marți, 29 noiembrie 2016

OCULTĂ MONDIALĂ ! OAMENII SUNT , PENTRU OCULTĂ MONDIALĂ !

                                                         
                                        28 Noiembrie 2016,ora 3,52 zori de zi !

                                           Dragii mei, 

Astazi dimineață în zori ,când abia daca atipisem aud glas care zice asa:
     „Oamenii sunt pentru Ocultă Mondială !”   

Dragilor, eu am mai scris despre OCULTA MONDIALĂ,iata:     

CRIMĂ ! OCULTĂ MONDIALĂ ! CRIMĂ ! OCULTĂ MONDIALĂ !

https://plus.google.com/.../QqSdLZ1mpEo
Sep 20, 2016 - CRIMĂ ! OCULTĂ MONDIALĂ ! CRIMĂ ! OCULTĂ MONDIALĂ
OCÚLT, -Ă, oculți, -te, adj. 1. Care aparține ocultismului, privitor la ocultism, de ocultism; ocultist (2), ocultistic (1). ** Științe oculte = doctrine și practici prezentând un caracter ezoteric și care au ca obiect fenomene tainice, supranaturale inaccesibile cunoașterii obișnuite. 2. Ascuns2, tainic, misterios. ♦ (Adverbial) Pe ascuns1, în taină. – Din fr. oc
 Concluziile va apartin dragilor:
Iata si articolul anterior:
                20 Septembrie 2016,ora 6,15 dimineața !

                                               Dragii mei, 
În aceasta dimineață, ma trezeste un glas care spune ceva tare trist.
Glasul spunea așa:

                     ” Crimă !
                  Ocultă mondială !”

După care ,glasul dispare, iar eu rămân uimită de ceea ce am auzit. După cum vedem cu totii dragii mei, s-a intors lumea cu susul in jos.Din nefericire, suntem martorii multor crime, a multor atentate teroriste,precum si a multor razboaie, izbucnite in câte o țara,in care cei care au pornit razboiul stau la adăpost,iar cei fara nicio vină,cad secerati la pământ..
Dragii mei, din păcate vom afla de crime comise asupra populatiei civile si nu numai,crime bine ascunse ascunse de cei care le-au comandat.
Armele noastre dragilor, a oamenilor de rând, sunt:
 Rugaciunea, Credința ,Nădejdea  si Dragostea ,care sunt cele mai tari arme, impotriva acestor oameni care distrug totul, din dorința de a avea mai mult decât  au in prezent.
                                  Cu dragoste,Maria. 

75 de comentarii:

 1. la Colectiv a fost crima a ocultei mondiale

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect Mon Brain,asta e metoda lor cind vor să dărîme un guvern și să-și aducă oamenii lor,sa-i poată controla.Si încă ceva oamenii vor fi șocați cind vor afla că in cîrdășie cu ei și cu cei de la Hexipharma sunt și 300 de șefi de Spitale. Majoritatea sunt masoni și fac parte din anumite grupări politice la nivel înalt.Cazul directorului de la Malaxa nu e singular,o să vedem zeci și sute de cazuri asemănătoare.DS

   Ștergere
  2. Iohannis nu este strain de ce s-a intamplat acolo la Colectiv.

   Ștergere
 2. Alimente otravite,locuri de munca putine proaste si nesigure,sptale unde ne mor parintii si copii cu zile,securitatea care ne vrea slugi obediente,datorii care ne coplesesc,justitie si stat corupt.Asta avem noi cei multi de la oculta si mai avem multa lasitate si putina credinta in bunul Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Scumpesc totu si nu anunta nimic,ne pun in fata faptului anplinit.Este foarte clar ca,poporul nu conteaza,ma intreb oare pana cand intind coarda!? Maria H

   Ștergere
  2. Da sunt sigura ca asa a fost inspiratia mea spune ca asa a fost!!! vor plati nemernicii peste putin f. putin timp!!!!

   Ștergere
 3. Pina la oculta mondiala sa o vedem pe a noastra cu crima mafiei neocomuniste Codrut Marta,Condrea etc.Ce le pasa astora de la COMORA romaneascaca au lectiile de la revolutie si mineriade,asa au pus mina pe tara.In rest nu le pasa de nimic ca lui Iohannis doar de case,Ieri a fost ziua unirii de la Cernauti a Bucovinei cu Romania dar cu tota palavrageala electorala nu a-ti auzit un politician sa spuna ceva de asta,normal ei sint urmasii neocomunisti ai celor care au ucis pe cei care au facut unirea,pe ei ii intereseza tot atit cit pe alogenii Iohannis si Dodon.-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Craciun avind in vedere că tu ești omul ocultei mondiale și fanul lui Hilary Clinton,cred că ești conștient că Dan Condrea nu este mort și trăiește liniștit in Venezuela.Schema aia cu sinuciderea a fost praf in ochi pentru prostimea care a crezut.

   Ștergere
 4. Oculta mondiala s-a bucurat de manifestarea controlului de mii de ani prin adormirea constiintelor oamenilor care au uitat complet CINE SUNT EI si de unde vin.In aceste vremuri aceasta Oculta nu mai poate detine acest control deoarece Creatorul a intervenit direct prin trimiterea Spiritelor inalte pe Pamant pentru a ridica vibratia planetei, ca spiritele umane prinse in aceasta inchisoare sa se poata trezi-aminti.Constiinta colectiva a umanitatii prinde putere si se rascoala impotriva controlorilor.Aceasta planeta a fost capturata de Fiinte intunecate cu mult timp in urma,iar toate sistemele au fost implementate in mintile oamenilor pentru a servi aceasta Cabala.
  Cabala este incoltita de frecventa de vibrtatie inalta a oamenilorla careia nu-i poate rezista si ca atare fac in asa fel s-o scada(deoarece lor nu le este benefica) prin atentate,stiri despre razboi,provoaca dezastre chipurile, naturale, in concluzie multa multa frica.Frica este energia cu care ei se hranesc.

  Aveti intelegere pentru ei caci sunt disperati,nu-i tratati cum ne-au tratat ei pe noi caci astfel am deveni la fel de intunecati. Fiti Lumina care voi sunteti si acordati-le iertarea, fiindca aveti aceasta abilitate de a-i iubi neconditionat!
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa ar trebui sa fie, dar este greu, dificil si imposibil deocamdata...

   Ștergere
 5. Nu cred că există vre-o tară in care oculta să nu îsi fi făcut de cap.Trist este că la noi a prins rădăcini adînci,si nu cred că sa născut omul care să aibă puterea de a desțeleni Romania de rădăcinile ocultei.Se zice acum că a sosit vremea adevărului iar oculta si minciunile ei vor fi date in vileag ca pămîntul să fie curătat.Nu văd adevăruri răsunătoare să iasă la suprafată, cind mai iese ceva la iveală automat toate se intorc la vechea matcă.Oculta este mai mult decit linistită lighioanele din jurul ei lucrează cu spor ucigînd,defăimîd,distrugind vieti,tări.Dumnezeu este singurul care poate zdrobi capul acestei hidre,dar vrea si de la noi ceva dorintă de eliberare noi de fapt ne purtăm ca niste zombi usor manevrabili.Sunt foarte curioasă să văd cîti tineri vor merge la vot să ajute tara să scape de această hidră,sigur cluburile si alte locuri,,distractive,, vor fi pline ochi iar la urne tot bătrînii.A doua zi sar in capul lor că ei sunt vinovati că au votat cu X SAU Y si nu este pe placul lor.DORMITI TINEREILOR IN CLUBURI CĂ O SĂ VĂ PICE PARA MĂLĂIATĂ IN GURĂ.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 29 nov 10:53 cu siguranță o parte din tineri nu vor merge la vot in duminica alegerilor pentru că ei se întorc din club cu creierul imbibat de alcool,iar o parte vor vota cu cei care i-au scos in stradă după Colectiv.E de ajuns sa le ofere Nicușor Dan un telefon,o tableta sau un bilet la un concert și totul e aranjat.Tinerii vor să fie blogheri,sa aibe canal de Youtube și să le vină banii stînd acasă sau la terasele din Mall.Unii vor saloane de masaj erotic,salone de tatuaje sau de videochat,păî ce astea nu sunt joburi?Atunci cind au ieșit in stradă sa-l dea jos pe Ponta,credeți că ei vroiau locuri de muncă?Hai să fim serioși ei nu vor locuri de muncă aici,ei vor să plece afară,visează să conducă mașini decapotabile și să se plimbe prin lume cum vad și ei la unele beizadele.Chiar nu vede lumea că toate cluburile sunt pline de tineri,dar oare se întreabă cineva de unde au bani?Se întreabă cineva de ce s-a dat liber la consumul de etnobotanice,se intreabă cineva de ce vor să aprobe căsătoriile de același sex? Nu se întreabă nimeni,iar tinerii sunt in derivă,asa că nu ne putem baza pe ei in aceste condiții.Vor fi foarte puțini tineri,care vor vota conștiincios,restul i-au viitorul in derîdere.DS

   Ștergere
  2. DS eu merg la vot cu mintea limpede.
   😎😎😎😎
   Ai dreptate dar si batranii sunt manipulati rau pentru un kil de faina si ulei.si uite asa cativa tineri cativa batrani ,merg la vot si apoi comentam ca a iesit presedinte uunu ce habar nu are sa vb

   Ștergere
  3. Adyna sunt de acord cu tine,dar tocmai de aceea ar fi trebuit să iasă tineri la vot,să nu mai ajungă unii să decidă pentru ei.Bătrînii care au fost păcăliți cu un 1kg de faină sau de ulei,au făcut-o din cauza sărăciei sau a lipsei de carte.Ei sunt oameni simpli,nu ai ce să le ceri,dar la tineri avem alte speranțe pentru că de ei depinde viitorul țării.O vorbă spune:cum îți așterni,așa dormi.DS

   Ștergere
 6. Trebuie sa mergeti la biserici acum cat mai sunt deschise caci ceva grav se va intampla in urmatoarea perioada,am vazut intr-o viziune Biserica suspendata in aer ca si cum era absorbita sus la cer.Biserica era ridicata la cer totusi mai era un pic legata de pamant cu coltul de jos dar era trasa sus in aer.Ca atunci cand se face o rapire asa era biserica si se auzeau in fundal sunete apocaliptice.Cred ca se apropie rapirea bisericii curand.

  RăspundețiȘtergere
 7. Suntem in pragul ridicarii bisericii la cer,mai este ff putin si se vor inchide toate locasurile de cult.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pe ce va bazati cand afirmati ca ,,se vor inchide bisericile '' ?

   Dati-va nume, prenume, sursa de unde citati , nu mai aruncati cu vorbe si cu ce-ati visat noaptea . Pai se poate ? !

   Ștergere
  2. Da asa este.
   O sa traim si o sa vedem ca bisericile se vor inchide

   Ștergere
  3. Anonim 29 noiembrie 2016, 11:19 dar aiurezi mistic.

   Ștergere
  4. Este adevarat.Ve-ti vedea.Prigoana a inceput deja in Romania.

   Ștergere
 8. Doamna Maria,am primit un mesaj viziune care mi s-a spus asa "Cei doi dinspre Moldova fac razboi impotriva Romaniei".Aveti si dvs un mesaj legat ca Rusia ne-ar lua o parte din Romania.Iata ca ati avut dreptate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 29 nov:11:32 stai in banca ta că nu vin rușii sa-ți fure sărăcia,mai de grabă vin ungurii sa-ți i-a Transilvania. Crezi că cei din zona aceea cer întîmplător regionalizarea,tu nu vezi că țara asta e distrusă din interior?Treziți-vă odată din somn și nu-i mai acuzați pe alții cind pericolul e chiar la noi in țară,nu mai ascundeți gunoiul sub preș.DS

   Ștergere
  2. DS iti dau dreptate aici,

   De aia nu se face Bucresti-Comarnic , in curand in Bran se va intra cu pasaport.
   Stiu ca suna ciudat , dar prin non- demararea infrastructurii, se doreste delimitarea tarii , un fel de- tu nu mai ai voie aici, iar daca vrei sa treci, plateste si stai la mana noastra cu viza! Asta o stiu din vara de la cineva din Bran .

   Ștergere
 9. Apropo de unire si de Putin care viseaza o Rusie fara granite,cum a spus-o,iar Dodon spune ca vrea o Republica Moldova pina la Carpati...deocamdata.La 1812 cind dupa ce au luat crimeia si apoi Basarabia -care atuci era numita doar cele 3 judete din sud-Buceacul ei au pretins ca tot teritoriu intre Prut si Nistru e Basarabia si au anexat-o si primii au denumit-o asa ca apoi sa fie Moldova pe care o voiau ba pina la Siret ba pina la Carpati ca Dodon.Si vor continua asa la infinit pina la Tisa apoi pina la Lisabona .Bucata cu bucata daca nu vor fi opriti,vor santaja mereu cu armele lor nucleare cum au facut si inainte cu nemtii prin pactul Ribentrop -Molotov.Asta e specialitatea lor,santajul si tara.-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Crăciun știu că ai un cui impotriva rușilor,dar decit să fim conduși de Oculta Mondială il prefer pe Dodon și pe Putin.Dacă nu știai,care este motivul pentru care Putin nu a îndreptat armele împotriva românilor este pentru faptul că și el este pe jumătate român și rădăcinile lui sunt aici.Străbunicul lui a fost basarabean și il chema Vladimir Putină.El a facut parte din cei 400 de soldați din garda personală a lui Dimitrie Cantemir și s-a retras in Rusia,după ce a pierdut o bătălie.A fost un om onest și a fost decorat de Petru cel Mare pentru loialitate.În Rusia s-a numit Vladimir Vladimirovici Putină și a devenit bucătarul personal a lui Stalin.Tu nu ai de unde să ști aceste lucruri pentru că ai creierul spălat de acești asasini economici,care ne-au acaparat toate resursele țării.DS

   Ștergere
  2. Ha,ha, ha,... Presedintele Putin (care are origini dacice...) chiar a prins ideea refacerii Daciei Mari!
   Romania va reveni la denumirea de DACIA, va fi(din nou) Centrul Spiritual-Religios, (Multi)Cultural, Politic, Economic si Administrativ!

   Ștergere
  3. Ce legătură are Putin cu refacerea Daciei Mari.DS

   Ștergere
 10. dOAMNA MARIA EU NU REUSESC SA VA CONTACTEZ PE FACEBOOK PENTRU COMANDA VA MULTUMESC

  RăspundețiȘtergere
 11. Dragi credinciosi,frati romani,sa ne apere Dumnezeu de al treilea razboi mondial,numit razboiul crestin cernerea care va porni din Rusia si acesta este la granita noastra ,iar acesta va fi intre Rusia si America .Pentru ce a dat Dumnezeu romanilor natura se va dezlantui si va trebui curatata Romania prin foc,apa si boala.Mai este putin din anul 2016,ce este an al diavolului si conducatorii multor state sunt oameni ai diavolului.Va fi anul crucial pentru viitorul lumii.Avem in tara un distrugator mare care va face ca flacarile sa nu fie oprite si se vor imprastia mult.Numai Iisus va proteja si va ajuta Romania cu Porunca Divina de la Tatal Sau Dumnezeu.Romania este tara care are forma de peste ,iar IISUS ESTE NASCUT IN ZODIA PESTELUI,PE 22 FEBRUARIE,si va face ca Romania sa fie curatata si va incepe sa infloreasca cu reprezentantii si urmasii lui Iisus ,ce sunt 'CRESTINI'CARE VOR VENERA PE DUMNEZEU SI IISUS HRISTOS,PE SFINTII DIN CERURI SI NU PE CEI FACUTI PE PAMANT,PE CEI CE SUNT PREOTI IN CER SI NU PE PAMANT PRIN DARURI LUM,ESTI,MATERIALE.ACEST CULT CRESTIN VA AVEA OAMENI CORECTI,CREDINCIOSI,CARE VORT FACE SA LUMINEZE ROMANIA ,TARA CREDINTEI CRESTINE.FRATI ROMANI,VENITI IN TARA,DACA VA FIO SA MURITI ,SA O FACETI IN TARA VOASTRA.AICI AVETI O SANSA DACA URMATI INVATATURILE MELE,DAR IN TARI STRAINE NU.AFLATI CA NECAZURI MARI SE VOR ABATE ,CATACLISME CUM NU S-AU MAI VAZUT.OAMENII TREBUIE SA SE IMPARTYA PRIN PORUNCA DIVINA IN DOUA GRUPE;CREDINCIOSI SI NECREDINCIOSI.CREDINCIOSII VOR FORMA CREDINTA CRESTINA CE VA AVEA BISERICA CREDINTEI CRESTINE .IN AMERICA VA FI RAU CU TRUMP,MARE FOC VA FI.'DATA DE ENTITATEA SA INGER DE LUMINA CREDINTA SI COROANA,CONDUCATORUL CETELOR DE INGERI DIN SEMINTIA NEAMULUI 25,DIN RAI SI IMPARATIA CERURILOR,FLOREA,EROU IN AL DOILE-A RAZBOI MONDIAL,EROU AL NEAMULUI ROMANESC IN RAZBOIUL CU RUSII .'ADEVAR VA SPUN VOUA,EU MICUL ILIE,CINE NU-L CREDE,VA GUSTA DIN FOCUL IADULUI,SI NU V-AS DORI CA EU STIU CE-I ACOLO.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ilie,nu mai bate campiii,in primul rand zodia pestilor e numai pana in 19 feb.

   Ștergere
  2. Ilie Sorinel de unde sti in ce data sa nascut Iisus.
   Poate si raspunzi!!:)
   Cand scri ceva si mai primesti intrebari mai si raspunde la oameni
   Multumesc

   Ștergere
  3. Postezi niste nazbitii,nu se intelege nimic, cred ca ai visat urit noaptea trecuta?

   Ștergere
  4. 11.50 vorbesti doar prosti!!! mai bine taci si te documenteaza.

   Ștergere
  5. Nu are cum sa-ti raspunda Adyna,ca nici el nu stie,scrie si el asa,mai plagiaza din pamanteanca Georgeta(de parca noi,restul suntem de pe alte planete).Eeee,va avea si el vreo meteahna.Se pare ca Iudita despre care pomeneste adesea,ar fi (autointitulata)Georgeta Florea.Nu doresc sa-mi exprim o parere despre aceasta femeie.

   Ștergere
  6. Multumesc Silvia.
   Pai frumos e sa raspunda daca tot posteaza asa ceva..ca posteaza ceva si noi daca întrebam si nu ne lamureste degeaba posteaza .
   Sanatate Silvia si numai bine

   Ștergere
  7. CELE 12 ZODII,DURATA LOR;PESTII-8.02.-9.03.,BERBECUL-10.03.-9.04.,TAURUL-10.04.-10.05.,GEMENI-11.05.-10.06.,RACUL-11.06.-12.07.,LEUL-13.07.-12.08.,FECIOARA-13.08.-12.O9.,CUMPANA-13.09.-12.10.,SCORPIA-13.10.-10.11.,SAGETATORUL-11.11.-11.12.,TAPUL-12.12.-7.01.,VARSATORUL DE APA-8.01.-7.O2.PESTII-GHIOCELUL,BERBECUL-VIOREAUA,TAURUL-LALEAUA,GEMENII-CRINUL,RACUL-GURA-LEULUI,LEUL-TRANDAFIRUL,FECIOARA-MICSUNEAUA,CUMPANA-MUSCATA,SCORPIA-BUSUIOCUL,SAGETATORUL-PETUNIA,TAPUL-CRIZANTEMA,VARSATORUL DE APA-SACROFFRAGUL/CRACIUNICA/.DOMNUL IISUS S-A NASCUT PE DATA DE 22.02.,INTR-O ZI DE LUNI,LA ORA 3.VA MULTUMESC FRUMOS.

   Ștergere
  8. TANARUL IISUS IN TIBET Cele 7 corabii,ale Imparatesei Iudita,au pornit spre India,spre Tibet.Au pornit pe Marea Rosie,au iesit prin Golful Aden,au iesit prin Stamtoarea Bab el Mandeb.Au mers pe Marea Arabiei si au ajuns in Golful Kutch.Aici Imparateasa Iudita,cu cele 7 corabii ale ei,au asteptat cu steaguri de pace la fiecare corabie,iar Domnul Iisus impreuna cu cei 3 cai si cei 2 razboinici,au mers pe campie pe marginea raurilor.Tibetul este considerat de crestini ca un acoperis al lumii.Atat in nordul Indiei cat si in sudul Chinei sunt traditii de mii de ani ce au la baza credinta sireintruparea.zONA TIBETANA A AVUT O CONDUCERE SINGURA SI POPULATIA EI A AVUT MULTI INITIATI.iNITIATII TIBETANI CRED IN REANTRUPARE SI DOVEDESC FAPTUL CA PERSONALITATEA,GANDIREA,NEMURIREA,NU APARTIN CREIERULUI,CI CORPULUI SPIRITUAL,IAR CREIERUL ARE ROLUL DE A COMUNICA INFORMATIA MATERIEI NEGATIVE LA VIATA FIZICA,FIIND CEL CE CONECTEAZA FIINTA SPIRITUALA LA REALITATEA LUMII MATERIALE.tIBETANII CRED CA REANTRUPAREA LOR SE FACE NUMAI IN tIBET SI NU IN ALTE TARI DUPA GLOB.InTibet se crede ca yoghinul isi redobandeste concentrarea mintii din viata anterioara,iar in viata ce o duce pe Pamant,trebuie sa se straduiasca mai mult pentrudesavarsirea corpului spiritual.

   Ștergere
  9. Domnul Iisus a vizitat trei lacuri care sunt;Lacul Nam,Lacul Nganze si Lacul Gyaring.Aici a vizitat si a facut un triunghi.Acest Triunghi Sacru este dintr-un oras Lhasa,un munte XIXA Rangma cu 8012m.si un lac Gyaring.Lafiecare dintre cele 3 locuri,a stat cate 7 zile,adica in total 21de zile.Amai vizitat localitati in forma de cruce,afost inte;Lhasa,Muntele Everest8848m.,Lacul Ngangze si Zhngha,care este un complex de lacuri.In total in aceste locuri a stat 30 de zile.Zilele care au fost pentru studiu si vedere in Tibet au fost de 88 de zile,la care se adauga zilele de transport.

   Ștergere
  10. 'Vreau sa-ti fac cunoscuta o minune facuta in timpul cat Domnul Iisus a fopst in Tibet.Cand au ajuns la poalele Muntelui Himalaia si au vazut inaltimea lui,ca un zid fara trecere,au ramas peste noapte si Domnul Iisus s-a rugat Tatalui Ceresc,in timp ce insotitorii sai,cei doi razboinici,au fost cuprinsi de o toropeala.Domnul Iisus ,s-a asezat intre ei,fiind pe cal,si DUMNEZEU CU FIUL HRISTOS,A TRIMES O NAVA NOR H.EI AU FOST URCATI SI AU TRECUT MUNTII HIMALAIA,APOI AU FOST LASATI LINGA lacul Nam.Insotitorii Domnului Iisus au visat ca zboara,lucru ce s-a si intamplat ca ei,au putut trece cu NAVA H,NAVAZUTA DE OCHII PAMANTENILOR,CI NUMAI DE OCHII FIULUI LUI DUMNEZEU.IISUS.Acest fapt a fost consemnat in scrierile Iuditei,din spusele celor 2 razboinici,isac si ioan.

   Ștergere
  11. Reaintruparea este un element de baza in Tibet,si este mai mult decat credinta.Reantruparea a fost cunoscuta din antichitate la egipteni,druizi,daci,greci,civilizatia preincasa si la evrei.Pe Pamant nu a mai fost nimeni sa vada ce a vazut Domnul Iisus.Daca ar fi fost pamanteni fara pacat,ar vazut si facut la fel,chiar mai mult.In perioada cat a fost pe Pamant,Domnul Iisus a spus pamantenilor;'CEEA CE FAC EU PUTETI FACE SI VOI,BA PUTETI MAI MULT DECAT ATAT'.Eu fac precizarea ca un pamantean sa poata face ce a facut Domnul Iisus,trebuie sa renunte la pacate,,vicii,sa creada inTatal Ceresc si Fiul.Trebuie sa fie credinciosi,si Tatal Ceresc ai va rasplati.Asa cum este viata organizata,intai faci treaba si apoi esti platit pentru lucrul ce l-ai facut.Intai semenisi apoi astepti sa culegi roadele.Muncesti cu ziua,mergi la serviciu si primesti salariu DUPA ce ai efetuat munca,la o luna de zile.dUPA FELUL IN CARE MUNCESTI,cum traiesti,asa vei culege roadele in viata nemateriala,in viata ce are numai corpul de luminala Rai,si omul din pamant la iad.

   Ștergere
  12. Tibet,poarta in lumea subpamanteana.Aici sunt datele despre cheile tunelului Arianei,cale de comunicareintre Himalaia si interiorul Pamantului.Pentru Domnul Iisus,in Tibet,cel mai important lucru a fost studierea apelor si comunicarile cuIngerii apelor,unde a putut afla totul despre apele dupa pamant.Acest fapt nu l-a studiat in nici alta tara ,afara de Tibet.El,fiind nascut in zodia pestelui,pe data de 22.02.,intr-o zi de luni,trebuia sa fie creat de Dumnezeu si Domnul Hristos,acest fapt special intr-o tara ca studierea apelor,ce fac parte din semnele zodiacale,ce sunttot trei;Pestii,Racii siScorpionii.Aici in Tibet a luat legatura cu Ingerul apelor si intr-o oglinda a luciului apelor i-a arata ce va fi in viata Sa,cat va trai pe PamantAici Domnul Iisus a fost planificat de Dumnezeu sa poata vedea ca intr-o oglinda viitorul Sau.Domnul Iisus a fost foarte impresionat,DAR A TACUT ASA CUM TACE UN PESTE SI A SUFERIT TOTUL ASA CUM UN PESTE SUFERA IN TACERE SI NU SCOATE UN SUNET ATUNCI CAND ESTE SACRIFICAT.De aici vin povestile cu Pestele de aur.Ingerul apei s-a transformat intr-un Peste de Aur si el schimba imaginile dupa luciul apei sa poata fi vazute de Domnul Iisus.

   Ștergere
  13. In calatoriile ce le-a facut in cele patru tari inainte de a veni in Tibet,Tanarul Iisus,de multe ori mai radea impreuna cu Iudita,Imparateasa Esenienilor,cand cei doi razboinici,Isac si Ioan,povesteau ce a facut pe pamantul celor patru tari,cum sarea si cum aparea din prapastii.Din ziua cand a vazut pe luciul apei viata care i-a mai ramas pe Pamant si cum va fi ea trecuta,a inceput perioada intristarii sufletului Sau.Din acea zi pana la crucificare,Tanarul Iisus nu a mai scos un zambet.Stia ce-l asteapta.Si-a vazut moartea,dar a mers inainte cu mult curaj,a patimit,a suferit umilinta sufleteasca si trupeasca.Iudita a vazut intristarea din sufletul Lui si a cerut lui Dumnezeu sa-i spuna ce s-a intamplat in Tibet.La intoarcerea in Alexandria in Egipt,au folosit acelasi drum ca la intoarcere.

   Ștergere
  14. Sorine de unde ai mai scos si zodiile astea ..adica eu nascuta in 21.10 eram balanta acum sunt sagetator:)
   Si am intrebat de unde stii in ce zi sa nascut Iisus ??asta am intrebat de unde stii?
   Ia zis îngerul lu pamanteana Florea ??

   Ștergere
  15. Adina nu te mai obosi sa-l întrebi că el bate cîmpii,nu vezi că e pe alt fus orar și pe altă lungime de undă.Eu nu pricep de ce D-na Maria îi publică toate aberațiile.Cind scrie cu literă mare,cind cu mică,nu e constant in absolut nimic,nu face decît să ne obosească.Eu nici nu-i mai citesc mesajele că mi se pare o pierdere de timp.DS

   Ștergere
 12. Ioahanis nu va esi presedinte aveti sa vedeti

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nustiu ceaivrutsaspui,dar Iohahanis asta e deja presedinte,din nefericire.pacat!

   Ștergere
  2. Să te audă Dumnezeu și să dispară din țara asta că nu are nimic românesc,nici măcar creștin nu este.Cei care votează un neamț,nu este patriot,este și el însuși un trădător de țară prin votul lui.Sper să deschidă ochii romanii,dacă tot se laudă că sunt mîndri că sunt romani.ATENTIE LA VOT.DS

   Ștergere
 13. Mesajul cu acidentul aviatic.
  http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/10/accident-aviatic-cumplit.html

  http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-21441440-aeronava-care-prabusit-columbia-transportase-recent-messi-aguero-ceilalti-jucatori-nationalei-argentinei.htm
  Monica Meryah

  RăspundețiȘtergere
 14. Tragedie aviatică în Columbia. 76 de persoane şi-au pierdut viața -
  https://www.realitatea.net/un-avion-cu-72-de-pasageri-s-a-prabu-it-in-columbia_2007931.html
  Monica Meryah

  RăspundețiȘtergere
 15. Oculta ruseasca viseaza la o Rusie Mare pentru asta atita si finanteaza miscarile separatiste ale tarilor vecine,face o politica perfida in toata Europa,chiar daca este de stinga nu se sfieste sa finanteze in acest scop extremisti de dreapta,tot asa cum in Romania in 1989-1990 dupa darimarea lui Ceausescu a incercat prin unguri la Tirgu-Mures destramarea Romaniei,teluri la care nu va renunta niciodata,iar republicile si teritoriile autonome ca Moldoveneasca,Transnistria,Dombas ,Crimeia,Abcazia,etc sint capete de pod in atingerea acestor scopuri oculte.De aceia sprijina o autonomie a secuilor in Transilvania,ca pe o coloana a cincea cu care poate manevra.

  RăspundețiȘtergere
 16. Soros este unul care serveste Oculta. Iar de aici desprindem tentaculele lui: Iohannis, Ciolos, tehnocratii, PNL si evident USR. Nu avem nevoie de aceste tentacule caci sunt otravitoare pentru Romania.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aceste tentacole mai au un picut si mor! sunt acum in zbaterile morti! aveti putintica rabdare si marea bucurie ne asteapta!!!

   Ștergere
  2. Da,Anonim 29 noiembrie 2016, 22:31, sunt in agonie...

   Ștergere
  3. Wow,cateva au urit deja,iuhuuu!

   Ștergere
 17. Neocomunistii se cearta pe onorul de a participa pe invitatiile la ziua nationala a unirii Romaniei.Adevarul ca nu merita nici unul sa fie acolo,in frunte cu Iohannis-craciun

  RăspundețiȘtergere
 18. Dumnezeu rezolva rapid si formatiunea terorista "ISIS" va disparea cu tot cu teritorile pe care le tine in teroare... ! Acea zona va fi stearsa de pe fata pamantului...
  Aaceasta grupare, SI, uni-i zic "ISIS" ( intentionat...) o joasa speta de teroristi, a fost denumita asa de catre cei care au avut impresia ca-s stapanii planetei si care-au vrut compromiterea Zeitei (Principiul Feminin, care, la un moment dat "pre-antic si dedemult", cum zicea cineva si care purta numele de ISIS).

  RăspundețiȘtergere
 19. In continuare despre ancheta de la Malaxa. Managerul cumpara bijuterii lui ,,Vrabi''- amanta de 24 de ani din banii spitalului :

  http://www.tolo.ro/2016/11/29/dna-a-descins-astazi-dimineata-la-malaxa-sint-vizate-zeci-de-contracte-ale-spitalului/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 29 nov 17:45 ai dreptate,am vazut și eu filmarea și asta nu e tot,stai să vezi ce avere are Lascăr,case, terenuri, masini de lux,tablouri,aur,conturi in bancă,etc.Sorin Oprescu este la fel de bogat și avea și el același limbaj colorat cind era in spital.Sorin Oprescu avea amanta tînără la fel ca amicul lui Florin Secureanu de la Malaxa,este o practică veche la majoritatea golanilor și hoților care conduc spitalele. Sorin Oprescu are o avere colosală și yahturi ancorate in port la Salonic,unde își petrecea vara concediul cu amanta tînără, înainte să fie arestat.Majoritatea sunt masonii și sunt sprijiniți de afară,de aceea își permit să urineze pe oameni și să facă experimente pe ei.Majoritatea au încheiat contracte fictive de milioane de euro pentru aparatură,care nu a fost pusă in folosință niciodată.Au lăsat oamenii să moară cu zile,iar ei s-au lăfăit in lux prin străinătate.Aceștia nu sunt medici,ei sunt niște criminali,care trebuie să fie anchetați pentru genocid asupra poporului român,așa cum s-a întîmplat in 1989 cu Emil Bobu,Tudor Postelnicu și alții.DS

   Ștergere
 20. 'CEI CARE VOR FI IN ROMANIA INCEPAND DIN ANUL 2017 ,CE ESTE UN AN BINECUVANTAT DE DUMNEZEU,SI VOR AVEA SUFLETUL CURAT ,VOR AVEA SCHIMBARI MARI,EMOTIONAL,FINANCIAR SI AMOROS/AICI SARITI CU GANDUL IN TOATE PARTILE,NU UNDE TREBUIE/.VOR FI MODIFICARI MARI.CEI CE VOR FI CURATI LA SUFLET VOR FI PROTEJATI SI DUMNEZEU VA AVEA GRIJA DE EI.ESTE SANSA ROMANILOR SA BENEFICIEZE DE MODIFICARILE CE-I ASTEAPTA PE CEI CREDINCIOSI.IN ANUL 2017 VA INTRA IN ROMANIA UN OM AL LUI DUMNEZEU CARE VA ORGANIZA TOTUL DESPRE PAMANTUL ROMANESC.FRATI ROMANI,NU MAI DATI PAMANTUL STRAMOSESC STRAINILOR PENTRU BANI,CA PE ACESTIA AI VETI PIERDE IN CURAND.LASATI PAMANTUL MOSTENIRE ROMANILOR ,CA ACESTA NU ESTE,NU A FOST ,NU ESTE SI NU VA FI AL VOSTRU,DECAT PE O PERIOADA SCURTA,PAMANTUL ESTE SI VA FI AL MAICII PAMANTESTI. IUDITA.'

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici el nu stie,an.19.44 cine este Iudita ca altfel ti-ar raspunde,probabil o himera,o fata-organa...

   Ștergere
  2. Fata-morgana am vrut sa scriu

   Ștergere
 21. Ati avut dreptate despre crima din Rusia . Tocmai a fost un accident suspect declarat de elvetieni despre fata unui magnat rus , dusman al lui Putin .

  CRIMĂ ÎN RUSIA ! URMEAZĂ O CRIMĂ RĂSUNĂTOARE ÎN RUSIA !

  http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/11/crima-in-rusia-urmeaza-o-crima.html
  Aici stirea de azi :

  http://www.stiripesurse.ro/lady-di-a-rusiei-a-murit-intr-un-ciudat-accident-de-ma-ina-ce-spune-presa-elve-iana-foto_1166123.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 29 nov 18:19 nu este vorba de nicio crimă și nu a avut loc in Rusia ci in Elveția. Este vorba de un accident auto in care a fost implicată fata unor bogătași din Rusia,de fapt era o beizadea,care statea prin cluburi și conducea bolizi de lux cu viteză maximă pe străzile din Elveția.Pentru ei nu există legi de circulație,există doar pedeapsa divină.DS

   Ștergere
 22. Iohannis si Dodon,';Ciocoi pribegi adusi de vint'

  RăspundețiȘtergere
 23. Vedeti rusofililor ,crimele oculte ale lui Putin,acum iar are treaba cu Dodon la Chisinau mai incearca o data ca in ultimii 200 de ani sa inventeze o limba moldoveneasca,dar e greu ca aici nu merge numai cu tancuri si rachete,mai ales ca NATO a semnat cu guvernul de acolo un acord pentru infintarea unui birou civil la Chisinau si banuesc ca astia nu vorbesc ruseste,daca vreti vi-l dam pe Iohannis sa va invete germana ca Putin al vostru o stie, doar a fost spion la nemti ca si Petru cel Mare acum 300 de ani.-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vai de capul tau Crăciun,cred că-l visezi pe Putin in fiecare noapte.Ai atîta ură pe el că de mîine s-ar putea să vorbești limba rusă sa-l poți înjura cînd îți apare în vis.DS

   Ștergere
 24. ei, securistilor,am ramas doar noisi rusii, ca ceilalti citesc la carte-craciun

  RăspundețiȘtergere
 25. http://constelatiadestinului.blogspot.ro/2016/06/romania-anului-2017-abordare-astrologica.html?m=1

  MIERCURI, 29 IUNIE 2016
  Romania anului 2017 - abordare astrologica
  In primavara anului 2008. Luna martie, imi aduc aminte perfect. Era una dintre acele seri in care datorita schimbarilor de vreme resimteam in prim plan o stare usor apasatoare. Nu aveam somn! Ce puteam face? Evident sa mai studiez cateva aspecte astrologice. Desi nici eu nu stiam pana unde o sa ajung in acea seara, pentru ca de acolo a pornit totul, am sa incerc, prin cuvintele mele, tinand cont ca nu am darul oratoriei, sa va spun cate s-au intamplat atunci.
  Aveam laptopul in fata si priveam configuratiile anului 2008 care in primele trei trimestre se intrevedeau a fi bune la orizont pentru Romania. Studiam de ceva vreme tainele descifrarii Destinului acestei tari! Insa nu stiu ce mi-a venit si am dorit sa merg mai departe sa vad ce se preconfigureaza in viitorul tarii si daca vor mai fi schimbari. Mi-a atras atentia, ca urmatoarele aspecte si configuratii pentru tara noastra nu se intrevedeau deloc bine, astfel incat vedeam in fata ochilor ca intr-un film cum din toamna anului 2008, mai concret luna octombrie aveau sa aiba loc schimbari majore in planul financiar. Aveam cativa ani de cand studiam evenimentele din Romania in plan astrologic si mi-am spus in sinea mea:
  “Ei dar cat de rau poate sa fie, nu cred ca va ramane tara noastra fara bani!” asa am gandit si ma uitam la configuratie nedumerit. “Oare ce s-ar putea intampla? Sa ramanem fara bani? Nu cred!” Pentru ca mie intotdeauna mi-a placut sa fiu logic si sa vad lucrurile in constructivitatea lor. Finalul anului 2008 si intreg parcursul anului 2009 aveau sa fie probleme financiare, blocaje si alte chestiuni delicate pentru noi romanii.
  Si practic de aici au pornit toate! Am vrut sa merg mai departe. Sa vad ce se mai intrevede la orizonturile Romaniei. In anul 2010, adica de la finalul anului 2009, situatia in plan financiar avea sa se inrautateasca si mai mult. Am ramas uimit din nou. Ei bine si acesta a fost startul intr-o introspectie asupra viitorului si Destinul tarii noastre. Ce-i drept, lovit de soarta. Am ajuns cu studiul la finalul anului 2014 si am observat cum lucrurile incep sa degenereze, adica imi spuneam in mintea mea:
  “Imposibil, pe timpurile astea nu mai au cum sa fie tarile implicate in razboaie, indeosebi Romania! Nu se poate! Nu cred ca va fi razboi, este imposibil sa fie asa ceva in secolul acesta!”
  Eram la inceput de an 2008, nici nu se finalizase primul trimestru din an, ca eu ramasesem inmarmurit si vorbeam de unul singur in fata biroului.
  “Nu cred asa ceva! Sa fie Rusia, sa porneasca un conflict in anul 2015, nu cred. Nu are cum practic!” Imi repetam toate acestea la nesfarsit. Stateam priveam in gol si eram naucit de cap. La un moment dat am zambit!
  “Hai John ca esti nebun cu asrologia ta cu tot!” Insa nu m-am putut abtine si am continuat sa vad urmatorul an 2016 si tot ma minunam de ceea ce vedeam. Negam totul si imi repetam in gand cum ca nu este posibil in acest secol in care lumea se regasea in liniste. Insa o data cu finalul anului 2008 cand discutasem intr-o emisiune televizata la un post local despre principalele evenimente in tara noastra si ca eram in plina criza la nivel mondial. Sincer gandurile m-au dus din nou catre anul 2015 si 2016.
  Au trecut opt ani de atunci dar imi aduc aminte perfect toate aceste aspecte, pentru ca intre timp incepusem sa le discut. Ba cu parintele Iustin, ba cu prieteni apropiati, ba cu oamenii din jurul meu. Si vreau sa va spun un amanunt important, poate ca singurul care nu a ras de mine, a fost parintele Iustin. El tacea si nu spunea nimic. Doar ce mi-a spus in penultima noastra discutie: “Grabeste-te Ioan, ca nu mai este timp!” Si nu intelegeam de ce…

  RăspundețiȘtergere

 26. http://constelatiadestinului.blogspot.ro/2016/06/romania-anului-2017-abordare-astrologica.html?m=1
  Finalul de an 2014, eram invitat in cadrul unei emisiuni televizate in dialog cu unul dintre colegii mei si discutam Destinul Romaniei. Ei bine, ceea ce avea sa mentionez si sa subliniez acolo pentru anul 2015, nemaitinand seama ca in luna mai, tot in contextul unei emisiuni televizate, am raspuns sec la intrebarea:
  “Mai astrologule, ia spune tu pe cine vezi presedinte?”
  “Se va ridica cineva din randurile opozitiei la cine nu se va astepta nimeni si acela va castiga alegerile, sa nu va mire acest fapt!” Si asa a si fost. Pacat ca ai mei colegi, poate ca au uitat sau poate ca nu au avut rabdare sa caute in arhive, tocmai acest pasaj l-au scos. Sau poate cine le mai stie, din rautate ca eram un astrolog bun. Insa le multumesc pe aceasta cale, sa fie ei sanatosi.
  Revenind la final de an 2014 am atras atentia asupra pericolului de la granitele Romaniei si atat am mai mentionat despre raporturile si relatiile internationale, ca vor fi in deriva si organele abilitate vor trebui sa fie vigilenti, de parca lucram intr-un sistem national de siguranta si nu la o televiziune.
  Si ca in fiecare an, finalul de an 2015 ne-au adus din nou in platou pe mine si pe colegul meu care imi pomenea de retrospectiva anului 2015, despre faptul ca a ramas uimit cum de am spus ca va cadea Guvernul Ponta (pai daca asa era scris in astrograma). Insa eu eram rezervat si am completat la un moement dat:
  “Daca va fi liniste si pace spre finalul anului 2016 daca vom realiza emisiunea, o vom face de undeva de unde deja vom discuta despre firul evenimentelor mai mult negative, pentru ca tot ma intreba de al treilea razboi mondial, la ceea ce comenteaza analistii. Si eu am raspuns sec, fara sa gandesc prea mult:
  “Dar al treile razboi mondial este inceput!.....” Iar cateva secunde nu s-a mai auzit nimic in studio. Era liniste!
  Aici vreau sa ajung si sa mentionez ca dupa opt ani de zile, nu am crezut in previziunile mele. Mai concret traducerea pe care am facut-o in primavara lui 2008 si ma vad acum, in punctul in care imi vine sa discut deschis ca si abordare astrologica despre anul 2017 si evenimentele principale, care se vor pune in miscare din a doua parte a lunii octombrie 2016, imediat dupa praznuirea Cuvioase Macii Parascheva!

  RăspundețiȘtergere
 27. http://constelatiadestinului.blogspot.ro/2016/06/romania-anului-2017-abordare-astrologica.html?m=1

  Inceputurile anului 2017 vor fi resmitite ca de fiecare data din toamna anului 2016, cand la orizontul granitelor noastre se vor intensifica conflictele. Interesant este ca toate actiunile vor lua prin surprindere tara noastra si toate mutarile de trupe, actiuni si aspecte care vin sa intareasca protectia, pentru ca va fi protejata Romania, insa nu de armatele americane sau altele, ci de Bunul Dumnezeu. Jupiter si prezenta sa pe Ascendentul Romaniei, ne vor aduce aminte vorbele generalului Talpes: “La barza chioara, Dumnezeu ii face cuib!” Acest aspect foarte important va mai media starile conflictuale in care tara noastra, independent de vointa ei si a noastra, va fi implicata. Adevaratele turnuri si aspecte, care prin intensitatea lor vin si ne ingrijoreaza, vor fi coordonate si gestionate de insusi Destinul si Credinta acestui popor! Organele abilitate de mentinere a relatiilor de prietenie cu alte state, ambasadorii si sistemele care se ocupa strict cu raporturile diplomatice si internationale vor trebui sa fie si sa aiba acuratete in luarea deciziilor. Pentru ca prin incarcatura sa, intervalul astrologic 20 octombrie 2016 – 21 octombrie 2017, nu ne va scuti de incidente la granitele tarii, de amenintari cum au fost si pana la acest moment, insa mult mai crescute in intensitate. Va trebui sa stim ca vor fi intensificate declaratiile de razboi si amenintare la adresa poporului nostru. Vor fi evenimente care prin natura lor pot aduce prejudicii si prejudicierea imaginii statului roman in fata celorlalte natiuni. Ruperea de Uniunea Europeana va fi un subiect important si Romania ori va fi exclusa ori I se vor imputa anumite sanctiuni. Asdar, raporturile si relatiile internationale, nu au mai fost de mult atat de incorsetate cum vor veni din toamna acestui an si vor trebui consolidate raporturile de prietenie cu alte tari, spre care, vrem nu vream Romania va face primii pasi importanti de altfel!
  Si totusi ce vor viza marile puteri?!?! Daca stau si privesc in casa a patra a tarii noastre, din punct de vedere astrologic, aceasta aduce in prim plan o noua formula de regionalizare in interiorul tarii sau punerea in vedere fortata catre acest aspect. Mai mult, poate parea o poveste SF, insa vor fi cele mai crunte lupte, pentru ca tara noastra sa fie impratita de puterile internationale in trei. Astrologic, Destinul Romaniei se va afla la rascruci de drumuri in acest sector de activitati. In orice caz, chiar daca nu vor sa reuseasca planurile, toate acestea vor fi protejate datorita protectiei Divine pe care Romania in acest interval de timp o are! Pentru o confirmare, starea vremii si factorii meteorologigici se vor inrautati in continuare. Aceste fenomene care au loc acum si sunt vizibile cu ochiul liber, vor avea continuitatea lor si in tot cursul evenimentelor din anul 2017 mult mai intensificate. Intradevar spre final de an, in luna noiembrie, asa cum se asteapta specialistii in geofizica a scoartei terestre, ar putea fi un seism mai mare in Romania, insa nimeni nu poate sti de cate grade si cat de devastator va fi. Cer este un singur lucru, daca va fi, cele mai predispuse luni vor fi noiembrie 2016 si evident primavara anului 2017. Semne pe cer si din punct de vedere meteorologic, inaintea producerii evenimentului vor fi cu siguranta. Astfel incat nu va trebui sa ne panicam. Va trebui sa ne acceptam Destinul acestei tari, la care noi ca entitati sutem partasi pentru arderea acestei karme negative pe care poporul roman o are de cateva decenii si care astrologic vorbind, sunt normalitati!

  RăspundețiȘtergere
 28. http://constelatiadestinului.blogspot.ro/2016/06/romania-anului-2017-abordare-astrologica.html?m=1

  Latura financiara va avea mult de suferit de la finalul anului si pe intreg parcursul anului 2017. Practiv, tara noastra va trece prin incercari si parca va fi “jefuita” de comorile ei si de resursele naturale. Va fi anul in care putem asista la exploatarea resurselor proprii de corporatiile internationale! Agricultura va fi uunul dintre sectoarele care vor avea mult de suferit! Aici Destinul va veni si va da peste cap proiectele si aspiratiile oamenilor, a fermierilor si agricultorilor. Mai mult culturile pot avea de suferit si anul 2017 va fi unul delicat in planul echilibrului. Practic acest echilibru nu va fi vizibil.
  In plan politic, Destinul va dicta de aceasta data, asa cum a fost si in anul 2014. Nu este exclusa retragerea de la conducerea Romaniei al actualului presedinte (Klaus Iohannis) si inlaturarea lui sau retregerea, va aduce o noua forma de conducere catre toamna acestui an! Insa lucrurile si aspectele din planul politicului pentru prima data dupa atatia ani se va linisti. Destinul vine si dicteaza, iar politicienii independent de vointa lor nu vor mai avea nici un cuvant de spus in fata Destinului! Va fi un an de regrupare si de recanalizare din punct de vedere politic, dar pana si politicienii vor fi interesati de alte aspecte vizibile la nivel national sau vor fi afectati de ceea ce se va intampla in jurul lor. Fara sa poata interveni sau decide.
  Din octombrie 2016 si pana la finalul anului 2017 va fi o etapa de finalitate si se va incepe contruirea unui nou inceput in parteneriat cu cineva. Pentru ca, dupa atat timp, tara noastra va fi partenera cu un alt stat puternic. Insa chiar daca este o etepa de sfarsit si un nou inceput prin forma sa de manifestare, anul 2017 va contribui la o mai buna unitate intre romani. Este anul in care mitul pasarii Phenonix va fi in plina desfasurare. Aspectele importante ale acestui an astrologic vor avea directa legatura cu pamantul, teritoriul, fenomenele meteorologice, agricultura, exploatarile resurselor naturale, cutremurele intensificate, un important act de reorganizare teritoriala va fi emis sau dezbatut.
  Cu certitudine va trebui sa vedem partea buna a lucrurilor si evenimentelor acestui an astrologic care isi va incepe manifestarea din a doua jumatate a lunii octombrie 2016 si pana al 21 octombrie 2017, protectia venita de la Providenta. Ni se vor arata multe lucruri ca ulterior sa ne intarim intru credinta si sa construim ceva nou. Va fi o etapa in care unii se vor curata pentru a le putea lasa loc altora. Si aici nu vorbim despre moarte. In orice caz, va fi un an al luptelor pentru transformare in care tara noastra va fi ocrotita, pazita si dirijata parca de undeva!
  Aceasta abordare astrologica, nu are menirea sa vina sa sperie lumea! Insa ea face parte din Destinul Romaniei si tinand cont de evenimentele care se intampla in jurul nostru acuma, as defini astrologic anul 2017 cel care va aduce Soarele dupa furtuna!
  Spre finalul materialului, ca sa pot concluziona, aspectele principale se vor petrece in urmatoarele sectoare de activitati:
  1. raporturile si relatiile internationale;
  2. scoarta terestra, regionalizarea si deficitul din agricultura, nu in ultim rand exploatarile pamanturilor Romaniei de catre straini si faptul ca cineva va dori ca tara noastra sa fie impartita in trei;
  3. nu in ultimul rand schimbarile politice care vor avea loc si caderea actualului presedinte Klaus Iohannis sau problemele acestuia care vor fi vizibile;
  4. Romania ca tara in contextul actual international, va ramane o tara izolata si careia i se va imputa sanctiuni si va fi amenintata;
  5. cu toate acestea va fi un an al transformarilor si protectia pe care Romania o are ca tara pe tot parcursul intervalului octombrie 2016 - final de luna octombrie 2017;
  Ioan Burculet - JOHN la 20:16

  RăspundețiȘtergere
 29. Mersi DS,1.56,pentru mine e un adevarat compliment.De acord si cu 13,07-craciun

  RăspundețiȘtergere