duminică, 20 noiembrie 2016

NOAPTEA , A ACOPERIT INTR-O CLIPĂ , CERUL DE ZIUĂ,SI SOARELE DE ASEMENEA.!

                                         Noapte de 19 - 20 Noiembrie  2016,ora 1,05 !

                                              Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam la articolul anterior, ceva uluitor s -a petrecut.
Desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Vest, vad un Cer de ziua care s -a acoperit intr-o clipită,asa precum am trage o draperie. 
 Related image.
Desi pe Cer era Soare,deci era ziuă,totusi ceva uluitor s -a intamplat,deoarece ,a venit noaptea intr-o clipă,si-a scufundat Soarele de pe Cer,iar totul a devenit intuneric.
Tot Pământul s -a scufundat in bezna.
Dragii mei, s-a tot vorbit de întunericul care se va abate peste Pământ. Sa fie vorba oare ,de aceasta traire?
Astept cu drag si cu mult interes Comentariile voastre,
                                     Cu dragoste,Maria.

















ntul era in bezna. 

61 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Buna ziua.Maica Domnului plînge neincetat, si se roagă fiului ei pentru noi păcătoșii.Să-i luam exemplu si să-i spălam picioarele Mântuitorului cu lacrimile noastre in fiecare zi,cum o fac si ce-i din munți.Unii și-au pierdut vederea cat au plîns si sau rugat pentru noi,si tara noastră,dar nu sau îndepărtat de Dumnezeu chiar daca au suferit 40 de ani,si vor suferi pana pleacă de pe pămint.Dumnezeu lucrează prin oameni pana la venirea lui,dar din păcate noi nui credem pe acei oameni,dorim ca mesajele lor sa se îndeplinească imediat,dar nu este așa pentru ca lipsa credinței le amina.Si eu am crezut ca plec la domnul in 2005,am crezut ca in 2012 vine sfârșitul,dar nu este ce credem noi,IISUS ne iubește si are foarte mare răbdare cu noi.Profețiile au fost scrise pentru omenire ca sa se întoarcă toți la credinta,dar in zadar ca pe oameni nimic Nui mai sperie de puterea lui Dumnezeu.Si doamna Maria a scris foarte frumos si de Prunca lui Dumnezeu,cu multi ani in urma,dar sa nu credeți ca ia nu va apărea,toate la timpul lor,noi sa ne rugam la Maica Domnului,si sa fim aproape de ia,sa nu o lăsam singura sa se roage pentru păcatele noastre.Sa nu uitam ca tara noastră este Gradina Maicii Domnului,mult nu durează si multi străini vor veni si ei in Gradina Maicii Domnului,pentru închinare,si iertare de păcate.Noi sa ne rugam pentru toată omenirea si sa Nui judecam,ca daca nu ar fi si ce-i cu probleme noi cum ne mântuim?
      Sa postim si sa facem fapte bune,ca numai așa vom ajunge la picioarele lui IISUS HRISTOS.
      Timpul trece foarte repede si IISUS începe lucrarea lui cu noi,va veni timpul când in Romania stadioanele vor fi pline pentru ca sa ascultam cuvintul lui Dumnezeu,minunile încep sa apăra din cerul sfânt.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  2. La fel ca la o eclipsa. O sa facem trecerea la o alta dimensiune ? La fel ca in Zborul 19 1945 in Triunghiul Bermudelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU !O ECLIPSA este o eclipsa! Se intuneca numai Soarele.
      Dar sa ne inchipuim ca este ora 12 amiaza, si deodata ca la un semn,se face NOAPTE fara de stele,fara de luna, o NOAPTE albastra violet.Asa arăta CERUL. ZIUA ,s-a transformat in noapte!

      Ștergere
    2. Dna Maria Ghiorghiu cred ca viziunea dumneavoastra se refera la cele 3 zile si 3 nopti de intuneric in care sa ajute Dumnezeu ca fiecare omulte sa fie in casa lui si sa nu priveasca pe geam si nici sa nu lase pe nimeni sa intre in casa lui. Va fi ultima razbatere a diavolilor pe pamant, pe cine vor prinde afara...prapad. Vor imita vocile rudelor, copiilor, parintilor ca omul sa le deschida usa! Asta am citit in cartile doamnei Georgeta Florea si apare si in mesajele Maicii Domnului la Fatima. Dna Georgeta Florea a mai spus ca i s-a transmis de catre Inger ca fiecare om sa aiba in casuta lui un colt de inchinare unde sa fie crucifixul si sa poate sa se roage la Iisus Hristos. A mai spus sa avem miere si apa caci o picatura de miere cu o gura de apa poate tine organismul in functiune mai mult timp, sa acoperim geamurile si sa nu privim afara caci vor fi pedepsele Lui Dumnezeu si sa nu lasam pe nimeni sa intre in casa. Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti!

      Ștergere
    3. Nu -i exclus sa fie vorba despre acele trei zile de intuneric,despre care s-a tot vorbit. Maria H

      Ștergere
    4. Bună Tanti Marie. Dacă matale zici că era un albastru violet, poate fi centura fotonică. Centura fotonică este de culoare roșiatică. Noaptea este un fel de albastru și înpreună cu culoarea roșiatică, dă un albastru violet. Știi, în biblie spune că soarele va disparea și luna va fii roșie. Este normal că la intrarea în centura fotonică, soarele este prea departe să fie văzut prin aceea centură dar, luna poate fi văzută însă din cauza luminii roșiatice, luna va fii roșie. Exact ceea ce spune în biblie. Mai poate fi și planeta Nibirul, fiind de 3 ori mai mare ca pămîntul, va acoperii complet soarele și cîteva zile va fi întuneric complet. Matale ce zici ?

      Ștergere
    5. Da,este adevarat de cele trei zile si trei nopti,dar atuncea nu o sa fie nici gaz ,apa si nici curent,toti trebe sa stam la rugaciune,si sa nu vorbim nici unul cu celalalt.Trebe sa sfintim mincare , luminari ,30 de lt de apa pe persoana, icoane ,piine prajita, medalioane (Benedict,Medalia Mintuirii, rozar,rugaciuni scrise , crucea lui Isus cu inscriptia CRUX AVE ). Pleduri ....Toate acestea trebuie sfintite ca mincarea o sa fie de altfel otravita. Se rosteste Crezul , si 33 de Nascatori(in cinstea lui Isus de 33 de ani). ,pe urma il rugam pe Mintuitor sa le binecuvinteze in Numele Tatalui i Sfintului Spirit.

      Ștergere
    6. Bine catolico,ne-ai lamurit,asa o sa facem!

      Ștergere
    7. Bre nene Cicerone , mă uimedti câte știi matale .....Io sper sa fie exact așa cum zici mataluta, ca nu este pericol mare ...👍👍👍
      😇😇😇😁😁👍👍👍

      Ștergere
  3. Se apropie galaxia aia de Terra??

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca e vorba de inclinarea axei pamintului care poate fi datorata de un asteroid mare ,dar cel mai probabil de incalzirea globala-redistribuirea apei ingetate de la poli spre ecuator estimata a se intimpla prin 2032-2o36 si va aduce o crestere a duratei zilei pe Pamint dar si a inaltimi apei mai mare la ecuator,modificarea pozitiei Ecuatorului spre vestul Europei iar din Brazilia va uca pina in nordul Americii de nord.Romania va fi usor mai aproape de ecuator si un pic mai cald.Polul nord magnetic a inceput de mult sa se deplaseze cu 50 km spre Rusia si in final va atrage dupa el polul nord geografic deci axa de rotatie va fi in nord estul Rusiei mai exact in peninsula Camciatka-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. caci Domnul cu o mana a tras cerul ca pe o perdea...

    RăspundețiȘtergere
  6. 'POCAITI-VA CA IMPARATIA CERURILOR ESTE APROAPE',A SPUS DOMNUL IISUS POPORULUI SIMPLU,NEINSTRUIT,NEANVATAT,NELUMINAT.Pe cand Domnul IISUS trecea pe langa Marea Galileii a vazut pe cei doi frati Simon si Andrei,ce ajunsesera pescari gratie corabiei daruite lor de imparateasa esenienilor,Iudita.Cei doi nu l-au recunoscut ca au trecut multi ani de cand au fost luati dupa Pamantul Tarii Romanesti,cand a fost EL in Dacia,apoi I-a luat pe Iacov si Ioan,fii lui Zebedei, Apoi a invatat poporul sa nu ucida spunand;'Dumnezeu a zis lui Moise;'Eu Sunt Legea,Dumnezeul tau care te-am scos din adancul robiei intunericului.Tu nu vei avea alta lege afara de Mine.Eu sunt Legea invizibila,fara inceput si fara sfarsit.Tu nu vei face legi false,pentru ca EU SUNT LEGEA si intreaga LEGE A TUTUROR LEGILOR.dE TE VEI LEPADA DE lEGEA mEA,VEI AVEA PARTE DE DEZASTRU GENERATII DUPA GENERATII.'Daca vei pazi Legea Mea,vei intra in Gradina Edenului langa Arborele Vietii.Tu nu vei calca Legea pentru ca Legea sunt EU,care te voi judeca.Tu sa respecti pe Maica Pamanteasca si sa respecti pe Tatal Ceresc,pentru ca Pamantul siCerurile sunt date tie de Lege,care este Dumnezeul Tau,Tu trebuie sa te consacri Ingerilor,Ingerului Pamantului,Ingerilor Vietii,Ingerului Bucuriei,Ingerului Soarelui,Ingerului Apei,Ingerului Aerului.Te vei inchina Tatalui CERESC si vei face comunicari cu Ingerii Vietii Eterne,Ingerul Credintei,cu Ingerul Pacii,cu INGERUL Iubirii,cu Ingerul Intelepciunii.De vei face aceste comuniuni sufletul tau se va imbaia in Fantana Luminii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si Dumnezeu i-a poruncit lui Moise;Nu vei lua viata unei fiinte vii.Nu vei strica iubirea.Nu-ti vei vinde sufletul.Nu vei fi martor fals al Legii.Nu vei ravni la averea vecinilor. Cat Moise a fost pe munte si a scris la porunca lui Dumnezeu Legile,poporul sau si-a facut un vitel din aur.Moise sparge tablele cu Legile lui Dumnezeu,cand a vazut poporul sau dansand si chiuind in fata vitelului de aur.Moise a dat urmatoarele Legi pamantenilor;Tu nu vei avea alt Dumnezeu afara de Mine.Sa nu-ti faci chip cioplit.Sa nu iei numele Dumnezeului tau in desert.Sa-ti amintesti ziua Sabatului,s-o pastrezi ca sfanta.Sa respecti pe tatal tau si pe mama ta.Sa nu ucizi.Sa nu comiti adulter.Sa nu furi.Sa nudepui marturie mincinoasa impotriva vecinului tau.Sa nu ravnesti la casa vecinului tau

    RăspundețiȘtergere
  8. Si Nostradamus a prezis "o mare calamitate" legata de mercur in sagetator, saturn dispare. Probabil noaptea ?!?

    RăspundețiȘtergere
  9. Apoi Domnul IISUS a invatat oamenii sa spuna rugaciunea 'TATAL NOSTRU',rugaciune care a fost tradusa gresit si este spusa gresit,din generatie in generatie.Aceasta rugaciune ti-am dictat-o corect in cartea 'Viata Vesnica a Ingerului Mihai';TATAL NOSTRU ,CARE ESTI IN CERURI SFANT ESTE NUMELE TAU VIE E IMPARATIA TA PE PAMANT,FIE VOIA TA PRECUM IN CER ASA SI PE PAMANT.PAINEA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE DA-NE-O ASTAZI SI MEREU.SI NE IARTA NOUA GRESELILE NOASTRE SI AJUTA-NE SA IERTAM SI NOI GRESITILOR NOSTRI.SI FERSTE-NE PE NOI DE ISPITA SI INDEPARTEAZA PE CEL RAU DE LA NOI.AMIN.Asa a fost spusa pe Muntele Maslinilor,de Domnul IISUS.Oare poate vreun pamantean sasfinteasca Numele lui Dumnezeu/Daca pamantenii n-au stiut ca nu au invatat carte si au repetat ca maimutele,poate mai au o scuza la judecata sufletului,dar sa fii sigura ca NICI UN PREOT,NU VA AVEA NICI O SCUZA PENTRU ACEASTA 'RUGACIUNE SFANTA' la judecarea sufletului sau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu treceti totul in ghilimele si ca scrieti sursa din care scrieti, caci nu scrieti de la Dumneavoastra ci din cartile doamnei Georgeta Glorea

      Ștergere
    2. Daca n-ati fi postat rautati,ati fi ramas filozof! Maria H

      Ștergere
    3. Anonim 20 noiembrie 2016, 11:22, femeia aceea de unde tot dai citate se crede ce nu este.

      Ștergere
  10. Probabil Dumnezeu isi va arata supărarea asupra noastră,ca nu ne îndreptăm destul catre El.

    RăspundețiȘtergere
  11. Voi pamantenii nu puteti sa aveti si lumea averilor si sa aveti si Imparatia Cerurilor.Orice lucru atat in lumea oamenilor,cat si in lumea Ingerilor are un pret.Domnul IISUS,INVATA INCA PE PAMANTENI CUM SA SE ROAGE;'O,DOAMNE,TE ROG ASCULTA RUGAMINTEA MEA,LASA STRIGATUL MEU SA AJUNGA LA TINE .APLEACA-TI URECHEA CATRE MINE CAND TE CHEM.TE ROG SA-MI RASPUNZI,CA ZILELE MELE TREC CA FUMUL SI INIMA MEA SE VESTEJESTE CA IARBA.GEAMATUL VOCII MELE MA CUPRINDE ZILELE MELE SUNT CA O UMBRA IN SCADERE SI NU LASA CA IADUL SA RAMANA IN CUVANTUL MEU.O,DOAMNE EU STIU CA TU POTI FACE ORICE LUCRU SI NICI O HOTARARE A TA NU POATE FI INCALCATA.EU STIU DOAMNE CA MA TARASCA IN PRAF SI CENUSA CA LACRIMILE AMARE SUNT PENTRU STRAMOSII NOSTRI DE ACEEA EU PLANG SI-MI ASCUND FATA IN TRISTETE AI MILA DE MINE DUMNEZEUL MEU SI CURATESTE PACATUL MEU INTOARCE-TE LA NOI ,O,TATA CERESC SI NU MA LIPSI DE PREZENTA TA. STERGE-MI MIE TOATE PACATELE MELE SI NEDREPTATILE MELE TE ROG CREEAZA IN MINE O INIMA CURATA REANNOIESTE IN MINE UN SPIRIT DREPT CU SPIRITUL TAU SFANT,AJUTA-MA SA ALUNG TOT RAUL SI MURDARIA DIN MINE DIN FOC,DIN APA ,PAMANT,ARBORI, DE LA TOATE LUCRURILE INFINITE CREATE DE TINE,O,TATA CERESC.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cereti Tatalui Ceresc,cu credinta,si EL va va da,caci la usa la care se bate se va deschide.Intrati pe poarta cea stramta,caci larga este poarta ce duce la pierzanie si multi sunt cei ce intra pe ea.Putini sunt cei ce vor aflapoarta cea sramta si vor intra pe ea.Paziti-va de proorocii mincinosi.Ei vin imbracati in haine de oi,dar pe dinauntru sunt lupi rapitori.a devar va spun;'NU ORICINE VA ZICE DOAMNE,VA INTRA IN IMPARATIA CERURILOR,CI CEL CE FACE VOIA TATALUI MEU,VA INTRA IN IMPARATIA CERURILOR.'

    RăspundețiȘtergere
  13. Posibil cele 3 zile de intuneric.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iti voi spune ce a fost scris de apostoli si a fost epurat din aceasta carte 'Noul Testament',pentru ca ei au vorbit foarte multe in scrierile lor despre fratii si familia pamanteana a Domnului IISUS si despre reantrupare. Saptamana este impartita in doua trepte.Prima treapta simbolizeaza 6 zile lucratoare .Aceste zile,sunt zilele cand omul se aprovizioneaza,munceste pentru el si familia sa,pentru cresterea animalelor si pasarilor,pentru pregatirea culturilor si a tuturor problemelor personale si de familie ce se ivesc intr-o familie pamanteana.Dumnezeu in timpul vietii pe pamant a Domnulu IISUS, a asemanat aceste 6 zile cu cei 6 fratiai Domnului IISUS,frati de mama,dar frati ce au fost adusi pe lume de un barbat si o femeie,ce au constituit 'SFANTA FAMILIE'.

    RăspundețiȘtergere
  15. De atunci la iudei,FEMEIA a fost considerata capul familiei si de-a lungul timpului a ramas asa.Aceasta femeie MARIA,CE S-A NASCUT CU AJUTORUL INGERILOR PE NAVA BARCA CURCUBEU,si-a lasat pe cei 6 copii si in timpul celor 3 ani de viata de propovaduire a Fiului Sau IISUS,l-A URMAT,APOI A RAMAS LANGA UCENICUL sAU FAVORIT iOAN eVANGHELISTUL SI NU A MAI STAT CU FIII EI.Acest lucru a facut ca Maria,mama pamanteana a Domnului IISUS,fiind creata altfel ca ceilalti pamanteni sa inteleaga Divinul,Sfantul,Lumina.Afost singura din familia ei,ce a inteles pe Fiul Sau,DIVINUL IISUS.Cand Fiul sau IISUS aveavarsta de 30 de ani si 5 luni,MARIA mama Sa,a ramas vaduva dupa sotul ei pamantean Iosif,care a murit la varsta de 63 de ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maaare ti-e gradina Ta Doamne!!!

      Ștergere
    2. SI MULTI AU SARIT GARDUL DE PARTEA POTRIVNICULUI.

      Ștergere
  16. Răspunsuri
    1. E.T. VIN DE PE PLANETA SILL,PLANETA LUMINII,DE PE NAVA BARCA CURCUBEU,CEI BUNI,IAR CEI RAI DE SUB PAMANT,UNDE SUNT O GRAMADA DE CIVILIZATII INTRATERESTRE.CAUTA PE BLOGUL 'CALEA AURIE',AL MIHAELEI.

      Ștergere
  17. Partea a doua a saptamanii este sabatul.Sabatul este intr-o singura zi din saptamana.Acest sabat in Sfanta Familie a fost reprezentat de Domnul IISUS.el a fost numit de tatal ceresc,sfantul,cuvantul,lumina,divinul,cunoasterea,ratiunea,puterea si iubirea.Aceasta zi a saptea,este ziua cand Pamanteanul trebuie sa fie in comuniune cu Dumnezeu,cand sufletul sau sa uite de treburile gospodaresti,de viata de zi cu zi,este ziua cand el trebuie sa-si aduca aminte de Dumnezeu,Tatal Ceresc ce l-a creat si sa-Idea slava si iubire.Sufletul,corpul sa fie curate,sa astepte ziua a saptea de odihna,de inaltare,de comuniune cu Creatorul sau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astazi trebuie sa fim in comuniune cu Dumnezeu in fiecare zi.In fiecare zi trebuie sa faci spatiu pentru sacru.Aspectul devotional ,inaltator al rugaciunii spuse zilnic ,va atrage binecuvantari.Rugaciunea este painea spiritului,hrana sufleteasca de care avem nevoie zilnic.Este o lege spirituala ,obligatorie pe care trebuie sa o invatam.Ar fi deajuns ca fiecare sa si invete copii si familia sa faca zilnic rugaciune.Este prea putin o zi de comuniune ,de inaltare o daya pe saptamana.Trebuie sa traim in permanenta stare de rugaciune.Cea mai dulce stare a existentei.

      Ștergere
    2. NU VA FIE TEAMA,CA DE ERA SA SE INTAMPLE CEVA GRAV LA NOI ,NE ANUNTA DOMNUL PRIN CUVANTUL SAU DE LA CETATEA SFANTA 'NOUL IERUSALIM' DE LA PUCIOASA.

      Ștergere
  18. Evident că această ştire este una falsă. NASA niciodată nu a spus vreodată aşa ceva, şi nici pe ştirile de la televizor sau de pe marile agenţii de ştiri nu putem citi vreun asemenea comunicat apocaliptic. De fapt, era simplu pentru cel care a răspândit ştirea în România (obiectiv.info / efemeride.ro) să fi aruncat o simplă privire pe site-ul nasa.gov şi să fi văzut că nu există nicăieri vorbindu-se despre 15 zile de întuneric. Dacă ştirea ar fi arătat că era vorba despre părerea unui conspiraţionist sau a unui om de ştiinţă că vor veni cele 15 zile de întuneric în noiembrie 2015, atunci era vorba de altceva. Dar, când spui cu bună ştiinţă că “NASA a făcut anunţul”, aceasta înseamnă dezinformare intenţionată, cu bună intenţie. Aici nu mai e vorba de a avea o urmă de îndoială asupra unei ştiri (“spune tipul ăla adevărul sau nu?”), ci pur şi simplu a intoxica cu bună ştiinţă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Ploiesti incepand de azi o pacla groasa sa lasat aproape ca de noapte semn ca am intrat in cele 15 zile.

      Ștergere
    2. Anonim asta mi s-a părut si mie azi mai întunecat cerul ca deobicei.Vedem si maine.

      Ștergere
  19. Este scris in biblie ziua asta.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pune pasajul unde e scris in biblie ( biblia si pagina) anonim12:47

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si împărăția fiarei a fost acoperită de intuneric (Sua).Apocalipsa.

      Ștergere
    2. Apocalipsa 16cu10 si al cincilea inger a varsat cupa lui pe scaunul fiarei si in imparatia ei sa facut intuneric si oameni isi muscau limbile de durere.

      Ștergere
    3. Aici in Apocalipsa la care faci referire oamenii aveau semnul fiarei pe mana si pe frunte.Al cincilea înger sa trambiteze urmează după anul acesta.

      Ștergere
  21. 21 August 2017,pe continentul american va fii beznă totala 1 minut.

    RăspundețiȘtergere
  22. In prima faza omul cu mintea sa intra intr-o intensa activitate de studiu,de cercetare,de cunoastere,de munca,intr-un cuvant.In prima faza este un fel de robie. Faza a doua este un fel de eliberare.Este faza odihnitoare,este faza in care in suflet apare contemplatia,este faza unirii cu Dumnezeu,cu Divinul,cu Supremul,cu Sfantul,,cu LUMINATORUL,, ,IUBITORUL,DREPTUL.Acest fapt se poate face in casa ta,postind,citind Crtea Sfanta,facand metanii,rugandu-te sau mergand la Biserica si ascultand slujba din ziua respectiva.Adoua faza si la aceasta data cand iti spun eu,aceasta nu este accesibila muritorilor ,ci numai la cei anumiti care sunt alesi,cei care sunt cinstiti,fac bine,cunosc Cuvantul lui Dumnezeu.In a doua treapta este exprimata indumnezeirea firii umane,este atractia si radiatia Luminii,este sursa de Lumina a sufletului,este sensul suprem pe spirala indumnezeirii.Acum pe pamant este invers,in ziua de Sarbatoare este ziua cand pamanteanul se ghiftuieste mai mult,cand face mancare mai 'buna' si un numar foarte mic de pamanteni postesc post negru in ziua de Sabat.In cea de-a doua faza in ziua de Sabat oamenii trebuie sa rosteasca rugaciuni.

    RăspundețiȘtergere
  23. Rugaciunea este cheia,a celor ce calatoresc pe apa,uscat si aer.Rugaciunea sete scara de urcare,este scara ce duce la meditatie si amandoua merg pe drumul cunoasterii.Rugaciunea este cheia ce deschide usile,lacatele spre Tatal Ceresc.95 la suta din pamanteni nu pot spune rugaciuni corect,cu Cuvantul,cu sufletul si cu gandul de la inceput si pina la sfarsit.Acest fapt se intampla din cauza pacatului si in timp ce spui cu buzele rugaciunea,gandul tau zboara in diverse locuri dupa pamant.Rugaciunea este mugur,este izvor,este carma,este flacara,daca nu poti sa te opresti,sa te reculegi nu poti sa ajungi sa spui o rugaciune asa cum trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  24. Despre nunta sorei RUTH cu centurionul roman.Cele 6 butoaie reprezinta cei 6 frati pamanteni ai pAMANTEANULUI iisus ce erau goi pe dinauntru,la fel ca majoritatea pamantenilor din acel timp.Acesti frati nu credeau in EL,ba chiar IL considerau nebun.Domnul IISUS a fost indemnat de fratii SAI,sa mearga in alt tinut,in alta provincie din tara,impreuna cu ucenicii SAI,sub pretextul ca acestia sa vada ce minuni poate sa faca EL.Adevarul este ca ei,VOIAU SA SCAPE DE EL.Asat pentru ca nici fratii LUI,nu credeau in EL.Din toata familia,numai mama SA,MARIA,CREDEA IN ELStii de ce/-Mama SA,stia cum a fost adus pe lume.A fost adus altfel decat ceilalti copii,Domnul IISUS a fost adus prin DUH SFANT

    RăspundețiȘtergere
  25. -Da,este bine cum ai gandit.Vasele6 ce erau goale,ele mai reprezinta si zilele saptamanii,iar Domnul IISUS,reprezinta DIVINUL,ADEVARUL,CREDINTA,SARBATOAREA.Aceste 6 vasetrebuiau umplute cu Divin,pregatite pentru intruparea urmatoare,sa fie fratii LUI PAMANTENI,MULT MAI CREDINCIOSI.aSTFEL dIVINUL A UMPLUT VASELE,CE ERAU CORPURILE LOR CU adevarul,cuvantul.aCEASTAS-A FACUT IN URMATOAREA INTRUPARE.CUVANTUL,CREDINTA,ADEVARUL, a fost de cea mai buna calitate,asa cum a fost vinul,care a fost scos din vasele ce au fost goale si umplute cu apa,TRANSFORMAREA APEI IN VIN,ESTE SCHIMBAREA CREDINTEI LA FRATII SAI.

    RăspundețiȘtergere
  26. Stimata D- na Maria Gheorghiu,doresc să vă relatez pe scurt o experienta similara cu viziunea dv.insa sub altă formă .Era în luna aprilie 1993 pe data de 19 .Am închiriat o dubita cu șofer 1 si un șofer de rezerva întrucât aveam să fac un drum lung de la Botoșani la București ca să o aduc pe sora mea decedată de la Laboratorul de Medicina Legala București.Ne- am pornit la drum ,în jurul amiezii la ora 11.45.Era o vreme frumoasă,cu soare ,si era cald...era primăvară.Pana la Tg.Frumos,am avut un incident la Flamanzi
    unde ne-am oprit pentru că șoferul depasise viteza legala si a fost amendat de politie.Se grăbea ca să ajungem pe timp de zi lumina in București.A primit o amendă usturătoare dar ,la sfatul polițistului ,am legat de oglinda retrovizoare eșarfa mea de doliu pentru a nu mai fi opriți de politie.Si chiar așa a și fost ....însă după ce am legat acea eșarfa...a început un calvar ....pe traseu.Ajunsesem la Tg.Frumos...Si traversam orașul ...Până în centrul orașului a fost normal,soare,cald...Si traseu uscat ...însă din centrul Tg.Frumos ,dintr-o o dată s- a întunecat totul...vizibilitatea era foarte redusă de nu vedeai botul mașinii...Si o ceată densă rosiatica cu valuri de mori a stăpânit întreaga atmosferă.Eram în fața în mașină .Stăteam pe motor....Șoferul ,cu vechime în conducere profesionista,avea peste 55 ani si se crucea de acest fenomen nemaiîntâlnit în viața lui...Celălalt șofer de rezerva era la fel de uimit...Era o catastrofă adevărată pe tot traseul până la Buzău pe marele pod de la ieșirea din acest oraș.Deci,calvarul a fost intre Tg.Frumos si Buzău ,unde am ajuns pe la ora 20.00 când ,pe pod,
    dintr- o data s- făcut lumină și am ieșit din infern.Parea tot acest drum ...infinit de periculos pe care l-am am străbătut cu mare greutate si am ajuns să nu fim accidentați...deși au fost ambuteiaje grave cu accidente de tiruri.De la Buzău,pana la București ,am făcut încă 4 ore și jumătate până la destinatia fratelui meu în sectorul 3...cu incidente neprevăzute ca nu găseam adresa...Si ne- am învârtit în jurul blocului vreo trei ore.La LSM București ,a mai fost o ,,,surpriză,,,incredibila...cu sora mea,care,desi avea autopsie făcută și a stat în frigider două săptămâni,cand a fost adusă ca să fie îmbrăcată intr- oo Camera ...a mișcat,si s- a înmuiat brusc...Am trăit un adevărat coșmar ...4 persoane care eram acolo...apoi...la predarea sicriului...a fost uimirea si starea de excepție...Când au apărut...doua sicrie identice cu aceeași îmbrăcăminte ...rochiile identice,bijuterii si fizic...vârsta ...gen...Doar ca dublura era din Greacă Jud .Giurgiu si se numea altfel..La întoarcere, s- a stricat Masina în Buzău....Si după ce am făcut schimb si de ulei...plin benzina...Am reușit să ajungem la Botoșani cu sicriul..însă după stări de panica cu opriri dese ca se auzea din sicriul închis suspine,voci...care ne cutremurau...Sora mea avea doar 32 ani...Si a decedat la Spitalul Universitar București din motive pe care nu le cunoaștem nici până azi...!!!!Ce părere aveți doamna Maria de asemenea experienta pe care nu pot să o uit niciodată ??Ce a fost ????...atunci ???

    RăspundețiȘtergere
  27. Stimata D- na Maria Gheorghiu,doresc să vă relatez pe scurt o experienta similara cu viziunea dv.insa sub altă formă .Era în luna aprilie 1993 pe data de 19 .Am închiriat o dubita cu șofer 1 si un șofer de rezerva întrucât aveam să fac un drum lung de la Botoșani la București ca să o aduc pe sora mea decedată de la Laboratorul de Medicina Legala București.Ne- am pornit la drum ,în jurul amiezii la ora 11.45.Era o vreme frumoasă,cu soare ,si era cald...era primăvară.Pana la Tg.Frumos,am avut un incident la Flamanzi
    unde ne-am oprit pentru că șoferul depasise viteza legala si a fost amendat de politie.Se grăbea ca să ajungem pe timp de zi lumina in București.A primit o amendă usturătoare dar ,la sfatul polițistului ,am legat de oglinda retrovizoare eșarfa mea de doliu pentru a nu mai fi opriți de politie.Si chiar așa a și fost ....însă după ce am legat acea eșarfa...a început un calvar ....pe traseu.Ajunsesem la Tg.Frumos...Si traversam orașul ...Până în centrul orașului a fost normal,soare,cald...Si traseu uscat ...însă din centrul Tg.Frumos ,dintr-o o dată s- a întunecat totul...vizibilitatea era foarte redusă de nu vedeai botul mașinii...Si o ceată densă rosiatica cu valuri de mori a stăpânit întreaga atmosferă.Eram în fața în mașină .Stăteam pe motor....Șoferul ,cu vechime în conducere profesionista,avea peste 55 ani si se crucea de acest fenomen nemaiîntâlnit în viața lui...Celălalt șofer de rezerva era la fel de uimit...Era o catastrofă adevărată pe tot traseul până la Buzău pe marele pod de la ieșirea din acest oraș.Deci,calvarul a fost intre Tg.Frumos si Buzău ,unde am ajuns pe la ora 20.00 când ,pe pod,
    dintr- o data s- făcut lumină și am ieșit din infern.Parea tot acest drum ...infinit de periculos pe care l-am am străbătut cu mare greutate si am ajuns să nu fim accidentați...deși au fost ambuteiaje grave cu accidente de tiruri.De la Buzău,pana la București ,am făcut încă 4 ore și jumătate până la destinatia fratelui meu în sectorul 3...cu incidente neprevăzute ca nu găseam adresa...Si ne- am învârtit în jurul blocului vreo trei ore.La LSM București ,a mai fost o ,,,surpriză,,,incredibila...cu sora mea,care,desi avea autopsie făcută și a stat în frigider două săptămâni,cand a fost adusă ca să fie îmbrăcată intr- oo Camera ...a mișcat,si s- a înmuiat brusc...Am trăit un adevărat coșmar ...4 persoane care eram acolo...apoi...la predarea sicriului...a fost uimirea si starea de excepție...Când au apărut...doua sicrie identice cu aceeași îmbrăcăminte ...rochiile identice,bijuterii si fizic...vârsta ...gen...Doar ca dublura era din Greacă Jud .Giurgiu si se numea altfel..La întoarcere, s- a stricat Masina în Buzău....Si după ce am făcut schimb si de ulei...plin benzina...Am reușit să ajungem la Botoșani cu sicriul..însă după stări de panica cu opriri dese ca se auzea din sicriul închis suspine,voci...care ne cutremurau...Sora mea avea doar 32 ani...Si a decedat la Spitalul Universitar București din motive pe care nu le cunoaștem nici până azi...!!!!Ce părere aveți doamna Maria de asemenea experienta pe care nu pot să o uit niciodată ??Ce a fost ????...atunci ???

    RăspundețiȘtergere
  28. 16,13 e vorba de o inversiune termica si ceata mentinuta de vaile cu apa,cit despre sicriu putea fi spiritul decedatei,eu l-as fi deschis-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. Mă ingrozesc de ceea ce scrie aici si cred ca nu e prea bine să îl maniem pe Dumnezeu,e ste normal să avem fiecare experiente le noastre dar sa ne apucam sa facem interpretări care mai de care maiacabre si culmea în numele credinței nu cred că e ok.Mai bine cred că ar fi să încercăm să fim mai buni si sa luam ceea ce ca fi să fie ca atare fără să mai fim profeți.Liniște sufletească să aveți!

    RăspundețiȘtergere
  30. Dragilor,scuze ca nu am citit cu amănuntul fiecare COMENTARIU.
    PROMIT sa fiu mai atenta.
    S-a rezolvat, ceea ce mi-ati cerut majoritatea dintre voi.
    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  31. http://gradinamaicii.blogspot.ro/2016/05/cele-trei-zile-de-intuneric.html si http://www.romaniatv.net/profetiile-unui-preot-german-scrise-in-urma-cu-100-de-ani-trei-zile-si-trei-nopti-va-fi-intuneric-mortii_220141.html

    RăspundețiȘtergere
  32. 21 august. Este vizibilă din păcate doar de pe continentul american. La Oregon, momentul de beznă totală o să fie fascinant. Umbra vine din nord, dinspre Oceanul Pacific la răsărit. Practic Soarele va răsări peste SUA din spatele umbrei. Mulţi consideră acest eveniment drept unul plin de semnificaţii, acest lucru nemaiîntâmplându-se de mii de ani. Eclipsa totală durează un minut şi bezna totală nu ţine mai mult de şase secunde. Răsăritul din eclipsă a fost interpretat de mulţi ca marcând o schimbare planetară de mare anvergură.

    http://m.click.ro/news/lume/ne-asteapta-un-2017-teribil#.WDGSsIKWjpc.facebook

    RăspundețiȘtergere
  33. ceata este mai grea incarcata cu apa de pe sesurile care insotesc raurile-- la trecerea catre deal sau munte aceasta dispare si cum am vazut si eu apare soarele-cat despre pers decedata care a miscat sunt taine dar si posibilitatea ca spiritul sa nu fi parasit trupul--doar supozitii

    RăspundețiȘtergere
  34. Un vulcan ... are sens . Daca erupe un vulcan posibil ca cenușă sa acopere soarele .

    RăspundețiȘtergere