vineri, 25 noiembrie 2016

CUTREMURUL DIN SUA , S -A ADEVERIT !

                                                    Dragii mei,

Scriam în 4 august 2016, un articol cu titlul:

”UN CUTREMUR INTENS,ÎN MARE SAU ÎN OCEAN ! ”

Iata linkul:

UN CUTREMUR FOARTE MARE ! UN CUTREMUR INTENS, ÎN ...

https://plus.google.com/.../c1WtDxCDVfX
Aug 4, 2016 - UN CUTREMUR FOARTE MARE ! UN CUTREMUR INTENS, ÎN MARE SAU ÎN OCEAN !
Și iata prieteni dragi,că a venit luna noiembrie,iar acest CUTREMUR despre care scriam atunci,s-a produs astazi în Ocean, în SUA!

Update: Cutremur America Centrală, cu magnitudinea de 7 pe Richter ...

https://huff.ro/.../cutremur-america-centrala-cu-magnit...
3 hours ago - Un cutremur cu magnitudinea de 7 pe scara Richter s-a produs în El ... vest de oraşul Corinto (Nicaragua) şi la 150 de kilometri sud-sud-vest de ...

Cutremur cu magnitudinea 7,2, în Nicaragua şi El... - RomaniaTV.net

www.romaniatv.net/cutremur-cu-magnitudinea-7-0-in...
Un cutremur cu magnitudinea 7,2 a lovit joi la orele 18.43 GMT Nicaragua și El Salvador, a anunțat Institutul american de geodezie USGS, fiind emisă alertă ...

Update: Cutremur America Centrală, cu magnitudinea de 7 pe Richter ...

https://huff.ro/.../cutremur-america-centrala-cu-magnit...
20 hours ago - Cutremur America Centrală. Un cutremur cu magnitudinea de 7 pe scara Richter s-a produs în El Salvador,, în America Centrală.
Să multumim LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI că s-a produs în OCEAN ,iar alerta de TSUNAMI a fost ridicata.
Iata dragii mei,Informatia mai pe larg: 

Cutremur cu magnitudinea 7, resimtit in Nicaragua si El Salvador. Alerta de tsunami a fost ridicata

cutremur nicaragua
Un cutremur cu magnitudinea 7,0 a lovit joi la orele 18.43 GMT Nicaragua si El Salvador, a anuntat Institutul american de geodezie USGS.
Seismul s-a produs la o adancime de 33 de kilometri, la 149 de kilometri sud-sud-vest de localitatea Puerto El Triunfo din El Salvador.
Imediat  a fost emisa alerta de tsunami pentru o zona aflata la 300 de kilometri in jurul epicentrului, dar a fost ridicata ulterior.
Cutremurul vine la o ora dupa ce Uraganul Otto a lovit tarmurile estice ale statelor Costa Rica si Nicaragua, insotit de rafale de vant de pana la 175 km/h. Cele doua state din America centrala au dispus evacuarea populatiei de-a lungul coastei caraibiene, au inchis scolile si au mobilizat echipele de salvare pentru a face fata urgentelor.
In Costa Rica a fost anuntata instituirea starii de urgenta de catre seful statului, Luis Guillermo Solis, pe contul sau de Twitter.

Iar aici mai jos,urmeaza detailat articolul din august,in care scriam clar,că acest CUTREMUR se va produce în OCEAN sau MARE.
                                      3 August 2016,ora 15,22 !

                                               Dragii mei,  

În aceasta după amiază,in timp ce scriam aici pe Blog, văd un CUTREMUR puternic ,ce avea loc în MARE sau în OCEAN.
CUTREMURUL extrem de intens, creease o gaura neagra care se rotea uluitor de tare, în inversul acelor de ceasornic..
.

Era ceva ametitor,ceea ce vedeam înspre Sud-Est !
Dragii mei, din păcate vom auzi de un astfel de CUTREMUR în MARE sau in OCEAN,si sa nadajduim întru DOMNUL nostru IISUS HRISTOS si intru MĂICUȚA DOMNULUI, că nu vor fi pagube de niciun fel, si nici pierderi de vieti omenesti.
                                     Cu dragoste,Maria. 

3 comentarii:

  1. Si atunci sa mai spună cineva,ca nu e adevarat,tot ce graiti doamna Maria!Nu le place la unii,ca preziceti,ca se tem!Asa a fost si pe vremea lui Isus,nu le plăcea la unii,de preoti,de proroci.Sa spună cineva,ca nu acelasi lucru se repetă si in ziua de azi!M-a scos din pepeni,cel care v-a amenințat.

    RăspundețiȘtergere
  2. In biblie la Marcu cap 6 versetul 4 scrie asa .
    DAR ISUS LE-A ZIS ASA : UN PROROC NU ESTE DISPRETUIT DECIT IN PATRIA LUI INTRE RUDELE LUI SI IN CASA LUI
    CU DRAG Elena

    RăspundețiȘtergere
  3. MA INSEL EU DAR SE PARE CA MESAJUL DIN 3 AUGUST S-A IMPLINIT CU CUTREMUR IN NOUA CALEDONIE SI L-ATI ANUNTAT PE 12 AUGUST ,POATE E VORBA DE ALT MESAJ---
    vineri, 12 august 2016
    CUTREMURUL ÎN OCEAN , S - A ADEVERIT !Dragii mei,
    Scriam în 3 august 2016,ca vom auzi de un CUTREMUR în MARE sau în OCEAN.Si iata dragilor, că nu a trecut prea mult timp, si acest CUTREMUR a avut loc.
    Din fericire, nu s-au inregistrat pierderi de vieti omenesti.
    15 hours ago - Un seism cu magnitudinea de moment 7,2 s-a produs vineri dimineaţă în largul arhipelagului Noua Caledonie, a anunţat Institutul american de ... 3 August 2016,ora 15,22 !Dragii mei,
    În aceasta după amiază,in timp ce scriam aici pe Blog, văd un CUTREMUR puternic ,ce avea loc în MARE sau în OCEAN.CUTREMURUL extrem de intens, creease o gaura neagra care se rotea uluitor de tare, în inversul acelor de ceasornic..Era ceva ametitor,ceea ce vedeam înspre Sud-Est !
    Dragii mei, din păcate vom auzi de un astfel de CUTREMUR în MARE sau in OCEAN,si sa nadajduim întru DOMNUL nostru IISUS HRISTOS si intru MĂICUȚA DOMNULUI, că nu vor fi pagube de niciun fel, si nici pierderi de vieti omenesti.
    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere