miercuri, 29 ianuarie 2014

UN AVION GRĂBIT ŞI UN CER DE FOC , SPRE APUS !

                           29 Ianuarie  2014, ora 20,40 !

Dragii mei, în timp ce scriam aici pe Blog, ochii mi s-au închis brusc şi astfel văd cu ei închişi, UN CER  ca de foc spre Apus, şi restul Cerului ca de noapte.
În mijlocul CERULUI  DE  FOC , dinspre Apus, văd UN AVION alb-albastru de mici dimensiuni, care venea în grabă mare spre Răsărit.
Aşa precum arată fierul înroşit  în cuptor, tot aşa arăta si CERUL la apus ,din care AVIONUL voia să scape, să se îndepărteze cât mai iute.
Cu siguranţă dragii mei, vom auzi  de acest CER  de foc, si de Avionul ce fugea de CERUL  de foc ,ce parcă îl ajungea din urmă, şi vom dezlega întreaga enigmă.
Dar iată că, puţin mai târziu,  continuând eu să scriu aici,  tot cu ochii inchişi văd O  LUMINĂ  ALBASTRĂ violet sub formă de dreptunghi ,îmi apare în faţa mea, în stânga mea, la două palme distanţă de monitor.
În dreptunghiul albastru vioelet strălucitor, scria aşa :
               "ACCIDENT  RUTIER  GRAV , 
                                LA  IAŞI ".
Aceste cuvinte, sfârâiau pe dreptunghiul ce era la o inălţime de-o palmă faţă de masă.Sfârâiu la propriu, precum un ulei încins, în care scăpăm un strop de apă. 
Dragii mei, cu siguranţă ceea ce ne este scris...în frunte ne este pus. Vom trăi şi vom vedea ! Nu că mi-aş dori eu, să se adeverească , DOAMNE  FEREŞTE ! Dar ştiu că , nu e după voia noastră, ci după cum hotărăşte  BUNUL  DUMNEZEU pentru noi.
                           Cu dragoste si cu preţuire, 
                                                      Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu