joi, 10 noiembrie 2016

    MOMENTUL  ADEVĂRULUI  !!!

Accesaţi linkurile de mai jos ,şi apoi comparaţi-le cu articolele scrise de mine,din 12 dec.2012  ,şi 22 iunie 2013 !

             Dar ţin să vă asigur că .....

NU  VA  FI  NICIUN  SFÂRŞIT  AL  LUMII !!! 

                     NU  ACUM !!!       


sâmbătă, 22 iunie 2013


CÂND , LUNA DE PE CER , VA SÂNGERA , ATUNCI SĂ ŞTITI , CĂ ESTE VEACUL , CEL DIN URMĂ , ÎN CARE , MÂNTUITORUL VA VENI !

                                                  Dragii mei, frati si surori ,INTRU DOMNUL !

Am fost in aceasta seara, la SFANTA VECERNIE, care s-a savarsit, in cinstea SFINTEI SARBATORI, A POGORÂRII  SFÂNTULUI  DUH,  (  CINCIZECIMEA ,sau RUSALIILE ).
La SFANTA BISERICA, s-a citit si din faptele APOSTOLILOR, si undeva, scria asa:
                 "CÂND , DIN LUNĂ , VA CURGE SÂNGE , SĂ ŞTITI CĂ , ACESTA ESTE,  ULTIMUL VEAC, VEACUL CEL DIN URMA, ÎN CARE, MÂNTUITORUL , VA VENI DIN NOU ,PE PĂMÂNT "!
Am ramas, uimita, uluita, de cele ce am citit, in SFANTA BISERICĂ, la STRANĂ !
O parte din mine, era fericită, pentru ca, dacă o să căutaţi, în toate câte eu am scris, de când am deschis BLOGUL, veţi găsi undeva,că am scris, cum că, am văzut LUNA de pe CER, roşie, şi din LUNĂ, curgeau, râuri de sânge,adevărat, pâna la PĂMÂNT.
Din CER, din LUNĂ, curgeau şirur de sânge, pe PĂMÂNT, era ca o cărare de sânge., ca un izvor, ce curgea din LUNĂ, un izvor de sânge, curgea pe Pământ.
Să fie oare, veacul acesta, de la 2000 pâna la 2100, VEACUL cel din urma, în care MÂNTUITORUL, va veni, pe UN NOR de LUMINĂ, înconjurat de , SFINŢII  SĂI  ÎNGERI ?
Dup[ cum se ]mplinesc, toate cele câte scriu, s-ar putea , ca să se împlinească, şi aceasta, când LUNA, va sângera...va fi ,veacul cel de pe urmă.
Sa nu înţelegeţi greşit ! Nu va fi sfârşitul lumii ! Ci va fi , JUDECATA, celor vii şi celor morţi ! Asa cum spune şi, CREZUL,  " ŞI  IARĂŞI , VA VENI CU SLAVĂ , SĂ JUDECE , VIII ŞI MORŢII........."!
Dragii mei, VENIREA MANTUITORULUI, va fi pentru noi, o mare mangaiere, si o bucurie nesfarsita !
Am dorit, sa va scriu, despre acestea, deoarece, mi-am amintit de cele scrise de mine, cand am citit in SFANTA BISERICA, despre LUNA, din care va curge sange, si cum ca, acesta este SEMNUL,venirii, pentru a doua oara, a MANTUITORULUI si DUMNEZEULUI nostru, IISUS  HRISTOS !
Sa incercam sa fim mai buni, mai milostivi, sa mergem la SFANTA BISERICA, in ZI DE SARBATOARE, si sa avem rabdare, sa stam pana la sfarsitul, SLUJBEI SFINTE, ca sa fim miruiti, cu SFANTUL MIR, altfel, degeaba am fost, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, daca nu am fost miruiti, cu DARUL SFANTULUI DUH !

miercuri, 12 decembrie 2012


LUNA DE PE CER, IZVOR DE SANGE !

17 IAN.2012. tarziu in noapte, stau singura in camera mea si ma rog, cand brusc, vad cu ochii inchisi ,UN CER DE NOAPTE, si pe Pamant, multi oameni, care sunt uimiti ,uluiti, intindeau mainile spre CER, si priveau cu totii in acelasi loc, adica la LUNA DE PE CER. Acum vad si eu LUNA, este rotunda si galbena, pe jumatate de parte, iar cealalta jumatate,jumatatea dreapta, ERA INSANGERATA ! Asa precum curge un izvor de munte, tot asa, si din LUNA CURGEA IZVOR DE SANGE. SIROIA SANGELE, DIN LUNA SPRE PAMANT; CARARE DE SANGE, S-A FACUT INTRE LUNA SI PAMANT. Oamenii, aveau privirea uimita spre CER, si mainile ridicate la CER.In 4 febr,2012, dimineata, un glas puternic, intreaba:"POATE SA OFERE CINEVA, UN LOC DE MANASTIRE,?(alt glas, spune):DIN JUDETUL 5 "! Dimineata, un alt glas, ma trezeste si spune:"AM SA VA DEZVALUI ,DIN SECOLUL 3 !(clipa in care, vad o imensa incapere, ca un salon de petreceri,cu mese mari intinse, cu scaune inalte si frumos sculptate,din piele maro.Pe mese, erau aranjate frumos farfurii, si aud glas, care striga:"SI FURCULITE",clipa in care, vad ,fireste,cu ochii inchisi, vad O MANA,ce aduce multe furculite, fiecare furculita, fiind invelita in servetel alb,servetel de panza alba, doar varful furculitei, era lasat inafara servetelului; Mana aceea, punea langa fiecare farfurie, furculita.In alta dimineata, pe 16 febr. 2012, aud glasuri multe, care spuneau asa, cu parere de rau:" Aaaaaa! VA INCHIDE, TOATA LUMEA ! PAPA, INCHIDE TOATA LUMEA !"(clipa in care vad,UN  PREOT ,cu fata la Rasarit,cu vesminte rosii- grena,brodat cu auriu,iar pe cap, avea ceva inalt, tot ca vesmintele la culoare; se misca f greu, si statea cu mainile sale, ridicate, catre CERUL SFANT !Dragii mei , sa ridicam si noi inima noastra,. catre MANTUITORUL IISUS HRISTOS si CATRE MAICA DOMNULUI, si sa ajutam sa zambeasca, si cei ,tare intristati. Cu dragoste, Mar
                                              Cu pretuire si dragoste frateasca,

LUNA DE PE CER, IZVOR DE SANGE !

17 IAN.2012. tarziu in noapte, stau singura in camera mea si ma rog, cand brusc, vad cu ochii inchisi ,UN CER DE NOAPTE, si pe Pamant, multi oameni, care sunt uimiti ,uluiti, intindeau mainile spre CER, si priveau cu totii in acelasi loc, adica la LUNA DE PE CER. Acum vad si eu LUNA, este rotunda si galbena, pe jumatate de parte, iar cealalta jumatate,jumatatea dreapta, ERA INSANGERATA ! Asa precum curge un izvor de munte, tot asa, si din LUNA CURGEA IZVOR DE SANGE. SIROIA SANGELE, DIN LUNA SPRE PAMANT; CARARE DE SANGE, S-A FACUT INTRE LUNA SI PAMANT. Oamenii, aveau privirea uimita spre CER, si mainile ridicate la CER.In 4 febr,2012, dimineata, un glas puternic, intreaba:"POATE SA OFERE CINEVA, UN LOC DE MANASTIRE,?(alt glas, spune):DIN JUDETUL 5 "! Dimineata, un alt glas, ma trezeste si spune:"AM SA VA DEZVALUI ,DIN SECOLUL 3 !(clipa in care, vad o imensa incapere, ca un salon de petreceri,cu mese mari intinse, cu scaune inalte si frumos sculptate,din piele maro.Pe mese, erau aranjate frumos farfurii, si aud glas, care striga:"SI FURCULITE",clipa in care, vad ,fireste,cu ochii inchisi, vad O MANA,ce aduce multe furculite, fiecare furculita, fiind invelita in servetel alb,servetel de panza alba, doar varful furculitei, era lasat inafara servetelului; Mana aceea, punea langa fiecare farfurie, furculita.In alta dimineata, pe 16 febr. 2012, aud glasuri multe, care spuneau asa, cu parere de rau:" Aaaaaa! VA INCHIDE, TOATA LUMEA ! PAPA, INCHIDE TOATA LUMEA !"(clipa in care vad,UN  PREOT ,cu fata la Rasarit,cu vesminte rosii- grena,brodat cu auriu,iar pe cap, avea ceva inalt, tot ca vesmintele la culoare; se misca f greu, si statea cu mainile sale, ridicate, catre CERUL SFANT !Dragii mei , sa ridicam si noi inima noastra,. catre MANTUITORUL IISUS HRISTOS si CATRE MAICA DOMNULUI, si sa ajutam sa zambeasca, si cei ,tare intristati. Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu