vineri, 25 noiembrie 2016

ITALIA ! INUNDATIILE CATASTROFALE S -AU ADEVERIT ,DIN PĂCATE !

                                                  Dragii mei,

Scriam acum mai bine de o lună de zile în urmă,precum că ,vom auzi de INUNDATII CATASTROFALE.

Si iata dragilor, din nefericire ,aceste INUNDATII au loc in acest moment în ITALIA.

Iata: 

PUBLIKA WORLD: Inundaţiile FAC RAVAGII în Italia (VIDEO ...

www.publika.md/publika-world-inundatiile-fac-ravagi...
8 hours ago - Inundaţii devastatoare au cuprins Italia. Comuna Garessio a fost cuprinsă de ape. Ba mai mult, meteorologii au emis Cod Roşu de inundaţii în ...
Iata si linkul cu articolul meu:

INUNDATII CATASTROFALE ! INUNDATII CATASTROFALE !

https://plus.google.com/.../SV3senwtZMv
Oct 11, 2016 - INUNDATII CATASTROFALE ! INUNDATII CATASTROFALE !

Iar mai jos, articolul intreg:

                         11 Octombrie 2016,ora 16,30 !

                                           Dragii mei,

În aceasta după amiaza dragilor, in timp ce scriam aici pe blog, vad in spatele meu,desi eram cu ochii pe monitor,văd inspre Est,chiar Sud -est,cum apa mâloasa a ajuns pâna la stresina caselor.
Dragii mei, totul arata ca in pozele de mai jos:
Image result for inundatii.
 Image result for inundatii.
Din păcate dragilor,vom auzi de mari si devastatoare INUNDATII,in care apele vor ajunge la acoperis.
Să ne rugam dragii mei ,pentru Semenii nostri care vor avea de suferit din pricina ploilor torentiale,care vor distruge tot ce gasesc in cale.
DUMNEZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI sa ne apere pe noi toti fiii Săi,iar noi sa -I daruim toata inima noastra,si toata ființa noastra. Amin !
                                        Cu dragoste,Maria. 

6 comentarii:

  1. Sa fi început oare tavalugul Italiei? Citeam tot aici pe blog ca o parte din tara asta va fi înghitită de adîncuri.Dragi romani din Italia aveti grijă să nu pieriti din cauza nenorocirilor de acolo.Plecati unde vreti voi dacă in tara nu doriti să vă întoarceti,protejati-vă pe voi și copiii vostrii.Dumnezeu fie cu toti locuitorii Italiei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacatele stramosesti si individuale trebuiesc ispasite.Aici nu amintim de acel pacat stramosesc al lui Adam si al Evei,ca au trecut de mult 7 generatii,ne referim la cel din urma cu 7 generatii in urma in neamul nostru al fiecaruia dintre noi.Din timp in timp,au fost carte au luat benevol pacatele neamului lor sa le arda,insa acestia pot fi numarati pe degete.'Voi pamantenii trebuie sa va purtati Crucea cu demnitate;'Nu pune la inima nimic si gandeste-te ca asa trebuie sa-ti duci crucea.'Acest lucru spun pentru toti pamantenii,sa nu se gandeasca daca pierd bani,li se strica masina,le arde casa,sa fie cl;ar pentru voi;TOTUL A FOST PLANIFICAT.Aceasta planificare face parte din Crucea pe care trebuie sa o duca fiecare pamantean.Totul in Univers este asezat pe o Cruce a Universului,cruce de lumina.La fel pamantul si fiecare tara in parte este asezata pe Crucea ei de Lumina.In plus sunt multe tari care in interiorul lor sunt edificii ce au sprijin o alta cruce de lumina.CRUCEA TREBUIE PURTATA CU DEMNITATE.Fiecare sa se trezeasca,ca timpul a si venit.Este bine ca la plecarea din trupul material sa ajungeti acolo de unde ati venit.Ramaneti cu Cel ce v-a dat viata si slujiti-l din suflet,nu din buze.Tu,fata mea ,spune si la cei apropiati tie,cine iti cere ajutorul sa-l dai asa cum te-am invatat,dar nu te amesteca in viata nimanui.Desi eu iti spun fata mea,eu sant Inger de Lumina Credinta si Coroana si doresc sa nu-ti ramana aceeasi lumina cu care ai venit pe Pamant,iti doresc sa stralucesti ca celelalte persoane de lumina ce au fost inauintea ta sa se bucure ca nu ai pierdut ce au castigat ei.Spune fata mea;'DOAMNE FA SA FIE CALEA DESCHISA DE LA TINE PANA LA MINE SI REVARSA IUBIREA TA ASUPRA UNEI PACATOASE CA MINE.''ASTA NE SUNA LA TOTI,SUFLETE DRAGI.ACELORA CARE AU MAI CITIT DIN CARTILE SFINTE DATE DE INGERI LE SUGEREZ SA LE DEA MAI DEPARTE,SA NU LE TINA SUB PERINA,ORI PASASJE DIN ELE ,DIN COMODITATE ,ORI DIN FRICA.MULTUMESC FRUMOS.

      Ștergere
    2. Da in Italia se va intampla multe nenorociri,pentru ca cei de acolo se incred mai mult in Papa decat in Dumnezeu!
      Si celalalat Papa Ioan Paul al 2 lea este la Iad ,pentru ca a stiut adevarul si nu a spus omenirii,a facut tot ce a facut pentru bani si plus ca se culca cu calugaritele de acolo.

      Ștergere
  2. Italia are nevoie de multa LUMINA caci acolo este un izvor de energie negativa,care a contaminat planeta de foarte mult timp.S-au adunat cam multe evenimente meteo acolo,ca atare este nevoie de spalarea acestor energii negre.
    Trimiteti lumina care voi sunteti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  3. D.,

    Cum adica ,,acolo e un izvor de lumina negativa ''? De unde rezulta ?
    Atunci ce mai spunem de Africa - continentul foamei, al bolii Sida, al luptelor intre rebeli, al climei extreme sau India sau Koreea de Nord etc . ?
    o lume in care a patruns globalizarea , exploatarea omului de catre om , mizeria umana raportata la razboaie si decadenta , la droguri, prostitutie, santaj, minciuna , manipulare = o lume aruncata in abis , in tomberonul istoriei care va apune odata cu ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 25 noiembrie 2016, 17:35, Didona a spus ENERGIE NEGATIVA. Didona are dreptate. Acolo in Italia, este concetrata o parte din Nobilimea Neagra (Illuminati), deci o parte din Oculta Mondiala.

      Ștergere