miercuri, 9 noiembrie 2016

UN INCENDIU IMENS,LA ACOPERISUL UNEI CLADIRI ,ÎNSPRE SUD !

                                         5 Noiembrie 2016,ora 21,58 !

                                                    Dragii mei, 

Tot in aceasta noapte,si tot in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Sud,o cladire mai mare in lungime ,dar nu prea inalta, care ardea toata de la acoperis.
                        
                                              Incendiu urias la un depozit de langa Bucuresti
Avea loc un Incendiu imens,de parcă ar fi fost stropit cu benzină.
Dragii mei, vom auzi de un INCENDIU devastator al unei cladiri ce va arde ca o torta.
Doamne ajuta,ca sa nu fie si victime omenesti !
                                           Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. http://www.stiripesurse.ro/incendiu-puternic-la-tefane-ti-14-autospeciale-de-stingere-i-6-ambulan-e-smurd-la-fa-a-locului_1162638.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Previziuni :

    Oamenii buni si intelepti vor vedea ca munca si eforturile lor nu valoreaza un singur ban si vor privi neputinciosi la distrugerea lumii. In loc sa caute intelepciunea in masini, numere si socoteli, oamenii buni se vor indrepta spre rugaciune si meditatie.

    Cand cei multi se vor apuca sa mediteze, vor fi mai aproape de intelepciunea lui Dumnezeu, dar va fi prea tarziu, pentru ca cei rai vor otravi lumea, iar oamenii vor pieri pe capete. Atunci, oamenii vor fugi cu miile din orase inapoi la tara. Vor cauta muntii cu trei cruci, si acolo inlauntrul lor, vor putea, in sfarsit, sa bea apa si sa respire aer curat. Cei care se vor salva pe ei si pe familiile lor, vor avea de suferit, deoarece o mare foamete va apare. Va fi mancare si bautura cu nemiluita in orase, dar va fi toata otravita. Multi o vor manca, fiindca foamea le va lua mintile, dar vor muri pe loc.
    Cei care vor posti pana la sfarsit vor scapa cu viata, deoarece Domnul se va uita dupa ei si ei vor fi aproape de Domnul. (Posibil ca muntii cu trei cruci sa fie in egala masura adaposturi antiatomice, pe usa adaposturilor de acest fel este zugravit un semn asemanator a trei cruci, la fel de bine pot fi niste munti deasupra carora va apare semnul celor trei cruci). Numai o singura tara, aflata la capatul Pamantului si inconjurata de mare si la fel de intinsa ca Europa, va trai in pace si fara de necazuri. Cei care vor fugi si se vor ascunde in muntii cu trei cruci, se vor afla la adapost si vor scapa cu viata, care mai apoi, va fi plina de fericire, bunastare si dragoste, pentru ca nu vor mai fi nicicand razboaie.

    http://www.descopera.ro/cultura/4627050-uimitoarele-profetii-ale-lui-mitar-tarabic

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria, ma numesc Mihaela si sunt din Iasi dar sunt casatorita pe langa Bucuresti. Sunt crestin ortodoxa si cred cu tarie in Dumnezeu. Insa, desi nu stiu ce este cu aceste previziuni ale dvs, initial am vrut sa cred si cred ca este posibil ca unii oameni sa aiba aceste daruri. Insa ma nedumiresc postarile dvs in legatura cu "extraterestrii", in care eu NU cred, cel putin nu sunb forma asta de omuleti gri, verzi sau alte culori. Si in plus, s-a demonstrat clar ca va si puteti insela prin faptul ca ati postat ca Hillary Clinton va castiga alegerile. Eu nu spun ca nu aveti un dar, DAR, atentie, si Baba Vanga a avut un dar si l-a pierdut, din cauza mandriei. Va doresc toate cele bune, abia astept sa vedem ce va fi cu acesti extraterestri care NU numai ca NU vor aparea.... vedeti ce spun Sfintii Parinti de acei omuleti decare spuneti ca ii asteptati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Muntii cu trei cruci , sunt prin zona Serbiei.
    Mare Pacatos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare păcătos,cred că ești o ,,mare pacoste,, numai sberații scrii.mare creștin.

      Ștergere
  5. http://www.mediafax.ro/externe/incendiu-puternic-la-un-depozit-din-chisinau-un-pompier-a-murit-video-15944218 jucariile daca erau din plastic...curg ca benzina

    RăspundețiȘtergere