sâmbătă, 25 ianuarie 2014

UN ATENTAT SINUCIGAŞ , URMEAZĂ A AVEA LOC ÎNTR-UN LOC FOARTE AGLOMERAT !

                     24  Ianuarie  2014 , ora  1,00 noaptea !

Mă rugam la această oră, singură fiind în camera mea. Şi pe la mijlocul Rugăciunii brusc, sunt parcă în altă parte şi nu in camera mea. Sunt ca şi la etajul unei clădiri mari, albă la exterior, cu marmoră albă în interior şi sub formă de L , atât cât am văzut eu.Văd cum, pe un hol lung şi lat, alb ca si din marmoră albă, intrau ca la spectacol, sau ca la SLUJBA într-un Locas de Cult, multă lume, îmbrăcată în haine lungi, de culoare deshisă. Adică, alb, puţin bleu deschis şi pe cap aveau ca o eşară de  mătase lungă,care nu era legată sub barbă, ci era pusă pe cap ,aşa lejer, încât să nu li se vadă chipul, şi mergeau cu capul în jos, grăbiţi fiind foarte. Cu totii intrau de pe hol, intr-o incăpere mare, unde se adunau mulţi oameni. 
Acum,de la locul unde stau eu, pe lângă mine, trece o fată tânără, de până în 20 -22 de ani. Această tânără, a escaladat clădirea şi a ajuns aici la balcon, unde sunt si multe incăperi, multe geamuri văd, a ajuns furişându-se ,şi când a pus piciorul peste balustradă şi a sărit, cu spatele mergea inapoi, ca să poată privi in faţă, de unde venise, de parcă ar fi urmărit-o cineva. Şi aşa s-a strecurat în mijlocul mulţimii f grăbite, şi toti  erau îmbrăcaţi la fel, ca la o adunare religioasa. Tânăra, era cu pantaloni negri, cu ceva albastru pe ea si cu o vestă neagră descheiată, care nu stătea deloc pe ea lipită. Părea că la spate pe interior, era burduşită cu ceva greu. Tânăra avea părul de culoare închisă, cred ca era negru, faţa măslinie şi rotundă, mică de statură, circa 1,60 m, şi circa 50 kg. ,mai mult nu avea. Era f speriată şi s-a amestecat cu mulţimea grăbita, imbrăcati toti ca de sărbătoare, iar ea cu haine de strada, asa cum am spus mai sus.
Din nefericire fratilor, vom auzi iarăşi de UN ATENTAT sinucigaş, în care îşi vor pierde viaţa mulţi oameni  nevinovaţi.
Nu ştiu locul unde va fi, sau Ţara, dar stiu că va fi ! Şi va fi într-o comunitate, unde oamenii se îmbraca cu haine lungi si de culori deschise, si au feţele acoperite , adică obrajii, cu acea mătase albă şi lungă , ca la musulmani. 
Mai mult nu am văzut. Dar ceea ce am văzut în timp ce mă rugam, am scris detailat aici ,în acest articol. 
De ce am scris si despre aceasta ? Ca să dovedesc că DUMNEZEU  EXISTĂ, şi că toate câte le văd şi le aud, sunt de la DUHUL  CEL PREA SFÂNT !
                           Cu dragoste şi cu preţuire, 
                                                Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu