luni, 7 noiembrie 2016

HILLARY CLINTON, VA FI VIITORUL PRESEDINTE AL SUA !

                                          6 Noiembrie 2016,ora 6,23 dimineața!

                                             Dragii mei, 

Eu stiu că din două lucruri rele, trebuie sa alegem răul cel mai mic.
Iata cu ce se confruntă americanii, cu ce fel de candidati la PRESEDINTIA SUA.
Dar asta este alegerea lor,la momentul potrivit.
Astazi dimineață dragilor, treaza fiind, vad inspre Sud, vad un birou mai deosebit,la la birou pe scaunul inalt,statea foarte vesela si zambitoare, imbracata in costum albastru asortat cu o bluziță neagra,statea HILLARY  CLINTON.
 
Image result for hillary clintonImage result for hillary clintonhttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/08/REAGANWORKSINOVALOFFICE.jpg.

Avea la spatele ei, un stâlp de sustinere al cladirii,un stalp de ornament,de culoare negru cu crem,asa precum parchetul de mai jos.
 .
Dragii mei,după cum vedeti, Informatiile curg si sunt in ton cu evenimentele care au loc in lume.
Nu ne ramane decat, sa asteptam ce se va intampla.
                                           Cu dragoste,Maria. 

247 de comentarii:

  1. Toti venim cu un scop in lume, asta este scopul ei. Daca asa este scris asa va fi mai devremme sau mai tarziu. Dumnezeu e mare sa avem incredere oarba in El. Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hillary, unealta Satanei in aceasta lume. Mari necazuri ne asteapta daca va iesi acest demon la presedentia SUA.

      Ștergere
    2. Adevarat,in spatele lui Hillary este demonul Lucifer am vazut-o in vis cine este ea si am vazut-o deasupra pamantului la conducere si vobea singura cu Lucifer si striga tare :Allah Akbar.Atunci mi-am dat seama ca ea este femeia-diavol.Parca era o vrajitoare care vorbeste cu demonii. Am vazut in vis acum cateva luni.Hillary iese si va conduce ca mare imparateasa planeta.

      Ștergere
    3. Care imparateasa? Va fi o alta nebuna care se alatura panopliei dementilor, tiranilor , posedatilor care au fost deja prezenti in istorie .

      Ștergere
    4. Familia Clinton este una dintre cele mai criminale familii din lume. Ea este protejată de înaltele relaţii pe care le are, aşa că nimeni nu are cine să-i pedepsească din punct de vedere legal. O mare parte din cei care au lucrat alături de soţii Clinton sau care au investigat despre ei, au fost omorâţi sau au fost găsiţi morţi în condiţii suspecte. Să crezi doar în coincidenţe… e prea mult. Soţii Clinton (Bill Clinton şi Hillary Clinton) au fost “acreditaţi” cu câteva zeci de crime (citiţi mai multe în acest articol: Lista neagră a lui Clinton: în ultimele 6 săptămâni, 5 asociaţi ai lui Hillary Clinton au fost găsiţi morţi! Ei puteau declanşa adevărate scandaluri, aşa că mai bine au dispărut…).

      Dar familia Clinton nu e doar una criminală, ci şi una satanistă. Şi e logic: nu poţi fi criminal cu sânge rece, fără să fii şi satanist, cele două aspecte îngemănându-se foarte bine. Afirmaţia că Clintonii ar fi satanişti poate fi demonstrată şi prin simbolurile pe care ei le poartă; astfel, Chelsea, fiica soţilor Clinton, a fost văzută anii trecuţi purtând la gât o cruce inversată, unul din simbolurile preferate ale sataniştilor.

      sursa:
      http://www.lovendal.ro/wp52/chelsea-clinton-poarta-la-gat-o-cruce-inversata-simbolul-preferat-al-satanistilor-clintonii-sunt-si-criminali-si-satanisti/

      Ștergere
    5. Din pacate ne asteapta DOAR FFF RAU cu asa zisa d-na . E o scorpie si un diavol impielitzat a carui scop e doar distrugere si suferinta.

      Ștergere
    6. Vai de voi Hilary va castiga alegerile...dacă -l visati pe draq aveti probleme voi astia cu visele...nasol de voi

      Ștergere
    7. Hillary se inchina si-l slujeste pe demonul Moloch.

      http://yournewswire.com/wikileaks-email-dump-reveals-clinton-ties-to-occultist-group/

      Ștergere
    8. http://yournewswire.com/guccifer-hillary-clinton-high-priestess-illuminati/

      Ștergere
    9. Aceasta nebuna este raul cel maiMARE ,i-ai mai pus si pozele Maria,rau!

      Ștergere
    10. http://www.lovendal.ro/wp52/revista-ocultei-mondiale-newsweek-a-scos-un-numar-inainte-de-inceperea-campaniei-prezidentiale-din-sua-in-care-hillary-clinton-e-numita-deja-doamna-presedinte-sunt-deja-masluite-alegeril/

      Ștergere
    11. http://www.efemeride.ro/hackerul-guciffer-confirma-ca-hillary-clinton-este-inalta-preoteasa-a-illuminati

      Ștergere
    12. http://www.efemeride.ro/proiectul-blue-beam-vom-avea-un-guvern-mondial-fie-ca-va-place-fie-ca-nu-va-fi-creat-prin-cucerire-sau-prin-consimtamant

      Ștergere
    13. http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/11/05/assange-sistemul-nu-vrea-ca-trump-sa-castige-legatura-dintre-finantarea-statului-islamic-si-fundatia-clinton/

      Ștergere
  2. Asa este Maria dintre doua rele alegi pe cel mai mic,iata ca si americanii incep sa traiasca drama romanilor NU MAI AU CE SA ALEAGA.
    Peste tot in lume ajung la putere numai scelerati dusi cu pluta,vai si iar vai de lume.Victimile colaterale suntem noi cei multi care in viziunea lor trebuie sa fim macelariti.Vezi Doamne pamintul nu ne mai poate sustine ca suntem prea multi.Imputinarea noastra trebuie facuta de ei nu de CEL ce a facut cerul si pamintul.
    DOAMNE FA DREPTATE DUPA MARE MILA TA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aceea insista sa promoveze homosexsualitatea peste tot in lume,sa nu se mai inmulteasca oamenii.TCB

      Ștergere
    2. Sceleratii sunt alesi de multime... Asta alegem , asta avem , vremurile curg spre final ...

      Ștergere
    3. Fiul lui Soros in poza cu Hillary. George Soros manipulated Hillary Clinton.

      http://yournewswire.com/son-of-soros-comes-out-of-the-shadows/

      Ștergere
  3. Vă repet de luni de zile : este Strumf nu Ilarya : eu unul nu mai deschid gura daca nu e el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect ,Tramp va fi presedinte,dar foarte greu,voturile vor fi numarate si iarasi numarate. Otilia

      Ștergere
    2. Depinde Otilia care e legea electorala la ei , daca se ajunge la balotaj, daca se numara din nou voturile , etc ....

      Ștergere
    3. Ce "balotaj"ce tot vorbesti-ce-s paie sa le faca baloti?poate ai vrut sa scri baraj

      Ștergere
    4. Mai citeste , mai studiaza 21.45 !!!

      Nu mai da lectii altora , esti repetent , ai 2 clase ca trenul . Ia de aici :

      BALOTÁJ, balotaje, s. n. Situație creată la o alegere când niciun candidat nu întrunește majoritatea de voturi cerută de lege


      *balotáj n., pl. e (fr. ballotage, d. ballot, balot, care vine d. balle, minge. V. bal 2 și bală 2). A doŭa votare care se face cînd candidațiĭ n’aŭ avut destule voturĭ la prima votare (ceea ce odinioară se făcea pin bile numite „baluri”).



      Concluzie: paiele sunt in capul tau , neuroni , nexam !


      Ia de aici :
      nexam I adv. 1. nu. 2. deloc. II pron. nehot. nimic.

      Ștergere
  4. Este cel mai mare rău dacă va fi aleasă Hyllary ,președinte ! Habar nu aveți cine este în spatele ei! Vor domina păgânii,islamistii ,homosexualii ! Vai de ei și vai de noi !

    RăspundețiȘtergere
  5. Hillary nu e raul cel mai mic, e cel mai corupt candidat din istoria lor. O sa castige probabil pentru ca o sa fure alegerile. Este sprijinita cu mii de miliarde de corporatii, media, banci, grupuri internationale de interese, mafie, CFR, TC, CIA, FBI, industria militara, Arabia Saudita, Grupuri oculte mai mult sau mai putin cunoscute, George Soros si as putea sa umplu pagini intregi.

    Trump e sprijinit de populatie, insa din nefericire pentru el, nu suficienti incat sa impiedice fraudarea alegerilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Denver ai perfectă dreptate această criminală este sprijinită de toți acești nemernici pe care i-ai enumerat mai sus.Este băgată in toate sectele sataniste,cabala,masonerie,grupări teroriste pe care le finanțează cu Mosad-ul Israelian și Casa Regală din Arabia Saudită și Qatar.Această depravată este de acord cu căsătoriile intre homosexuali și lesbiene că nu degeaba e prietenă cu Madonna,care a promis in direct pe scenă că le va face sex oral tuturor bărbaților,care o votează pe Hilary.Vă dați seama ce degradant a sunat anunțul și cîtă lipsă de moralitate,dar americanii sunt obișnuiți cu așa ceva din moment ce nici Bill Clinton cu Monica Lewinsky nu sunt străini de această practică.Dar nu sunt straini nici de drogurile din Afganistan pe care scot milioane de dolari și le asigura vedetelor marfă de calitate superioară.Nu de alta,dar în cercurile lor elitiste se practică orice de la droguri la sex în grup,creatorii de modă și cei care se învîrt în cercul lor știu ce spun.Hilary va cîștiga prin fraudă,nu prin voința poporului.Acești criminali din Elita Mondială nu sunt străini nici de moartea lui Whitney Houston si nici de a lui Michael Jackson,în urma cărora au rămas milioane de dolari,care au dispărut subit.Concluzia este că după toate aceste rele vom avea și un razboi pentru că acesta este planul lor,la care se lucrează minuțios de cîțiva ani.DS

      Ștergere
  6. http://m.libertatea.ro/detalii/articol/italia-maturata-de-doua-tornade-puternice-cel-putin-doi-morti-si-zeci-de-raniti-foto-si-video-1649405

    RăspundețiȘtergere
  7. H. Clinton este raul cel mai mare Anonim 7 noiembrie 2016, 08:22.

    RăspundețiȘtergere
  8. Normal ca o sa iasa Hillary nu trebuie sa spuna nimeni scrie destul presa....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca castiga Clinton va fi razboi,iar Romania va fi divizata. Dar eu sunt sigura ca va castiga Tramt. Otilia

      Ștergere
    2. Dragă Otilia să te audă Dumnezeu și să iasă el,dar să ști că îl cheamă Donald Trump și nu Tramt cum ai scris tu.DS

      Ștergere
  9. cum rezulta din vedenia asta ca hillary castiga alegerile ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Obama și Clinton , schimba rolurile! Se susțin reciproc! Si totul e programat de "iluminati"! Nu e un secret Datoria fiecăruia ,e sa fie stăpân pe suflet și în legătură cu Divinitate, prin rugăciune!

    RăspundețiȘtergere
  11. Miaduc aminte ca se vorbea mai demult ca mai spre ( sfirsit) va conduce asa numita doamna de fier.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna de fier era numită Angela Merkel,nu Hilary,dar tot un drac e că nu e niciuna mai brează.DS

      Ștergere
    2. "Doamna de fier" a fost Margaret Thacher,a Angliei.

      Ștergere
    3. Stiu că prima a fost numita așa Margaret Thacher,apoi au trecut la Angela Merkel și acum mai nou Hilary,dar pentru mine toate sunt niște doamne de tinichea.DS

      Ștergere
  12. Doar 24 de ore „au trecut” si avem avalansa de masti cazute. De unde o fi aparut „”transparenta” asta, ca nimic nu mai poate fi ascuns? Nu mai e suficient sa faci o fundatie si sa ai paravan? Asta-i buna ! Si pe deasupra, nici mail-ul nu mai e sigur.
    Mai e alt „simptom” si mai „infricosator”: se rupe vraja care tinea sistemul legat in obedienta ! Adica … se naruie ! Si daca se mai schimba si „sistemul de valori”, adio de ex., banii, aurul, nu mai valoreaza nimic…bogatii devin saraci lipiti, ca averile nu si le pot munci singuri ! Si ideea de „avere” pare ca este in transformare. Parca nu mai este ce-a fost. Are forma, dar nu mai are acelasi continut. Si cam schioapata…si e cam „goala”…
    Maine,…ce-o mai fi? Loretta… = procurorul general al USA… un fel de Codruta, da mai mare, mana in mana cu Obama si „actionand la comenzi”, inculpata de autoritatile federale !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Codruta" trebuia sa-si dea demisia si facea foarte bine! Din pacate, are de "platit" ceva, asa ca...asa este!

      Ștergere
  13. FBI tocmai anunta in dimineata asta retragerea plingerii cu privire la emailurile doamnei Clinton.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede ca este "unsa" demonita cu tot felul de "alifii". Are protectie.

      Ștergere
    2. Degeaba "este unsa cu tot felul de alifii", asa cum zici Anonim 19:09, fiindca "nu tine cu de-astea treburi!"... adica: nu mai tine cu "neste treburi"! ;)

      Ștergere
    3. Bine ar fi sa nu tina, Anonim 7 noiembrie 2016, 20:42!Ciudat dar FBI o protejeaza bine de tot... trebuia sa o scuture de sa-i sara fulgii si sa o arate "in toata splendoarea ei demoniaca"...iata deci cum se acopera mizeria ei, la nivel inalt. Dumnezeu sa o pedepseasca pentru toate relele pe care le-a facut femeia asta.

      Ștergere
    4. Draga Anonim 21:53, te rog frumos sa ai incredere ca Bunul Dumnezeu va face in asa fel incat, in timp optim, Adevarul va iesi la iveala, ca vor unii, ca nu vor!

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    5. Anonim 7 nov 11:51 ai dreptate,am vazut și eu ca FBI a scos-o basma curată,normal că o susțin dacă e marioneta tuturor. DS

      Ștergere
    6. Anonim 7 noiembrie 2016, 22:48, femeia asta nu avea vreun drept sa candideze la presedentia SUA. Este atat de manjita cu "de toate" incat nu merita sa ajunga presedintele SUA.Acum ar fi trebuit sa stie electoratul, deslusit, cine este persoana aceasta. Nu mai tarziu.

      Ștergere
  14. Vai si amar va fi daca iese kilary!!!! atunci se vor adeveri toate cate s-au aratat cu razboaiele. Asta abia asteapta sa puna masina de razboi americana in functiune. Dumnezeu sa fie cu noi si faca-se voia Lui!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu zic ca mai bine ar fi americanilor cu Trump, nu cu cea vanduta iluminatilor, dar daca asta e circul ce trebuie sa-l suportam...GO PLANET...
    Halal de calul meu ca n-are bani la bangi!

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca iese Hylari,desconspirata de hacherul Gucifer ca mare imparatesa iluminati,vine urgia si peste americani,dar si peste Europa,pentru ca mai rau ii starnaste orgoliile lui Putin si atunci sa te tii!

    RăspundețiȘtergere
  17. Am incurcat-o! Asta a zis clar ca incepe razboiul cu Rusia daca iese ea presedinte! Iar dna. Maria o felicita in avans pe stimabila reptiluta Hillary cu ceva timp in urma, in alta postare.

    RăspundețiȘtergere
  18. Hillary Clinton: A Career Criminal :

    https://www.youtube.com/watch?v=kypl1MYuKDY


    How Evil Is Hillary and Bill Clinton? If You LOVE AMERICA PLEASE SHARE :

    https://www.youtube.com/watch?v=jkfE10g8xbc

    RăspundețiȘtergere
  19. Maria draga mea, eu am avut o premonitie ca Tramp va iesi presedinte dar foarte greu,va fi scandal mare si se vor numara voturile de doua ori.Vom trai si vom vedea. Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, Trump.
      situatia e clara dupa 18 Nov

      Valeriu

      Ștergere
    2. Asta credea si Mircea Badea in speranta unui castig al lui Donald Trump pana când a ajuns in America si a vazut altfel situatia,acolo lucrurile se vad diferit si ca toata lumea o susține pe Hillary asa ca el a rămas singurul susținător el si ala fostul primar al NewYorgului mare țeapă si-au luat.A ras si el când a vazut situația cum se vede din America.Un mare bou s-a vazut.Important e ca s-a lămurit ca susținea tare ca Trump iese când de fapt nu iese.El a spus-o..

      Ștergere
    3. Anonim 8 noiembrie 2016, 16:55, termina cu ironiile, nu-i loc de ele.

      Ștergere
    4. se pare ca se adevereste premonitia ta

      Ștergere
  20. Il vor alege pe Trump.Veti vedea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine, Anonim 7 noiembrie 2016, 19:26...

      Ștergere
    2. da, Trump.

      Valeriu

      Ștergere
    3. Mare mincinos esti Valeriu.Eu nu te cred o iotă.Am vazut ca nu te increzi in harul clarvederii vorbesti numai din constiinta egoului tau.

      Ștergere
    4. Vei vedea Valeriu ca iese Hillary asa ca sa te necajesc un pic.Si atunci ce vei mai zice cine te va mai asculta inteleptule???

      Ștergere
    5. Anonim 8 noiembrie 2016, 16:45, te opresti aici cu insultele. Da?

      Ștergere
    6. Vom vedea cine iese Anonim 8 noiembrie 2016, 16:47, pana la urma. Nu te lega de Valeriu, caci nu ai nici un drept sa faci asta. Scuteste-ne de ironiile tale, chiar nu avem nevoie de ele. Tine-ti mizeria acasa.

      Ștergere
    7. Pana nu jigniti si intepati , nu va simtiti bine . Si va mai chemati ,,credinciosi '' 16.45 si 16.47 ?! Cata mizerie zace in unii !

      Ștergere
    8. :)) vorbirea mea nu e predeterminata de necesitatea ascultarii mele :))

      Valeriu

      Ștergere
    9. Fenomenal! Vă contrati chiar si când nu aveți drept de vot. :)) Cui îi folosește tot acest consum nervos, toată această luptă? Chiar nu mai aveți altă grijă? Sunteți trasi intr-un miraj periculos. Preocupandu-vă de circul media neglijați rugăciunea. Cui ii dați sufletul vostru?

      Ștergere
    10. Anonim 9 noiembrie 2016, 00:06, ce sti tu? Habar nu ai de nimic. Fiecare stie foarte bine ce are de facut, tu vezi de ce ai tu de facut.

      Ștergere
    11. Vedeți dacă nu v-ați rugat si ați stat la comentarii, n-a ieși Hillary președinte. Vorba lunga e sărăcie lucie si sigura. Contextul actual politic este o consecință a ateismului si a alungării lui Dumnezeu din viata si rugăciunile noastre. Nu va mai mirați ca exista atâta nedreptate. E ceea ce meritam cu toții. Pământul nu ne mai suporta, se scutura de noi ca si cum am fi un cancer. Continuați cu vorbăria, dacă va tine. Chiar nu înțelegeți ca nu mai merge așa?

      Ștergere
    12. Pai nici nu era cazul sa iasa Hillary, mai Anonim 9 noiembrie 2016, 13:49! America a ales bine de data aceasta!

      Ștergere
  21. Asta as vrea sa intelegeti ....
    https://youtu.be/TLxfnzTXX6I

    RăspundețiȘtergere
  22. Analistul militar Sebastian Sârbu: ”Rusia pregăteşte un atac preventiv în România”
    https://www.antena3.ro/externe/analistul-militar-sebastian-sarbu-rusia-pregateste-un-atac-preventiv-in-romania-384604.html

    În acest moment, Rusia are elaborate planuri strategice operaționale de pregătire a unui atac preventiv care ar viza scutul de la Deveselu, susține analistul militar Sebastian Sârbu. S-au făcut și teste de armament în acest scop, spune analistul militar. Astfel, Rusia ar efectua teste cu arme de înaltă precizie care ar lovi scutul sau ar face inoperabilă baza de unde se transmit informații către scut, scrie Libertatea.

    Practic Rusia a testat în vara aceasta o armă nucleară intercontinentală denumita Satan 2 ( RS -20V /SS-18 după clasificarea NATO), care poate transporta până la 12 încărcături nucleare. Racheta utilizează tehnologie nedetectabilă de radarele militare fiind de mare viteză.

    Dar nu acesta este secretul și atuul Rusiei, ci o armă antisatelit de înaltă precizie care ar distruge satelitul care transmite informații scutului antirachetă făcând inoperabil scutul de la Deveselu. O astfel de armă antisatelit poate fi folosită oricând ca armă strategică. Planul unui atac preventiv a fost realizat de experții statului major din ordinul Kremlinului, la începutul lunii octombrie, în contextul escaladării tensiunilor în războiul cibernetic între SUA și Rusia. Astfel, vor fi utilizate trei tipuri de arme: una antisatelit, alta printr-un satelit militar geospațial al Rusiei, utilizat pentru lansarea de rachete de înaltă precizie împotriva comandamentului SUA de la Deveselu, și ultima, a treia de tip nuclear poate privi o țintă aleatoare, care poate fi orice altă baza strategică militară americană sau centru român de operații. Concluzia: Rusia este pregătită să lanseze un atac preventiv în România, din Cosmos”, a spus pentru MagnaNews Sebastian Sârbu, vicepreședinte al Academiei Naționale de Securitate și Organizarea Apărării, Special Advisor la Helsinki Think Tank.

    Scopul urmărit de ruși, consideră Sârbu, nu este altul decât recâștigarea supremației geostrategice asupra Ucrainei de est și Bazinului Mării Negre. Moscova dorește ca granița Rusiei să fie plasată la punctul de învecinare cu un stat NATO și UE.

    Atacul preventiv este planificat, dar el devine operațional în funcție de rezultatul alegerilor din SUA și evoluțiile ulterioare. Astfel, Rusia are planificat în cadrul BRICS lansarea unui satelit spațial de teledetecție și spionaj pentru aprilie – mai 2017. Deci până la jumătatea anului 2017 nu trebuie să ne așteptăm la evoluții spectaculoase, consideră analistul militar.

    Pentru ca România să aibă o aparare eficientă în raport cu potențialul militar al Rusiei, ar fi nevoie, din perspectiva lui Sebastian Sârbu, de implementarea sistemului de baterii antirachetă THAAD – Terminal High Altitude Area Defense – care este unul din cel mai avansate sisteme de apărare antirachetă. THAAD este implementat acum în Coreea de Sud putând contracara și arme nucleare, respectiv rachete balistice în faza terminală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana in octombrie 2017 o sa tot auziti de asa ceva.
      doar zvonuri.
      Rusia nu intra in Romania, nu o ataca.
      Aveti cuvantul meu.

      Valeriu

      Ștergere
    2. Valeriu cum vezi tu viitorul.cu acest presedinte al Americii.niculina

      Ștergere
    3. Noul președinte al SUA e o binecuvântare pt noi. Singurii care pot sa-l stârnească pe rivalii americanilor suntem noi, cu limba noastră lunga. Dacă într-o zi ne vom trezi in plin război sa nu ne grăbim sa acuzam americanii, ci sa ne uitam la aroganta noastră.

      Ștergere
  23. A apărut lista mărcilor de apă plată "otrăvită" :

    https://www.realitatea.net/dezvaluiri-cutremuratoare-a-aparut-lista-marcilor-de-apa-plata-otravita_2000705.html

    RăspundețiȘtergere
  24. Doamna Maria, din toate petrecute pana acum, acela ca suntem mereu siliti sa alegem intre doua rauri,am invatat ca tocmai aici este inselarea. Nu trebuie sa alegem nici unul dintre răuri. Socotelile pe care le facem din perspectiva umana, ca daca nu mergem la vot vor iesi cei ce apartin raului mai mare, este o alta fata draconica ascunsa a raului,te face sa alegi totusi raul. Credem ca fara noi nu va fi salavata societatea de mana criminala? Nu cumva n-am invatat nimic din toate alegerile noastre de pana acum? Nu. Cu raul sub nicio infatisare nu trebuie facuta o intelegere, fiindca sub oricare dintre ele se ascunde Iluzia. E bine sa nu avem orgoliul votului. Sa stam acasa. Cu cat vor fi mai putini cei ce voteaza cu atat e mai bine din ambele perspective, si umana si divina.

    RăspundețiȘtergere
  25. Marele papusar George Soros o va impinge si moarta de va fi la casa alba. Restul este doar teatru.

    RăspundețiȘtergere
  26. Hai Hillary, sa scapam de mascariciul de Trump. Dragi romani voi va dati cu parerea in necunostinta de cauza. Sunt un roman americanizat de 15 ani. Locuiesc in Baltimore . Situatia va fi grava oricum se va vota. Hillary va fi continarea lui Obama . Trump este marioneta lui Putin, iar asta va avea urmari grave si decizii grave de razboi. Romania , va fi fara aparare, sa nu uitam ca Trump a spus ca depinde de suma cu care s-a venit in NATO, si stim bine ca noi romanii nu am investit. Eu raman roman, vin de 2 ori in tara, am parinti si frati si alte rude . Aveti grija ce va doriti, sa nu se indeplineasca. Iertati-mi greselile, si stiu ca voi fi criticat. Bunul DUMNEZEU si SFANTA TREIME SA NE PROTEJEZE, si pe romani si pe americani. DOAMNA MARIA VA MULTUMESC SI SA NE TINE-TI LA CURENT CU MESAJELE DIVINE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai Trump sa scapam de demonul Hillary!Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Victory for Trump!!!

      http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/10/18/emailurile-lui-hillary-clinton-arata-ca-aliatii-sua-au-sponsorizat-statul-islamic-serviciile-secrete-americane-au-vazut-in-isis-o-oportunitate-discursul-anti-establishment-al-lui-donald-trump/

      Ștergere
    3. Da stim, Putin e vinovat pentru tot. Te uiti prea mult la CNN, MSNBC etc.

      Au iesit enorm de multe lucruri despre Hillary la suprafata, inclusiv lucruri care mi-au intors stomacul pe dos la propriu, insa n-am vazut ceva care sa mi se para total deplasat despre Trump. Nu ca e usa de biserica insa macar tine cu tara lui, cu poporu lui.

      In schimb ce jigodia aia posedata, ne vrea pe toti morti, nu am vazut un lucru in care sa fie consistenta decat minciuna insasi. Nu inteleg cu oamenii pot sa voteze asa ceva, cel ma corupt candidat din toate timpurile candideaza impotriva unui nationalist care mereu a fost constant in declaratii si in interese.

      Pana la urma nici pe Iisus nu l-au ales, Preotii zilelor noastre (Media) se descurca la fel de bine ca aia din antichitate cu manevrarea celor multi ce nu stiu sa isi foloseasca trupul, mintea si sufletul.

      Mi se pare normal ca statele care beneficiaza de extra suport sa plateasca pentru serviciile de securitate. Tu daca iti angajezi paznici la casa nu ii platesti?

      Abea astept ziua in care or sa ne ceara bani pentru armata si sa nu avem sa platim sau sa nu vrem si sa plece la ei acasa.

      Ștergere
    4. HAi Hillary ! HAi Trump ! Cel mai bun, sau cel mai nebun sa castige. Amandoi ascund scheleti in dulap !

      Ștergere
    5. Degeaba va scris frumos romanul din America, voi sunteți setați sa nu vedeți tragedia care ne paste dacă nu iese Hilary președinte. Unde nu este cap, vai de picioare!

      Ștergere
    6. Anonim8 noiembrie 2016, 19:46, aia este un demon. Esti pasionat de demoni sau ce ai? Ori te inchini si tu la demonul din ea?

      Ștergere
    7. Anonim 8 noiembrie 2016, 19:46, vad ca iti surade ideea apartenentei la Noua Ordine Mondiala, iti plac Illuminati astia, nu? Iti plac mizriile lor asa-i? Uite ca noua nu ne plac, nu ne place nici aceasta satanista de Hillary.

      Ștergere
    8. Si inca ceva Anonim 8 noiembrie 2016, 19:46: iti place Soros, nu? Pare ca da... Pe noi nu ne incanta batranoiul-demon. Nu avem nevoie de el si nici de acolita lui, Hillary, despre care stim cine este cu adevarat.

      Ștergere
    9. Anonim 12:53 , sa-ti fie bine
      acolo la tine, si multumesc, ca te rogi pentru romani.Si eu imi doresc sa castige Hilary.

      Ștergere
    10. Anonim 9 noiembrie 2016, 01:30, a castigat Trump si e mai bine asa!America incepe sa se trezeasca, in sfarsit!

      Ștergere
    11. Anonim 8 nov 12:53 spui că esti român americanizat,dar de ce nu vrei tu să fi un român adevărat?Întoarce-te în țara ta,să o reconstruim împreună și să scăpăm de mafia străină de aici.Uite că în America a ieșit Trump,nu Hilary așa cum îți doreai tu.Americanii au facut alegerea corectă și cred ca e mai puțin periculos să conducă un măscărici decit o satanistă ca Hilary.DS

      Ștergere
  27. OZN in judetul Gorj aratat la antena stars tocmai dupa ce a-ti vorbit de extraterestri in Romania la acelasi post tv.

    RăspundețiȘtergere
  28. Chiar nu se observa ca totul e o mascarada ? Si Trump si Clinton vor servi magnatarilor intunecati.acestia nu urmaresc decat polarizarea americanilor (impartirea in doua parti rivale).dupa alegeri,indiferent cine va iesi presedinte in S.U.A. vor fi multe nenorociri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost placerea lui Trump sa intre in mascarada asta,asta dupa ce a cheltuit milioane de euro din banii proprii ,asta ca sa aiba Clinton adversar sa nu lupte singura dar cartile erau facute si impachetate deci nu era chiar nevoie de o confruntare cu cineva,caci iesea president si fara adversar,dar asa sa dea bine in ochii lumii,si sa para mai misto jocul.

      Ștergere
  29. Ei rusofonilor Tramp,simpatizantul declarat al lui PUTIN, al vostru care a afirmat ca Uniunea Europeana se va destrama ,pierde alegerile din SUA cu tot ajutorul dat de Lucifer al vostru,asa ca voi mai aveti citeva ore si puteti sa va retrageti in Trasnistria,HA-HA-HA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Anonim 8 noiembrie 2016, 19:35, simpatica ta demonizata Hillary este cea aservita Satanei.

      Ștergere
    2. Anonim 8 nov 18:35 uite că nu pleacă nimeni în Trasnistria și mai repede pleci tu în altă parte.Cred că voi toți Hilaryști plîngeți acum după loviturile ei de bici cu,care va ținut îngenuncheați atîția ani,spălîndu-vă creierul.HA,HA,HA...DS

      Ștergere
  30. SE pare ca o alta profeta Glenda Jackson zice ca alegerile se vor suspenda Din cauza unei catastrofe si Obama va declara legea martiala Probabil explozia solara care a avut loc va afecta sateliti si sisteme de comunicare Furtuna solara va atinge pamantul in aceasta noapte de 8 si cheia care ati visato pare a fi cheia lumi sa vedem in mana cui va ajunge Maicuta sfanta sa ne ocroteasca Noi ar trebui sa fim neutri Dar toti stim ca puterea lumi ii in mainile lor Doamna Maria de aceasta data nu ati auzit vocea doar ati vazuto ce nu inseamna ca va ajunge presedinta Eu personal nu sunt cu nici unu si ar fi m-ai bine sa ramana Obama

    RăspundețiȘtergere
  31. IL REGRET PE OBAMA. A FOST CEL MAI CARISMATIC SI CEL MAI FUNNY OM POLITIC. A FOST PONDERAT, NU A LUAT DECIZII PRIPITE SI A FOST APROPIAT DE OAMENII OBISNUITI. A AVUT SI UN LUCRU NEGATIV, A SCHIMBAT ASIGURARILE DE SANATATE, MARIND COSTUL ACESTORA.
    ORICUM IL INDRAGESC PE OBAMA . SI SPER SA IASA CLINTON PTR PACEA NOASTRA SUFLETEASCA, DAR SI PTR INTEGRITATEA NOASTRA. VREAU SA VA REAMINTESC CA HILLARY A FOST COORDONATOAREA UCIDERII LUI BIN LADEN.

    RăspundețiȘtergere
  32. E posibil sa iasa razboi in USA.
    Hilary trebuie sa iasa. Sa poata duce mai departe programele lui Obama. Si sa fiu in ton cu ceilalti Hai Hilary. Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  33. Oameni buni , voi realizati ce se va intampla sa fie Trump presedinte ? Sa ajunga un om ca el , cel mai puternic om al lumii. Hillary Clinton sa iasa.

    RăspundețiȘtergere
  34. Hillary va iesi. Cum sa spui : as putea sa impusc pe cineva pe strada, si tot voi fi votat presedinte. Asa ceva......ce aveti fratilor, cum sa sustii un om ca el ? Daca iese el va fi macel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, Anonim 9 noiembrie 2016, 00:31, gresesti! Faci ipoteze eronate! Linisteste-te, tocmai ca nu va mai fi macel! Se termina odata cu mizeria care a fost! Doamne ajuta!

      Ștergere
  35. Maria sper sa ai dreptate. Sa iasa dna H. si. Nu Clown-ul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ironiza pe nimeni Anonim 9 noiembrie 2016, 00:32, nu ai acest drept.

      Ștergere
  36. MARIAH tu cu cine votezi ? Madonna si toti marii actori americani o sustin pe Clinton ?

    RăspundețiȘtergere
  37. Doamne pazeste-ne. Daca nu va iesi Hilary va fi rau si pentru noi europenii si pentru americani.

    RăspundețiȘtergere
  38. Nu pare un joc de fatada din moment ce americanii au cheltuit in campania electorala un miliard de dolari si rezultatul e foarte strins ,incert pina in ultimile minute,polarizind dramatic populatia,e un antagonism real ca si intre candidati-craciun

    RăspundețiȘtergere
  39. 22,48Cind m-am referit la' Lucifer' ma refeream la romanul care i-a spart emailurile lui Clinton ,[nu la Satana],un taximetrist din Arad care era sa o faca sa piarda alegeile,daca nu le va pierde v-om vedea miine.

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu va mai certati si jigniti. Calmati-va , fiecare om isi poate spune parerea daca nu jigneste si nu aduce un afront celorlalti. Eu personal o vreau pe Hillary ,e opinia mea. Maria cum pot cumpara cartea ? Multumesc. Domnul fie cu noi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vrut-o tu pe Hilary,dar uite că nu au vrut-o toți americanii și probabil că știu ei de ce.Eu zic că e mai bine acum să ne concentrăm pe alegerile noastre și să avem grijă ce alegem.DS

      Ștergere
    2. Nu isi mai aduce nimeni ce a facut Clinton in Iugoslavia .Dumnezeu nu uita.ei si clanul lor o duceau bine mersi .câți copii mutilați câți oameni omorati. S-a dus cumva Iugoslavia peste ei?.Bunul Dumnezeu Creatorul LE vede pe toate.niculina

      Ștergere
    3. Si noi pe CINE alegem DS? Avem pe CINE sa alegem barem?!

      Ștergere
    4. Păi nu trebuie să mă întrebi pe mine,dar avînd în vedere că tu ești pro occident e clar cu cine votezi.DS

      Ștergere
  41. Se pare ca iese Tramp,asa ca s-au cam desteptat americanii,in special tinerii,dar nu ca la noi, care am ales un antiroman!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 9 nov 06:11 A ieșit deja Trump,iar Soroș e nevoit să-și schimbe acum din mers planul pe care îl avea cu Romania și cu antiromânul de Iohannis.Dumnezeu a vrut să se întîmple așa că nimic nu se face fără voia lui.Sper ca americanii sa-și vadă acum de treaba lor și să-și retragă trupele la ei acasă.Nu avem nevoie nici noi și nici alte țări să fim călăriți de ei, să-și vadă fiecare de resursele lor și să nu intervină nimeni în altă țară.Dumnezeu a spus să nu rîvnim la bunul altuia.Si mare atenție pe 11 dec.că acum e rîndul nostru,noi trebuie să alegem un președinte care simte și trăiește românește,nu un președinte,care ne vinde străinilor peste noapte.DS

      Ștergere
  42. Atat Trump cat si Clinton sunt unealta evreilor. O elita evreiasca este aceea care conduce cu adevarat lumea: Rockefeller, Rothschild,Soros.Vad ca nimeni nu apune nimic de evreii iliminati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hillary este unealta lui Soros. Acum vom vedea ce se intampla la Bucuresti! Doamne ajuta! Bravo Trump!!!

      Ștergere
    2. Anonim 9 nov 07:39 despre Clinton există multe dovezi că face parte din aceasta elită,dar despre Trump nu am văzut nimic.DS

      Ștergere
  43. Dragii mei,
    La americani se intampla ca si la noi. DUMNEZEU ne-a avertizat pe cine trebuie sa votam,ca sa ne fie cât de cât bine in viitor. Ne-a lăsat liberul arbitru. Dar se vede ca oamenii nu tin cont de avertisment, ci aleg după CREDINȚA lor si după DRAGOSTEA lor față de Aproapele.
    Sa nu va bucurati pentru că nu s-a adeverit aceasta profetie! Asa trebuia sa aleaga americanii pentru ca sa fie pace si liniste in lume. Daca ei au dorit un om ca Trump,atunci sa le fie de bine. La noi cand am zis ca iese PONTA si nu a iesit, cum ne este acum cu neamțul? Ne este bine? Ce face IOHANNIS si GUVERNUL lui pentru ROMANIA?Daca in DEZASTRE nu putem interveni, DUMNEZEU ne da o sansa, ne avertizeaza ,ca in tot ce este lumesc si putem schimba ceva,sa fie alegerea noastra,după CREDINȚA si DRAGOSTEA fiecarui om.Dar sa asteptam REZULTATELE finale. Sa dea BUNUL DUMNEZEU sa ne fie bine,cu un TRUMP in SUA si cu PUTIN in RUSIA. Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria draga, nu mai vorbi de kilary care este unealta satanei!!!! coruptii nostrii sunt si au fost sustinuti de coruptii americani n-ai priceput inca???kylari porneste masina de razboi americana, a spus-o clar. Sper sa iasa Trump, o sper din tot sufletul, iar kylari sa fie judecata dupa cum merita si toti cei care au facut razboaie in lume ca doar din asta traiau bine. Tot ei l-au sustinut si pe basescu si acum pe ciolanis. Se vede clar!!!!!

      Ștergere
    2. Se vede CLAR ,ca in POLITICA primim doar Sfaturi DIVINE pentru a putea alege răul cel mai mic. Dar LIBERUL ARBITRU ne apartine!
      Cârcotasilor nu va bucurati si nu va grabiti sa aruncati cu piatra,asa precum deja ati inceput aceasta zi, căci va fi VAI de LUME ,atunci când facem astfel de alegeri. Eu voi continua sa va tin la curent si cu POLITICA din orice colt al LUMII,chiar daca rezultatul final poate fi altul. Pe parcursul timpului, DUMNEZEU ne va arăta consecintele alegerii noastre, ca om pământean.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    3. d-na Maria si cu unul si cu altul era aceeasi jale , de unde nu ai ce alege , ce sa alegi ? Idem la noi . Rau va fi cu PSD, rau cu ALDE , PNL si toata clica penalilor cu vile, conturi, diplome false si rude cocotate in posturi cheie .

      Ștergere
    4. Pai si bunicul lui Ponta este albanez, sîngele apa nu se face, sa nu facem politica e mai bine ....sa ramânem pe latura spirituala! Cu drag!

      Ștergere
    5. Anonim 9 noiembrie 2016, 10:44, nu te lega de Ponta!Ce ai mai?

      Ștergere
    6. D-na Maria,ne-a fost cumva bine cu alții pana acum?Credeti ca românii au dus-o bine inainte de acest guvern?E simplu sa dăm vina pe ultimul guvern.Era imperios necesar ca acest guvern sa aducă cumva de acasa banii furați de predecesorii lor,nu-i asa?Era cel mai bun guvern,nu-i asa???Un om cu credinta isi vede de treaba lui si nu se baga in mizeriile lor susținând pe unul sau pe altul.Nu va primi niciunul dintre ei coronița,d-na Maria,in fata lui Dumnezeu.Toti sunt patati.

      Ștergere
    7. Observației:
      Președintele României: origini germane
      Nou președinte SUA: origini germane.
      Cine conduce UE?
      Totul se leagă, dacă gândiți.

      Ștergere
    8. Anonim 9 noiembrie 2016, 14:01, nu este relevant ce ai scris acolo. Iohannis a fost instalat de Soros. Iar Hillary este una de-a lui. Bine ca am scapat si nu a iesit ea!

      Ștergere
  44. Iese Donald Trump .. Iuhuuuu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va bucurati ca nu se implineste ceea ce BUNUL DUMNEZEU ne-a spus pe cine sa alegem,ca sa fie PACE si mila fata de Aproapele in lume.
      Dragii mei,
      Se pare ca iese TRUMP!
      La americani se intampla ca si la noi. DUMNEZEU ne-a avertizat pe cine trebuie sa votam,ca sa ne fie cât de cât bine in viitor. Ne-a lăsat liberul arbitru. Dar se vede ca oamenii nu tin cont de avertisment, ci aleg după CREDINȚA lor si după DRAGOSTEA lor față de Aproapele.
      Sa nu va bucurati pentru că nu s-a adeverit aceasta profetie! Asa trebuia sa aleaga americanii precum mi s-a transmis,pentru ca sa fie pace si liniste in lume. Daca ei au dorit un om ca Trump,atunci sa le fie de bine. La noi ,cand am zis ca iese PONTA si nu a iesit, cum ne este acum cu neamțul? Ne este bine? Ce face IOHANNIS si GUVERNUL lui pentru ROMANIA?Daca in DEZASTRE nu putem interveni, DUMNEZEU ne da o sansa, ne avertizeaza ca in tot ce este lumesc si putem schimba ceva,sa fie alegerea noastra,după CREDINȚA si DRAGOSTEA fiecarui om. Asa precum ne sunt cele 10 PORUNCI dumnezeiesti lăsate, si care nu sunt deloc implinite in totalitate, si din acest motiv suferim in fiecare clipă. Dar asta nu inseamna ,ca voi renunta la a scrie ceea ce mi se spune,chiar si in politica,chiar daca nu se adeveresc in totalitate. POLITICA este a LUMII ! DUMNEZEU ne da povete,ne spune cu cine ne-ar fi bine ! Alegerea este numai a noastra ! Dar sa asteptam REZULTATELE finale. Sa dea BUNUL DUMNEZEU sa ne fie bine,cu un TRUMP in SUA si cu PUTIN in RUSIA. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Da, vedem ce face ciolanis in Romania pentruca-si permite fiind sustinut de yanchei americani ca obama, busch, kylari si toti nemernici care au cotropit tari ca ei sa traiasca bine! sper din suflet sa iasa Trump!!!!

      Ștergere
    3. Uraaaaa!!!!!!ma bucur fff mult pentru Trump si ma rog lui Dumnezeu sa-l ajute si sa-l protejeze! cred ca tremura iohanis ca i-au plecat prietenii care l-au pus presedinte peste scumpa noastra Romania si pe care a terfelit-o cu luxul lui de cand e presdedinte !!!ca altceva nimic n-a facut pentru tara si popor!

      Ștergere
    4. Iar Putin, Maria draga vezi ca nu s-a dus el in coasta americanilor, ci americanii au tot venit in coasta lor si a noastra! dece nu esti realista? da, Ponta a castigat alegerile dar au primit telefon din sua ca sa-l puna pe iohanis. Si se vede rezultatul. Obama a facut razboaie peste tot in 8 ani, iar kylari urma sa-i duca mai departe afacerile lui. Bravo dragi americani, bine ca v-ati trezit. Sper sa ramana asa sa nu intervina fortele intunecate sa schimbe ceva...

      Ștergere
    5. Dupa parerea dumneavoastra era bine sa iasa Ponta presedinte:
      http://www.nasul.tv/comisarul-ii-acuza-pe-victor-ponta-si-adrian-nastase-de-crima-document-senzational/
      Un astfel de om e apreciat de Dumnezeu?
      Stim ca Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci indreptarea lui, insa a conduce un neam dintr-o pozitie fatarnica nu cred ca Dumnezeu vrea. Doar daca acel neam este un neam de fatarnici. Este? Sau incepe sa nu mai fie?

      Ștergere
    6. Dumneavoastra ati anuntat D-na Maria , v-ati facut datoria !

      Ștergere
    7. Iohannis isi va da demisia, deasemenea asa-zisul "guvern tehnocrat" isi va incheia in acest an, 2016, "experimentul" impus din afara tarii! Romania va fi redata romanilor!

      Ștergere
    8. Doamnaaa, dvs. auziti ce spuneti sau vedeti ce scrieti???
      "Nu va bucurati ca nu se implineste ceea ce BUNUL DUMNEZEU ne-a spus pe cine sa alegem,ca sa fie PACE si mila fata de Aproapele in lume." PACE doamna??? Reptila de Hillary a zis singurica cu gurita ei ca daca iese presedinte incepe razboiul cu Rusia!!!

      Ștergere
    9. Rezultatele finale au fost date,a ieșit Trump spre disperarea unora și spre fericirea altora.Eu sper că va fi bine și nu vom avea razboi cu nimeni,ăsta e cel mai important lucru.DS

      Ștergere
    10. Bucurie mare!!!In sfarsit Dumnezeu a facut dreptate!Era timpul!Doamne ajuta!!!

      Ștergere
    11. "Experimentul" se incheie datorita lui Trump, ori se incheie din cauza ca nu a iesit hilara?

      Ștergere
    12. Politica SUA nu se schimba. Se schimba doar actorii principali din 4in 4 ani pentru divertismentul nostru. Politica nu, indiferent de ce partid vine la putere sau ce om e cel mai mare in stat. Somn ușor, cei care știu ce e de facut in continuare, vor conduce in continuare lumea. E opțiunea voastră dacă va mai agitați sau va pasa. Cu cat veți înțelege mai repede ce e de înțeles, cu atât veți trai mai bine si liniștiti.

      Ștergere
  45. Sunt alţi prezicători care au spus această profeţie cu ani in urmă..și bineinţeles că nu vor apărea mesajele..am mai scris și altă dată..și nu au apărut..

    RăspundețiȘtergere
  46. Doamna Maria, recunoașteți că v-ați înșelat, că ați prezis greșit. Mulțumesc. Este cel mai frumos gest din partea dvs. Nu are rost să o dați cotită.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profețiile se referă la un viitor posibil care poate fi modificat prin rugăciune prin fapte bune.În America mai sunt 6 state orice este posibil.Oamenii se pot înșela doar Dumnezeu este cel care cunoaște tot,

      Ștergere
    2. Donald Trump, presedintele SUA! Foarte bine!

      Ștergere
  47. Este pe cale sa se implineasca aceasta dorinta, care-i si a mea!
    Sper din tot sufletul ca satanistii (killary) sa mearga la puscarie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CATEGORIC nu m-am inselat!!! Dar este LUPTA dintre Bine si Rău!
      Si nu este bine ,niciodata ca sa dorim Răul Aproapelui nostru.
      Este ALEGEREA oamenilor care nu au DRAGOSTE si CREDINȚĂ tare in inima si-n suflet. TRUMP este raul cel mai mare pentru OMENIRE !

      Ștergere
    2. Haideți, vă rugăm. E inutil. Ce vreți să spuneți, că Hillary este Binele și Trump, Răul?

      Ștergere
    3. Sa stiti ca sunt de acord cu doamna Maria. Chiar daca toti zic ca Hillary este de partea iluminatilor, totusi eu cred ca Trump este raul mai mare.

      Ștergere
    4. Trump va fi un presedinte bun! Bravo Tump!!!

      Ștergere
    5. Daca ziceam ca sa fie ucisi, da, atunci vroiam raul, dar daca sunt lasati in libertate pot sa faca rau in continuare!
      Tu ai primit acest mesaj pentru ca se stia la nivel astral, subtil, cum vrei sa-i spui, ca aceasta hillary era castigatoare, dar erau multi apatici si nehotarati chiar si dintre electori, dar pentru ca era atat de sigura castigul ei atunci oamenii s-au mobilizat si au infruntat mandria prosteasca a acestei femei!
      Oricum, Trump nu-i de capul lui, a fost ca alegerea dintre ciol-hanis si poanta, la americani a iesit "ponta".
      Fiecare cu parerea lui, amandoi sunt ce sunt!
      Daca nu ne este dat sa vedem ce vezi tu, ata ete!
      Asa aveam raiul demult pe pamant si nu bajbaiam atatea milenii in intuneric!
      Mintea noastra este tributara celor 5 simturi, tu il ai si pe-al 7 -lea, ai 2 extrasimturi!
      Tot ce se stie despre femeia asta este ca vrea razboi si nu pace, este prea bolnava sa fie lasata sa comande o tara ca America, dar mai mult se pare ca face parte din secta "iluminatii" care il venereaza pe diavol!
      Despre allalt se stie ca-i plac femeile!
      Americanii au preferat un afemeiat decat un satanist si-o lesbiana!
      Ata ete!

      Ștergere
    6. Alexandru, nu fi asa necajit! Ai sa vezi, Trump va fi un presedinte bun!

      Ștergere
    7. Ce este atat de groaznic ca Hillary nu a iesit? Ma surprinde ca sunt atatia care considera Hillary providentiala. Daca Dumnezeu o dorea, o punea acolo. Mai bine ganditi-va putin: ar putea Dumnezeu sa puna pe cineva care este atat de pornita impotriva pricipiilor noastre crestine? Care aprova avortul la orice moment al sarcinii? Care continua globalizarea lumii si in principiu sclavizarea tuturor pentru beneficiul unei Elite? Care continua sa sustina terorismul si islamizarea in lume impreuna cu Soros? Mai bine ganditi-va inainte de a vorbi. Americanii sunt mai inteligenti decat credeti voi, in momente de criza, ei stiu ce trebuie sa faca, nu ca noi. Mai bine, ganditi-va ca mai sunt cateva saptamani si tara asta continua sa fie mintita si nenorocita de aceiasi nesimtiti care ne-au furat si distrus tara atatia ani. Treziti-va si votati pe cei care vor sa respecte cu adevarat principiile noastre crestine, care doresc sa conduca pentru noi si nu pentru clica asta nenorocita numita PSD, PNL, ALDE, PMP si multi altii.

      Ștergere
  48. S-ar parea ca iese Trump care ar trebui sa-l elibereze din inchisoare pe'Lucifer' taximetristul roman din Arad,adevaratul invingator al doamnei Clinton pe care a facut-o sa minta si a ajuns de risul americanilor care nu le place minciuna si mincinosii,spre deosebire de romanii de la noi la care minciuna e la putere.

    RăspundețiȘtergere
  49. Asa se intampla cand va bagati si in politica... lasati politica, vorbiti numai cu duhul sfant si este sufficient.

    RăspundețiȘtergere
  50. Trump are sustinere in plan subtil si victoria lui arata ca Sistemul care a manipulat omenirea si a adus-o la stadiul de "sluga la darloaga"(cum este-o zicere) este invins. In sfarsit va disparea asa-zisul stat islamic, acest degradant si compromitator pentru Islam si pentru intreaga omenire! Apoi Israelul isi va recapata si Ierusalimul de Est si toate teritoriile unde sunt "vestigii" ale Maicii Sfinte si ale Mantuitorului Lumii Iisus Hristos!
    Era deja prestabilit! ("pentru cine are ochi de vazut si urechi de auzit") Da, America va colabora bine cu Rusia, asa trebuie sa fie!

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai vroiam sa aduc inca o informatie, aceea ca " 8 "; " Cheia ", bine "vazute" de catre draga noastra Maria Ghiorghiu(atat cat i se permite ei sa "vada" si sa inteleaga, pana la aceasta data), "au decis" reasezarea pe fagasul normal, natural si firesc, a lucrurilor (atat in vazut, cat si in nevazut). Iata cum apar (din cand in cand) si "elemente surpriza", astea fiind necesare intru "restaurarea Creatiei!

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Pana nu vom colabora unii cu altii va fi razboi, intre oamenii din aceasi casa, intre oamenii de pe aceasi planeta!
      Daca nu va fi colaborare va fi dezbinare, iar unde este dezbinare acolo satana (isis) castiga!

      Ștergere
  51. Donald Trump este noul președinte al SUA, deci nu s-a adeverit !

    RăspundețiȘtergere
  52. Donald Trump tocmai a fost CONFIRMAT ca si castigator al cursei prezidentiale. Donald Trump va fi urmatorul presedinte american!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu dc eram sigura ca el va iesi presedinte...si el va ramane presedinte .

      Ștergere
  53. Explicatimi si mie de ce Hilary este un demon?Si ce ne va astepta cu Tramp?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Documenteaza-te si tu singur Alienule. Caci ai de unde!

      Ștergere
  54. Explicatimi si mie de ce Hilary Clinton este un demon?Si ce ne va astepta cu Donalt Tramp?

    RăspundețiȘtergere
  55. Sa nu aveti prea multe asteptări nici de la Trump.In timpul primului discurs a facut de nenumărate ori semnul '666' cand cu mana stanga cand cu cea dreaptă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, nu este ceea ce crezi!Stai linistita!:)

      Ștergere
    2. Iti multumesc ptr răspuns dar eu stiu ce am vazut.Vrei sa spui ca a facut involuntar la aproape fiecare fraza semnul masonic '666'?In timpul campaniei au aparut poze cu el facand semnul diavolului.Nu am dorit sa iasă Hillary la cate dezvăluiri teribile s au facut in ultima vreme dar nu cred ca Trump e cu mult mai bun.

      Ștergere
    3. Ioana, nu este ceea ce crezi tu!:) Este de bine. Stai linistita, caci nu-i cu astia. Era probabil un mesaj pentru nemernicii, ca i-a invins!:)

      Ștergere
  56. Doamna Maria Ghiorghiu se va intampla ceva in viitor oare Tramp va fi dat jos si Hilary va devenii ea presedinte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vom vedea ce se va intampla ! POLITICA este a LUMII! Ori LUMEA ,mare parte a Lumii,s-a dat de partea intunericului ! Dureros si trist ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Ati zis un lucru important , d-na Maria : este lupta dintre bine si rau , cuantificarea rezultand in timp . O vorba spune : ,,caii de rasa se vad la drum lung'' .

      Ștergere
    3. Posibil daca tot ati vazut-o pe Hillary ...as interpreta ca e pentru ei e doar un joc politic..si ca de fapt sunt mana in mana...Trompeta cu Hilara

      Ștergere
    4. Toata bruma tehnocratilor din guvernul de la Bucuresti tremura, in frunte cu Iohannis si Ciolos!Bravo Trump! Se face dreptate!

      Ștergere
    5. Time out Soros! Bravo Trump!!!

      Ștergere
    6. De, tu vezi ce vezi, dar nu judeca un orb ca a cazut in capcana intinsa de unii smecheri!
      Amandoi sunt datori unora din umbra, mai mult sau mai putin!
      Deocamdata hillary a fost vazut ca omul care aduce "armaghedonul"
      Daca am avea toti simturile si vedeniile tale nu am mai sta pe net sa sporovaim, ci ne-am aduna intr-o dimensiune superioara si am stabili ce si cum, pana una alta suntem acilea si ne manifestam simpatiile sau dezaprobarile prin intermediul tastaturii!
      Sa fiti iubiti si fara frica, nu ma numesc Mitica!

      Ștergere
  57. Răspunsuri
    1. Este si asta o posibilitate REALA. Nu stiu de ce, dar imi tot vine in minte JFK.

      Ștergere
    2. Pai unii nu renunta usor!
      A mai vrut unu sa desfinteze FED-ul, de fapt sa-i ia painea (banii ) de la gura lor si a fost impuscat in Dallas!

      Ștergere
    3. NU exista aceasta probabilitate Anonim 9 noiembrie 2016, 11:09!

      Ștergere
    4. Emanuele iti vine in minte JFK, caci este bucuros si el! Sistemul care l-a ucis pe el a fost zdrobit prin infrangerea acestei demoniace de Hillary.

      Ștergere
  58. Chiar daca stiu ca este in defavoarea mea sa scriu aceste cuvinte eu recunosc deschis pe acest blog ca l-am sustinut si simpatizat pe Donald Trump inca de la inceput. Nu mi-a placut deloc ce am "citit" pe fata lui Hillary. La NIMIC bun nu ma asteptam de la acea femeie.

    In schimb va rog sa NU VA FACETI ILUZII SI SPERANTE DESARTE in privinta lui Donald Trump. Acel om este dintr-o bucata (asa cum imi plac mie oamenii) DAR el o sa urmareasca in primul si in primul rand interesul Americii. Mie mi-a placut enorm cand a spus ca vrea sa faca pace cu rusii (asta ne fereste pe noi de un razboi) DAR in acelasi timp s-ar putea sa nimerim iarasi sub influenta tovarasului Putin care iarasi este un om dintr-o singura bucata si pe care-l simpatizez, dar ca si in cazul lui Donald Trump care vede doar interesul Americii si el, Putin, vede doar interesul Rusiei, asadar NICIUNUL dintre cei doi presedinti nu vor avea nicio problema sa ne calce pe noi romanii pe cap sau sa ne vanda sau foloseasca ca moneda de schimb la masa negocierilor. s-a mai intamplat si in trecut, nu ar fi prima oara.

    A mai fost un pact in care Romania a nimerit sub influenta Rusiei si avand in vedere faptul ca ne-am "bazat" pe americani si pe Nato este foarte posibil ca tovarasul Putin sa nu ne priveasca cu ochi buni si daca isi vor imparti iarasi sferele de influenta ar fi bine ca noi toti sa invatam limba rusa.

    Mie imi place de cei doi presedinti (Trump si Putin) ca oameni si mi-as dori sa avem si noi un presedinte ca cei doi. SPER ca amandoi (Putin si Trump) s-o "dea la pace" si sa ne crestem copiii linistiti si in pace, indiferent ce "limba" vom vorbi. (engleza sau rusa). Eu unul prefer sa vorbesc engleza, e mai melodica si mai usoara ca limba rusa, plus ca nu trebuie sa invat alfabetul chirilic.

    RăspundețiȘtergere
  59. D-na Maria Dumnezeu nu face politică. Dumneavoastră ar trebui să știți asta mai bine ca mulți alții. Și la ritmul în care aveți dumneavoastră viziuni am impresia că-l țineți ocupat tot timpul pe Dumnezeu. Nu îmi pasă dacă nu-mi publicați comentariul. Important e că știți exact despre ce vorbesc.

    RăspundețiȘtergere
  60. PRIETENI DRAGI,
    NU va ambalati sa spuneti ca aveti dreptate! De unde stim noi că TRUMP va păți ceva rău si nu va mai fi PRESEDINTE?
    După care vor fi din nou alegeri in SUA,iar doamna CLINTON va candida si va iesi.Ceea ce eu vad si aud,nu este obligatoriu ca sa se implineasca in viitorul apropiat.Oricand se poate intampla ceva, un infarct,un accident,etc,iar fotoliu de la BIROUL oval ramane liber, si e posibil sa fie ocupat de Clinton.
    De ce sunteti at=t de porniti pe mine? DUMNEZEU nu minte si nici nu greseste! Lăsati TIMPUL sa ne adevereasca toate cele proorocite. Sunt atâtea Bloguri, in care se fac tot felul de preziceri si care nu se adeveresc niciodata.Va face o deosebita placere sa aruncati cu piatra si cu venin! Eu va spun doar atât: aveti putintica rabdare! Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista mai multe linii temporale. Nu e gresit ce ai vazut, insa s-a trecut pe alta linie temporala unde presedinte este Trump. Nu e nimic gresit! Insa e bine asa. Poporul american si-a ales linia pe care merge! Este dreptul lor acesta! Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Maria, la americani daca presedintele este incapacitat atunci automat vice-presedintele preia puterea, iar Hillary Clinton NU este vice-presedinte. Nu preia puterea principalul contracandidat in cursa electorala, ci omul ales de Trump ca si vice-presedinte.

      Consider ca interpretarea ta asupra a ceea ce ai vazut este gresita si nu viziunea in sine. De nicaieri din ceea ce ai scris despre viziune nu reiese ca Hillary iesise presedinta, asta a fost doar interpretarea ta pe baza a aceea ce ai vazut.

      Am observat ca de multe ori te hazardezi in afirmatii pe baza a ceea ce vezi si interpretezi gresit. Esti cu mintea orientata catre dezastre si calamitati si de aici si interpretarile gresite.

      NU oricine iti face o critica (care poate fi si constructiva) inseamna ca arunca si cu pietre.

      Ștergere
    3. daca Tromp pateste ceva si pana la urma iese Hilary presedinte, eu ma inclin in fata dumneavoastra, ar fi chiar lovitura de teatru, dar ...pana atunci, ati gresit ca v-ati increzut in vocile alea, cu tot respectul

      Ștergere
    4. @ Anonim:
      ''Exista mai multe linii temporale. Nu e gresit ce ai vazut, insa s-a trecut pe alta linie temporala unde presedinte este Trump.'''

      Asa este, am reusit :).

      Valeriu

      Ștergere
    5. Da, Valeriu! Ai dreptate!:)
      Am scapat de un mare rau... totul spre binele umanitatii!!! Te salut!:)

      Ștergere
  61. Doamna Maria G,

    „Să nu te jenezi niciodată să recunoști că ai greșit. Asta înseamnă că ai evoluat și că azi ești mai înțelept decât ieri.” Jonathan Swift

    xyz

    RăspundețiȘtergere
  62. Nu va bucurati pentru ca bucuria nu va tine mult, ve-ti vedea ce dezastru va urma in lunile urmatoare,Trump cu Putin vor da mana impotriva Europei,si vor distruge Europa si noi vom fii chiar la mijloc fara nici un ajutor din partea Nato,pentru ca vor fii dati la o parte.Iar noi vom ramane si ne vom apara singuri de invazia ruseasca.Fiecare sa-si pregateasca cate un scut si cate o racheta in mana si sa fie gata de atac.Rusii ne vor da o mare pedeapsa, ca asa ne-a trebuit noua sa ne facem dusmani pe ei crezand ca avem protectie din partea Vestului si ca ne vor apara interesele.Mare teapa si-a luat YOHANNIS cu americanii. SUA isi va lua mana de pe noi.Asa ne trebuie :(( ,ne-a trebuit NATO/OTAN
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  63. Trebuie sa incepeti sa va rugati,nu va fii nimic bine,vom fii sub invazia Rusiei.Saraca Romanie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba din contra! Lucrurile se vor linisti si se vor aseza! De aici incolo, da, va fi mai bine!In sfarsit!

      Ștergere
    2. @ Anonim:

      nu mai bate campii, nu ne va invada nimeni.
      Spatio-timpul poate fi modificat.
      NU ne invadeaza nici o Rusie, calmeaza-te!
      Si daca ne va invada... :) ai promisiunea mea ca va fi vai si amar de fundul lor! Nici cel mai bun om de stat nu va putea sa-i mai adune intr-o natiune dupa ce li se va intampla!

      Cand cineva invata sa modifice linii spatio-temporale ... surprize se pot intampla!
      Cine e prieten Romaniei, e prieten siesi! ;)

      Valeriu

      Ștergere
    3. @ Anonim:

      Inca ceva , Anonim.
      Daca iesea Hillary iesea razboi cu Rusia (incluzand aliatii SUA). SUA niciodata nu deschide razboi pe teritoriul ei, ci pe AL ALIATILOR!!!
      Intelegi unde bat ? Sau sa-ti desenez pe harta ? :)
      Spatio-timpul poate fi modificat!
      OAMENII SUNT LIBERI ! Si asta in numele iubirii exceptionale a lui Dumnezeu pentru oameni!

      Valeriu

      Ștergere
  64. Dupa parerea mea doamna Maria nu a-ti avut in septembrie o viziune cu victoria in alegeri a doamnei Clinton asa cum a-ti anuntat,a fost o solicitare la asteptarile d-stra prin care a-ti influentat un raspuns dupa asteptarile ce le aveati in subconstient.Din umila mea experienta energiile extrem mici captate in viziuni ca si in vise pot fi influentate foarte usor atunci cind solicitam un lucru,de fapt il dorim si influentam.Cred ca cele mai exacte sint cele care vin singure fara sa le cerem,astfel sansa de a le influenta cu dorintele propri din subconstient, este minima-craciun

    RăspundețiȘtergere
  65. Donald Trump este noul Presedinte al Americii, bravo Trump!. Nimeni nu a ghicit cine va iesi presedinte nici Carmen Harra!.

    RăspundețiȘtergere
  66. Nu stiu de ce se bucura unii ca a iesit trump presedinte sau ca nu este hillary pres edinte pt Romania nu este nici o diferenta. Noi suntem doar niste pioni cu care se joaca usa germania franta si urss

    RăspundețiȘtergere
  67. In grădina Ghetsemani, Iisus i-a îndemnat pe ucenici sa se roage cu El măcar un ceas. Dar n-au putut, i-a luat somnul. Oare dacă s-ar fi rugat cu toții, altul ar fi fost deznodământul lui Iisus, ar fi trecut acel pahar de la El?
    D-na Maria si toți preoții si cei iubitori de Dumnezeu ne îndeamnă sa ne rugam ca sa triumfe binele in lume. Dar noi ce facem? Scriem verzi si uscate, ne împărțim in tabere si dai dispute si confruntări. Apoi ne miram de ce nu se împlinesc nu știu ce previziuni. Osul la rugăciune dacă vreți sa vedeți o schimbare in bine in lume!
    Rugați si Vegheați ca nu știți nici ora si nici ceasul când va veni pe norii cerului Fiul omului!
    Dacă veți caută împărăția cerurilor, restul veți primi pe deasupra. Dar fara rugăciune, nimic nu puteți face!

    RăspundețiȘtergere