luni, 21 noiembrie 2016

ÎN 6 DECEMBRIE 2016, VOI FI LA BUCURESTI ,LIBRARIA MIHAIL SADOVEANU, PENTRU VOI CITITORII BLOGULUI SI NU NUMAI !


fotografia ta de profil..

                                         Prieteni dragi,

Spre mare bucurie a mea, vă mărturisesc că,am primit multe solicitari de la voi cititorii Blogului :DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, care nu au putut fi prezenți la lansarea CARTII  ADEVARUL DUHULUI SFANT,ca sa revin in Bucuresti la LIBRARIA MIHAIL SADOVEANU,pentru a ne cunoaste live si a putea sta de vorba mai mult,dar si pentru noi autografe de suflet, pentru CARTILE pe care le veti cumpăra. 
Asadar dragilor,cu mare bucurie va anunț că ,marți 6 Decembrie 2016 începând cu ora 13 si până la închiderea LIBRARIEI MIHAIL SADOVEANU,voi fi acolo pentru voi toti,trup si suflet inima si cuget.
Si pentru ca este ziua SFANTULUI IERARH NICOLAE,vă veti bucura si de mici surprize de suflet.

                                                          Image result for sfantul nicolae

                                                     .                 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg..

Vă îmbrășisez cu drag, și vă astept cu multa dragoste sufleteasca si cu multa iubire în inimă.
                               Cu prețuire,Maria. 

Librăria Mihail Sadoveanu s-a mutat în casă nouă !

În strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88, BUCURESTI !


imagine-articol-1

Librăria Mihail Sadoveanu şi-a găsit o nouă casă după ce a fost obligată să se mute din Bulevardul Magheru, în care a stat 65 de ani
Noua casă a celebrei librării este în strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88
Marieta Seba, director general CLB: Sper că vom scrie istorie şi în noul sediu

Celebra Librărie Mihail Sadoveanu, care până în luna decembrie putea fi găsită pe Bulevardul Magheru din Capitală, şi-a găsit o nouă casă după ce a fost obligată să se mute din vechea locaţie, în care a stat 65 de ani.
Oficialii Companiei de Librării Bucureşti (CLB), cea mai longevivă reţea de librării din România, cu o istorie de aproape 66 de ani, au luat decizia de a nu lăsa marca „Librăria Mihail Sadoveanu” să dispară şi, deşi nu va mai putea fi găsită în sediul cunoscut de pe Bulevardul Magheru din Capitală, librăria în care şi-au lansat cărţile unii dintre cei mai mari scriitori, poeţi şi publicişti ai României, s-a mutat în strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88. Vechiul sediu a fost retrocedat de către stat familiei Brătianu.
„Librăria Mihail Sadoveanu este la fel de veche precum compania (CLB - n.r.), adică 65 de ani, dar iată că soarta a decis ca în al 66-lea an să ne mutăm din sediul din Magheru, pentru că acesta a fost retrocedat proprietarilor, adică familiei Brătianu. În luna ianuarie am reuşit să amenajăm acest spaţiu (fosta Librărie 88 - n.r.) şi sperăm că vom scrie şi aici istorie de zeci de ani şi în ciuda tuturor provocărilor să rezistăm”, a declarat Marieta Seba, directorul general al CLB, în cadrul evenimentului oficial de redeschidere a Librăriei Mihail Sadoveanu în noul sediu.
                                       Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Frumos gest din partea dvs. Multi din noi nu am putut fi prezenti , va asteptam cu drag .

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper si imi doresc din tot sufletul sa pot..sa va reintilnesc ,sa va imbratisez ,sa va ascult si in acelasi timp sa ma bucur pentru cei care nu au putut veni la lansare..va pup..felicia

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Draga Maria de 4 luni o boala ma tine in scaun cu rotile.Citesc de citiva ani acest blog,dar nu am scris niciodata.Cum sa cumpar si eu cartea?Multumesc de intelegere astept un raspuns.

      Ștergere
    2. Draga Elena,
      Te rog din suflet,scrie-mi aici adresaa ta, voi avea grija sa nu o public, ca sa-ti pot trimite CARTEA mea,in DAR !
      Asa voi fi si eu fericita, pentru ca ti-am daruit ADEVARUL DUHULUI SFANT, si vei vedea ca pe masura ce vei citi din CARTE,te vei simti mult mai bine, iar in timp,si cu rabdare si CREDINTA,te vei vindeca si vei putea merge din nou. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    3. Numele meu este Ruxandra...va urmaresc blogul in fiecare zi...rugati.va si pt.mine..am o mare pb.de sanatate.Va pup.

      Ștergere
    4. RUXANDRA,te pup si te imbratisez cu multa dragoste sufleteasca.ma rog pentru tine scumpa mea,ca sa te faci bine.
      Doamne Ajuta, si nu-ti pierde nadejdea, căci te vei face bine.

      Ștergere
  4. vrem si la iasi d na MARIA

    RăspundețiȘtergere