vineri, 25 noiembrie 2016

CUTREMUR CONTINENTAL !!!

                           25 Noiembrie 2016,ora 6, 23 dimimneața !

                                          Dragii mei, 

                      ”Cutremur Continental !”

Ce cutremurator, sună aceste două cuvinte.
Iata cum m-a trezit un glas, astazi dimineață :
                   ”Dezvăluirea  oamenilor:

                Cutremur Continental!” 

Sa fie vorba oare ,de un CUTREMUR de Pământ ? 
Daca da, oare pe care dintre cele 6 Continente?
Sau sa fie vorba de EXPLOZIA vreunei Bombe Nucleare,sau a unei Centrale nucleare?
Sau DOAMNE fereste, sa fie vorba oare ,de inversarea POLILOR MAGNETICI, despre care eu am scris adeseori si care ,ar provoca un asemenea CUTREMUR CONTINENTAL?
Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: ULUITOR ! POLII MAGNETICI SE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../uluitor-polii-magneti...
Dec 4, 2015 - 3 Decembrie 2015,ora 6,10 dimineaţa ! Dragii mei, Pamantul . Am mai scris si altadata ,despre inversarea celor doi Poli magnetici ai ...

DIN NOU POLII MAGNETICI, CARE SE TOT DUC ,UNUL CĂTRE ...

https://plus.google.com/.../posts/byzbztJZ5U7
Nov 1, 2015 - DIN NOU POLII MAGNETICI, CARE SE TOT DUC ,UNUL CĂTRE CELĂLALT ! DIN NOU , POLII PĂMÂNTULUI ! CEI DOI POLI , SE INVERSEAZĂ ÎNCET , DAR ...

INVERSAREA CELOR DOI POLI MAGNETICI, SEMN DE RĂZBOI ...

https://plus.google.com/.../dqLd3ogCgEW
Dec 3, 2015 - INVERSAREA CELOR DOI POLI MAGNETICI, SEMN DE RĂZBOI ! ULUITOR ! POLII MAGNETICI SE INVERSEAZA , CU REPEZICIUNE ! SEMN DE RĂZBOI !                 Iata si cele sase Continente ale LUMII:

Harta lumii. Care sunt cele 6 continente ale globului pamantesc?


Totalitatea statelor de pe glob sunt repartizate pe şase continente:

AMERICA  (AMERICA DE NORD şi AMERICA DE SUD)
EUROPA
ASIA
AFRICA
AUSTRALIA
CONTINENTUL ASIA
Cel mai mare continent este ASIA; ocupă 29.6% din uscatul planetar şi deţine cea mai numeroasă populaţie (circa 6% din popolaţia pământului).
În Asia sunt cele mai populate state ale globului: China şi India.
În Asia se întâlnesc adevărate recorduri la nivel planetar (cel mai înalt şi întins podiş – Tibetul, cel mai înalt sistem muntos – Himalaya-Karakorum).
O parte din animalele domestice îşi au originea în Asia, reflex al îndelungatei prezenţe a omului pe continent (calul, cămila, bovinele).
Asia este continentul cel mai populat, aici trăind 2,85 miliarde persoane (60% din populaţia mondială)
Ca mărime a populaţiei, în Asia există state cu cele mai mari valori de pe glob:China şi India. Valori ridicate(peste 100 milioane locuitori) se întâlnesc în Indonezia şi Japonia iar valori apropiate de 100 milioane locuitori în Bangladeş şi Pakistan.
Astept cu mult interes si cu mare drag,  părerile voastre,prieteni dragi sufletului meu.
                                       Cu dragoste,Maria. 

46 de comentarii:

  1. Continental sunt si hoteluri si intreprinderi cu acest nume , dar e posibil sa fie pe un continent ceva . D-zeu sa ne apere pe noi si copiii nostri , orice este posibil in aceasta lume , unde totul se schimba de la o ora la alta ! Sanatate multa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimata doamna Maria si stimați români .România ieste 80 la sută ortodoxă și țările vecine cu noi estice ortodoxe nimeni din aceste țări de răsărit n-au acceptat în constituția țări lor căsătoria între doi bărbați sau două femei.sa ca in momentul cînd se va vota legea spun sfinti noștri părinți tara va fi în război.uitativa la prieteni noștri sirbi ce prieteni ierau cu americani și apoi ce li sa întâmplat.iar noi în 1989 ieram o tara bogata cu multă industrie cu fabrici si uzine.puteam să fm o tara neutră independenta să nuaderam la nimic doar legături de buna prietenie cu ceilalți.uitattrri unde ne-a adus libertstea prost înțeleasă suntem lugile europeni și punem pampersi la fund la toți bolnavi.mai bine vii 2000 de kilometri să cistiji un salar cînd aveai acasă locurile de munca care s-au distrus.multumim doamna Maria pentru tot ce faceți pentru noi români de pretutindeni.si rugativa pentru noi și pentru mine păcătoasă care v-am scris aceste rindurinumai alături de Dumnezeu și cu iel în inima și suflet vom învinge.cu mult respect.se apropie ziua națională a româniei .Ascultați Beta Biriș.

    RăspundețiȘtergere
  3. DEZVALUIREA OAMENILOR CUTREMUR CONTINENTAL
    După umila mea intelegere inclin să cred că ar fi mai degrabă un ,,cutremur,,politic decit de pămînt.Aseara pe B1 am vazut pe cei de la PRU, tinerii aceia au vorbit mult de Soros cum distruge boșorogul ăla lumea toată.Pe burtiera din josul imaginii scria un lucru înspăimîntător, un miliardar din Asia cere unirea arabilor să invadeze Rusia.Mai multe amănunte nu au dat dar de la arabi te poti aștepta la orice.Tare mie teamă că Putin fiind fugărit din colt in colt din toate partile să nu facă vre-o prostie cu nuclearele lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vreti o informare corecta,urmariti ANTENA3! Nu uitatica,B1 a dezinformat. Maria H

      Ștergere
    2. Sa nufie ceva inainte sau in ziua alegerilor,s-aajuns prea departe cu nelegiuirile unor partide,sa numai vorbim de tehnocrati in funte cu Iohanis si Ciolos.Maria H

      Ștergere
    3. Ai perfecta dreptate Maria Handic! macar de-am scapa cat mai repede de acesti tradatori de tara si neam care urasc Romania si poporul roman prin tot ceia ce fac si nu fac. Dumnezeu sa ocroteasca Romania si pe romanii de pretutindeni si PACE sa fie in lume! Doamne ajuta !!!

      Ștergere
    4. Da Maria H. ai dreptate, s-a ajuns mult prea departe. Azi. Sambata este singura mea zi libera din luna. Si am fost trezita din somn de soneria de la usa. Buimacita, era 08:30 ora ,am deschis si un grup de oameni imi strigau sa votez cu Ciolos si m-au pus sa semnez pt candidatura lui, ca are nevoie de semnaturi. Am spus ca nu semnez pt el si le-am trantit usa. Si acum sunt furioasa pt cele intamplate si ma gandesc, cat tupeu pot avea nemernicii astia. Si realizez ca ca fi din ce in ce mai rau.

      Ștergere
  4. Din cauza incalzirii globale si a topirii' apei' de la poli care se redistribue si creste pe placile continentale ,execitind presiuni conduc la un nou echilibru prin cedarea lor,deci cutremure ce vor creste ca numar si intensitate si in final la modificarea axei polilor si inplicit pozitia ecuatorului dar si cresterea duratei zilei din cauza ca apa va fi mai bombata la ecuator unde locurile joase vor avea inundatii si migratii de populatii care pot da conflicte.Cauza tuturor este omul.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun esti perfect dezinformat sau cu voia ta dezinformezi? nu exista nici o incalzire globala, este o gaselnita a cabal ca sa scoata bani din taxele pe care le pun. Donald Trump a afirmat acest lucru, banuesc ca este mai informat ca tine, precum si alti oameni de stiinta.

      Ștergere
  5. MESAJUL PARE CA TINDE MAI MULT CATRE O STIRE IMPORTANTA DESPRE O ANUMITA PERSONALITATE,DESCOPERIRE ARHEOLOGICA, CONTROVERSA RELIGIOASA,DECAT DESPRE UN FENOMEN NATURAL.

    RăspundețiȘtergere
  6. 6 continente ?!

    1 Europa
    2 Asia
    3 Africa
    4 Australia
    5 America de Nord
    6 America de Sud
    7 Antarctica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12:39 nu te-ai prins.este vorba de viitor.unul va disparea.dupa. cum vezi ieri america de nord(calutul încalecat de un indian pieile rosii)a luat-o la trap.(cutremur in america centrala).

      Ștergere
  7. Doamna Maria,ati spus ceva in urma cu putin timp de intalnirea extraterestrilor cu oamenii,va anunt ca deja au inceput aparitia a mai multor Oznuri in tara noastra,care lumineaza in mai multe culori zilele trecute a aparut in Bucuresti toata lumea a vazut Oznul luminos pe cer fotografiindu-l,si cel din Moreni care tot zilele trecute a luminat cerul in plina noapte.Este inceputul aparitiei lor si ati avut dreptate,ca se vor arata fata catre fata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, ”Dezvăluirea oamenilor: Cutremur Continental!”, se refera la Extraterestri. Aceasta dezvaluire va fi facuta de presedintele Barack Obama, inainte sa predea scaunul prezidential (20 Ian 2017). El va fi primul presedinte care va recunoaste public, existenta extraterestrilor si contactul oamenilor cu acestia. Puteti cauta pe Internet: Obama ET disclosure; Medvedev interview (in 2012).
      Momentul este aproape...

      Ștergere
    2. Da,multumesc,acesta fiind cel mai probabil lucru.

      Ștergere
    3. Da,Anonim si eu am observat zilele trecute pe siteurile americane ca vor sa faca dezvaluiri despre existenta extraterestrilor.Dar nu m-am gandit la Obama ca tocmai el vrea sa dezvaluie cica urmeaza dezvaluirea ET umbla pe toate siteurile americane.

      Ștergere
    4. Cred ca va urma in scurt timp dezvaluirea extraterestrilor direct din AMERICA,IANUARIE?de aceea a si primit Maria mesajul ca in scurt timp ne vom intalni cu extraterestrii fata catre fata.

      Ștergere
    5. DISCLOSURE RIGHT NOW you are being prepared for OFFICIAL UFO DISCLOSURE 2016
      https://www.youtube.com/watch?v=O-jDdhpu-jw
      S-ar parea ca pana la sfarsitul anului 2016 sa se faca dezvaluirea ET la nivel mondial.

      Ștergere
  8. Iată că am trăit să o văd si pe asta: cum ecumenismul a intrat în scolile romanesti. Si unde credeti că a apărut la clasa 0,avind o nepotică de 6 ani astăzi i-au dat temă fise pt colorat după cod de culori.Imaginea reprezintă pe moș CRĂCIUN, care arată cam așa:un moș burdănos cu mitră de papă pe cap in loc de căciulita bine cunoscută.Îmbrăcămintea de papă ciubote portocalii in picioare,bătul moșului e cîrja papală,patrafir catolic după gît.Ce fel de moș e ăsta?Catolicii să nu se supere am multi prieteni catolici,dar mă deranjează enorm denaturarea a ceia ce a fost pînă acum.Niciodata nu voi fi de acord cu un papă sau patriarh pe post de mos Crăciun. Asta miroase de la o poștă a ecumenism cu șef peste toate un papă,o iau cu ușurelul de la copiii de 5-6 ani.Multumesc părinte patriarh pt binele făcut in CRETA,pînă si nepotica era nedumerită de moș Crăciun cel nou.Inchei cu intrebarea fetitei:
    Ce moș e ăsta bunico eu nu îl colorez?

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca se face un cutremur in sufletul fiecarui romin adevarat cind vede ce presedinte conduce tara noastra , un om inginfat , ii place sa faca lucrurile de unul singur nu ii place colaborarea cu alti in gindul lui cred ca judeca pe toti, un om ce are doar un singur (prieten) nevasta , un om care nu iubeste nimic ci se iubeste doar pe el nu il intereseaza unirea Romaniei, il intereseaza dioar unirea caselor lui, ii place sa traiasca in lux uita de saracia multor romini, vrea ca sa aiba nava lui prezidentiala , Basescu zbura cu avionul de linie, Iohanis nu poate calatori impreuna cu alti vrea de unul singur are frica sa nu se incfecteze de la tarani romini sa urmasi lui Avram Iancu , un om de toata merda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect adevarat graesti anonim 15.32. Este paralel cu poporul roman pe care-l uraste. Conduce dupa ordinele de "afara" doar el stie de la cine si cum si ce interese straine cotropesc Romania. Abia astept sa vad cum o sfarseste, si sper sa fie curand sfarsitul lui.

      Ștergere
  10. 15.32 ai dreptate ,s-a opus de la inceput statuii lui Avram Iancu la SIBIU care sta acoperita,ascunsa in cladirea muzeului ASTRA si nu e pusa la locul ei la vedere in Parcul ASTRA,si acum vor sa ne arate patriotismul' cu Cumintenia Pamintului cind cea platita din bani privati ai adevaratilor patrioti sibieni sta de 4 ani neexpusa in Sibiu.Rusinica santa Klaus, poate vrei sa ne pui acolo vre-un Atila sau Gingis Han din Asia.

    RăspundețiȘtergere
  11. 15.32 ai dreptate ,s-a opus de la inceput statuii lui Avram Iancu la SIBIU care sta acoperita,ascunsa in cladirea muzeului ASTRA si nu e pusa la locul ei la vedere in Parcul ASTRA,si acum vor sa ne arate patriotismul' cu Cumintenia Pamintului cind cea platita din bani privati ai adevaratilor patrioti sibieni sta de 4 ani neexpusa in Sibiu.Rusinica santa Klaus, poate vrei sa ne pui acolo vre-un Atila sau Gingis Han din Asia.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un cutremur continental ar putea fi ,,,,,,conform cu profetiile ,,,,pe continentul nord american .Impactul produs de un asteroid in apropierea coastelor nord americane sau chiar pe acest teritoriu ar putea produce un teribil cutremur continental.

    RăspundețiȘtergere
  13. Atunci ce sa ne mai asteptam la alte probleme rezolvate de acest baron de Sibiu ingimfat si ranchiunos care nu invita la ziua nationala pe al doilea om in stat presedintele senatului.

    RăspundețiȘtergere
  14. 15.29

    Satana in viclenia lui a inceput prima data sa atace Bisericile Ortodoxe din afara tarii, acolo unde enoriasii sunt deja obisnuiti si cu biserica catolica sau alte confesiuni eretice si sunt mai confuzi cand vine vorba despre o slujire impreuna cu acestia.

    Odata acestia cuceriti, se creeaza un precedent foarte periculos si e un exemplu care pe cei mai multi dintre credinciosii needucati in aceasta privinta, ii poate influenta serios.

    Vor zice, ati vazut ce frumos e in alte parti, cum stau toti laolalta, nu e nimic rau, cine e impotriva sunt fanatici religios, extremisti, mai ales ca aceasta erezie este alimentata si sustinuta puternic si de ierarhii nostrii .

    Iar acesti ierarhi care lucreaza in slujba raului, abia asteapta sa profite pentru a implementa acest tip de slujire ca pe ceva normal, iar saptamana de rugaciune cu ereticii sa o transforme in ceva permanent.

    Priviti numai cum se comporta credinciosii romani din acest clip, cat de inselati sunt, credeti ca in Romania majoritatea se vor comporta altfel?

    Curand ne vom intoarcem din nou in catacombe pentru slujirea liturghiei, asa cum se facea in primele secole ale crestinismului. Sfantul LAVRENTIE DE CERNIGOV a profetit-o foarte clar:

    „Vine timpul, şi nu e departe, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară.

    Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon.

    Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat„
    „Rugaţi-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credinţă, căci vremuri groaznice ne aşteaptă.

    Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie . Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele.”

    Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu sa ajungem in halul acesta! Dar stiind cat de viclean este diavolul, tare imi este ca ce se intampla in Biserica Ortodoxa din Italia este doar inceputul, doar o etapa in planul lor de a invada mai apoi Bisericile din Romania.


    Biserica Ortodoxă Română-Firenze :

    https://www.youtube.com/watch?v=yJInBAd_DfQ

    RăspundețiȘtergere
  15. Despre cum e să fii Arhiepiscop în Argeș ;

    https://www.youtube.com/watch?v=cmCzwhVptDg

    RăspundețiȘtergere
  16. CUVIOSUL IOANICHIE MARTURISITORUL – intransigent, incomod si profetic – despre România si Noua Ordine Mondiala, in dialogul mustrator cu Sorin Dumitrescu din 1997: “PENTRU CA E TARA ORTODOXA, DE ACEEA E MAI TARE HARTUITA” :

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2013/11/22/parintele-ioanichie-balan-interviu-inedit-sorin-dumitrescu-nato-noua-ordine-mondiala-romania-occident-apocalipsa-vanzarea-romaniei-rusine-intelectualii-tacere/

    RăspundețiȘtergere
  17. Să vă spun ceva biserica catolică nu este eretică informeazate mai bine anonim 17:50.

    RăspundețiȘtergere
  18. Care sint neplacerile tale cu biserica catolica informeazate si o sa vezi ca gresesti: pentru inceptu vreau ca sa iti explic, copilul merge la scoala unde face si ore de religie cu profesori, dar separat o data pe saptamina trebuie sa mearga la biserica unde linga biserica este o cladire unde elevi fac alte 2-3 ore de religie cu maicute sau cu preotul deco totul se invata din biblie, la fel grupuri de elevi fac excursi si vizite in diverse manastiri sau case de batrini impreuna cu preotul si grupuri de parinti, la fel in incinta biserici se gasesc terenuri sportive pt copii, deci la biserica se invata foarte multe lucruri bune cit si respect, se spovedeste si se ia SFINTA EUHARESTIE, la fel preotul merge saptaminal pe teren gratis acasa acolo unde sint persoane bolnave si batrine le spovedesc si le poarta Euharestia , daca moare vreun romin preotul catolic de la parochia defuntului merge acasa la familia acestuia chiar daca ei nu frecventeaza biserica catolics, deci preotul ii duce un plic cu bani ca ajutor din partea comunitatii , la fel la slujba de duminica defuntul este pomenit fara ca cineva sa plateasca de multe ori preotul catolic a gasit servici la diferiti romini fara nici o obligatie, ei o fac gratis din omenie , si fraternitate intre biserici, deci nu judeca daca nu sti , multi din preoti nostri daca nu ai bani nu iti face nici o slujba gratis, mama mea a fost spovedita de catre preotul ortodox in rominia dupa ce lam chemat de mai multe ori iar in loc de EUHARESTIE a luat ceai din cana si pine de pe masa si ia dat , iar la un vecin de al meu a facut la fel apa din galeta si piine de pe masa, deci bataie de joc, la catolici daca esti casatorit in biserica nu te mai poti casatori a doua oara tot in biserica cit timp amindoi soti sint in viata, la noi vezi mereu la tv 4- 5 preoti fac cununii la aceleasi persoane de nenumarate ori ex Tariceanu, dar sa lasam, pe de alt parte la ortodoxi sint posturi si ajunuri care la catici parochiani nu le fac din comoditate si alte multe lipsuri la ambele biserici catolici si ortodoxi, dar importanta crestinatati este cele zece porunci si sa lasam ura dintre noi, sint multi care critica dar einu stiu sa spue nici Tatal Nostru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai explicati!pentru ca aici pe site cine e ortodox el ajunge la Rai si restul lumii la Iad.
      Din pacate ajungem la RAi doar dupa religii.
      Stati langa Dumnezeu,face ti voia Lui si ve.ti vedea pe El

      Ștergere
    2. La.ortodoxi te casatoreste de 10 ori daca vrei.ca asa scrie in Biblia lor.

      Ștergere
    3. 00.45 ,


      1. In tot textul nu ai pus nici macar un punct . 2.Inregistrarea de pe you tube-ul de mai sus demonstreaza ca ecumenismul e in floare . Daca esti ortodox , du-te la ortodoxi la slujbe si saruta mana parintelui ortodox , nu poti fi catolic in Italia cat stai acolo doar ca iti convine vesnicul ajutor ce ti se da. Dar asta e romanul .
      Si stai linistita, caci catolicismul de care vorbesti , s-a terminat demult si la spanioli si la italieni .
      Inainte , in anii '60-'70 dura un divort 7 ani . In alte parti ale Italiei ( Sicilia) barbatii se considerau tradati si prin legea nescrisa ,,omerta'' se numeste , puteau sa-si spele rusinea omorandu-si nevasta , impuscand-o cu lupara .
      Astazi si la ei divorturile sunt in floare , dar multi din ei raman doar separati , adica pleaca de acasa , asta neimplicand ca lasa legal bani sotiei sau copiiilor.
      Prin divort, este obligat sa dea acel cec de intretinere , ceea ce ei nu vor .
      Pe ei nu ii intereseaza casatoria a 2-a , a 3-a , a 9-a , intrucat sunt un popor caruia ii place sa traiasca in concubinaj, in multe relatii paralele , clandestine .
      Deci iata ca nici catolicismul nu mai e ce a fost , morala zero, valori zero .
      3. Ceea ce spui tu ca functioneaza, se chiama CARITAS, un sistem bine pus la punct , dar nu uita ca Roma a fost un imperiu , un stat papal si este sub umbrela Vaticanului . Iata de ce au , de unde au, si cine le face terenurile din jurul bisericilor .
      Nu compara aurul ,,zecchino'' din Vatican cu picturile din bisericile noastre , la ei vezi opulenta, la noi caldura plapanda a candelei in semiobscuritatea manastirilor.
      Cat despre slujitorii ortodoxi nu sunt diferiti de ceilalti . Sa iti amintesc doar de scandalurile cu pedofilia ce au zdruncinat biserica catolica ?
      Deci e bine sa vezi dincolo de toate aparentele, doamna din Italia !

      Ștergere
  19. oamenii au fost curiosi intotdeauna--sa stie prezentul si viitorul-si mereu isi pun intrebari--lanseaza controverse--trecutul il stim prezentul il traim iar Viitorul este la DUMNEZEU--NOI AVEM DATORIA SA NE RUGAM NEINCETAT--ruaciunea schimba destine--sa fim sanatosi si lumina DOMNULUI SA FIE CU NOI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ..oamenii mereu sunt curiosi sa stie viitorul ,dar viitorul il stie doar Dumnezeu

      Ștergere
  20. E vorba de ecumenism, 19.54 !

    RăspundețiȘtergere
  21. 16,52 anii acestui secol o arata statisticile ca recurdurile de temperatura medie globala au fost depasite an de an In acest an e recordul absolut cu 1,2 grade peste normal.astea le putem comenta restul sint pareri personale si subiective-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Anonim 25 noiembrie 16,57 toti presedintii fac parte din tagma celor cu putina minte si gura mare pentru a prostii electoratul,stiinta se bazeaza pe matematica si aici nu merge cu minciuna.Asa ca toti presedintii la un loc nu se compara cu un calcul rece matematic .Concluzia ;Nu ai dreptate si te bazezi pe minciunosi autorizati- prezidential.Gindeste cu mintea proprie ,nu cu sloganele unor mincinosi interesati de voturile prostilor,si care spun orice dorec ei pentru a le obtine.,ei au calculele lor electorale iar tu le promovezi si dezinformezi,voit sau din ignoranta.

    RăspundețiȘtergere
  23. O veste care cutremura planeta, doamna Maria. Azi pe facebook, un articol despre produsele McDonald (Doamne ajuta-ma sa vad doar adevarul si numai adevarul!!!) un agent FBI a gasit carne de om in aceste produse. Daca oamenii ar putea crede ca e doar o conspiratie, ca si mine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E clar ca Iohannis uraste neamul romanesc,ma intreb dece nu pleaca in Germania?!

      Ștergere
  24. http://www.secretele.com/2016/06/se-misca-placile-tectonice-continentale.html

    RăspundețiȘtergere
  25. pentru anonim 00.45 26 noiembrie--asa cum la ortodocsi sunt preoti mireni si calugari credinciosi asa si la catolici--doar unii--in ortodoxie cununia religioasa se face de maximum 3 ori-la catolici odata---daaar si unii si altii calca stramb--si doaaar putini respecta cununia---despre impartasanie este clar--se da vin si paine asa cum a fost la apostoli care nu erau preoti--la catolici painea si vinul il ia doar preotul--ostia se da la popor--preotul care nu respecta impartasania si canoanele bisericii este peddepsit de marii prelati daaaar mai ales de DUMNEZEU--nimeni nu scapa de judecata---fiecare religie trebuie sa-si respecte legile--CA IN CASA PARINTELUI MEU MULTE CAMARI SUNT ---ZICE BIBLIA--E VORBA DE CULTE--sa fim sanatosi si tari in credinta in care ne-am botezat si uniti

    RăspundețiȘtergere
  26. cat priveste cutremurul continental sunt muuuulte de spus---presupun si eu- ca va fi un faliment al tuturor bancilor din UE care va aduce suferinte mari--saracie pt unii imbogatire pt o mana de oameni fara DUMNEZEU--daca ar fi cutremur continental se presupune ca toata planeta s-ar zgudui--sa ne ajute DUMNEZEU-sa fim sanatosi si fermi in credinta

    RăspundețiȘtergere
  27. pe langa toate ce se or intampla ieri26 noiembrie--s-a anuntat ca eista un vvulcan in apropiere de Roma care s-a activat--iata ca duoncul meu zicea si repet italia se va rupe in doua--falia trece din TURCIA PRIN GRECIA ,ITALIA SI SE OPRESTE INTRE FFRANTA SI SPANIA PE SUB MAREA MEDITERANA--SA FIE SANATATE SI PACE

    RăspundețiȘtergere
  28. Un "cutremur" poate fi si faptul ca nu mai este mult si Biserica Catolica va reveni la Biserica Mama, cea Crestin-Ortodoxa Universala, deoarece au inteles ca au gresit cand s-au desprins de Ortodoxia Universala.

    RăspundețiȘtergere