miercuri, 9 noiembrie 2016

PROTESTE ALE POLITISTILOR ??? MULTI OAMENI IN UNIFORMĂ ALBASTRA - BLEUMAREN , AU BLOCAT O STRADA !

                                            Zori de zi de 8 Noiembrie 2016!

                                           Dragii mei,

Astazi dimineață in zori, m-a trezit o lumina alba stralucitoare, si astfel vad inspre Sud, o strada astfaltata, blocata de multi oameni, barabati si femei deopotriva,care isi depusesera uniformele albastre -bleumaren,in pachetele pe toata lungimea si latimea strazii,asa precum le asezam in sifonierul de acasa.Iar de pe marginea soselei priveau la ele, mai multi oameni,care aveau aceeasi uniforma, precum cea de pe asfalt.


        Image result for POLITISTI                       Image result for uniforme politisti      ..

Dragii mei, cred că vom auzi de PROTESTE la Politistilor,sau DOAMNE fereste sa apara vreo situatie de urgenta,in care sa fie recrutati tineri pentru armata; pentru RAZBOI.
Sa ne rugam dragii mei, pentru PACEA LUMII intregi,pentru pacea si linistea noastra sufleteasca, asa cum ,numai fiecare dintre noi stie si simte cum sa se roage.
                                 Cu dragoste,Maria. 
          

11 comentarii:

  1. DOAMNE OCROTESTE-NE ! PTR. PACEA LUMII MA ROG DE CAND MA STIU ASA AM INVATAT DE LA BUNICII MEI SI ASA VOI FACE IN CONTINUARE ! SI ARMATA SI POLITISTII SUNT NEMULTUMITI E SALARII ... NU AR FI EXCLUS SA INCEAPA SI EI ! D-ZEU SA AIBA GRIJA DE TINE MARIA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu cine doamnă sa intrăm în război ?
    SUA și Rusia sunt prietene acum :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încă 2 luni ramane B.Obama presedinte..asa ca surprize pot sa apara

      Ștergere
  3. Surprize pot sa apara. Elitele nu sunt de acord cu alegerea lui Trump. Vanga a prezis ca Obama va fi ultimul presedinte al S.U.A.

    RăspundețiȘtergere
  4. Surprize pot sa apara. Elitele nu sunt de acord cu alegetea lui Trump. Vanga a prezis ca Obama va fi ultimul presedinte al S.U.A.

    RăspundețiȘtergere
  5. 22 57- noi aparținem cumva de unii sau de ceilalti ?!!?
    Păi atunci s au scos vizele si au intrat si rusii-n Nato...

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost o greseala mare scoaterea stagiului militar cine sa apere tara?Tinerii baieti sunt neinstruiti, razvratiti, cu capetele in nori,daca se revine la stagiul militar sa fereasca Dumnezeu ce greutati vor avea comandantii cu rebelii astia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15/10.


      Nu se poate , e ireversibil , chiar va e greu sa ganditi ca nu se pot da arme oricui? Nu oricine poate ,,lupta'' , oare de ce barbati, oameni tineri din Siria, Irak, Afganistan, Libia au plecat si au lasat totul in urma ? La noi crezi ca va fi altfel?

      Ștergere
  7. https://www.youtube.com/watch?v=Ldo58VsYbF8 Profetia despre razboiul ruso-turc se poate adeveri,pentru ca turcii nu vor mai fi aparati de aliatii sai.

    RăspundețiȘtergere
  8. Revin cu o rugaminte:
    Cei care aveti inima si sufletul plin de ură si de intuneric, nu va mai chinuiti sa comentati aici pe Blog,deoarece, va voi sterge Comentariile fara măcar sa le citesc. Suntei plini de ură ,plini de venin, va lipseste Credința, respectul si cei 7 ani de acasa.
    Doresc sa va mai spun că, DUMNEZEU vă va arăta cât de curând ,fiecaruia dintre voi, ADEVARUL SĂU ,pe care îl veti trai cu toata fiinta voastra.
    DUMNEZEU sa va ierte si sa nu va adauge acest păcat la multe celelalte păcate. Cu dragoste si cu mâhnire,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar noi revenim cu rugămintea de a ne publica mesajele de bun simț pt care am pierdut timp pe acest blog ca sa le tastam, nu pt dvs ci pt cei care au nevoie de acea informație.
      Mulțumim.

      Ștergere