luni, 27 ianuarie 2014

CE ÎNSEAMNĂ CUVÂNTUL...PARIVETĂŢI ???

                         4 Iulie  2004, după  amiaza  !

Eram la birou, când brusc aud Glas, care spune aşa :
            "NICI  EU  NU  ŞTIU  !(şi un alt glas, îi spune ):
             PĂiii, HAI  PE  LÂNGĂ  ASTRE ŞI STELE , ŞI  DESCRIE-MI  ŞI ....PARIVETĂŢI "!

Clipă în care , văd suspendată în aer ,scrisă cu litere de mână ,o propoziţie din care mi-a fost scos la suprafaţă acest cuvânt PARIVETĂŢI ,anume ca să-l văd cum se scrie.
Dragii mei, eu nu ştiu ce legătură are acest cuvânt PARIVETĂŢI , cu astrele şi stelele, dar cu siguranţă  înseamnă  ceva .
Dacă cumva aflaţi şi voi ce semnificaţie are, am să vă rog să-mi spuneţi si mie !
                          Cu dragoste, Maria

3 comentarii:

  1. Maria draga mea,nu trebuie sa dovedesti nimic,nimanui...tu esti un om de o simplitate rara cu un suflet bun care trece orice granita a materilalului,al palpabilului,nu trebuie sa te cunoasca omul ca sa inteleaga cine esti..nu trebuie sa-si puna intrebari prea multe pt ca raspunsurile sunt intotdeauna evidente...

    O zi buna draga mea Maria!
    Cu respect,Daniela!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc printre lacrimi, Daniela ! Doresc din tot sufletul să dovefrsc că DUMNEZEU EXISTĂ şi că tot ce eu trăiesc sunt de la DUHUL SFÂNT, şi nu de la mine putere.
    Căci eu, fără DUMNEZEU care lucrează prin mine păcătoasa, nu aş fi nimic, nu aş vedea nimic, înafara firescului. Cu adevărat eu am încercat să mă lepăd pe cât am putut de lucrurile materiale şi băneşti. Şi de toate plăcerile lumesti si trupesti. Pentru mine.....contează doar sufletul şi dorinţa de a ajuta necondiţionat pe fiecare suflet, şi să conving că....DUMNEZEU EXISTĂ !
    Te pup si te îmbrăţişez cu mult drag, Daniela.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti inteleg credinta,durerea,iubirea pe care o ai fata de Dumnezeu,cu toti o avem dar in diferite doze,pt ca noi toti avem propria cruce,mai mare,mai mica,mai grea,mai usoara dar un lucru e cert Dumnezeu ne-a daruit-o pe cea care ni se potriveste....

    O zi frumoasa sa avem cu totii!
    Daniela.

    RăspundețiȘtergere