miercuri, 16 noiembrie 2016

ACCIDENTE ÎN LANȚ ! CEAȚĂ DENSĂ ȘI CHICIURĂ !


                                                       16 Noiembrie 2016, ora 19,24 !

                                               Dragii mei,

În aceasta seara in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva trist si dureros.
Glasul spunea asa dragilor:
                     ” Accidente în lanț! 
               Accidentele se țin lanț !”

Clipă în care, văd spre Sud-Est ,o strada in care ceața extrem de densa era la ea acasă, si nu se vedea nici măcar la un metru în față .
După care, mi se arată si o strada plină de polei si chiciură.
Asfaltul era precum oglinda  ,atât era de lucios.
Din nefericire dragilor, vom auzi de alte si alte accidente in lanț.
Trebuie sa fim foarte atenti dacă plecam la drum cu masina, si neapărat ,trebuie sa ne grabim incet.
                                   Cu dragoste,Maria.
 

23 de comentarii:

  1. http://spynews.ro/actualitate/accidente-in-lant-pe-autostrada-soarelui-22-de-raniti-17-autoturisme-implicate-118092.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil, cu TV si radio inchise, Maria a auzit prin clarauditie tocmai stirea care se anunta la radio sau TV. (Nu sariti cu piatra ca nu acuz. Am spus clarauditie, nu am spus ca ar trisa).

      Ștergere
    2. Este vorba de ceea ce va urma,sinicidecum de ceea ce a fost.
      Dar ai dreptate intr-o privinta: mi se intampla chiar cu radio inchis, sa aud o muzica care ma trezeste,iar cand il deschid, este exact ceea ce ma trezise,exact aceesi muzica.

      Ștergere
  2. Nemernici mai sunt conducatorii nostri. In Austria se anunta cu cateva zile inainte ca urmeaza ninsoare si ei ncii nu asteapta sa se depuna ceva ca ies imediat si imprastie un amestec, nu ma pricep, sare cu pietris fin, dar totul se topeste imediat, nu asteapta sa se faca oglinda ca la noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Austria se arunca sare iar pe trotuare piatra marunta..

      Ștergere
  3. Dumnezeu sa te binecuvanteze Maria !

    RăspundețiȘtergere
  4. accidentul in lant din 16 noiembrie a fost la ora 7 dimineata!

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost un acc.cu 17 auto inainte de publicarea mesajului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare nu este perfect logic si previzibil ca pe fondul vremii nefavorabile vor fi accidente?accidente sunt in fiecare zi si asa fara conditii meteo deosebite dar in situatia actuala.....Dumnezeu sa ma ierte incerc mult sa nu fiu rautacioasa prin comentariul meu

    RăspundețiȘtergere
  7. Suflete dragi,ma cheama Serb Ilie Sorinel,si tot ce va scriu ,iubitilor,este aprobat de surioara mea,tiza mea ,care este cu trei ani mai mica.In alta viata mi-a fost surioara.Voi trebuie iubitilor sa acceptati faptul ca exista ;ATENTIE;'INTRUPARE SUI NU8 REANCARNARE;CA EXISTA NUMAI SFANTUL DUH,NU EXISTA DUHURI BUNE SI 'DUHUIRI RELE';CA EXISTA SPIRITE BUNE SI SPIRITE MALEFICE;CA EXISTA RAI SI IAD /CA O PARANTEZA,AM VIZITAT IADUL DE TREI ORI SI NU V-AS DORI SA MAI AJUNGETI ACOLO CA NICI O ENTITATE NU VA MAI FACE CERC DE LUMINA SA VA SCOATA DE ACOLO,ASADAR AVETI GRIJA DE VOI,ASA CUM MA SFATUIA ACUMA CATIVA ANI FRATELWE MEU EUGEN NICOLAE GASCA,ENOH INTRUPAT,SI HAITUIT ENERGETIC DE APOSTOLII LUI SATAN,LA FEL CUM ESTE HAITUITA SI IMPARATYEASA MEA ESENIANA,IUDITA,ACTUALMENTE GEORGETA FLOREA,LA FEL CUM ESTE HAITUITA SI MARIOARA,SORA MEA,INSA EA ,DRAGA DE EA NU SE PLANGE PREA MULT.DE CE CREDETI VOI CA NE INTELEGEM ATATA DE BINE UNUL CU ALTUYL SI MAI SUNTETI SI INVIDIOSI,SI CEL MAI GRAV SPURCATI LA GURA.SA TINETI MINTE,SUFLETE DRAGI ,CU FAPTA PACATUIESI O DATA PE ZI ,CUU VORBNA DE 10 ORI MAI MULT ,INSA CU GANDUL,DRAGII MEI DE 1000 DE ORI MAI MULT.ORISICE VETI COMEN TA PE BLOGUL SURIOAREI MELE MARIOARA NU VA VA FI LUAT IN SEAMA ,PENTRU CA NOI AMANDOI AVEM O LEGATURA INDESTRUCTIBILA DIN ALTWE VIETI PETRECUTE IMPRWEUNA,SI INCA NICI EA ,DRAGA DE EA NU A AFLAT,INSA E FOARTTE APROAPE TIMPUL CAND VA AFLA.CAUTATI-VA SI VOI IUBITILOR,FRATIORII SI SURIOARELE DIN ALTE VIETI SI LE VETI GASI CU SIGURANTA.UN MIC ILIE CE TRABUIA SA VIE PRINTERE VCOI,IUBITII TATALUYI CERESC.VA MULTUMESC DUIOS IN NUMELE LUI IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ehei,dna Maria,eu incep sa cant o melodie (de mic copil cant aproape permanent)practic o fac inconstient iar in momentul in care constientizez ce molodie este, daca nu stiu versurile le caut si astfel primesc un nou mesaj.

    Daca nu stiati orice vers dintro poezie,cantec,un fragment dintro carte sau un film este un mesaj care-ti este adus.Suntem inconjurati de mesaje si mesageri tot timpul,doar fi atent si nu respinge nimic,totul este acolo pentru tine.

    Eliberati judecatile,tot ce vine la tine este chemat de tine,constient dar mai ales inconstient!Nimic nu intra in sfera ta fara acordul tau, pe care, in general, il dai incostient.Ca atare nimeni nu te poate jicni daca nu ti-ai dat acordul!Deci a cui este vina?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnul iisus HRISTOSUL,suse Fiilor Luminii din Fraternitatea eseniana;/din care am facut si eu parte,iubitii mei /;-Li s-a spus stramosilor vostri; Respectati pe Tatal vostru si pe Maica Voastra PAMANTEASCA si urmati poruncile ca zilele cvoastre,sa fie prelungite pe Pamant.Sa nu ucizi si sa iubesti pe aproapele tau,ca pe tine insurti.Porunca lui Dumnezeu este ;SA NU UCIZI.Moise a permis oamenilor sa ucida animalele,iar eu va spun;'NU UCIDETI NICI OAMENI,NICI ANIMALELE SI NICI ALIMENTELE PE CARE LE DUCWETI LA GURA'.Tot ce duceti la gurta DUCETYI CU FOCUL VIETII SI NU CU FOCUL MORTII./AIXCI FAC O PARANTEZA ,SUFLETE DRAGI,DACA ATI STI VOI ,PE PROPRIA VOASTRA PIELE CE INSEMNERAZA ACEASTA,M-AS BUCURA PENTRU VOI.CE insemneaza aceasta,aceasta insemmneaza a va hrani numai cu alimente neprocesate termic,numai cu apa curata 'DINTRE CRUCI' cum ai spun eu apei dibn fintama din curte,malimente naturale,ne-transfoprmate genetic sa va 'UMPLE MATUL SI LIMBA PRIN GUSTUL LOPR'.VOI NU VEDETI DRAGILOR CA VA SPUN IN RECLAME DE TOTY FEWLUL PRECUM CA ANUMITE ALIMENTE AU GUST DE CEVA ANUM,E/ACESTY GUST ,ACEASTA PLACERE VA VAQ DUCE IN FUINDUL IADULUI,PENTRUCA CA NU ARE NIMIC DE A FACE CU CEEA CE AVETI VOI NEVOIE PENTRU INJTRE-TINEREA CORPULUYI VOSTRU FIZIC,CA SA NU MAI VORBIM DFESP[RWE CORPUL VOSTRU DE LUMINA.

    RăspundețiȘtergere
  10. SUFLETE DRAGI, CEI CE AU LUAT LA XCUNOSTINTA PANA ACUMA DESPRE SCRIERILE IUBITULUI MEWU FRATE EUGEN NICOLAE GASCA,le spun sa nu mai stea cu frica sub anonimat,ci sa sustina sus wsi tare cele relatatwe dew elm,sa nu l;e fie teama.sa-si duca vietile lor dsupa invatatuirile lui ,pentrui ca ewl este enochuyl zilelor n opastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti pe doua fronturi , cand o iei pe Deorgeta pamanteanca , cand pe Gisca . Hai sa vedem pe cine mai bagi in joc.

      Ștergere
    2. Eugen Nicolae Gasca este un scriitor nici pe departe un Enoh al zilelor noastre.

      Ștergere
  11. Deraiere de tren marfar linga Toplita

    RăspundețiȘtergere
  12. Moise a permis oamenilor sa ucida animalele,iar eu va spun;NU UCIDETI NICI OAMENI,NICI ANIM ALELE SI NICI ALIMENTELE PE CARE LE DUYCEWTI LA GURA.TOT CE DUCEWTI LA GURA DUCETI CU FOCUL VIETII SI MNU CU FOCUL MORTII.INGERUL VIETII ETERNE,INGERUL CREATIEI,INGERUL PACII,,INGERUL PUTERII,INGERUL IUBIRII SI INGERUL INTELEPCIUNII,au fost alaturi de voi cei alesi care ati fost scoliti 7 ani,sa puteti avea puterea,inrteligenta,intelepciunea,sdanatatea,viata,stiinta si credinta,veti fi FII LUMINII,FII FRATERNITATII,FII MAICI PAMANTESTI,FII TATALUI CEREDSC..

    RăspundețiȘtergere
  13. viata eterna,in timpul zilei coboara in corpurile voastrer si v oi sunteti cu picioarele pe pamant si cu xcapul spre Tatal Ceresc si cu picioarele voastre ce merg pe corpul MAICII PAMANTESTI si capul vostrui inspre Tatal Ceresc,si atat ziua cat si noaptea veti fi in comuniune cu INGERII MAICII PAMANTESTI SI AI TATALUI CXERESC

    RăspundețiȘtergere
  14. Va spun ca Ingerul Creatiei,este cel mai puteernic din Ingerii Tatalui Cerescv,el coboara in voi si va da miscarea,ioar prin miscare exista viata.

    RăspundețiȘtergere
  15. FOARTE AGASATA D-NA GEORGETA FLOREA MI-A RASPUNS PRIN TELEFON CA NU-MI POATE TRIMITE 1 CARTE CE-O VOIAM SI MI-A ZIS CA TREBUIE SA CUMPAR TOATE VOLUMELE--O FI DAT BANI PE ELE LA EDITARE DAAAAAAAAR SUNT PERS CARE NU-SI PERMIT SA CUMPERE MAI MULT--ARE SI EA DE SPUS MULTE DESPRE EVOLUTIA DE PE PAMANT---NUMAI CA DUMNEZEU POATE SCHIMBA CURSUL EVENIMENTELOR-- CA DOAR EL ESTE CREATORUL--OMUL ORGOLIOS NU INTELEGE ASTA--SE CONSIDERA UMILIT--MARE PACAT

    RăspundețiȘtergere
  16. pt anonim17 noie 16.03--expresiile -d-stra sunt cele din NEW AGE--le-am intalnit la asa zisii iluminati-of-of-MAICA PAMANTASCA ESTE SI CEA CEREASCA--MAI MARITA DECAT HERUVIMII SI SERAFIMII-a fost MAICA DOMNULUI HRISTOS SI RIDICATA LA CER CU TOTUL---MEDITEAZA

    RăspundețiȘtergere
  17. China: 56 de mașini și 17 morți într-un accident tras la indigo cu cel de pe A2
    Accident din cauza cetii si a poleiului
    http://www.auto-bild.ro/headline/china-56-de-masini-si-17-morti-intr-un-accident-tras-la-indigo-cu-cel-de-pe-a2-110294.html?utm_source=b1&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere