joi, 30 ianuarie 2014

ŞI VA ÎNCEPE UN NOU ÎNCEPUT ! AŞA SCRIA CU LITERE DE AUR ,PE VEŞMINTELE MÂNTUITORULUI !

                  2 Noiembrie  2001  ora 22,30 !

Mă rugam la această  oră , singură fiind în camera mea. 
În mijlocul SFINTELOR  ICOANE, de pe peretele din camera mea, a apărut dintr-o  dată  ÎNSUŞI  IISUS  HRISTOS, ca şi în carne şi oase. 
MÂNTUITORUL, era în veşminte lungi ,  maronii catifelate. IISUS avea părul castaniu închis, precum castanele coapte, lunguţ până pe umeri, şi ondulat, spiralat. Barba LUI  IISUS, mică şi tot castanie, ochii LUI, străluceau precum seninul CERULUI  albastru, deasupra capului SĂU strălucea ca un Soare ,O mare aureolă. Pe veşmintele LUI  IISUS HRISTOS, care erau de culoare închisă,maronie, a apărut O CINGĂTOARE  de LUMINĂ  AURIE.
O LUMINĂ  ca de Soare ! 
IISUS  HRISTOS, era încins la mijloc cu UN BRÂU  DE  SOARE, pe care scria cu litere ca de mână aşa :

                     " UN  NOU  ÎNCEPUT  !
       ŞI  VA  ÎNCEPE , UN  NOU  ÎNCEPUT "!

Şi văd din nou  UN CER de noapte, văd cu ochii închişi, şi pe CERUL  de noapte spre Răsărit  a apărut  UN  SOARE  mare strălucitor, UN SOARE care deşi era strălucitor, nu radia lumină deloc în jurul lui.  Partea de sus şi partea de jos a Soarelui, deci cei doi Poli , era acoperită de nori gri închişi, precum piatra cea mai închisă.
Şi în loc CERUL să fie de ziuă, deoarece avea Soarele pe el,CERUL era de noapte, SOARELE pe CER, dar nu împrăştia lumină, ci doar strălucea în carapacea lui. 
Da dragilor, VA  ÎNCEPE ,UN  NOU  ÎNCEPUT !
Când va fi...., numai DUMNEZEU PREA  BUNUL  ştie !
Noi să ne unim întru CREDINŢĂ ,NĂDEJDE şi DRAGOSTE, ca să ne câştigăm locul în ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU.
                  Cu dragoste şi cu preţuire, MARIA.


                    

3 comentarii:

  1. mayasii au ceva in profetiile lor legat de Un al 5 lea Soare ...poate e metaforic...insa se vorbeste de zorii unui nou inceput dupa citeva zile de bezna pe intreg cuprinsul Terrei..."Al 5 lea Soare" de la mayasi poate se refera la ce va urma dupa acest nou inceput...Un Soare nou va straluci ! ..alte informatii tip channeling mai recente infirma insa ca se va intimpla prea curind asa ceva...poate pst sute de ani sau mai mult , milenii...

    RăspundețiȘtergere
  2. MARIA POATE UNDE A FOST ECLIPSA DE SOARE IN DATA DE 09.03?

    RăspundețiȘtergere
  3. DOCUMENTAR: Eclipsă totală/parțială de Soare - Agerpres
    www.agerpres.ro/.../documentar-eclipsa-totala-partiala...
    Translate this page
    2 days ago - Prima eclipsă a anului 2016 are loc la 9 martie și este una de Soare, vizibilă de pe Terra ca o eclipsă totală, dar și parțială.

    RăspundețiȘtergere