joi, 24 noiembrie 2016

ROMÂNIA ATROCE !!! ROMÂNIA VA FI PE ECRANELE TV , ALE LUMII ÎNTREGI ! DIN NEFERICIRE , CU EVENIMENTE SÂNGEROASE !

                                      
 
                                     24 Noiembrie 2016,ora 4,54 zori de zi !

                                              Dragii mei, 

Iata un cuvânt dureros,un cuvânt cumplit si sângeros,care se referă strict la România:

                  ”România atroce ! 

                          ..Image result for harta romaniei
Si iată dragilor, ce inseamna cuvântul ATROCE: 


ATRÓCE adj. invar. Cumplit, înfiorător, îngrozitor, fioros, groaznic. Durere, crimă atroce. – Din fr. atroce, lat. atrox, -cis.
 
atroce a. 1. foarte crud, cumplit: crimă atroce; 2. fig. grozav: durere atroce.

Dragii mei, astăzi dimineață ,aceasta veste dureroasa am primit despre ce urmeaza a se întâmpla în ROMÂNIA.
Iată cum, un glas m-a trezit din somn, si-mi tot striga in dreapta mea,asa:
               „România !
            România atroce!
           România pe Televizor!
     România pe ecranele Tv,ale Lumii întregi !” 

Prieteni dragi, am scris adeseori despre ATENTATE TERORISTE in ROMÂNIA; despre RAZBOI si despre DEVESELU; dar ce se va întâmpla acum cu România zilelor noastre, de ce a fost numita de acel glas”România atroce”,sau ce atrocități vor avea loc în România,eu nu stiu a vă spune.
Cert este că, în România se va întâmpla ceva dureros,ceva tragic; pot ave loc si mari PROTESTE de strada,care sa se termine urât de tot.
Sa nu uitam, ziua de 10 DECEMBRIE 2016,despre care am scris un articol. Vom vedea daca aceasta zi,va avea vreo legatura cu ROMÂNIA.
Dragii mei, nouă nu ne mai rămâne decât sa ne rugăm la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI,ca să apere si sa ocrotească ROMÂNIA SA,precum si poporul Său ales,asa cum reiese si din articolele de mai jos : 

                                         26  IULIE  2015, ora 16,10 !
xx
                                                Dragii mei, 

Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas la Imperativ, care ordonă aşa :

                       "Poporul  român !
                   Poporul  român, să se scuture  de Istoriile Lumii !"
                 Să nu vă nedreptățiți Poporul Român, sau să vă atingeți de români,căci se cheamă Țara tuturor Fagaduințelor.!”

Dragii mei, chiar nu stiu de ce ar trebui noi ca popor, să ne debarasăm de Istoriile Lumii  întregi. 
Dacă voi stiti dragilor, astept cu drag Comentariile  voastre.
                               Cu dragoste, Maria.  
 
                                 24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 

                                                Dragii mei, 
                 


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor ,scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește.
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român ,este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi, care se cred atotstiutori,si va stiti voi care sunteti, care ,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură,si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,care este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste, asa cum voi v-ati dori ;uitand ca ,DUMNEZEU ne graieste în PILDE,și că nu poate omul obisnuit a înțelege ,ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc, asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales, care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU, si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă,si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula, împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste, si asteapta de la noi doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU, ne îndeamna ,ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria.

                             
                     
                     

 


150 de comentarii:

  1. Trei lucruri rele se pot intimpla:
    -DEVESELUL ATACAT DE RUSI
    -PROTESTE CU VIOLENTA
    -RUPEREA ROMANIEI IN TREI BUCATI
    A treia varianta ar fi catastrofala pt noi,celelalte le mai putem duce cit de cit.Mesajul cu NU VA ATINGETI DE ROMANI ami da mari sperante ca avem protectie Divina,si zic eu in ,,naivitatea,,mea ca nu vor indrazni sa decimeze 19 mil. de oameni.Am senzatia ca noi suntem uriti mai mult decit evreii de occident,si nu prea inteleg de ce?Poate om fi noi mai mult decit incapatinati sa existam pe aceste meleaguri?
    Doamne cit singe de romani a curs loviti din toate partile de sute de ani. Oprestei Doamne pe toti nesatuii lumii si nu pierde acest popor amarit lipsit de aparare in ziua de azi.
    OCROTESTE ACEST POPOR DOAMNE toti ne-au terfelit cu haznaua lor si ne-au improscat cu mizerie opreste-i Doamne dupa mare mila ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariul acesta ,este pe placul inimii mele!Dumnezeu sa va binecuvinteze.Cu drag Maria H

      Ștergere
    2. ILIE SERB
      Mi-ai dat un nr de tel pentru ADINA,dar cum sa i-l dau? Vrei sa-l faci public?

      Ștergere
  2. AJUTOR!Cand pamantul, tara, oameni, copii cer ajutor, omului, ce este de fact?!?!!!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania, va fi tara Lui Dumnezeu... doar dupa ce vor muri o buna parte din acest popor rautacios. Sunt putini credinciosi adevarati. O seama se prefac a fi credinciosi, alti merg la biserica si postesc dar sunt rai si zgarciti, alti nici macar mi cred. Ne-am omorat conducatorul in ziua nasteri Mantuitorului, iar acum o sa fie sigur omorat un pm de rang inalt care o sa dea startul razboiului. Astia suntem noi! Dar sa ne rugam pt toate sufletele.

      Ștergere
    2. Anonim 13.03 nu astia suntem noi!!! suntem manipulati de puterile straine prin slugoii care ne conduc tara de 26 de ani!!! iar slugoi urati si nemernici cum sunt cei din prezent cred ca n-a avut tara niciodata: iohanis si ciolos. Acum de 1 decembrie ziua Romaniei, iohanis vrea doar el sa fie la ceremoniile care se fac. Nu-l accepta pe al 2-lea om in stat! dece? el care este unul care se ocupa cu furtisaguri de case? cica le-a cumparat din meditatii...dar cu vanzarile de copii de care se tot vorbea? Inca este sustinut de soros din organizatia caruia face parte el si ciolos. Dar in curand apune puterea demoniacului soros si totul va iesi la iveala. Tot ce-am scris am vazut la TV . De altfel se vede in iata de zi cu zi ce fac acesti gagsteri odiosi. iohaniss-a opus reducerii taxelor pentru romani pe care parlamentul l-a votat. Ai trebuie cat mai multi bani, nu da nimic pentru sinistratii care au ramas fara case, dar acum in aceste zile "guvernul meu" i-a daruit un avion. Luxul si plimbarile pe banii nostrii, nu-i pasa de pensionari care traesc cu cele mai mici pensi din europa iar preturile sunt ca in europa la unele produse chiar mai mari. Pana cand Doamne mai ai rabdare cu ei? Sper ca romanii sa se trezeasca sa nu ne pierdem tara pe care soros prin slugoii lui o vor demembrata, haituita si jefuita!

      Ștergere
    3. Anonim 24 noiembrie 2016, 13:03, nu este vina romanilor sa sti. Este multa lipsa de informatie spirituala.

      Ștergere
    4. Anonim 24 nov 20:26 să ști că este chiar fix vina romanilor pentru că fără ajutorul și manipularea noastră ei nu ar putea să facă nimic.După cum se observa sunt mulți romăni spălați pe creier,care vor să voteze cu PNL-ul și USR-ul cele mai nenorocite partide.De cînd a venit Iohannis la putere nu a făcut decît pagubă acestei țări.Și-a renovat vila,și-a luat mașini de lux,avion și s-a plimbat cu doamna lui prin toate țările pe banii poporului.Acest individ nu are scrupule,e în stare să calce pe cadavre pentru binele lui,așa cum și-a bătut joc și de tinerii din Colectiv.Acolo a fost un act terorist organizat de gașca lor să-și poată forma guvernul lui,după demisia forțată a lui Ponta.Dacă tinerii nu se lăsau manipulați și nu ieșeau in stradă să schimbe guvernul,Iohaniss nu ar fi putut sa-l mai aducă pe Cioloș cu tehnocrați lui.Așa că repet,romănii sunt vinovați pentru că nu sunt uniți și se lasă manipulați de Oculta Mondială,care conduc lumea,iar noi suntem cobaii lor.DS

      Ștergere
    5. PERFECT ai grait DS !

      Ștergere
    6. DS, sufletul poporului roman este suferind. Astepti performanta, dar uiti ca se foloseste in draga voie tehnologie de atac psihotronic, care are scop manipularea mintii (sa nu spun mai multe). Si asta o fac americanii prin acel HAARP. Plus ca nemernicii de la guvernare vor cauta sa falsifice voturile. Datoria poporului roman este sa mearga sa voteze dar pentru Romania nu pentru Soros. Insa cum ne eliberam de aceste atacuri psihotronice care se fac zilnic, la ore fixe, in special in marile orase?
      Cine este cu adevarat roman nu va vota nici PNL si nici USR.

      Ștergere
    7. Sunt intr-adevar multi spalati pe creier in special profesorii pensionari. Taranii sunt mai destepti decat ei din pacate.

      Ștergere
    8. Daca tie nu ti-a placut cartea nu inseamna ca profesorii au creierele spalate,din pacate altcineva are creierul prea mic.Cand scrii ceva mai trebuie si sa gandesti cat de putin.Un profesor

      Ștergere
  4. Guvernul nu mai are bani pentru statuia Cumintenia Pamintului,iar la Sibiu statuia lui Avram Iancu facuta exclusiv din banii donati de sibieni sta de patru ani neexpusa in Parcul ASTRA unde ii era locul, din cauza ca de la inceput s-a opus fostul primar al Sibiului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-un viitor razboi mare care v-a fi si nuclear s-ar putea sa fim ocopati de tarile slave din jur cu ajutorul fratelui lor mai mare de la rasarit dupa cum spunea Arsenie Boca,dar asta s-ar putea sa fie si salvarea tarii pentru ca ocupantul si nici aliatii nu-si mai bombardeaza acel teritoriu-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat fratele meu dar o să bombardeze aliații din Nato ca să-i respingă

      Ștergere
  6. sper ca nu este vre-un cutremuc prin 10 decembrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As vrea sa citesc si eu articolul pe care l-a scris Maria in legatura cu 10 decembrie. Va rog cine-mi poate spune. Multumesc

      Ștergere
  7. 10 decembrie e într-o sâmbătă!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria meaajele tale se implinesc mai devreme sau mai tirziu tu ai dreptate Sa ne rugam precum spui sa nu se intimple si sa fim bucurosi ca datorita rugaciuni noastre nu s-au intimplat Tu nu gresesti mesajul pentru caci nu sint de la tine cu de la Duhul Sfint si nici cu Hillary nu ai gresit pt ca din mesajele primite de tine nu a reesit deloc Hillary sa fie presedinte am scris asta inainte de alegeri Sanatate si numai bine iar raul care se apropie de Romania sa fie cit mai mic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai anonime,mai citeste odata cum a zis Maria ca va castiga Hillary,ce tot indrugi acolo?veta

      Ștergere
  9. maria, bagi panica in populatie ! ca secretara la un cabinet de avocatura, ar trebui sa stii ca ceea ce faci tu este infractiune.Noi iti aducem la cunostinta prvederile Art. 404 NCP

    Comunicarea de informaţii false

    Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

    Inca mai esti in libertate, ai grija, mai ales ca tu stii ca sunt false, nu poti sustine ca Sfantul Duh ti-a spus ca va pune o bomba nu stiu unde si nu stiu cand.
    Din cauza ta multa lume e disperata si multi au plecat din Bucuresti. Daca cineva va depune plangere, esti pasibila de pedeapsa. Nu te juca cu psihicul oamenilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim24 noiembrie 2016, 13,13
      Multumesc Anonim 24 noiembrie 2016,ora 13,13!
      Chiar crezi că mă poâți intimida copiind un articol din CODUL PENAL?
      Vad ca mi-ai dat si pedeapsa,5 ani !
      Dar pentru NOSTRADAMUS,BABA VANGA, SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, etc etc, lor ce pedeapsa le dai?
      Oare chiar esti legat la ochi,si ai urechile infundate,ca sa nu spun altfel, si nu vezi cate rele amenință LUMEA intreaga? Îi băgăm pe toti la PUSCARIE?
      Am sa-ti spun ceva, asa pentru mintea ta puțină, DUHUL CEL PREA SFÂNT îmi îngaduie a le auzi, îmi îngaduie a le vedea,sau si mai mult,îngaduie ÎNGERILOR SĂI,ca să mă ajute sa le descopăr.
      Nu DUHUL CEL PREA SFANT imi graieste intotdeauna, ci EL îmi permite a le auzi si a le scrie aici,pentru SEMENII nostri.
      Daca ti-i teama, du-te si traieste in pustiu,acolo unde nu te pandeste niciun rău. Ce spui?
      DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te ierte pentru cuvintele tale rautacioase si fara de minte.

      Ștergere
    2. Anonim 24 noiembrie 2016, 13:13, nu se incadreaza pe speta ta. Adulmeca mai bine NCP, caci nu te pricepi.

      Ștergere
    3. Nu Maria draga, individul nu-i legat la ochi , este pe lista de plata in dolari a lui soros... Mai este un pic si vor plati cu varf si indesat toti dusmanii Romaniei!

      Ștergere
    4. Dna secretara, va rugam sa mergeti pe la televiziuni, parlament, govern, etc si sa ajutati sa li se aplice pedeapsa, ca aveti de unde. LA SIGUR. De reclamele companiilor nici nu mai vorbesc...
      Merita sa-ti punem o vorba buna pentru fiecare din mincinosii mai susmentionati pe care ii aduceti pe calea cea buna.

      Daca este vorba de cuvantul lui Dumnezeu, toti vad minciuna, dar de gurile de iad nu se leaga nimeni...

      Ștergere
    5. Doamna Maria,Dumnezeu să vă ocrotească!

      Ștergere
    6. Anonim 24 noiembrie 2016,13:13
      Cine sapä groapa altuia,cade singur în ea.Ai grijă ce-i doreşti aproapelui tău!Eu îți doresc multă înțelepciune și credință,Dumnezeu să te binecuvănteze!

      Ștergere
    7. Mai Anonim 24 noiembrie 2016, 13:13, ce ai? Te doare agenda primita de la Soros? Nu-ti ies planurile? Ce bine ca a castigat Trump, spre umilinta lui Soros!

      Ștergere
    8. 13.13


      Doamna Maria poate spune ce considera , nu omoara pe nimeni , nu daunza nimanui cu nimic .

      Auzi, da'ce zici de Revolutie, de Mineriada , de Colectiv ? Unde sunt infractorii , criminalii , cum stam cu dosarele penale in cazul asta ?

      Sunt 27 de ani de cand poporul asta e mintit, furat, inselat , indus in eroare , 27 de ani de cand multi se tot joaca cu psihicul nostru . Vrem si noi sa depunem plangere , sfatuieste-ne unde , te rugam !



      Auzi , da'astrologia, facutul horoscoapelor , runele lui Voropchievich , nu contin ,,material inflamabil'' pentru psihic ? Mie mi-a spus Neti intr-o dimineata ca ma calca masina , pericol de accidente iminente....si uite ca sunt teafara, postez. Deci ?


      Ai scos un articol dintr-un context, baga-l la loc ca nu e de tine incadrarea penala a nimanui .

      Ștergere
    9. Anonim24 noiembrie 2016, 13:13
      maria, bagi panica in populatie ! ca secretara la un cabinet de avocatura, ar trebui sa stii ca ceea ce faci tu este infractiune.Noi iti aducem la cunostinta prvederile Art. 404 NCP

      Comunicarea de informaţii false

      Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.


      raspuns :
      serios ??? AI CITIT BINE ??? si cu textul de lege in fata NU PRICEPI anonim a

      deci repetam din TEXTUL DE LEGE si citez ´´ dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională,´´

      si CUM SE PUNE IN PERICOL securitatea NATIONALA ??? ne poti raspunde ??? ca SE PANICHEAZA BUCURESTENII si PLEACA din bucuresti ??? AI GINDIT-O MULT ???? .....ha ha ha ....

      deci cind afirmi UN TEXT DE LEGE citeste-l CU ATENTIE INAINTE Sa iL aplici IN DISCUTIE ... SI TELEVIZORUL PRESA MINTE LA GREU CU INFORMATII FALSE PESTE MASURA SI NU E INCHIS NIMENIIIIIIIIIII , CA SA NU MAI VORBIM DE MANIPULARE LA GREU PRIN MINCIUNI SI ALTE LUCRURI GRAVEEEEEEEEE.... deci CIND O SA INCHIDA TELEVIZIUNILE , PARTIDELE SI ALTE ONG-URI CA MINT DE INGHEATA APELE SI PANICHEZA POPULATIA LA GREU atunci sa vii sa aplicam si aici CE SCRIE IN LEGE desi NU SCRIE ASTA IN LEGE si ´´ securitatea nationala ´´ ... capisci PROSTIE intruchipata ??? si banuiesc CA NU IMI CAUTI O LEGE ca te-am defaimat ca NU POTI DEFAIMA UN ANONIM care scrie pe un blog .... ai priceput ??? ha ha ha ha ha ha ..... mor de rassss ......

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      ps alte legi mai ai sa ne sperii cu ele ???

      HA HA HA

      aviz amatorilor si amataorelor

      crestin ortodox ( inca nu e lege care sa inchida CRESTINII ORTODOCSI ca PROMOVEAZA RELIGIA ORTODOXA , dar LEPADAREA DE CREDINTA VA VENI si veti avea si voi ROlul DE A PRIGONI ADEVARUL dar INCA NU V-A SOSIT TIMPUL deci MAI USOR CU FARADELEGILE voastre BUCURESTENILOR .... atentie mare CA ARSENIE BOCA A SPUS CLAR : BUCURESTIUL VA FI CUTREMURAT PENTRU FARADELEGILE LUI ( asta E DE SECURITATE NATIONALA CA BUCURESTIUL VINDE TARA STRAINILOR . AI AUZIT BINE , daaaaa ????) ca din cauza VOASTRA A CELOR DIN CAPITALA ,ROMANIA SUFERAAAAAA IN TOTALITATE si DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT DE VOI ... DUR ADEVAR STIU dar de ajuns CU CONDUSUL FARADELEGILOR DIN BUCURESTI ..... capisci . DA ??? si daca ai nelamuriri NU MA SPERII DE ´´ CAPITALA ´´ care E ASCULTATOARE DE BRUXELLES SI DE ALTE FORTE OCULTE impotriva LUI DUMNEZEU .... asadar ALEGE CE TREBUIE conform cu neamul ROMANESC ORTODOX sau pieri MAI DEVREME SAU MAI TARZIU DE MINA LUI DUMNEZEU . tu si oricare PROPOVADUITI FARADELEGILE ... Romania SE VA TREZI si MULTI SI MUTE VETI PIERI iN SI DIN faradelegiLe voastre SI JUDECATA LUI DUMNEZEU VA FI DREAPTA .....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATAORELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    10. Anonim24 noiembrie 2016, 13:13
      maria, bagi panica in populatie ! ca secretara la un cabinet de avocatura, ar trebui sa stii ca ceea ce faci tu este infractiune.Noi iti aducem la cunostinta prvederile Art. 404 NCP

      raspuns :
      noi VA ADUCEM LA CUNOSTINTA ( sa sune oficial , mor de rasss ....)

      constitutia romaniei

      ART. 30
      Libertatea de exprimare
      (1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel,
      prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt
      inviolabile.
      (2) Cenzura de orice fel este interzisă.

      deci concluzionam un singur cuvint

      INVIOLABILE =
      INVIOLÁBIL, -Ă, inviolabili, -e, adj. Care nu poate fi violat, încălcat, atins. ♦ Care se află în mod legal apărat de orice urmărire, de orice atingere, de orice încălcare sau de orice pedepsire.

      ANONIMO ai priceput ???? dur adevar stiu AR ABUZURILE LEGII DE UNII SAU UNELE CA VOI LE STIM dar ADEVARUL RAMINE ADEVAR
      chiar daca nu va place....


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    11. Si aceia de la timpul probabil fac fapte impotriva securitatii nationale, Anonim 24 noiembrie 2016, 13:13, asa dupa mintea ta? Dar aceia care i-au adus pe americani in tara asta cu armele lor si ne expun sa fim carne de tun in razboiul si interesul strain? Asta cum ar fi?

      Ștergere
    12. ´´. Daca cineva va depune plangere, esti pasibila de pedeapsa. Nu te juca cu psihicul oamenilor!´´

      de 26 de ani politicienii SE JOACA CU VIETILE OAMENILOR prin deciziile pe care le-au luat PLINGERI AU EXISTAT MILIOANE si pedeapsa VOASTRA pentru ei ZEROOOOOOO ba ii mai si sustineti .... daca depun o plingere PENALA entru toti POLITICIENII ca S-AU JUCAT CU PSIHICUL MEU 26 de ani II INCHIDETI 5 ANI PE TOTI ??? hmmmm --ha ha ha -- vezi PENIBILITATEA ANALIZEI SUPERFICIALE a legii pe care o DISCUTAM ??? mor de rasss .... VEI SPUNE CA NU SE APLICA retro activ NU E ASA ??? dar daca o urmam pe cea din 1969 cu ACELASI TEXT se aplica???? HA HA HA
      Infracţiunea de comunicare de informaţii false reglementată de art. 404 NCP are corespondent în dispoziţiile art. 1681 CP 1969.

      Reglementarea faptei din noul Cod penal preia condiţiile de incriminare din reglementarea anterioară, cu următoarea modificare, ce priveşte latura subiectivă a infracţiunii: prin prevederile din noul Cod penal este impusă cerinţa ca făptuitorul să aibă cunoştinţă de caracterul fals al ştirilor, datelor, informaţiilor sau documentelor comunicate ori răspândite. Lipsa acestui element constitutiv conduce la inexistenţa infracţiunii.

      în privinţa regimului sancţionator, noul Cod penal nu aduce nicio modificare.

      DECI CIND II INCHIDEM PE POLITICIENI SI TOT SISTEMUL care E CORUPT de la mic la mare ??? avem atitea puscarii PENTRU TOTI ??? dur adevar stiu DAR SPER CA PE VIITOR nu mai vii CU PROSTII Pe aici .....

      AVIZ amatorilor si amataorelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    13. va rog nu va lasati influentata de ignoranta, prostia si rautatea unora. majoritatea urmarm postarile cu sufletl la gura si le dam prioritate minciunilor din presa.
      cu drag, dorinval

      Ștergere
    14. Va multumesc Prieteni dragi ! Sunteti cu adevarat PRIETENI !

      Ștergere
    15. Anonim 24 nov 13:13,dacă tot o acuzi pe Maria pentru aceste previziunii,te rog sa-mi spui și mie pe cei care au pevestit sfîrșitul lumii cine i-a tras la răspundere?Oamenii din străinătate și-au construit buncăre și-au făcut provizii de hrană și sfîrșitul nu a mai venit.Previziunile au existat din totdeauna,așa că fiecare e liber să creadă ce vrea.DS

      Ștergere
    16. Buna ziua. Doamna Maria a sosit timpul adevărului,cu toții am fost umiliți in aceasta tara,cu toții știm trecutul,dar acum vine adevărul si dreptatea peste poporul roman,care a suferit groaznic din cauza,legilor,decrete,articole,decizii,hotărâri.Noi ce-i saraci din romania am depus plîngere la IISUS HRISTOS pentru toți ce-i care ne-au condus spre suferință,pentru ca in aceasta tara,nimeni nu este capabil sa scoată tara la lumina.Așteptam ajutor de la Sfântă Treime,si Maica Domnului.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    17. Maria nu mai scrie de cutremure ca faci de ras duhul sfant ca el vrea numai binele oamenilor,de fapt nu ghicesti nici unul,cand ai spus ca va fi in Iran afost in Nicaragua,multe le anunti dupa ce le da la televizor.madus.

      Ștergere

    18. Anonim26 noiembrie 2016, 20:15
      MADUS?????
      Hmmm! Nu prea cred ca esti tu MADUS!
      Maria nu mai scrie de cutremure ca faci de ras duhul sfant ca el vrea numai binele oamenilor,de fapt nu ghicesti nici unul,cand ai spus ca va fi in Iran afost in Nicaragua,multe le anunti dupa ce le da la televizor.madus. l
      Ce-ai spune daca ti-as spune:
      Anonim26 noiembrie 2016, 20:15
      Nu mai intra pe acest BLOG,ci cauta ceea ce -ti face placere?!

      Ștergere
    19. Anonim 26 noiembrie 2016, 20:15, esti un sorosist iritat. Calmeaza-te, ca nu-i dupa cu vrea Soros ci dupa cum vrea Dumnezeu. Te mai dai si drept Madus. Nu ti-e rusine? De fapt asa fac sorosistii umbla cu minciuni si inselari. Rusine sa-ti fie.

      Ștergere
  10. Totul trebuie sa se intimple pina in ianuarie Nu Donald trump a adus arsenal de arme in romania si europa ci negrul de Obama el a facut acest bine romaniei el este ultimul presedinte al americi Ar fi bine ca Donald trump sa fie investit ca presedinte dar pina in ianuarie mai este si inca nu ati vazut nimic ce poate Obama creatorul issis

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am scris mai de mult un comentariu in care spuneam ca in romina va fi o urgie asa va fi nu voi spune mai multe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici sa nu spui 14.25 !

      Ce ai insirat nu are subiect , nu are predicat , cat continut .....doar tu stii ce iti bazaie prin cap .

      Ștergere
  12. Asa ceva nu se va intâmpla.voi face ce ma sfătuit Coni.România este BINECUVÂNTATĂ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, Madus ! Puterea mintii + deplina vointa de a fii in pace = mult cer senin .
      Sa ne dorim binele si linistea, oameni buni , macar cat putem si cum putem , miracolele le va face doar bunul Dumnezeu !

      Ștergere
  13. Dati-i dreptul autorului sa faca cum crede de cuvinta.D-na Maria nu face nimic din rautate,dece nu credeti ca e om si dumneaei,poneti-va in locul dansei doar putin,nu e delic simplu ce face dansa pentru noi! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  14. Va stimez si va iubesc si va multumesc din suflet pentru tot ce faceti pentru noi!Cu foarte multa stima si mult drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria Handic,va rog sa imi spuneti si mie cu ce va ajuta previziunile acestei doamne ,concret

      Ștergere
    2. Anonim 24 noiembrie 2016, 21:10, NU E TREABA TA!

      Ștergere
    3. Daca toti de pe acest blog ar lua aminte la ce citesc,nu doar sa scrie mesaje .si sa se indrepte toti.sa fie mai buni mai iubitori .poate ar ajuta cu ceva .dar daca doar citesc si atata ,e rau!!

      Ștergere
    4. Anonim 24 noiembrie 2016, 22:50,draga,nu fi ironic, caci nu-ti sade bine!Dar nici atoatestiutor nu te crede, caci nu prea cunosti decat foarte putin- atat cat te priveste pe tine, nimic mai mult!

      Ștergere
    5. Asta vad eu!!cand scrie cineva ce nu va convine sau sa ia de Maria ,imediat sariti toti pe acea persoana .!ce ai invatat daca faci asa?nimic si nimic

      Ștergere
    6. Anonim 25 noiembrie 2016, 10:05,interpretezi aiurea.

      Ștergere
    7. Ce nu este adevarat . exact asa este cum zic eu !!!
      Cand cineva spune ceva ca nu crede ,imediat toti sariti cu pietre către acea persoana,iar in schimba Maria va invata sa nu aruncati cu pietre la adresa ei cand greseste, dar cand voi aruncati cu pietre,ea va multumeste foarte mult!!!

      Ștergere
    8. Anonim 25 noiembrie 2016, 20:14, dar ce esti asa furios? Calmeaza-te, caci nu-i buna furia.

      Ștergere
  15. Dna Maria n-o face din rautate ci din ignoranta!

    RăspundețiȘtergere
  16. Îngerii căzuți sunt cei care au căzut odată cu Lucifer,o parte din îngeri s-au întors la Dumnezeu în timpul căderi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa-i! Bine zici (de aceasta data), Monica Liliana 16:59 .

      Ștergere
    2. Anonim 26 noiembrie 2016,17:22
      Data trecută cu ce am greşit?
      Vezi tu acum depinde,nu toți gândim la fel.Mulțumesc!Dumnezeu să fie veşenic unu cu tine!🤗

      Ștergere
  17. Doamne Ajuta ! Foarte Bune ! Cu cat va fi mai repede cu atat mai bine,doar asa se mai poate schimba ceva in aceasta tara. Explozia va fi nimicitoare pentu actuala clasa politica si gastile lor, pentu ca are fitil rusesc.Otilia

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim 24 noiembrie 13.13
    Dacă tot ești asa de iubitoare de legi și cod penal ar trebui sa le aduci la cunoștință adevăraților infractori din tara asta ca au distrus și ruinat un popor întreg și au distrus pe foarte multi ani romanik.nu te mai lega de niște oameni care scriu pe blogurile personale anumite lucruri. Nu uita ca este DEMOCRATIE.sau ești unu din aia care pune pumnu în gura pt a grai doar ce se dorește de către anumite persoane. ? CE ZICI? Mai bine îți vezi de treaba ta ca vai și amar de sistemu de justiție care a ruinat românia. Și referitor la ce a zis dna Maria ar fi ceva sa se întâmple asta.poate se mai trezește adormita asta de populație a României ca e sub orice critica de nepăsătoare. ..

    RăspundețiȘtergere
  19. Parintele arsenie boca a spus ca bucurestiul va fi sters de pe harta ca acolo forfotesc pacatele asa no mai acuzati pe doamna maria cu 5 ani de puscarie daca asa i va spune duhul sfint ca va veni asa va fi va pup dulce stimata doamna maria gheorghiu que

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa spun toti batranii,ca dupa ei vine sfarsitul lumii,ca vine apocalipsa,ca orasele se vor scufunda,ca multi vor merge in iad si cine ii ia in seama,viata merge inainte.val

      Ștergere
  20. Un atentat cu o masina,capcana a avut loc in Irak,nu stiu daca are legatura cu previziunea cu cutremur in Iran sau Irak,de citeva zile,sursa realitatea net.

    RăspundețiȘtergere
  21. Romania a fost si este exterminata de romani,prin reprezentantii lor.Sa nu-i uitam pe asa zisii "speciali" cei cu pensii speciale ,nesimtiti si nesatui.Eu vad in acesti speciali ,tradatorii si distrugatorii Romaniei.Credeti ca sunt eu in eroare? A mintesc aici judecatori,procurori,prof universitari ,o mare parte din militari o spun cu parere de rau,o mare parte aproape intreaga din mizerabila asa zisa clasa politica,Cine sunt tradatorii Romaniei si ce trebuie facut pentru a impiedica distrugerea totala a tarii?

    RăspundețiȘtergere
  22. Atentat intr'o benzinarie in Irak 80 de morti.

    RăspundețiȘtergere
  23. http://www.lovendal.ro/wp52/ingrozitoarea-piramida-de-13-trepte-care-conduce-lumea-nici-nu-va-imaginati-cine-se-afla-in-spatele-scenei-si-nu-e-vorba-de-illuminati/

    RăspundețiȘtergere
  24. DACA NUTI PLACE CE NE SPUNE DE TE IUTI PE ACEASTA PAGINA MAI BINE ROAGATE LA DUMNEZEU MACAR ATITA TIMP CIT PIERZI JICNIND PE MARIA .EU MA ROG SA LUMINEZE MINTEA CELOR RAI SA FIE MAI BUNI ESTE VALABIL SI PENTRU TINE CU MULT RESPECT PENTRU MARIA.O.MIHAILESCU

    RăspundețiȘtergere
  25. Cui ii e frica ....sau il apuca panica, sa citeasca in alta parte .Atrocitatile se vor comite la Revolutie (Marea Revolutie).Doamna Maria ne-a comunicat un mesaj in legatura cu aceasta .Mai avem si prevenirea venita de la un sfant parinte care spune ----sa nu va apuce acele zile in orase .Ca sangele va curge la canal ......nu ma indoiesc .In clipa de fata uni romani o duc foarte bine si bine .....si nu sunt putini,dar majoritatea o duce mizerabil .De aici se va ajunge la .......atrocitati.

    RăspundețiȘtergere
  26. Vad o stire cu Israelul reîncepe Intifada palestinienilor

    RăspundețiȘtergere
  27. Parintele Calistrat - Pilda inmultirii talantilor

    https://www.youtube.com/watch?v=ly7zJvdnIdo

    RăspundețiȘtergere
  28. Ecumenism și Sinodul din Creta :

    https://www.youtube.com/watch?v=C-y6Q-eKXi0

    RăspundețiȘtergere
  29. Fiecare poate schimba canalul, e democratie...asta cu falsurile...blogul este personal...cine nu crede sa taca si pas...cu pas

    RăspundețiȘtergere
  30. Parintele Rafail Noica la Iasi: RAMANETI ALATURI DE BISERICA SI DE PASTORII NOSTRI! :

    https://www.youtube.com/watch?v=psYa6lr_DWk

    RăspundețiȘtergere
  31. PARINTELE RAFAIL NOICA la Iasi in a doua zi a Colocviului INTALNIREA CU DUHOVNICUL "

    https://www.youtube.com/watch?v=rr761Y5crZQ

    RăspundețiȘtergere
  32. Aveati ceva ca Romania va sari in aer...cel mai probabil...Deveselu ...pe 10dec...consecintele Breaking news...vor fi duminica...cand posibil raniti...se vor zbate intre viata si moarte...se pregateste destabilizare si caderea guvernului???iar de Craciun???un Craciun sangeros.?? Aveti cred ceva si cu ora??? 333sa fie noaptea??

    RăspundețiȘtergere
  33. O predicã extraordinarã a Parintelui Calistrat Chifan

    Sursa: http://www.ortodoxism.com/predici/o-predica-extraordinara-a-parintelui-calistrat-chifan.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un parinte care tine crucea intoarsa in timpul unei conferinte si da cu ea in masa...un parinte care spune :"Da cum ne poate desparti pe noi cipul din pasaport , carduri de Dumnezeu?" Fugiti , dragii mei, nu-l ascultati..e doar o vulpe vicleana.Sfintii Parinti ai ortodoxiei ne-au prevenit despre cipuri, ecumenism..Sa nu uitam ce spunea Parintele Iustin Parvu..in vremurile de pe urma o sa fiti vanduti..

      Ștergere
    2. si daca tot vorbim de preoti "celebrii", atentie la parintele Constantin Necula, in timpul conferintelor face f. des semnul 666. Alta vulpe ffff sireata

      Ștergere
    3. Anonim 24 noiembrie 2016,23:50
      Şi mie mi s-a părut straniu părintele Constantin Necula.

      Ștergere
    4. Anonim 24 noiembrie 2016, 23:54, si cum face asa numitul semn? Ca si Trump? :) Pai sa sti Anonimule ca nu este ceea ce crezi. Nici intr-un caz nu inseamna 666, din contra este o chestie benefica. Tu de mudra cunoasterii ai auzit?
      Iata ceva informatie:
      Mudra cunoasterii se formeaza prin atingerea varfului degetului mare cu varful degetului index, ţinând celelalte trei degete întinse.
      Specialitatea: Pentru că este o Mudra a cunoştinţelor, îmbunătăţeşte cunoştinţele. Vârful degetului mare este centrul glandelor pituitară şi endocrină. Când apăsăm cu indexul (degetul arătător) aceşti centri, se activează cele două glande.
      Durata de timp: Nu există o anumită perioadă pentru practicarea acestei mudra. O poţi practica şezând, stând în picioare sau lenevind în pat, oriunde şi oricînd ai timp.
      Beneficii:
      Creşte puterea memoriei şi ascute creierul (gândirea)
      Sporeşte concentrarea şi previne insomnia
      Dacă practicăm cu regularitate vom vindeca toate tulburările psihice cum ar fi cele mentale, isteria, furia şi depresia.

      Ștergere
    5. Nu e vorba de nici o mudra, Ci de APARTENENTA LA STRUCTURI OCULTE MALEFICE.

      Sa ne ajute DUMNEZEU sa trecem cu bine aceste vremuri grele

      Ștergere
    6. Anonim 25 noiembrie 2016, 03:07, asta dupa mintea ta, necitita si neinformata. Omule nu judeca caci nu sti multe. Mai bine opreste-te. Suntem obisnuiti sa emitem verdicate dupa sistemul nostru propriu de valori si competente. Desteapta-te. Faci scenarii eronate in mintea ta.

      Ștergere
    7. Si inca ceva Anonim 25 noiembrie 2016, 03:07, iti recomand sa practici Mudra Cunoasterii, te-ar ajuta pentru ca ascute gandirea.

      Ștergere
    8. http://biblioteca-secreta.blogspot.ro/2011/05/10-mudre-importante.html

      Ștergere
    9. Mai bine sa ne ajute Dumnezeu sa facem Rugăciunea Inimii.Asa ne trezim sufletul si ne sporim iubirea si aspiratia fata de Isus.

      Ștergere
    10. Scenarii eronate?
      Citeste "Protocoalele 'inteleptilor'Sionului" si apoi mai vorbim.

      Ștergere
    11. Sa ma ierte Dumnezeu,dar...si mie mi s-a parut suspect Pr.C-tin Necula,l-am ascultat nu numai odata,sunt sibianca.

      Ștergere
    12. Anonim 25 noiembrie 2016, 13:44, numai pana acolo poti vedea?

      Ștergere
    13. Anonim 25 noiembrie 2016, 13:40 practica tot ce vrei tu si crezi ca este bun. Important este sa evoluezi si sa fii sanatos ca sa poti evolua spiritual. Pe urma toate cele bune vin!

      Ștergere
  34. Cutremur in America centrala de 7,2 Nicaragua pericol de tsunami

    RăspundețiȘtergere
  35. Doamna Maria,Un cutremur de 7,2 s-a produs în America Centrală.Autoritățile
    au emis alertă de tsunami.

    RăspundețiȘtergere
  36. Eu stau in Bucuresti si pot sa va spun ca suntem multi care il iubesc pe Dumnezeu. Nu spun ca nu sunt pacate multe in acest oras dar daca noua romanilor simpli din Bucuresti ne pasa de Romania si de voi toti fratii nostri de pretutindeni ne rugam si plangem mult pentru noi toti si ne dorim binele nostru al tuturor. Va rog din suflet sa intelegeti ca atunci cand va pozitionati separat de BUCURESTENI ca si cum ar fi ciumati si credeti ca daca ei ar disparea voua celorlalti va va fi mai bine NU V ATI GANDIT CA TOCMAI DEZBINAREA NOASTRA BINE LUCRATA DIN INTERIOR SI DIN EXTERIOR SI bine sustinuta de noi toti " miticii de la Bucuresti, voi olteni sau moldoveni mai nu stiu cum, etc" nu cumva tocmai asta vor dusmanii tarii ??? De ce nu intelegem macar in cel de al doisprezecelea ceas ca aceasta ura trebuie sa inceteze nu pt ca sa ne fie bine ci mai important PENTRU CA SA EXISTAM CA NEAM SI TARA. INCETATI SA DATI VINA NUMAI PE ALTII PENTRU DUMNEZEU!! Si noi bucurestenii putem spune ca cele MAI grele lovituri date Romaniei si romanilor au fost date sub conducere majoritara a romanilor din Ardeal si totusi noi cei din Bucuresti nu spunem ca ar trebui sa dispara Ardealul si ardelenii. Voi fratilor romani caci noi va consideram frati credeti ca va va fi mai bine cu "fratii " unguri, rusi sau bulgari asa cum ne a spus parintele Arsenie Boca???? Poate ca de aceea se va putea intampla asa mare grozavie din cauza lipsei noastre de credinta lipsa de iubire de tara si de neam. Se zvarcolesc mosii si stramosii in morminte vazand ca fratii au ajuns sa doreasca moartea fratilor. NU UITATI NICI O DATA BUCURESTIUL VA TRANSMITE VOUA FRATILOR CU INIMI ROMANE CA VA IUBESTE MULT SI SE ROAGA PENTRU NOI TOTI SA FIM O DATA SI O DATA IMPREUNA CU ADEVARAT. MAI GANDITI VA DACA VOI IUBITI CU ADEVARAT ROMANIA DACA NU NE IUBITI SI PE NOI!!! VA UREZ SA SIMTITI CU ADEVARAT CE AU SIMTIT ROMANII LA 1 DECEMBRIE 1918 SI MAI ALES DORUL SFASIETOR DE A FI IMPREUNA INTR O TARA PENTRU CARE AU CURS RAURI DE SANGE ROMANESC DE A LUNGUL ISTORIEI , SANGELE STRAMOSILOR STRIGA PANA LA CER UNIRE IN CUGET SI SIMTIRI SI MAI ALES INTOARCEREA REALA LA DUMNEZEU CAT MAI MULTI SI CAT MAI REPEDE. NOI TOTI NE VOM FACE VINOVATI LA JUDECATA NU NUMAI CEI DIN BUCURESTI.Cu dragoste spentru d na Maria si pentru voi toti frati iubiti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate Daniela ..pacate sunt peste tot.in toata lumea

      Ștergere
    2. Daniela Dr24 noiembrie 2016, 23:36
      Eu stau in Bucuresti si pot sa va spun ca suntem multi care il iubesc pe Dumnezeu. Poate ca de aceea se va putea intampla asa mare grozavie din cauza lipsei noastre de credinta lipsa de iubire de tara si de neam. Se zvarcolesc mosii si stramosii in morminte vazand ca fratii au ajuns sa doreasca moartea fratilor. NU UITATI NICI O DATA BUCURESTIUL VA TRANSMITE VOUA FRATILOR CU INIMI ROMANE CA VA IUBESTE MULT SI SE ROAGA PENTRU NOI TOTI SA FIM O DATA SI O DATA IMPREUNA CU ADEVARAT. MAI GANDITI VA DACA VOI IUBITI CU ADEVARAT ROMANIA DACA NU NE IUBITI SI PE NOI!!! VA UREZ SA SIMTITI CU ADEVARAT CE AU SIMTIT ROMANII LA 1 DECEMBRIE 1918 SI MAI ALES DORUL SFASIETOR DE A FI IMPREUNA INTR O TARA PENTRU CARE AU CURS RAURI DE SANGE ROMANESC DE A LUNGUL ISTORIEI , SANGELE STRAMOSILOR STRIGA PANA LA CER UNIRE IN CUGET SI SIMTIRI SI MAI ALES INTOARCEREA REALA LA DUMNEZEU CAT MAI MULTI SI CAT MAI REPEDE. NOI TOTI NE VOM FACE VINOVATI LA JUDECATA NU NUMAI CEI DIN BUCURESTI.Cu dragoste spentru d na Maria si pentru voi toti frati iubiti.


      RASPUNS :
      BUCURESTIUL E CAPITALA ROMANIEI .... deci CAPUL ROMANIEI e PLIN DE FARADELEGI si SMINTESC oamenii simpli DIN TARA TOATA si aduc MANIA LUI DUMNEZEU peste toti ... si bucurestenii SIMPLI de care vorbesti si credinciosi CE FAC cu faradelegile bucurestenilor ´´ complicati´´ CARE ii conduc si pe ei ???? ce atitudine aveti voi ??? 3 zile pe strazi si apoi somn de voie ??? asta E VITEJIA VOASTRA ???
      sau sa INTELEGEM CA IN BUCURESTI MAJORITATEA necredincioasa CONDUC si minoritatea credincioasa E ASUPRITA ???? sau majoritatea credincioasa STA IMPASIBILA fata de minoritatea necredincioaa Asta VREI sa trasmiti TARII din CAPUL EI ??? aveti nevoie de ajutor SA II ELIMINATI pe BUCURESTENII din BUCURESTI care VA OROPSESC atit pe voi ( bucurestenii credinciosi ) ci si INTREAGA TARA ???? AI INTELES ACUM DIFERENTA ????
      DECI ORASUL BUCURESTI ca locuitori COMPARATIV CU POPULATIA TARII este MIC desi CU PRETENTII MARI DE TOT de asupreste PE CEI MULTI pentru cei putini DE ACOLO ....

      concluzionam MAI MULTE VARIANTE dupa care sa ne spui CARE ESTE sa vedem solutia PE CARE O SA O ALEGI tu :
      1. bucuresti - jumate corupt , jumate necorupt
      2. bucuresti -trei -sferturi corupt , un sfert necorupt
      3. bucuresti trei sferturi necorupt , un sfert corupt
      4.bucuresti necorupt deloc
      5. bucuresti total corupt

      spui ca dezbinam NOI din TARA ???? pe bune ????? daca intram in orasul BUCURESTI peste VOI ca ROMANI o sa va suparati CA VREM SA VA COTROPIM si de-a lungul vremii au existat dialogul ´´ capitala si provinciile ei ´´ CA TARA INTREAGA .... deci capitala SA SE CURETE SINGURA de faradelegile EI SPRE binele EI si apoi al INTREGII TARI .... nu o sa ma suferim NOI MILIOANE DE OAMENI pentru voi CITEVA MII de bucuresteni .... DUR ADEVAR STIU dar A CONTINUA CU FARADELEGILE BUCURESTENILOR aduce URGIE ASUPRA INTREGII TARI NUMITA ROMANIAAAAAA SI DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT pentru ca NEAMUL ROMANENSC SI STRAMOSII LUI cer DREPTATEEEEEEEEE ca PENTRU LIBERTATE SI DREPTATE AU VARSAT TONE DE SANGE binecuvintind PAMINTUL ROMANESC ....
      nu mi-am dorit nicioadata lupta SI NICI ACUM nu doresc asa ceva DAR EXISTA DE-A LUNGUL ISTORIEI ROMANIEI un MIHAI VITEAZU , STEFAN CEL MARE , VLAD TEPES care NU AU CRUTAT si au dat MORTII PE TOTI DUSMANII TARII din PRORPIA BOIERIME ( SI ERAU ROMANI CORUPTI SI ATUNCI )

      ´´ULTIMUL DREPT PE CARE-L AVEM ESTE SA NE DAM MOARTEA , DAR ULTIMUL ´´
      ´´LIBERTATEA NU POATE FI CUMPARATA ´´
      NU VA AMAGITI , PRETUL VA CRESTE pina PRETUL VA FI LIBERTATEA INSASI

      NU SUNTEM DATORI NIMANUI SI NU AM PRIGONIT NICIODATA PE NIMENI
      NU IMI PLAC RAZBOAIELE , DAR AM LUPTAT ORI DE CITE ORI TARA SI HOTARELE EI AU FOST AMENINTATE

      mandru de a fi ROMAN
      https://www.youtube.com/watch?v=FzoxncgDNas

      AVIZ AMATORILOR SI AMATAORELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  37. am primit un mesajMaria .
    Daca mai apucam sa mai VOTAM .... pe !!!11 decembrie 2016 !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Votam Anonim 24 noiembrie 2016, 23:44! Dar nu cu PNL si nici cu USR caci facem alergie la Soros!

      Ștergere
    2. Adevarat, nu mai apucam sa votam, lumea va iesi in strada, atentate din partea ungurilor de Ziua Romaniei 1 Decembrie, cutremur pe 10 decembrie, atat de mare incat sar in aer nuclearele, ne afecteaza si pe noi dar pe ici pe colo, suntem aparati de Maica Domnului.

      Ștergere
    3. Apucam sa votam, stai calm Anonim 25 noiembrie 2016, 10:15, caci totul va decurge in liniste. Sper sa alegem pentru Romania de data asta nu pentru straini.

      Ștergere
    4. De aceasta data Romania va alege fara a mai fi necesar votul,Dupa 27 de ani stim ce vrem fara votul masluit .Ne-am saturat.GATA .

      Ștergere
  38. Anonim 24 noiembrie 13, 13. Daca ai citit bine art 404 NCP dul si la Iliescu si il arata ca de 26 de ani ar trebuit sa il fi inminat pentru panica, dezinformarea, falsitatea, coruptia, omorirea atitor tineri, mineriada si toate celelalte pe care le a savirsit acest tradator de tara si sef de gasca a lovituri de stat care este si acum liber , cel care neavindut tara la felie , cind il vad la tv cu acel zimbet ironic (cu o fata de scaraoschi) parca se uita la poporul romin si zice "VAM FACUTO " si justitia romina ce face nimic il lasa in pace , deci tu crezi ca dn Maria care vorbeste de Dumnezeu face rau ? si hoti care au distrus Rominia fac bine? sint convins ca esti un mare ateu si nu poti face diferenta intrebine si rau.

    RăspundețiȘtergere
  39. Preotul Constantin Necula,tine niste conferinte grozave.Nu mai judecati ceea ce nu intelegeti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca esti mai mult la teatru la conferințele lui, poate si-a gresit meseria.Ar fi fost un actor grozav..

      Ștergere
  40. DIN CONVORBIRI CU INGERUL FLOREA VOL.X;'-Ingere poti sa-mi spui daca de-a lungul timpului si de la inceputul timpului au fost prooroci/-Da,pamanteana Georgeta.Dumnezeu a trimes pe pamant Invatator dupa Invatator,dar voi pamantenii nu i-ati ascultat pe cei trimesi de Dumnezeu.Voi pamantenii ati omorat Invatatorii trimesi de Dumnezeu,ei au fost omorati ca ei se opuneau negarii de Dumnezeu.Sa stii ca pamantenii nu au acceptat cel mai mare Adevar din cauza uneltirii lui Satan.Daca ei acceptau Adevarul,Iubirea Divina,Binele,el nu mai putea sa fie conducator,nu mai putea sa conduca tirania si raul si Satan nu ar mai fi dorit scindarea,ca cei ce nu fac ce doreste Dumnezeu sa ajunga la el.-Daca toti ar ajunge la el,ce ar fi/-Acest lucru nu se va intampla,pentru ca Dumnezeu in Creatia Sa a dorit binele,frumosul,inaltarea,sublimul,nu a dorit uritul pe pamant.In univers nu exista coincidente.Totul este calculat si planificat de Creatorul Unic numit Dumnezeu.Dumnezeu vorbeste,comunica,se reveleaza celui ce asculta si o face in multe feluri,ca alesul sau sa vada,sa auda,sa simta,sa vorbeasca si Dumnezeu spune;

    RăspundețiȘtergere
  41. 'ITI voi vorbi daca tu vrei sa asculti.Eu voi veni la tine,daca tu ma iubesti,ma inviti si Eu iti voi arata ca am fost intotdeauna cu tine si in toate modurile si in toate modurile si in toate caile si in toate felurile.'Dumnezeu este alaturi de pamanteni,fata mea,este alaturi de Creatia Sa in tristete si in ras si dupa fiecare suparare vine pacea,bucuria,Linistea sufleteasca.Deci tu stii ca Dumnezeu este si in amaraciune si in bucurie,este un scop Divin in tot ce este si in spatele a tot ce exista este o prezenta Divina in totli.DUMNEZEU ESTE VIATA SI VIATA ESTE FACUTA DE DUMNEZEU SI FIECARE ASPECT AL VIETII ARE UN SCOP DIVIN.

    RăspundețiȘtergere
  42. Pamanteanul care face Sfanta Cruce corect si o materializeaza pe corpul lui pamantean,alaturi de spunerea rugaciunii tatal nostru in mod corect acela este auzit de ingerul pazitor si acesta ai deschide lumina catre Lumina Divina catre Dumnezeu si este auzit.Rugaciunea lui este luata in seama si pamanteanul primeste raspunsul prin ingerul pazitor si acesta il ajuta in diverse directii,dar nu atunci cand doreste pamanteanul,ci numai cand ingerul pazitor stie ca are nevoie de acel ajutor.-Ce este raul/-Raul este ceea ce voi numiti rau,ceea ce voi creati ca sa fie rau.Prin crearea raului de catre voi pamantenii,puteti cunoaste binele.Prinlucrarea lui Satan puteti cunoaste lucrarea lui Dumnezeu.Voi pamantenii iubiti numai ce va convine.In schimb,Dumnezeu iubeste totul si recele si fierbintele si pe cel inalt si pe cel scund.In plus totul este acceptat de Dumnezeu,daca n-ar fi asa,cand faceti voi rau Dumnezeu v-ar dezintegra.

    RăspundețiȘtergere
  43. Dar Dumnezeu a acceptat raul facut de voi,dar EL spune;'AI VRUT SA FACI MAI MULT RAU DECAT BINE,ACUM STAI LA RAU,CA TU ASTA TI-AI DORIT SA STAI LA RAU DECAT LA BINE PRIN FACEREA RAULUI SI IN LOC SA TE LUMINEZI,SA EVOLUEZI,TU TREBUIE SA STAGNEZI CA TU ESTI CEL CE AI CREAT RAUL PE CARE TI L-AI DORIT.'Pentru cel ce face rau el se transforma si nu poate sa faca binele,el nu poate sa se mai vindece de rau.Nudaramati totul,ci inlocuiti ce este rau cu ceva care sa mearga cu binele.Nu desfiintati obiceiurile parintilor vostri si ale bunicilor vostri,ca ei s-au bazat pe judecata.Nuitati pamanteni de puterea iubirii,caci prin ea poti ridica orice boala de la om,sau animale,planta sau copac.Iubirea trebuie reanviata la copii de la varste fragede.Tineti seama ca puterea iubirii este cea mai mare si topeste ura pe care o invinge.Cei ce au iubire,au si lumina in jurul lor.Oboala temporara se poate vindeca cu iubirea voastra data celor din jur,pentru ca vindecarea vine din interior catre exterior.Puterea iubirii spirituale asociata cu puterea gandului va trezi focul ce mocneste in corpul vostru.Acest foc va arde ce este bolnav si va recladi si veti trai o transformare a acelor organe pe care le-ati simtit bolnave.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragostea acopera tot..de aceea trebuie sa avem dragoste si mila pentru toti .

      Ștergere
  44. '' Rusia se pregăteşte de mai multă vreme de o contraofensivă la adresa NATO. Totodată se cunoaşte în mediile de intelligence (informatii - n.n) despre planul Rusiei de a anexa Lituania, după anexarea Crimeei concomitent cu declanşarea unei operaţiuni contra Ţărilor Baltice. Scopul Rusiei este de a îşi asigura supremaţia geostrategică în raport cu NATO. România ar fi o ţintă prea uşoară. ''

    RăspundețiȘtergere
  45. Sfatul primit de Sus intr-o biserica ortodoxa din Romania este sa nu iesiti in strada la protestele care sunt oranizate in decembrie tot de romani .Va fi o minirevolutie cu varsare de sange.Nu iesiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUFLETE DRAGI,SA TINETI MINTE CA SI LOVITURA DE STAT DIN 1989 A FOST PUSA LA CALE EXACT IN MOMENTUL IN CARE AM AJUNS SINGURUL POPOR STAPAN PE NOI,FARA NICI UN LEUT DATORIE.SI INCA CEVA,NICOLAE ESTE SUS IN RAI SI ELENA ESTE IN FUNDUL IADULUI.SI-A VARAT SATAN COADA SI IN FAMILIA LOR.VA MULTUMESC FRUMOS.ASTEPTAM CU MARE DRAG EPOCA DE AUR ATAT DE DES POMENITA DE NICOLAE CEAUSESCU.DOMNUL SA-L AIBA IN PAZA SI PE TOTI ROMANII.

      Ștergere
    2. Uniunea Salvaţi România amenință cu PROTESTE DE STRADĂ dacă Liviu Dragnea ajunge premier

      Ștergere
  46. Acest mesaj este acel mesaj Cu Romania BREAKING NEWS,si in Romania se va intampla ceva pe 21-22. Decembrie? Sa fie revolutie? Istoria se va repeta probabil.
    ROMÂNIA ,va deveni la nivel mondial , un : Breaking News !
    SAU/ România pe ecranele Tv,ale Lumii întregi !”
    Ambele mesaje trebuie atasate,pentru ca sunt similare.Ceva se va intampla cu Romania la nivel mondial/.

    RăspundețiȘtergere
  47. ROMÂNIA ,CA UN BREAKING NEWS ! ÎN ROMÂNIA , SE VA PETRECE CEVA !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/05/romania-ca-un-breking-news-in-romania.html

    RăspundețiȘtergere
  48. Ar fi bine dacă ne ar spune și Valeriu ceva

    RăspundețiȘtergere
  49. Da si eu il astept pe Valeriu...........

    RăspundețiȘtergere
  50. Valeriu sa suparat si a parasit blogul.
    Am mai scris mes dar iar nu sa postat.
    Din acelasi motiv a plecat Valeriu.
    Avand mesaje frumoase nu au fost publicate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Supararea ca si frica nu sunt de la Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Valeriu îi făcea concurență doamnei și din acest motiv a fost eliminat

      Ștergere
    3. Anonim26 noiembrie 2016, 17:02
      Cât de mult gresesti!
      Eu nu concurez cu nimeni,absolut!
      Eu nu caut faimă, nici bogatii de niciun fel, nu vreau nimic din asta lume,decat sa fac VOIA TATALUI CERESC. Si-atunci la ce buna este CONCURENȚA?GRAIUL DUHULUI CELUI PREA SFÂNT,nu are concurență!!!

      Ștergere
    4. Și ce Valeriu căuta faimă ?

      Ștergere
    5. Ce nu-ti este clar? Ai spus ca-mi facea concurenta! Eu ti-am spus ,ca nu concurez cu absolut nimeni!
      VALERIU este liber sa aleaga ce este bine pentru sufletul lui.Asadar, nu-ti mai da cu presupusul.

      Ștergere
  51. Din puct de vedere tactic rusesc Romania e mai usor de acaparat prin ocolire prin tarile rusofone din jur;Ungaria,Bulgaria Serbia,iar apoi atacata de jur imprejur nu mai poate opune nici o rezistenta si in plus asa rusii pot neutraliza si centrul Europei ca tot viseaza dupa cum s-a exprimat Putin la o Rusie fara granite-varianta lor de GLOBALIZARE,ca tot e la moda-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun draga! mai documenteaza-te apoi vorbeste!!! sau te plateste ceva mogul ca sa dezinformezi???

      Ștergere
  52. Da 12,05 Putin a spus[desi in gluma unui copil] ca Rusia nu are granite,deci are mentalitate expansionista sperind ca Vestul va privi doar ca in Georgia,Crimeia ,Dombas asa au facut Hitler si Stalin si au declansat razboiul mondial.,asta face si Putin daca mai continua cu mentalitatea asta a lui de tar rosu.

    RăspundețiȘtergere
  53. 21,15 nu cred ,s-a vazut in al doilea razboi ca sintem capabili sa ne eliberam si singuri,mai ales cu un sprijin exterior in momentul oportun chiar daca in prima faza nu putem face fata unei incercuiri ale slavilor ,oricum razboiul nu va dura asa mult ca al doilea folosindu-se arme nucleare si chimice,v-om ramine si cu armamentul ocupantilor pe gratis daca vor dori sa se salveze-craciun

    RăspundețiȘtergere
  54. MESAJ pentru TREI DOAMNE si DOI DOMNI!
    Atunci cand cumperi ceva fara sa te forteze cineva, ci de buna voie, banii inapoi nu se mai dă pe acel produs, in cazul de față CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT.
    DUMnezeu si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze! Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa citeasca blogul, e gratis :)

      Ștergere
    2. Sunt nesimtiti cei care va cer banii inapoi de carte. Asa ceva nu se face .Eu stau la Buc dar asa ceva nu am vazut. Astia sunt crestinopati de-a binelea. Ma iertati dar m-am enervat la unele comentarii.

      Ștergere
    3. Daca tot va cere banii inapoi, cereti-le si dvs la randu lor cartile inapoi. Asta este dupa dreptate. Ceri banii da cartea inapoi eu asta le faceam.In plus ati si muncit v-ati consumat noptile lucrand la aceasta pretioasa carte.Deci clar unii nu merita nici daca le dai pe tava Cuvantul.

      Ștergere
    4. Oare au curajul la fel sa procedeze si cand cumpara de la librarie? Eu cred ca nu.Nu ar proceda nimeni sa inapoieze banul ci doar pe baza unei reclamatii si asta cere complicatii.

      Ștergere
  55. Doamna Maria nu puteti sa inapoiati banii pt o carte cumparata.
    Odata ce ai cumparat o carte risti sa nu iti placa dar aia nu inseamna ca dupa ce o citesti ,iti vrei banii inapoi.
    Eu asa cred ca este corect !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CATEGORIC ADYNA ! Nu am cum sa dau banii inapoi! Nu ne jucam de-a vanzarea CARTII. Am un nr de tel ptr tine,dela la SERB ILIE, cum sa ti-l dau? Pup

      Ștergere
    2. Dar ce sa fac cu nr de tel a lui Ilie SERB Sorinel,..???
      Nu aveti cum sa mi.l dati!!
      Oricum va multumesc .
      Va pup !!!

      Ștergere
    3. Doamna Maria va cred ca sunteti buna dar nu faceti greseala de a fii calcata in picioare. Nu inapoiati nici un ban nimanui. Va rog insistent. Nu se va supara Dumnezeu cereti-va drepturile ca sunteti autoarea cartii.Nu sunteti obligata de nici o lege sa faceti aceasta.

      Ștergere
    4. MESAJ ptr cei care cer banii inapoi pe CARTE:
      Nicaieri în lumea asta mare,nu s-a mai auzit ca sa cumperi o CARTE iar LIBRARIA sau Autorul sa dea banii inapoi celui care a cumpărat-o de buna voie.
      Asadar,va rog sa fiți serioși si nu-mi mai scrieți astfel de MESAJE.
      NU VOI DA LA NIMENI BANII INAPOI, DEOARECE ATI CUMPĂRAT CARTEA DE BUNA VOIE !
      Iar in CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,veti gasi sanatate pentru suflet si bucurie pentru inima.
      CATEGORIC ,BANII INAPOI NU-I VOI DA NIMANUI !!!

      Ștergere
  56. Felicitari pentru carte doamna Maria,e bine inchegata si echilibrata.Felicitari.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  57. Al doilea accident frontal cu doua trenuri ,acum la Tirgu jiu cu un decedat,sa fie o mina straina interesata

    RăspundețiȘtergere
  58. MULTUMESC Anonim

    la 19:23,pentru cuvintele ”frumoase”,pe care mi le-ai adresat in legatura cu viitoarele DONATII, pentru urmatoarele 2 volume. DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI sa te ierte si sa te binecuvinteze !

    RăspundețiȘtergere
  59. Maria draga din pacate unii oameni nu cunosc rusinea, iar de bunul simt nici nu poate fi vorba!Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  60. Nu cred ca a fost Maria cu predicțiile! Ci eu! Ma întâlnisem eu cu un grup de 3 tineri misionari americani, 2 băieți și o fata la vârste de aproximativ de 20 de ani. Eram conectat la conștiința colectivă și le-am spus ca cel mai probabil vor fi războaie civile in Europa și nu numai, in toată lumea, știam ce știam eu de mic.Le spusesem și ca România din punctul meu de vedere va fi altfel de război, al trădătorilor🚨✈️💣

    RăspundețiȘtergere