vineri, 3 ianuarie 2014

RĂSPUNS PENTRU ANONIM, CARE MI-A SCRIS LA ARTICOLUL : SE ANUNŢĂ CUTREMUR PUTERNIC DE 5,5 !

 Deoarece am depăşit nr de carcactere  admise, şi eu nu prea le am cu tainele internetului, am decis să transfer răspunsul meu ptr. dvs, care vreţi să rămâneţi Anonim, aici direct pe Blog, unde postez zilnic . 
             ŞI  ACESTA  ESTE  RĂSPUNSUL  MEU ,PENTRU  DVS, care mi-aţi scris la rubrica Comentarii,  la articolul : 

SE ANUNŢĂ CUTREMUR PUTERNIC DE 5, 5 !

Şi tot ca RĂSPUNS, pentru toţi care cred aşa .ca şi dvs !

Din câte am înţeles, sunteţi Preot ? Dacă da, chiar mă bucur că aţi descoperit Blogul meu. Mai întâi aş vrea să vă spun că, tot despre ce eu scriu, nu sunt din vise ! Ci pur si simplu, le văd, le aud, şi lucrând şi dormind. Dar atunci când trebuie să văd ceva sau să aud ceva, O  FORŢĂ nevăzută ca la un şoc electric, ma face sa tresalt de pe pat, ma trezesc, nu ma misc, nu deschid ochii, şi imi apare in faţa ochilor închişi, în lumini mai frumoase decat cele lumesti, ceea ce trebuie sa vad si ceea ce trebuie sa aud, apoi cat ai clipi deschid ochii şi langă mine am caiet si pix, daca sunt in pat si imi notez repede, iar daca sun prin casa, in autobuz ,in tren, acea lumina ma face sa închid ochii o clipa şi vad ce trebuie sa vad, iar de auzit, aud toate ca si cum cineva ar fi langa urechea mea dreaptă.si imi notez pe orice hartiuta pe care o gasesc la indemana, si sunt 15-16 ani de-atunci. Am o mulţime de material, pe care, în limita timpului disponibil il voi asterne aici pe Blog. Nicio clipă, nu voi crede ca toate cate vad sunt de la diavol. Diavolul, pentru mine...il simt sub talpa pantofului meu, nu are putere asupra mea. Apoi, mai e ceva ! Eu de inchid ochii, nu vad intuneric, ci vad LUMINA !Lumina este CERUL, LUMINA  AURIE, ca Soarele sunt SFINTELE  ICOANE, LUMINA  şi AUREOLE de SFINŢI, vad cu ochii deschisi in timpul savarsirii SFINTEI SI DUMNEZEIESTII  LITURGHII, mai ales cand iese Părintele cu SFINTELE  DARURI. LUMINA  ALBASTRA  VIOLET, transparentă, sălăşluieşte în SFANTA  BISERICĂ  deasupra la CATAPETEASMĂ şi deasupra ICONOSTASULUI. Glasul LUI  DUMNEZEU, GLASUL  MAICII DOMNULUI ÎL AUD şi văd adeseori TRONUL  ÎMPĂRĂTESC acolo sus. Aşa cum sunt pictate în SFANTA BISERICĂ locasurile LUI  DUMNEZEU, exact aşa sunt şi în CERURI., supraetajate, si acoperişuri roşii.Pentru mine nu exista intuneric ! NICIODATĂ ! Vad in jurul meu, atat cu ochii deschişi cât şi cu ei închişi, sufletele care nu şi-au găsit încă liniştea. Şi dacă o să citiţi pe BLOG, veţi găsi multe alte MINUNI. De ce pe timpul lui IOSIF şi MARIA şi după aceea se petreceau MINUNI, si acum de ce nu ar fi posibil ? Este scris undeva ca de/acum nu se mai pot intampla MINUNI ? Că dacă vedem ceva sau auzim ceva, este mai uşor să ne spunem că sunt de la DIAVOL ?De ce să nu credem că sunt de la DUMNEZEU? De ce ne este mai uşor a spune, nu crede, sunt ispite de la diavol ??? NU ! CATEGORIC ,TOT CE EU TRĂIESC  SUNT  DE  LA  BUNUL  DUMNEZEU ! Cu preţul  vieţii mele, voi apăra ceea ce mi-a dăruit DUMNEZEU ! În veacul acesta, OMENIREA  va cunoaşte PUTEREA  LUI  DUMNEZEU, prin apariţia  UNEI  MINUNI, pe care o vor putea vedea cu toţii. Eu ştiu despre ce şi despre cine este vorba, dar încă nu a venit momentul ca să fac public. Dar pot să vă asigur că, OMENIREA  VA ASISTA  LA  O  MARE  MINUNE  ,ÎN VEACUL  ACESTA, ŞI  ÎN  ŢARA  NOASTRĂ, numită  ROMÂNIA !
Eu nu doresc nimic din ce este al lumii acesteia. Nici bani, nici bogăţii materiale, nimic nu mă leagă de toate acestea. Am familie, am copii, acum 14-15 ani, cand am incercat să-i spun soţului meu, ce MINUNE se întâmplă cu mine, m-a trimis la pshiatru, la psiholog....,; ; şi dacă el mi-a făcut aşa, l-am trimis şi eu să doarmă separat şi nu împreună cu mine. Şi de atâţia ani, eu cu soţul meu, traim ca fraţii. Greu de crezut nu ? Dar e purul adevăr ! Simţeam că trebuie să aleg.,între a duce o viaţă lângă soţul meu, sau a dormi în camere separate unde aveam la capătâi BIBLIA, caietul şi pixul. Şi am ales ! Am ales să-I  slujesc LUI  DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI.  Iar soţului meu, i-am spus ca e liber sa facă ce vrea, pentru că eu aşa vreau să trăiesc. Şi aşa trăiesc de atâţia ani. Este minunat ceea ce trăiesc şi nimeni, niciodată nu mă va convnge că ceea ce eu trăiesc sunt de la Diavol. Nici PAPA de la ROMA, nici ÎMPĂRATUL  JAPONIEI, nici PATRIARHUL nostru căruia i-am scris şi nu m-a băgat în seamă. Nimeni ! Nu mi-i teamă de nimenea indiferent de statutul lui social ! Numai de DUMNEZEU mi-i teamă ca să nu greşesc ! Îmi pare rău că v-am dezamăgit, dar ca si PREOT.,ar trebui sa credeţi că şi în zilele noastre se întâmplă MINUNI, dar oamenii le iau drept coincidenţe sau vise de la diavol.
De imi aşez palma pe o hartie albă, in cateva secunde, de o ţin acolo, cand o ridic, rămâne palma mea pe coala de hârtie albă, mai albă dect albul hartiei, un alb orbitor. Şi asta e tot de la Diavol ? De inchid ochii, si vreau sa pun mana pe un lucru, O ICOANA, de exemplu, daca cu ochii inchşi îmi propun ca să ajung cu degetul meu, pe ochii SFANTULUI din ICOANA, pe mâna SA, sau pe unghia de la un anume deget, când ajung cu degetul la locul in care mi.am pus în gând, O LUMINA albă pâlpâie în ochii mei închişi, şi mă anunţă că am ajuns la locul unde doream. Deschid ochii şi văd că e adevărat. SFINTELE  ICOANE, când le privesc cu ochii închişi, devin la culoare si stralucire ca si SOARELE, şi în câteva secunde apare SFANTUL din ICOANA in culorile pe care le vedeam cu ochii deschişi, culori mai vii şi mai frumoase. Şi acestea sunt doar puţine exemplele pe care vi le-am spus aici. Oricând şi oriunde voi răspunde fără teamă pentru cele scrise şi afirmate de mine. Oricând mă voi supune oricărui TEST ca să dovedesc că sunt în deplinătatea facultăţilor mintale si că toate câte scriu sun NUMAI  DE  LA  DUHUL  SFANT ! DIAVOLUL.....fuge de la mine, cât îl ţin copitele ! Nu se apropie de mine ! Nu se mai apropie de mine ! Este sub papucul meu ! Ca intotdeauna, cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu