miercuri, 22 ianuarie 2014

666 !!! 666!!! 6 - 66 ??? SE TEME LUMEA DE 666 ???

                  22  Decembrie  2002, ora 6,40 dimineaţa !

Dormeam, dar mă  trezeşte  UN GLAS, de femeie care spune aşa :

            "ATÂT  DE  GREU !
              ŞI  DE  INFLAŢIONISTĂ  !(şi un alt glas, îi răspunde): 
                  ÎNCĂ  NU  E  O  TRAGEDIE !
              CĂ...M-AR  FI  ÎNSEMNAT  ŞI  PE  MINE "!

Clipă în care văd spre Răsărit ,cu ochii închişi văd, o siluetă a unui bărbat, iar eu eram acum suspendată în aer, o putere Divină mă ţine deasupra capului, a creştetului acestui bărbat, şi astfel văd cum prin părul lui des, înspre frunte avea scris două  cifre şi acestea erau :
                            " 66 ",

La mică distanţă de cei doi de  6 , în spatele acestor doi de 6, la 2-3 cm distanţă a mai apărut sub privirile ochilor mei, încă un  6 .
Astfel încât, acum vedeam de deasupra crestetului acelui bărbat aşa:

                  "  6   66  "

Cei doi de  66 erau părul lui des, iar al treilea  6  a apărut ulterior, în spatele celor doi de 66 , la mică distanţă şi era pe pielea netedă a capului, pe chelie. Dar nu avea chelie, ci pur şi simplu părul a dispărut pe acea porţiune şi a apărut cel de-al treilea 6 !
Acest bărbat, ca o siluetă îl vedeam eu, nu-i vedeam chipul, era pe stradă în mijlocul oamenilor care se perindau pe stradă, oameni care ,la vederea lui ,atunci când se apropiau de el, nu ştiau încotro să fugă. Toţi fugeau unde vedeau cu ochii, numai să nu se apropie de acest bărbat însemnat în creştetul capului cu....6  66  !
Dragii mei, diavolul nu are nicio putere asupra noastră, dacă noi nu-i dăm voie !
Şi putem face acest lucru minunat, mergând la SFÂNTA  BISERICĂ, spovedindu-ne la Preotul duhovnic, învrednicindu-ne de a primi SFÂNTA  şi DUMNEZEIASCA  ÎMPĂRTĂŞANIE, făcând fapte bune, fapte de milostenie, dăruind Dragoste sufletească semenilor noştri, iubindu-L pe DUMNEZEU şi pe MĂICUŢA  DOMNULUI, până dincolo de CERURI, un infinit de mult. Şi astfel ,diavolul va crăpa de ciudă, şi nu va găsi loc în niciun suflet, dacă vom face numai ce Îi este plăcut LUI  DUMNEZEU.

                   Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu