credita in El totul este posibil!Sa fie PACE pe intreg Pamantul, caci Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci intoarcerea noastra catre El!Doamne ajuta, Maria!

      Ștergere
    9. Sa avem toata increcerea in ce posteaza D-na. Maris,nu o comparati cu Harra si altii ,pentru ca nu suporta comparatie.Maria H

      Ștergere
  3. Sa fie in America aceste proteste .Domnului sa ne rugam .

    RăspundețiȘtergere
  4. Incident armat in fata unui magazin in SUA in apropierea unor sectii de votare anuntat astazila noi ,ieri la americani-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cody Permenter ‏@somecody
      I was at the Seattle anti-Trump protest. The shooting happened downtown, long after we had marched on. It seems unrelated. #notmypresident

      Fie ca va convine sau nu Trump @realDonaldTrump a castigat datorita Twiteer si emailurile puse la dispozitie de Wikileaks @wikileaks @WLTaskForce.
      Tweeterul care a schimbat voturile este cel in care se demonstreaza ca ISIS/ISIL si Clinton au fost finantati de aceeasi banii din Arabia Saudita si Qatar.
      WikiLeaks ‏@wikileaks 5 nov.
      ISIS and the Clintons have the same bankers: Saudi Arabia & Qatar
      La tv si radio in Romania nu se spune adevarata cauza, deoarece noi suntem inca manippulati, dar in presa Americana Julian Assange este acuzat ca a publicat tweeturi care "schimba voturi"
      Am ascultat si azi dimineata la radio ce prostii se debiteaza, crezand ca ne pot pacali, la televizor se arata toti socati.
      Istoria de data asta s-a facut pe tweeter, iar Julian Assange a invins-o in finala pe Clinton - asta v-a consemna istoria.
      Cei care au primit comanda sa scrie articole denuntatoare la adresa lui trump, in scurt timp vor primi comanda sa aduca laude lui Trump! Si asta ma bucura, deoarece isi vor da seama ce idioti sunt! e DILEMA VOASTRA DRAGI JURNALISTI!
      Cand veti ajunge la nivelul doamnei Maria Gheorghiu, sa scrieti din sinceritate si nu platiti sa faceti propaganda, o sa fiti cititi. Pana atunci sunteti .... jigniri aduse omenirii!

      Ștergere
    2. Anonim 10 noiembrie 2016, 14:05, nu este asa!Femeia asta, Hillary este foarte manjita. Din cauza mizeriei sale a picat si apartenentei la Oculta Mondiala. Americanii chiar s-au saturat. Ea si-a pregatit caderea prin actiunile ei necugetate pe care le-a facut in trecut si pentru care este vinovata. Adevarul i-a dezgolit rusinea. Asta este! Ce face omul cu mana lui se numeste lucru manual, ce sa-i facem daca este manjita cu de toate relele? Femeia asta trebuie sa raspunda pentru toate actiunile ei necugetate pe care le-a facut in mod cert. Si va raspunde!

      Ștergere
  5. http://meritocratia.ro/2016/11/profetia-cutremuratoare-despre-noul-presedinte-al-statelor-unite/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu orice sta in picioare.Au fost destule care nu s-au implinit de la baba Vaga. Iar asta demonstreaza ca nimic nu este batut in cuie!:)

      Ștergere
    2. Am citi si eu profeția Vangai si m-am cutremurat.
      Si mai stiu ca rugăciunea si credința poate să facă minuni.
      Dumnezeu are grija de copiii credincioși.

      Ștergere
  6. Unde va e smerenia? Chiar trebuia sa va "laudati" ca mergeati la Sf. Parascheva? Nu cred ca era necesar un astfel de amanunt!
    Stiu ca n-o sa postati comentariul, cum de atfel n-ati postat si altele care le-am scris si care nu erau jignitoare.. Postati doar ce va convine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10 noiembrie 2016, 11:06
      DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI,sa fie cu tine !

      Ștergere
    2. Rusine!Va simtiti mai bine daca o denigrati?!Maria H

      Ștergere
  7. Era mai bine,daca raminea negrul acela presedinte,vai de capul lor acum,daca la ei se va protesta in masa,atunci nu e de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Negrul" acela este din Oculta Mondiala. Iti convine?
      Se vor linisti lucrurile, un pic de rabdare!

      Ștergere
  8. Trist este ca in faradelegile celor de la putere sunt implicati si oameni nevinovati.Sigur aceste proteste vor fi in America unde oculta nu se lasa.Acolo se afla raul planetar cel mai hidos,sper din tot sufletul ca americanii sa se trezeasca si sa dea cu ei de pamint.
    Baiatul acela roman Gucifer care a fost ucis in inchisoare din ordinul ,,imparatesei,, HILLARY e acum razbunat.Nu a murit saracul degeaba demascind mizeriile marei doamne.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am văzut la tv ca aseară au ieșit tinerii din America, nu știu exact in ce oraș, cred ca NY, sa protesteze faptul ca Trump a fost ales președinte. Erau foarte vehemenți. Practic CLINTON a primit cele mai multe voturi de la populație, însă sistemul indirect de vot cu electori, a facut ca Trump sa iasă președinte.
    CLINTON aseară a facut un alep tuturor celor care au votat-o sa ii dea o șansa lui Trump sa fie un bun președinte.
    Nedreptatea vieții se manifesta si la case mai mari.

    RăspundețiȘtergere
  10. The New York Times ‏@nytimes
    Demonstrators took to the streets across the U.S. overnight to protest the election of Donald Trump http://nyti.ms/2eN2H6G

    RăspundețiȘtergere
  11. Un mesaj preluat de pe un alt blog
    Am vazut cu o saptamana in urma un video clip unde un american arata cartile illuminati. El arata o carte in care spunea ca Trump va fi asasinat si mai arata o carte cu o femeie presedinte USA. … Probabil ca jocul nu s-a terminat inca si „cartile inca nu sunt aruncate „
    Ce spuneti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, nu mor caii cand vor cainii!!! Astia umbla sa faca publicitate negativa. Umbla cu manipulari. Dar, Dumnezeu are alte planuri decat vor Illuminati astia din Oculta. Le cam apune vremea lor! Sa nu-i plangem! Noi sa e bucuram caci au fost loviti groaznic! Si e foarte bine!Le-a sosit ceasul! Dumnezeu le-a spus stop, nu-i mai rabda!

      Ștergere
    2. Bine ar fi sa fim aproape de TATAL CERESC si sa il imploram sa ne acopere,pentru ca ne asteapta vremuri cumplite,la ce asistam acum e doar inceputul.Maria H

      Ștergere
  12. A căzut cerul pe pamant. In Italia, din cauza anomaliilor electromagnetice s-a prăbușit un nor. Un specialist azil ca e posibil ca Italia sa se rupă in doua. Nu e de gluma!

    RăspundețiȘtergere
  13. http://spynews.ro/actualitate/video-ce-sa-intamplat-cu-norul-rupt-din-cerul-italiei-fenomenul-a-facut-prapad-in-tara-iar-explicatia-te-va-soca-117666.html

    Știrea cu norul căzut si explicația specialistului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ala nu era specialist analist militar... nu stiu de unde l-au scos, era un tampit sinistru - ba fenomen natural, ba arme neconventionale rusesti ... nici el nu era hotarat/nu stia :D ... am numarat 4 contraziceri in unul si acelasi discurs timp de 6 minute!!!

      Valeriu

      Ștergere
  14. Cred ca TRUMP va fi asasinat la fel ca JF kenedy.
    Nici atunci cand a fost asasinat Kenedy , oculta mondiala [Bildeberg , Rockfeller ], nu a fost deacord ca presedintele sa faca dezvaluiri secrete , ex. extraterestri.
    Mare Pacatos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nimeni asasinat, stai linistit! Se vor linisti apele!

      Ștergere
  15. Au iesit in strada lesbiencele,homosexuali si gauzari,de frica ca Tramp le va interzice drepturile.Oamenii seriosi si cu frica de Dumnezau isi vad de treburile lor. Doamne ajuta sa le interzica.

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Maria Ghiorghiu ati spus ca Hilary Clinton va fi presedinte si asa va fi probabil Donalt Tramp va pati ceva,ori va fi omorat ori va fi dat jos din functie in aceste proteste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alienule esti in erori. Donald Trump este presedintele ales al SUA si isi va face mandatul! Linisteste-te!

      Ștergere
    2. Ce va face atat de increzator?MariaH

      Ștergere
  17. Dna Maria Gheorghiu , daca vati angajat sa aveti un site pe care sa se comenteze [scrie] , atunci , noi care va aducem "rating "pe acest blog , avem pretentia ca sa il activati mai des .
    Luati-o ca o rugaminte , si nu ca un afront.

    RăspundețiȘtergere
  18. Probabil il vor asasina pe Trump!!! cine stie ce poate fi!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Keep calm! Linisteste-te! NU se poate atince NIMENI de Trump!:)

      Ștergere
    2. De ce esti asa sigur? Orice se poate intampla..

      Ștergere
    3. Anonim 10 noiembrie 2016, 23:44, sunt sigur pentru ca am credinta in Dumnezeu si stiu ca planul sau nu poate fi zdrobit de nimeni, nici chiar de Oculta, oricat si-ar dori acesti nemernici. Dumnezeu a facut dreptate in America odata cu castigarea alegerilor de catre Donald Trump!Si mai stiu ca Dumnezeu nu se lasa batjocorit! Ii va pune la pamant definitiv pe cei din Oculta Mondiala.A venit vremea!

      Ștergere
    4. Da, Anonim 10:52, asa-i!

      Ștergere
  19. Oamenii astia voteaza , vai de noi :

    https://www.youtube.com/watch?v=yVf3XE-B17w

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu nu cred ca va fi asasinat Trump..el este presedinte ca asa a vrut Dumnezeu.acum sa asteptam sa moara un om sa se implineasca o viziune sau altceva.
    Mai bine asta decat nebuna aia .aia era de acord cu homosexualii cu toate pacatele..macar asta din cate am inteles nu e de acord..deci e raul mai putin dintre ei doi, sa zic asa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încetați, nu va fi nimeni asasinat. Va fi bine.
      Rugați-va!

      Ștergere
    2. Problema este tehnologia HAARP care isi face "treaba". De aceea este fenomen in grup cu "asasinatul"! Dar nici o grija, Dumnezeu este mai puternic decat ei cu tehnologiile lor perverse! Linistiti-va oameni buni... caci nu sunt gandurile voastre, vi se transmite artificial! Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Dumnezeu permite,pentru ca nu vrem sa ne rugam si sa fim mai buni.Maria H

      Ștergere
  21. Stiam ca utilizând tehnologia HAARP pot sa apara cutremure în anumite zone, sa apara ploi abundente, uragane dar se pot juca asa usor si cu mintea noastra?!
    Multumesc celui care a postat aceasta informație si sa fim atenti..ocupați cu atâtea scenarii cu asasinate sa nu uităm sa ne hrănim si sufletul cu rugăciuni catre Dumnezeu.Cine ne poate proteja mai bine de tot răul decat Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo dar cum nu Anonim 10 noiembrie 2016, 23:40!Treaba asta...o fac de ceva vreme! De aceea bietii de noi ne simtim fara putere sa ne exprimam vointa. Ei ne induc asta (de fapt multe ne induc), ca sa stam linistiti si sa nu-i deranjam in planurile lor murdare. Acesta este un real pericol.

      Ștergere
  22. Hilary Clinton este susținută de iluminații au donat multi bani in campanie toți de la Hollywood sunt cu Hilary si poporul american a dat planurile peste cap si au votat Trump. Posibil o asasinare. NICIODATĂ NU SPUNE NICIODATĂ. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Draga doamna Maria, Hillary este inalta preoteasa a iluminatilor. S-a dovedit acest lucru prin E-Mail-urile ei. De ce credeti ca ea este sustinuta de Dumnezeu si Maica Domnului? Nu zic ca Trump este mai bun, insa macar este impotriva lor. Dumneavoastra spuneti ca voia Sfintei Treimi era sa fie Hillary. Asta inseamna ca Dumnezeu vrea sa se instaureze Noua Ordine Mondiala, satanismul? Imi scapa ceva. Poate ne puteti explica. Va iubesc si va apreciez.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ca să vă ajut eu pe toti, va spun:
    În spatele invaziei musulmane a stat rusul.
    Fie si damdu-si acceptul;
    Asa ca plecati de aici cu deductiile si veti intelege adevărul!

    RăspundețiȘtergere