luni, 28 noiembrie 2016

CUTREMUR DE PĂMÂNT ,ÎNSPRE SUD !

                                   Noapte de 27 -28 Noiembrie 2016,ora 23,55 !

                                           Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, văd în stânga mea, desi eram cu ochii pe monitor, vad o încapere foarte aglomerata cu mobilier, si care încapere, a fost scuturata de un Cutremur intens.


                                                            Image result for SEISMOGRAF..
Cutremurul începuse dragilor, din prima secunda foarte tare.
Ca o smuncitură, ca apoi să salte pământul ca pe arcuri.
Din nefericre dragilor,vom auzi de un Cutremur intens,care va da fiori oamenilor care locuiesc in acea zona,un de Cutremurul se va produce.
În România, nu va fi încă acel Cutremur mare si devastator,despre care se vorbeste zi si noapte în presa si la TV.
Asadar dragilor, stati fara grija, căci nu va veni în România Cutremurul mare. Vom afla împreuna ,vremea când va veni acest Cutremur.
                                            Cu dragoste,Maria. 

75 de comentarii:

  1. Dar acesta in sud unde va fi ? Sudul Romaniei sau..in alta parte?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai mult cä sigur in italia

    RăspundețiȘtergere
  3. Va fi cutremur mare in Nepal, asa cred. Aghiasma

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci ,în timp ce scriam aici pe Blog,aud o conversatie intre două glasuri:
    Citez:
    "Despre România ,se spune că, nu va fi niciun Cutremur Devastator !

    Dar un alt glas dragii mei, vine foarte repede cu o replică :

    Va fi lovită iar , de un Cutremur Devastator !"

    După cumm vedeti dragilor, chiar si primul glas vine si spune cu vehemenţă ,întăreste ceea ce eu am afirmat adesea , cum că ,în România nu va fi niciun Cutremur Devastator.
    Exact asa, cum si eu v-am spus întotdeauna că , în ROMÂNIA nu va fi niciun CUTREMUR DEVASTATOR.
    Dar replica a venit uluitor de repede, de la un alt glas care ,spune foarte lejer :
    "Va fi lovita iar, de un Cutremur Devastator!"
    Dragii mei, asa cum intotdeauna am spus ADEVARUL DUHULUI SFANT, asa voi face si acum.
    Nu vă puteam ascunde acest ADEVAR, despre care, se tot vorbeste peste tot in Mass -media. Dna Maria scest medaj a fost postat in luna ianuarie , dv ziceti ca nu o sa fie cutremurul mare la noi , dar in isnuarie ati primit scest mesaj , a fost anulat ???

    RăspundețiȘtergere
  5. Terminaţi odata cu aceste preziceri. Bàgaţi spaima în oameni. Làsaţi sà ne ia prin surprindere cà oricum nu putem schimba mimic. Pe mine m-aţi distrus psihic, m-aţi bàgat în spaimà sora cu moartea a§adar m-am hotàrât sà nu và mai urmaresc postarile si traiesc mult mai linistita. Faca-se voia domnului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faceți bine numai Dumnezeu știe când va fi si ce va fi,restul sunt lucrări ale diavolii ,e adevărat că se împlinesc uneori dar e pt a ne face să credem și să ne prosternam în fața cui nu trebuie Dumnezeu nu vrea ca noi să știm dinainte ce se va întâmpla,daca ae fi vrut ne-ar fi dezvăluit zilele si orele când ar fi fost un dezastru.

      Ștergere
    2. Nu va forteaza nimeni sa urmariti acest blog!

      Ștergere
    3. Înțeleapta decizie!
      Trăiți-va viata!

      Ștergere
    4. Doamna Maria isi face datoria! Daca nu va fac bine mesajele dumneaei, decizia corecta pentru dumneavoastra este aceea de a nu-i mai urmari postarile. Am mai scris o data intr-un comentariu ca ceea ce ne ofera doamna Maria este de mare pret pentru multi dintre noi, inclusiv eu. Prin surprindere oricum ne vor lua toate, dar pentru mine doamna Maria este un mare ajutor in cautarea drumului spre Dumnezeu. Am 19 ani si abia de curand am inceput sa realizez existenta Lui, dar stiu ca nu este de ajuns, trebuie sa Il iubesc cu adevarat, iar acest blog, consider eu, ma ajuta in acest sens. Am mai spus asta, dar voi repeta: daca doamna Maria ne impartaseste aceste informatii este pentru a ne trezi la realitate si a ne da seama de marea putere a Domnului. Doamna Maria, va doresc numai bine din suflet si va multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru noi. Sunt un copil tare confuz si dezorientat,dar va rog sa nu va opriti din ceea ce faceti!

      Ștergere
    5. Aceste preziceri, viziuni nu sunt pentru a te inspaimanta sau sa iti fie frica, ci pentru schimbarea omului aducerea lui la credinta, la rugaciune. Frica este de la diavol si spaima, nu va fie teama, Dumnezeu isi apara copii cu aripa Lui chiar daca iti pierzi trupul, sufletul alearga in bratele Tatalui lui. Asculta glasul Duhului Sfant, priviti cerul cand va este frica, Dumnezeu este cu noi. Inbratisarii puternice si calde. Cu drag ingerul tau. ;-)

      Ștergere
    6. Nimeni nu stie cand va fi cutremur.poate fi azi ,maine sau la anu sau cine stie cand.
      Nu trebuie sa stai cu spaima de un cutremur,caci nu stim cand va fi.
      Omul moare cand vrea Dumnezeu,daca e sa scapi de moarte,scapi si din cutremur si din accident si din orice .
      Daca e sa mori ,mori si cand mergi pe strada .
      Deci totul este in mana LUI Dumnezeu. Trebuie sa ne incredem in El si sa ne apropiem de El .

      Ștergere
    7. DIN CARTEA ROMANIA DE MAINE;'IUBIREA ESTE CALEA CE APROPIE OMUL DE CEL MAI CURAT VIS AL SAU.IUBIRE INSEAMNA TRAIRE,SIMTIRE ,IMPLINIRE SI RENUNTARE.Iubirea este traire si o renuntare la o placere a ta pentru persoana iubita,ea nu se exprima in cuvinte,ci ea trebuie traita.In curand va veni ziua Adevarului unde toate se vor lumina,bucurati-va pentru acea zi.Cel ce poate iubi este un om fericit,pentru ca nu toata lumea poate iubi.Iubirea se manifesta in doua feluri;IUBIREA TRUPULUI SI IUBIREA SUFLETULUI.Iubirea trebuie sa fie simtita in casa,in familie.Barbatul care nu simte iubirea si armonia in casa,inseamna ca femeia nu-si face datoria.Femei,fiiti/viiti/iubitoare cu tot ce va inconjoara.Iubirea vine prin femeie.Treziti-va caci timpul nu se intoarce si tot ce pierdeti,pierdut este.

      Ștergere
    8. 'PARINTI,IUBITI COPIII CARE VIN IN FAMILIA VOASTRA ,CACI COPILUL CAND COBOARA PE PLANETA PAMANT ,EL,EL ESTE CEL CARE-SI ALEGE PARINTII,SI NU PARINTII PE COPII,CACI EI NU STIU CE VINE ,BAIAT SAU FATA,CU CINE SEAMANA,DE ESTE BUN SAU RAU,FRUMOS SAU URAT.

      Ștergere
    9. 'Ganditi ca Dumnezeu este Iubire,caci EL este in toate si in tot.Dumnezeu este Inceputul si Sfarsitul si poate sa fie/vie/acolo unde vrea EL.Femei,iubiti copiii care va vin,caci femeile care fac avorturi pierd valoarea constiintei de sine ,pierd legatura spirituala cu lumea de unde au venit si corpul ei de lumina se inchide.FEMEIA TREBUIE AJUTATA SA SE INALTE SI SA NU PIARDA DIN LUMINA.ASTEPTATI CEEA CE VINE IN TIMPUL URMATOR SI VA TRECE.DAR ,PENTRU FIECARE DINTRE VOI CONTEAZA CUM VINE SI CUM TRECE...

      Ștergere
    10. Credeti ca aduceti pe cineva la credinta Prin cutremure?Doamne fereste!Credinta trebuie s-o ai in suflet!Si gandindu-te la pronia cereasca sa ai grija!

      Ștergere
    11. Anonim28 noiembrie 2016, 20:40, cat de putine mai intelegi si tu.

      Ștergere
    12. Norocul meu ca Esti tu intelept22:02,Uite cum se strica karma oamenilor!!!

      Ștergere
    13. Mai, sincer, cred ca din cauza unora ca tine omenirea plateste. Trezeste-te odata. Habar nu ai ce inseamna karma. Dar darma sti ce inseamna?

      Ștergere
  6. Italia a anuntat cu 24 de ore inainte venirea cutremurului si nu au fost victime scrie presa.Foarte bine nu mai citi draga.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu si maicata domnului sa ne pazeasca sa ne ocroteasca de cutremurul care va veni si rasboaie dar nu ne mai poate sa ne ocroteasca ne-am facut prea rai la televizoare vezi numai omoruri a avut dreptate parintele arsene boca cind spune ca in bucuresti fofrgotesc pacatele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. unde esti tu , acolo trăiesc doar îngerași?? Ce este prostia asta , ca la Bucuresti forfotesc păcatele? În toate orașele României, există bine si rău. Din ce în ce mai des citesc această aberație . Nu este bine oameni buni !
      😎😎😎😎😎😎😎😇😇😇😇😇😇

      Ștergere
    2. Parintle Arsenie Boca a avut dreptate absoluta in tot ce a spus,sa-L rugam astazi si in toate zilele sa ne ajute si sa ne ocroteasca,Amin!

      Ștergere
  8. Nu a fost anulat 2,02,stai linistit ca vine el dar nu acuma,in anul viitor sau celalalt .Ce te grabesti,si eu am visat cutremure unde era baiatul venit din Spania,anul asta nu a fost.Asa ca la anul si la multi ani,cind baiatul va mai reveni,v-om avea o surpriza neplacuta,sigur-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. A avut loc deja acum cateva ore un cutremur puternic in China in Regiunea Autonoma Uyghura.

    RăspundețiȘtergere
  10. Astazi se implinesc 27 de ani de la plecarea din aceasta lume a lui ARSENIE BOCA-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te iubim mult Parinte Arsenie Boca!Esti Sfantul Romaniei!

      Ștergere
  11. Antena 3 s-a mutat.Imagini din noul sediu al televiziunilor Intact.
    Antena 1 HD, Happy Channel HD, Antena Stars HD, Zu TV HD, Antena Internațional HD și Antena 3 HD, din 28 noiembrie 2016. Imagini din noul sediu al televiziunilor Intact.
    https://hdsatelit.blogspot.ro/2016/11/antena-1-hd-din-28-noiembrie-2016.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc dragilor,pentru Informatia cu mutarea ANTENEI 3,despre care eu am scris inca din febr 2016. Va imbratisez cu mult drag. Maria.

      Ștergere
  12. Acum au anuntat ca azi noapte a fost cutremur in vrancea dar nu a fost mare..

    RăspundețiȘtergere
  13. ptr anonim de la 8.30 Ba putem schimba!!!!! Sa ne intarim credinta in Dumnezeu si sa ne rugam si poate ne iarta toate rautatile. Si nu va obliga nimeni sa intrati pe blogul doamnei Maria.Lelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu si eu intocmai celor scrise de Dvs.(14,37),asa sa ne ajute bunul Dumnezeu sa devenim mai buni,mai cu credinta.Cu smerenie aceeasi Minerva P.

      Ștergere
  14. Stimata D-na.Maria,va multumesc din tot sufletul pentru ADEVARUL DUHULUI SFANT.Am primit astazi coltul sant nerabdatoare sa o deschid.Din suflet va spun ca va iubesc!Va pupa Maria H

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu stiati ca,frica vine de la diavol!Rugati-va mai mult si cu credinta si frica dispare.Maria H

    RăspundețiȘtergere
  16. Schimbarile care vor urma acum vor fi rapide si violente.Aveti abilitatea de a fi deasupra acestor lucruri.
    Totul este in aliniere-pozitiile ceresti ajung in aliniere cu ceea ce a fost prevestit pentru multe,multe secole.Absolvirea Pamantului si a omenirii se afla in proces. Este o ocazie deosebita si o mare realizare pentru toate sufletele care calatoresc pe Pamant in acest moment.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Detaliaza...aveti puterea sa va ridicati deasupra acestor lucruri.....cum?

      Ștergere
    2. Hei,raspunde stimata D,sau nu poti explica ceea ce debitezi?

      Ștergere
    3. Ar răspunde D dacă n-ar fi cenzurată.

      Ștergere
  17. Citit si va cruciti ce se intampla la Spitalul Malaxa , furt continuu de un deceniu :

    Va va ajuta acest reportaj atunci cand veti vota , ei sunt dinozaurii care ne conduc , penali cu limbaj de puscariasi :


    http://www.tolo.ro/2016/11/28/inregistrari-audio-si-documente-pile-din-primarie-inmormintate-pe-banii-spitalului-malaxa-managerul-secureanu-scoate-zilnic-cash-din-spital-pe-o-firma-dizolvata-de-un-an-si-ju/?utm_campaign=Antena3-articol&utm_medium=Parteneri&utm_source=Antena3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de noi, iata de ce nu merg lucrurile in spitale, a delapidat Secareanu in 9 ani contravaloarea unui alt spital . In inchisoare trebuie sa putrezeasca cu acolitii lui, Blaga si Gorghiu !!!!

      Ștergere
    2. Nu-i mai satura nimeni pe maimutoii astia . Parca e imbracat ca la circ domnu'mason.

      Ștergere
  18. 😔 NEWS SAD.
    Vă adresam o cerere de rugaciune urgenta. "Rugați-vă pentru Biserica din lndia. 20 de biserici au fost incendiate noaptea trecută. Și în seara asta, vor să distrugă, mai mult de 200 de biserici din" provincia Olisabang ". Vor să ucidă 200 de misionari, în următoarele 24 de ore. Toți creștinii se ascund în sate .... Rugați-vă pentru ei și pentru a trimite acest mesaj tuturor creștinilor pe care i cunoașteți ,din intreaga lume. Cereți lui Dumnezeu să aibă milă de frații și surorile noastre din India. "Când primiți acest mesaj, vă rugăm sa l trimiteti,urgent si altor persoane. Vă rugăm să vă rugați pentru cei 22 de familii creștine misionare condamnate să fie executate de islamiști în Afganistan. Pls ,trimite mesaj la fel de repede ca si tine astfel încât tot mai mulți se vor ruga !!! De asemenea, a menționat că ...:
    * Adulterul este legalizat în Africa de Sud de către Curtea Constituțională.

    * Căsătoria gay este legalizata de către Curtea Supremă SUA.

    * În cazul în care nu este suficient, Consiliul Național de Etică din Germania a solicitat încetarea criminalizarii de incest între frați, după examinarea cazului unui om care a avut patru copii cu sora lui.

    * În cele din urmă, normele judiciare japoneze "Adulterul este în regulă, în cazul în care e in scop de afaceri"

    Toate într-o săptămână!

    Este evident Agenții lui satana lucrează non-stop pentru a câștiga mai multe suflete pentru stăpânul lor. Linia de luptă a fost întocmită. Creștini Colegi, să luptăm înapoi pentru a câștiga cununa slavei pentru Isus Hristos ... Rugaciunile. noastre sa strabata cerul ,Indurarea si Protectia lui Dumnezeu sa ramana peste acesti frati ai nostri in Isus,greu incercati.
    Trimiteti mai departe acest apel de urgenta, astfel încât toată lumea se se ridice,și să predice Evanghelia lui Isus.

    Acum; Gruparea islamistă (ISIS) tocmai a preluat "Quaragosh", cel mai mare oras crestin din Irak. Sunt sute de bărbați, femei și copii, care sunt decapitați. Oamenii cer rugăciunile să fie făcute în numele lor în ceea ce privește atrocitățile în curs de desfășurare în țara lor.
    Vă rugăm să acordați un minut pentru a va ruga pentru ei. Sa trimitem mesajul la toate contactele, astfel încât lanțul de rugăciune sa nu fie rupt. Ei au cerut această rugăciune specială. Te rog, asigura te că trimiti cererea de rugăciune către trupul lui Hristos pentru rugăciuni fierbinți oferite în numele fraților, surorilor și copiilor din Irak. Acesta este un mesaj urgent!! SOS te rog. Va multumesc pentru grija. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să trimită ajutor Sau Din Locasul Sau Cel Sfant! Amin.

    Cu dragoste,
    Joyce Meyer.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim care vb de Malaxa cunosti cumva managerul , ai fost internat acolo ? Ai fost tratat ? Iti spun eu ca acel manager a facut totul pt pacienti desi a vorbit cu angajati cum a vorbit clar ca personalul nu isi face treaba , a fost sigur provocat si a fost lucrat intentionat! Omul ala ajuta multi copii orfani , saraci a facut multe lucruri bune , ce vedem la tv asa ca prim impact e groaznic dar stiu sigur ca totul a fost intentionat sa-l provoace ! Nu a furat omul nimic si o sa se publice dupa control !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa control e la Jilava , stimate ! Dupa fapte si nu dupa vorbe va fi judecat.
      Auzi dar si limbajul si injuraturile sunt trucate ????? Fin baiat si gusturi alese pe bani publici .

      Ștergere
    2. Înregistrări scandaloase cu șeful Spitalului Malaxa. Ministerul Sănătății vrea să trimită Corpului de control la unitatea medicală :

      http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/inregistrari-scandaloase-cu-seful-spitalului-malaxa-ba-idioato-eu-sunt-managerul-f-n-cap-1669931




      În urma dezvăluirilor apărute în presă, directorul medical al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale din București (ASSMB) Alexandru Ștefănescu a anunțat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că Primăria Capitalei a trimis un control la Spitalul Malaxa.

      Sătui să mai acopere extravaganțele pe care Florin Secureanu, managerul Spitalului Malaxa, le-ar face din fondurile instituției, nevrând să mai taie facturi false și să inventeze contracte, angajații au dezvăluit sub protecția anonimatului ce se întâmplă în instituție.

      ”Ca să vă faceți o idee despre ce vorbim: pe banii spitalului se îngroapă inclusiv morții pilelor din primării!”, a dezvăluit o sursă care s-a săturat să își mai acopere șeful, mediul excentric care umblă în spital îmbrăcat în uniforma Cavalerilor de Malta atunci când vrea să impresioneze. Ca urmare, acesta își înjură angajații cu fiecare ocazie.

      ”Netrebnico, spune adevărul! (…) Și ți le-am aprobat eu, netrebnico?! I le dădeai la semnat, f****-n cap!”

      „De-acum, tot ce semnezi dai să văd! Jigodito! (…) Mai comentezi, f****-n cap!”

      ”Dați-vă-n p***a mea! Ia plecați toți în p***a mea acasă și hai la pârnaie cu toții!”

      Florin Secureanu, medic chirurg, care potrivit angajaților săi nu face nici o operație, este manager din anul 2007. Acesta este acuzat că a plătit sute de mii de euro unor companii paravan, una dintre ele fiind dizolvată de un an și jumătate.
      Potrivit tolo.ro, cei mai mulți bani s-au retras din 2014 și pînă în prezent, cînd zi de zi spitalul plătește 2.000 – 3.000 de lei cash către una dintre firme!

      Ștergere
    3. Din fondurile spitalului s-au cheltuit bani pentru bijuteriile amantei si roaming :

      https://www.antena3.ro/actualitate/noi-dezvaluiri-despre-neregulile-de-la-spitalul-malaxa-gsp-contracte-de-sterilizare-cu-o-firma-de-388139.html

      Ștergere
  20. Ce cauta misionarii aia in India? Misionarii aia mai au de invatat pana ajung la nivelul de a da lectii de spiritualitate preotilor indieni. Eventual poate fi invers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine v.ati ruga pt cineva care este omorat pentru numele lui Dumnezeu decat sa judecati care e mai bun sau nu.
      Sunteti in postul craciunului ,ar trebui multa rugaciune nu judecata .
      Omul e bun numai sa judece .

      Ștergere
    2. Te-am intrebat: ce cauta aceia acolo? Omul daca nu are de lucru isi face. Ce cauta militarii romani in Afganistan? Omul daca nu are de lucru isi face. Nu este judecata ci este cat se poate de normal ce am specificat. Nu e treaba noastra sa ne bagam peste alte culturi, mai ales in cazul in care sunt evoluate spiritual mult peste ceea ce noi numim azi crestinism, care fie vorba intre noi, este departe de ceea ce ar trebui sa fie. Noi nu ne putem forma pe noi cum trebuie, vedem in ce dezastru suntem si umblam sa tulburam apele in alte culturi? Pentru ce? Pentru noi adepti? Pai sa fim noi prima data cum trebuie si pe urma sa fim exemplu pentru altii, prin ceea ce suntem.

      Ștergere
    3. Trebuie sa va rugati pentru altii.atata trebuie doar sa va rugati.
      Mai bine nu scriati nimic si va rugati pentru niste oameni care sunt omorati pt numele lui Iisus Hristos.
      Rugaciune si rugaciune,daca vreti daca nu stati si judecati si spuneti ca ce cauta acolo.

      Ștergere
    4. Iar te intreb: ce cauta misionarii aia acolo? Omul daca nu are de lucru isi face.

      Ștergere
    5. Pana nu devenim noi un exemplu pentru altii, nu avem ce tulbura alte culturi.

      Ștergere
    6. Adina, mai e loc de evolutie. Parerea mea este ca inainte sa inveti pe altul trebuie tu sa ajungi un iluminat, un sfant veritabil (ceea ce nu cred ca acei misionari despre care vorbesti sunt...) Aceasta ca sa nu ajungem la zicala: un orb calauzeste un alt orb. Abia pe urma cand cunosti toate Tainele poti sa ii indrumi pe altii, daca ei iti cer aceasta. Deci, sa mai invatam, sa ne inteleptim ca sa ajungem in acea stare de gratie. Pana atunci, noi insine trebuie sa primim invatatura, caci nu avem destula intelepciune. Si inca mai trebuie, te asigur. Nu ne putem juca cu aceste lucruri. Noi crestinii, avem destule carente, nu putem invata pe altii, nu inca.

      Ștergere
    7. Cum preotii invata pe altii .asa si ei misionarii invata pe altii.
      Daca tu crezi ca acei misionari merita sa moara doar ca sunt acolo e vai de tine .ei o sa primeasca de la Dumnezeu rasplata dar noi care stam acasa si nu facem nimic pt Iisus doar sa scriem si sa judecam e vai de noi.
      Aia ce cauta acolo?acolo a fost voia lui Dumnezeu sa mearga sa vb de Iisus Hristos ..aia isi risca viata pt Iisus nu sta sa judece..si de unde stii tu ca aia nu sunt exemple pt altii.
      Stii cum e traditia e usor de tinut dar trebuie nasterea din nou .degeaba ti o traditie daca nu esti nascut din nou

      Ștergere
    8. Oare asa de greu este sa ai dragoste pt altii doamna!!
      Vad ca in ziua de azi dragoste mai rar vezi in oameni.numa sa judece stiu oamenii si sa se creada ei mai buni si altii rai.
      Stiti dvs ca acei misionari nu sunt luminati ,stiti cine sunt ei?? NU habar nu aveti cine sunt ,nici eu nu stiu,dar nu pot sa vb de ei doar ca is pocaiti sa moară.,ca au avut tupeu sa mearga acolo sa isi faca adepti..adepti la ce doamna??
      Sunt misionari care merg prin Africa sa aduca oameni la Dumnezeu sa le faca case si altele ce au nevoie ca e saracie mare.dar noi nu avem de unde stii asta daca stam acasa si suntem buni doar sa judecam si sa dorim moartea unor oameni ca sunt de alta religie.
      Sa va ierte Dumnezeu doamna ca altceva nu pot sa zic la ce gandire aveti

      Ștergere
    9. Mai gandeste-te, Adina. Nu trebuie sa moara nimeni. A invata pe altii nu este o joaca. Este o treaba foarte serioasa. Trebuie sa ai maturitate spirituala, deci intelepciune dumnezeiasca. Nu te joci cu asa ceva, mai ales daca vorbim de spiritualitate. Trebuie sa sti exact totul revelat de Sus atunci cand te apuci sa inveti si sa indrumi pe altii, altfel ti-am spus se intampla aceasta: un orb cauta sa calauzeasca un alt orb. Stiu cine sunt acei misionari, despre care vorbesti. Am avut ocazia sa intru in contact cu asa ceva,cu organizatii de acest tip care se ocupa cu racolare de adepti, trebuie sa sti acest lucru. Ce pot sa-ti spun este ca acestia sunt departe de sfintire si iluminare, extrem de departe, mai au mult pana acolo. Imi pare rau. Iar daca au mers acolo cu gandul de a deranja alte culturi se intampla ce ti-am zis: omul care nu are de lucru isi face. Una este sa ajuti umanitar pe cineva aflat in nevoie si alta este sa umbli sa-l racolezi, folosind masca ajutorului umanitar.

      Ștergere
    10. Doamna nu sunt toti la fel.
      Nu trebuie sa spunem ca toti sunt la fel.asa pot sa zic si eu de preoti ca is toti la fel ca am auzit una si alta.dar nu pot sa zic asa.
      Pentru ca in orice padure exista si va exista uscaciuni.

      Ștergere
    11. Adina, un Sfant poate sa invete pe altii. Daca poti intelege. Un iluminat in cele de Sus. Sper ca intelegi ce inseamna aceasta si ce presupune. Nu este atat de simplu cum crezi, cum nu este o treaba simpla nasterea din nou. Aceea este o chestie complexa. Nu oricine este botezat cu Foc Sfant. Nu este ceea ce voi credeti acolo adunare. Poate un Sfant Calugar te poate ajuta. Poate ar trebui sa vorbesti cu un asemenea om. Sa poti face comparatie. Dar acela nu va umbla niciodata sa adune adepti. Pe un asemenea om sfant vor merge ei, oamenii, sa-l caute. Aici este diferenta. Unul dintre ei este Arsenie Boca. Crezi ca a mers el sa adune adepti? Nu! Oamenii mergeau toata vremea la el, sa-i invete si sa-i ajute. Si acuma merg la Prislop. Si nu degeaba!

      Ștergere
    12. Sfant nu este nimeni si nu a fost nimeni .atata timp cat esti om muritor nu ai cum sa fi sfant.
      Sfant a fost doar Iisus Hristos care a murit si a inviat a 3 zi.
      Arsenie Boca poate sa invie cum a facut Iisus ,?Nu!!! Deci sfant nu este decat Iisus Hristos.
      Numai bine.
      Eu invat din Biblie doar din Biblie dupa om eu nu ma iau ,caci omul este pacatos oricat de sfant s ar da este pacatos.
      Cine spune ca este fara de pacat minte.!!!!!

      Ștergere
    13. Mai bine ar alerga oamenii sa. l caute pe Iisus Hristos si ar fi mai bine decat sa caute un om muritor .
      La Dumnezeu putem ajunge doar prin Iisus Hristos.este scris in Biblie cine are ochi sa vada vede.cine are
      ochii in traditii nu are ce sa vada.
      Asta este parerea mea decat sa merg sa pup o cruce sau sa pun un geam sau un os mai bine citesc Biblia si ma rog lui Iisus Hristos si sunt mai castigata si sa si fac Voia Lui

      Ștergere
    14. Ba sunt Sfinti, iar Arsenie Boca este unul dintre ei! Si azi, sarbatorim pe Sfantul Andrei, ocrotitorul Romaniei!Vezi cat de putine cunosti?

      Ștergere
    15. Nu te iei dupa om? Atunci cei din alte culturi de ce s-ar lua dupa om? Nu vezi ca tu te contrazici, singura, mai Adina?

      Ștergere
    16. Daca un om este proroc ,misonar ,preot ,invatator ,etc aia nu se cheama sfinti.Sfant este doar Iisus Hristos
      Cine vrea sa se ia dupa om sa se ia. Daca din alte culte: vine unu si zice sa se omoare si se ia e treaba lui,daca un om iti zice sa te pocaiesti ,poate te pocaiesti dar traiesti cum te invata Iisus in scriptura.,nu omul. Sunt doua lucruri diferite de la cer la pamant .
      Deci nu am cum sa ma contrazic.

      Ștergere
    17. Sarbatoriti pe sf Andrei cum ?judecand pe altii si spunand sa moara daca i.au mancat sa mearga acolo.asa il sarbatoriti.
      Ar fi bine si cu inima nu doar cu buzele sa sarbatoriti !!!

      Ștergere
    18. Te-am intrebat: ce cauta acei misionari acolo? Nu sunt oameni aceia? Pe de alta parte tu nu asculti de om, deci indienii de ce ar asculta de acei pocaiti neoprotestanti care merg acolo ca "misionari" sa racoleze noi adepti sub masca ajutorului umanitar? Aici te-ai contrazis.
      Pe de alta parte, noi romanii sarbatorim sfintii. Sfintii sunt speciali. O gramada din ei fac minuni, unul este Sfantul Romaniei, Arsenie Boca. Iar el niciodata nu a umblat sa racoleze adepti, asa cum faceti voi pocaitii neoprotestanti.

      Ștergere
    19. Cat de putine cunosti tu Adina din dreapta si adevarata credinta. Te plangi pe urma de ce nu ti-e bine. Asta este. Ti-am spus, omul daca nu are de lucru isi face.

      Ștergere
    20. Mie chiar mi.e bine,sunt fff bine..cand m.am plans eu ca nu m.i bine.
      Dreapta si adevarata credinta este Iisus Hristos .,nu o religie.va inselati amarnic si intr.o zi care va fi prea tarziu o sa vedem toti .
      Si sa speram sa nu plangem o vesnicie .
      Numai bine si Dumnezeu sa ne dea intelepciune sa cunoastem voia Lui

      Ștergere
    21. Misionarii aia daca mor pt numele lui Iisus Hristos o sa ajunga la Rai (daca au mers cu inima sincera pt Dumnezeu)dvs o sa ramaneti cu judecata si cu ura si cu pacatele facute inaintea lui Dumnezeu. Daca asa va invata la dreapta credinta sa judecati sa doriti moartea sa urati..pacat..
      Pe mine Biblia mea ma invata altceva .
      Cam atatea am avut de zis !!!

      Ștergere
    22. Adina, te grabesti sa dai verdicte. Cei de care ai pomenit, asa-numitii "misionari" sunt trimisi sa adune adepti pentru cultul vostru, deci pentru religia voastra neoprotestanta; daca nu i-as cunoaste dar ii cunosc prea-bine.Iar apoi, nimeni nu doreste moartea cuiva. Tocmai de aceea te-am intrebat: ce cauta aceia acolo? Vezi ce tare te grabesti in a da tu verdicte? Tocmai ca nu este normal sa umbli sa racolezi adepti pentru un cult/religie iar cei care finanteaza acesti "misionari" exact asta cauta, de aceea acesti asa-zisi "misionari" sunt trimisi: sa adune cat mai multi adepti la religia voastra, care nu duce de fapt nicaieri.Parinete Arsenie Boca a spus ca pocaitii neoprotestanti se vor duce in iad cu Biblia in mana. Si asa este, are mare dreptate!

      Ștergere
    23. Da asa este,eu o sa merg in iad ca asa a zis un om si dvs la rai ,nu conteaza faptele mele trairea mea nimic doar o sa merg la iad ca asa a zis un om muritor.
      Dumnezeu va judeca orice faptura dupa dreptatea Lui nu dupa vorba unui om .!.
      Dar dvs cat traiti invatati sa iubiti toti oamenii fie ei de orice fel ,ca fara dragoste sunteti goala si nu impliniti scriptura !!
      Daca l.ati iubi pe Dumnezeu cu adevarat din toata inima ati iubi si oamenii!!!

      Ștergere
    24. Bineinteles ca ii iubesc Adina, din acest motiv am purtat aceasta discutie cu tine(puteam sa nu o fac, nu-i asa?). Conteaza faptele tale, trairea ta, evident, insa conteaza cui dai tu energia ta (nu hrani sufletele destrupate, pentru ca sunt foarte inselatoare si mincinoase si induc in eroare). Te-am facut atenta, mi-am facut datoria. Tu fa ce vrei, este alegerea ta!

      Ștergere
  21. Si sfinta Tereza de Calcuta a fost misionara in India, sint foarte multi misionari catolici dar sint si ortodoxi pentru a invata in diferite provinci acolo unde nu este cunoscut ISUS si SFINTA TREIME , misionari nu sint alti decit calugari care fac cunoscuta biblia, sint multi care se roaga la zeu elefant sau la alti zei, pentru aceasta este nevoie ca sa fiebotezati si invatati crestinismul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 29 noiembrie 2016, 02:14, bine ar fi sa nu judeci alte culturi daca nu le intelegi. Esti departe de provunzimea unei culturi. Habar nu ai. Sa ne uitam prima data in ograda noastra, daca suntem ceea ce trebuie, caci realitatea arata un dezastru. Sa devenim un model noi pentru altii si pe urma mai vorbim.

      Ștergere
    2. Anonim 29 noiembrie 2016, 02:14, asa crezi tu dar si ei pot spune la fel de tine, ma refer la altii de alte religii. Esti sigur ca tu esti cel care ai dreptate?:)

      Ștergere
  22. Anonim,07,37 atata timp cat crezi ca, ceea ce spun "debitez" orice explicatie ar fi inutila pentru tine.Daca nu te-ai grabi sa judeci ai intelege ce am scris,nu-i nevoie de explicatii.Important este sa stii ca indiferent ce vine spre noi este "de bine",chiar daca in aparenta noi vedem altceva.

    Daca v-ati vedea asa cum vad eu oamenii ca Fiinte puternice(imputernicite),atunci ati vedea si abilitatea de a trece peste orice crede mintea a fi greutati sau obstacole.

    Daca este adevarat cele spuse de Adyna cu privire la incendierea bisericilor atunci este vorba despre o trezire brusca a constiintei individuale si colective, in care realizeaza ca a fost controlata si ingenuncheata atata amar de vreme de sistemul politico-religios si doreste libertatea.Asta se intampla cand trezirea constiintei se face rapid fara sa fii pregatit adica sa fi invatat lectia iertarii,treci in faza de razbunare iar asta nu este in regula.Aceasta fiind una dintre manifestarile rapide si violente despre care vorbeam.
    Trezirea spirituala este extrem de dureroasa,iar daca nu stii s-o gestionezi te duce la violenta extrema si/sau sinucidere.Asta am tot incercat eu sa fac aici,sa va pregatesc,dar cu intelegerea ca fiecare are ritmul sau.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere