sâmbătă, 12 noiembrie 2016

LĂSAȚI AGLOMERAȚIA !!! UNGEȚI PĂMÂNTUL !


                                         12 Noiembrie 2016,ora 6,34 dimineața!

                                            Dragii mei,

In aceasta dimineață,treaza fiind ,aud un glas care ne recomanda cu insistență ca să evităm aglomerația.
Iată ce spunea glasul:
 

                       ” Lăsați aglomerația !
                  Lăsați aglomerația!
                 Ungeți Pământul, ca să nu mai fie nimeni ca voi !” 
Dragii mei, stim cu totii precum că ,teroristii sunt deja pe teritoriul României. 
Locurile aglomerate,sunt locurile căutate de acesti indivizi,fără niciun Dumnezeu.
Să ungem Pământul cu lacrimile noastre de pocaință,cu Rugaciunile noastre inaltate catre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI;și nu in ultimul rând ,sa ungem Pământul cu Iubirea si Dragostea noastra, pentru PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,si pentru toti SFINTII SĂI, AMIN !
                                       Cu dragoste,Maria.

42 de comentarii:

  1. Iartă-ne Doamne si ocrotește-ne ...ocrotește-ne copiii care sunt nevinovati .
    Va multumesc si va iubesc Doamna Maria ptr sufletul Dvoastra bun si curat si rugati-va pentru noi, pentru noi toti ...in fiece om este o bucățică buna si frumoasa....va-mbratisez cu drag si ma rog Bunului Dumnezeu sa va trimită vesti bune si frumoase in aceasta noapte 😘😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma rog la maicuta domului si bunul dumnzeu sa ne pazeasca sa ne ocroteasca europa si doamna maria sa fie sanatoasa sa ne spuna in continuare ce urmeaza sa fie va iubesc mult

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria am vazut comentarii si injurii vorbe urite scrise la adresa dvs, o persoana civilizata daca are de comentat ceva se adreseaza cu alte cuvinte nu asa cum se adreseaza acei inculti si acele mahalagioaice sa le fie rusine si sa nu mai deschida acest blog daca nu le place, acest blog se adreseaza crestinilor nu ateilor .

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria am vazut comentarii si injurii vorbe urite scrise la adresa dvs, o persoana civilizata daca are de comentat ceva se adreseaza cu alte cuvinte nu asa cum se adreseaza acei inculti si acele mahalagioaice sa le fie rusine si sa nu mai deschida acest blog daca nu le place, acest blog se adreseaza crestinilor nu ateilor .

    RăspundețiȘtergere
  5. Un efect al caderii Ocultei: atacurile teroriste se vor rari. Ideea de terorism este una discutabila. Asa-numitul terorism a fost creat si finantat de catre sistemul Ocultei Mondiale. Bine ca a iesit Trump si nu Hillary.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sigur ca da, multi vroiau sa iasa cea care dadea liber la toate cate sunt incriminate in Levitic 18!
      Iar legat de "ungerea pamantului" nu stiu daca este posibil!
      Este o figura de stil care nu stiu ce poate fi, cu lacrimi sa ungi ceva, posibil pe moment, de durata ...

      Ștergere
    2. Macar tu gandesti , alexandre, altii merg ca turma dupa Hillary !

      Ștergere
    3. Bine ar fi ca Tramp să aibe în spate o echipă puternică și lucrurile să intre pe făgașul normal,dar tare mă tem că lipsa lui de experiență il va face să ceară parerea cui nu trebuie. Hilary nu se va lăsa așa ușor și își va infiltra oamenii ei peste tot să creeze zînzanie.Multe lucruri urîte se pot întîmpla pînă in ianuarie,chiar și înscenarea unui accident cu propriul lui avion.DS

      Ștergere
    4. Asa este, in sfarsit un om cu mintea destupata!

      Ștergere
    5. DS, Dumnezeu il va feri de orice rau!

      Ștergere
    6. https://www.youtube.com/watch?v=97lGuKBoELw

      Ștergere
    7. Dragi prieteni care cititi acest blog, va rog f.mult sa cititi urmatoerele:

      http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2181:circul-clintonian-si-al-jewmericanilor-din-media-din-sua-si-canada-continua-chiar-daca-lucrurile-sint-foarte-clare-trump-a-cistigat-alegerile-prezidentiale-exod-al-americanilor-spre-canada&catid=1:latest-news&Itemid=50

      O sa va dati seama cine este madam clinton o infractoare internationala care a facut enorm de mult rau in lume... si ar dori sa continue sa faca, sper ca Dumnezeu i-a zis STOP !!!

      Ștergere
    8. Doamne ajuta Anonim 14 noiembrie 2016, 20:24! Tipa numita Hillary este un demon.
      Alexandru, da este la sensul figurat chestia cu ungerea pamantului, cred ca se refera la vindecarea pamantului, a planetei, a umanitatii. Cred ca ne este reamintita misiunea noastra, cea de vindecatori spirituali ai omenirii, astfel nefiind nimeni ca noi, poporul ales al lui Dumnezeu, cu misiune spirituala speciala!Ni se mai transmite sa lasam deoparte instinctul de turma, deci sa nu mergem dupa cei multi (aglomeratia) ci sa ramanem deoparte credinciosi misiunii noastre. Cu bine!:)

      Ștergere
  6. Asa este an.o1:o4,ai dreptate.Terorismul a fost creat,pt.a inputina lumea si a destabiliza,a face distrugeri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dna. Maria, ne-am salva tara daca am parcurge pasii care ne-au fost porunciti prin Dna Georgeta Florea: 17 troite prin toate localitatile in care a trecut Iisus Hristos din tara noastra, Drumul Crucii si Biserica Credintei Crestine ce va avea 12 intrari corespunzatoare celor 12 apostoli. Aceasta este Biserica care va salva Romania dar si intreaga lume. Daca ne-am uni cu totii sa donam pentru aceasta Biserica ne-am salva rudele si apropiatii si am lasa ceva in urma noastra. Trebuie sa ne gandim la binele intregii comunitati, sa renuntam la a ne gandi numai la binele individual, asa va evolua societatea noastra. Daca toti cei ce citesc acest mesaj ar strange donatii(fiecare cat isi permite) de la familie, neamuri, prieteni, am putea face ceva apoi cel care strange sa ia legatura cu Doamna Georgeta Florea si sa-i trimita pentru Biserica Credintei Crestine. Doamne ajuta sa fie vazut de cat mai multe persoane acest mesaj si sa fie inteles! Multumesc. Laura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laura,nu cred ca bisericile sau troitele salveaza Romania!Noi romanii sa ne schimbam "inimile"-sa le umplem de iubire sincera pentru Dumnezeu si semeni.Donatii,donatii si iar donatii...dar sa facem donatii pentru sarmani!
      V

      Ștergere
    2. Buna seara.Din păcate Romania are destule biserici si mănăstiri,care sunt lăsate in voia Domnului.A sosit timpul,ca toți preoții,sa se ocupe de sufletele noastre,si noi sa le umplem bisericile si mănăstirile care le avem,ca așa este plăcut lui Dumnezeu.Degeaba facem biserici,daca nu le cinstim cu prezenta noastră.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  8. Cu alte cuvinte lasati orasele si mutativa la tara. Cred ca in curand va veni o criza financiara fara precedent, de fapt criza e pregatita de mult in laboratoarele financiare de peste ocean,multi vor muri de foame,singurul loc unde vor putea supravetui va fi la tara si in imprejurimile oraselor,pentuca acolo isi vor putea produce cele necesare triului. Cunosc oameni care mureau de foame la oras si au facut acest lucru cu mult timp in urma si astazi o duc foarte bine la tara. Totul e sa sa-ti placa munca si sa fi gospodar,multi nu vor pentru ca sunt lenesi si comozi,vor ca statul sa-i intretina,sistemul de pensii va cadea, pietele financiare se vor prabusi,migratia va ajunge la cote alarmante si nu vor fi bani pe piata. Dar cum foamea va deveni curand simbol national multi nu vor avea de ales. Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici sunt de acord cu mutarea la tara, mai ales ca multi sunt "oraseni"de pe timpul comunistilor, altii mai noi, dupa revolutie!
      Cu alte cuvinte majoritatea are un neam la tara...

      Ștergere
    2. Un neam care nu mai e neam Alexandru Dragomir, nu ne ramane decat sa vindem la oras ce avem sa cumparam macar o bucata de pamant ca un bordei se face repede. Insa cine cumpara la oras daca toata lumea este panicata. Apropo doamna Maria, diavolul de cele mai multe ori este chiar in familia noastra. De ce il cautam tocmai peste mari si tari.

      Ștergere
  9. Lasati aglomeratia poate sa insemne avertizare sa parasim orasele, astea sunt vizate intai de cei ce vor sa ucida fie teroristi fie razboi.Sa pleci dar unde daca nu ai unde te duce?,,, Ungeti pamintul sa nu mai fie nimeni ca voi,,nu cumva in America va fi vreun razboi civil?Populatia e deja divizata in doua, ungerea nu poate fi decit cu singe si lacrimi.Sa nu uitam ca americanii au arme si va dati seama ce va fi intre cei ce sustin pe cei doi protagonisti la presedentie.Pe acest blog am citit de California si Texas ca vor sa se desprinda de uniune.Am senzatia ca oculta din America va avea de furca cu populatia care din cite se vede e cam furioasa. Ajuta Doamne pe americani sa darime din temelie masoneria si oculta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pt 7 57 si restul
    Terorismul este o deviere anormală a luptei pt libertate , exact la fel ca si îngradirea ei (libertatii)

    RăspundețiȘtergere
  11. Maria multumesc mult ca ai scos acea imagine cu cel rau,nepotica mea a vazut acea hidosenie si a pus minutele la ochi spunind ca e frica. De aceea te-am rugat sa o scoti cind am vazut reactia copilului m-am tulburat mult.Multumesc din suflet pt intelegere si daca tea suparat comentul meu imi cer mii de scuze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara.Nu vreau sa jicnesc,si eu am pățit la fel cu nepoata mea,am cumpărat o carte de la o mănăstire,si pe coperta avea pe cel rău cum sta la spatele nostru când ne spovedim.Dar cu foarte mare răbdare am reușit sa o fac sa înțeleagă ce este bine si ce este rău pe pământ.Când tuna si fulgera plingea,de frica.Dar i-am explicat pe înțelesul ei,ca Mama Maria,si fiul ei IISUS sa supărat pe oamenii rai,care nu sunt cuminți si fac lucruri rele.Si IISUS HRISTOS,nu-i lăsa pe îngerași sa vina cu cadouri la nașterea si învierea lui,la toți ce-i care sunt rai.Totul pornește de la părinți si bunici.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  12. Asta inseamna sa ne intoarcem la agricultura. Sa lasam orasele si sa mergem sa lucram pamantul care moare nelucrat sau este lucrat fortat, mecanizat si cu pesticide.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum ceva legat de capitolul 12 din Revelatii sau Apocalipsa!

    Să ne revedem versetele de început din Apocalipsa 12.
    "Și un mare semn a apărut în rai: O femeie îmbrăcată în soare, și luna sub picioare, iar pe cap o coroană de douăsprezece stele: Și era însărcinată, ea a strigat durerile nașterii, și a fost în durere să fie livrat."
    Autorul Apocalipsei indică în mod clar că această viziune este unul dintre semnele în cer sau pe cer. Ce vedem pe cerul viitorului apropiat?

    La 20 noiembrie, 2016, un eveniment astronomic începe , care va dura nouă luni și jumătate, care a culminat în concurs uimitor cu viziunea din Apocalipsa 12. În timp ce eu nu sunt un astronom, toate cercetările indică faptul că acest eveniment astronomic, în legătură cu toate detaliile sale , este unic în istoria omului.

    La 20 noiembrie, 2016, Jupiter (planeta King) intră în corp (uter) din constelația Fecioarei (fecioara). Jupiter, datorită mișcării sale retrograd, va petrece următoarele 9 luni și jumătate în pântecele Fecioarei. Această perioadă de timp corespunde cu perioada de gestație a unui copil normal de tarziu pe termen.

    După 9 luni și jumătate, Jupiter iese din pântecele Fecioarei. La ieșirea lui Jupiter (naștere), la 23 septembrie, 2017 vom vedea constelația Fecioara cu soarele direct în spatele ei se ridica (femeia îmbrăcată cu soarele). La poalele Fecioarei, vom găsi luna. Și peste cap găsim o coroană de douăsprezece stele, format de obicei nouă stele din constelația Leu cu adăugarea planetelor Mercur, Venus, Marte .

    Acesta este un adevărat remarcabil și, în măsura în care pot determina, serie unică de evenimente cu un grad uimitor de concurs cu viziunea din Apocalipsa 12.

    Deci , ce înseamnă, dacă este ceva? Evident și sincer răspunsul este că noi pur și simplu nu știm.

    Doar așa se întâmplă că aceste evenimente coincid cu perioada a 100- a aniversare a aparițiilor "femeia îmbrăcată în soare," Maica Domnului de la Fatima în 1917.

    Am decupat un fragment de aici: http://forpedia.ro/showthread.php?10275-Profetii-2016&p=367691&viewfull=1#post367691

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt documentare si pe youtube cu aceasta profetie biblica, uite si vei intelege mai bine acest semn.*BREAKING* Ce se va intampla in Septembrie 2017?? Aceasta generatie nu va trece......
      Da click pe link
      https://www.youtube.com/watch?v=KEu8Ff_CJXg

      Ștergere
    2. *BREAKING* Ce se va intampla in Septembrie 2017?? Aceasta generatie nu va trece......
      https://www.youtube.com/watch?v=KEu8Ff_CJXg

      Ștergere
    3. Odata la 7000 de Ani! Apocalipsa 12 Trebuie vizionat Urgent!
      https://www.youtube.com/watch?v=1C7Th2gAkl0

      Ștergere
    4. Alexandru Dragomir 15:59, da, este o profetie legata de Maica Domnului si, atunci la Fatima, au fost transmise mesaje despre Ea. Este o cheie in mesajul de la Fatima, cine-a reusit s-o descifreze, aveti stiri ca ar fi reusit cineva sa descifreze mesajul?

      Ștergere
    5. Buna ziua. Da este o profeție, despre tara noastră,si prunca lui Dumnezeu,ce se apropiere de noi Romanii.A sosit timpul sa o cunoaștem,si sa nu o mai jicnim pe doamna Maria,toate se adevesesc,la timpul stabilit de IISUS.Daca am citi cu foarte mare atenție,profeția vom descoperi minuni in toate profețiile Mariei.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    6. Ai dreptate MARIANA ! Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  14. Sunt bucuros . Am devenit unchi . Sora mea Ana Maria a nascut.o pe ...Sofia ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari Sorin!:)

      Ștergere
    2. sa fie sanatoase amândouă,iar tu sa fii fericit toata viata,asa ca acum.DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    3. Multa sanatate la toti...hmm unchi nu stiu daca e prima data ..dar si la primul nepot si la al 2 si la al 3,este la fel..o sa.ti iubesti nepotica la maxim...o altfel de iubire ,pe care nu o pot descrie in cuvinte ...
      Felicitari !!

      Ștergere
  15. Sa fie sănătoase si papusica si mămica ,sa aibe parte numai de bucurii si fericire.Cat de frumos a creat Bunul Dumnezeu familia.niculina

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Maria cum se poate lua legătura cu dumneavoastră, doresc sa cer un sfat de la dumneavoastră multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie-mi pe facebook in privat,sau pe maill: mariatecuci61@yahoo.com.

      Ștergere
  17. Multumesc din inima tuturor ...suflete frumoase !

    RăspundețiȘtergere
  18. D-LE ALEXANDRU DRAGOMIR--D-NA MARIA SPUNE --LASATI AGLOMERATIA SI UNGETI PAMANTUL--AMBELE MI S-AU ZIS DE SF PARINTI PE CARE I-AM CUNOSCUT SI ZICEAU ASA--VOI MAI, SA A CAUTATI UN LOC PE LA TARA IN MUNTI ETC SI SA AVETI O SURSA CURTA DE APA---APOOOI- SA NU PUNETI CAPUL PE PERNA PANA N-O UDATI CU LACRIMILE VOASTRE--SIII AU MAI ZIS ASA--SA STITI CA VA VENI VREMEA CAND IN BLOCURI VOR CANTA CUCUVELELE---OARE DE CE--CU STIMA

    RăspundețiȘtergere
  19. CER SCUZE PT MICI GRESELI DE ORTOGRAFIE--TASTATURA MEA IMI CREAZA PROBL CU STIMA

    RăspundețiȘtergere