marți, 22 noiembrie 2016

CUTREMURUL DIN JAPONIA ,S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE !

                                                  Dragii mei, 

Scriam in urma cu doar cateva zile,un articol clar,in care spuneam, precum ca ,va urma un Cutremur in Japonia.

Din păcate ,acesta s-a produs la doar cateva zile.

Urmeaza din păcate,sa aiba loc si cel din IRAN.

Iata:

UN CUTREMUR INTENS ÎN JAPONIA ,SAU CHINA ! UN CUTREMUR ...

https://plus.google.com/.../433m53bxwax
5 days ago - UN CUTREMUR INTENS ÎN JAPONIA ,SAU CHINA ! UN CUTREMUR INTENS ÎN JAPONIA ,SAU CHINA !

CUTREMUR în Japonia, la Fukushima, de 7,3 grade pe Richer: A fost ...

www.stiripesurse.ro/cutremur-in-japonia-la-fukushima...
23 mins ago - Un puternic cutremur de pământ cu magnitudinea 7,3 s-a înregistrat marţi dimineaţă în largul coastelor Japoniei (ora locală), fiind emisă alertă ...


Cutremur de 7.3 în Japonia, în apropiere de Fukushima. Se așteaptă un tsunami de cel puțin trei metri

21 Noi 2016 - 23:56
Cutremur de 7.3 în Japonia, în apropiere de Fukushima. Se așteaptă un tsunami de cel puțin trei metri
UPDATE 23.50: Televiziunile din Japonia relatează că deja au fost observate tsunami-uri în larg și avertizează că acestea vor lovi coastele cu valuri înalte de trei metri, scrie antena3.ro.
Populația a fost avertizată să evacueze zonele de coastă, iar autoritățile inspectează centrala nucleară de la Fukushima pentru a vedea dacă există pagube.
În urmă cu aproximativ trei ore un alt cutremur s-a produs în largul insulei Honshu. Seismul a avut magnitudinea de 5 grade pe scara Richter.
Știre inițială
Un puternic cutremur de pământ cu magnitudinea 7,3 s-a înregistrat marți dimineață în largul coastelor Japoniei (ora locală), fiind emisă alertă de tsunami în zona Fukushima, transmit agențiile internaționale de presă, citând institutul american de geofizică USGS.
Epicentrul a fost localizat la 67 de kilometri nord-est de Iwaki, la o adâncime de 10 kilometri, potrivit USGS.
Iata si articolul meu mai pe larg:
                      17 Noiembrie 2016,ora 6,55 dimineața!

                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineață trează fiind, vad precum fulgerul pe Cer,vad o incapere mare de tot,in care se afla multa lume, atât de multă,încât nu aveai unde sa arunci un ac.
Ca pe o scena, vad o tânără cu o rochie galbena până în pământ, care vorbea celor din acea incapere mare. 
Tânăra arată cu mâna sa stîngă spre Sud -Vest si spune asa:

                  ”Cutremurul s-a produs la ....adîncime !”

Image result for PORTUL CHINEZESCImage result for PORTUL JAPONEZ.
 Nu am mai inteles la câți kilometri adâncime s -a produs Cutremurul, cert este că,multimea de oameni de acolo, era pusă la adăpost de ceea ce se întâmplase,sau de ceea ce ar putea urma după un Cutremur mare;probabil vreun Tsunami.
                                    
Image result for seismograf
Dragii mei, eu nu stiu unde se va produce Cutremurul cu exactitate,deoarece,si chinezii si japonezii seamana intre ei la chip si culoarea pielii. Tânara aceasta, avea tenul inchis usor la culoare, spre creol.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI ca sa-i apere de tot raul si de tot necazul,Amin !
                                       Cu dragoste,Maria.
P.S.
Cutremurul ,poate fi posibil si in ASIA!

33 de comentarii:

  1. https://www.scribd.com/collections/3422622/Eugen-Nicolae-Gisc%C4%83

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.opiniatimisoarei.ro/cutremur-devastator-in-japonia-autoritatile-nipone-au-emis-o-alerta-de-tsunami/21/11/2016

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaaaa ! Ați simțit corect !!! Îmi pare rău pentru japonezi !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaaaa ! Ați simțit corect !!! Îmi pare rău pentru japonezi !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna , toate ca toate , insa ar trebui sa va angajati la Institutul de seismologie , sa iasa Marmureanu la pensie si sa fiti dvs. acolo sefa . 99,9% preziceti toate seismele .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Ceea ce-mi doresc din toata inima,este sa plece urechea cei care lucreaza in domeniu,si sa cereceteze daca am dreptate,sau nu,apoi sa ia masuri.
      Urmeaza dragilor, DUMINICA care nu se va mai repeta niciodata. O DUMINICA cu BOMBA amplasata special. Voi scrie azi!

      Ștergere
    2. Doamna Maria e bine in locul unde este ea,petru ca nu o poate constrange nimeni sa relateze totul ceea ce ''primeste'',ori in caz conrar i s-ar impune/interzice sa''taca''.Cu stima aceeasi Minerva P.

      Ștergere
  6. Bine că nu au fost consecințe grave !

    RăspundețiȘtergere
  7. maria spui prostii,daca scrii in fiecare zi ca va fi cutremure in Japonia Vrancea, de la S E la SV de laNE la NV de la NS si VE trebuie sa nimeresti,cutremure sunt in fiecare zi,au fost si inainte de a te naste tu mare vrajitoare si vor fi si dupa ce vei muri tu.Cred ca te autointitulezi mare prevestitoare,dar nu esti,pierzi timpul si bani.Lucia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUFLETE DRAG,ACESTEA NU SUNT GRAIRILE TAlE.AI GRIJA CUI SLUJESTI,CA VEI DA SOCOTEALA LA JUDECATA GANDURILOR,VORBELOR SI FAPTELOR TALE.CELEI CARE I S-AU ARATA ATATEA ENTITATI DE LUMINA,AR TREBUI SA-I MULTUMESTI CA TE LUMINEAZA.BUNINTELES CA AI DE ALES,INSA AI MARE GRIJA CE ALEGI,LUMINA,ORI INTUNERICUL.

      Ștergere
    2. Anonim22 noiembrie 2016, 10:42
      LUCIA! Sa nu te indoiesti! Chiar vei primi SEMN DUMBNEZEIESC in ceea ce ma priveste. Atunci ai sa cunosti cine spune prostii, tu sau eu?
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    3. Draga Lucia 10:42, din punctul meu de vedere, neacceptarea acestor mesaje/postari/viziuni/perceptii, pe care draga noastra Maria Ghiorghiu le scrie si etichetarea unora dintre noi (in fel si chip, cum se zice pe la noi), chiar nu te ajuta , nu-ti folosesc la nimic si-ti va fi greu sa te regasesti. Nu stiu daca pe Maria o afecteaza in vreun fel, dar pe mine chiar ca nu ma afecteaza ( sub nicio forma ar fi puse/transmise/zise...), asa ca, atentie la bumerang!

      Toate cele bune,

      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
    4. M-am calit. Nu ma mai afecteaza draga mea, dar mi-i mila de astfelde suflete, pentru ca eu stiu ce le asteapta acolo pentru vesnicie, daca nu-si vor schimba atitudinea. Păcat!

      Ștergere
    5. Foarte bine doamna Maria,ei nu ştiu ce fac.Vă spun din propria experiență.Însă eu îl rugam pe Iisus să-mi arate adevărul.De aceea nu am mai putut să fiu contră dvs absolut deloc.Vă doresc multă putere şi numai Bine!Pacea Lui Iisus vă doresc!

      Ștergere
  8. Aceste cutremure sunt planificate de extraterestrii in cardasie cu Americanii sau rusii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DREPT AI GRAIT,SUFLETE DRAG,INSA NU UITA UN LUCRU.TOATE NE SUNT DATE INSPRE PURIFICAREA NOASTRA,DE BUNUL DUMNEZEU.

      Ștergere
    2. Asa este, draga Anonim 15:49, insa nu chiar toate ne sunt necesare caii optime alese de suflet.

      Ștergere
  9. Asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce ne mai anuntati in legatura cu ziua de Duminica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUFLETE DRAG,LUANA,MA BUCUR PENTRU FAPUL CA SI VOI,TINERII,UNII DINTRE VOI,SUNTETI IN CAUTAREA ADEVARULUI.VOI SUNTETI SAMANTA CEA BUNA.CINSTE VOUA COPII.PACEA SI LUMINA CEA ADEVARATA SA FIE CU VOI TOTI.AMIN.

      Ștergere
    2. Mai copii,nu va mai imbracati cu hainele rupte,desirate,caci prin rezonanta atrageti saracia.Si voi fetelor,nu va mai tuguiati buzele precum femeile usoare,nu va sta bine deloc :)

      Ștergere
  10. LUCIA,
    Multumesc pentru cuvintele tale”frumoase”, si-ti doresc numai sanatate,bucurii si multe impliniri sufletesti.
    Ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ,ca sa-ti arate tie ADEVARUL SĂU ! Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sant Lucia,vreau sa-ti raspund.Nu am jignit pe nimeni si nici nu o voi face,nu ma asteptam sa publici mesajul,iti multumesc.Ce am spus,am dreptate,ai spus ca va fi cutremur in Iran si a fost in Japonia ai spus repede ca ai ghicit(mai bine spuneai Asia,erai mai aproape) nu cred mimic ce spui,toate cele ce se intampla sunt fenomene naturals,nu le putem opri nici cu rugaciuni nici cu posturi sau ofrande ca in vechime.Multa sanatate.

      Ștergere
    2. Draga Lucia 10:09, este punctul tau de vedere si este in ordine. Insa, sunt si o multitudine de alte puncte de vedere, diferite si atunci ce faci?! Nu le accepti parerile celorlalti semeni de-ai tai?!
      Mai adaug doar faptul ca, referitor la impresia ta, cum ca nu esti de acord ca pot fi si fenomene diferite, gen supranaturale sau artificiale, impresia mea este ca trebuie sa-ti schimbio pozitia de unde ti s-a revelat acel punct de vedere, pe care l-ai scris in postarea ta. Io cred ca o sa intelegi si ceea ce, acum, ai impresia ca nu putem opri nimic...
      PS: Mai scrisesem candva ca draga noastra, Maria Ghiorghiu, are acces la unele planuri si strategii ale celor care au puterea si tehnologia de-a provoca unele calamitati si asta ne ajuta pe noi sau, ma rog, pe unii din noi, tocmai in treaba ce-o avem de facut, fiindca stiti, foarte bine, ca nimic nu-i la voia intamplarii...asa cum si tu ai treaba ta...bineinteles!

      Toate cele bune,

      Lucia Dobrea(Bistrita)

      Ștergere
    3. Lucia, nu te grabi asa tare sa tragi concluzii. Maria a avut un mesaj unde a precizat despre cutremurul din Japonia. Citeste pe blog si ai sa vezi ca este corect.

      Ștergere
    4. PRIETENI dragi,
      Sunteti tare buni la inima si suflet!
      Va multumesc tuturor pentru AJUTORUL vostru, pentru INFORMATIILE cu privire la cele scrise de mine si care se adeveresc,precum si pentru cuvintele frumoase si de sustinere! Va iubesc pe toti !

      Ștergere
  11. SUFLETE DRAG,MARIOARA,INDEAMNA-I PE TOTI PRIETENII TAI SA CITEASCA SI SA IA AMINTE LA 'CUVANTUL LUI DUMNEZEU'DE LA CETATEA SFANTA 'NOUL IERUSALIM' DE LA PUCIOASA,ITI SPUNE CU MANA PE INIMA,AL TAU FRATE,RERB ILIE-SORINEL.A AJUNS CARTEA TA ,SURIOARA SI ITI MULTUMESC FRUMOS.PCEA DOMNULUI IISUS,FIUL LUI HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU SA FIE CU NOI TOTI CEI DIN ISRAELUL CEL DIN ROMANI SI CU TARA ROMANEASCA .AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este cititi profetiile de la PUCIOASA NOUL IERUSALIM
      http://www.noulierusalim.info/teme/capitolul-4-romania-tara-stralucirii/romania-tara-stralucirii-noul-ierusalim-noul-canaan-noul-eden/

      Ștergere
  12. 10,42 tu ne consumi timpul cu mesajele tale.obligindu-ne sa le citim,dar doamna Maria nu te obliga ,pleaca si lasa-ne in pace pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  13. Reguli în caz de cutremur:
    Iată câteva sfaturi pe care trebuie să le urmaţi în caz de cutremur:
    1. Dacă vă aflaţi în casă, rămâneţi acolo. Staţi departe de ferestrele care se pot sparge şi nu fugiţi pe scări! Scara este cea mai vulnerabilă parte a unei clădiri şi prezintă cel mai mare risc de prăbuşire.
    2. Dacă sunteţi pe stradă, îndepărtaţi-vă de clădiri, semafoare şi fire electrice. Dacă vă aflaţi în maşină, încercaţi să trageţi calm pe dreapta şi să vă adăpostiţi lângă autoturism.
    3. Oamenii care se bagă sub birouri sau mese, sunt întotdeauna zdrobiţi când se prăbuşeşte clădirea. Nu fugiţi pe uşă! Nu săriţi pe fereastră şi nu utilizaţi liftul!
    4. Aproape toţi cei care se aşează sub tocul unei uşi sunt ucişi. Dacă stai acolo, rişti să fii strivit ori de tavanul ce se prăbuşeşte şi mişcă odată cu el şi tocul, ori chiar de toc în sine.
    5. Obiectele mari, gen dulapuri sau canapele lasă lângă ele un spaţiu gol, atunci când tavanul sau peretele ori altă construcţie se dărâmă. Ghemuieşte-te lângă obiectele care lasă un gol lângă ele.
    6. Dacă sunteţi într-un mijloc de transport în comun sau în tren, staţi pe locul dumneavoastră până se termină mişcarea seismică. Conducatorul trebuie să oprească şi să deschidă uşile, dar nu este indicat să vă îmbulziţi Ia coborâre sau să spargeţi ferestrele. În metrou, păstraţi-vă calmul şi ascultaţi recomandările personalului trenului, dacă acesta s-a oprit între staţii în tunel, fără să părăsiţi vagoanele.
    7. Dacă vă aflaţi într-un loc public cu aglomerări de persoane (teatru, cinematograf, biserici, stadion, săli de şedinte) nu alergaţi către ieşire, îmbulzeala produce mai multe victime decât cutremurul. Staţi calm şi liniştiţi-vă vecinii!
    8. După trecerea pericolului, e important să luaţi legătura cu rudele pentru ca ele să ştie că sunteţi în siguranţă.

    RăspundețiȘtergere
  14. duhovnicul meu a fost la pucioasa--l-au tinut la poarta --nu stiu daca-i manastire pt ca acolo sunt si femei si barbati--nu stie nimeni ce se intampla in interior--de rugat se roaga doar ca-si respecta regulile lor in ce cred ei este o necunoscuta

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.qmagazine.ro/doua-cutremure-de-mare-intensitate-produse-in-china_332963.html

    RăspundețiȘtergere
  16. pentru LUCIA--vezi dumneata--lumea e impartita --divergenta-- ca de n-ar fi asa DUMNEZEU NU AR AVEA CU CINE SA LUCREZE--ce-ar fi daca d-stra nu ati fi atat de ironica si s-o jigniti pe d-na Maria--schimbati blogul pt ca ea sustine un blog legat de credinta-de probleme sociale are un suflet cuprinzator iertator iar greseli de exprimare si ortografice facem toti--suntem in postul craciunului si inaintasii nostri respectau sarbatorile--fiti mai bun si nu mai suciti cutitul in rana sanatate si lumina in suflet

    RăspundețiȘtergere