vineri, 11 noiembrie 2016

SATANA S - A INSTALAT ÎN LUME ! URMEAZA O FOAMETE CUMPLITĂ !

                                10 Noiembrie 2016,ora 6,38 dimineața !       
                                         Image result for SFANTA TREIME
                    

                                                                Dragii mei,

În aceasta dimineață,un glas plin de ură  imi spune ceva tare ingrijorator.
Glasul dragilor, era exact al diavolului.
Iata ce spunea glasul:
                    Hîmmmm!

              Pâinea noastra ,cea înspre ființă ,așa în Cer si pe pământ.
            Pe Pământ, hîmmm?
         Ha,ha, ha, ha,ha !
       Eu sunt satana! Ha,ha,ha,asa si pe pământ ??? Ha,ha,ha,ha....!
Și râde hidos si extrem de infiorator! Cutremurator de infiorator !
Dragii mei, prin acest MESAJ, Satana ne spune ca vom duce lipsa nu numai de  pâine ,care nu va fi nicidecum , pâinea din Cer,la fel cu cea de pe pământ.
În lume dragilor, se va instala foametea,din nefericire.
Aceasta schimbare in rău, este datorita lipsei Credintei si a instalării in lume a Răului,adică a  lui Satana.
Chiar acum când scriu aceste rânduri,  mi se arata o persoana ce se crede a fi ,cea mai puternica din lume, iar glasul imi spune:
              ”Odată cu Trump, s-a instalat răul în lume!”
Asadar dragilor, sa nu vă bucurati că a iesit cine ati dorit sa iese în SUA,deoarece, va fi rău de tot pentru omenire.
Doar Credința, Nadejdea si Dragostea in Bunul Dumnezeu si-n Măicuța Domnului ,ne mai pot salva.  
Bunatatea,mila, Credința,toate acestea trebuie sa domine Răul ;dar oare ,câți dintre noi pot renunța la ură,invidie si egoism?  
Să nu uităm fratilor, că atunci când dorim răul cuiva, când urâm pe cineva si aruncăm cu vorbe jignitoare,toate aceste fapte ale noastre ,se intorc împotriva noastra si a celor dragi nouă.
Este mult mai usor si mult mai onest,ca sa ne comportam civilizat, si sa avem inima si sufletul curat si plin de iubire si respect.
Astfel de fapte,precum si un astfel de comportament,ne ridica pe treptele ce duc la IISUS HRISTOS, si care ne aduc mântuirea noastra.
Ce foloseste omului,daca este violent in vorbire si se comportă   necivilizat? Nimic ! Absolut nimic! Îsi face singur rău,atât lui,cât si celor dragi inimii sale.
Fie ca Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului, sa ne lumineze sufletul,si sa ne îmbuneze inima, si astfel sa biruim Răul din lume,deja instalat printre oameni,si sa avem măcar pâinea necesara supravietuirii oamenilor,Amin.
                                         Cu dragoste,Maria.
 

76 de comentarii:

  1. Maria draga,cred ca glasul se refera la Sfanta Impartasanie.Nu zice painea noastra cea de toate zilele,zice painea noastra cea spre fiinta . Acesta este dorita diavolului, sa ne desparta de Trupul Lui Hristos . Deja ne-a furat timpul pe care ar trebui sa-l dedicam Lui Dumnezeu( program de munca pana la ora 17-18 zilnic, tv,insingurare,epuizare )
    Toate le facem pentru un salariu uneori foarte mic, sau mare pe care il cheltuim prea repede cu voie sau de nevoie,la sfarsit de luna cand tragem linie rezultatul este egal cu zero .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am zis si eu fetelor care muncesc, ca mine, in Italia. De cand suntem aici muncim zi si noapte,nici cu oamenii nu mai inteeactionam, de biserica nu mai zic. Nevoiase, fara casa, cele care ridica ochii spre cer si pleaca de langa cei dragi, se roaga prin colturi de casa straina. Ai dreptate! Mihaela

      Ștergere
  2. Suntem credinciosi, zicem noi. Dar credinta noastra este mincinoasa, vai, cel mai adesea!
    Pentru ca alegerile noastre, prioritatile noastre ne tradeaza…
    Ceea ce alegi – aceea esti si in aceea crezi!
    Orice prefera inima noastra chemarii Lui, tot ceea ce iubim mai mult decat pe El ni se face idol si sminteala, piatra de poticnire in calea spre Imparatie.
    Orice “avem“, orice este “al nostru” si nu este impartasit cu Hristos, de orice ne lipim inima si nu dorim sa lepadam, acela ne este Comoara/Bogatia, acela ne este Domn si Imparat adevarat, indiferent de ce am declara si am pretinde sau de ce ne-ar placea sa credem despre noi... Fiecare avem “tarina noastra“, “boii nostri” sau “femeia noastra” care sunt intotdeauna “mai importante” si din pricina carora ni se pare ca am fi indreptatiti sa fim primiti la Cina si mai tarziu; deocamdata insa… sa fim lasati sa ne ingrijim de prioritatile noastre, de ceea ce ne pasioneaza, sa ne cultivam idolul in liniste, sa slujim nestingheriti voii proprii.

    De aceea chemarea pe care ne-o face Hristos – cu umilinta, ingenuncheat, batand discret la usa noastra incuiata – ne si agaseaza, ne tulbura, ne enerveaza pentru ca, nu-i asa?, ne strica “pacea” si “bucuria” de a face ce vrem noi. De aceea, cand vedem un credincios care pare sa ravneasca sa traiasca CU TOTUL duhovniceste (nu ideologic, nu “anti-sistem”, nu “justitiar”) pentru Hristos, cu toate stangaciile si limitele lui, deodata noi, cei atat de linistiti, de buni si de iubitori (asa cum ne inchipuim ca suntem) devenim nervosi, agresivi, bombanitori, nemultumiti, carcotasi, cusurgii… Pentru ca insasi prezenta lui tacuta ne mustra insuportabil, incepem sa-l barfim, sa-l batjocorim, sa-l scuipam prin cuvinte, sa-i punem etichete si sa radem de el… In duh, ceea ce facem noi atunci asta inseamna: ca si noi il imbracam pe fratele nostru in hlamida rosie, ca ii indesam pe cap coroana de spini si-i punem trestie in mana, iar mai apoi incepem sa jucam “bâza” cu el… Pentru ca ceea ce i-am facut fratelui nostru lui Hristos I-am facut! Prin acel frate umil si prost, habotnic si incuiat Hristos Insusi ne batea la usa, ca sa ne cheme la Cina Sa!
    Ce chemare mai duioasa, mai sfasietoare poate exista decat chemarea Păstorului care Si-a dat in chinuri Trupul si Sangele Sau pentru noi, Care plange pentru noi si ne cauta cu lacrimi, fara ca noi sa fi facut nimic sa-L meritam?
    Cu adevarat, vorba Apostolului, “cum vom scapa noi daca fi-vom nepasatori fata de o astfel de mantuire…?“

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat anonim 07,36.

      Ștergere

    2. maria : 3 vederi
      1 .hilary presedinte
      2.asasinat la nivelul ocultei mondiale
      3. satana cu painea pe pamint

      A IESIT TRUMP PRESEDINTE
      dar mai era o profetie a mariei CARE SPUNE CA ASASINAT la nivelul OCULTEI MONDIALE a unu om ... deci putem deduce simplu :

      HILARY VREA RAZBOI cu rusia
      Trump A IESIT si nu vrea razboi cu rusia
      OCUlTA MONDIALA IL ASASINEAZA pe trump declansind RAZBOIUL dat lui hilary sa il propovaduiasca ...

      hilary e cu oculta mondiala si daca nu au reusit prin alegeri SA O pUNA PE EA incearca prin asasinarea presedintelui TRUMP sa ISI FACA PLANUL .... APOI CA E EA SAU NU PRESEDINTE nu mai conteaza .....caci baba vanga spunea ca presedintele de culoare e ultimul al americii ... daca se implinesc toate ,NUMAI ASA se poate face cu cei care au vazut .....Dumnezeu decide daca lasa DIN LIPSA CREDINTEI sa se implineasca PROFETIILE celor intunecati si declansarea duhului lumii = satanei PE PAMINT ( PROFETIA cu satana care ride )
      deci TRUMP NU cu e antihristul SATANEi pe pamint ( razboi )dar toti sunt antihristii impotriva ortodoxiei = dreptei credinte ... atunci se poate implini asta :
      matei 24
      6.Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.
      7.Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.
      8.Dar toate acestea sunt începutul durerilor.


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    3. Atacul ortodoxiei de catre ecumenisti ´´ ortodocsi ´´

      ´´panerezirea ecumenismului , purtătoare de cuvânt a trădătorilor Ortodoxiei la Adunarea din Creta.´´



      https://www.youtube.com/watch?v=8gTvWW5AoQI

      Aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    4. Decăderea morală a lumii

      „Atunci mulți se vor sminti și se vor vinde unii pe alții și se vor urî unii pe alții” (Matei 24, 10). Iisus a fost vândut de unul care purta mantie de apostol, și numele Iuda rămâne pe veci asociat cu trădarea.

      Suntem îngroziți de-a dreptul văzând decăderea morală a lumii noastre: minciună, furt, corupție, de la un ghișeu până la cancelarie europeană.
      Iar dacă mergem mai departe, la imoralitatea vădită prin pornografie, homosexualitate, droguri, dezmăț – ne îngrozim de-a dreptul.
      Când acestea apar chiar între creștini, fiind făcute uneori chiar de fețe bisericești sau de state creștine, atunci știm că sfârșitul nu poate fi prea departe.
      Dacă cele mai multe înarmări nucleare se petrec în țara unde Numele lui Dumnezeu apare pe fiecare bancnotă, cum mai poate creștinismul să fie un reper în axa morală a lumii?

      Nu este de mirare că, pentru a sublinia surpriza sfârșitului lumii, Iisus Hristos folosește două exemple din istoria Bibliei, care au de-a face cu decăderea morală (Luca 17, 26-31).
      Primul este din vremea lui Noe, când gândurile oamenilor erau îndreptate în fiecare zi numai spre rău, când oamenii mâncau și beau, se însurau și se măritau (altfel spus, viața mergea înainte cu toate pânzele sus).
      Al doilea se referă la două cetăți din vremea patriarhilor, Sodoma și Gomora, în care răutatea și mai ales perversiunile sexuale au atras mânia Cerului.

      Analiștii și filosofii vremii probabil că au legănat poporul în siguranță și nepăsare, așa cum o fac și acum.
      Dar Iisus spune că venirea Lui va fi „ca o cursă” (Luca 21, 35).
      Nu se cade să ne lăsăm amăgiți, cum ne îndemna Ceaușescu în ultimul discurs de la balconul CC al PCR: „Stați liniștiți la locurile voastre…”
      Apostolul Pavel scria: „Atunci când vor zice: «Pace și liniște!»”, atunci fără de veste va veni peste ei pieirea, ca și durerile nașterii peste cea însărcinată, și scăpare nu vor avea” (1 Tesaloniceni 5, 3).
      Pentru o astfel de lume prăbușită, Dumnezeu are o soluție – vestirea Evangheliei.

      Ștergere
    5. Vestirea Evangheliei în lumea întreagă

      „Se va propovădui această Evanghelie a Împărăției în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; și atunci va veni sfârșitul” (Matei 24, 14). Întregii lumi îi va fi vestit Cuvântul Domnului. În felul acesta, fiecare om, din toate neamurile, va ști ce trebuie știut despre Dumnezeu.

      Dar să nu ne amăgim… Nu este atât de mult o chestiune strategică: să aflăm câte state islamice și câți necreștini sunt încă pe pământ, sau cum să vestim Evanghelia în Coreea de Nord ori în Arabia Saudită.
      Deși ne întrebăm câte popoare nu au Biblia în limba lor, la fel de bine ne-ar putea întreba ceilalți cât de creștini (mai) suntem noi, creștinii? Poate că și nouă ar trebui să ni se re-vestească Evanghelia, nou-nouță.
      Cum altfel am răspunde că un stat creștin a lansat primele bombe atomice asupra unor necreștini sau că cele două războaie mondiale au pornit în Europa creștină?

      Dumnezeu va purta de grijă ca mesajul Lui să-i vorbească fiecărui om în fel și chip.
      Cât de neașteptat a căzut comunismul?
      Cât a durat ca întreaga lume să afle despre atacurile teroriste de la World Trade Center?
      Cât de departe a ajuns știrea despre alegerea noului papă?
      La fel de ușor s-ar putea face cunoscut și adevărul despre Dumnezeu în această lume a tehnologiei și a libertății la care nimeni nu a visat vreodată.

      Așadar, dincolo de strategiile unor biserici de a răspândi creștinismul în lume, prin misionari, televiziune sau internet, înțelegem că e mai mult o chestiune personală, în care fiecare suflet va decide în fața Cerului, în deplină cunoștință de cauză pentru sau împotriva lui Dumnezeu.
      După aceea zarurile sunt aruncate…, și atunci chiar poate veni sfârșitul. Iisus întreba și ne întreabă pe fiecare: „Dar Fiul omului, când va veni, va găsi, oare, credință pe pământ?” (Luca 18, 8).

      Cel mai probabil nu va găsi la mulți, pentru că vestirea adevărului de către credincioși aduce după sine și prigonirea lor, a celor puțini.

      Ștergere
    6. Cei credincioși lui Dumnezeu vor fi prigoniți

      „Atunci vă vor da spre asuprire și vă vor ucide și veți fi urâți de toate neamurile pentru Numele Meu” (Matei 24, 9). Adevărul nu a fost lăsat niciodată în pace într-o lume a minciunii. Când Hristos a venit pe pământ, „ai Săi nu L-au primit” (Ioan 1, 11), ci L-au ucis.
      Aceeași soartă aveau să îndure urmașii Săi de-a lungul secolelor.
      Zeci de milioane de creștini au murit în timpul Romei imperiale, pe vremea Inchiziției sau în lagărele comuniste.
      În zilele noastre, aproape 100 000 de creștini sunt uciși anual.

      Un aspect deosebit din cuvintele Mântuitorului este că cei credincioși vor fi urâți „de toate neamurile”.
      Din cea mai răspândită religie, creștinismul (sau ce va mai rămâne din el) va ajunge o religie persecutată.
      Sau poate chiar dintre creștini se vor scula cei mai mari persecutori ai adevăraților credincioși.
      Căci, nu uităm, vor fi vremuri când frații se vor vinde unii pe alții, de Iudele dintre ei.
      Într-o astfel de vreme, declanșarea unei crize majore poate aduce oricând sfârșitul.

      O criză fără egal

      Îndoaie o foaie în două. Nu e cu mult mai groasă.
      Dar, dacă o îndoi încă o dată, parcă simți ceva.
      Și dacă ai putea să o îndoi de 50 de ori, știi unde ai ajunge? La Soare!
      Așa este, chiar dacă pare incredibil.
      Trăim cu gândul că putem controla o progresie matematică, că putem urmări cotele apelor.
      Dar cele mai multe evenimente care ne șochează au loc prin progresii geometrice.
      Nivelul apei se apropie de cota de atenție, apoi de pericol și apoi, deodată, vine viitura, când e prea târziu.
      Datoriile declanșează reacții în lanț și pică sisteme bancare întregi.
      Un singur virus informatic se poate răspândi de la un computer la altul. Doar un click, apoi o mie, și fiecare infectează alte sute sau mii de utilizatori.

      Lumea noastră a ajuns la un punct critic. Cândva, mai devreme sau mai târziu, paharul se va umple.
      Mecanismul planetei scârțâie din toate încheieturile.
      Tot mai mulți oameni de știință, chiar oameni care nu se tem de Dumnezeu, spun că lumea nu mai poate dura mult.
      Să ne gândim doar la cele ce răzbat în presă, fără să mai vorbim despre cele discutate în secret: schimbările climatice, epuizarea resurselor naturale, extincția speciilor, explozia datoriilor – într-un cuvânt, incapacitatea oamenilor de a gestiona satul global numit planeta Pământ.
      Iar cuvântul-cheie folosit cel mai des de experți în zilele noastre este „criză”.
      Căutăm disperați soluții, dar singura soluție reală este revenirea lui Iisus Hristos pe pământ.

      Iisus a spus: „Va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.” (Matei 24, 21)

      Scurtarea zilelor

      Ce facem mai repede atunci când vine un cutremur? Căutăm seiful, banii, bijuteriile sau fugim să ne salvăm viața, să ne punem la adăpost?
      Aceeași imagine a fost folosită și de Iisus: „Atunci cei din Iudeea să fugă la munți.
      Cel ce va fi pe casă să nu se coboare ca să-şi ia lucrurile din casă. Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi ca să-şi ia haina” (Matei 24, 17.18).
      Observăm imediat două elemente: surpriza evenimentului și ireversibilitatea lui.
      Ca un fulger ce cade instantaneu, așa va fi și venirea Fiului omului. Viața pare a merge înainte fără nicio problemă și, deodată, se rupe filmul. Nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul.

      Timpul nostru este uneori atât de scurt, încât nici nu simțim când trece. Timpul lumii este la fel. Iisus și-a asemuit revenirea cu felul în care vine un hoț asupra unei case (Luca 12, 39.40). Nu că El ar fi hoțul… sau că ar trebui să stăm de-acum cu teama în sân.
      Ci ideea este să fim conștienți că, așa cum omul nu știe când este călcat de hoți, la fel va fi și venirea Fiului omului pentru planeta aceasta – cu totul surprinzătoare, neașteptată.
      Ce nu ai făcut o viață întreagă e greu să mai faci atunci, în ultimele clipe.

      Ștergere
    7. Marele Antihrist

      Un paradox al lumii creștine din timpurile noastre este cel legat de interesul pentru supranatural și ocult, la pas cu ignoranța față de Sfintele Scripturi.
      Suntem implicați într-un război între bine și rău, iar ocultismul ne sufocă pe toate canalele: în cinematografie, muzică, politică, psihologie, internet și, mai ales, în religie.

      Duhurile satanice ne înconjoară din toate părțile, sub toate măștile: vampiri, vârcolaci, demoni, spirite superioare, Harry Potter, descântece și vrăji băbești, „flacăra violet”, societăți secrete, ședințe de spiritism.
      Uneori, duhurile satanice conduc adunări religioase pe stadioane, iar ceea ce este considerat a fi opera specială a Duhului Sfânt nu este nimic altceva decât o „lucrare a lui Satana și este înfăptuită cu un singur scop, acela de a distruge Biserica lui Iisus Hristos”.

      Într-o lume avidă după minuni – ca soluție supranaturală la incapacitatea naturală a omului – nu ducem lipsă de șarlatani.
      Iisus Hristos spunea: „Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: «Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am prorocit şi nu în Numele Tău am scos demoni şi nu în Numele Tău minuni multe am făcut?»
      Şi atunci voi mărturisi lor: «Niciodată nu v-am cunoscut pe voi.
      Depărtaţi-vă de la Mine cei ce lucraţi fărădelegea»” (Matei 7, 22.23).
      Geniul întunericului, Lucifer, acționează intens pentru a-i înșela pe oameni.
      Iar cel mai eficient este atunci când o face în spatele crucii.
      Poate chiar el se va da drept Mesia, apărând în diferite locuri sfinte ale lumii, cu un mesaj parțial adevărat.
      Va spune cuvinte din ale lui Hristos, va face câteva minuni (2 Tesaloniceni 2, 9), și apoi își va rosti discursul, deturnând adevărul.

      Apostolul Pavel nu lasă loc de speculații, de ambiguități: „Ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credință și nu se va da pe față omul nelegiuirii, fiul pierzării, potrivnicul, care se înalță mai presus de tot ce se numește Dumnezeu, sau se cinstește cu închinare, așa încât să se așeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu” (2 Tesaloniceni 2, 3.4)
      Se vor împlini, deci, la literă, cuvintele Domnului: „Atunci, de vă va zice cineva: «Iată, Mesia este aici sau dincolo», să nu-l credeți. […]
      Iată că v-am spus mai dinainte” (Matei 24, 23.25).

      Ștergere
    8. „Iată, El vine pe nori!”

      Nu se cade să fim alarmiști, nici să vedem totul în negru. Dar nici în roz.
      Suntem o lume bolnavă care trebuie să știe cu adevărat de ce boală suferă și, mai ales, să știe că există un tratament, că există un Vindecător.
      Sfârșitul lumii acesteia nu înseamnă că ne vom pierde în noaptea neagră ca într-o iarnă nucleară.
      Revenirea lui Iisus este ocazia în care Dumnezeu va șterge orice lacrimă din ochii celor năpăstuiți și le va aduce eliberarea. Idealul nostru, idealul Scripturii, este un cer nou și un pământ nou, când Dumnezeu „va șterge orice lacrimă din ochii lor și moarte nu va mai fi; nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut” (Apocalipsa 21, 1.4).

      Același eveniment va fi unul de bocet și disperare pentru toți nelegiuiții pământului.
      Ca atare, noi nu privim la evenimentele viitoare cu groază, ci cu dorința de împlinire a speranțelor de a trăi într-o lume nouă. Semnele timpului vorbesc cu forță și ne arată că scrierile profetice se împlinesc.
      După toate aceste crize, când „soarele se va întuneca și luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea și puterile cerurilor se vor zgudui” (Matei 24, 29), atunci va avea loc evenimentul cel luminos al universului. „Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă” (24, 30).

      Iar dacă venirea Lui va fi pe norii cerului, atunci nimeni de pe pământ, fie el papă sau guru, președinte, superexpert, magician, nu va putea pretinde că este Hristos venit pe pământ.
      Pentru că adevăratul Hristos îi va surprinde prin venirea Sa pe toți locuitorii lumii noastre: „Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului” (Matei 24, 27).
      El va fi văzut de toți locuitorii pământului: „Iată, El vine cu norii şi orice ochi Îl va vedea…” (Apocalipsa 1, 7).
      El va fi auzit de toți: „Pentru că Însuşi Domnul, întru poruncă, la glasul arhanghelului și întru trâmbița lui Dumnezeu, Se va pogorî din cer” (1 Tesaloniceni 4, 16).
      Venirea Lui va aduce „învierea celor morţi întru Hristos” (4, 16).
      Credincioșii vor fi purtați de îngeri la El, în văzduh: „… va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiţă, şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini” (Matei 24, 31), ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh (1 Tesaloniceni 4, 17).
      Cei răi vor muri pe loc, distruși de strălucirea venirii Sale (2 Tesaloniceni 1, 7.8).

      Discursul lui Iisus Hristos de pe Muntele Măslinilor se încheie într-o notă de atenție: „Învățați de la smochin pilda: Când mlădița lui se face fragedă și odrăslește, cunoașteți că vara este aproape.
      Asemenea și voi, când veți vedea toate acestea, să știți că este aproape, la uși” (Matei 24, 32.33).
      Avem aceste semne ale timpului care ne spun că este aproape.
      În același timp, de echilibru, suntem conștienți că „de ziua și de ceasul acela nimeni nu știe […], numai Tatăl” (Matei 24, 36).
      Rămâne deci o taină de nedezlegat, dar una fericită, așa cum trăiește mireasa când așteaptă venirea mirelui care s-o ducă la altar.

      Ștergere
    9. Amin! Vino, Doamne Iisuse!”

      Cu aceste cuvinte de așteptare se încheie ultima carte a Bibliei, Apocalipsa.
      Este dorința de nestrămutat a ucenicului pe care l-a iubit Iisus și a tuturor celor ce merg în aceeași credință.
      Poate fi și dorința noastră, mărturisită în Crezul creștin: „Și iarăși va să vină…” Din orice parte am privi, alternativa e clară: întoarcerea la Dumnezeu sau pieirea neamului omenesc.

      În fața acestor lucruri, trei sunt adevărurile pentru viața noastră.
      În primul rând, să conștientizăm că trecem mult prea repede.
      Așa încât s-ar putea să ne vină nouă sfârșitul înainte de a veni lumii.
      Ca atare, Biblia spune: „Pregătește-te să te întâlnești cu Dumnezeul tău!” (Amos 4, 12).
      În al doilea rând, trăirea noastră de zi cu zi ar trebui să fie în acord cu sfatul: „Luați seama la voi înșivă, să nu se îngreuieze inimile voastre de mâncare și de băutură și de grijile vieții, și ziua aceea să vină peste voi fără veste, ca o cursă” (Luca 21, 34.35).
      În al treilea rând, să așteptăm mereu, cu pace și cu bucurie: „Privegheați în toată vremea, rugându-vă, ca să vă întăriți și să scăpați de toate acestea care au să vină și să stați înaintea Fiului omului” (Luca 21, 36).

      Aceasta este o vreme când timpul nu va mai avea răbdare. Rămânem deci în cuvintele Mântuitorului nostru, care ne sunt vindecare și speranță: „Să nu se tulbure inima voastră; credeți în Dumnezeu, credeți și în Mine.
      În casa Tatălui Meu multe locașuri sunt.
      Iar de nu, v-aș fi spus. Mă duc să vă pregătesc un loc.
      Și dacă Mă voi duce și vă voi găti un loc, iarăși voi veni și vă voi lua cu Mine, ca să fiți și voi unde sunt Eu” (Ioan 14:1-3).

      Ștergere
    10. Legenda Atlantidei :

      https://vimeo.com/88575684 episodul 1.

      https://vimeo.com/89688154 episodul 2.

      https://vimeo.com/90944170 episodul 3 .

      https://vimeo.com/91689300 episodul 4.

      https://vimeo.com/94630890 episodul 5.



      Vizionare placuta atlantilor de pretutindeni !

      Ștergere
    11. Salut, Anonim 20:27! da, Imparateasa Atlantilor este prezenta si se va reuni curand cu echipa ei. Pana acum s-au tot "curatat campurile" si fiecare si-a facut treaba "ca la carte". Ma refer la echipa ei, cei care i-au fost fideli pana la capat. Echipa adversa, adica o parte a membrilor "Consiliului Suprem al Marelui Imperiu Atlant", au incercat sa acceseze si sa manipuleze Spatiul Cauzal Superior ("sa forteze nota" mai bine zis, deoarece nu era accesibil omului...atunci) si asa au declansat dezastrul care s-a abatut asupra Atlantidei. Democratii progresisti ai USA si cei care ii sustin pe Obama si pe cei din conducerea UE au vrut cam acelasi lucru, fiind continuatorii celor de atunci si de-asta au trebuit acum sa fie "invinsi", sa zic asa, deoarece reprezentau, au demonstrat-o din plin, acelasi pericol de atunci. Bine ca s-a terminat cu bine.
      Asa cum spun cativa semeni de-ai nostri(si asa este...) se poate interveni, insa numai prin straturile cauzale inferioare(nu cum vroiau cativa...sunt acum pe planeta care "se joaca" cu "modificari ale Karmei"...si care nu-s destul de echilibrati, detasati si, mai ales, nu-si asuma responsabilitatea...vor intelege ei, in timp optim ca "au fortat nota").
      Din cate observam, Obama "forteaza nota", in "stilul caracteristic al mastii respective" si dupa alegerea lui Trump...speram sa se linisteasca si sa inceteze cu "schemele" ca nu mai tine cu asa ceva...).

      Ștergere
  3. Sf. Ioan Gura de Aur: Sa nu ne chinuim in zadar cu grijile lumesti!

    (…) Dar, cu toate că cele spuse de Domnul sînt atît de multe şi atît de puternice, totuşi noi ne îngrijim de cele de pe pămînt, iar de cele din ceruri deloc.
    Am răsturnat rînduiala. Luptăm pe două căi împotriva poruncilor lui Hristos. Şi iată cum! Hristos ne spune: „Nu căutaţi deloc cele de aici!”, dar noi pe acestea le căutăm neîncetat.
    Hristos ne spune: „Căutaţi pe cele cereşti!”, dar noi nu le căutăm nici o clipă, ci pe cît de mare ne e grija pentru cele lumeşti, tot pe atît de mare ne e nepăsarea pentru cele duhovniceşti, dar, mai bine spus, chiar cu mult mai mare. Lucrul acesta, însă, nu poate merge la nesfîrşit şi nici nu poate rămîne pentru totdeauna aşa. Dispreţuim poruncile lui Hristos zece zile, douăzeci de zile, o sută de zile, dar odată şi odată tot trebuie să plecăm de pe lumea aceasta şi să cădem în mîinile Judecătorului!

    (….) Nu este, nu este nici un păcat care să nu fie biruit de puterea pocăinţei, dar, mai bine spus, de harul lui Hristos. Să ne schimbăm numai şi Il avem pe Hristos alături de noi! De vrei să fii bun, nimeni nu te împiedica!
    Dar, mai bine spus, este cine să te împiedice: diavolul! Nu poate, însă, dacă ai ales calea faptelor bune şi atragi prin ele ajutorul lui Dumnezeu.
    Dar dacă nu vrei, ci sari, cum va fi Dumnezeu alături de tine? Dumnezeu vrea să te mîntuie, nu cu sila, nici cu forţa, ci cu buna ta voie. Dacă ai avea un slujitor care te-ar urî, ţi-ar întoarce spatele şi necontenit ar sări şi ar fugi, n-ai dori să-l mai ţii, oricîtă nevoie ai avea de serviciile lui.
    Cu mult mai mult Dumnezeu – Care face totul, nu pentru propria Lui trebuinţă, ci pentru mîntuirea ta – nu va vrea să te ţină cu sila lîngă El; şi dimpotrivă, dacă vrei să te apropii de Dumnezeu, Dumnezeu nu te părăseşte, orice-ar face diavolul.

    Deci noi sîntem pricina pieirii noastre; că nici nu ne apropiem de Dumnezeu, nici nu ne întîlnim cu Dumnezeu, nici nu-L rugăm cum trebuie; ci, chiar cînd ne apropiem de Dumnezeu, n-o facem ca nişte oameni care avem nevoie de ajutorul Lui, nici cu credinţa trebuitoare, nici ca nişte oameni care îi cerem, ci facem totul căscînd şi dormind.
    Şi totuşi Dumnezeu vrea să fie rugat de noi; ba încă îţi mai şi mulţumeşte cînd Il rogi. El e singurul datornic care-ţi mulţumeşte cînd îi ceri şi-ţi dă ceea ce nu l-ai împrumutat .

    RăspundețiȘtergere
  4. **

    Dacă te vede cerînd cu stăruinţă, îţi dă şi ce n-a luat de la tine; dar dacă te vede trîndav, amînă şi El, nu pentru că nu vrea să dea, ci pentru că-I place să fie rugat de noi.
    De aceea ţi-a spus şi pilda cu prietenul acela care s-a dus noaptea şi a cerut pîine şi pilda cu judecătorul acela care de Dumnezeu “nu se temea şi de oameni nu se ruşina”. Şi nu S-a mărginit numai la pilde, ci ţi-a arătat asta şi cu fapta, cînd a slobozit pe femeia cananeancă, după ce-i dăduse mare dar. Prin femeia cananeancă a arătat că Dumnezeu dă celor ce cer stăruitor chiar cele ce nu li se cuvin.
    Că a spus Domnul: „Nu este bine să iei pîinea fiilor si s-o arunci cainilor”; totuşi Domnul i-a dat, pentru că a cerut cu tărie. Iar iudeilor le-a arătat că acelora trîndavi nu le dă nici pe cele ale lor; că iudeii n-au primit nimic, ci au pierdut şi pe cele ale lor. Iudeii, pentru că n-au cerut, nici pe ale lor nu le-au primit; femeia cananeancă, însă, pentru că a cerut cu tărie, a putut să capete cele străine. Şi cîinele a primit cele cuvenite fiilor. Atat de bun lucru este stăruinţa!
    Cine ai fi, dacă stărui, vei trece înaintea fiului trîndav!
    Pe cele pe care nu le poate săvîrşi prietenia, pe acelea le duce la bun sfîrşit stăruinţa. Să nu spui: „Dumnezeu mi-i duşman, nu mă ascultă!” îţi răspunde îndată dacă-L rogi des! Dacă nu pentru prietenie, pentru stăruinţă!
    Nici duşmănia, nici timpul nepotrivit şi nici altceva nu-ţi sînt piedică! Să nu spui: „Sînt nevrednic! Nu mă rog!” Şi cananeancă era nevrednică! Să nu spui: „Am multe păcate! Nu pot să-L rog că e mîniat pe mine!” Dumnezeu nu se uită la nevrednicia ta, ci la sufletul tău.

    Dacă văduva a înduplecat pe judecătorul care de Dumnezeu nu se temea şi de oameni nu se ruşina, cu mult mai mult rugăciunea ta continuă va îndupleca pe bunul Dumnezeu.
    Să te apropii de El chiar dacă nu-I eşti prieten, iar dacă-I ceri cele ce n-ai dreptul, chiar dacă ai risipit toată averea părintească şi de multă vreme nu te-ai mai arătat în faţa Lui, chiar dacă eşti fără de cinste, chiar dacă eşti în urma tuturor, chiar dacă e mîniat şi supărat pe tine! Arată-I că vrei să I te rogi şi să te reîntorci la El; vei primi totul şi vei stinge îndată şi mînia şi osînda.

    – Dar iată mă rog şi n-am nici un cîştig!

    – Da, pentru că nu te rogi cum se rugau aceia, aşa cum se ruga cananeanca, de pildă, ca prietenul care s-a dus la prietenul său la miezul nopţii, ca văduva care supăra necurmat pe judecător, ca fiul care a risipit toată averea tatălui său. Dacă te-ai ruga ca ei, ai căpăta îndată.

    – Chiar dacă a fost insultat?

    – Este Tată!

    RăspundețiȘtergere
  5. ***

    – Chiar dacă S-a mîniat?

    – Işi iubeşte copilul! Un singur lucru caută Dumnezeu: nu să te pedepsească pentru insulte, ci să te vadă că te pocăieşti, că te rogi!

    Dar-ar Dumnezeu să ne aprindem şi noi tot atît de mult de dragoste de Dumnezeu cît de mult e aprinsă inima lui Dumnezeu de dragoste de noi!
    Focul dragostei lui Dumnezeu caută numai prilejul; dacă-i dai prilej să scînteieze puţin, aprinzi întreaga flacără a binefăcătoarei Sale dragoste.
    Dumnezeu nu se supără că este insultat, ci se supără că tu eşti cel care-L insulţi şi că te porţi ca un om beat…”

    RăspundețiȘtergere
  6. Dna. Maria, mesajul este clar, cum ca Donald Trump este diavolul! Din cate stiu ființele de lumină spun adevarul, dar diavolul când a spus el vreodată adevarul? Este el atât de cinstit încât sa spună da, sunt pe pământ!?
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare cealalta era Apa sfanta, Cristina ?

      Ștergere
    2. Altă Cristina?O să-mi schimb numele,să nu se creeaze o confuzie.Nu am scris eu cele de sus.Te salut Cristina!
      Părerea mea e...toți sunt o apă și un pământ.Nici un parlamentar,președinte etc nu ține cu noi oamenii de rând,ei își văd înteresul.
      Trump cât și Hillary sunt una și aceeași categorie de oameni care fac parte din grupul oamenilor care fac mult rău omenirii.Amundoi erau și sunt o amenințare pentru omenire.Oricum răul predomină peste tot în lume,dar noi cu ajutorul Lui Dumnezeu Tatăl îl putem învinge.
      Avem nevoie de Pace și vă doresc Pace!Dumnezeu să vă ocrotească oriunde a-ți fi!

      Ștergere
    3. Linistiti-va! Nu-l mai denigrati pe Trump, caci nu are rost, nu este un om rau. Va faceti mari pacate. Antihristul este reprezentat de sistemul de unde vine Hillary si Obama si de unde face parte si Soros, calaul. Mai bine rugati-va pentru tara noastra!

      Ștergere
    4. Sunt Cristina veche.Am schimbat numele.Acum sunt"Monica Liliana".Mulțumesc pentru înțelegere!

      Ștergere
    5. Cine, killary?
      Hai sa fim seriosi, la cate crime are aia pe constiinta nici dracu nu stie, de fapt ea nici nu stie numarul, e fara numar, ca la manelisti!
      De aceasta data inganfarea si prostia a pierdut pentru ca se considera deja madam prezident cum o si daduse o revista pe prima pagina!
      Dumnezeu nu doarme, iar cei semeti sunt pusi la locul lor!
      Iar legat de santana, eu zic (deci parere personala) ca santana (asa ii zic eu) nu este presedintele unei tari, aceluia ii trebuie inchinare (pentru ca asa considera el in prostia lui).
      Oamenii nu-i vad tarandu-se in fata lui trompa (elefantul) ca sa ce?

      Ștergere
    6. Se poate ca santana sa fie instalat de vreo 100 de ani, decand cu razboiale mondiale!

      Ștergere
    7. Ai dreptate Alexandru,satana e de muuult pe pamant,cat priveste viziunea Mariei:evident ca satana o minte in legatura cu Trump,nu stiu de ce i-a postat si poza lui satan?!

      Ștergere
    8. Bună si ție Monica Liliana, nu trebuia sa îți schimbi numele, eu imi semnez postarile si jos!
      Cristina

      Ștergere
  7. De ce sa hulim in halul asta un om? Nu putem astepta sa vedem cum va cirmui tara lui? Cel putin asta nu are oculta in spate drept suport, cum avea Hillary.Amindoi sunt de aceeasi natura nici unul din ei nu trebuia sa fie presedinte.Iar satana nu poate fi mai puternic ca DUMNEZEU.Prin mesajul trimis de el nu vrea decit sa bage frica in oameni,probabil e slabit ca multi oameni sau trezit si pierde teren.De marti intram in post asta e arma puternica,sa mergem la spovedanie sa ne impartasim sa nu fim lenesi cu cele sfinte. Asa vom birui pe tatal minciunii,cu timp si fara timp sa ne tinem de rugaciune ,milostenie,iubire de aproapele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu m-am referit la mesajul primit de dna.Maria in care diavolul afirmă cu subiect si predicat ca Trump este diavolul, asta inseamna sinceritate din partea lui (a diavolului) ceea ce nu este posibil! Nu spun eu ca este Trump diavolul!
    Eu am rezerve vis-a-vis de vocea care a trimis mesajul dnei.Maria!
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina,diavolul spune si adevarul pe langa minciuna,crede-ma ca stiu ce spun.Daca ii ceri sa-ti spuna adevarul el o va face.Este ca si egoul ,plus si minus,rau si bine,ce ceri iti vine ca forma de raspuns fie bine fie rau.Cere un adevar primesti raspuns un adevar.Asa functioneaza si diavolul pe baza legilor divine,fie ca crezi sau nu crezi.

      Ștergere
    2. Da asa este,diavolul amesteca adevarul cu minciuna de nu mai stim de capul nostru!Chiar si cei care cred ca au un bun discernamant pot fi inselati cu usurinta!

      Ștergere
    3. Anonim 18:28, probabil ca asa este si daca d-na Maria nu tine cont de acest gen de comentarii, o poate incurca rau, de tot!
      Doamne fereste!

      Ștergere
    4. Anonim 18.28, eu mai degrabă cred ca iti spune ce vrei sa auzi, si de aici începe inselaciunea!
      Cred ca este primul mesaj primit de la diavol (pe acest blog) si cred ca trebuie sa ii dăm o mai mare atentie (interpretare)!
      Cristina

      Ștergere
  9. Eu continuu sa cred ca Trump este mai bun decat hylari. El s-a impacat cu rusii iar satana de hylari vroia razboi cu rusii. Doar ca gasca lui hylari nu-l lasa pe om sa-si vada de treaba. Doar vazand ca hylari ducea politica lui obama mai departe, obama in cei 8 ani de presedinte a facut doar razboaie a cotropit tari. Ce vreti oameni buni mai clar?

    RăspundețiȘtergere
  10. Dumnezeu sa-l apere si sa-l binecuvanteze pe Donald Trump! Va fi un presedinte bun!Toata consideratia si tot sprijinul! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA.Si eu cred asa.Ce-i cu toata vanzoleala asta inca din noaptea in care nu se stia rezultatul cu certitudine?Ce-i cu disperarea ostirilor intunericului?Ca vaai,ce-a zis,ca vaai ce-o sa ne faca.Ce-o sa va faca ma?O sa va puna la munca productiva de bunastare.Adevaratul popor american,pe cale de-a fi rontait de tot de cei ravnesc la bunastarea doar materiala a americii,nu pentru ca lor le-a scartait osul ca s-o creeze,ci in toate cazurile pentru ca asa sunt atrasi pradatorii de camara plina;adevaratul popor american,cel muncitor,chibzuit si constiincios,cel inventiv si perseverent in stradania spre bine,cel gospodar si drept,cel satul de gargara si gulgutele parazitilor sireti,cel care din mila si din simtul dreptatii crestinesti al ajutorarii celor mai nevoiasi; acest popor american pe care eu il credeam deja pe cale de disparitie,inecat in zoaia imunda a atator nenorociti din lumea larga;acest popor american,fara sa se dea de gol in fata golanilor,ei l-au votat pe Trump de la care asteapta sa faca putina ordine in Tara lor.ESTE Tara lor.Este Casa lor! Multi oaspeti au fost bineprimiti in aceasata Casa.Si au dovedit ca nu merita cinstea ce li s-a facut.Prea multi iau ospitalitatea si mila crestinesti ca o slabiciune.Prea multi merg la rupere,cum se zice,devin chiar insolenti cu pretentiile lortot mai mari .Stie romanul zicerea cu puii de cuc in cuibul cintezei.Si acum?Sar se cur in sus toti aceia care isi dau seama ca s-ar putea sa nu mai tina figura.Un om de afaceri stie sa puna degetul pe rana si sa vada limpede ce nu merge intr-o intreprindere.Trump va sti sa eficientizeze un stup bogat in miere in care sunt prea multi si falosi trantori,chiar dupa zborul de monta.Iar papagalii din toata lumea incep sa se caineze ca vaai ca va fi si va pati acum lumea,ca poate nu va fi razboi,ca poate economia de care depinde intreaga lume se va putea insanatosi.O economie poate si chiar trebuie condusa ca o afacere. Nu e nimic rau in asta,cat timp patronul e drept si rational.Asa ca eu cred ca nu merita decat disprt cei ce se dau de gol cu disperarile si ingrijorarile de ce va fi si ii deplang pe cei care se lasa din nou asa usor dusi de nas,si aproba pe n.v. parazitii disperati.Nu ma pot abtine sa nu va spun o intamplare.Am fost si instalator in viata mea si o data cand lucram intr-o magazie de a unui magazin alimentar,deschizand capacul unei lazi frigorifice,printre alimentele dinlauntru era un sobolan.Nu aveam nici o treaba cu pagubele dar pur si simplu am fost revoltat cand am vazut ce dezastru a produs rozatorul acolo.Oricum ,trebuia sa lucrez acolo asa ca am cautat sa-l alung.Dar de unde,neispravitul se infoia la mine.Cum sa-l apuci?iti sfasie mana si e siplin de tot felul de boli.Am luat o lopata si am incercat daca nu pot sa-l scot,macar sa-l pleznesc sa pot sa-l scot fara pericol.Oo,pradatorii cei sireti! S-a catart pe lopata si a venit sa ma atace.M-am ferit si dus a fost.Asa ca e de inteles ce se intampla acum in america.E frica sobolanilor de o curatenie generala.Nu mai insist.Oricum,nu cred ca doamna Maris va accepta postarea mea.Sa auzim de bine!Si sa fie clar,prin ce a promis in campanie,Trump nu e nici pe departe in tabara lui uciga-l toaca.

      Ștergere
  11. Asa cum iese lumea in strada si manifesteaza pentru diferitele nemultumiri, tot asa ar putea iesi preotii nostri impreuna cu crestini pentru a face procesiuni si rugaciuni in toate localitatile din tara, dragi nostri preoti iesiti pe strazi asa cum a facuto si ISUS , nu stati ascunsi in spatele altarelor luati ex de la parlamentari centru cucerirea populatiei si propovaduirea CUVINTULUI LUI DUMNEZEU, sint multe persoane care nu intra in biserici poate in acest mod veti putea salva multe suflete nu fa fie rusine caci DOMNUL ZICE CINE SE VA RUSINA CU MINE SI EU MA VOI RUSINA CU EI veniti cu noi , noi poporul va urmam Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca vor iesi vre-o data,e comod si bine asa pt.ei,daca nu curge,pica,sa traiesti coane Fanica!Sa va relatez ceva:am platit odata o ex.-pelerinaj la o manastire pt.doua persoane,apoi nu am mai putut merge si pana sa se faca ex.-pel.m-am intalnit cu popa pe str.fiind oarecum vecini si i-am zisca nu mai pot merge,rapid m-a intreb.si vrei banii inapoi,eu zic:bineinteles,si nu i-a comvenit,apoi tot eu am zis:bine rugati-va pt mine si fam.mea.era vorba de 7o lei(7oo vechi)Sunt f.hapsani-mai ca ti-ar baga mana in buzunar.Te rog sa ma ierti Sf.Parinte Arsenie Boca!

      Ștergere
  12. Da,foametea va incepe din zona Euro, (a se citi profetia parintelui Elpidie)de unde războiul economic se va începe din Germania ceea ce va însemna preambulul inceputului de al treilea război mondial.Si toate acestea vor începe înspre sfarsitul anului 2017,când Europa va fii distrusă in mod barbar,prin foc,atentate teroriste,si foametea si disperarea vor cuprinde lumea.Toate acestea vor urma ca rezultat al lipsei credintei si asa trebuie a se împlini ca inceput al Apocalipsei.Si din cauza lipsurilor si a crizei la nivel mondial oamenii vor fii siliți sa accepte numarul fiarei (pecetea 666) ca sa se poată ține controlul maselor pentru ca revoltele si haosul vor cuprinde lumea si asa va fii solutia pentru mâncare cu rația prin acceptarea semnului fiarei.Oamenii vor primi mancare cu ratia prin cip (semn) doar cei care l-au acceptat,ceilalți care nu l-au luat vor fii exilați in afara societatii sau omorati prin legiferarea decretului duminical pe care il va impune Papa Francisc. Când masele vor accepta semnul fiarei se va declansa al treilea război.Asa vor fii cursul lucrurilor.In curand vom vedea aceste lucruri intamplandu-se sub ochii nostrii odată cu venirea lui Donald Trump ca presedinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-ti peste gura,musca-ti limba!atatea scenarii se vhiculeaza pe net de nu mai sti pe care sa-l crezi.

      Ștergere
  13. Va fi o foame de adevar,sa saturat lume de minciuni. W.M.W

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua. Cu toții suntem vinovați înaintea Mântuitorului,sa nu ne mai jicnim uni pe alții,toți suntem păcătoși înaintea lui Dumnezeu,indiferent de religie,ca ne-am îndepărtat de biserici si rugăciune,si partea materiala ne-a îndepărtat de Dumnezeu.A sădit timpul ca fiecare om de pe planeta,sa ne arătăm pe cine iubim cu adevărat,din tot sufletul nostru.Ceea ce sa intimplat in America nu este întîmplător, de aici începe lucrarea lui Dumnezeu,legat de Vechiul Testament si Noul Testament.Știm cu toții ca IISUS va veni iarăși pe pămint,el este la ușile noastre,așteaptă să-i deschidem dar noi nu avem timp de el.A sosit timpul ca IISUS sa vina fara voia noastră,sa ne arate puterea lui Cereasca,pentru ca noi nu il iubim pe el,si pe urma pe noi,am ales sa iubim partea materiala,decât cea spirituala.A sosit timpul fiecare in parte,sa alegem pe cine iubim,si pe cine urmam,ca suferință va fi foarte mare.Sa vedeți ce suferință foarte mare va primi si preoții nostrii,pentru ca il iubesc pe IISUS din gura nu din tot sufletul lor,dar nu toți cei care au suferit ani de zile,Dumnezeu are grija de ei,si începe sa le aline suferințele,si sa le șteargă lacrimile de pe fata.Foarte mare suferință vine si spre cei bogați,vor pierde totul,daca pe ultima suta de metri nu vor dona saracilor,așa cum scrie in Bibie.Nimic nu este întîmplător la ceea ce ne va da Bunul Dumnezeu.Toate acestea vor veni,ca Mântuitorul sa potă veni pe pământul,Romanesc.Va fi foarte rău si de cei care gândesc,vorbesc,si le doresc rău Romanilor,necazuri foarte mari vor avea.In Romania se va întîmpla ceva foarte înalt,chiar daca noi nu credem,adevărul este aproape de Romania.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine spune asta,Mariano dan banat?Pe ce sau pe cine te bazezi,vorba lui Ilie Moromete?

      Ștergere
    2. Pe puterea,MANTUITORULUI,
      Sfânta Treime,si Maica Domnului
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  15. Da,asa fi ,dar nu foame in adevaratul sens al cuvantului. Va fi o mare foame de ADEVAR,ca ne-am saturat de cata minciune mai este. Tavalucul va veni si la romani in ciuda faptului ca la multi nu le vine a crede. Mai discutam din ianuarie 2017.

    RăspundețiȘtergere
  16. Antihristul va fi inscaunat la Ierusalim la evrei, nu la americani. Mereu va purta ceva verde ca semn ca este antihristul. :'(

    RăspundețiȘtergere
  17. Si pentru mine este vorba de Sfanta Impartasanie....hai sa mergem toti la biserica ( catolici ortodocsi nu conteaza ) si sa ne rugam pentru noi si pentru toata omenirea. Sa ne spovedim si impartasim....veti vedea ca Dumnezeu ne milueste PE toti...rugati va pentru cei care nu cred...hai sa ne rugam toti la Duhul Sfant....Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste ne pe noi pacatosii...

    RăspundețiȘtergere
  18. OAMENII DIN PACATE NU SE MAI SUPORTA INTRE EI..CASATORITI FIIND, LA O VARSTA SPRE 70 ANI..CE SA MAI VORBIM....DE TINERELE GENERATII..AU UITAT TOTI DE DUMNEZEU SINCER

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La 70 de ani au Alzheimer, de aia nu se mai suporta .

      Ștergere
    2. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      Ștergere
    3. Va contrazic cu parere de rau,dar nu generalizati pentru ca NU AVETI DREPTATE SI VORBITI CU PACAT. ROMANII SUNT UN POPOR FOARTE CREDINCIOS .EXEMPLU ...DE SARBATORI ,BOBOTEAZA,SFINTELE PASTE ,DE INVIERE ETC SAU LA SF.MOASTE...BISERICELE SUNT VIZITATE DE SUTE DE MII DE TINERI CARE SUNT FOARTE CREDINCIOSI.NU VA PIERDETI CREDINTA SI VA INVIT LA BISERICA MITROPOLIEI DIN BUCURESTI IN NOAPTEA DE INVIERE DE PASTE 2017[dar si la toate lacasurile bisericesti din tara] SA VA CONVINGETI CA"TINERELE GENERATII NU AU UITAT DE DUMNEZEU"....dar gradina fara uscaciuni nu exista,insa AICI E GRADINA MAICII DOMNULUI.Paraschiva.

      Ștergere
    4. Ai dreptate Paraschiva,asa este,eu sunt de la Sibiu,sunt pline Bisericile de tineri,care nu numai ca vin la Biserica dar se si spovedec si se impartasesc,parca imi creste inima cand ii vad,TCB

      Ștergere
  19. De pe facebook:

    DONALD TRUMP – O FALSĂ OPOZIŢIE, ÎN REALITATE ESTE UN STÂLP DE BAZĂ AL SISTEMULUI, UN AUTENTIC ANTIAMERICAN ŞI ANTIUMAN. Si Trump și Hilary sunt oameni ai sistemului, mafioții conducatori au creat două profile antagonice oarecum ca să creeze o iluzie de luptă democratică. Americanii nu a avut nimic de ales, ambii sunt antiamericani. O schemă aplicată a fel ca în restul Lumii, cu foarte foarte rare excepții.

    Acest articol poate fi inutil întrucât cei care nu se uita la televizor deja ştiu aproape sau tot ce este scris aici, iar cei ce se uita la televizor, chiar şi numai un minut pe an, vor respinge informaţia întrucât nu se potriveşte cu ceea ce ei deja au în minte, respectiv cu prejudecăţile inoculate direct în subconştient de către Mass Media, prejudecăți pe care le iau drept adevăr absolut, care nu mai trebuie verificat. Dar totuşi eu perseverez şi solicit pe oricine să dea “Share” să ajutăm românii să afle pe ce Lume ne aflăm.

    Strămoșii înţelepţi au transmis: „Toți VORBESC frumos, doar FAPTELE ÎI DIFERENȚIAZĂ”

    Eminescu a scris: „ADEVĂRUL nu este în vorbe, ADEVĂRUL este în fapte întrucât FAPTA este însuși ADEVĂRUL!”

    Evanghelia Matei 7. 20. “DE ACEEA, DUPĂ ROADELE LOR ÎI VEŢI CUNOAŞTE.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AIUREA Anonim11 noiembrie 2016, 19:24! Nu-ti infecta mintea cu toate tampeniile de pe facebook.

      Ștergere
    2. Nu e aiurea. E real. Deja se vede de partea cui a trecut. Ați vrut circ? Ați primit. De acum e timpul pt teatru de păpuși. Vizionare plăcuta!
      Ce credeați? Ca ajunge un bun patriot sa candideze si chiar sa fie ales, iar sistemul sa fie de acord? Politica nu are nimic de a face cu voința poporului!

      Ștergere
  20. vom fi dusi la taiere ca mieii asta ca ne-am amestecat si vandut sufletele

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamna Maria nu cred ca a fost o idee buna sa postati la articol o asa imagine, vati gindit ca si copiii pot vedea asa ceva? Cind citesc blogul dv si nepotica mea de 6 ani mai vine si mai priveste pe monitor.Chiar nu va inteleg mai ales ca vedeti pe blog sunt fricosi si de umbra lor dar sa mai vada si asemenea imagine.Gasiti o imagine mai potrivita doar scrieti din insuflarea Duhului Sfint nu al tatalui minciunii.Stiu ca nu veti publica comentul dar macar luati nota PE MONITOARE MAI PRIVESC SI COPII.Sunteti suparata ca previziunea asta nu s-a implinit dar nu acesati FRICA prin imagini sunt multi oameni slabi de fire si pot claca.Va multumesc anticipat daca luati in considerare vorbele mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si dvs sunteti ironica Anonim12 noiembrie 2016, 07:54,urat ca i-ati batut obrazul unei doamne pline de duh sfant.Sincer imi pare rau pentru lipsa de bun simt.Eu am simtit rautate in comentariu.

      Ștergere
    2. Ai simtit gresit 21:21,tu sti ce inseamna sa fi ironic?nu a batut obrazul cum spui tu,si nici lipsa de bun simt nu e, o7:54 a explicat destul de frumos de ce nu se cade a fi postata o asemenea imagine,nici mie nu mi-a placut,tocmai pt.ca-i urat(diavolul)si nu sunt copil-am 61-asa ca nu va mai grabiti-uni dintre voi-cu pupatul!!!TCBune

      Ștergere
  22. 1.Trump nu e un miel ratacit in mijlocul lupilor: vine cu o echipa care l-a sprijinit si il sprijina, mai mult, MAJORITATEA americanilor l-au votat! Pacatul lui cel mare e ca… „nu a fost uns” ca sa ajunga acolo, s-a finantat din bani proprii, sume relativ mici din donatii ! De cealalta parte, in Hillary C. se pare ca „s-au investit” peste 1 miliard $, care ar trebui „recuperati”!
    2. E „orgolios”? Deci greu de speriat… ca se pare „cu cumparatul nu a tinut”! (de obicei cu asta se incepe!)
    3. Deja nu mai e vorba de „mafia versus Trump”, ci de „hotii si vardistii”, unde „vardistii” il au pe „comisarul Maigret” sau Asene Lupin, sau Kojak sau Moldovan, sau,,,etc...

    Se pare ca … urmeaza „noaptea cutitelor lungi”, la nivel destul de „global”! De-acolo „inversunarea”, si fiorul rece…

    Da daca suntem „cu americanii”, si Trump va fi presedinte, de ce nu facem ca Trump? Pe de alta parte pana acum Trump a fost candidat la presedentia SUA si a fost ales care-i una. Cand va fi Presedintele ‘numit’ al SUA … e alta.De ce pe Trump nu l-au primit cum sunt primiti ceilalti sefi de state? Nu cumva pentru a demonstra ca Trump nu face parte din Clubul celor cu sange „albastru” ?

    RăspundețiȘtergere
  23. Maria, ai pus poza celui pe care-l slujesti? Batranii se fereau sa-i spuna pe nume, de multe ori spuneau " cel rau", "tatal minciunii", dar tu ai cautat minute intregi o poza cu el ca sa o si postezi. Din septembrie te urmaresc, i-am spus prietenei mele, care mi-a aratat blogul tau, ca o adevarata crestina nu se lauda cu previziuni macabre si la un moment dat o sa fii data de rusine insasi de TINE. te-ai facut de ras cu previziunea falsa cu Hillary presedinte, si acum cauti poze cu Diavolul ca sa le postezi. Am castigat pariul, te-ai dat singura de rusine.Nu doresc sa-mi fie publicat mesajul, este doar pentru tine, fiica a satanei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant ceea ce spui Anonim 20:09, insa, in opinia mea, Maria Ghiorghiu are acces la "Planul in desfasurare al partii adverse "Oculta Mondiala" si a redat, destul de corect, strategiile acestora. Este simplu si, printre cei care i-au citit mesajele, suntem vreocativa(si p-aci) care am stiut ce-i de facut si fiecare-si face treaba ... Atat, doar atat, asa ca, deocamdata, lucrurile-s ok. ;) Este in ordine ca Trump este noul Presedinte USA. Am convingerea ca si Maria o sa inteleaga "neste treburi", in timp optim...



      Ștergere
  24. Multumesc frumos pentru cuvintele ”frumoase”, care arata cum esti tu pe dinauntru! Mi-i mila de sufletul tau. In scurt timp,BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI,iti vor da tie un semn,si-atunci vei cunoaste cui slujesc eu.
    DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te ierte ,si sa nu te pedepseasca,căci nu stii ce spui. DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, ti-am spus sa nu-mi publici mesajul, ca e doar pentru tine, dar ce ti-ai zis: -Ia stai sa public, si sa vezi cati vor sari sa-mi ia apararea." Cati, maria, un singur postac si acela agramat, care ti-a spus tot tie ca nu trebuia sa raspunzi? Nici acum nu intelegi? Cazi in propria ta capcana.

      Ștergere
    2. Doamna Maria,se apropie postu mare,de aici și această agitație a celor care vă jignesc.Sunt îndemnați să vă critice special pentru a arata o altă parte a dvs.
      Doamna Maria,sunt doar ispite,faceți ce credeți de cuvință,dar cred că e bine să fiți puternică și să iertați!Ei nu știu ce fac.
      Oameni buni,se apropie postul cel mare,sădiți iubire ptr a culege fericire!Dumnezeu să vă întărească în credință și să vă binecuvânteze pe toți!

      Ștergere
  25. Anonim12 noiembrie 2016, 20:09
    Multumesc frumos pentru cuvintele ”frumoase”, care arata cum esti tu pe dinauntru! Mi-i mila de sufletul tau. In scurt timp,BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI,iti vor da tie un semn,si-atunci vei cunoaste cui slujesc eu.
    DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te ierte ,si sa nu te pedepseasca,căci nu stii ce spui. DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria,nu trebuia sa va coborati la nivelul acelui Anonim 20:09 ,nu trebuia sa-i raspundeti,ca nu este obligatoriu sa ii scrieti trebuia sa faceti 2 cruci un Doamne Fereste si treceati mai departe cu comentariile.Nici eu nu am vazut atata nesimtire ca al lui dar bine nu-i va fii din moment ce va hulit pe dvs si duhul sfant.

      Ștergere
  26. Revoltele din America a celor care nu sunt de acord cu Donald Trump presedinte, sunt create de aceasi care l-au pus pe Donald Trump presedinte!
    https://vremuritulburi.com/2016/11/12/revoltele-din-america-a-celor-care-nu-sunt-de-acord-cu-donald-trump-presedinte-sunt-create-de-aceasi-care-l-au-pus-pe-donald-trump-presedinte/

    RăspundețiȘtergere
  27. Imi pare rau,dar vad atata rautate pe acest blog cum nu am vazut niciunde,si pe ff multe bloguri am intrat dar ca aici nicaieri atata rautate.Nu exista unitate ,nu exista iubire intre semeni,si in plus mai si huliti cate unii pe administratoarea acestui blog nefancandu-va ceva niciunuia dintre voi un rau personal prin care sa o blamati,imi pare rau sa o spun dara va incearca diavolul rau de tot,prin exprimarile si comportamentul de care da-ti dovada.Unde este iubirea ,rugaciunea?? in schimb va si pretindeti crestini-ortodoxi,si intre ale crestinismului??Crestinismul vostru este similar cu religia diavolului.
    Publicati dna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  28. Antichristul Satana Lucifer este Barack Hussein Obama ! a se căuta pe youtube un film de 38 de minute, titlul filmului este:ACEST COPIL A MURIT ŞI A ÎNVIAT! este vorba de un adolescent care în anul 2015 a intrat în comă profundă , i s-a arătat cerul înalt de lumină , Domnul Iisus Christos , şi acesta i-a dezvăluit numele Antichristului ca fiind Obama ! un om ciudat şi misterios acest Obama !.

    RăspundețiȘtergere
  29. Barack Hussein Obama este Satana Lucifer Antichristul !.

    RăspundețiȘtergere