duminică, 13 noiembrie 2016

CUTREMURUL INTENS, S - A ADEVERIT LA SCURT TIMP , DIN NEFERICIRE !

NEWS ALERT. Cutremur cu magnitudinea 7,4 în Noua Zeelandă

www.evz.ro/news-alert-cutremur-cu-magnitudinea-74...
3 hours ago - Cutremur cu magnitudinea de 7,4 a lavut loc lângă Christchurch, Noua Zeelandă, unde s-a produs în 2011, un seism major, soldat cu victime.

                                                          Dragii mei,

Scriam astazi dimineață,un articol in care spuneam ca vom auzi de un CUTREMUR intens,dar nu dezastruos,adică, nu vor fi pierderi de vieti omenesti.
Din nefericire dragilor,acest CUTREMUR s -a adeverit si s-a produs in NOUA ZEELANDA ,la foarte scurt timp după primirea MESAJULUI. 
Iata informatia, si va multumesc din suflet  vouă tuturor celor care,imi trimiteti confirmarea celor scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFÎNT: 

CUTREMUR DEVASTATOR ÎN NOUA ZEELANDĂ. Seismul a avut magnitudinea de 7,4 grade pe scara Richter. S-a EMIS ALERTĂ DE TSUNAMI

Autor: | |
Cutremur în Noua Zeelandă
NEWS ALERT. Cutremur cu magnitudinea de 7,4 a lavut loc lângă Christchurch, Noua Zeelandă, unde s-a produs în 2011, un seism major, soldat cu victime.

UPDATE ora 15.00
Serviciul naţional de apărare civilă din Noua Zeelandă a emis o avertizare de producere a valurilor tsunami în urma puternicului cutremur produs la scurt timp după miezul nopţii (12:02 ora locală), cerând locuitorilor de pe coasta de est a Insulei de Sud să caute adăposturi aflate la înălţimi mai mari, transmi agenţiile internaţionale de ştiri.
Imediat după producerea cutremurului, la 90 de km nord-est de Christchurch, cel mai mare oraş al Insulei de Sud, oamenii au ieşit pe străzi după ce mai multe zone au rămas fără energie electrică.
Serviciul Geonet al Noii Zeelande a transmis că seismul a fost revizuit la 6,6 şi a fost perceput în mare parte din teritoriul ţării, în schimb Institutul American a anunțat că seismul ar fi avut 7,8 grade pe scara Richter.

Iata si articolul meu:
                                    13  Noiembrie 2016,ora 7,10 

                                                      Dragii mei, 

Astazi dimineață treaza fiind, vad dragilor propria -mi camera, si o mică măsuță ,care a inceput a se cutremura brusc si destul de intens.

                                                     .Image result for seismograf

Un Cutremur destul de intens, incepuse brusc, dar nu a durat mult.
Dragii mei, vom auzi de un Cutremur mai intens, dar  sa nadajduim că nu va fi un Cutremur dezastruos,deoarece, Mesajul pentru România, a fost cu ceva timp in urmă, precum că, nu va fi încă CUTREMURUL mare,iar cele care sunt acum, au rolul de a reaseza pământul.
Dragii mei, acest Cutremur este posibil sa se produca si in altă Țară,chiar dacă mi s-a arătat camera mea.
Dar sa nu ne fie teamă,ci să avem Credință,Nădejde si Dragoste în BUNUL DUMNEZEU si -n MĂICUȚA DOMNULUI, sa ne rugam si Sfintilor Săi care ne sunt mijlocitori,si nu vom avea de suferit.  
                                      Cu dragoste,Maria 

24 de comentarii:

  1. Da, Maria Ghiorghiu, cei care vor sa faca rau si care si provoaca cutremurele, au in tine un hacker, adica ai acces la "strategia lor" si asta ne ajuta mult.


    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne rugam si sa avem credinta este cel mai important

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati auzit ceva de genu' ca Maica Sfanta a venit ca sa-i salveze pe evrei?! Cica, pe toate popoarele, care in credinta lor antica, au crezut si mai cred inca, ca exista o Zeita Mama, protectoare,i-a salvat deja. Crestinii catolici si ortodocsi sunt sub protectia ei. Una dintre misiunile ei si a echipei cu care este prezenta, este ca sa ajute poporul evreu sa inteleaga unde au gresit si astfel sa fie salvat.
    Doamne cate mai poate vorbi lumea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Donald Trump: Imediat ce mă voi instala în funcție, voi deporta 2-3 milioane de imigranți ilegali

    https://www.antena3.ro/externe/donald-trump-imediat-ce-ma-voi-instala-in-functie-voi-deporta-2-3-milioane-de-imigranti-ilegali-385700.html

    Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a anunțat că va deporta trei milioane de imigranți fără acte imediat ce se va instala la Casa Albă, anunță cotidianul britanic The Independent.

    "Ce vom face este să luăm imediat oamenii care sunt infractori și au antecedente criminale, membri ai bandelor, dealeri de droguri, sunt mulți astfel de oameni, probabil vreo două milioane, ar putea fi chiar trei milioane și îi vom expulza din țară sau îi vom băga în închisori", a declarat Donald Trump într-un interviu acordat pentru emisiunea 60 de minute care urma să fie difuzată duminică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare normal ca Tramp să facă ordine și să-i trimită de unde au venit.Nu ai cum să intri cu forța într-o țară și să le distrugi liniștea și siguranța celor de acolo,e inadmisibil.DS

      Ștergere
  5. Cutremur si in Argentina - 6,2 grade

    https://www.antena3.ro/externe/cutremur-puternic-si-in-argentina-385698.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi 13 noi 2016 la ora 19 la Romania tv programul exclusiv direct vorbeste Ponta despre problemele sale printre altele a zis ca vom vedea cum va fi la alegeri pedtru ca " stiti Romania este o tara de prosti " deci dn ponta cu p mic tu esti fost prim ministru prostilor tu esti un plagiat si prost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invata sa te exprimi corect gramatical.
      Dupa ce inveti ai dreptul sa comentezi. LOVE

      Ștergere
  7. A fost cutremur si in Argentina.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo Maria! Aici ai avut perfecta dreptate,ai prevazut in tocmai si la timp acest cutremur.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sfântul Isaac Sirul:

    „O perioadă de necazuri este benefică oricui: cei harnici sunt încercaţi pentru ca mai apoi averea lor să crească; cei care trăiesc departe de Dumnezeu sunt încercaţi pentru ca mai apoi să fie aproape de Dumnezeu; cei care sunt aproape de Dumnezeu sunt încercaţi pentru a se apropia mai mult de Dumnezeu.”

    Sfântul Vasile cel Mare spune:

    „Dacă nimeni nu face un efort de a se căi apar manifestări regretabile: de ce este secetă? de ce plouă? de ce sunt tunete? de ce e grindină? Toate acestea sunt pentru noi, cei care nu ne căim decât atunci când suntem loviţi, afectaţi.”

    Sfântul Ioan Hrisostom spune :

    „Dumnezeu este Atotputernic şi ar putea opri toate catastrofele, dar trebuie să ne căim, să vadă că vrem să ne schimbăm.”

    Părintele Paisie Aghioritul:

    „Sunt multe motive pentru care Dumnezeu permite să se întâmple aceste dezastre. Uneori Dumnezeu permite să se întâmple un dezastru pentru ca mai apoi să urmeze şi un lucru bun. Alteori pentru că Dumnezeu vrea să ne înveţe, să ne corecteze acolo unde greşim. Unii oameni sunt răsplătiţi iar alţii plătesc o datorie; nimic nu se pierde. Ştiţi că orice îngăduie Dumnezeu, chiar de-ar pieri lumea, este din iubirea lui Dumnezeu faţă de noi.”

    Sfântul Apostol Pavel spune în Epistola sa către Romani :

    „Ne lăudăm şi în suferinţe, bine ştiind că suferinţa aduce răbdare şi răbdarea încercare, şi încercarea nădejde, iar nădejdea nu ruşinează pentru că iubirea lui Dumnezeu s-a vărsat în inimile noastre, prin Duhul Sfânt, Cel dăruit nouă. (Romani 5, 3-5)”... „Bucuraţi-vă pururea. Rugaţi-vă neîncetat. Daţi mulţumire pentru toate, căci aceasta e voia lui Dumnezeu, întru Hristos Iisus, pentru voi. (I Tesaloniceni 5, 16-18)”

    RăspundețiȘtergere
  10. Sfaturi in caz de cutremur :


    1) Oricine care pur si simplu "se apleaca si se acopera" cand cladirile se prabusesc, este zdrobit si ucis. De fiecare data, fara exceptie. Oamenii care se pun sub obiecte, ca birouri sau masini, sunt intotdeauna zdrobiti.
    2) Cainii, pisicile si copii mici sunt uneori in mod natural ghemuiti in pozitia fetala. Si tu ar trebui sa faci la fel in caz de cutremur. Este un instinct de supravietuire natural. Poti supravietui intr-un mic gol. Du-te langa un obiect, langa o canapea, langa un obiect mare si voluminos, care se va comprima intr-o oarecare masura, dar care va lasa un gol langa el.
    3) Cladirile din lemn sunt cele mai sigure cladiri in timpul unui cutremur. Motivul este simplu: lemnul este flexibil si se misca cu forta cutremurului. Daca acea cladire din lemn se prabuseste, sunt create mari goluri de supravietuire. De asemenea, cladirile din lemn au mai putina greutate concentrata care se poate prabusi. Cladirile din caramizi se vor sparge in caramizi individuale. Caramizile vor cauza multe rani, dar mai putine trupuri zdrobite decat lespezile din beton.
    4) Daca esti in pat, pe timp de noapte si apare un cutremur, pur si simplu rostogoleste-te jos din pat. Un vid de siguranta va exista in jurul patului. Hotelurile pot obtine o rata mai mare de supravietuire in cutremure, daca pun un semn pe spatele usii fiecarei camere, spunandu-le ocupantilor sa se intinda pe podea, langa baza patului, in timpul unui cutremur.
    5) Daca apare un cutremur in timp ce te uiti la televizor si nu poti scapa usor iesind pe geam sau pe usa , atunci intinde-te jos si ghemuieste-te in pozitie fetala, langa canapea sau un obiect mare.
    6) Toti care se aseaza sub usa de la o intrare cand cladirea se darama sunt omorati. Daca stai sub o usa de la o intrare si tocul usii cade inainte sau inapoi, vei fi zdrobit de tavanul de deasupra. Daca tocul cade in parti, vei fi taiat in doua de intrarea usii. In oricare din cazuri vei fi omorat.
    7) Niciodata sa nu mergi la scari. Scarile au un moment de frecventa diferit (se leagana separat de partea principala a cladirii). Scarile si restul cladirii se lovesc reciproc in continuu, pana cand are loc prabusirea scarilor. Oamenii care se duc pe scari inainte sa se prabuseasca, sunt ciopartiti de treptele scarii. Sunt mutilati oribil. Chiar daca imobilul nu se prabuseste, nu mergeti pe scari. Scarile sunt cea mai de asteptat parte a cladirii de a fi avariate. Chiar daca scarile nu sunt prabusite de cutremur, s-ar putea prabusi mai tarziu, cand ar putea fi aglomerate cu oameni. Ar trebui intotdeauna sa fie verificate chiar daca restul cladirii nu este avariat.
    8) Mergeti langa zidul exterior al cladirilor sau in afara lor daca este posibil - este mult mai bine sa fi langa exteriorul unei cladiri decat in interior. Cu cat esti mai in interior fata de perimetrul exterior al cladirii, cu atat este mai mare probabilitatea ca drumul tau de scapare sa fie blocat.
    9) Oamenii din interiorul vehiculelor sunt zdrobiti cand soseaua de deasupra cade intr-un cutremur si le zdrobeste vehiculele; ceea ce s-a intamplat cu lespezile dintre puntile de trecere ale Autostrazii Nimitz. Victimele cutremurului din San Francisco au stat in interiorul vehiculelor. Au fost toti omorati. Ar fi putut cu usurinta sa supravietuiasca iesind afara si intinzandu-se langa vehiculele lor, spune autorul. Toate masinile zdrobite au avut goluri de aproximativ 1,5 m langa ele, cu exceptia masinilor care au avut coloane cazute direct peste ele.
    10) Am descoperit, in timp ce ma taram inauntrul unei institutii ziaristice si al altor institutii cu multa hartie, ca hartia nu se taseaza. Se gasesc goluri mari in jurul teancurilor de hartie.

    RăspundețiȘtergere
  11. "ROMÂNIA ! CUTREMUR ÎN ROMÂNIA ! URMEAZĂ UN CUTREMUR ÎN ROMÂNIA !
    29 Octombrie 2016,ora 7,30 dimineata !...."Eu il astept pe asta...anuntat in 29 oct.2016!Baba Vrancea se da greu cunoscuta.Are tainele ei, pe care nu vrea sa le descopere nimanui!Eram sigura ca va fi ceva,dar...inca nu e timpul, se pare...D-na Maria,poate va imprieteniti cu Baba-Vrancea,sa-i aflati si ei tainele si sa ne spuneti si noua!(e o gluma, nu va suparati!)Gluma-gluma, dar exista o ingrijorare generala,iar semnalele in ceea ce ne priveste pe noi, romanii,fata de cutremurul asteptat,sunt destul de confuze.E lucrare mare aici,care nu se talmaceste inca.Nu ezitati sa ne tineti la curent!Admir curajul dvs.!

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria , e posibil sa fie un seism puternic si in SUA ? Vad mereu o multime de seisme zilnic. Am copiii acolo . Te rog mult sa-mi raspunzi daca se poate. Sunt ingrozita. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  13. fabuloasa prezicere, deci am ramas masca

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim 19:17 a îndrăzni să îl critice pe Ponta și imediat a apărut anonim 01:36 și îl trimite să învețe să scrie corect gramatical!!! Toată lumea știe că Ponta e mincinos și plagiator. Cum se poate Dna Maria după anonim 19:17 apare comentariu anonim 01:36 apoi anonim 19:18 ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Anonim14 noiembrie 2016, 15:03, NU te lega de PONTA.Opreste-te aici cu jignirile.

      Ștergere
    2. Iti raspund eu, cel care a luat apararea lui Ponta. Daca ai fi mai atent , ai vedea ca dupa fiecare mesaj postat exista o casuta cu mesajul Raspundeti. Aceasta este pt a primi mesaje respectiva postare, asa cum fac eu cu tine , acum. LOVE AND PEACE

      Ștergere
    3. Daca tot nu intelegi, cauta-ma. LOVE

      Ștergere
    4. Anonim 15:03,am uitat sa-ti spun sa-l lasi in pace pe Ponta. LOVE AND PEACE

      Ștergere
    5. Cred că jumătate din românii,care se află în functii de conducere,au diplome plagiate.Credeți că cei care au diplome pe bune fură mai puțin? Hai să nu mai batem moneda pe fleacuri de genul acesta,nu vedeți că vor să ne distragă atenția de la lucruri mai importante.Eu vreau să știu unde sunt banii celor care au furat miliarde,de ce nu li s-au confiscat averile și de ce sunt eliberați pe ușa din dos.DS

      Ștergere
    6. DS. s-au inrudit si incuscrit intre ei , daca va cadea unu , va cadea piramida . Intr-un sfert de secol de coruptie s-a ajuns la cangrena , la cancer metastazic , ce mai vrei sa se recupereze , e teatru ieftin ptr. popor . Prinde unu , il tine 2 ani maxim la celula vip si apoi iese , curat , nou, reabilitat . Çazul Nastase, caz elocvent !

      Ștergere
  15. Superluna din luna asta ar putea sa-ti implineasca 22,25 dorintele cu 'baba Vrancea'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 21:13 cum comentați moartea procurorului PANAIT???

    RăspundețiȘtergere