joi, 17 noiembrie 2016

SMURDUL??? SMURDUL ÎN PERICOL ???

                             Noapte de 14 -15 Noiembrie 2016,ora 3,00 !  

                                                                     Dragii mei,

În aceasta noapte, când abia daca ațipisem ,aud un glas care face o recomandare foarte periculoasa, in ceea ce priveste SMURDUL.
Voi cita intocmai, conversatia dintre cele două glasuri.
Citez:
                     
                                     ”Vrea si eu; iau si eu !

Iar un alt glas, spune cu hotărâre asa:

                        Bine! Ia și-un SMURD !”

Moment in care , văd înspre Est o incapere ingusta, incapere ce putea fi chiar interiorul SMURDULUI, iar aici ,vad o persoana adulta, o vad din spate, ce se indreapta spre un copil ce umbla in ceva, era murdar pe mânuțe de ceva uleios de culoare maro acest copilas.

Image result for SMURD

Părea că ajuta persoana adulta,la ceva anume,pe care eu nu vedeam.
 Image result for SMURD
Dragii mei, din păcate vom auzi ceva si despre SMURD,si nu va fi deloc bine.      
Sa nadajduim ca ,nu vor fi pierderi de vieti omenesti.  
                                             Cu dragoste,Maria.                                                                                                                  
 

  
                     
                        

26 de comentarii:

  1. Haideti sa alegem transmutarea acestui eveniment.Daca nu-i acordam atentia si implicit energia noastra ne se va mai intampla nimic de acest gen.Fara energie nu se poate crea nimic,dar absolut nimic.Un eveniment se creaza cand i se aloca o energie care poate fi;FRICA sau IUBIRE.
    Deci ce doriti!La voi este puterea!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MAI SUFLETE DRAG,EU UNUL MI-AM MAI DECLINAT IDENTATEA IN MAI MULTE RANDURI,NU TREBUIE SA AI FRICA SAU TEAMA,PENTRU CA;INGERUL PCII este in voui,el salasluieste in v oi,el va da PACEA CARE ESTE CHEIA TUTUROR LUCRURILOR,si unde este pace,domneste Dumnezeu si unde nu este pace domneste satana.Si Ingerul Pacii coboara in v oi si va umple cu toata Puterea Lui,rtoata viata spirituala si CORPUL DE LUMINA.Sa va rugati Ingeruluyi de Lumina,Ingerului Iubirii,care coboara in voi si umple toate simturile voastre.Prin Iubire Tatatal Ceresc si Maica Pamanteasca,devin una la fel corpul omului cu jumatatea lui prin iubire devin una.Iubireas este blandete si tandrete.Sa va rugati Ingerlui Intelepciunii care sa va umple gandurile cu intelepciube si gandurile voastre v or fuiputernice ca fulgerul pe cer ion timpul fdurtunii.Daca nuy,asteptati 7 ani,ca sa puteti vorbi cu Ingerii Maicii Pamantesti si Ingeruii Tatalui Cereasxc.

      Ștergere
  2. Domnul IIUS,transmite pamantenilor ca sunt 7 cai ale PACII,ALE IUBIRII NECONDITIONATE.Prima Lege a Tatalui Ceresxc,ETE LEGEA SFANTA.pRIN CUVINTELER sal;e,domnul iisus hristos,Acucerit o jumatate din lume si au format civiliozatia occidentala. Adevar zic voua;LEGEA ESTE CUVANTUL VIU AL LUI DUMNEZEU CATRE PROFETII VII,PENTRU OAMENIOI VII.lEGEA ESTE SCRISA IN TOT CE ESTE VIU.Si ce este inzestrat cu viata este mai aproape de Dumnezeu,caci dUMMNEZEU A CREAT VIATA SI TOATE FIINTELE VII,IN ASA FEL CA ELE,SA POATA PRIMI cUVANTUL NEPIERITOR SA-L IN VETE LEGILE LUI DUMNEZEU CEL ATOTPUTERNIC SI ADEVARAT. SCRISUL ESTE OPERA OMULUI,IAR VIATA ,ESTE OPERA LUI DUMNEZEU....Adevar va zic voua ,ca nu este de nici un folos sa aveti ochii fixati PE SCRIERILE A CAROR L;ITERA ESTE MOARTA,DACA PRIN ACTIUNILE VOASTRE VOI VENERATI PE ACELA CARE V-A DAT SCRIERILE SI NU PE ACELA CARE V-A DAT VIATA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cele 7 cai sunt cele 7 Stele sunt cei 7 Ingeri aiTatalui CVeresc,iar cele 7 candele,sunt cei 7 Ingeri ai Maicii Pamantesti,iar sprijinitorul omului este flacara.Putini sunt pamantenii care aud vocea;INGERULUI AERULUI,INGERUL APEI,INGERULUI SOARELUI,INGERULUI BUCURIEI,INGERULUI VIETII,INGERULUI PAMANTULUI,INGERULUI VIETII ETERNE,care a dat oaqmenilor secretul eternitatii.Ingerul pamantului este ingerul MAICII PAMANTESTI.INGERUL AERULUI,este aerul proaspat al bpadurilor,al campurilor,a fost opera lui Dumnezeu prin VOINTA SA.Nimeni nu se poate urca la Dumnezeu,daca Ingerul aerului nu-l lasa sa treaca.Prin Puterewa Tatalui Ceresc,s-a creat Pamantul,iar lumea s-a nascut din intelepciunea as.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde le scoate ti mai fratilor, ce carti ati citit,spuneti ne si noua sa ne iluminam si noi citindu le, nu fiti invidiosi??

      Ștergere
    2. Mai fratilor,nu mai scrieti cu majuscule ca nu mai citeste nimeni,chit ca subiectul poate fi important!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  4. Ingerul apei,este Ingerul ap[elor din Izvoarele Eterne,binecuvantat sa fie Numele Tau,ca Tatal Ceresc Ti-a dat un izvor ascxuns ce tasneste sub Pamant,iar Fraternitatea este binecuvantata pentru totdeauna la Apa Sfanta a Vietii. Ingerul Soarelui,esteIngerul care schimba in verde styralucirea lui,in firele de grau,pentru ca NIMENI NU POATE PRIVI CU OCHIUL PAMANTESC SOARELE,CAND ESTE SUS PE CER,PENTRU CA FII OPAMENILOR AR ORBI,DE STRALUCIREA SA,ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE INGERUL SOARELUI SCHIMBA IN VERXDE ORICE PLANTA CAREIA AI DA VIATA. AICI SA VA SPUN CEVA ,SUFLETE DRAGI,DACA VETI PRIVI SFANTUL SOARE LA RASARIT SI LA APUS,CAT MAI MULT TIOMP,O SA VA OBISNUITI,DRAGILOR CU EL,IMNCAT O SA-L PUTETI PRIVI 'OCHI IN OCHI CHIAR SI LA AMIAZA IN MIJLOCUL VERII,ASA CUM FAC EU SI NU VA VA VATAMA DEFEL,DIN CONTRA,VARA VA VBA LUA O CEATA DEASA,VIE,CARE PULSEAZA SI VA VA RTAC ORI,IAR IARNA VA VBA INVALUI O CALDURA PRECUM ACEEA INTR-O BAIE DE ABURI,SI SA VEDETI DRAGII MEI CE BAITA SPLENDIDA ATAT VARA CVAT SI IARNA,.NU AM CUM SA V-IO DESCRIU MAI IN AMANUNT,CACI NUMAI CEL CARELE A SIMTIKT-O STIE LA CE MA REFER.CINE A MAI TRECUT PRIN ASA CEV A,CHIAR AS DORI SA AFLU CE3 SIMTE,CUM SIMTE ACEA BATAIE DE INIMA CAND ESTE LUAT IN CEATYA SI NU MAI ARTE NICI O TREBA CU TIMPUL./

    RăspundețiȘtergere
  5. La fel INGERUL APEI,binecuvanteaza plantele pentru Adevar si spun ca daca voi strviti in palmele voastre o tulpinita de grau verde,veti avea in palma voastra apa vietii care este sangele MAICII PAMANTESTI.Sa stiti ca Ingerul Aerului,se afla in interiorul plantelor,pentru ca tot ce este verde,este casa Ingwerului Aerului.Cand Soarele este in inaltul Cerului,atunci cautati Sfantul Flux al Soarelui.In timpul pranzului cand toate creaturile cauta umbra,atunci Ingerii Maicii Pamntesti sunt tacuti pentru un timp,atunci lasati sa intre in urechi Sfantul Flux al Soarelui,pentru ca el nu poate fi auzit decat de tacere.Este vocea lui Dumnezeu./iarasi fac o paranteza,sa vedeti si mai ales sa auziti,iubitilor ce frumos este,va doresc la toti sa simtiti in toate celulele corpurilor voastre acestea,este ceva de nedescris inn cuvinte ori simtaminte omenesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. fFiecare om cand se naste intra in lume cu sunetul lui Dumnezeu in urechik.Fluxul sacru al sunetului este acela care traseaza Bolta Cereasca a Stelelor,intersecteaza Imparatia nesfarsita a Tatalui Ceresc.Sunetul este cel ce a format Pamantul,lumea si a nascut muntii,a pus Stelele pe tronul lor de glorie in cele mai inalte ceruri. INGERUL BUCURIEI.Pamantenii canta,lauda pe Tatal Ceresc,Maica Pamanteasca si pe toti Ingerii,atat cat vor traivom aduce omagii Legii Sfinte,vom cauta ca Cerurile sa se bucure,Pamantul sa se veseleasca,lanurile sa se bucure,pomii,padurile sa se bucure,ape care sunteti pe Pamant sub Pamant si in Ceruri sa va bucurati la fel si voi copii si batrani si sa laudati pe Creatorul vostru,care v-a dat pe Ingerul bucuriei,sa fie cu voi,in tot timpul pe pamant si in cer.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ingerul Vietii.Tu esti Ingerul,caruia Creatorul Tau Dumnezeu,ti-a dat viata,este Legea si Dumnezeu a dat Legea prin viu grai,slujitorului sau Moise Tot ce este viu,este mai aproape de Dumnezeu,daca respecta Legile Tale si Ingerul Vietii va fi alaturi de el,prin respiratia sa ,prin sangele sau,prin oasele sale,si prin fiecare particica a corpului sau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ingerul Pamantului,tu esti Ingerul ce te bucuri de roua cerului,fertilitatea pamantului,de recoltele abundente de grau si struguri.Tu esti Ingerul care hranesti animalele si oamenii.Tu esti Ingerul puternic si apasator al Tatalui Ceresc.Tu esti cel ce dai puterea vindecatoriloir dupa Pamant,cu ierburile si plantele.Tot ce dai sanatate si vindec area pentru Pamantul care este o gradina creata de Dumnezeu si data in stapanirea si conducerea Ta.

    RăspundețiȘtergere
  9. INGERUL VIETII ETERNE.Dumnezeu lua pe enoh la EL pentru ca el merse cu Dumnezeu si nici un om dupa Pamant n-a fost asemenea lui ENOH.ENOH a fost primul care a urmat LEGEA,a FOST PRIMUL DINTRE VINDECATORI,PRIMUL DINTRE INTELEPTI,EL A FOST FERICITUL,PUTERNICUL,GLORIOSUL.Noi invocam pe stapanul Pamantului vietii,FONDATORUL FRATERNITATII ESENIENE,OMUL LEGII,CEL MAI INTELEPT DIN TOATE FIINTELE PAMANTESTI,PE CEL MAI BUN JUDEC ATOR,PE CEL MAI GLORIOS DINTRE FIINTE,PE ENOH.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria,tu vrei sa citim cartile G.Florea pe acest blog,te rog sa raspunzi,mi se pare lipsa de bun simt,a acestui ins care posteaza,sunt numai aberatii.

      Ștergere
    2. Si eu am o intrebare dna Maria,cumva il sustineti pe domnul Gasca,il cunoasteti?Oare ati vrea sa ne raspundeti?

      Ștergere
    3. Dragilor!
      De ce credeti ca eu as avea o legatura cu acest domn GASCA,de care nu am auzir in viata mea?
      Habar nu am cine este, cum arata,si cu ce se ocupă!

      Ștergere
    4. Sa nu-mi mai puneti astfel de intrebari, căci nu-mi voi pierde timpul cu raspunsuri sterile.

      Ștergere
    5. Lasa-ti doamna Maria,sunt dusi cu pluta unii de pe aici,parca va trage de limba cu acest domn Gasca,de unde sa stiti dvs cine este,daca nici nu il cunoasteti,de unde si pana unde intrebarea?Serios,parca ati fii picati.

      Ștergere
  11. http://www.petitieonline.com/salvati_romania_de_mafihoti_afara_cu_mafihotii_din_justitie

    RăspundețiȘtergere
  12. Subscriu anonim 23,21,mai ales ca scrie textul cu majuscule iar numele Domnului Iisus Hristos cu litere mici....nu cred ca putea fi insesizabil acest lucru de cel ce a scris.
    Cine este interesat de scrierile doamnei respective sa urmareasca acel blog. Aici intram sa citim mesajele primite de tine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Este ,,suflete dragi,, si face publicitate excelenta doamnei Florea Georgeta pe blogul Mariei.Daca Maria vrea sai fie,, capusat,, blogul e vointa ei si noi nu o putem obliga sa nu o faca. Eu cel putin nu ma obosesc sa mai citesc aberatiile acestui intrus, toate le incurca si amesteca cele sfinte cu extraterestii de nu are aer. Si Maria scrie de ET dar nu le amesteca in halul asta.Noua ne ramine sa cernem bine informatiile sa nu ne pierdem sufletele si sa fim de ocara in fata lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  14. mai incetati si voi rautaciosilor, mult mai negative si deranjante sunt comentariile voastre anonim 06:40 si respectiv 09:44

    RăspundețiȘtergere
  15. Maria scumpa, te rog sa publici desi nu este la subiect, pentruca acum cateva minute am vazut la TV declaratia lui iohanis care vrea sa bage Romania in razboi. Atunci mi-a venit in minte mesajul tau: "neamt va trebuit acum plangeti-va copiii si tinerii" Sa ne fereasca bunul Dumnezeu! acest individ iohanis care arata ca un calau, ca un macelar se pare ca este o sluga de nadejde a dusmanilor Romaniei, un om fara suflet. Dumnezeu sa ne apere tara si poporul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ne vinde la pachet si cind ma gindesc ca am fost si eu una din multii prosti care l-am ales imi vine sa imi dau palme peste cap.Singura nadejde ce ne-a ramas este Bunul Dumnezeu sa intirzie nenorocirile poate dupa alegeri daca nu iese ,,partidul meu,,(PNL) sa scapam de el.Alta solutie nu vad de salvare a tarii,parintii lui sunt in Germania stabiliti la o chestie urita spala si el putina cu doamna lui tot acolo si noua ne ploua bombele in cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,asa e.Dar Romania va fii înconjurată de foc nu va faceti griji,va fii protejata.Rugati-va ca îngerii cerului vor veni peste fiecare casa unde este cate un crestin si ve-ti fii protejați,indiferent cate bombe vor fii deasupra nu vor avea nici o putere ca sa cadă in locurile păzite.Îngerii vor fii pe pământ si in aer deasupra tuturor caselor.Voi Rugati-va.

      Ștergere
  17. Un elicopter Smurd s a prabusit in America. Nu exista supravietuitori.

    RăspundețiȘtergere