marți, 28 ianuarie 2014

SFÂNTA CRUCE A IEŞIT , DIN CANDELA CARE ARDEA !

       7  IULIE  2004, ORA 7,40  DIMINEAŢA !

Eram în bucătărie şi aprindeam Sfânta  Candelă. Aprind chibritul cu dreapta mea, în stânga ţin pluta cu fitilul nou, fitil îmbrăcat în ceară roşie., suflu în chibrit, îl sting şi nu apuc să pun la loc Pluta cu fitilul aprins în păhăruţul cu ulei sfinţit, că O  MINUNE  mare se întâmplă în acele momente.
Din pluta cu fitilul aprins din mâna mea, sar una după alta 4 scântei mari cât bobul de orez.
Dar nu erau scântei obişnuite ,care sar şi se sting, ci erau din LUMINĂ aurie, ca Soarele de pe Cer.Pun  fitilul aprins în Candela Sfântă de pe masă, din faţa mea, şi în acea clipă  STELUŢELE OVALE, aurii strălucitoare, se aşează deasupra CANDELEI  sub formă de CRUCE, iar UN  FIR  de LUMINĂ AURIE  a apărut instantaneu, şi a format O CRUCE de Soare, care avea la fiecare capăt, câte  O STELUŢĂ ovală aurie, ce ieşise din flacara fitilului aprins.
Priveam acum liber, cu ochii deschişi, la CANDELA  SFÂNTĂ  de pe masă şi la CRUCEA  SFÂNTĂ, de deasupra Candelei suspendată în aer, formată din fir auriu de soare,la a căror capete ,fiecare STELUŢĂ  AURIE, din cele 4 iesite din Sfanta Candelă şi-au luat locul şi i-au dat firului auriu forma unei  SFINTEI  CRUCI, ce avea la fiecare braţ, câte o flacară de lumină aurie ruptă ca din Soare.
Priveam cu ochii deschişi MINUNEA  din faţa  mea, şi eram uimită de tot ce se întâmplase sub ochii mei.
Totul a durat circa 3-4 secunde si a dispărut ca prin topire în clipa următoare. 
Cu mâna tremurândă, cu lacrimi în ochi şi cu bucurie mare în suflet, cu inima plină de bucuria MINUNII trăite, aşez cu mare dragoste şi cu căinţă pentru toate câte am greşit BUNULUI  DUMNEZEU, SFÂNTA  CANDELĂ  ce îşi avea locul ,între cele 4 ICOANE  SFINTE, asezate pe perete sub formă de Cruce. 
      Închinaţi-vă  fraţilor SFINTEI  CRUCI, purtaţi-o la gâtul vostru, în casa voastră, în inima şi-n sufletul vostru şi veţi simţi cu adevărat că pe acea CRUCE ,HRISTOS  DOMNUL şi DUMNEZEUL nostru al tuturor şi-a vărsat PREA SCUMP şi PREA  SFÂNT  sângele SĂU, spre mântuirea  sufletelor noastre. 
                        Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu