miercuri, 16 noiembrie 2016

CRIMĂ ÎN RUSIA ! URMEAZĂ O CRIMĂ RĂSUNĂTOARE ÎN RUSIA !

                                                                 16 Noiembrie 2016,ora 19,26 !

                                                         Dragii mei,

În aceasta seara dragii mei, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva ingrozitor, si chiar vad scris in fața ochilor mei, deasupra biroului meu de lucru.
Glasul a spus asa dragii mei:

                 ” Crimă în Rusia....!”
Iar ceea ce am auzit ,am vazut si scris in aer, numai ca mai urmau două cuvinte, care au fost acoperite in mod special ca sa nu le vad. 
Dragii mei, din păcate vom auzi de o Crimă îngrozitoare în RUSIA!
Cine ,cînd si unde anume va fi asasinat, din nefericire ,vom afla impreuna.
Nimeni nu ar trebui sa moara in acest mod; dar noi suntem prea mici,iar interesele politice sunt fara limite.
                               Cu dragoste,Maria.  

28 de comentarii:

  1. http://www.zf.ro/business-international/rusia-vladimir-putin-l-a-demis-pe-ministrul-dezvoltarii-economice-aleksei-uliukaiev-arestat-fiind-acuzat-de-coruptie-pentru-ca-ar-fi-cerut-o-mita-de-2-mil-dolari-15964090

    RăspundețiȘtergere
  2. Putin si astfel va incepe ce-l de-al treilea razboi mondial

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai pe pace draga Elena ca nu va fi nici un razboi!!!!!!!

      Ștergere
    2. de unde stii elena micu ?

      Ștergere
  3. In Piata Rosie din Moscova supra supravegheata a fost omorit un mare ziarist critic al regimului acum citeva luni si in mod 'misterios' tocmai in acel moment au fost oprite toate camerele oficiale de supraveghere.Ciudat ar fi fost daca ar fi functionat camerele de supraveghere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit si eu pe un blog ca un clarvazator din America spunea ca Putin va fi asasinat anul asta sau in 2017. Si despre al treilea razboi mondial...multe persoane viseaza ca va veni acest nefericit razboi...poate ne este si indus din cauza ca citim pe net.tot mai mult despre al treilea razboi mmondial. Dumnezeu sa ne ocroteasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu exista clarvazator in America, nu mai pune botu la toate prostiile de pe net

      Ștergere
  5. Un presedinte dovedit hot de case ale romanilor s-a exprimat ca in Sibiu sa nu fie montata statuia lui Avram Iancu facuta din donatiile sibienilor pe motiv ca acesta ar fi un derbedeu,iar statuia lui Avram Iancu din Cluj s-a exprimat ca ar trebui data jos,la care Boc s-a exprimat ca doar peste cadavrul sau. Alti sibieni povestesc ca acest presedinte ar fi spus la o intrunire oficiala ca la sosirea sasilor si secuilor in Transilvania aici nu erau romani uitind ca romanii au fost obligati sa se retraga de la vaile de acces spre munte dar si acum mai au terenuri in aceste vai la mare distanta de satele in care au fost stramutati. Inclusiv Sibiul se dezvolta pe terenuri pe care si acum dupa revolutie le-a luat de la satele romanesti din jur.Gurile rele mai spun ca de fapt acest presedinte ar fi casatorit cu o doamna care ar avea si inaintasi secui,asta ar explica multe din afronturile aduse inclusiv pozitia presedintelui fata de revolutionarii romani de la 1948 dar si cei de la 1989.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17 noiembrie 2016, 11:11, nu-i de mirare... ca sa intelegem mai multe si ca o completare acest presedinte este membru intr-un ONG finantat de Soros ceea ce este neconstitutional. De ce mai este inca presedinte???

      Ștergere
  6. Dar de Sarmizeghetuza,de Decebal si Burebista a-ti auzit domnule presedinte,s-au n-ati auzit pentru ca atunci voi si secuii erati prin stepele Asiei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dna Maria, nu priviti unde trebuie,daca va vedeti mica si neputinciosa!De unde privesc eu, va vad atat de mare si de puternica incat o minte de om nu poate concepe.
    Un singur om cu o constiinta inalta care se suprapune cu cea Universala ar putea schimba istoria acestei planete.Dar vedeti dvs,doamnelor si domnilor asta ar insemna incalcarea dreptului divin de alegere a experimentarii in fizic a SINELUI SUPERIOR a fiecarei Fiinte care exista pe acest Pamant.Deci pana nu se schimba fiecate Constiinta in parte ca sa poata intelege crearea realitatii si apoi asocierea la Constiinta colectiva nu este posibil.
    Credeti ca Divinitatea nu ar fi putut sa trimita Fiinte de inalta spiritualitate care sa transforme tot intunericul care s-a intins ca o caracatita in acest Univers? Ba bine ca nu! Doar ca noi nu am fi inteles cum l-am creat,si ca tot noi trebuie sa-l transformam iar aceasta calatorie de milenii prin mrejele uitarii nu ar mai fi avut rost .Ori CREATIA INSEAMNA O PERMANENTA EVOLUTIE.

    Am plecat din aceasta CUNOASTERE A TOT CEEA CE ESTE sa esperimentam INDIVIDUALITATEA si SEPARAREA,ca apoi sa ne intoarcem in MAREA CONSTIINTA.Si cel mai probabil dupa aceea o vom lua de la capat,ca ce poti face altceva decat sa experimentezi la nesfarsit TOT CE ESTE CREAT si CE SE CREAZA!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  8. http://mobile.danandronic.net/vladimir-putin-a-murit-anuntul-socant-a-fost-facut-chiar-de-ziua-nationala-a-rusiei/

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu este deloc intimplator ca acest presedinte si organizatia sa s-au declarat oficial si prin tribunal,urmasi , continuatori si mostenitori ai unei organizatii naziste.

    RăspundețiȘtergere
  10. D-na Maria cu tot respectul il urmăriți cumva pe d-nu-l IOAN BURCULET?

    RăspundețiȘtergere
  11. E un excroc din Piatra Neamt.

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim 17 nov 14.20 acest blog danandronic a dat o stire corecta ca Putin a fost asasinat? Nu mai crede un om care e cercetat penal, Putin nu a fost ucis e un om prea important pt Rusia.Nu este el lasat la voia intimplarii de KGB doar e unul de al lor.Am vazut clipul cu sedinta aceea in care a pus patronii sa semneze pt relansarea afacerilor pe care acei patroni le-au facut falimentare.Pe cind oare si la noi un asemenea presedinte sa ,,stringa de git,,oligarhii ce falimenteaza afacerea fara rost lasind oamenii fara locuri de munca.Am un mare resentiment vizavi de rusi pt ce au facut la noi in tara, dar Putin e un mare patriot lupta pt tara lui si cu dintii nu a vindut-o ca presedintii nostri.Si tot ce a spus in interviu de americani este purul adevar il provoaca sa inceapa razboiul,iar noi marea prostie a lumii romanii, ridicam osanale americanilor.Au adus in tara desteptii aia din parlament si guvern hidra americana greu si mult vom plati asa prostie.Mergeti oameni buni la vot si trimitetii prin vot la cosul de gunoi al istoriei acolo le e locul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fatăăăă
      Ia spune ești bucuroasă că a ieșit Dodonel la Chișinău?Apropo știi ce avere are marele patrihoț Putin,care este salariu mediu în Rusia ca e Pib-ul cît Italia .Ia zi l-ai votat pe nea Nelu în 90 ?

      Ștergere
    2. Anonim 18 nov 09:29 ai perfectă dreptate și eu am vazut filmarea unde îl pune pe acel patron să semneze contractul și il obligă să plătească salariile restate oamenilor.Atunci era Prim Ministru,dacă am fi avut și noi in fruntea Guvernului un om ca el,nu se mai întîmplau atîtea nenorociri.DS

      Ștergere
    3. Corect o9:29,corect DS !!!

      Ștergere
  13. Nu este un escroc ! De ce vorbiți așa ? Burculet are viziunile sale , are metoda lui de cercetare , în lumea asta există tot felul de oameni. Cine au fost cei trei magi care au venit să se închine la pruncul Iisus ? Mai meditați.

    RăspundețiȘtergere
  14. BURCULET A FOST UCENIC AL PARINTELUI IUSTIN PARVU--DEEECI NU I-AR FI DAT VOIE DACA N-AR FI SPUS ADEVARURI---MAGII DE LA RASARIT AU FOST GHICITORI IN STELE LASATI DE DUMNEZEU SA ARATE NASTEREA DOMNULUI--NIMENI NU STIE CE-AU FACUT EI LA INTOARCEREA DE LA IERUSALIM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catolicii le spun,cei trei regi.

      Ștergere
    2. Au fost astrologi si aveau darul "inainte vederii in Duh", cum zicea cineva.

      Ștergere
  15. http://www.mirror.co.uk/news/world-news/glamorous-daughter-former-uzbek-dictator-9308752?ICID=FB_mirror_main

    RăspundețiȘtergere
  16. Crima cu ambasadorul a fost in Turcia ...

    Asta e crima din Rusia: " Crimă la Kremlin: Un general de elită al KGB, UCIS "

    http://www.flux24.ro/crima-la-kremlin-un-general-de-elita-al-kgb-ucis/

    RăspundețiȘtergere