sâmbătă, 5 noiembrie 2016

CUTREMURE DATORATE SLABIRII ÎN CREDINȚĂ, SAU MAI RĂU, A LIPSEI DE CREDINȚĂ !


                                                     4 Noiembrie 2016,ora 4,10 zori de zi !

                                                  Dragii mei,

În aceasta dimineață în zori de zi, aud un glas dragilor, care imi spune ceva cutremurator.
                      Image result for seismograf
Glasul spunea așa:
              
                     ”Pământul se va scutura!
           Lipsa Credinței, slăbirea în Credință,duce la scuturare.
      Sa ne asteptăm la scuturarea Pământului, acolo unde Credința a slabit ,sau lipseste cu desavârsire!”
Dragii mei,DUMNEZEU ne cere doar Dragoste si ca sa implinim PORUNICLE SALE,din dragoste si nu din frică.
Vedem cu totii precum că, Pământul se scutură tot mai mult si in diferite locuri,chiar si acolo unde Cutremurele nu existau până acum.
Dragii mei Prieteni, sa nu asteptam cutremurarea Pământului; sa nu asteptam ca sa fim pedepsiti pentru necredința noastra;ci sa ne intoarcem cu inima si cu sufletul la Mult Prea Milostivul DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI. 
Să mergem la Sfanta Biserică in ziua Sfanta a Duminicii;sa tinem Sfintele Sarbatori pentru importanța lor divină, si nu pentru a ne incarca mesele cu bucate alese , sau pentru a ne cumpăra cadouri;  sa ne spovedim la Părintele Duhovnic,pentru a ne invrednici a primi Sfanta si dumnezeiasca Împărtasanie; sa fim buni si milostivi cu cei saraci, necajiti si bolnavi; cu bătranii care nu mai au niciun sprijin de nicaieri.
Si daca vom implini toate acestea din DRAGOSTE DIVINA, precum si cele 10 PORUNCI dumnezeiesti,cu siguranță multe TRAGEDII si multe suferinte am putea evita.
Pământul nu va mai fi cernut,ci va inflori precum pomii primavara,iar noi vom fi rodul cel bun, datorita CREDINTEI noastre fierbinți.
Asa sa ne ajute IISUS HRISTOS si MĂICUȚA DOMNULUI,Amin!
                                         Cu dragoste,Maria . 

129 de comentarii:

  1. Ce e frumos că o să avem cutremur?DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aparitiile pe acesta blog e cu ,,frumos "Incolo nimic de comentat inteligent!

      Ștergere
  2. Foarte frumos și adevărat lumea a uitat de Dumnezeu și unii poate chiar nu cred în Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau pentru voi dar vor muri si cei nevinovati. Arsenie Boca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevărat graiti așa a fost înștiințat poporul si prin Petrache Lupu de la Maglavid care a vorbit cu Dnezeu.Multumim draga Maria Gheorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevărat graiti așa a fost înștiințat poporul si prin Petrache Lupu de la Maglavid care a vorbit cu Dnezeu.Multumim draga Maria Gheorghiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Petrache Lupu nu a vorbit cu Dumnezeu, va rataciti ne stiind scripturile, ce zice in scriptura
      Cercetati duhurile si mai zice Nu sa nascut om sa vada pe Dumnezeu si sa fie viu,nasol sa nustii putina teologie si sa vorbesti prostii, nestind ca prin vorbele tale duci oameni la groapa.
      Toti va aruncati cu vorbe si sfaturi, dar voi ganditi ca pentru fiecare vorba ve-ti da raspuns pe cealalta lume?

      Ștergere
  6. Pamantul este obligat sa se scuture de energiile vechi pt a deveni Noul PAMANT !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. INCREDIBIL de ce sunt in stare unii semeni:

      Câini OTRĂVIȚI în Caracal. ANGAJAȚII PRIMĂRIEI, acuzați că ar fi omorât animalele cu FURADAN - See more at:
      http://www.palo.ro/a/c%C3%A2ini-otr%C4%83vi%C8%9Bi-%C3%AEn-caracal-angaja%C8%9Bii-prim%C4%83riei-acuza%C8%9Bi-c%C4%83-ar-fi-omor%C3%A2t-animalele-cu-furadan-412570#sthash.VVg19J8S.dpuf

      Ștergere
    2. Da, Anonim 13:25, insa, cainii nu au ce cauta singuri pe strazi. Ei trebuie sa fie insotiti de stapanii lor. Nicaieri in lume nu vezi cainii liberi pe strazi.

      Ștergere
    3. Si pentru aceasta ii omori Anonim 6 noiembrie 2016, 20:15, otravindu-i???? Cainii trebuie sa fie sterilizati si dusi la adapost. Cainii sunt asa din cauza noastra. Nebuni sunt cei care nu au suflet.

      Ștergere
    4. Din pacate aceasta este mentalitatea romanului referitor la cainii vagabonzi. Nicaieri in lume nu se percepe eutanasierea cainilor. Pot spune ca exista state precum Chile unde am avut norocul sa merg unde cainii vagabonzi sunt la fiecare pas si ingrijiti de catre populatie. Repet problema persecutiei cainilor apartine strict romanilor si mentalitatii inguste cu care suntem obisnuiti.

      Ștergere
  7. Am vrut sa scriu Dumnezeu dar am greșit. Cu tastatura asta măruntă.Cu toată dragostea si stima va îmbrățișez stimata doamna Maria Gheorghiu .Mulțumim si rugativa pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. As include in lipsa de credinta; poluarea chimica,electromagnetica si incalzirea globala care prin topirea ghetarilor creste presiunea pe placile tectonice si de ce nu razboaiele si marile baraje cu volum mare de apa care pe linga presiunea pe placile tectonice reduc miscarea de rotatie a pamintului,crescind durata zilei si perturba ciclurile anotimpurilor,metabolismul planetar.Iar vinovat este singur si sigur OMUL-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tare frumos vorbesti! ma unge pe suflet. Sa fi binecuvantata Maria !

    RăspundețiȘtergere
  10. Dna Maria scrieti va rog frumos si mesajul cu extraterestrii care l-ati spus aseara la Brancu,ca sa nu se piarda urma previziunii ca link pe pagina lor cu emisiunea de aseara nu se gaseste.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://youtu.be/TLUgEXI9RYI

    Urmăriți filmuletul de mai sus si meditati la realitatea zilelor noastre.
    Pământul este in acord cu întregul univers. Orice modificare pe oricare din corpurile cerești influențează întregul sistem.
    Se vorbește de schimbările pe plan spiritual legate de schimbarile produse in univers.
    Marile puteri se încăpățînează să ignore realitatea lumii în care trăim si continuă sa funcționeze contrar noii paradigme. Mare le va fi surpriza când vor constata că totul este in zadar, că totul va fi dat pe față: gânduri, intenții, smecherii, spionaje. Totul. Atunci vor voi să se ascundă de pedeapsa care-i vă lovi,dar nu vor avea unde.
    Va recomand să ascultați si coloana sonoră a filmuletului. Vă va ajuta să vă liniștiți.
    Când vom înțelege că si noi contăm în univers vom fi mai atenți cu gândurile,vorbele si faptele noastre.
    Până atunci continuati să vă rugați si să aveți grijă la ceea ce creeati cu mintea voastră.
    Dumnezeu să binecuvanteze oamenii, pământul si întregul univers.
    Moartea nu este un capăt de linie, ci o trecere intr-o altă viață. Ea a venit ca urmare a păcatului stramosesc. Dacă ar fi fost o altă cale de trecere Iisus Hristos n-ar mai fi murit pe cruce,n-ar mai fi fost îngropat, n-ar mai fi înviat si nu s-ar mai fi înălțat la cer. El ne-a arătat calea pe care e bine sa o urmăm ca sa ajungem la El si să trăim vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  12. SUFLETE DRAGI,VA INDEMN IARASI SI IARASI,SA SPUNETI CORECT RUGACIUNEA TATAL NOSTRU;Tatal nostru care esti in Ceruri Sfant este Numele Tau Vie e Imparatia Ta pe Pamant fie voia Ta Precum in Cer asa si pe Pamant Painea noastra cea de toate zilele DA-NE-O NOUA ASTAZI SI MEREU sI Ne iarta noua greselile noastre Si ajuta-ne sa iertam si noi gresitilor nostri Si fereste-ne pe noi de ispita si indeparteaza pe cel rau de la noi,AMIN. RUGACIUNEA INGERULUI;Inger Ingere al meu Ce te-a trimes Dumnezeu La bine sa ma insotesti De viclean sa ma pazesti Ce e scris in cartea mea Sa ma aperi de partea cea rea Sa ma duci la biruinta Cu a ta dreapta credinta De cel rau sa ma pazesti Cu domnul sa ma unesti.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai aparut SUFLETE DRAGI ???? dar cine esti tu sa crezi ca-i corect cum o zici tu? dute si fa nani nani sa cresti mare la minte!!!!!

      Ștergere
    2. Suflete Dragi cine te-a invatat pe tine sa modifici rugaciunile si poate vrei si scriptura, nu cumva esti mai curat si mai evoluata spiritual decat cei care au scriso, vai ce va conduc diavoli pe caile lor.

      Ștergere
  13. Ma gândesc să nu fie un cutremur în sânul bisericii. Acolo a slăbit ce mai tare credință.. banul a ajuns stăpân la Mitropolie! Există și un material unde preoții au fost caterisire pentru că nu au cotizat suficient sau au fost dați afară din biserica pentru că au îndrăznit să ajute nevoiași.. acolo e buba de puroi....acolo e cutremurul de care probabil ați fost avertizata!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu i-ar f mai usor lu'Sefu sa ne de bani,asini si gagici decat suferinta si cutremure ???? - Orice parinte ofera tot ce-i mai bun copilului... mai departe comenteaza fiecare ceea ce crede

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo,Dunezeu sa te fereasca de tot ce e rau!Nu ar fi mai bine sa te abtii de la conentarii decat sa spui prostii?

      Ștergere
  15. DIN CARTEA 'CONVORBIRI CU INGERUL FLOREA VOL.2,SCRISA PRIN DICTEU DIVIN DE GEORGETA FLOREA-Ingere,de ce am avut parte de atatea catastrofe/-Pentru ca nu ati crezut in CUVANTUL LUI DUMNEZEU si nu v-ati racordat la energiile subtile ca sa primiti informatii,ca apoi mintea voastra sa devina maiclara,sufletul mai curat si mai aproape de modelele pure ale nivelului astral.TOTI MESAGERII LUI DUMNEZEU SPUN NUMAI CE ESTE TRANSMIS DE DUMNEZEU,DAR EI SUNT HULITI SI SE ARUNCA CU PIETRE IN EI,DAR CEI CE ARUNCA ACUM,IN CEI CE DUC CUVANRTUL LUI DUMNEZEU,SE VOR CAI SI VA FI VAI SI AMAR DE SUFLETUL LOR,CAND 21 DE ORE DIN 24 DE ORE VOR CHINUI IN FOC./SUFLETE DRAGI,NU-I GLUMA,CA EU AM FOST ACOLO DE TREI ORI,SI NU-I DORESC NIMANUI SA AJUNGA ACOLO./.Aceasta este ultima indurare a lui dumnezeu,ca voi sa veniti la lumina si cei ce vor merge la foc la Iad,sa nu spuna ca nu au fost avertizati si nu au stiut.In curand va fi sfarsitul celor ce n-au luat in seama CUVANTUL LUI DUMNEZEU,lUMEA NOUA VA FI O LUME PLINA DE IUBIRE SI DE lUMINA.-Ingere,dar in lumea noua vor fi si resurse de trai/-Vor fi suficiente surse.Pamantul nu va mai fi asa aglomerat,pentru ca MULTI PAMANTENI VOR MERGE A TREIA OARA LA IAD SI NU VOR MAI VENI LA INTRUPARE PE PAMANT,PENTRU CA EI VOR FI DEZINTEGRATI SI STERSI DINN EVIDENTELE DIVINE.

    RăspundețiȘtergere
  16. ESTE CAZUL SA VA TREZITI LA REALITATILE SUBTILE SI SA VA ACORDATI SANSA MANTUIRII.ESTE TIMPUL CAND VOR IESI MARILE ADEVARURI LA IVEALA.PAMANTENI,RENUNTATI LA CEL CE STAPANESTE MATERIAL,SA PUTETI PRIMI LUMINA DIVINA.SPUNETI;Dumnezeul meu Mare si Puternic arunc acum din viata mea toate relele,toate gandurile de ura si razbunare si aduc in viata mea bucuria iubirii Luminii si Adevarului.Doamne am inteles ca si eu sunt un fiu creat din Lumina Ta DOAMNE CE ESTE CEA MAI PURA.Iti multumesc Doamne Tie si tuturor celor ce m-au ajutat sa inteleg corect si concret CUVANTUL TAU DOAMNE,ca eu acum stiu ca de nu ar fi fost ei,nu as fi putut manifestat binele in viata mea.MULTUMESC SI ENTITATILOR DE LUMINA DIN TOT UNIVERSUL pentru tot ce au facut si fac pentru mine,ca numai cu ajutorul lor am putut manifesta binele si sa am parte de bucuria mantuirii si ridicarea nivelului de vibratie pe temelia reala a IUYBIRII SI ADEVARULUI.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  17. Fie ca cei care au dictat acest mesaj sa urmeze si ei aceste indemnuri utile! Altfel, vorbe... Depinde cine si cu ce scop le dicteaza. Dumnezeu ne inspira pe multe cai. Sa ne ajute pe toti, iar cutremurele sa le lasam in seama Sa.

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca aveti curaj inspirat intradevar de Dumnezeu, publicati toate comentariile. Ce e de la El nu se ascunde, ci are sinceritate si ajuta intradevar aproapele, nu de ochii lumii, ci nestiut, chiar o rugaciune sincera, un gand sincer face mult. Razbunarea, neiertarea, incalc.liberului arbitru, lucraturile nu sunt in nici un caz de la El. Sa luam aminte fratilor, de multe ori uitam acest lucru, suntem copiii aceluiasi Creator, iar daca o oaie se rataceste nu ii dam la cap, ci o tratam cu blandete, altfel, asteptati cutremurul!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Si nu ii e frica nimanui de iluzii!

    RăspundețiȘtergere
  20. Cutremurul din sud despre care ati pomenit la Brancu in emisiune poate nu erea unul de pamant , accidentul de la km 62 pe autostrada soarelui soldat cu 3 sau 4 morti inca nu se stie sigur si 39 de raniti , te face sa te cutremuri cand vezi ambulantele cu sirenele urland si televiziuni la portile spitalelor . Ambulante care vin cu accidentati bandajati la cap .Sa le dea Bunul Dumnezeu sanatate la toti cei implicati in accident .

    RăspundețiȘtergere
  21. AFLATI PAMANTENI,CA TOT CE V-AM COMUNICAT PRIN MINE PAMANTENEI GEORGETA FLOREA,ESTE HRANA PENTRU SUFLETUL VOSTRU INFOMETAT.EU VA SPUN;'LUATI SI MANCATI DIN EL.ALATURI DE MANCARE INSETATI,VA SPUN;LUATI SI BETI DIN ACEASTA BUCURIE.ACEASTA S-O FACETI PENTRU POMENIREA CELUI CE V-A TRANSMIS' Acest lucru este repetat de mine,INGER DE LUMINA CREDINTA SI COROANA,iarFIUL TATALUI CERESC v-a spus aceasta cand era in corp fizic,pe Planeta Pamant/Matei 26-26,27,Luca 22-19/.Adevarul este Trupul si Lumina este sangele lui DUMNEZEU,care este DRAGOSTE,ADEVAR SI BUCURIE.Toate aceste trei stari duc una la cealalta,nu conteaza ordinea lor,dar important este ca voi pamantenii,sa ajungeti sa traiti aceste trei stari.A venit timpul sa intelegeti rugaciunea lui DUMNEZEU,CAREESTE TATAL NOSTRU.Aceasta rugaciune ce este data pentru voi pamantenii,si nu rugaciunea Tatal nostru,care sa fie spusa de voi pamantenii,pentru a da slava lui DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  22. Divinitatea citeste in inima, acela e sv-ul nostru al fiecaruia, cu el plecam, de acolo ies toate, deci sa luam aminte. Daca m-as duce la biserica sa urmaresc pe cineva, sa il platesc chiar in curtea bisericii sau langa, si multe altele, vandalism in zile de sarbatoare,... intrebati-va inimile toate acestea de unde sunt????????????? Deci, lasati lumea in pace fratilor si veti avea liniste si voi si urmasii vostri, altfel veti fi framantati mereu, inimile. Imi veti da dreptate nu acum.

    RăspundețiȘtergere
  23. Suntem atat de inteligenti: ascultam tel, urmarim, intimidam... Cei pe care tb sa-i urmarim suntem noi insine si vom fi mai castigati, altfel va pierdeti timpul. Ati gresit adresa, s-a intamplat de ex si cu Adrian Naidin.

    RăspundețiȘtergere
  24. EA ESTE;'Copiii Mei,veniti in Ceruri Sfinteasca-se numele vostru Imparatia voasra avenit Si voia voastra se face,precum in cer si pe pamant Azi vi se da painea cea de toate zilele Si sunt iertate gresalele voastre Exact in masura in care voi ati iertat gresitilor vostri Nu va duceti pe voi in ispita Ci izbaviti-va de rele pe care voi le-ati creat Pentru ca a voastra este IMPARATIA SI PUTEREA SI SLAVA IN VECI. Voi sa stiti si sa retineti ca Dumnezeu este Dragoste si iubeste Creatia Sa.Dragostea lui Dumnezeu apartine tuturor,numai fiti constienti sa primiti Dragostea lui Dumnezeu,faceti sa meritati Dragostea lui Dumnezeu,care vine catre voi.Nu confunati Dragostea,cu norocul dintr-o intrupare.Nu exista pamantean,care intr-o intrupare sa nu aiba noroc si acesta este ciclic cum toate sunt ciclice.-Sa nu uiti pamanteana Georgeta ,ca vointa este de la Dumnezeu si vointa sta la baza faptelor tale si tot printr-o planificare a Tatalui Ceresc,iar faptele iti creeaza destinul.-Dumnezeu a creat Legile Divine,Legi ce pe Planeta Pamant sunt numite Legi Spirituale.Aceste Legi spirituale sunt accesibile fiecarui pamantean,numai sa le execute in viata pamanteana,sau mai precis sa traiasca dupa cele 7 Legi.pAMANTENII XCE SE VOR CONCENTRA CU TOTII ASUPRA ACELORASI LEGI IN ACEEASI ZI A SAPTAMANII,VOR PUTEA CREA UN CAMP COLECTIV,CE VA DEVENI DIN CE IN CE MAI PUTERNIC,ASTFEL CAND VA FI ATINSA MASA CRITICA DE PERSOANE,CARE AU CUNOSCUT SECRETUL,VIATA PE PLANETA PAMANT VA FI RADICAL TRANSFORMATA.

    RăspundețiȘtergere
  25. EU,INGER DE LUMINA CREDINTA SI COROANA,CONDUCATORUL CETELOR DE INGERI DIN SEMINTIA NEAMULUI 25,DIN RAI SI DIN IMPARATIA CERURILOR,va sugerez sa creati grupuri de studiu impreuna cu membri familiei,cu prietenii sau colegii sa va intalniti,o data pe saptamana si sa discutati experientele fiecarei persoane spirituala ca urmare a aplicarii acestei legi.Veti vedea,ca in viata fiecarei persoane participante se vor produce schimbari,dar nu in acelasi timp.Fiti credinciosi si aveti o credinta nezdruncinata in cunoasterea de sine si un entuziasm contagios atunci cand trebuie sa-i ajutati pe altii,sa-si transforme viataLegile spirituale sunt legile care creeaza existenta materiala,in tot ce se vede,se aude,se miroase,se ajunge si se gusta.

    RăspundețiȘtergere
  26. Creatia lui Dumnezeu este perfecta,Universul este perfect,pentru o lume perfecta.Voi pamantenii cand va bucurati,tot corpul vostru capata alta infatisare,fata straluceste si aceasta lumina se ridica,iar bucuria si iubirea te fac sa te bucuri si sa iubesti.Intrucat Creatia luyi Dumnezeu este perfecta si pe voi pamantenii,Dumnezeu v-a facut perfecti,cu cap,trunchi,membre,sa puteti sa le folositi si sa fiti sanatosi.De aceea este bine ca fiecare pamantean,sa se ridice singur cand cade,sa nu astepte sa fie ridicat.El sa mearga inainte,desi ai este greu,dar atunci cand cedeaza,el este infrant.Am sa-ti mai spun o rugaciune mica,care este bine sa fie spusa,de cate ori simtiti oboseala,ganduri rele,ca trebuie sa va certati cu cineva,etc.Atunci spuneti

    RăspundețiȘtergere
  27. IN NUMELE SFINTEI TRINITATI EU....MA IMBRAC IN LUMINA ALBA-ARGINTIE CE REFLECTA SI LUMINEAZA A SFINTEI TRINITATI,PENTRU CA TOT CE ESTE MALEFIC SI NOCIV PENTRU MINE....SA SE DUCA INAPOI LA FOCUL VESNIC SI EU ....SA RAMAN IN BUNATATE,LUMINA SI CREDINTA LANGA SFANTA TRINITATE.AMIN. Toate pe care ti le comunc,sunt din bunatatea luiDumnezeu pentru Creatia Sa,ca voi sa ramaneti tot mai multi pe Planeta Pamant.Sa va curatiti corpul material si corpul de lumina.

    RăspundețiȘtergere
  28. Toate relele pe care le traiti acum pe pamant,sunt rezultatul gandurilor si sentimentelor voastre rele.Voi nu mai puteti primi binele,pentru ca nu-l meritati,dorinta voastra este zadarnica.Pacatele lumii sunt foarte mari,caci minciuna si deznadejdea le-a cuprins.Pot sa va spun ca voi puteti sa deveniti sanatosi,fericiti,impliniti,mantuiti daca veti folosi calitatielLUMINII DIVINE

    RăspundețiȘtergere
  29. CEL CE VA PRIMI PUTERI SI HAR VA PUTEA SA FIE LOCUITORUL TERREI DE MAINE.NUMAI PRIN LUMINA VETI FI PUTERNICI,VETI AVEA HAR,CACI LUMINA VINE DE LA DUMNEZEU SI DUMNEZEU DORESTE,CA TOTI SA FIITI FII AI LUMINII.Aflati ca Viata,sufletul omului foloseste corpul doar ca resedinta temporara.El este cel ce se descurca si fara corp material-fizic.ESTE BINE SA STITI,CA IMPARATIA CERURILOR NU ESTE INCHISA PENTRU UN OM,CARE ESTE SARAC SPIRITUAL.DAR ESTE INCHISA CAND EL,ESTE UN HOT,CRIMINAL,TRADATOR.Nu uitati ca voi pamantenii sunteti de sange regesc,dar voi va imbracati in zdrente.Cand v-a creat Dumnezeu,v-a creat ca sa fiiti credinciosi,corecti,iubitori,pe parcursul timpului voi ati uitat de toate acestea si AVETI GRIJA NUMAI DE MATERIAL,BANI SI IAR BANI.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ingere, in ce tara au coborat prima data zeii/-In acelasi timp in patru locuri,dupa glob.Unul a fost vechea Dacie,altul in Sardinia,altul in Anatolia si altul in Egipt.La putin timp au fost 7 zei si apoi inca 2 zei,in total au fost 9 zei.Zeii au avut o combinatie in corpul lor ca si corpul lui iiSUS.Au avut si corp pamantean si corp Divin.ADN-ul lor nu este la fel ,ca cel al pamantenilor si este o incrucisare intre uman si Divin.Mai clar pentru mintea ta,ei au fost conceputi pe NAVA BARCA CURCUBEU SI APOI AU FOST IMPLANTATI IN CORPUL PAMANTEAN AL UNEI FEMEI.ZEII SUNT;PTAH,AMON,RA,SU,SEB,OSIRIS,ZAMOLXIS. SCOPUL VOSTRU FINAL AL PAMANTENILOR SA FIE SALVAREA SUFLETULUI PRIN PUTEREA CREDINTEI.AZI PE PAMANT NU SE TRAIESTE,DECAT PE BANI,BANI,SI BANI,DAR ACESTI BANI NU VA DESCHID DRUMUL CATRE MARILE ADEVARURI,IN SCIMB VI LE INCHID CU TOATA FORTA PENTRU CA NU VA HOTARATI SA FACETI CEVA SI PENTRU SUFLETUL VOSTRU,IN SCHIMB FACETI MULTE PENTRU TRUPUL VOSTRU.

    RăspundețiȘtergere
  31. http://www.lovendal.ro/wp52/chelsea-clinton-poarta-la-gat-o-cruce-inversata-simbolul-preferat-al-satanistilor-clintonii-sunt-si-criminali-si-satanisti/

    RăspundețiȘtergere
  32. Ingere, in ce tara au coborat prima data zeii/-In acelasi timp in patru locuri,dupa glob.Unul a fost vechea Dacie,altul in Sardinia,altul in Anatolia si altul in Egipt.La putin timp au fost 7 zei si apoi inca 2 zei,in total au fost 9 zei.Zeii au avut o combinatie in corpul lor ca si corpul lui iiSUS.Au avut si corp pamantean si corp Divin.ADN-ul lor nu este la fel ,ca cel al pamantenilor si este o incrucisare intre uman si Divin.Mai clar pentru mintea ta,ei au fost conceputi pe NAVA BARCA CURCUBEU SI APOI AU FOST IMPLANTATI IN CORPUL PAMANTEAN AL UNEI FEMEI.ZEII SUNT;PTAH,AMON,RA,SU,SEB,OSIRIS,ZAMOLXIS. SCOPUL VOSTRU FINAL AL PAMANTENILOR SA FIE SALVAREA SUFLETULUI PRIN PUTEREA CREDINTEI.AZI PE PAMANT NU SE TRAIESTE,DECAT PE BANI,BANI,SI BANI,DAR ACESTI BANI NU VA DESCHID DRUMUL CATRE MARILE ADEVARURI,IN SCIMB VI LE INCHID CU TOATA FORTA PENTRU CA NU VA HOTARATI SA FACETI CEVA SI PENTRU SUFLETUL VOSTRU,IN SCHIMB FACETI MULTE PENTRU TRUPUL VOSTRU.

    RăspundețiȘtergere
  33. Tarile cu putina credinta : Perú ,México , Argentina ... depasesc 80% http://www.infobae.com/2015/04/22/1724022-mapa-interactivo-los-paises-mas-y-menos-religiosos-del-mundo/

    RăspundețiȘtergere
  34. Fii lor au fost tot zei si au fost in numar de 40.Zeii au stiut ca au gresit in fata lui Dumnezeu si ca ei vor parasi Pamantul ce a fost binecuvantat de D umnezeu,va ramane pustiu si asa va ram,ane si Egiptul.De un lucru erau siguri zeii,ca vor urca la Dumnezeu,ca fii ai lui dumnezeu.Tu sa stii pamanteana Georgeta,ca nimic nu este intamplator in viata pamanteana.TOTUL ESTE CONTROLAT DE INALTELE ENTITATI DIVINE,ALE UNIVERSULUI.Aceste Entitati Divine ce se ocupa cu diverse probleme,sunt foarte bine controlati si coordonati pentru realizarea misiunii importante este de mare importanta pentru Dumnezeu.Dumnezeu s-a saturat,de toate minciunile siprostiile pamanmtenilor,de tot ce fac din ura si rautate,desi Tatal Ceresc a incercat sa atentioneze pamantenii,dar totul a fost prost auzit de voi si prost aplicat in viata si cei ce au facut rau in viata ,NU VOR MAI PUTEA SA-SI SALVEZE SUFLETUL.-Ingere,sa inteleg ca Puterea Luminii Divine este puterea prin care oamenii primesc acces la informatia cea mai inalta a lui Dumnezeu/-Da,ai gandit bine.Dumnezeu a creat corpul de lumina.Viata de Lumina pura si i-a oferit numeroase calitati prin care-si pot exprima potentele,care sunt distincte de la om la om si ele pot fi puse in evidenta prin moralitate,adevar,credinta,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 5 noiembrie 2016, 15:55

      De cat sa tot citezi in nestire din cartile Georgetei Florea , mai bine ai cita din cartea Doamnei Maria - ,,Adevarul duhului sfant''.
      Esti pe blogul dansei in primul rand , ti s-a mai spus , dar sfidezi cu nerusinare si tot publici si raspublici pagini intregi din cartle altuia . Cand ai terminat de tiparit volumele ,,pamntenei Georgeta '' anunta-ne si pe noi .

      Ștergere
    2. Daca pe acest blog faceti copy-paste la intregi pasaje din cartile Georgetei Florea, spuneti-ne si noua daca pe blogul respectivei, au aparut pagini din cartea D-nei Maria . Asa ar avea vreo noima , altfel , nu .

      Ștergere
    3. Nici mie nu-mi inspira incredere,aceasta doamna Georgeta Florea!
      V

      Ștergere
    4. Vede ca aici a crescut cercul acolo la Florea scade.

      Ștergere
    5. Terminati cu rautatile!

      Ștergere
  35. Interesant, cum noi credeam ca e strict fizic ce se intampla, se innoieste pamantul si oamenii lui

    RăspundețiȘtergere
  36. Numai prin acestea sa indeplinesti chemarea,sa va aduceti mantuirea sufletului.Trebuie sa stii,ca mantuirea sufletului tine de valorile morale ale mintii si de puterea de patrundere a tainelor credintei.Arputea fi salvati multi oameni,daca ar putea lua seama si ar corecta viata lor,dar ei numai se intreaba,de ce Dumnezeu nu face nimic pentru ei,dar uita ca nici einu au facut nimic pentru Creatorul lor si ei si-au cautat abisul prapastiei,nu inaltarea sufletului prin faptele facute.Este cazul cand oamenii trebuie sa se trezeasca pana nu este prea tarziu,cai multe lucruri ce voi le credeti de neinvins,vor ajunge un morman de moloz si pietre.

    RăspundețiȘtergere
  37. Giurgiu Lacrimioara5 noiembrie 2016 la 17:30

    Dumnezeu sa va binecuvanteze

    RăspundețiȘtergere
  38. E bine sa ne rugam si sa nu ne mai inspaimantam unii pe altii Ii multumim d-nei Maria si atat!Sa speram ca e bine si Cerul sa fie cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  39. Dragostea este bucurie,cand vede inaltarea sufletului vostru,ca Adevar si Lumina si va da puteri voua sa recunoasteti cat de stralucitor este totul,cand tinzi spre culmile iluminate ale cunoasterii.Voi pamantenii sa stiti,ca sunteti Lumina din Lumina si ca puteti invinge toate oprelistile ce va stau in cale,ca sa va impliniti menirea pamanteasca.Tu fata mea sa stii,ca toti cei ce au deschidere spirituala,sunt ajutati de fiinte si Entitati de Lumina sa-si inteleaga menirea,dar numarul lor nu este mare.Fiecare pamantean ar trebui sa gandeasca la trecutul,prezentul si viitorul sau si ar trebui sa ia fiecare seama la ce spune Dumnezeu prin alesii sai si mediul in care traiti.

    RăspundețiȘtergere
  40. Voi puteti manifesta binele din fiinta voastra,dar nu fiecare din voi lupta pentru a scoate binele din viata lui.-Ingere,cel intelept este ajutat sa ajunga la un nivel inalt de cunoastere/-DA.Puterea este data de Dumnezeu,prin noi,ENTITATI DIVINE,CELUI INTELEPT SI ACELA AJUNGE LA CUNOASTERE.Tu trebuie sa stii,ca in ultima suta de ani,multi pamanteni ce s-au nascut in tara ta Romania,cum ai spuneti voi,TARA ROMANEASCA,cum ai spunem noi,sunt suflete evoluate si ei pot aduce lumii LUMINA SI BUCURIA INTELEPCIUNII.Aveti ENTITATI DIVINE in jurul vostru ca sa intelegeti mai bine MESAJUL LUI DUMNEZEU.Nu uitati ca cei buni vor ajunge la bine,la lumina si cei rai vor stapani focul,intunericul,stapanind focul am vrut sa spun,ca vor avea parte de foc pe corpul lor si vor suferi mult.

    RăspundețiȘtergere
  41. Azi sunt putiniei ce merg pe calea Luminii.SUNT PAMANTENI CARE NU AU INTELES CUVANTUL LUI DUMNEZEU SI NICI DUPA CE AU VAZUT INUNDATIILE,CASELE CAZAND,PLOILE ACIDE,CUTREMURELE SI PLAGILE CE AU FOST DATE.acestia nu vor intelege nimic din ce va urma ca ei sunt puternici,au bani,dar nu stiu ca focul ai va arde si iutimea lui ai va face sa sufere foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  42. DESPRE CUNOASTERE.Cunoasterea este ceea ce creierul poate sa priceapa.Cunoasterea este limitata,la spatiu si timp.ACUM TIMPUL ESTE CEEA CE VA PRESEAZA.TREZITI-VA...Priviti in jurul vostru,si ascultati de voi,Pamanteni,nu dati atentie celor ce sunt conducatorii diverselor biserici.AZI BISERICILE SUNT DOGME CARE CAUTA SA INGUSTEZE LUCRAREA LUI DUMNEZEU,SA INJOSEASCA CE ESTE DIVIN PRIN DEVALORIZARE SISTEMATICA.Acesti dogmatici cauta si resping pe cel ce nazuieste spre adevar si acesta devine tot mai lipsit de sperante,incat pana la urma asi pierde nadejdea in el si in lume.PAMANTENI TREZITI-VA...CUVANTUL LUI DUMNEZEU ESTE SA DARAMATI ZIDURILE DOGMATICE,SA RUPETI VALUL CA SA PATRUNDA LUMINA PURA,DIVINA,CA VOI SA SIMTITI IUBIREA TATALUI CERESC.CUVANTUL TATALUI CERESC ESTE;ROAGA-TE SI LUCREAZA IN TINE INSUTI.NU FIITI UMILI,DAR NICI AROGANTI,ESTE BINE SA COBORATI DE PE INALTIMEA ARTIFICIALA,pentru a fi cu adevarat'OM'si a incepe inaltarea voastra.Stati stabili pamanteni,cu picioarele pe Pamint si nu va cocotati intr-un copac,ca veti cadea.Cel ce merge pe Pamant,va putea sa se urce,sus cu pasul sau si copacul va cadea intr-un timp scurt.

    RăspundețiȘtergere
  43. Asa ieste ATI spus forte adevatat

    RăspundețiȘtergere
  44. Există un loc pe pămînt unde credinta nu e slăbită? Mergi pe stradă si auzi pînă si de la copii injurături,vorbe de îti vine să versi,oameni parcă veniti din epoca primitivă.Pamîntul acum a intrat in centura fotonică iar nouă ni se schimbă ADN din carbon in siliciu,toate astea se fac cu ajutorul gratiei DIVINE. Poate intra in gratia lui Dumnezeu atîta mizerie de oameni?CHEIA de a nu mai fi rău in lume e la noi,noi ne schimbăm si pedepsele se anulează.Super conducătorii nostri cind văd cozi la moaste,se îmbolnăvesc si nu spun decit ca suntem inapoiati că pupam moaste.Care se ,,trezeste,, e bine care nu vai mama lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesaj "pur" new age, anonim 19:20. :)

      Ștergere
    2. Anonim 5 noiembrie 2016, 23:49,tu esti "pur" de naiv! Trezete-te caci inca se poate!

      Ștergere
    3. Anonim 12:54, "trezirea" nu inseamna ceea ce se induce prin doctrina "new age"..., ci este cu totul altceva.

      Ștergere
    4. Anonim 6 noiembrie 2016, 18:15, trezirea inseamna mai mult de cat tu crezi. Mult mai mult!

      Ștergere
    5. Anonim 6 noiembrie 2016, 18:15, cand te vei trezi cu adevarat vei intelege.Pana atunci, ne mai straduim "sa crestem" caci mai este nevoie... inca se mai poate!

      Ștergere
  45. Voi pamantenii ce sunteti insensibili la Cuvantul Domnului,nu veti ajunge niciodata unul mare si eminent.Faceti ca sufletul si spiritul sa va stapaneasca trupul,caci trupul este trecator,si spiritul sisufletul sunt nemuritori.Nu tineti seama de cei ce va ofera o initiere oculta,ca acestia va ofera pieire si acestia nu cunosc MERSUL UNIVERSULUI...Datorita necredintei,oamenii lor singuri asi vor sapa groapa prin gandirea lor gresita si felul gresit de a actiona.Acum din frageda copilarie a inceput sa nu mai existe puritate.NEMAI-FIIND PURITATE,S-A PIERDUT SI NAIVITATEA COPILAREASCA.CEL CE ESTE NAIV ESTE SI PUR SI PURITATEA ESTE IN INTERIORUL CORPULUI SAU SI ACEST OM S-A DARUIT PURITATII SI I-A SLUJIT.NUMAI ACOLO UNDE ESTE PURITATE ADEVARATA,ACOLO SE POATE INSTALA ADEVARATA IUBIRE...ADEVARATA IUBIRE ESTE A LUI DUMNEZEU SI ACEASTA VIBREAZA IN RAZA PURITATII.

    RăspundețiȘtergere
  46. Doamna Maria in aceasta seara va confirm si eu ca Cioaca a omorat-o pe Elodia si ia tăiat capul.Asa mi s-a spus intr-un mesaj in timp ce stăteam in pat si atipisem.Si atunci m-am trezit imediat aflând aceasta descoperire.Sa dea Dumnezeu sa se afle si sa termine odată aceasta poveste.

    RăspundețiȘtergere
  47. De ce nu îmi dați comentariul, știți f.bine ca am dreptate ;)

    RăspundețiȘtergere
  48. Se pare ca se asteapta si la noi un cutremur major.Punctual mesajul vizeaza Romania?

    RăspundețiȘtergere
  49. Doamne, cum puteti trai cu astfel de imagini de groaza... ?

    RăspundețiȘtergere
  50. Cutremurul, va fi venirea lui Tramp la presedentia SUA,astfel se va schimba totul in lume.La Bucuresti le tremura chiloti in fund la multi de frica, pentru ca Romania va intra in sfera de influienta rusa si actuala clasa politica va fi de domeniul trecutului,de trista amintire. Plang, politicieni ,ziaristi, servicile secrete,analisti si toata gasca de profitori de frica schimbari si din zori si pana seara tarziu urla pe la tot felul de televizuni sa ne explice ce rau va fi daca castiga Tramp alegerile. Rau ,chiar foarte rau va fi pentru ei,acesta gasca de golani care au ingenunchiat Romania si au furat totul. Un pic mai e si va incepe balui,prigoana,arestarile in masa,exemplul turciei va fi de bun augur. Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Doamne Iisuse Hristoase,asa sa fie,dar tare mi-e teama ca va iesi scorpia-satana de Clinton.

      Ștergere
    2. Ai perfecta dreptate Otilia scumpa, ma bucur sa mai vad si suflete cu mintea destupata ca de hotii si gagsteri care ne conduc m-am saturat! Doamne adu mai repede schimbarea!!! Vino odata Doamne !!!

      Ștergere
    3. Nu iese Trump, Otilia , iar in Turcia e dictatura , Erdogan e un dictator . Noi avem un om mut, pasnic ca oaia , ce se aseaza politicos pe toate ,,scaunele '' ce-i ies in cale .
      Ca si la noi , oamenii aia se duc degeaba la vot, iese cine trebuie .
      Oricum ambele variante sunt varza si atat pentru rusi cat si pentru americani, Romania e zero .

      Ștergere
    4. Ce rahat de democratie e in SUA cand G.Busch senior isi pune fiul G.Busch junior presedinte, Bill Clinton vrea sa isi puna sotia presedinte ? Ganditi daca Iliescu sau Basescu isi puneau sotile presedinte sau Emil Constantinescu pe fiul Dragos Constantinescu presedinte ce ar fi urlat presa in Romania ? Dar,tot ce vine din america e permis,pana si homosexualitate e buna si permisa. De aceia vreau si ma rog Bunului Dumnezeu si lui Maicuta Domnului sa castige alegerile D.Tramp,altfel va fi jale pentru noi oamenii de rand,satana de H.Clinton vrea razboi cu orice pret. Otilia

      Ștergere
    5. Nu cred că este motiv de bucurie să fi sub ocupație rusească decât dacă ești rus.Crime ,furturi violuri deportări ,frig ,foame,Cine face arestări in masă ?Când ai făcut ultima vizită la doctor ori ai sărit peste medicamente ?Citește despre experimentul Pitești ,despre canal ,Gherla,Aiud.Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să se întâmple .Într-o carte am citit despre o viziune cu România ocupată de rușii .Sute de mii uciși ,sute de mii deportați,arme chimice,violuri etc.Ferească Dumnezeu de așa ceva.

      Ștergere
    6. Anonim 14:22, posibil, chiar probabil ca Trump va castiga si va deveni Presedintele USA.

      Ștergere
    7. Am impresia ca pe acest blog majoritatea sunt atei,si nu cred un cuvant din ce spune doamna Maria Ghiorghiu.Iata ce spune Duhul Sfant si mai lasati pe Trump ca nu iese el niciodata.
      HILLARY CLINTON , VA FI NOUL PRESEDINTE AL SUA !
      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/09/hillary-clinton-va-fi-noul-presedinte.html

      Ștergere
    8. Hillary este satana, ai priceput Anonim 6 noiembrie 2016, 20:02? Dumnezeu ne spune prin Maria ce urmeaza. Raul vine peste lume daca iese Hillary. Se pare ca nu cunosti nimic despre individa asta sustinuta de Oculta Mondiala.Asta se inchina la demonul Moloch. Mai documenteza-te caci ai de unde.

      Ștergere
  51. Prieteni dragi sufletului meu,
    Astazi veti afla multe noutati din diverse domenii,foarte importante si interesante.
    Abia am venit de la SFANTA BISERICA, si in scurt timp ma voi apuca de scris noutatile. Va imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria draga nu ne mai spune te rog nimic, lasa pe Dumnezeu sa ne spuna si sa ne vorbeasca, nu vrem sa cunoastem viitorul nu a lasat dumnezeu sa cunoastem ce ne aduce ziua de maine toate ne sunt ascunse si stiute doar de Dumnezeu. Noi traim doar prezentul si ne bucuram sau ne intristam doar de prezent. Dumneze sa va dea sanatatea sufletului si a trupului si multa pricepere si intelepciune. Doamne ai mila de noi nu ne lasa sa traim in inselare.

      Ștergere
    2. Maria,ce inseamna la tine in scurt timp?ai mai promis o data asa si a fost in lung timp,vrei sa faci lumea sa tot dea laycuri sa castigi tu bani,asta-i adevarul.Daca nu poti posta in scurt timp,nu mai promite,OK?nu ne subestima pe toti.

      Ștergere
    3. Anonim6 noiembrie 2016, 16:47
      Daca voiam sa castig bani, asa cum afirmi tu,ar fi fost plin BLOGUL de publicitate,si nu ai mai fi putut citi in liniste ! In privinta scrisului, imi tin intotdeauna PROMISIUNILE facute ,dar,numai in limita timpului disponibil. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa fie cu tine,si sa-ti arate ADEVARUL SAU,ca sa te convingi că LIKE-URILE mie nu-mi aduc niciun venit, decat o bucurie sufleteasca,si crede-ma ca aceasta este cea mai de nepretuit,si nicidecum banii.

      Ștergere
    4. Anonim 16:47 , vorbești ca sa te afli în treaba :),vezi pe blogul ăsta vreo firmă care să și facă reclama ? Eu nu văd ;)

      Ștergere
    5. Anonim 6 noiembrie 2016,16:38.
      Pe mine mă interesează ce se va întâmpla în viitor.Biblia ne spune clar evenimentele care vor urma în viitorul apropiat.Ne spune ce va fi în viitor.
      Eu cred că Dumnezeu ne protejează,de aceea nu putem ști chiar tot.Ceilalți se luptă să ne protejeze,încă nu suntem implicați
      atât timp cât nu cunoaștem tot.
      Noi putem repara viitorul,schimbàndu-ne mai întâi pe noi!🕊Pace tuturor!

      Ștergere
  52. Abia asteptam!Dar fara cutremure!Tot atragem energiile negative

    RăspundețiȘtergere
  53. Abia asteptam!Dar fara cutremure!Tot atragem energiile negative

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, cu tot ce vrea Dumnezeu, o "cernere" este impetuos necesara
      Dumnezeu sa fie cu noi!

      Ștergere
    2. Da, chiar incepe "purificarea", "cernerea", "echilibrarea" si mai sunt fel de fel de cuvinte care semnifica ca "asa nu se mai permite!" , cum zicea cineva. Se spune ca "amagirile au atins apogeul" si se mai spune ca "s-a fortat nota"! Intradevar, sunt multe eresuri pierzatoare de suflet si asa ceva nu-i permis! mai mult decat atat, asistam la o degradare morala, sociala, culturala, politica si conform cu graficele rezultate din unele programele pe calculator ale unor oameni de stiinta, totul se indreapta spre un dezastru. Sa nu mai zicem de unii clarvazatori(atat religiosi, filosofi sau orice denumire ar fi data spiritualitatii) care spun ca datorita proiectiilor dizarmonioase,ale mintii pervertite, omenirea experimenteaza acestea si toate pun in pericol armonia Planetei Pamant, armonia Cosmosului si acest lucru chiar nu-i permis. Asadar, sa constientizam cu totii ca aceasta stare de lucruri prezenta pe planeta Pamant nu mai poate continua.


      Ștergere
    3. Duntem chiar pe muchie de cutit...marea schimbare bate la usa...Doamne ajuta !!!

      Ștergere
  54. Pamanteanul IIsus,comunica Esenienilor;'In timpurile care vor veni pe tot globul,putini vor fi oamenii care vor avea credinta,VOR FI DINAINTE MORTI,desi vor continua sa traiasca,pentru ca ei vor inceta sa mai aiba legatura continua cu Dumnezeu.Cei ce vor avea credinta,vor putea sa se dezlege de materie,de corpul material,si de legile materiei,devenind atotputernici,prin trairea spirituala.Prin credinta binefacatoare,vor apare darurile lui Dumnezeu in om.Cu credinta omul,doreste sa faca binele si ajunge sa doreasca cu ardoare sa fie asemenea Creatorului sau. Cand omul va ajunge sa creada,ca toate puterile si ajutorul ai vin de la Dumnezeu,atunci el supune intrega fiinta Divinului,atunci omul scoate la iveala insusiri alese cum ar fi;umilinta,supunerea,siguranta,recunostinta,respectul,nadejdea.Toate acestea infloresc sufletul,prin credinta.'Fratii Esenieni din Fraternitatea,ascultau la cuvintele Tanarului Prooroc,ca asa era considerat in timpul cand era intre fratii din Fraternitate.Dumnezeu este omniprezent,dar fara sa se amestece cu nimeni si nimic.Atunci a fost intrebat de un frate;-Cat este de mare Imparatia Tatalui Ceresc/

    RăspundețiȘtergere
  55. Proorocul IIsus,a raspuns;'IMPARATIA TATALUI CERESC,este foarte vasta,incat nici un om nu-i poate cunoaste limitele.Apoi vorbeste despre Ingeri.Corpul,inima si mintea trebuie sa realizeze pacea inseptita,pentru a se implini ca fii ai lui Dumnezeu. ARBORELE VIETII ARE 7 RAMURI,care sunt indreptate spre Cer,are si 7 radacini,de unde a plecat intreaga magie a numarului 7.Sunt 7 cai ale PACII,'ADEVAR VA ZIC VOUA CA SFINTII INGERI,SUNT CREATI DE DUMNEZEU,si nu sfinti creati de om,caci omul nu stie pacatele pamanteanului'....Ceea ce voi numiti sfant,nu este si la DumnezeuSfant.Aceasta pentru ca pamantenii nu cunosc pacatele lor,si am sa-ti dau un exemplu.Sunt cu adevarat pamanteni care la judecata sufletului lor au fost gasiti sa fie trecuti in randul Sfintilor din RAI,iar acestia nu sunt sarbatoriti de pamanteni pentru ca ei nu au fost propusi de biserica.-Stefan cel Mare,este Sfant in cer/.-NU,PAMANTEANA GEORGETA.ESTE NICI SFANT ,NICI INGER.Eu ti-am explicat de mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati spus ca un inger este creat de Dumnezeu ci nu de om..apoi ati spus ca sa fii inger trebuie sa fi fost casatorit cu o singura femeie....care este inger cel de Dumnezeu sau cel de om care a fost casatorit cu o singura femeie

      Ștergere
    2. OMUL CE A FOST CASATORIT IN FATA SFANTULUI ALTAR,SI-A CINSTIT SOTIA,NU A AVUT CU EA RELATII NEFIRESTI,NU A UMBLAT CU ALTE FEMEI SI A FACUT PREPONDERENT BINELE IN VIATA LUI,PRIMESTE UN RAND DE ARIPI ALBE SI ESTE TRECUT IN RANDUL INGERILOR,DUPA CE TRECE DE JUDECATA DE LA 40 DE ZILE SI DUPA OVIZITA IN TRIUNGHIUL LUI DUMNEZEU,ADICA IN TRIUNGHIUL BERMUDELOR CUM AI SPUNEM NOI PAMANTENII.ACOLO ESTE UN LOC SFANT,DE ACEEA TOT CE INTRA ACOLO SE DEZINTEGREAZA SI DIN OSEMINTE,INGERII APEI FORMEAZA CORALII,CUM LE SPUNEM NOI,SUNT DE FAPT OASE CLADITE DE INGERII APEI.ILIE-SORINEL.

      Ștergere
  56. Cel ce va fi inger trebuie sa fie cununat la biserica,si sa fi avut in viata pamanteana o singura femeie,cea cu care s-a cununat in fata SF.ALTAR.Ori Stefan domnitorul Moldovei este trecut la istorici ca un bun conducator de tara,un bun luptator,un bunaparator de tara,ce a infruntat Imperiul otoman si pe toti care au venit sa ocupe Moldova.Dar sa fie clar pentru tine,Stefan pe unde mergea,facea copii....IN CATEGORIA SFANT,ESTE CEL CE NU A MANCAT SI NU A TAIAT ANIMALE SA MANANCE CARNEA LOR,CEL CE NU S-A IMPREUNAT CU FEMEIE STRAINA,NU A FACUT SODOMIE,NU A FOLOSIT ANIMALE,SAU SEX ANAL SI ORAL.ACELA ESTE 'SFANT'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai anonim, ți-e chiar nu-ți este Rușine sa scrii scarboseniile astea pe acest blog?
      Nu ne interesează ereziile si poveștile pe care le înșiri cu sârg. Nici de viziunile d-nei Georgeta. Dacă ne interesa, eram pe blogul dneaei si-i cumpăram cărțile.

      Ștergere
    2. Dezactivati comentariul lui 18.25 !

      Ștergere
  57. Ingerii sunt cei care-si vad sufletul unul altuia.Ei sunt cei ce vad sufletul oamenilor,ei vad totul ce nu poate vedea ochiul pamantesc.Legea este implinita de Ingerii Tatalui Ceresc.Ei sunt constanti in gand,cuvant,actiune.Ingerii sunt aiTATALUI CERESC SI AI MAICII PAMANTESTI.EI SUNT INGERII LUMINII,AI CERULUI,APELOR,PAMANTULUI,PLANTELOR AI CREATIEI SFINTE.Ingerii sunt cei ce au format samanta noroadelor.Eisunt cei care au ascultat gandul si invatatura Tatalui Ceresc.Ingerii sunt cei care vor restaura lumea.Ingerii sunt nemuritori cu o infatisare splendida,stralucitoare,sunt devotati Tatalui Ceresc...Ingerii sunt creatia lui Dumnezeu.eI LUCREAZA IN GRADINAFRATERNITATII,EI SUNT INGERII PAMANTULUI,CERULUI si se bucura de LEGEA SFANTA,DE ORDINEA CEREASCA.Ingerii sunt de multe feluri.Ingerii nu imbatranesc si nu mor,ei sunt eterni cum este si TATAL CERESC.Ingerii lui Dumnezeu sunt;

    RăspundețiȘtergere
  58. INGERUL PUTERII-care face sa lumineze Soarele,omul sa munceasca cu mainile,da putere sufletului sa iasa din corpul uman...INGERUL IUBIRII-cuvintele iubirii sunt dulci,iubirea este egala pentru Dumnezeu si pentru fratele tau...INGERUL VIETII ETERNE-este mesajul Ingerului pentru pamanteanul care are viata eterna. INGERUL INTELEPCIUNII-ea vine de la Dumnezeu.Cel fara intelepciune spune pietrei mute;trezeste-te si invata sau lemnului umbla. INGERUL CREATIEI-este cantecul,este lucrul mainilor INGERUL PACII -este sufletul prietenesc,este comunicarea cu Tatal Ceresc,care este MARELE CREATOR.Pe laga TATAL CERESC,are si MAICA PAMANTEASCA 7 INGERI si acestia sunt;

    RăspundețiȘtergere
  59. INGERUL SOARELUI-acesta da FOCUL VIETII. INGERUL APEI-cu APA VIETII. INGERUL AERULUI-cu mirosul campului suav. INGERUL PAMANTULUI-cu cresterea bogatiilor si fecundarea mamelor,cresterea copiilor. INGERUL VIETII-da puterea omului. INGERUL BUCURIEI-da cantece pentru Dumnezeu si pentru Pamant cu Maica Pamanteasca,Ea trimite Ingerii Sai.Ingerii sunt cei care construiesc o punte cu multa rabdare intre om si DIVINITATE. ingerul supraveghetor al maicii pamantesti,CE SE OCUPA NUMAI CU URGENTELE CE SUNT PRIMITE ATAT DIN cer CAT SI DE LA maica pamanteasca

    RăspundețiȘtergere
  60. An 16 ;53 , dar daca ai p..a la c.r americana , [directivele homo UE ] , vei astepta sa iti intre , sau te vei face frate cu ortodoxul rus?
    Mare Pacatos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania in acest moment nu are nevoie de nimeni ci alții,poate toti,au nevoie de noi.

      Ștergere
  61. HILLARY CLINTON , VA FI NOUL PRESEDINTE AL SUA !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/09/hillary-clinton-va-fi-noul-presedinte.html

    RăspundețiȘtergere
  62. Luati si inghititi in sec.
    HILLARY CLINTON , VA FI NOUL PRESEDINTE AL SUA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa o pedepseasca pe Hillary Clinton pentru tot ce a facut pana in prezent (caci are multe si grele pacate). Daca va iesi presedinte SUA, satana o ajuta sa iasa, ca sa-si faca lucrarea de distrugere prin ea. De acolo Dumnezeu o va pravali la pamant.

      Ștergere
  63. „Credeţi voi”, le-a răspuns Isus, „că aceşti galileeni au fost mai păcătoşi decât toţi ceilalţi galileeni, pentru că au păţit astfel ? Eu vă spun : nu ; ci, dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel.

    Sau acei optsprezece inşi, peste care a căzut turnul din Siloam şi i-a omorât, credeţi că au fost mai păcătoşi decât toţi ceilalţi oameni care locuiau în Ierusalim ? Eu vă spun: nu; ci, dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel.”(Luca 13 : 1 – 5). Ce înseamnă „dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel ?”

    RăspundețiȘtergere
  64. anonim 6 nov.15,38 nu inteleg , adica d-na Maria care este unealta Domnului face ce zice Domnul, dar sa scrie ....altceva??? cum nu inteleg!!!!! daca Domnul asta transmite, asta se publica...daca .nu doriti
    sa stiti este ff simplu nu cititi nu intrati pe acest blog.Frica..nu doar credinta si rugaciune in rest.. fac-se voia TA DOAMNE .Curaj va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  65. Domnul IIsus,aduna Fii Luminii pe malul raului si le vorbeste despre MAICA PAMANTEASCA.MAICA PAMANTEASCA este in voi si voi sunteti in ea.Ea este Aceea care v-a nascut si care v-a dat viata De la ea ati primit corpurile voastre si le veti inapoia intr-o zi,caci fericit este acela care asi iubeste Maica Pamanteasca si se odihneste in pace la sanul sau.Asa cum gaina asi apara puii,leoaica puii,mama nascutul,tot asa si MAICA PAMANTEASCA PROTEJEAZA PE fiul omului de toate relele si de toate primejdiile.Ingerii MAICII PAMANTESTI MERG CU LEGEA SFANTA.Adevar va zic;Daca un om ,nu este nascut de Maica Pamanteasca si Tatal Ceresc si nu merge cu Ingerii Zilei si Ingerii Noptii,nu pot intra in IMPARATIA eTERNA.cEEA CE ESTE NASCUT DIN CARNE,ESTE CARNE SI CEEA CE ESTE NASCUT DIN SPIRIT,SPIRIT ESTE.iAR CARNEA corpului sau,este nascuta din Maica Pamanteasca,iar sufletul din tine este nascut de TATAL CERESC.

    RăspundețiȘtergere
  66. In COMUNITATEA FRATERNITATEA COPIII LUMINII,ascultau,invatau,si experimentau Adevarul spus de MARELE SI UNICUL PROOROC,asa a fost numit IIsus.Ei sorbeau cuvintele,cand ai invata cum sa se roage.CEI DIN fRATERNITATE,AU VAZUT aDEVARUL SI MINCIUNA.aDEVARUL NASCUT DIN iZVORULlUMINII SIminciuna,nascuta din adancurile intunericului.Copii ai Adevarului,care se aflau in mainileIngerilorLuminii si merg pe Caile Luminii. O,TATA CERESC,ce ai binecuvantat Fraternitatea,noiTe slavim Creatorule,noi vom oferi legii intelepciunea Limbii,vorbirea sfanta si cuvintele drepte vor fi in PoporulTau Sfant. Binecuvanteaza-ne Tata Ceresc,ca noi sa putem aduce abundenta,sa putem sa inlaturam foamea,setea,,batranetea,moartea,sa avem ganduri bune sa facem fapte bune,sa inlaturam pe cele rele.Pe copii luminii ce sunt aici nu-i sperie neamurile rele si zilele de foamete,caci FIII FRATERNITATII SUNT FII AI LUMINII,cu ei este Fantana Vietii,aiar Tatal Ceresc este cu ei si nu abandoneaza pe Copii Sai.Ttal Creator are grija de Copiii Luminii,ai calauzeste,ai pazeste,ai binecuvanteaza si ai apara,ca Tatal Ceresc este Dumnezeul Cel Bun,Cel Unic,Cel Sfant,Cel Milostiv,Cel Iubitor,EL ESTE TOTUL IN TOATE.

    RăspundețiȘtergere
  67. Acum 2000 de ani Fiul Tatalui Ceresc,spunea Fiilor Luminii din Fraternitatea Eseniana,despre profetiile care se vor adeveri,El invata cum sa priveasca,sa se roage si sa vada prin credfinta.El spune;-Ridicati-va ochii catre Ceruri si priviti jos la pAMANT,PENTRU CA cERURILE VOR DISPAREA CA FUMUL,IAR pAMANTUL VA ARATA CA O HAINA VECHE,DARimparatia mea va fi vesnica si legea,nu va fi desfiintata.iADUL ASI VA LARGI DIMENSIUNILE SI-SI VA DESCHIDE GURA FARA MASURA SI GLORIA,MANDRIA SI RAUL VOR COBORA IN EA,omul obisnuit va fi doborat,iar cel puternic va fi umilit.Focul va dobora totul,miristile,poienile,frunzele,radacinile vor putrezi si toate se vor intampla,pentru ca ei au respins LEGEA SFANTA A TATALUI CERESC,au dispretuit CUVANTUL FIILOR LUMINII.Va veni o zi,cand pe Pamant va fi intuneric si tristete,iar Lumina din Cer va fi stinsa.Din cauza pacatelor toate vor fi distruse si toate pentru ca lumea a devenit ipocrita si facatoare de rele.

    RăspundețiȘtergere
  68. Gura pamantenilor va spune nebunii,iar corpurile lor vor deveni lemne de foc,va fi vai de cei ce n-au respectat LEGEA SFANTA,cei ingamfati,corupti,cei ce poftesc la lucruri lumesti,cei ce pacatuiesc la judecata,pentru ca ei sunt oameni mincinosi,vai celor ce dau hotarari nedrepte si scriu nenorocirile pe care le-au impus.Vai celor ce unesc casa de casa si leaga camp de camp ,vai de cei ce se trezesc in zori si in loc de a se ruga Ingerilor,beau bauturi tari si continua pana noaptea,vai de cei ce numesc raul bine si binele rau,intunericul lumina si lumina intuneric,vai de cel ce a luat dreptul saraculi,,vai de cel ce inseala orfanul si jefuiesc vaduvele,pentru ca MANA DOMNULUI va curata uscaturile,prin JUDECATA LEGII.

    RăspundețiȘtergere
  69. Cei trfasi vor fi umiliti,iar cei bogati vor fi micsorati,vor tipa de durere,cai ZIUA LEGII ESTE APROAPE,si va veni cu distrugere de la Dumnezeu si totul va fi moale,mainile oamenilor vor fi slabe,inimile vor fi ingrozite,privirea lor va vedea numai dureri si tristete.VOR TRAI IN CELE MAI MARI CHINURI,CA FEMEILE CARE NASC.zIUA dOMNULUI SOSESTE CU FURIE SI URGIE PENTRU A LASA pAMANTUL PUSTIU,EL VA GONI PACATOSII,REGII DUPA pAMANT VOR FI STRANSI SI ARUNCATI LA UN LOC IN PUSCARII SI iNGERI dOMNULUI VOR COBORI LA EI SI LE VA ARATA RAUL PE CARE L-AU FACUT SI dUMNEZEU VA PORUNCI SI MUNTII VOR CADEA SI VAILE SE VOR TOPI.cEI DOI lUMINATORI se vor intuneca si Stelele si Constelatiile lor,nu vor mai lumina.Dumnezeu va cutremura Pamantul si-l va indeparta de la locul lui.Orasele care stralucesc vor ramane pustii si vor fi invadate de fiarele salbatice ale desertului.Vantul va fi puternic,va ofili iarba si o va face sa dispara.Tot pamantul nu va avea verdeata.Cele mai mari orase vor fi scuturate ca o carpa cu care ai sters praful si o scuturi afara,sa arunci praful de pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  70. Apele raurilor vor creste si vor fi deasupra muntilor si turnurile cele mai inalte se vor prabusi.In ziua prabusirii lumina Lunii va fi de 7 ori mai luminoasa ca soarele,iar soarele va fi de 7 ori m,ai stralucitor,ei vor arde cu manie fierbinte.Pamantul va fi complet pustiit si distrus si asta pentru ca oamenii si-au intors fata de la Dumnezeu,de la LEGEA SA.Toate orasele ratacirii vor fi daramate.Pe strazi se vor auzi tipete si vaiete.Va disparea orice lucrare de pe Pamant. Pamantul se va cutremura,se va prabusi in intregime si se va misca cu viteza foarte mare.Luna se va rasturna si va cadea si pAMANTUL VA FI DAT CA IN LEAGAN./ACESTEA IN ANUL 2046/.Totul se va prabusi ca o frunza de vita de vie,si AL DOILAE CER,VA CADEA CUM A CAZUT SI PRIMUL CER.Cerul se va strange ca un sul de hartie si va ramane Pamantul pustiit.Pamantul va avea fata schimbata,praful Pamantului se va transforma in pucioasa si el va deveni o mlastina in flacari.

    RăspundețiȘtergere
  71. Peste Pamant,o perioada de ani,se va extinde dezordinea si pietrele pustiului.Nu vor mai exista padurile glorioase si campiile rodnice.copacii vor fi atat de putini.Va veni ziua,cand toate acestea se vor petrece pe Pamant si tot ce a fost lasat in buncare si silozuri,va fi transformat in fum.Toate se vor intampla pentru ca nu s-a ascultat de TATAL CERESCSI MAICA PAMANTEASCA.Oamenii au distrus LEGEA SFANTA.Mna lui Dumnezeu va arat puterea Legii Sale.Oamenii vor orbecai si se vor impiedica cum se impiedica orbii.Intregul Pamant va fi devastat,Sfanta si frumoasa noastra casa unde parintii nostri TE lauda pe TINE,este arsa de foc.Cunoasterea Parintelui Enoh este calcata in praf si cenusa Iata eu privesc si vad cum Cerul este fara lumina si muntii tremura si colinele tremura.Eu privesc si nu vad nici un om si vad gradinile pustii si toate orasele pustiite si toate acestea,din cauza pacatului ca DUMNEZEU a spus;'Pamantul va fi pustiit,dar nu va fi sfarsitul tuturor lucrurilor.Nimeni nu se poate salva.'

    RăspundețiȘtergere
  72. Apoi Dumnezeu va aduce prin Ingerii Sai,va aduce dindesert samanta ce va fi plantata in GRADINA FRATERNITATII si ea va incolti si COPIII LUMINII,vor acoperi Pamantul pustiu.Ingerii Domnului,din porunca lui Dumnezeu,vor semana iarba pe Pamantul pustiu si vor semana pomii,care vor fi purtatori de fructe.Ei vor fi cei care vor indrepta incalcarile Legii.EI vor fi incununarea LEGII si salbaticia si locurile pustii vor fi vise pentru ei. Ca un trandafir infloritor,va fi desertul pustiu si atunci va cobora pe Pamant BARCA/ NAVA /IMENSA CU FIII LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  73. ATENTIE MARE .AICI SE REFERA LA NAVA CURCUBEU A FIILOR LUMINII CE APARTINE ENTITATILOR DIVINE DE PE PLANETA SILL,PLANETA LUMINII.DIN ACEASTA NAVA URIASA-ARE SUTE DE KILOMETRI IN DIAMETRU-VIN ACELE NAVE IN FORMA DE TRABUC SAU IN FORMA DE I ,PRECUM SI CELE DISCOIDALE CARE NE SUPRAVEGHEAZA PERMANENT SI NE CURATA AERUL,APA SI PAMANTUL DE TOATE MIZERIILE FACUTE DE PAMANTENI IN INCONSTIENTA LOR GOANA DUPA BANI, BANI SI IARASI BANI ,CU ORICE PRET. Deci ,va cobora pe Pamant NAVA BARCA CURCUBEU,CU CEI 144.000. DE ALESI dintre pamanteni cat si cu FII LUMINII,adica Ingeri intrupati,PURTATORI AI PARTICULEI DE CRISTAL /-au inceput deja sa vina la intrupare ,mai ales la noi in tara si deja traiesc intre noi,insa se acomodeaza foarte greu cu nivelul de vibratie foarte jos de pe Pamant/-,si ochii orbilor vor vedea si urechile surzilor vor auzi,schiopii vor putea alerga precum cerbii,iar muntii vor putea sa cante,izvoarele vor potoli setea si vor forma rezerve de apa subterana.

    RăspundețiȘtergere
  74. Va fi ostrada lunga trasata in forma de CRUCE si ea se va numi CALEA LEGII si ea va fi rezervata COPIILOR LUMINII,ca ei sa treaca RAUL ETERN laARBORELE VIETII.Copiii Oamenilor vor veni pe Pamant si vor intra in Gradina lui Dumnezeu,cantand cantece de slava lui DUMNEZEU si muntele unde se inaltaSALASUL lui DUMNEZEU sa domine ceilalti munti si sa se inalte peste dealuri.Si ei vor spune;

    RăspundețiȘtergere
  75. Veniti sa mergem la Muntele Domnului,la Sfanta lEGE SI Ingerii DOMNULUI se vor inalta si vor merge pe cararile celor drepti,caci din Gradina Fraternitatii,va aparea LEGEA SI CUVANTUL DOMNULUI spre Copiii Luminii si Domnul va judeca noroadele si va dojeni un mare numar de oameniSabiili lor vor fi transformate in pluguri si lacile in prajini de adunat fructe NICI UN POPOR NU-SI VA MAI RIDICA SABIA IMPOTRIVA CELUILALT.aRTA RAZBOIULUI NU SE VA MAI INVATA.vOCEA FRATILOR SE VA AUZI.eI VOR SPUNE;'Paziti Poruncile lui DUMNEZEU SI RESPECTATI lEGEA SA,si atunci se va auzi vocea lui Dumnezeu,care va spune;'EU SUNT LEGEA SI NU EXISTA ALTA LEGE IN AFARA DE A MEA.Nimenei nu va fi salvat fara MINE.Ascultati voi Copii ai LUMINII,EU SUNT CEL DE SUS,INCEPUTUL SI SFARSITUL Mana Mea a pus temeliile Pamantului si Mna Mea a intins Cerurile.Ascultati Copii ai Luminii.Voi sunteti cei ce cunoasteti ce este drept.Voi sunteti Copiii MEI si inimile voastre sunt pline de LEGEA MEA.Fiiti fericiti in PACE.Straluciti,O,Copii ai Luminii,caci Lumina Mea a coborat asupra voastra si gloria LEGII VA DOMNI ASUPRA NOULUI PAMANT.

    RăspundețiȘtergere
  76. Vocea a vorbit si eu am auzit;'Eu sunt Alfa siOmega,Inceputul si Sfarsitul.Eu voi da sa bea celor insetati si cei flamanzi vor manca,iar cel ce va invinge obstacolele vietii,acela va mosteni totul,caci EU voi fi Dumnezeul lui si EL va fi FIUL MEU.Apoi am vazut Orasul Sfant,si acesta erain mijlocul unei harti ce ami era cunoscuta mie,hotarele lui erau hotarele Tarii mele,Tara Romaneasca,era scris pe ea si orasul era scris Bucuresti,dar desupra lui era scris cu litere din lumina galbena spre rosu;'BUCURA-TE CRESTINE'.-aceasta este Tara ta si acesta va fi orasul in care locuiesti tu.Si am vazut a doua oara APA VIETII ce izvora din Tara mea,si am vazut ARBORELE VIETII,arbore ce purta 14 feluri de fructe,pe care le-am numarat si mi s-a spus;-12 feluri de fructe sunt pentru cele 12 semintii ce vor ramane pe Pamant,pentru cele 12 Zodii,care sunt si vor fi,care se vor naste pe Pamant.-Si celedoua feluri de fructe,pentru cine vor fi/ Ele vor fi pentru Ingerii MAICII PAMANTESTI siINGERII TATALUI CERESC.IN al TREILEA CICLU DE VIATA,vor avea acces la ARBORELE VIETII toti cei care vor avea sange de pamantean rosu si singe ingeresc alb. /ATENTIE -ACESTIA VOR FI CONCEPUTI PE NAVA BARCA CURCUBEU SI APOI VOR FI PLANTATI LA LOC IN CORPUL MAMEI PAMANTENCE/.

    RăspundețiȘtergere
  77. JUMATATE DIN LOCUITORII PAMANTULUI vor dispare di voia TATALUI CERESC.Va iesi la lumina VARFUL DE CRISTAL DIN PAMANTUL TARII TALE si odata cu acesta se va ridica CONTINENTUL ATLANTIDA.In acelasi timp vor fi ingropate multe orase mari cu locuitorii lor. CEI CE NU VOR SA AUDA VOCEA CARE STRIGA;'TREZITI-VA',VOR TRECE IN SOMNUL VESNICIEI.Pentru aceia nu exista mila,indurare si iertare a celor din JUDECATA DIVINA,A TATALUI CERESC.In capul meu am auzit;'Asosit clipa/Asosit clipa/Treziti-va/

    RăspundețiȘtergere
  78. Cine nu are Biserica de mama,nu poate avea pe Dumnezeu de tata.Dumnezeu va vorbi oamenilor prin poporul SAU ALES,poporulROMAN,si-i va ajuta pe cei alesi sa se ridice la viata spirituala,desavarsita,dumnezeiasca.Orice suflet este scump pentru TATAL CERESC,pentru ca in sufletul acesta este o SCANTEIE DIN DUMNEZEU.Va veni timpul cand se vor uni toate popoarele,se vor impaca,se vor ierta si fiecare pamantean va cheltui cat mai mult din energia sa,pentru fericirea vesnica si comunicarea cu Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  79. Vor fi aruncate toate armele care au facut sa piara multe suflete si va aparea un nou razboi,el se va numi'RAZBOIUL SUFLETULUI'.Acesta va incepe si el va fi fara arme fizice,atomice,nucleare,el va fi pentru DESAVARSIREA SPIRITUALA,PENTRU 'CREDINTA LUI DUMNEZEU'.ACEST RAZBOI VA FI CEL MAI PERICULOS RAZBOI SI MAI DIFICIL DECAT RAZBOIUL CU ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA. DUMNEZEU va face sa se stearga limitele dintre religie si stiinta.Acum cei ce vor ramane vor fi de 1000 de ori mai fericiti,traind cu o incredere deplina in DUMNEZEU.In aceasta perioada vor fi vremurile zbuciumate si groaznice,iar cei mangaiati,inspirati,VOR FI HRANITI DE DUHUL SFANT.Va fi timpul cand unii pamanteni vor spune .ca nu au credinta,acesta va fi momentul cand ei de fapt marturisesc credinta lor negativa,malefica.

    RăspundețiȘtergere
  80. Gradul de credinta al fiecarui om,creste sau scade in diferite imprejurari.Acum infinitele Puteri Ceresti ai vin in ajutor pentru credinta sa neobosita si viata omului,devine din ce in ce mai fericita.Poporul evreu,va fi singurul popor care se va opune cu indignare si indarjire impotriva POPORULUI ROMAN,ca el este cunoscator al TAINELOR lUI DUMNEZEU,dar in final acest popor evreu,nu va mai lupta impotriva POPORULUI ROMAN.Inainte de a se ajunge aici,POPORUL ROMAN va trece prin TREI INCERCARI FOARTE MARI.Sfarsitul acestor incercari va fi marcat de un dezastruplanetar,produs de cutremure care vor ingrozi intreaga lume. TOTI CEI FOARTE BOGATI VOR PIERDE AVERILE LOR.In aceste vremuri viitoare NOUL IERUSALIM se va zidi in doua feluri;material si spiritual.Va fi timpul cand marile puteri,marii conducatori ai puterilor lumii,se vor uni si vor centrliza sistemul monetar,care va dirija vioata cat mai bine la nivelul planetei intregi.Va fi o forta armata universala, cu cracter international.Vor fi mai multi ILUMINATI pe Pamant,care vor veni si vor marturisi despre POPORUL ROMAN,ALES DE DUMNEZEU.EI VOR FI DIN EGIPT,TIBET,RUSIA ,PALESTINA.Poporul indian va ajuta poporul roman si va fi fericit pentru acest fapt INDIA va fi tara,care va face sa se elge o prietenie intre poporul roman si alte tari./ VEDETI PREVIZIUNILE LUI SUNDAR SING/.

    RăspundețiȘtergere
  81. IN America de Nord si de mijloc va fi un gigantic cimitir,in ajunul unor imense planuri de dominatie,prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete.Anglia se va abtine sa ia parte la punerea in practica a frumoaselor idei si a infaptuirii globale ce va avea locPrerea ei nu va mai fi luata in seama.Toate coloniile engleze vor fi date in totalitate libertatii lor in viitor.In final VA TRIUMFA ADEVARUL,LIBERTATEA SI LUMINA.Unde va fi NOUL IERUSALIM,VA FI UN SEDIU cum ar fi al Crucii Rosii Internationale.Se vor face descoperiri de sanatate extraordinare si in felul acesta,ROMANIA VA FI PE PRIMUL LOC IN LUME./ACEASTA DATORITA COPIILOR LUI DUMNEZEU INTRUPATI CU PARTCULA DE CRISTAL,CE VOR FI IN CEL MAI MARE NUMAR IN POPORUL ROMAN/.

    RăspundețiȘtergere
  82. Acum in tara ta este un haos,totul este pentru bani ,sa aiba cat mai mult,cat mai mult.Daca cineva se intereseaza de un pamantean,acesta intreaba daca este bogat,daca este frumos,daca este vrednic,daca scrie bine,daca canta,e muncitor,e mester bun,DAR NICI UN PAMANTEAN NU INTREABA;'E CU FRICA LUI DUMNEZEU/E SMERIT,BLAND,RABDATOR,E CREDINCIOS/'ACESTEA SUNT CELE DIN AFARA,CARE SE VAD SI SUNT CAUZATE DE CEILALTI PAMANTENI,DAR SUFLETUL NU ESTE CERCETAT DE EI.

    RăspundețiȘtergere
  83. DRAGII MEI EU AM SCRIS UN ARTICOL REFERITOR LA D-NA GEORGETA FLOREA-SI CARTILE SALE--AM VRUT SA CUMPAR UN SINGUR VOLUM -PRIN TELEFON MI-A ZIS CA TREBUIE SA CUMPAR TOATE CARTILE SCRISE DE EA--E ADEVARAT O FI CHHELTUIT BANI PE ELE--DAR NU TOATA LUMEA E DISPUSA SA CUMPERE TOATE VOLUMELE--ARE SI EA VIZIUNILE EI DE PE ACEA PLANETA SILL--E CLAR CA NU SUNTEM SINGURII HUMANOIZI DIN UNIVERS--CA NOI PAMANTENII AVEM ALT DESTIN -SE VEDE SUNTEM LA PENITENTA CREATI DIN TRUP SI DUH--CU STIMA

    RăspundețiȘtergere
  84. Salutări de la ORDINEA GREATĂ A ILLUMINATII către statul unic și în întreaga lume, aceasta este o ocazie deschisă de a vă alătura fraternității Illuminaților, unde vă puteți recupera visele pierdute și, de asemenea, unde puteți vedea lumina bogăției și a fericirii fără sacrificiu de sânge. De asemenea, plătim suma de 650.000 USD pentru a primi toți noii membri în momentul în care se alătură fraternității, precum și o casă la alegerea și locația lor cu investiții, împreună cu această oportunitate în viață pentru ca aceștia să fie celebri.

    Beneficiile acordate noilor membri care se alătură ILLUMINATI.
    1. O recompensă în numerar în valoare de 650 000 USD USD.
    2. Un nou model de vis elegant, evaluat la $ 150.000 USD
    3. O casă de vis cumpărată în țara pe care o alegeți.
    O lună de programare cu cele mai bune 5 din lume.
    Liderii și cele mai importante 5 celebrități din lume. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați adresa de e-mail anterioară = greatilluminate99@gmail.com



    NOTĂ; această fraternitate Illuminați la care te poți alătura oriunde în lume, India, Turcia, Africa, Statele Unite, Malaezia, Dubai, Kuweit, Marea Britanie, Austria, Germania, Europa. Asia, Australia, etc.,


    Salutări TEMPLE ILLUMINATI STATELE UNITE

    RăspundețiȘtergere