joi, 30 ianuarie 2014

MINUNEA A VENIT DIN CER ! SFINŢII AU ÎNGENUNCHEAT , CÂND PE PĂMÂNT , PREOTUL CITEA SFÂNTA ŞI DUMNEZEIASCA EVANGHELIE !

                           30  Ianuarie  2014 ,  ora 9,45
                    la  SFANTA  BISERICĂ !

                              Dragii mei,

Astăzi  30  Ianuarie  2014, la MAREA  şi SFÂNTA  SĂRBĂTOARE , a SFINŢILOR  TREI IERARHI ,-VASILE  CEL  MARE , GRIGORIE  TEOLOGUL  ŞI  IOAN  GURĂ  DE  AUR  , am văzut şi trăit  O MARE  MINUNE !
Eram în strană , lângă Dascălul care dădea răspunsurile la SFANTA  şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE !
Cânt şi eu în strană, citesc, dau răspunsurile ca si dascălul, şi astăzi asta făceam.
Când Preotul citea  SFÂNTA  şi DUMNEZEIASCA  EVANGHELIE , ochii mi se închid pentru o clipă, şi văd ca şi în Pământ după Pământ, O  MARE  MINUNE !
Văd UN CER ca un amurg, în care CER ,a mai apărut  UN  ALT CER !
UN CER senin bleu strălucitor, UN CER care îţi aducea multă pace si liniste în suflet. 
În CERUL bleu senin, din CERUL ca un amurg de sub Pământ, printr-o rotaţie de la stânga la dreapta ,a CERULUI bleu din CERUL ca un amurg, se formează  O MASĂ  rotundă, O MASĂ  bleu, ruptă din CERUL  bleu.
Pe MASA  rotundă bleu senin, a apărut
UN  SOARE adevărat, UN SOARE  cu raze precum fagurele de miere. SOARELE  acesta era acoperământ MESEI rupte din CERUL bleu senin. 
În jumătatea din stânga a MESEI  rotunde bleu, cu Soarele pe ea, se aflau mulţi SFINŢI, în vesminte roşii-grena cu albastru, care stăteau fraţilor, în genunchi , şi cu capul plecat pe MASA ruptă din Cer şi pe Soarele de pe MASĂ.
Da ! SFINŢII  din CERUL  LUI  DUMNEZEU, stau în genunchi ,când pe Pământ în SFINTELE  BISERICI se citeşte SFÂNTA  şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE.
Şi erau smeriţi, şi cu capul plecat, iar în jurul lor, era CERUL  ca un amurg, precum şi CERUL  bleu senin, care luase forma MESEI  ROTUNDE cu SOARELE  ADEVĂRAT pe ea, ca şi acoperământ.
Am citit  chiar ieri ,undeva într-o CARTE  SFÂNTĂ, folosită de Preoţi la SFANTA  SLUJBĂ, şi acolo era scris CERURI..., iar cineva care folosea CARTEA, a tăiat cu creionul şi a scris CER !
Greşit ! Nu există UN SINGUR  CER !!! 
Ci sunt mai multe CERURI ! 
Chiar acum ,UN GLAS ce a venit de sus, mi-a spus aşa :
          "PÂNĂ  LA  AL 9 - LEA  CER "!

Rămân şi eu uimită dragilor, cum de SUS îmi este vegheată fiecare clipă cu tot ce fac si cu tot ce spun şi scriu. Ca şi acum, când mi s-a spus .....PÂNĂ LA  AL 9 - LEA  CER.
Dragii mei, nu vă lipiţi inima şi sufletul vostru de bunurile materiale ,de bani! Acestea folosiţi-le cât să puteţi trăi modest, şi cu restul faceţi fapte bune.
Un exemplu că...nu suntem veşnici  , este dispariţia bruscă  a milionarilor si miliardarilor în euro şi dolari, sau îmbolnăvirea  lor cu boli incurabile.
Şi atunci, mă întreb eu, de ce nu cumpără sănătate şi zile de la DUMNEZEU cu banii lor ???
Pentru că la DUMNEZEU, nimic nu e de vânzare ! La DUMNEZEU, toate ne sunt date în DAR şi în DAR trebuie să le dăm semenilor noştri, aflaţi la necaz şi suferinţă,.
                            Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu